So long, see you honey!

Det blir nog ingen sömn för mig i natt & jag mår nog inte så värst bra av det, för att jag känner nästan hur jag skakar i kroppen, helt sinnes! Jag känner mig färdig packad nu iallafall. Har bara pytte lite kvar men det får packas i sista sekunden.
Har precis fått iväg mitt mail som jag försökte skicka innan, skönt! Men undrar vad mottagaren tänker när det är skickat efter kl. 3 på natten?! Men men, det kom iväg iallafall och det är det viktigtaste.

Tror nog inte att jag kommer hinna blogga något innan jag sticker så jag tar tillfället i akt nu innan jag ska kolla på ellen som börjar 4.55 ;D
Jag kommer inte komma till italien i morgon utan vi kör bara till österrike. Har tillgång till hotellet i Italen på lördag, så vi tar det lungt på vägen ner. Och vi kär vell här ifrån runt 6.30 skulle jag tro (:

Prisa gudarna och hoppas att det finns internet uppkoppling på hotellen vi ska bo på, annars kommer jag få spel! Har lixom inget mobiltbredband.. Men annars så får jag klara mig så gått det går (: 

Har jag någon gång berättat om att jag är typ galen i hello kitty nessesärer? ;P Jag bara älskar det, man kan ha det till så mycket. Dessa har jag iallafall packat ner, eller ska rättare sagt. Vad är det då jag har i dom? undrar du säkert nu..
Jo i den första längst upp till vänster (rosa) Där har jag smink, altså vardagssmink som fondation, mascara, rouge, ja typ det.. I den stora brevid har jag badrumsarticklar som boddy lotion, rakhyvel, parfym & roll on, tandborste m.m. I den svarta har jag totteband (hårsnoddar som dom säger uppåt i landet) & lite arm- halsband. Och i den sista har jag olika sorters nagellack & en nagelfil. Gillar att ha sakerna uppdelat.
Alla nessesärer är köpta på H&M och jag har svårt för att motstå att köpa nya hela tiden, men dom är ju så söta! Har faktiskt 2 st hello kitty nessesärer till fast dom använder syrran för tillfället.

Nej nu ska jag gå och inta min plats i soffan och kolla på Ellen!
Var nu rädda om er där ute så ses vi när vi ses.
& sandra om du ser detta så messa inte allt för mycket, det är svindyrt för mig när jag är i utlandet!

PUSS :*

P.S. Glöm inte att kolla in min Myou, man vet aldrig när jag uppdaterar!

Nattugglan!

Hey hey!
Alla ligger säkert och sover nu men inte jag ;P Som ni ser har jag gjort en ny header för tillfället ;P Och den är gjord på gammla bilder när vi åkt skidor innan (: Jag tror att dom 2 sista bilderna är från kronplatz 2007 och den första är från idre 2004, gulligt! Det roliga är att jag har typ samma skidställ nu, förutom byxorna & hjälmen. Men jackan har jag haft ett bra tag nu, men jag trivs i den ;P
Ni undrar säkert varför jag är uppe nu typ vid 3 på natten. Men jag vill inte sova nu inatt för att jag kan sova i bilen sen istället ;) För att resan kommer säkert bli långtråkig. Fast nu har jag typ laddat ipoden med bara filmer. Och laggt typ all musik på mobilen, smart jag är va? (: Fast jag ska nog mest läsa. Har som mål att läsa ut boken vi läser på svenskan, bryta om & boken vi läser på engelskan dear nobody. & kanske påbörja en annan bok som jag ska läsa på svenskan då jag ska göra ett arbete om warsawa ghettot. Men men, jag får se hur långt jag hinner.
Gaaah fatta vad störigt, jag måste skicka ett rätt så viktigt mail men hotmailen fungerar inte, blöööö! Det bara hackar hela tiden.

Nu ska jag gå och packa lite badrumsarticklar & sen blir det nog sängen i någon timme ;P
PUSS :*

MYOU!

wiiihoooo! Nu har jag skickat mitt första inlägg till Myou & det var hur lätt som helst. Hade velat ha det som ett inlägg men det fungerar tydligen inte om man har blogg.se men men.,. Ni får hålla utkik i den lilla rämsan till höger sen under vecka 10 ;) Snacka om att min mobilräkning kommer bli hög, pheeeew! Men jajaj, är man utomlands så är man. Mamma brukar alltid betala min telefon när jag är utomlands ;P Bara det inte blir allt för mycket..
Nu har jag precis bakat den älskade bannanpajen, trixar alltid när jag bakar den. Idag så tog jag lite kakao i degen, följer typ aldrig receptet ;P 
Nej, nu ska jag leta recept på en mocha latte och ta en bit av pajen när den svalnat. 

PUSS :*
 

Torsdag

hey hey!
snacka om att jag var på topp i morse men sen när man kom till skolan så förstördes typ allt. fick sonna bad feelings men frammåt dagen så blev dte bättre ;P
Helda dagen har jag grubblat över hur jag skulle komma till ica affären där jag bor. För att vädret är ju inte det bästa, det regnar och är äckligt. Så idag hann jag typ precis med bussen från stan, för att busshållsplatsen är närmare än tågstationen, så jag slapp bli så blöt.Och när jag kom i gatan så såg jag att syrrans pojkvänn var hemma hos oss, för att bilen stod där. Så direkt när jag in så flörta jag lite med dom så dom kunde köra mig till ica. Där jag skulle ha en massa godis inför i morgon (:
Har precis käkat en avokadosallad ska snart göra en bannanpaj & försöka finna ett recept på mocha latte. Och sen blir det lite  fix inför resan då vi åker i morgonbitti!!! ;D När jag var på ica så ringde min lärare och fråga ifall jag kunde jobba idag, lixom en timme innan jag skulle börja, jag bara eeeeh. Det går tyvärr inte. Lixom det tar mer än en timme och komma dit. Men men då har jag ju mer tid att fixa.

Nej nu ska jag gå och baka lite, ska även försöka mig på att skicka ett myou (:
PUSS :*

Oboy mys!

Nu sitter jag här på mitt rum med min hello kitty mugg & dricker varm oboy, muuuums!
Har typ ett arbete som ska vara klart i morgon. Har redan tagit ut fakta sen innan så ska typ bara sammanfatta, så det går vell fort? Pheeew, jag hade över 100 inlägg att läsa idag på bloglovin. Tog typ en timme, hehe helt sinnes! Fast ska nog lägga till kissie nu också, har inte gillat henne innan, men kan bara inte låta bli att kika in hela tiden ;P
Ska även fixa lite med min ipod med filmer ect. För att ska kanske jobba i morgon och då är jag typ inte hemma förräns 22.30 typ. Men vet ej ifall jag ska jobba än, för ingen har messat mig om det :( Så jag får vell se.. Men det hade varit skönt att inte jobba för att har lite jag måste fixa innan vi sticker på fredag morgon. Men sen hade det även varit kul att tjäna lite pengar. Men men..

nej nu måste jag komma igång! Funderar på att testa myou i morgon, kika in då! ;)

PUSS :*


falli´n apart

Goddagens!
Jag satt precis och tänkte att jag typ inte har haft någon lust att blogga dena veckan. Har lixom gjort det bara för att det ska var så. Jätte tråkigt, har inte kännt någon motivation alls. Men det kan kanske bero på att jag baar vill att denna veckan ska gå fort åker ju på fredag, iiiih! (: & jag saknar alla fina komentarer från er läsare, vart tog dom vägen lixom? Men ska försöka skärpa mig mer sen. (:
Nej nu ska jag nog gå och ta en värmakoppen och en fralla med ost, muuums! (:

PUSS :*

Kvälls shopping

Gokväll!
Pheeew vad denna dagem har gått undan, jag känner mej helt slut altså ;P Hängde ju med mamma till maxi & i bilen på väg dit så kom Erik Segerstedt nya singel på radion så höjde mamma volymen så satt vi och digga och precis efter så kom kelly clarkson med my life would suck without you. Så höjde jag upp ännu mer och typ börja dansa i bilden. Så mamam bara inte så högt ;P  Men jag satt och sjöng med hela låten iallafall (:
Efter Maxi & familia så har jag suttit med min geografi, har frågor tills i morgon fast jag har inte gjort klart alla. har dock en timmes lunch i morgon innan lektionen så kan fixa klart det då! ;) Under tiden jag pluggat så har jag suttit framför tv´n och kollat på full frys med syrran och hennes kille, haha fan vad han edvin är störd!! ;D
Nej, nu ska jag gå och ta en semla och sen ska jag se ifall jag får rätt på mitt arbete som ska redovisas i morgon. Ska försöka lägga mig tidigt sen.
Jag känner mig lite seg för har inte ens varit inne på bloglovin idag :| får göra det i morgon, då jag har gott om tid! ;)

PUSS :*

 
Kvällens fynd!
inne på maxi så köpte jag derailed, har den igentligen hemma redan men dvd spelaren
har förstört den så det hackar så jag fynda den idag för 39:-  ;) Den är sjukt spännande!
Köpte även hello kitty magazine, hur cool som helst! Med tidningen så fick man en massa 
prylar till mobilen, fast jag ska nog ha det till ipoden istället. Har inget skydd till den, så det behövs
Sen fick man ett mobilsmycke & diamantstickers, hur gulligt som helst! (: 
& inne på H&M på familia fann jag strumper eller stavas det strumpor? Fann även hårband & totteband.

ÄNTLIGEN

Awwww hur söta var nu inte Vickan & Daniel!? Man såg riktigt hur lycklig viktoria var (: Och guuud vad dom passar bra altså, gaaah! Kan typ inte vänta tills brölloppet som ska vara typ om lite mer än ett år. Snacka om vad jag kommer sitta fastklistrad framför tv´n ;)
Är så glad att dom äntligen har förlovat sig! (:


Ringen var jätte fin, en son vill jag också ha!!


Nej nu ropar mamma nu ska vi iväg och handla på maxi blir även en sväng innom familia då jag behöver ha lite saker från H&M ;)
Uppdaterar sen när jag kommer hem.
PUSS! :*

Härliga dag!

Hey Hey!
Har typ nästan precis komnmit hem från skolan. Fick sluta lite tidigare så hann med ett tidigare tåg. Men fy fan, det var fullknökat vill jag lova!
Mamma håller på att laga lite mat & det doftar underbart, mmmmmm köttbullar! ;)

Äntligen så har Viktoria & Daniel förlovat sig, ska kolla sen på tv kl 5 om när don visar ringen och så. Mamma har nog bättre koll på det så hon får kalla på mig när det är dags! ;)

Vilken dag det har varit idag altså! Vilken energi man får utav solen, man känner sig seriöst mycket piggare! (: Hur härligt som helst! Nu känns det som vår men i morgon kommer det väll att snöa? Skämt o sido. Ska sätta mig ner och göra lite geografi nu innan jag och mamma ska käka.

PUSS :*


Tänk att en sol kan sprida så mycket glädje! (:

love is in the air


Hur söta var inte Jennifer Aniston & John Mayer igår på oscar galan!

