Bleker tänderna

Det var något år sen sist jag blekte mina tänder och var sugen på det igen. Mamma är ju tandsköterska så jag kör på rediga grejer istället för annat skit. (som mamma förbjuder mig att använda) Vi får väl se sen hur detta blir. Ska ha i det i några timmar och upprepa i några dagar har jag för mig. För att tiden ska gå snabbare så ska jag städa lite och dammsuga. Lady Gaga får underhålla mig såklart! Har knappt koll på alla nya låtar som kommer för att de ända som spelas just nu är lady gaga's nyaste album jag varvar det med youtube där man kan hitta fantastiska klipp där hon sjunger acustiskt, finns inget bättre!! :)


T-shirt

När jag rensa bland mina kläder för någon vecka sedan så hitta jag min söta t-shirt jag tryckte i högstadiet :) är ett stort fan av vänner så det var ju ett självklart val vad som skulle stå på tröjan. Skrev skådespelarnas namn fast det hade ju made more sense om jag skrivit karaktärernas namn istället, men jag älskar den ändå, haha!!


KKTNY2

Äntligen! Kourtney & Kim Take New York är äntligen tillbaka med en ny säsong!! (Japp, har faktisk lärt mig att stava till det ordet nu efter många år!!!) Sen jag bodde i New York så har jag blivit helt obsessed with the Kardashians!! Har typ sett alla avsnitt nu. Allt ifrån Kepping up with the Kardashians, Kourt. and Khloé take Miami, Khloé and Lamar, Kim´s fairytale wedding and so on. Vet inte varför jag tycket det är så kul men det är väldigt underhållande iallafall. Jag gillar Kourtney best faktiskt! (: Kolla på säsongspremiären igår och jag kan säga att denna säsong kommer bli riktigt smaskig känner jag på mig av det man såg på vad som kommer att hända framöver! Älskar också att de är i NY, det bring back gamla minnen, saknar Manhattan som FAAAAAN!!


Plugg

Ångrar inte en sekund att jag köpte den senaste iphååånen!! ;P Siri är så snäll och hjälper mig när jag pluggar, håller på att skriva ihop ett arbete om USA.


Måndag

Jaha då var helgen plötsligt över. Den har varit helt okay om du frågar mig! :) sitter just nu och kollar på efter tio sen är det plugg för hela slanten som gäller.
För att liva upp inlägget kommer här 2 bilder från i fredags, puss!


1a advent

Idag är det första advent för er som missat det. Glad första advent! :)
Vad tycker ni om min fina ljusdekoration? I år kör vi på feta röda ljus och emellan har jag lindat en sorts tråd som är klädd med silver hjärtan! :)


Utgång ikväll!!

Fy för vad mätt jag är!! Emma laga en super god middag och sen la hon av den bästa kommentaren, jaha ska vi ha mojitos till efterrätt?? :D
De hade öppnat några fler butiker på Väla sen i tisdags så det blev ännu ett kap!! Live it!
Sitter just nu med ett glas vin och väntar på att Emma ska göra vid sig. Har busat med hennes brors son i några timmar nu så behöver vila lite, för ikväll blir det utgång!! :) skål!


På väg

Jaha då blev det Väla idag igen, fast denna gången med bästis! ;)


Thanksgiving

Vet inte om ni har så koll men idag är det thanksgiving i USA. Sitter just nu och kollar på förra årets parad från New York city som jag filma när jag kolla på den. Det var en fantastisk känsla. Liksom Macy's thanksgiving parade. Det är liksom något man måste se när man bott i New York!!
Bilden är fotad precis från datorn! :)


Juleljus

Oj det förra inlägget blev visst lite konstigt ;P bloggar nu mera från mobilen och då vet jag inte om det går att redigera inläggen? Men skit samma!
Igår kväll hjälpte jag mamma med att sätta upp jul belysning. Fast sen ville jag ju pynta lite extra, mamma ville absolut inte ha kulor i granen men jag satte upp som i smyg. Hennes kommentar var; jaha då har amerikanen kommit hem!
Det är så att vår lilla sockertoppsgran har helt flippat ur för att där börjar växa ut en vanlig gran i toppen, haha! Och det är där jag satt upp kulorna. Skrattade innan när jag var ute och hämta posten! ;D


Fyndat med stort F!!

