I <3 SHOPPING

Idag hade vi bara nationella - engelska, listening & reading. Så slutade runt 10.40. Efter det så mötte jag upp mamma på stan. Vi gick in till tretton för att jag skulle kolla på jeans. Där låg ett par som bara väntade på mej. Jag fann dom direkt, så jag gick in och testa dom. De satt så perfekt altså, så jag köpte dom på studs! Sedan gick jag och mamma in i en second hand butik, men fann inget. Efter det gick vi lite på kullagatan. Var inne på Gina och testade några kläder, men fanns inget jag föll för. Men mamma fann minsan kläder till Annas student. När mamma var nöjd och belåten så sa jag att vi kunde kanske in på telenor för att se ifall de fått in något nytt. Men mamma var lite hungrig så hon stannade vid Petters och ton en korv. Medan hon käka så gick jag in på telenor så långe. De hade fått in något nytt, men inget speciellt som tilltalade mej. Så jag stod och tryckte på skärmen för att leta telefon, så frågade expiditen om jag behövde hjälp? Så sa jag, altså har ni inte kvar denna telefonen längre (sony ericsson w660i), för har velat ha den telefonen jätte länge. Men så sa expiditen att vi har ett kalas erbjudande på denna telefonen (sony ericsson w890i). Jag funderade ett tag och diskutera med mamma. För att jag har kollat på denna telefonen innan men har tyckt att den varit för dyr för lilla mej. Efter mycket om & men, så tog jag den.  image19image20
       (byxorna jag köppte)                                                                                                                             
                                                                                                         (My new cell, sony ericsson w890i)

Efter shoppingen stack jag & mamma till maxi, där vi inhandlade dagens lunch som bestod av hajmal, morötter & borccoli, muuuums! Den blev ännu mumsigare än det brukar vara för att när vi åt så kolla vi på 7th heaven.
Ikväll är det Ugly betty och en massa tv för min del. Kan ha en soft kväll i kväll, för att nu är jag ledig tills söndag.
PEACE & LOVE!

varmt men blåsigt!

Ibland så fattar jag inte vad det finns för människor på denna planet.. Är helt chokad över den man som låst in sin dotter i sin källare. Haft sex med henne och lålit hon föda hans 7 barn. Tycker så synd om denna kvinna!!

Villket underbart väder det varit idag. Hade det inte blåst så mycket hade jag nog cyklat till jobb. Men det var tur att jag tog moppen, för att höll fan nästan på att blåsa iväg. Det var skitjobbitg för att det var både motvind också kom vinden från sidan.

Imorgon har jag bara nationella i engelska sen slutar jag efter det. När jag slutat ska jag och mamma gå i Helsingborg och shoppa. Måste bara ha ett par ljusa jeans. Måste ha med mig mamma när jag ska handla jeans, för har alltid en sån beslutsångest. Kollade igenom min garderob för bara någon dag sen, har typ bara ett par ljusa jeans. Jag känner att det kommer inte funka för mej när det börjar bli lite värmare ute. Är det varmt och ljust ute så gäller ljusa kläder för mej i flesta fall, finns vissa undantag ;P . 

PEACE & LOVE 


Hejdå käre fisk!

Denna skoldagen har varit helt soft. Halva klassen skulle vara i köket och göra ett praktiskt prov, likadant som jag gjorde förra veckan. Den andra halvan av klassen skulle bestämma ett tema som vi skall ha när vi har öppet i matsalen på tisdag. Så vi börja med att slänga upp en massa ideér på tavlan. Tillslut så kom vi fram till att vi skulle ha temat barnkalas, min ide! ;P  Så under några timmar satt vi och bestämde vad vi skulle ha för någon meny och hur mycket vi skulle ha mm. Jag känner på mej att det kommer bli hur bra som helst!!
runt 12.36 tog jag tåget hem så jag var vell hemma runt 1 skulle jag tro. När jag skulle gå hem från stationen och när jag kom till macken blev jag lite sur facktiskt. För att där stod en mellanstor lastbil så kolla jag in i den, där satt en man och åt också hade han inte stängt av motorn. Jävla (ursäckta uttrycket) miljöförstörare!
Nej, nu börjar det facktiskt kurra lite i magen, så nu ska jag gå och göra mej en omelett med svampfyllning och kolla på Oprah.
PEACE & LOVE!

Min ena fisk är döende...