Packa pappas kappsäck

Såja! Nu har jag kommit igång lite med packningen, har typ bara lite kvar men det tar jag någon annan dag ;P Nu kan man säga att jag spelat i sönder  Molly, EMD & Alcazar´s bidrag från melodifestivalen, haha!  Så nu sitter jag inne på youtube och lyssnar på låtarna från filmen mamma mia (: Vilket påminner mig att jag kanske ska konvertera in den filmen + några andra till min ipod. Medans jag läser några bloggar ;)

Min älskade lila/rosa resväska från samsonite.
Fast jag tycker inte att färgen är den samma i verkligheten?
Men vad gör det igentligen? ;P

Gaaah, jätte många är emot mig att jag ska åka snowboard, tycker ni att jag ska testa? (:
Ska gå i skidskola så man får lära sig grunderna, tycker det ska bli jätte spännande! ;)

Back to hell!

Såja då var man tillbax till skolan igen & jag är redan trött! Känner mig inte allt för motiverad men men.. Var ju rätt så trött idag iockmed att det blev rätt så sent igårkväll. Men jag har klarat av dagen iallafall. Skulle igentligen jobba ikväll men fick ett mess att jag inte skulle helt plötsligt. Men jag hoppas att jag får något på torsdag. Så idag ska jag plugga lite när jag ändå har tid men först ska jag nog packa. Vill få bort alla kläder nu så man vet vad man kan använda i veckan ;P
När jag kom hem så käka jag lite tacos från helgen, muuuums! Också satt jag och bläddra i netto bladet som kom med posten idag och kolla vad som kom upp mitt i

Upptäckte mig själv av att jag satt med hakan nästan ända nere  bordet. Fick fan ont i käkarna. Netto nästa eller? Måste bara köpa fast vet inte vad jag ska ha det till. Men mina päron kommer dampa på mig så ska nog bara köpa servetterna (:
Nej nu ska jag gå och packa & lyssna på baby godbye - EMD!
PUSS :*

Besviken!!

Gaaaaaah jag blir galen! Nu har jag suttit på e online och uppdaterat snart i en halvtimme men tror nog inte att dom visar the red carpet på internet detta året. Jag som tyckte det var super förra året att kolla på det från datorn. Och jag stör mig som faaaan på att vi inte har kanal 9. Varför kan dom inte sända oscars galan på svt som dom alltid gjort innan. Okej kanske inte dom senaste 2-3 åren. Lixom alla har väll svt 1 eller 2. Åååååh jag blir så suuuur!!! Men direkt när jag kommer hem från skolan är det  e som gäller för att se ifall dom lagt upp några klipp, men det måste dom ju gjort!
Aja, det finns inte så mycket att göra åt saken, utan jag får vell gå och lägga mig nu då, besviken & arg!!
Får nya mig att jag fått tag på några av melodifestival låtarna som jag bad om innan ;P

PUSS :*

Myou

Som ni kanske ser så har jag lagt in en myou widget. Hade tänkt att använda mig av myou när jag är på skidsemester. Åker ifrån sverige tidigt den 27/2 och kommer hem mellan den 7/3 & 8/3.  Så ifall det blir aldeles för tråkigt i bilen så kan jag ju alltid sitta och blogga lite och visa vart jag befinner mig & även sen i backarna ;)  Hoppas nu att dom har trådlöst internet på hotellet, för sist vi bodde där så var inte uppkopplingen så värst bra.. Men det har ju dock gått 2 år så man kan ju alltid ta och hoppas!

Nu går jag i väntanstider, det är typ 1 timme kvar innan the red carpet börjar ;P Men under tiden ska jag nog lägga fram kläder inför i morgon & kanske börja packa lite så jag får det gjort.. Det är ju mest underställ, t-shirtar & några tjocktröjor som ska med ;P & såklart kläder inför kvällen när man ska käka.
I morgon ska ni få veta hur min vecka kommer att se ut, mycket spännande.
Synes kanske i natt då jag kanske uppdaterar lite från the red carpet? Men ska försöka att inte stanna uppe för länge!
Puss :*

Jävla regler.

Innan så satt jag och lyssnade på EMD´s låt baby goodbye på youtube, den är typ snorbra! Men efter att jag kollat på sällskapsresan och skulle lyssna på låten igen så hade SVT typ tagit bort den. Gaaah! Vad jag hatar alla dessa regler, jag blir trött. Spelar roll ifall man lyssnar på den eller ej, vem bryr sig igentligen? Aja, får vell försöka få tag på den på något annat sätt. Har du den så hör av dig med en komentar! (: Vill även ha velvet, bwo & molly. Altså dom var så himla bra. Igår var det nog det bästa avsnittet eller vad man ska säga?

Som de flesta redan vet så är det the 81st Annual Academy Awards, altså oscars galan! Guuuuud som jag har längtat i månader. Som jag gjort dom senaste åren så har jag följt det. När det var på svt & kanal 5 men för typ 2 år sen börja dom sända på kanal 9 och tyvärr så har jag inte den kanalen :( Blir lika ledsen varje år. Men jag håller mig uppdaterad på E! online tror jag det heter, för att att kolla the red carpet men sen får jag tyvärr inte följa mer. Men Får kolla på uppdateringar och sammandrag dagen efter! ;)

Just nu så kollar jag på Herre på täppan som har premiär idag, helt sinnes!!
Nej nu börjar det igen!
Puss :*

Min åsikt

Hey hey!
Sorry för en dåligt uppdatering men idag har jag jobbat från 8.30-13.30 typ.. Har precis käkat och är mega trött. Ska kolla på sälskapsresan när dom åker skidor, snart med mamma. Men först hade jag tänkt  att skriva lite om gårdagens melodifestival (:

Okej, vi börjar med velvet, eller valvet som farfar sa ;P Låten var ju inte den bästa med lätt en av kvällen snyggaste outfit iallafall! (:
Voila! Velvet gör en Lill Lindfors och tappar kjolen.


Sen har vi ju Molly. Altså hon har en son fin röst så man får knottrer på kroppen när man hör henne sjunga. Dock så tyckte jag inte låten var för bra. Låten var för kass för henne lixom, skulle varit en pampigare låt, men som vissa andra låtar så får man vell ge den några gånger? Vill att dom gör den på engelska, då hade den nog varit bättre tror jag ;) Sen vilken klänning altså! Hur söt & fin som helst! Kanske ett litet tips inför studentbalen nästa år ;)
Molly ger järnet i oskuldsfullt vitt.


EMD var ju grymma. Blev inte besviken någonstans! Fast dom hade ju kunnat ha en annan outfit, men det var ändå lite charmigt (:
Foto: Scanpix


Jag blev faktiskt lite besviken på BWO trodde att det skulle vara en låt med go i men istället så var den lugn. Så blev lite paff där men anars så var låten bra! ;)  & Alexander Bard är bara bara för härlig!! (: & vilken outfit, hahah han är bara för söt. Men guuud man blir altid så förälskad när man hör Martin sjunga! (:
Kosmonautgänget BWO hade likadana overaller.

Tack för idag!

Efter att ha kollat på alla bidrag i mellodifestivalen så stack jag in till grannen och kollade på resten av spektaklet ;P Sen kollade jag och min älskade granne på film när hon drillade i borås på en tävling där. Hon är så duktig! Det är nästan så man blir lite stålt? Kollade även på en massa andra tävlande som var med. Tänk vissa av dom ska kvala in till EM riktigt roligt att se! (:

Nej nu ska jag faktiskt gå och lägga mig i sängen och kolla på vänner. Ska upp tidigt i morgon och jobba 8.30 - 12.00? När jag kommer hem hade jag tänkt att utvärdera kvällens deltävling i melodifestivale. Det kommer bli spännande vill jag lova!

Natti Natti!
PUSS :*

melodifestivalen

Så nu är jag hemma efter att ha övningskört lite. Tränade dragläge med pappa men iockmed att jag har lite PMS så gick det inte så bra, haha! Så jag bara körde hem till farmor & farfar fast pappa ville köra åt ett annat håll. Min farbror var även hos farmor & farfar när vi kom dit. Så vi satt och fika & snacka lite skiit ;P Alla verkar vara emot mig att jag ska åka snowboard, fan jag kommer ju ta det lungt! När det blivit mörk så körde vi vidare till maxi & handla lite, det som mamma inte handla igår som tex choklad yoghurt och philadelphia ;P

Just nu sitter jag här vid datan och kränger godis, ska snart in till grannen och kolla på melodifestivalen. Men hon skulle bara käka först. Är det bara jag som tycker att melodifestivalen är skit? Jag kollar typ på det bara för att se ifall det är några bra låtar, men det är som att vinna på lotto, typ inga är bra.. eller okej några, men det mästa är bara skit! Nej nu ska jag inte vara son. Ska bli väldigt spännande att se vilka som ska vara med ikväll, har typ ingen koll. Men vet att det är molly, BWO & E.M.D. molly är så himmlans söt och har en röst som är bättre än carola ;P Och med BWO blir man aldrig besvilen och EMD, dom går ann ;)





Idag har jag gått klädd i mitt söta linne jag fick av
syrran i julklapp som hon typ gjort själv & chinos.
Hon köpte ett linne på H&M och sen köpte hon detta hello kitty
broderi och sydde fast på linnet, hur sött som helst!  (:












Shoooo!

Som ni kanske har märkt så har jag ändrat mitt bakrund, var lite trött på den andra, den var för skrigig. Fast jag har fått en massa söta komentarer om den. Ska göra lite småändringar sen, men det får komma lite spontant när jag har tid.
Har precis käkat lite och nu ska jag övningsköra med pappa ett slag. Det kanske blir en sväng innom farmor & farfar, vem vet? Har inte träffat dom på snorlänge!!

Synes sen!
PUSS! :*

Godermorgon sötnosar!

Hade lite svårt för att somna igår, kanske för att det var för varmt inne på mitt rum? Madicken på junibacken kom med lovefilm igår, så jag kollade på den innan jag skulle gå och lägga mig. Men jag kan säga att jag blev lite besviken.. För att de har ju klippt i filmen, dom visar ju inte allt som dom brukar visa på tv, jätte tråkigt. Så jag fick höja humöret med några avsnitt av vänner istället, där blir det nästan alltid som man vill ;)

Fick sova ut i morse iallafall, skönt vakna runt 10.30 så skulle ja gå upp och ta lite frukost. Så fanns där ingen philadelphia ost eller choklad yoghurt. Bara för att mamma sa inte hej då igår innan hon stack och handla så man han ju inte att yttra sig. Kattastrof altså! Så jag tog ett mjuktbröd från tacosen igår och gjorde typ som en tunnbrödsmacka & nu sitter jag här med en kopp kaffe, muuuums! (:
(får nog ta en sväng bort till maxi under dagen)

Mina planer för dagen är att försöka packa så mycket som myligt inför nästa vecka, känner på mig att jag inte kommer ha så mycket tid i veckan. Och sen ska jag jobba från 14.00 - 15.00 Mormor kommer lite innan så jag kan låna hennes bil så jag ska övningsköra till jobb, hmmmm undrar hur det kommer gå? Har fortfarande lite fobi för att köra sen jag fick motorstopp typ 4 ggr mitt på vägen när jag skulle svänga in på mitt område, jag blev ju helt stressad, pheeew altså!