Hej hej! Igår tog jag och momsey en liten tripp till rusta och Väla. Jag var på jakt efter en klänning och sen var jag sugen på att köpa ett par skor fast viste inte hur dom skulle se ut, men var bara så sugen! ;)
Man kan ju säga att jag fynda som in i bomben igår iallafall! Inne på bik bok hitta jag en klänning och ett par byxor för 99:- st. Sen blev det även ett par skor som det var halva priset på, à la Lady Gaga!!!! 15 cm (5cm) platå. Den affären heter city bird, den är rätt så nyöppnad på Väla, inne på rusta så hitta jag schampo och balsam för 70;- för båda tillsammans, helt sinnes!


Klassikern

Kolla in vad jag beställde förra veckan! Har tänkt länge att jag skulle köpa den men nu hitta jag värsta kapet på discshop, 49:- fraktfritt och hela köret, inte illa!! ;) tänkte bara att jag var tvungen att slå till!


Kära Steve!

Nu är det såhär va att mamma fick lov att låna Steve med sig upp till Stockholm, hoppas han blir väl omhändertagen. Lite orolig är man allt. Många av mina väskor är ju mina ögonstenar så ni förstår säkert vad jag pratar om!
Nu ska jag dra till systemet och handla lite gott som jag och bestis ska ha ikväll :)
På bilden ser ni lära Steve sitta och njuta på en stol i bryant park. Det var tider det!


American pancakes

Fy för vad mätt jag är! Var uppe jätte tidigt idag för skulle köra mamma till Ängelholms airport. Sen somna jag på soffan och vakna inte förrän halv 12 :S jag var inte sugen på mackor till frulle så den lilla amerikanen i mig ville ha pancakes med lönnsirap. Det är farligt gott!!! Kommer ihåg att mina vänner äcklades i land över att jag dränkte mina pannkakor i sirap, haha!


Bingolotto!

Jag är taggad som taggtråd, Skål!


Rattmuff

Fick en liten chock när jag skulle köra iväg tidigare idag! Momsey är allt för söt hon! ;D


Vad ska man säga?



Hur komiskt är inte detta på en skala? Skratta rakt ut när jag läste den lilla texten under bilderna. Det får ju en att tänka om, skulle aldrig vilja vara programledare för Bingolotto när man ser hur det gått för dessa 3. Stackare!!
Det är ju bra PR iallafall, för att nu ska jag iväg och köpa 2 bingolotter. Går ju bingo runda var söndag i skogen men idag ska jag spela framför tv´n. Kommer ihåg när man var liten när man samlades hela släkten för att spela bingo, haha!! ;D


Rekord!

Tror nästan jag tog nytt person bästa idag!!
Har ni sett att där finns såna hjälp program till wordfeud? Kul att spela då? Kan man ju lika bra lägga av!! Själv är jag en ärlig spelare och blir överlycklig när jag lägger in såhära snygga ord på egen hand! ;)


Dagens mugg!

Idag dricker jag mitt kaffe ur min Los Angeles mugg och drömmer mig bort. Köpte den i våras när jag var där på semester med Maria. Det var tider det!!


Engelska

Då var det helt plötsligt mörkt ute! Fastna innan med mitt arbete så får väl maila min lärare sen och räta ut några frågetecken. Traska iväg till skolan nu i eftermiddag tänkte snacka med henne där fast hon var sjuk, gjorde även ett litet grammatik prov, bara för att man bott i NY i ett år och snackat engelska så betyder inte det att man är mästare på engelska. Jag suger på den engelska grammatiken & även i svenskan. Har även kollat på några skolor nu ikväll, hoppas jag kommer in någonstans så jag kam börja plugga på riktigt till nästa höst!!

Vad tycks om min söta lilla totte jag fixa till snabbt idag? Tycker det är kul att experimentera med olika frisyrer! :)


Måndag

Såja, nu har jag äntligen landat. Imorse kolla jag på efter tio ett mycket bra program idag. De tog upp om livmoderhalscancer vaccinet, funderar på att ta det. För att innan har de varit så många kriterier. Men ska fundera lite mer på det.
Har även hoppat ur pyjamasen. Kaffet är färdig bryggt och bu ska jag försöka komma någon stans på mitt engelska arbete, tänkte ju lämna in det i fredags men det sket ju sig. Har inte kunnat koncentrera mig när syrran varit hemma, vi har bara suttit och snackat skit när vi båda försökt att plugga men nu är jag hemma själv och hoppas på att inte bli distraherad av något. Skål!