I morse vakna jag av att anna satt och skratta åt Svensson Svensson.  Jag kan säga att jag sov så skönt.  Jag vaknade rätt så hastigt så jag var helt yrvaken, så jag trodde det var måndag och att jag försovit mej. Men jag var rätt så trött när jag vakna, för att satt uppe rätt så sent efter att ha sovit några timmar på soffan. När jag vaknat runt 0.30 gick jag och satte mej framför datorn och sökte som ett svin efter en Hello kitty plånbörs som jag önskar mej i födelsedags present. Satt och leta tills det sved i ögonen på mej. Den finns på Sanrio.com men man kan tyvärr inte köpa den där om man bor i sverige. Men jag har funnit den ngon annan stans på internett men blir inte riktigt klok på det om denna heller inte går att köpe om man bor i sverige, det är helt knas.
                                                                                           
                                                                                              (plånbörsen jag vill ha)

Idag har jag legat och softat framför tv´n hela förmiddagen, medan Åberg är på lisseberg det lilla svinet! ;P Men jag sa åt honom att han får åka karuseller för mej med, speciellt uppswinget!!  Den har blivit min personliga favorit sedan jag var där med förra klassen i sommras. 
Nu i eftermiddag så tittade mormor förbi. Så jag, mamma & mormor satte oss i uterummet och tog oss en fika. Mamma hade typ bara lussebullar i frysen, men det gick lika bra. Satt även och skrev lite på min svenska redovisning som vi ska ha om några veckor.  
PEACE & LOVE

håller på att bli sjuk?

Jag hade jätte trevlig igår! Vi har alltid lika roligt i min släckt. Vid ett tillfälle börja vi prata om bröst, helt knas, hahaha! Men jag tror att jag åt för mycket igår, för att jag har mått lite halvtaskigt i natt. Har haft magknip, uusch! Så idag har jag varit helt sleden. Har haft magknip från & till, haft ont i huvudet och kännt mej snurrig. Så ikväll blir det softa framför tv´n för mej. The mexican sänds ju ikväll på TV 4, den måste man ju bara se. Den är facktiskt en av mina favorit filmer, för att den har en sån bra handling & för att det är så bra skådespelare, Julia Roberts & Brad Pitt. Nä, nu orkar jag faktiskt inte skriva mer. Ha en skön kväll allesamman!

HELG!

Dagen började med en spanska lektion. Men idag hade vi ingen matte för att vi skulle göra något med A klassen för att det var våran klassföreståndares sista dag i skolan. Hon ska vara ledig nu i ca 2 år för att hon ska få tvillingar. Så våran klass & A klassens klassföreståndare hade fixat ihop lite så vi fick fika. Sedan hade vi frågesport, då vi delades in i 2 grupper. De som valt hotell eller turism i 2an. Men såklart vann turism gruppen, den jag var med i, Yaiiiih! Pga. detta så hade vi lånat svenska lektionen så när vi var klara var klockan10.40 det betydde 2 timmars håla. Men vi gick raka vägen upp till engelsk läraren för att fråga ifall vi var tvungna att ha engelska idag för att den skulle börja 12.40 men hon sa att vi fick vänta tills lektionen börja. Då letade vi efter gympaläraren och fråga ifall vi slapp att komma på idrottslektionen för att vi hade så lång håla, så hon sa att vi kunde vara lediga om föräldrarna skrev en lapp att vi hade motionerat. Men jag stack hem för att jag palla inte vänta i 2 timmar för att ha engelska i nappt 1 timme.
Så när jag kom hem kollade jag på Ellen Degeneres, stor kärlek åt henne. Men jag typ halvsov medans jag kolla på det för var så satans trött. När mamma kom hem så hade hon köpt hem lite sallad, så jag fick lite mat i magen. Efter att jag fixat lite musik till min ipod så gick jag och mamma ut för att power-walka. Vi var ute i ca en timme, så härligt det var!
Nu har jag hunnit duscha, tagit på mej och tagit en kopp kaffe medan jag kollat på Svensson Svensson. Så nu hade jag tänkt att gå och smikna mej för ska snart vara hoss farmor & farfar. Det kommer bli mycket trevligt känner jag på mej! (:

PEACE & LOVE!


Ännu en vacker dag har passerat förbi!

Idag har det inte hänt något speciellt. Tråkigt men sant. Mer än att jag har fått lite mer klämm på mattematiken. Vi gick igenom lite av dom gammla nationella proven idag. Skulle igentligen suttit kvar i klassrummet och lyssnat på VG/MVG-tal men där gick gränsen. Jag får vell för fasiken klara av G först...
När jag kom hem så satte jag igång Svensson Svensson som pappa fick i födelsedags present igår. Det är bara för bra altså, men vänner tar ändå priset! ;)

Jag har facktiskt blivit lite inspererad av blondinbella av att gå på dieten Low Card - High Fat. Så idag till frukost åt jag ett äpple, sedan hade jag med mig sallad till skolan och när jag kom hem så skiva jag ner banan & äpple hälde i lite russin och havregryn i en skål med filmjölk, mycket gott! Sen nu ikväll har jag ätit några jordnötter. Men med det så vill jag poängtera att de är osaltade och jag får skala dom själv. 
Usch, var inne på en väder sida på internett precis. Det ser inte ut som att det ska bli så fint i helgen & nästa vecka, men man får vell alltid hoppas på det bästa!