PUSS :*

Oriflame

Oriflame Beauty Growth BoosterOriflame Beauty Nail Hardener

Coconut & Ricemilk Nourishing ShampooCoconut & Ricemilk Nourishing Conditioner



Dessa underbara produkter från oriflame kom leverat hem till mig idag. 
Till naglarna hade jag beställt growth booster som gör att naglerna växer snabbare. För att typ alla mina knäcktes. Har använt det innan och jag tycker att det hjälper faktiskt ;) Sen beställde jag även en ny nail hardner. Jag bara älskar den, men den tog slut så det var därför jag knäckte mina naglar. Älskar den verkligen!
Sen beställde jag även shampoo & balsam i cocosnöt & rismjölk. Har även haft denna innan. Men ska ställa undan dom så ska jag plocka fram dom lagom till sommaren då man kommer lukta himmeskt gott och fräsht ;) Varför köpte jag det nu då ifall jag ska ha det till sommaren? Jo, för att det var extra pris.
Jag har kommit på det att jag slösar bara mer och mer pengar på cosmetics i månaden. Men det är bara för att oriflame har så satans bra saker och erbjudanden! (:

Jag och pappa hade faktiskt riktigt mysigt när vi satt och åt. Snackade lite om skidåkningen och hur vi ska göra nästa vecka. Pappa är välldigt pigg på att åka Sella ronda. Sella ronda är en runda man åker kring själva berget Sella. När vi var i italen och åkte skidor sist så körde vi faktiskt den rundan, eller halva iallafall. Hann inte hela för att guiden klabba lite & för att vi skulle upp på marmolada och kolla. Men jag ska se sen hur jag känner, ifall jag hänger med pappa eller ej? Kul med lite äventyr med alla sorters backar! ;)  

Nej nu ska jag krypa ner i min säng och kolla på någon film eller nått? börjar bli lite pömsig ;P 

PUSS :*

Kvälls mys!

Just nu håller jag på att göra tacos med pappa i köket & såklart lyssnar vi på ABBA. Pappa fick den ABBA boken av mig i syrran i julklapp som han fortfarande håller på att läsa. Så han har precis berättat lite om deras historia, haha! Men jag känner att han börjar gå mig lite på närverna nu. Kan bero på att jag har PMS, jätte jobbigt! Men jag ska försöka hålla mig lugn. Sen när jag käkat ska jag lägga mig på soffan och kolla på let´s dance. Känns som en evighet sen jag såg det sist, fast det bara gått en vecka, helt sinnes. Undrar vem som åker idag? Och hoppas att David kommer med några roliga komentarer som han alltid gör, skulle vara uppiggande! ;)

nej, nu ska jag gå och slå ihjäl pappa & käka lite, maten är nog klar alldeles strax skulle jag tro.
Puss :*

hey hey!

Nu ska jag ut i det vackra men några månader försenade vinterlandskapet
och handla godis, den bästa medicinen mot förskyldning ;)


Om precis en vecka!

Tjena snyggingar!!
Denna morgonen har jag bara tagit det lungt, mår inte riktigt bra. Förskyldningen vill inte släppa :( Så idag käka jag frukost i sängen och kollade på vänner. Sen har jag även kollat igenom filmerna jag & snadra spelade in i onsdags när vi bakade. Jag lovar att ni kommer få se dom sen, snacka om vad jag skrattade i mellanåt! ;D
Igår så var jag jätte festsugen, men tror nog inte att det blir något i helgen. Iockmed att jag inte mår så bra, vill ju vara frisk till nästa vecka.

Om precis en vecka sitter jag i en bil påväg mot alperna med mamma & pappa, syrran får stanna hemma medans vi ska mysa i backarna. Vi ska köra till kronplatz som ligger i Italen. Vi var där typ för 2 år sen 2007 och jag bara älsade det placet och ville tillbax. Fast denna gången ska jag testa på snowboard i några dagar vilket pappa inte är så pigg på men jag vill ju pröva på något nytt! Kollar just nu även på bilder sen vi var där sist, här kommer några.


Äggliftarna, hur bekväma som helst!


Den är inte så brant som den ser ut.


Samma backe, snacka om att det kliar i fötterna!!!!!
Vill åka nuuuuuu!!
ser det inte härligt ut?


Sen ska vi vell även hinna med lite after ski?!
älskade detta placet, liknade som ett cirkustält
& snacka om villket drag det var där inne
Kollade precis på en liten filmsnutt därifrån, wiiiihooo!
& ölen, pheeeeew! Den godaste jag någonsin druckit!!


Nej, nu är det dags för ellen som idag gästas av Anne Hathaway om jag minns rätt?
:*

Natti Natti!

ikväll har jag somsagt jobbat, pheeew altså är helt slut. Fast idag hade jag bara en loge så det var rätt så soft! ;) Och grabbarna som satt i logen var hur coola som helst ;P
Kul för rögle iallafall som vann med 6 - 2 eller 3 mot modo, jag trodde fan att modo var bra, men tydligen inte ;P
Altså det har seriöst snöat hela kvällen, helt sinnes! Jag pallar inte längre faktiskt! Vill ha vår nu så man kan använda lite tunnare kläder och slippa gå runt  den tjocka vinterjackan.. Blööööö!
Aja, känner typ att detta inlägget inte leder någon vart så ska nog ta en snabb titt på bloglovin och sedan göra mig redo för sängen & några avsnitt av vänner från sesång 2 ;)

PUSS :*


En bild från dagens match
tagen från den logen sandra hade ;P

likhet?

När jag va på väla i tisdags så gick vi in på lindex så såg jag denna väskan (se bilden nedan) Så sa jag till mamma, kolla in det liknar ju min väska, fast min är snyggare och är i äkta läder.
Har fått många possitiva komentarer om min älskade väska och jag älskar den!  Har köpt den på marknaden på mallorca. Älskar den marknaden altså det är något jag besöker var gång jag är på mallorca. Lixom det spelar ingen roll ifall man åker till marknaden i Manacor, Alcuduia eller Inca, det är samma skit alltihop. Men jag har för mig att marknaden är störst i Inca och det var där jag köpte väskan (: De ville ha 45 € men som man alltid ska göra på marknader är att pruta villket jag älskar! Men jag kan säga att den var riktigt svår att pruta på, ville ha ner den på 20 € men det va typ ingen som gick med på det, så jag gick vidare och fick tillslut ner den på 23 € vilket jag tyckte var ett överkommligt pris ;) Och denna hade mycket snyggare färg än den första jag hitta ;P
 

Väskan från lindex


min väska, där är axelband men de kom inte med på bilden.
men där är en dragkedja så man kan sära på den, så man
även kan ha väskan som en ryggsäck, hur cooolt som helst! ;)

 

Dagens planer

shiiit! Det är fan redan torsdag och snart är sportlovet slut. Det känns som att man inte hunnit med dom sakerna man skulle, men elin det är faktiskt några dagar kvar på lovet.
Idag ska jag bara ta det lungt, eller iallafall halva dagen sen blir det jobb från 16.30 Så ska nog gå och duscha och sont först innan jag börjar på det andra så jag får det gjort så man slipper stressa sen iallafall.
Här kommer min dag

nu; duscha & klä mig.
efter; Änra lite på min CV & även skriva en på engelska
12.50; ellen degeneres show (ta något att äta)
13.45; fortsätta med min CV
Plugga lite geografi
fixa till mig
runt 3 tiden; ta bussen/tåget in till helsingborg
runt 4 tiden; amanda hämtar upp mig på knutan
16.30 - 22.00: Jobba på rögle som servitris i logerna.

Allt detta ska jag försöka hinna med & kanske blogga lite i mellan
Puss :*

Torsdag

Godermorgon!
Altså detta lovet har jag typ vaknat tidigt var morgon med olika anledningar. Idag vakna jag runt 8 tiden av att jag hade en son satans mensvärk så det var upp till att ta en pilla & riskudden, som för övrigt kommer vara min bästa vänn denna dagen. Så satte jag igång datan och kolla på vänner (har alla sesångerna) så just nu kollar jag på sesång 2 tycker det är så mysigt med det lite gammla (: Som tur var så somnade jag om men vaknade även idag av ett mess ;P  Men det är vell ändå dags att gå upp nu?

Dags för frulle! :*


lady gaga muffins!

Gokväll!
Hade en jätte mysig eftermiddag idag. Mötte upp sandra på knutpunkten. Medans jag satt och vänta på henne kom en viss person och satte sig brevid mig och började snacka med mig, ville bara sjunka ner genom bänken, hahaha! nog om det.. Äntligen så kom sandra och vi gick och jagade gym, vi var inne på aktiverum, friskis, natrulis & sats. Men jag tror nog vi står i valet mellan natrulis & aktiverum, får snacka om saken lite senare? När vi var klara där så tog vi bussen hem till mig och börja baka. Muuuuuums så goda våra lady gaga muffins blev! (: Vi fick kalla dom för lady gaga muffis för att lady gaga är vår stora favorit just nu!! & att vi lyssnade på henne när vi baka. Det blev tyvärr inga bilder. Men vi har typ 1 timmes filminspelning! hahahaha! Ska skicka materialet till sandra sen så hon får klippa lite i den, hahha! ;D Vi snackade även om en liten idé vi har, men mer om det sen! ;)
Efter bakandet så sjöng vi lite singstar, vi började med abba men sen övergick vi till svenska schlager klassiker & sjöng loss på Las Vegas med sexiga Martin Stenmark & sen sjöng vi även gyllene skor med Herreys. Så sandra bara kom elin så dansar vi, så vi försökte dansa som bröderna men gick inget vidare så nu ska vi försöka lära oss dansen och äga ut alla på nästa fest som kanske blir i helgen faktiskt ;) *hoppas. Har typ inte druckit en droppe sen nyår, det ni!! ;)

Nej nu ska jag gå och ta lite ortivin, guds gåva till mänskligheten! Pallar inte min nästa att den ska hålla på att rinna hela tiden, fast det är stopp i den. Gaaaaah, jag blir galen!


Ta mig tillbax till denna kvällen! (:
Tobbe, sandra & jag

Min dag

Somsagt så ska jag ta mig in till helsingorg i eftermiddag och försöka leta up ett bra gym med sandra. Vill få bort mullet från magen och börja bygga upp muskler och konitionen ;P Sedan ska vi hem till mig och baka. bra kombination? Vi ska bara muffins, fick ett sjuuuuukt smarrit recept av vår klasskompis (: Sen kanske det även blir en annanas paj? Mamma köpte hem krossad annanas igår, älskar den altså! (: Känner på mig att denna dagen kommer bli hur bra som helst. Men det ända jobbga just nu är att det snöar, men det är faktisk lite fint, för att flingorna faller i slowmotion, hahaha. det är faktiskt lite lungnande ;P

Nej, nu börjar magen kurra lite. Men tänkte vänta tills syrran kommer hem på sin lunchrast, tråkigt att käka själv lixom. ooooh, där kom hon.
vet inte riktigt när jag ska ta tåget/bussen idag men jag tänkte att jag gör mig klar innan ellen. så är jag klar tills sanda messar (:

men nu ska jag ta något att käka iallafall! 