Söndag

Började dagen med att gå bingo-runda i skogen men ingen tur eller vinst denna vecka heller...
I eftermiddag drog jag, momsey och sis hem till farmor och farfar för att fira farsdag. Pappa är ju i Schweiz så jag hade fixat lotter till farfar :)

Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig, ska plugga engelska hela dagen imorgon hade jag tänkt.


Lördag

Hejsan! Är nu på väg till morfars grav för att ge honom en liten blomma i och med att det är farsdag imorgon!
Det blev inget kaffe till frukost så jag tar igen det nu med takeaway. Saknar NY när typ alla har med sig takeaway vart man än går. Puss


Glitter

Det blev även en sväng in på glitter idag. Igår när jag var på Väla så hitta jag en liten söt väska inne på glitter men köpte den aldrig den så köpte den idag istället, snyggt till min nya iPhone ;)


I bilen

Hej hej! Sitter just nu i bilen, känns som att man ska gå och bli sjuk, hoppas inte!! Ska med momsey och handla, ska köpa en massa snask så man kanske blir bättre och att det inte bryter ut på riktigt! ;)
Älskar mina solisar från Steve Madden. Skruven lossna när jag köpt dom men det är fixat nu så man kan använda dom på riktigt en såhär fin höstdag!


Bik bok

Ikväll så blev det en sväng till Väla. Hade hört från säkra källor att de hade 50% på allt förutom skor & jeans. Så jag drog dit med syrran och grannen & sen kom momsey efter jobb. För mig så blev det 2 blusar, ett halsband & två nagellack, inte illa och till halva priset dessutom!!
Hoppas jag kan sova inatt! Mamma visa precis att det är fullmåne ute, hade kollat fel i almanackan så det var inte så konstigt att jag inte kunde sova inatt, brukar vara känslig. Men nu är jag duktigt trött så hoppas på att få sova hela natten. Nu ska jag kolla på vänner eller nått och försöka sova!

Förresten kolla in mina snygga nagellack jag fynda idag! Tycker det är lite coolt när man målar en nagel i en annan färg. På vänstern blev tum nageln i silver och testen blå/grön


Mellis

Nu känner jag mig lite som människa igen, sitter just nu i köket och försöker plugga medan jag snackar med syrran mittemot köksbordet.
Var så jävla sugen på en smutiiiie, så det fick rota i frysen efter frysta bär och såhär gott blev det! :)


trött

Kan någon förklara för mig vad som händer? Har haft svårt att sova nu i några nätter, det är sjukt jobbigt när man vill sova och inte kan och sen är det precis som att någon från högre makter inte vill att jag ska somna. För att i natt när jag precis börja slumra till så har jag vaknat igen av ett ryck och sen har jag drömt en massa konstiga och äckliga drömmar. Mörkrädd som jag är så tände jag min lilla lampa och hade den tänd hela natten. För någon vecka sedan så vakna jag av ett ryck av att mamma sa (i drömmen då alltså) såg du tanten? och inatt så var det något med tanten igen. Undrar om där är någon tant i mitt rum? Det är sjukt jobbigt iallafall och denna morgonen så har jag varit och gjort ett ärende så nu är jag vaken. Ska försöka att vara så aktiv som möjligt hela dagen så jag kan sova i natt. Det är typ min högsta önskan just nu! Men nu ska jag iallafall kolla på The Notebook så jag kan utveckla mitt engelska arbete, ska jämföra boken med filmen. Fast tyckte inte det var så mycket skillnad så får väll se den igen och fräscha upp minnet. Tror jag såg den för ca ett halvår sedan med mina brudar i NY! (:

Solen

Sitter i köket och pluggar & lyssnar på musik, låtarna från "My best friend's wedding" en av mina favvo filmer :). Helt plötsligt så börja solen skina. Fick en liten Chock!! Kommer inte ihåg när jag såg solen senast?