Imorgon blir det en nästan helt vanlig skoldag. Svenskan går bort pga. att våran klassföreståndare ska ha barn och ska snart sluta så hon ska prata med oss i morgon. På kvällen sen ska jag hem till farmor & farfar för att pappa fyllde ju år igår och farfar i morgon så de ska ha kalas tillsammans, sen skulle vi nog fira farmor också iochmed att hon var på mallorca när hon fyllde år. Det kommer bli mycket trevligt iallafall, dricka gott & äta gott! (: 

PEACE & LOVE 


"inte ett moln så långt ögat kan nå"

Igår var vädret bara för bra för att vara sant. Det var så perfekt. För att igår hade vi en slags resursdag på skolan. Antingen så var man ledig med hemuppgifter eller så fick man vara i skolan och göra aktiviteter. Såklart så hade lärarna bestämt att vi skulle vara ute på stadsvandring. Den gick ut på att vi fick frågor och en karta. Vi skulle gå till olika statyer i Helsingborg och svara på frågorna vi fått. När vi var klara gick vi ner till Parapete, för att vi skulle samlas där så småningom. Vi satte oss på tropical beach och sola & doppa fötterna i det stora blå. När lärarna hade ställt i ordning i lokalen som vi skulle vara i fick vi komma in och äta lunch som bestod av pastasallad, som jag gjort dagen innan. Efter maten skulle vi göra några lekar. Denna dagen gick ut på sammarbete i gruppen så vi hade några knasiga sammarbetslekar, men vi vann typ alla ;P . När vi lekt färdigt så fick vi redskap då vi skulle ner till stranden igen och i gruppvis göra en sand skulptur. När lärarna skulle bedöma oss, så blev vi diskade för att en i gruppen pratat i telefon. Men lärarna sa till oss att hade hon inte gjort det så hade vi kanske vunnit, för att vi låg bra till.

När vi var klara med det mötte jag upp steffi utanför hennes skola. Sedan begav vi oss ner till knutan för att träffa kajsa. Vi gick en snabbis på kullagatan sedan gick vi med bestämda steg mot hamnen. Vi köpte varsen macka & dryck på espresso house. Vi satte oss vid hamnen och mös i några timmar. Så mumsigt det var, man satt i solen och drack sitt kaffe en vacker vårdag i april. Kan det bli bättre? När klockan började närma sig 17.15 började vi gå mot teatern. Vi skulle kolla på Ringaren i Notredam. Den var facktiskt rätt så bra. Jag var helt fasinerad av kulisserna, det var så bra gjort. Tack för en mycket trevlig eftermiddag flickor, detta måste vi göra om! <33

image10
kajsa & jag när vi myser i hamnen (:

skärpning!!

Nej nu får jag skärpa mej och försöka uppdatera mej varje dag och inte så som jag håller på med nu. Dessa två dagarna har varit helt fantastiska vädermässigt!
  Igår hade vi praktiskt prov i köket. Vi hade fått beskrivning av läraren om hur vi skulle gå till väga. Vi skulle fixa ihop en egen meny. Det vi fick använda oss av var 0.5 kg köttfärs, potatis, sås & någon värm grönsak. Det blev nog lite stressigt ett tag och jag tror nog inte att det gick så bra för mej. För att jag lämnade in min mat till Janne kall, potatisarna smakade inte så mycket. Såsen smakade säkert alldelles för mycket peppar. Chokladmoussen var nog det jag blev nöjdast med. Eller så blev jag nog mäst nöjd med min landgång som vi gjorde på eftermiddagen. 
image8 image9
Pannbiff med lök, stekt potatis, gräddsås &         Här har vi min och annas landgångar.
vitlöks marinerade gröna bönor.

Jag kan säga att jag var helt slut när jag kom hem så efter när jag kollat på 7th heaven somna jag nästan. Men jag hade ställt klockan för att jag skulle ju iväg och jobba. Det var så härligt att köra moppe för vädret var helt underbart! runt 19.30 var man tillbax i simmhallen igen, för att vi skulle ha tränarmöte. Det var färdigt efter en timme. Datorn stod igång men palla inte vara inne så långe. Så jag gick in i duschen. Sedan skulle jag kolla på 100 höjdare. Jag kollade ett tag sen råkade jag visst slumra till en stund. Vaknade runt halv 2 att jag låg på soffan, så det var bara till att gå in och lägga sig i sin säng och somna om.