Puss :*

Remington Keramisk plattång S2014



Beskrivning
Denna plattång har allt vad ditt hår kräver när det ska
uppnås perfekt styling med optimalt skydd. Snabb uppvärmning
på 30 sekunder och variabel inställning på helt upp till
230°C. S2014 har keramiska värmeelement, en beläggning av
Tourmaline och Teflon. Egenskaper som ärr med till att säkra
håret maximalt skydd samtidigt som det ger ett glänsande och
mjukt resultat. Plattången har dessutom en automatisk
avstängningsfunktion och en värmetålig påse som den kan
förvaras i omedelbart efter din styling.
- Unik Teflon Keramisk, Tourmaline beläggning
- Snabb uppvärmning: 30 sekunder
- Variabel inställning: 150 - 230°C
- Lås och Cool tip
- Automatisk avstängning
- 3 års garanti
- Värmetålig förvaringspåse

Rekpris i butik: 399:-


FÖRE

EFTER

Jag blev faktiskt rätt så nöjd med ressultatet ;) Men en annan sak som jag behöve köpa nu, eller behöver och behöver. Vill ha en ny kamera, med bättre mega pixels! Har 5 på min kodak just nu. Fick den i julklapp för några år sedan.  

Nej, nu ska jag slita mig från mitt abba lyssnande och gå ut och hämta posten.
:*

redan onsdag?!

Godermorgon!
Tänkte igentligen sova till kl 10.00 idag men så blev det ej, då jag väktes av ett mess.. Så då tänkte jag att jag lika bra kunde dra mig upp ur sängen och käka lite frulle ;)  Men gud så kallt det ser ut att vara utomhus, frost typ överallt och det gör att det även blir kallt här hemma, burrr. Jag håller på att brygga starkt kaffe så jag både vaknar och blir varm i kroppen ;)

fick min plattång igår, har inte testat den än hade tänkt att göra det senare idag och kolla med en komentar om produkten ;)

Nej, nu börjar magen kurra, dags för frulle! jag börjar med choklad yoghurten ;)


utanför köksfönstret
Älskade sol som ger en härlig energi! (:

200:- rikare eller fattigare?

Slog en pling till sandra nu ikväll för att få lite mer info om morgondagen då vi ska ut i helsingborg och leta gym! (: *äntligen typ!! Vi ska iallafall träffas på stan och sen ska vi hem till mig för att baka lite grann, huuum! undrar hur det kommer gå? Hur bra som helst, haha!
 Sitter med spänning nu och väntar tills pappa ska komma hem från jobb. Jag beställde ju en plattång för typ en vecka sedan. Jag beställde den på internett ett företag som sammarbetar med det företaget min pappa jobbar på, så kan man köpa saker billigare där, för typ inköpspriset + moms. Så denna plattången fick jag ge ca 200:- för medans den kostar typ 399:- ute i affären. Så har pappa såklart inte hämtat den än. Han skulle hämtat den i fredags men då hade dom som delar ut grejerna redan gått hem för dagen och sen skulle han hämta den igår & jag påminde han typ 2 ggr men han hämta den aldrig. Sen sa jag till han; Att får jag inte den ikväll så ska du betala den åt mig. Så just nu hoppas jag att han har den med sig, men ändå inte ;P

Sitter här och är förskyld, vill bli frisk nu! Madicken kom med lovefilm idag, wiiiihoooo! det var jag som beställde den, älskar Madicken, tycker det är så mysigt! (: Så nu ska jag krypa ner i min hello kitty filt i soffan, kolla på Madicken och tycla synd om mig själv för att jag är förskyld. Men först så ska jag fräsha upp näsan med Otrivin.

Puss :*



Tisdag

Tjena snygingar! ;)

Pheeew, vilken dag! Jag övningskörde med mamma och mormor till ikea för att kolla runder lite men nästa gång ska jag nog ta med min pappa för att mamma är lite  bitchig av sig. Och det har jag sagt till henne flera gånger idag, fan va inte så jävla bitchig ;P Iallafall, en papperskorg rikare så gick vi även en runda på väla, där vi kollade runder lite och käkade bakad potatis, muuuums! (: I slutet så kom vi till veromoda där dom hade extrapris på en jätte söt kofta, men så sa jag till mamma, nej jag är för mätt för att shoppa så vi gick till bilen så köde jag til maxi. Där vi slummade runder lite. mamma stod och kolla på glass så sa jag, mamam skuta vara så tjock! så bara tog hon den jävla skannern och tog på min mage, då fick hon en smäll på armen ;P
Nu sitter vi här hemma och fikar och mormor snackar om alla knasiga program hon sitter och tittar på. Ibland kan vi sitta och diskutera såper, men jag tycker det går mest skit på tv nu. Det var bättre förr då vi satt och diskutera vita löngner, big brother och paradise hotell, haha! ;D

Nej. nu ska jag ta mig en bit kexchoklad!
Puss :*

Dagens outfit
jeans tights från gina
polo från esprit, köpt på mallorca


JAG <3 FIKA

Abort, rätt eller fel?

hey hey!
har precis käkat upp min chokladyoghurt, ska snart fixa till en vam macka nu i detta kalla vinterlandskap. Sitter och kollar ut mot gatan där det ligger ett tunt täcke av snö som lyses upp av solen. Hur mysigt som helst men det skulle varit december månad istället & inte slutet på februari!
Läste i Svenska Dagbladet idag. Det var en artikel som handlade om rätt att få veta kön på foster. Det är en kvinna som gjort abort pga. att hon fick veta att fostret var en flicka & hon ville ha en pojke. Kvinnan har gjort abort två ggr. pga av att det varit flickor båda gångerna. Så dåligt av denna kvinna. Stackars foster lixom. Båda två var fullt friska, vilken framförhållning altså! Nästan i slutet på artikeln läste jag en mening som jag kan hålla med om. Man ska inte behöva undersöka fostrets kön om det inte är medicinskt motiverat.
Vad tycker ni?

 

Jag fattar noll!

Gokväll!!
Altså jag fattade typ ingenting på det informations mötet på körskolan, haha! Men jag är ju som jag är, trögfattad! Tur att syrran redan gått där och att mamma & pappa fattar. Jag får vell gå dit sen och se vad som händer. Men ska nog inte dit förräns vecka 11 iockmed att jag inte vill starta där inna jag ska åka på skidsemester vecka 10! (:
När jag skulle gå till bussen idag så börja det snöa, altså vädermannen där uppe; jag vill ha vår & sol nu! Vad e det du inte fattar? ;P
När jag kom hem så kollade jag på det reseprogrammet på kanal 5, iiiiih jag vill börja jobba nuuuu! ;D Längtar som faaan tills jag tar studenten, dock är det nästan 1½ år dit.. Men den tiden kommer gå så himmlans fort! ;)

nej, nu ska jag höra med mamma ifall hon vill kolla på film med mig, vi har blivit sams nu igen (:
Blir sängen tidigt ikväll iockmed att jag ska till ikea med mamma &  mormor i morgonbitti, mys! Hoppas någon bjuder på fika, hihi ;P


 I <3 Burger king´s pommes! ;D
Middagsunderhållning, gjorde denna när jag satt och käka (:

Måndag, blöö!

Det blir nog inget ikea eller väla idag.. För att det är inte kul att gå på ikea själv ;P Så jag ska ta bussen till väla runt 5 tiden för att sedan bege mig bort till pappas jobb & burker king för att köpa pommes & sedan köra till körskolan, för ska gå på informationsmöte och skriva in mig (:  BK gör verkligen världens godaste pommes, Mcdonalds kan fan dra sig i röven! hatar det placet ;P Har typ inte käkat där på ett helt år om inte mer? Tog en varma koppen innan dag när jag kollade på Gossip för min hals är inte helt 100. Harklar upp slem typ hela tiden så nu river det i halsen :( Får ta och köpa mig strepsils sen.
Nej, nu ska jag ta och slå en pling till min mormor och höra ifall hon ska med till ikea i morgon! (:

Puss :*


Dagens outfit! (:
Helt osminkad, men det är skönt!
ögonen får också ha lite lov ;P

BUSTED!


Får nog sluta ha vatten vid sängen, tur att jag inte brukar dricka om nätterna.
Men tur att det är en innekatt som sover hela dagarna (:

Sorry för att jag fottar med mobilen hela tiden. Battrierna
 i kameran är slut men håller på att laddas för fullt just nu!

Frulle

Det är så härligt med lov då man kan sitta och avnjuta sin frukost.

Idag blev det vanilj & cholkad yoghurt med egenplockad müssli
Sen blev det en macka & kaffe (:
Jag bläddrade även igenom svenska dagbladet och där stod det hur mycket
som helst om Pirate Bay, men lat som jag är så pallar jag inte läsa vad det
handlar om, men det ska vara en rättegång iallafall, så mycket vet jag..

Skrattade lite smått för mig själv när jag såg denna artiklen ;D
Jag kan inte så mycket om politik, skulle gärna vilja veta mer.
Men det kommer vell med åren? ;P

Nej, nu ska jag städa lite innan ellen börjar!!!
:*

SPORTLOV!

Godermorgon!
Denna veckan har jag sportlov och det ska bli hur skönt som helst! Men en sak som jag inte ska försöka göra är att vända dygnet, det blir bara så jobbigt sen. Lixom vaför ska man vara vaken till typ 3 på natten bara för att det är lov?
Det blev tyvärr inte så mycket städning igårkväll så får göra ett nytt försök idag ;P
Vad ska jag då göra på min lediga vecka?

Måndag
- Åka till ikea och kolla på lite saker till mitt rum,
- Gå en sväng på väla & käka på burger king?
- Möta upp pappa för att köra & skriva in mig på körskolan.

Tisdag
- (kolla på gym i stan med sandra & sedan hem till mig och baka)
Onsdag
- (kolla på gym i stan med sandra & sedan hem till mig och baka)
Torsdag
- Jobba på rögle 16.30-22.00
Fredag
- ?
Lördag
- ?
Söndag
- Jobba på plask & lek.
¨
Som ni ser har jag några tomma dagar men det brukar alltid dyka upp något! (:
Har även lite småsaker jag måste göra men det gör jag när jag känner för det.
Som att...
Skriva om min CV, ska lägga till lite saker och även skriva en på engelska.
Fixa lite med bloggen?
Besöka släcktingar? (:
Packa inför italien.
Convertera om filmer till min ipod
& Försöka bli av med min förskyldning. Får nog ta mig en sväng til apoteket idag!

Nej nu kurrar magen, dags att käka en stadigfrukost!

Puss :*


söndagkväll

Gokväll!
Nu har jag äntligen ränsat upp på bloglovin. Efter det gick jag ut i köket och tog mig en bit annanaspaj med glass (: & kollade på klipp från youtube på fyll frys som syrran och mamma satt och kollade på. Hahahah, atlså han edwin är helt störd! ;D 
Nu ikväll så ska jag städa på mitt rum och kanske möblera om lite? Funderar faktisk på att köpa en ny säng, vill ha lite förändring. Jag är så trött på mitt lilla rum, det är typ 10m2 om jag mins rätt... Så ska se vad jag kan hitta på för någonting kul? Mamma var snäll idag och städa mitt akvarum medans jag var iväg och jobba, snacka om vad skititi det var. Jag fattar inte hur fiskarna överlever.. Lixom jag köpte nya fiskar för typ lite mer än 3 år sen och en av dom lever än, helt sinnes altså!
Men innan jag drar igång med städningen ska jag kolla på Gossip girl först! ;)

Puss :*

Här kommer lite före bilder på mitt lilla rum..