Bilderna blev lite konstiga för att kameran fokusera på solen så allt annat blev svart, haha!


Frulle

Det känns som att jag har en massa att göra idag så jag ställde klockan och gick upp i tid. Sitter just nu och käkar frulle (vörtbröd, med russin) nu börjar jul känslan verka så smått! Sitter även och gör lite engelska. När jag är klar här ska jag traska ner till skolan och hämta ett papper sen blir det plugg hela dagen.


Tisdag

Hej hej! Idag har det inte hänt något som är värt att skriva mer än att jag har varit i skolan och överansträngt hjärnan med matte och fått en engelsk grammatikbok.
Jag och mamma kolla precis på Beck - levande begrav, skakar fan fortfarande. Har inte sett många Beck filmer i minna dar men fy för vad läskig denna var och mamma sa att de brukar inte va så räliga. Det var en massa hoppafram-scener och det hatar jag!!!! Men men, nu slappnar jag av lite och ska snart gå och lägga mig, är helt slutkörd av allt tänkande och full av spänning!
Puss puss


Dagens mål

Idag har jag läst och sen har jag läst lite till. Målet idag är att läsa ut the Notebook och försöka bli klar och skicka in min assignment senast fredag. Har gosat ner mig i min sköna säng med mina underbara accessoarer i leopard! ;) filten från maxi och inneskorna är från target i New York.
Usch nu börjar boken lida mot sitt slut och ni alla vet vad det innebär....


Då var helgen förbi!

Såja, då var det helt plötsligt ny vecka igen! I fredags så blev det spontan utgång och det blev helt galet! Jag och Emma stack ut i Helsingborg och käka sen mötte vi upp min syrra och gemensamma vänner efter det. Så vi stack till ett ställe där det blev några öl och en massa drama, haha!! Träffa ämnen några gamla klasskompisar sen lågstadiet! :) det sluta med efterfest här hemma. Sen resten av helgen har jag varit bakis och bara chillat! Denna veckan kommer det bli en hel del plugg! Nu ska jag brygga lite kaffe och komma igång!


Taxi

Nu ska jag snart hem till mormor och hämta upp henne. Hon ska in till stan och vill inte köra själv så man får ju ställa upp! Hur många ggr har inte hon kört mig när jag var mindre liksom! ;P har slängt på mig mina leopardmönstrade bearpaws <3 nu ska bara jackan på och sen är jag out of here, so long!


The Notebook

Hej hej!
Till min engelska kurs så har jag i uppgift att läsa en engelsk bok som blivit filmad. Tänkte först läsa the help (niceville) eller vad den heter på svenska? Fast de hade den inte på bibblan på engelska, bland alla böcker så hitta jag the Notebook. En underbar film döm jag har sett några ggr. Gillar bättre att se filmen först och läsa boken sen, så det passa ju perfekt!
Jag brukar inte läsa böcker i vanliga fall, jag läser magazines! Fast igår så läste jag en massa sidor innan jag skulle sova så jag blev mer trött och det blev jag! Kanske ska börja läsa fler böcker innan jag ska sova istället gör att kolla på filmer och serier på datan!;)
Nej om man skulle kolla på nya gossip girl avsnitt och börja dagen, det var ju ett tag sen jag såg det! Puss


Grått och tråkigt!!

Vad hände? Idag traska jag ner i byn för att posta ett brev. När jag kom hem så läste jag en hel del i min engelska bok och sen käka jag lunch och titta lite på tv. När jag käkat klart så la jag mig för att vila lite och slumra till i någon timme, hur kan detta vara möjligt? Sov ju ändå till kl 9 idag (hade ställt klockan). Jag skyller på vädret! Det lurar hjärnan att det är kväll ute. Tror även att jag somna pga att jag överansträngt min hjärna med att läsa och på engelska dessutom!
Nej, medan jag skrivit detta inlägg så har jag bryggt lite kaffe, måste piggna till för att har lite mer jag önskar att hinna med idag!


Ken Leeeee



Kan någon berätta för mig varför jag har denna kassa låten på huvudet?
Hörde den för några år sedan och fick den på huvudet igår
 och nu kommer den och söker mig igen, super jobbigt!!


RSS 2.0