Måste seriöst köpa mig en 120 säng!!
fast denna sängen är så satans skön & har varit min morfars. beslutsångest..
Ser ni min älskade katt som ligger och snarkar i sängen? (:

Här sitter jag just nu!
Måste verkligen finna en lösning på en större gadrob, men jag har en ide! ;)

Här måste verkligen städas!!
Funderar på att flytta ner sängen vid fönstret?

brb

hey hey!
har nästan precis loggat in på datorn, ska bara läsa sisådär 100 blogginlägg som hag har på bloglovin iockmed att jag inte läst sen i fredags kväll, pheew! Ska bara läsa/skumläsa alla först, återkommer senare! (:

jag slänger iallafall in en bild på lily cole så länge bara för att hon är så satans söt!

Puss :*


swiiiish!

Gokväll!
altså jag känner mig helt borta.. Iochmed att jag vaknade så sent & att jag skulle börja jobba 13.30 så har denna dagen bara susat förbi! & jag har inte hunnit läsa en endaste blogg idag, snacka om att min bloglovin är full just nu! Så idag sluta jag inte förräns typ vid 19.00 och sen skulle vi köra ett ärende och sen hem, så var vell inte hemma förräns lite över 8. Jag och pappa hade det jätte mysigt i bilen iallafall. Körde skogsvägar och lyssnade lite på melodifestivalen (: Sitter och kollar på det just nu men ett minus till Petra Mede som ser lite osäker ut. Hon kollar ner i sinna kort hela tiden, precis som när man redovisar i skolan. Det ser lite oproffsigt ut enlig mig.
Och som de flesta vet så är det allahjärtans dag idag. Men det är inget så speciellt med det tycker jag, lixom man får ju kärlek typ var dag och varför är just den 14 februari så speciellt?
Sitter hemma ikväll iallafall, är helt slut av att typ jobbat hela dagen. Idag fick jag ha tre loger själv men det gick hur bra som helst! (: Synd att det bara är hemma match för rögle 3 ggr till. Men nu på lovet ska jag sätta mig ner och uppdatera min CV så jag kan söka en massa nya helgjobb, älskar att jobba och tjäna pengar, hehe!
Efter melodifestivalen ska jag & mamma nog kolla på Mamma mia! (:  Altså filmen är sådär, men det är bra musik och filmen är så stillsam så måste bara se den igen.
Ska försöka vara lite mer aktiv på bloggen på lovet. Har nog inte så mycket tid i morgon för att då ska jag jobba igen 8.30 - eftermiddag. Fast som simmtränare. Så ikväll blir det till att lägga sig tidigt..

Puss :*


Womanizer

Just den låten har jag på hjärnan just nu.
Pheeeeew, vilken kväll altså. Gick ju in till grannen  igårkväll så tog jag med mig mamma mia. Det slutade med att vi såg den 2 ggr i sträck och somna inte förräns vid 5 tiden ungefär. Sen gick jag hem typ vid 11.40 för att jag behövde komma hem. Har precis duschat och klatt på mig kläderna jag ska servera i idag på rögle. Och jag avslutade precis min choklad youghurt så nu ska jag ta och bre mig en macka så jag är mätt tills ikväll. Sen ska jag bara sminka mig och fixa mig lite & sen drar jag. Skulle igentligen fått min plattång igår ju men pappa glömde att hämta ut mig så jag får den på måndag istället,
nej nu måste jag skynda mig så jag hinner med allt jag ska innan klockan blir 13.30

puss :*


ändrade planer!

neej! let´s dance färgklick åkte just ut ur let´s dance. Nu känner man att det är riktig fight på gång ;) Vill bara se hur morgan dansar nästa vecka, han är fan bäst!!
Under nyheterna och så, så ringde grannen mig och frågade ifall jag ville sova hos henne i natt för att hon var hemma själv, så varför inte? Idag kom mama mia med lovefilm, har faktiskt aldrig sett den filmen innan,shame on me!! Men ska ta med den in till henne så vi ska kolla på den snart. Ska bara packa en liten övernattningsväska sen gittar jag över till grannen!

Synes i morgon, får se ifall jag hinner blogga innan jag sticker till jobb, men det hinner jag säkert. Ska inte vara där förräns vid 13.30 ;)

Natti Nattii
Puss :*

let´s dance

goderafton!
Nu har alla dansat i lets dance. Alla har blivit så duktiga! Men jag saknar faktiskt Hasse Aro som åkte ut förra veckan. men men, någon måste ju åka ut. Jag har ingen aning om vem som åker ut ikväll, för att jag tror nog inte att man röstar på  hur personerna dansar längre utan på kändisarna... eller jag vet inte? Röstar aldrig ändå ;P
Just nu sitter jag och kollar på hjälp, så satans sjuuuukt!!! Alla behöver verkligen hjälp!

Foto: Linus Hallsenius/TV4
Kvällens snyggaste outfit hade Carl jans danspartner Maria
vilken kropp den kvinnan har altså, geee mig!


och vad fan är detta, bloglovin funkar inte!! får göra ett nytt försök senare håller på att kremera!

Jag blir trött!

pheeeeew, vilken dag altså. Vi har nog väldens jobbigast klass altså, satt typ och hade en het diskussion i en timme, fy för altså,. Som jag var arg och halvskrek, vill få ett slut på detta nu!!
Efter skolan så stack jag och sandra ut en runda på stan då jag fann mig ett par skor  från H&M och en dusch-skrubb-boll på åhlens. Sen skulle jag och sandra finna ett fik, så vi tänkte att vi gick ner till espresso house i hamnen, men där var tyvärr fullt. Men vi såg bloggaren mini när vi skulle gå upp till kullagatan igen. Men även där på sepresso house var det fullt så vi stack till waynes istället, där en annan sandra i vår klass också kom in efter ett tag (:
Sedan mötte jag upp min syrra. vi körde ett ärende innom väla och sen hem.

Snacka om vad jag är trött nu! Det tar verkligen på krafterna att vara irriterad & att shoppa, vet inte hur jag ska hålla mig vaken ikväll? Men det gör inget, för ska inte göra något speciellt.
Tänk om 2 veckor är jag påväg ner till italien för en veckas skidsemester, ska bli så himmla härligt! ;)
Burrrr. vad jag fryser, hoppas nu att jag inte ska bli sjuk när det är lov och allt nästa vecka.

wihooooo! om ca en timme börjar lets dance! (:



Snyggingarna jag fynda idag! (:
ge mig vår så jag kan använda dom!!!

fem myror är fler än fyra elefanter

Altså jag har kännt mig allmänt flummig denna veckan. Så idag när jag kom hem från stan så hade varken jag eller syrran käkat något så sa jag att jag käkat hamburgae igår, så sa hon men kan vi inte ha det idag med pommes? Så jag bara, jo ifall du gör pommesen och jag hamburgarna, så fick det bli. När jag tagit min första tugga så bara börja jag sjunga, det är dressingen i hamburgaren som gör'et ! ;D
Kommer ni inte ihåg den O sången från fem myror är fler än fyra elefanter? Kollade på det jätte mycket när jag var liten eller igentligen under min livstid så har jag kollat på det när jag fått chansen, så man har några repliker & sånger i huvudet, hahaha! ;D
 

Kommer ni ihåg? ;D


Det blev ingen fakta om stadsteatern, har bara klipt in lite i ett dokument som jag får renskriva sen, har lite stödord iallafall. Slog även en pling till sandra, så vi bestämde att vi skulle ta en dag på stan och bara mysa och in på espresso house! (: Ska nog även handla dom skorna i morgon på H&M och sen gå in på telenor och höra om det finns garanti på headsetet, för att den ena hörluren har slutat fungera :( Så i bästa fall hoppas jag att jag får ett par nya, för att annars så kostar dom närmare 300:- , eeeeh ja? oooooh, i morgon får jag även min plattång, iiih!

Nej nu ska jag gå och lägga mig så jag pallar med morgondagen, men först ska jag kolla lite på vänner som alltid! ;D
PUSS :*

koncentration tack!

Så har precis skrivit lite om ångfärgestationen/the tivoli i helsingborg. Det var rätt så intressant till en början men sen började det bli lite drygt så jag kännde att jag fick börja runda av ;P Nu har jag bara stadsteatern kvar, ska försöka göra det snabbt men blir så okoncentrerad då jag är helt inne på andra saker hela tiden, haha!  Finns de någonstans man kan gå för att träna upp sin koncentration?

Så jävla skönt har typ inte sminkat ögonen sen i måndags men har användt fondation & rouge. Klarar mig inte utan min fondation från oriflame ;P  Men i morgon tror jag nog att där åker på lite mascara, hihi ;)

Nej nu måste jag försöka börja skriva kl 20.00 är det ju, du är vad du äter (: älskar att de dragit igång igen!  Och sen måste jag snacka med sandra ifall vi skulle hitta på något i morgon? Och sen ska jag förska komma i säng tidigt. Ögonen måste vara vilade så jag pallar av företagsekonomi med ögongodis, eller vad säger du sandra? ;)



Tänkte slänga in en bild men bloggen är ju fan helt störd!

*

usch, det känns som att jag har tappat gnistan
men på lovet kör vi en make over! ;)

jag blir trött!

hey hey!
Mätt & gla sitter jag här och lyssnar på musik. Fast jag är lite irriterad på min skola, eller utbildningen jag gåt. Går turism men jag tycker inte att vi har så mycket turism för att läraren är ofta iväg. Tänk nästan hela vår klass klagar över att vi slutar tidigt, vi vill ju ha turism! Men men, ska inte klaga i min blogg har klagat nog vad jag ska idag..
Efter skolan så gick jag och sandra i stan ett tag (: Jag fann ett par söta skor inne på H&M så imorgon blir dom kanske mina? Ska först klicka runder lite och se ifall jag kan finna några andra? Om inte så svänger jag in där i morgon och köper dom :P
Tills i morgon så ska jag skriva lite om stadsteatern & the tivoli i helsingborg som jag sedan ska guida om senare i vår. Så jag får vell börja på det nu så jag inte behöver sitta uppe hela natten.

Puss :*

Torsdag

Hey hey!
Nu sitter jag i skolan och har hotell, ska göra ett arbete om helsingborg olika sevärdheter. Jag är inte på så bra humör iockmed att jag och mamma inte pratar med varandra, eller har typ växlat 2 ord med varandra under morgonen. Men jag tänker fan inte prata med henne förräns hon sagt förlåt.
Slutar nog tidigt idag iallafall, skönt. Sen har jag lovat sandra att jag skulle följa med henne en runda på stan.
Nej nu måste jag fortsätta med mitt arbete, synes när jag kommer hem!
Puss :*

Beatch!

När jag skutat skolan i dag så tänkte jag ifall jag skulle palla mig till vattengympan eller ej, men det gjorde jag. Kände att jag behövde träna, men det skulle jag inte ha gjort.. När jag kommit in till stan så ringde mamma mig, så sa jag att jag kunde komma till hennes jobb så blev hon sur för att jag gjorde det. Så hon är sur på mej utan anledning óch ifall någon är sur på mej så är jag fan lika dan tillbax. Fy fan, våra blickar på vattengympan, pheeeew! Jag har inte ens pratat med henne, jo när hon frågade ifall jag skulle ha ansiktskräm när vi klädde på oss efter passet. Sen har jag typ lyssnat på hög musik hela tiden, den bästa medecinen för att jag ska lugna ner mig. Jag tänker inte prata med henne förräns hon sagt förlåt! Så nu här hemma så snackar jag bara med pappa & syrran ;P

Nej, är rätt så trött nu så ska ta en snabb koll på bloglovin och sen är det sängen som gäller!
Puss :*


Det var igentligen denna bilden jag skulle lagt upp i morse. Enkel men söt ;)
men bloggen klabba, typiskt! Jag vill också vara så snygg när jag är 40 ;P

GRATTIS JENNIFER!

GRATTIS JENNIFER ANISTON som fyller 40 år idag! (:
skulle igentligen lägga upp ett inlägg om det i morse, men som dom flesta vet så var det lite segt att logga in i morse jag som satt och gjorde ett litet kollage på jenn i morse som jag tänkte ladda up, men sitter vid laptopen nu så har den tyvärr inte här. Kanske lägger upp den ikväll?


GRATTIS JENNIFER!

Nej nu måste jag rusa, ska ta bussen in till stan och gå på vattengympa med mamma
Puss :*

Våren, vart tar du vägen?

Tjena snyggingar! ;)
vad är det för väder vi har? Det har typ småsnöat hela dagen men det lägger sig inte & snorkallt är det. Nu när jag skulle gå hem från tåget så höll jag på att frysa fingrarna av mig. Jag fattar inte hur jag klarat mig denna vintern har typ bara haft vantar 3 ggr om inte ens det, helt sinnes altså, haha!

altså idag på geografin så fick vi kolla på en dokumentär om hur djuren känner av ifall det kommer bli en naturkatastrof eller jordbävning. Lixom man börjar undra lite nu för att min katt han bara jamar och jamar hela tiden? Han kanske känner på sig att det kommer komma ett oväder? Skulle inte förvåna mig ifall det gör det. Lixom jag tror nog att alla är trötta på kyla nu. För att kom det ingen snö till jul så kan det lika bra va där vid. Men nej, Hallå 2 månader efter, då kan den komma då man som mest vill slippa den. Och affärerna gör det inte mycket bättre då de håller på att sälja vårkläder, gaaaaah vill bara här ifrån!
fast jag ska inte klaga, åker ju snart till mer snö.. Ska åka skidor i italien vecka 10, men där brukar det vara sol och hur mysigt som helst! (:

Nej nu ska jag fortsätta på min hamburgare ;P Stekte upp en hamburgare och sallad och dressing till det, hur gått som helts! ;)
Puss :*

Pluggfika

Gokväll!
Nu har jag gjort lite mer än halva av mina frågor om USA, det är faktiskt rätt så kul och inte alls för svårt. Men det tar lite exta tid för att jag har fikat lite, mamma hade köpt vaniljhjärtan och sen gjorde jag lite varm oboy. Kan inte dricka kaffe allt för sent på dagen för att då kan jag inte sova sen ;P & jag hatar det, för att en kopp svart kaffe hade inte suttit fel nu. Äsch får dricka det i morgon istället ;)
Ska för övrigt försöka gå och lägga mig tidigt ikväll. Men ni vet ju alla hur det brukar bli, säger man att man ska gå och lägga sig tidigt så blir det alltid så sent, men det är ingen som hindrar mig till att fösöka.
Nej nu måste jag fortsätta med frågorna så jag blir klar idag ;P Ska nog ta mig en kopp varm oboy till (:
Mamma håller på att baka vetebullar nu så man kan göra semlor, så man kanske kan få ett litet smakprov sen när dom är klara ;P

Puss :*

MUUUUUUUMS! (:

take it or leave it

Tjoooohooooo!
Jag är inte ett stort fan av tisdagar vill jag bara medela herrskapet ;P  Har 3 lektioner men slutar ändå 15.30, pheeeew! Döda mig lixom.. Är hemma nu iallafall och har precis käkat lite brocoli med strimlat baicon. Har typ gått upp ett halvt kilo, nu tänker ni säker, omg elin ½ kilo, men för mig så är det inte bra. Jag mår perfect när vågen står på 55kg gärna mindre ;P Jag känner också att magen börjar bli mer mullig och min sportbh ligger i byrolådan och väntar. Snacka om att jag är motiverad nu till att börja träna! Men turen har jag på min sida då jag och snadra ska ut och leta gym på lovet som bara är 3 skoldagar ifrån, hur bra som helst! ;)
Idag måste jag plugga har lite geografi tills i morgon. Ska göra en massa frågor om USA men det ska nog bli kul?
Jag kom på mej själv igår att jag skriver lite konstigt. Men jag har sagt att jag har dysleksi light. För att jag har lite problem med stavningen och sen skriver jag som det låter typ.. Jag brukar tex. skriva son/sonna som igentligen betyder sådan eller sådanna. Men ni får  helt enket vänja er hur jag skriver ;P


Igår klickade jag hem denna plattången, hoppas nu att den är bra ;)
Får den på fredag så kan visa ressultat då.

*

hey hey!
jag känner att detta inte har varit en son bra blogg dag, har inte kännt för att blogga så mycket, det är ju ändå bara måndag *host. Så jag får ta igen det i morgon eller nått.
Har jobbat ikväll iallafall, efter det så duschade jag och bastade, hur sköönt som helst! Och nu sitter jag och käkar lite godis som blev över från helgen, hehe!
Sen måste jag verkligen plugga, har engelska & spanska glosor tills i morgon, blöööö! Men det gäller att kämpa på och inte ge upp. Nu är det bara 4 skoldagar kvar sen är det sportlov, wiiiihoooo! ;D
Men innan jag börjar plugga ska jag först läsa över 100 inlägg som kommit in från bloglovin under dagen, pheeew!

Puss :*


måndag

goddagens!
ja, då var det måndag igen. Som alltid börjar jag mina måndagar 8.10 med en timmes spanska, pheeew! Men annars har det varit rätt så soft. Men åt slutet blev jag, michelle och sandra lite för flummiga, haha! :P 


dagens
chinos - gina tricot
tröja - fridays project


nu ska jag hugga in den goda tacopajen vi käka i helgen.


sen blir det nog lite plugg innan jag ska iväg och jobba.
 :*

film tipset

Såg innan idag i tv-tidningen att dom skulle sända the break-up 21.00 ikväll på TV3. Jag kan rekomendera den starkt, det roligaste i filmen kommer nog den första halvtimmen när dom sjunger vid matbordet, skrattar som fan varjegång. Ibland har jag fårr starta filmen bara för att kolla på just den scenen. Har ju sett den ett antal ggr. för att det är ju Jennifer aniston som spelar huvudrollen med Vince Vaughn ;)
Men iockmed att vi bara har en tv så fick jag inte se den ikväll för mamma. & hon vill ju att vi ska skicka iväg juno i morgon.

Så nu måste jag kila, ska lägga fram kläder för morgondagen, känner för skjorta? & sen kolla på film
Synes i morgon!
Puss :*


Detta är typ det roligaste i hela filmen.
Kan det typ utantill nu, hade jag sutit brevid dig och kollat hade jag lätt sjungt med! ;D
dododododo dodo dododododomöblblä ;D

Gossip Girl

Gokväll! (:
just nu sitter jag med laptopen i knäet och kollar på gossip girl. Har redan sett detta avsnittet men man kan aldrig få för mycket av gossip girl, I LIKE! Iockmed att jag är kvinna så kan jag göra två saker samtidigt så jag sitter även och skriver på ett arbete om självmord. 
Sen ska jag nog kolla på juno, den kom med lovefilm i fredags så mamma vill att jag ska kolla på den ikväll så vi kan skicka iväg den i morgon. Det är lixom så det går till. Man gör en lista på filmer man vill se också väljer man hur många filmer man vill ha åt gången. Här hemma har vi 2 åt gången, så får man en film, kollar på den och sen skickar man tillbax den. Man betalar ett fast pris var månad så kan man ha hur många filmer som helst, hur bra som helst! ;)

Nej, nu måste jag fortsätta med arbetet och kolla på Gossip Girl!
Puss :*

The Nate-Jenny Kiss
ursnygga Chace Crawford & Taylor Momsen

dags för plugg

Goddagens alla söta läsare! (:
Idag jobbade jag från 8.30-13.00 kännde att jag inte ville vara där längre. Är så trött på det. Jag jobbar som simtränare för barn som är 4 & uppåt. Jag har varit det i minst 2½ år. Jag känner att intresset försvinner mer och mer. Lönen är inte heller den bästa 40:-/h om man gått kurser. Lixom känner att jag kan få ett roligare jobb med bättre lön. Jobbar då och då som servitris på rögle och tycker det är hur kul som helst. Då jag får typ 71:-/h & ob på det några timmar, så det är inte helt fel.
När jag kom hem så tog jag en dusch och bara gick runt i badrocken och inte gjorde ett skit. Sen började mamma på maten, det blev fisk & potatismos. Potatismos är typ söndags maten här hemma, börjar tröttna på det nu faktiskt...
Nu ska jag iallafal börja plugga. Ska försöka ha klart arbetet i morgon om självmord som jag & två andra i klassen håller på med. Sen ska jag bara skriva lite funderingar om drömmar till psykologin.

Höres sen ;)
Puss :*

Söndag morgon

Godermorgon!
Har typ precis stigit upp, ska jobba idag 8.30 - eftermiddag, får se hur länge jag stannar idag.
altså är det fullmåne nu eller? För att de senaste nätterna har jag haft jätte svårt för att somna, det är jättedåligt. Men när jag väl somnade drömde jag att jag var på en fest som kelly clarkson hade så var andreas carlsson där (han i made in sweden) hahahaha, helt sinnes!

Nej nu måste jag hoppa i baddräckten.
Puss :*

Schlagerfesten är igång!

Som många andra i sverige så sitter jag & kollar på melodifestivalen. Startfältet var inte det bästa men det finns vell några bra ;)


alcazar ägde ut alla!
Nästa partylåt är här!!


emilia var jätte mysig att lyssna på


Marie  Serneholt´s låt var inte alls bra, man kanske får ge den några ggr
tycker mäst att hon likna en victoria secret modell, sjukt snygg! (:

jag älskar impuls shopping!

hey hey!
det har blivit en dålig uppdatering idag.  Men nu ska ni får höra hur klantid jag är. Jag kom halvägs ner i gatan, skulle ta bussen till jobb. Så kom jag på, faan jag kollade ju inte i busstidtabellen på lördag utan och kollade på veckodagarna istället. Så jag ringde till mamma och hörde ifall där gick någon buss iallafall men det gjorde det inte så hon fick tag på mormor så vi kunde få låna hennes bil så det var bara till att traska dit och låna hennes bil. Jag kom typ bara 5 min försent så det var vell inte så farligt ;P Barnen var faktiskt jätte duktiga i jemtört med i måndags, pheeew!
När jag var klar där så kom syrran och hämta mig. Det blev typ 5 minuter hemma sen följde vi med grannen till väla. Mycket trevligt men åt slutet så blev det bara jobbigt ;P Jag fann iallafall en skidhjälm inne på team sprotia. Tänkte vänta till vecka 9 men nu när jag fann en hjälm som jag verkligen gilla och det va nästan halva priset (kampanjepris) på den så varför inte? (: Det var en hjälm från CÉBÉ som hade fina mönster och den satt perfect ;)


Dagens outfit, min älskade i <3 palma t-shirt & tigths
(pheeew, har precis käkat. Magen är helt uppsvälld)


denna snygga tunika/blus fann jag inne på only endast 100:-


Den snygga skidhjälmen från CÉBÉ som jag fynda inne på team sportia idag
kostade igentlgen 949:- men det var kanpanjepris, så jag köpte den för 499:-

slemfabrik

goddagens!
usch vilken natt. Jag har ett svårt problem med min hals, den producerar slem hela tiden. Jätte jobbigt så jag har fått legat med en plastmugg med vatten i brevid mig inatt så jag har kunnat spotta ut slemet, jätte äckligt jag vet men vad ska jag göra?
När jag steg upp var jag hungrig men var inte sugen på något alls. Lixom det är mackor hela tiden, man blir ju helt trött. Men jag beslöt mig för att göra en svampbob toast & ett glas oboy till det. Medans jag käka så försökte jag lösa korsord, men det gick ju inte så bra. Fick starta laptopen för att få hjälp av internet men sen blev jag helt trött på det och gav upp, haha! Barnkorsord är min speciallitet ;) Men jag kom på det att man lär sig väldigt mycket av att lösa korsord, kanske något man borde göra oftare på sin fria tid?

Nej nu måste jag gå och duscha. Får ta bussen till jobb idag för att syrran har bilen men jag får sjuts hem sen iallafall, skööönt! Sen blir det nog väla? (:


Min frukost. Undrar ifall toastern håller på att bli dålig?
för att det ena ögat har fått dåligt med färg ;P

Mor & dotter

Altså jag har typ inte gjort något speciellt de senaste helgerna, ni tycker säkert jag är heltråkig? Men ibland så har man sonna perioder då man bara vill ta det lungt. Ikväll är det bara mamma & jag hemma. Pappa är som jag nämt tidigare i Klosters och syrran praktiserar. Så nu precis har jag och mamma kollat på Picture Perfect, kom med lovefilm i veckan. Men här och häpna, det är inte jag som beställt filmen utan det är mamma som gjort det. Juno kom även idag så får vell se den i helgen ;)

Nu ska jag gå och joina mamma i soffan. Det är ju let´s Dance kl 8, undrar vem som ryker ikväll?
Puss :*


Jag & mamma, höstas i Palma.
Gaaaaah vill dit nuuuu! & jag saknar laura som faaan, hoppas hon kommer snart!

Fredags bus!

Hey hey!
Denna skoldagen har ju dock inte varit så seriös, för mig och sandra iallafall. Idag hade vi bara en lektion 8.10-10.30 typ & det var företagsekonomi. Hade typ bara genomgångar och så men jag och sandra satt mest och viskade & hade jätte kul! ;D När några i klassen skulle göra prov så sa jag något till sandra i en ljudnivå som var lite högre än viskning och det hörde läraren... Undrar om han hört vad vi suttit och snackat om typ hela lektionen? hahahahaha! Isåfall är vi jävligt bortgjorda ;P

Mitt under lektionen så bara fick jag upp en bild av musse pigg i hitt huvud och
råka skrikaut det lite halvhögt. Men hoppas att det bara var sandra som hörde.
Så jag var bara tvungen att rita musse. Så sa sandra, men rita kalle anka.
 Kanske inte lika snygg? hahahaha! ;D



Läraren snackade lite om pålägg idag på lektionen. Så skämta jag och sandra lite
så skrev hon ost & skinka i mitt block, hahahahaha ;D  & sen när vi skulle gå på
rast så kom läraren bort till oss, han stirrade ner i mitt block och läste högt vad
där stod. Jag och sandra bara skratta, hahaha! ;D



Sen hade vi i uppgift att leta upp en klocka. Så fann jag och sandra en dolce & gabbana
klocka så visste vi inte ifall vi skulle skriva ut en bild så jag satt och rita av den istället.
snygg, ellerhur? *Naaaat! Som ni ser så är jag inte lika duktig på att rita/måla som Carolina Gynning (:



När jag kom hem så kollade jag på Ellen, hahahaha så jävla kul! Idag var courtney cox gäst hos ellen. Altså ni måste bara se det, riktigt kul altså! ;D
Pallar ni inte kolla på hela klippet så är det att ellen ska göra en saga så ska courtney säga olika adjektiv, kroppsdelar, substantiv & kändisar m.m. Vill ni bara höra sagan så spola fram till typ 4 minuter. Det blev skiiit kul i slutändan! ;D


Du är vad du äter

Kollade precis på du är vad det äter. Altså jag är nog ett stort fan av det programmet. Har följt det många år, ända sen det starta typ, helt sinnes! Lixom det handlar om samma saker var gång men man tröttnar ändå aldrig. men men favis är när det är kändisar som är med. Idag drog det somsagt igång ännu en sesång & idag var det med Sanna Bråding. Snacka om vilken förebild altså. Tänk bara att vara så stark att vara med i det programmet men hennes problem i det förflutna droger, alkohol m.m. & hur vacker är inte den kvinnan altså?! Det är inte många kvinnor som klär i snaggat hår men hon gör det fan e mej! Hon spacklar sig inte iheller som vissa andra som tex charlotte perelli... Utan hon är helt naturlig. Det var ett mycket bra program ikväll helt enkelt.



Hade tänkt att sammla ihopa mig inför natten nu. Ska lägga fram kläder för i morgon & kanske kolla på en film eventuellt vänner (: jag vet att klockan är bara lite över 9 men har man chansen att gå och lägga sig tidigt så gör man det ;P

Snacka om att man kommer ha motivation att gå upp i morgonbitti. Fick reda på att vi bara har företagsekonomi i morgon med lite ögongodis. (läraren är hur sööt som helst) Sen är det utvecklingssamtal, så är vell hemma till när ellen börjar i morgon! (:

Natti natti :*

Hej på mej!

Idag blev det en stressig morgon. Det var ett helsikes snöoväder ute. Pappa är i Klosters & jobbar/åker skidor så syrran fick köra mig och mamma in till stan idag för att hon behövde bilen under dagen. Så det var lite segt att komma in till helsingborg i morse pga av vädret & jag hann inte käka frulle hemma så det fick jag göra i bilen ;P
Idag på lunchen så stannade vi kvar i klassrummet (hotellstudion) så fann vi kläder, altså så man kan spela olika roller om man tränar med att stå i receptionen. Jag, michelle & sandra slängde på oss kavajer & kjolar. Vi skulle likna flygvärdinnor ;D Skiiiit kul hade vi iallafall!!!! Hahahahah! 
Efter lunch så hade vi turism då vi äntligen skulle redovisa om lund. Jag var inte alls motiverad och det syntes nog på mej & många vet nog varför jag var som jag var. Hamnade med en som är semst på att redovisa i klassen. Men men.. Det kommer fler stunder?

Snart ska jag & syrran ta oss in till helsingborg för att hämta mamma, är rätt så sugen på glass faktiskt :P
Puss :*   


Hur snygga är inte vi lixom? ;D
Hahahaha! skrattar som fan när jag kollar på bildena!
Men det är kanske såhär man kommer se ut om några år ifall jag
utbildar mig till flygvärdinna, men då hoppas jag på en snyggare uniform ;P


klantskalle!

kom nästan precis hem och det luktade någonting som jag kännde igen, plattången!! Syrran hade glömt att ta ut den, altså den människan är en livsfara för mänskligheten altså!! ;O
Nej måste bara gå och laga lite mat. Har bara ätit 4 mackor idag & mitt huvud håller inte läge till.
Höres snart och då lägger jag upp en bild som jag, michelle & sandra tog i skolan idag. jag lovar, det vill ni bara inte missa!! ;D 

hej sålänge!  


torsdá morgon

Godermorgon!
Nu har jag precis klivit upp från sängen och skrivit ut stödord inför redovisningen idag, blööö! jag börjar 8.30 idag och har bara 2 lektioner. Hotell före lunch & turism efter lunch, hoppas att vi får sluta tidigare idag, vill bara hem sen och vila. För att halsen är fortfarande tjock..

Nej, nu ska jag ta och kliva in i duschen och gå och fixa till mig.
Ha de, så synes vi i eftermiddag!
Puss :*

Onsdagen avklarad

Guuuud altså vilket jävla väder det varit idag. Kan inte bara all snö försvinna och våren komma nu snart? Jag drömde mig bort idag att jag låg på en strand och sola, muuuums! (:
Idag har jag somsagt varit hos frisören och hon ruinera mig på 250:- för att bara typ ta 1 cm på topparna och lite i luggen! Helt sinnes, så när jag kom till stan så tröstshoppade jag ett par skor inne på H&M (se bilden nedan). När jag gått lite på stan så gick jag slutligen in på stadium för att se ifall jag kunde finna en snygg skidhjälm. Det är bara en skidhjälm jag vill ha men den är från everst och den är inte bra säger dom enligt tester :( Efter det så gick jag till petters och köpte lite käk & gick upp till mammas jobb och krängde. Efter det gick vi till bilen och körde vidare till filborna där vi skulle på vattengympa. Tänk att jag tränade både idag & igår, känns hur bra som helst! (: Men det jobbiga idag var att jag fick håll i början bara för att jag hade ätit så tätt inpå träningen, pheeew! Men det gick över sen.
När vi tränat klart så körde vi innom maxi för att jag skulle ha dove´s brun utan sol. Hade den förra våren också och den är hur bra som helst! Jag använder den för att jag inte vågar sola i solarium. Iockmed att min hud är kännslig. Kännslig och kännslig.. Sommaren 2005 fick jag solbrännsår på bröstet, inte bra.. Så jag känner att jag får vara extra försiktig med solningen.
När vi kom hem rusade jag in till tv´n för att jag skulle kolla på made in sweden & käka glass för att min hals har tjocknat till :( Men glassen hjälpte bara för stunden, tyvärr :(
Nu sitter jag här och bloggar. Ska snart gå och göra mig iordning för sängen, måste träna lite på min redovisning jag har i morgon & även läggra fram kläder som jag ska ha på mig imorgon.

Men ni får ha det så bra allesammans, så synes vi i morgon!
pussen :*


Idag åkte mössan på för att det var så satans kallt :(


Uppe på mammas jobb satt jag och krängde
hamburgare, pommes & cola från Petters, kullagatan - Helsingborg ;P
Snacka om goooda pommes altså, super krispiga & gooda! (:


Dagens köp
skor - H&M endast 130:-
& sen kóm ju mina grejer från oriflame
Handcreme som
luktar vit choklad
concealer, läppstift
(sont som gör att det killar på läpparna)
& sen hade jag även beställt ett armband, hur coolt som helst! (:

dags att rusa!


Så nu har jag lyckats slita mig från min tv-hörna där jag suttut hela morgonen & kollat på ellen, haha altså jag höll på att dö ;P
Nu har jag iallafall duschat och klätt på mig för ska alldelles strax gå till stationen och ta tåget till åstorp för att klippa mig. Men ska bara ta topparna så det går nog fort (: Sen bär det in till helsingborg där jag ska kika lite i affärer och se ifall jag kan finna något. Ska se ifall jag kan finna en ny skidhjälm för att den jag har nu är typ för liten och ser dumm ut i den. Så förra veckan så hittade jag en sjuuukt fin och mysig från everest men sen stod det dagen efter att de skulle förbjuda sälja everest hjälmar för att dom inte tålde testerna. Tur då att jag inte la ner 400:- på en hjälm som var olaglig typ...
Sen ska jag köpa lite mat och gå upp och käka på mammas jobb, sen blir det vattengympa. Pheeew! vad stressad jag är. Nu kom nog också oriflame grejerna som jag beställde i veckan. Får gå ocyh öppna dörren och kolla in sen när jag kommer hem. Har beställt en handkräm som luktar vit choklad, muuuums!
Nej nu måste jag verkligen gå. Vet inte vad jag skriver om riktigt nu, fingrarna bara far över tangentbordet, hahaha!
Synes ikväll typ halv 9 någon gång? (:

Puss :*

Dagens outfit
höga jeans - cheap monday
polo - H&M

dags för plugg

Hey hey!
Nu har jag precis käkat frukost, det blev 3 rostemackor & kaffe medans jag kollade lite på Oprah. Men nu måste jag verkligen gå och plugga i 2 timmar sen är det dags för ellen (:


Har ni sett så snygg jennifer var på premiären av he is just not that into you
Har för mig att filmen har premiär i sverige i slutet på mars någongång, men är inte helt säker




Onsdag

Godermorgon!
Ännu en dag av ledighet, det gillas! ;) Har haft lite svårt att sova i natt. Har sovit från och till, från kl 4.30 typ så kunde jag sova ända fram halv 10 typ. Kände att jag fick palla mig upp då. Vill gå upp tidigt så man kommer i säng tidigt ikväll också.
mmrrrrrrr, magen kurrar faktiskt lite nu ;P Så ska ta mej något att äta och sen blir det plugg i några timmar. Måste verkligen skärpa mig och ta tag i det jag ska göra så man inte får det i röven sen somsagt.

Puss :*

Picture time


Dagen började med vattengympa.
mammas & min väska från roxy.


Sen körde jag bort till söder för att mamma skulle hämta ut
biobiljetter fär kvällen. Det blev lite farligt emellanåt inne i stan.
Ska varna er nästa gång jag är ute och kör. Jag var nära med
att krocka med en buss & en bil idag, bra jobbat elin?!



Sen blev det käk & hemmagjorda semlor hos mormor.
Jag älskar min mormor, hon är bara för söööt!  (:



Sen var jag på bio och såg Benjamin Button.
Filmen var lite dryg och så.. Men man fällde en & en annan tår i biografen.
Det som jag tänkte på igenom hela filmen var hur jävla bra gjort den!
Altså shiiit! Bara förvandla Brad Pitt så, hur bär man sig åt lixom?
Jag vet ju att det är en jävligt bra makeup artist som gjort jobbet ;)
Jag förstår verkligen att det tagit ca 2 år att spela in filmen.
& guuuuud vad vacker Cate Blanchett är, pheeeew!
Det ända som var störande var att syrran var jätte kissnögid så hon satt
typ och hoppade i stolen jätte jobbigt. Så jag fick sitta med handen för ena sidan
för att skymma henne så jag kunde koncentrera mig på filmen och inte på henne, gaaaah!


snabbis inlägg

Jag är trött och spiidad på samma gång, helt knas, haha!
Idag har jag varit på vattengympa med mamma och sen övningskörde jag lite. Men jag tror nog att vi ska vänta ett tag innan jag är inne och kör i helsingborg igen, haha!
Sen var vi hemma hos mormor och jag fick mina efterlängtade semlor, hihi (:

Ska strax sticka iväg in till stan igen och gå på bio med syrran. Vi är verkligen ute i sista sekunden för att våra biobiljetter går ut i morgon. Så då har jag och syrran bestämt oss för att gå på bejnamin buttons med brad pitt  ;) Medans mamma ska gå på australia, för att vi hade en extra biljett och hon ville inte se på samma film som oss. Den omständiga kvinnan alstå, haha! ;P

Bilder från dagen kommer senare ikväll när jag kommer hem ;D 

Puss :*


min fria tisdag

Gordermorgon! *harkl*
Imorse vaknade jag med ett ryck och tänkte fan jag har försovit mej men är ju ledig idag ;P Sen somnade jag om och vakna när klockan ringde. Har precis käkat frulle och nu ska jag ta på mej, för att sedan gå hem till mormor & låna hennes bil för att jag ska få övningsköra in till helsingborg idag till vattengympan, pheeew! Det var en lång mening  ;P
Men det blir nog fan en sväng inom apoteket för att halsen är inte bättre. När jag kom upp i morse harklade jag mig & fick upp en stor fet blodig slämklump. Inte så trevligt va?
Sen ska vi hem till mormor igen för att hon ska bjuda på mat & semlor. Semlorna var min ide! Jag sa till henne i söndags att vi skulle ha semlor till efterrätt, hon bara ja, det kan vi vell ha ;) Och det är semlor på hemma bakta bullar, muuuuums!! (:

Nej nu måste jag lägga på ett kål. Tänkte att jag kunde ta med laptopen till mormor och se ifall jag kan få någon uppkoppling till internet så jag kan blogga där ifrån. Är inte så inne i detdär med mobilbloggning än ;P
Annars så synes vi ikväll när jag kommit hem från bio´n. Ska se benjamin buttons otroliga liv med syrran ikväll!

Pusss :*


min kväll

Det var mycket skönt idag att vara hemma själv. Men när resten av familjen kom hem så blev det liv i luckan, haha! Men nu har det lugnat ner sig igen.
Kollade på det programmet innan på tv4 om dom stora barnfamiljerna. Guuuud altså! Tänk att ha så många barn, jag hade nog aldrig pallat det. Jag som gillar att ha lungt omkring mig imellanåt, nej fy fan! Men det som är rätt så kul är att vi har tvillingar i släckten från både mammas & pappas sida. Det hade varit jätte roligt att få två tvilling tjejer. Då hade dom varit mina prinsessor (:  Nog om det.. ;P

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på den bästa komediserien som gjorts på denna jord, vänner! ;D
Har ställt klockan på 9.30 sen får jag inte lov att sova längre. Vill käka frulle i lugn och ro i morgon pallar in stressa innan jag ska iväg på vattengympan.

Puss :*


Nu ska jag kolla på avsnittet, the one when no ones ready.
Älskar det avsnittet, det går så himmlans fort man blir nästan lite stressad själv ;P

sjuk igen?

Såja då var jag äntligen hemma. Innan jag skulle ta bussen till jobb så kände jag att halsen börjar bli konstig igen och den börjar tjockna upp, jätte jobbigt. Säg nu inte att jag ska bli sjuk igen när det känns som att jag precis blivit frisk. Tur att man är ledning nu två dagar så man kan vila upp sig.
Usch, det gick inte alls bra på jobb idag. Barnen var så jobbiga att vi fick hota barnen med att dom inte fick simma mer. Man känner sig så dum men dom måste ju lära sig.

Har precis kollat på Joey nu kollar jag på Sex and the city! (:


en sur elin för att hon börjar få en fet klump i halsen.. /
 en glad elin för att hon tycker joey & sex and the city är så kul! (:


måndag

goddagens!
imorse snoozade jag typ i en halvtimme men sen fick jag tvinga mig upp & in i duschen.
Idag slutade jag vid lunch för att läraren sa först att vi var lediga på eftermiddagen så typ alla blev glada och så men sen kommer hon tillbax & sa att hon läst fel och att vi skulle ha svenska iallafall. Men vi skulle lixom bara läsa och det kan man göra där hemma så typ mer än halva klassen stack. Så jag var hemma lagom till ellen börja, lycka! (:
Just nu sitter jag med laptopen i knäet och kollar på Oprah men idag ska jag plugga en massa så jag slipper få det i röven sen. För att nu ska jag inte tills skolan förräns på torsdag, för att ettorna har typ temadagar. Men har igentligen en utvecklingssamtalstid på onsdag 10.20 typ men tror nog att jag ska ta och maila min klassföreståndare nu och höra om jag kan få en annan tid. Så man slipper åka till skolan för bra typ ett kvart, känns lönt lixom?

puss :*


älskade Ellen! (:
visste ni förästen att Jenn var Ellens första gäst?



har kollat in denna intervjun många ggr, så gör det du med! (:

Elin´s Vecka

  • Måndag; hemma själv till 21.00
                   - Plugga
                   - Jobba
                   - Softa
  • Tisdag; ledig från skolan
                   - Hem till mormor och låne hennes bil
                   - Övningsköra till helsingborg
                   - Vattengympa
                   -  Övningsköra lite till och hämta syrran
                   - Hem till mormor & käka
                   - Bio med syrran
  • Onsdag; ledig från skolan
                   - Göra ett besök hos frisören
  • Torsdag; skola
  • fredag; skola
                   - ?
  • Lördag; jobba
                  - ?
  • Söndag; jobba
                  - Pluga

    Det dyker säkert upp några nya saker under veckan.

ROXY



Såhär ser min snygga väska från roxy ut. Jag bara älskar den och det var ett mycket bra köp jag gjorde för typ 1½ år sedan? Den är perfekt att ha som träningsväska för att den rymmer inte för mycket och inte för lite. Det var inte förräns sommaren 2005 som jag upptäckte märket roxy. Det var när jag var på mallorca och besökte min kära vänn laura för andra gången i mitt liv. Lixom Lauras kompisar gick runt i roxy bikinis, flipflops, shorts & kläder. Så gick vi en runda och shoppade i alcudia så gick vi in i en affär som heter bulldog clothing där dom säljer roxy, quicksilver & en massa andra sport surfing saker. Där fann jag mej ett par roxy flipflops (bilden nedan) snacka om att där är bra kvalitet på dom. Köpte dom sommaren 2005 för typ 200:- tror jag att det var och dom är inte ens så mycket slitna i sulan. Jag var ju på mallis i 5 vecxkor så vi var inne i den affären en massa gånger och där förälskade jag mig i en väska (se bilden nedan) . Den kostade 400:- och det var det värt! För att det är en mycket bra kvalitet & man kan vända den ut & in men den prickiga sidan är snyggast. Det negativa med väskan är att den inte går att stänga & att man kan typ bara kan ha den på sommaren, men det är vell en slags beach-bag av något slag ;)


Mina älskade roxy flip flops! (:

Älskade sommarväska!!
För mig så är prickigt typiskt för roxy, men det är fint! (:
Det som hänger ner från sidan tillhör inte väskan utan den har jag gjort
själv av pärlor som jag köpte i palma, fanns stjärnor och hjärtan också.
ååååh, ska nog göra ett sont armband till våren/sommaren (:

Söndag

Goddagens!
Sorry för en dålig uppdatering men har jobbat idag från 8.30-14.00 sen har jag bara njutit av att inte ha någon läxa att göra. Fast jag har ändå gjort lite nytta. För att jag har klagat över att jag får så mycket papper från skolan att jag inte håller reda på dom så för en vecka sedan köpte mamma en pärm åt mig. Så idag tog jag mig tid för att sätta in alla papper, skööönt må jag säga!
Ska nog ta och röja upp lite på mitt rum innan kl 21.00 för då åker mysbyxorna på och jag intar min plats i soffan för att då börjar the holiday på tv3. Har sett den filmen innan men måste bara se den igen för att den var så satans bra. Så har du inte sett den så kan jag värmt rekomendera dig att se den! ;)


Cameron Diaz & Kate Winslet
två sjukt snygga & vackra kvinnor! (:

RSS 2.0