Idag har det varit soft! Har typ bara hackat sallad och gjort en dressing som vi ska ha i morgon till pastasalladen. Sen har jag även hjälpt anna lite med att baka kanelbullar, men man kan säga att det var hon som bakade det mästa av bullarna!  När jag kom hem kollade jag såklart på 7th heaven.
Nä, nu måste jag tyvärr slita mej. Måste bli klar med matten. Fick ut 2 st gammla nationella prov förra veckan som ska vara klara tills på torsdag. För att jag ska fatta vad jag håller på med, så är det npg dags att börja nu. Har lixom inte tid i morgon. Och ikväll har jag fullt upp för att då är det Ugly Betty, yaaaaiiiih!! Gud vad jag längtat! 
PEACE & LOVE

blogguppehåll

Ni får ursäkta mej att jag inte bloggat nu på ett tag, men har typ haft fullt upp. I torsdags efter skolan gick jag i stan ett tag för att skulle försöka finna den andra presenten till pappa. När jag gick utanför H&M så stod där en liten pojke med sin mamma och sin bror och sålde majblommor, så jag haffade dom och köpte mej ett klistermärke & en pinn. Efter det tog jag bussen till väla för att inhandla ett par gråa joggingbyxor. Mamma skulle ta bussen hem idag så jag väntade på väla tills den kom. Under tiden så var jag inne på Coop för att inhandla lite till salladen som jag skulle göra till mej och mamma. Det blev en mycket god sallad, men en massa fräscha och goda saker som annanas, fetaost, solroskärnor, paprika, majs, gurka mm. När vi salladen var klar och när vi käkat klart så var klockan typ 20.00 om inte mer. Så jag palla bara inte starta datan så det var därför det inte blev något bloggande den dagen.

I fredags gjorde vi inget speciellt i skolan. Men på matten så fick vi ut gammla nationella prov från 2002 & 2005 så vi skulle träna. Gud vad svårt det var, jag blev helt nervös. Lixom kommer jag att klara detta? Proven ska vara klara tills på torsdag så ska försöka sitta lite med matten varje dag nu så det sitter. På idrotten idag skulle vi vara på aktiverum, men jag var lite inaktiv för att jag vaknade med ont i ryggen. Tror att jag har belastat den när jag gått på väla nu två dagar i rad, med en skit tung väska. Vi trädade mäst styrka, men jag satt mäst och titta på. Jag tog bussen hem vid 15.10 sedan var det till att duscha och göra V sig, för att på kvällen var det fest hoss Anna i Landskrona. Anna jag måste bara tacka för en underbart härlig kväll! Tänk att man kan ha så kul med så lite folk som man har känt i lite mer än ett halv år och några människor man inte träffat alls eller bara nägra gånger.  
Vi tog stadsbussen från Anna till Landskrona station 00.15 så skulle tåget gå någong gång då också. Men vi hade visst missat det så fick sitta på stationen i typ en timme med Michelle & Toye. När vi väl kommit till Helsingborg så kom Toyes kompis och körde oss hem, så var vell hemma runt 3 tiden?

I lördags vakna jag kl 8.00 kunde bara inte sova. Katten gnällde och jag vakna med magknip. Så jag la mej i soffan och kolla på TV. Kl 14.00 var det dags att jobba. Altså barnen i D-gruppen är helt underbara dom gör mej så glad. Men dom var lite busiga och gnälliga. Så fråga jag är ni såhär när Ingela också är här? Dom bara nej, det är bara när du är med. Dom är bara för söta. Efter den gruppen fick jag även ta C-gruppen för att Anna inte hade lust att ta den. Så man fick väll ställa upp och tjäna lite pengar ;P . Jag kan säga att den träningen blev inte så seriös för att hade helt hjärnsläpp. Runt 18.30 stack jag hem till Steffi, käkade där sen kolla vi på TV. Efter ett tag så kom Jonas även och hälsade på så vi snacka lite och kolla på The Voice, dom sände några gammla videos och några nya. Så innan det kommit upp villken låten och artisten var så hade jag redan sagt det. Musiken är livet! När Jonas åkt hem så tog jag fram dom filmerna jag hade med mej till steffi, så fick hon välja villken vi skulle se. Så valde hon såklart the skeleton key när jag hade en massa andra komedier att välja mellan. Men jag somnade ganska så omgående så vakna jag av att steffi snacka i telefon och att filmen spelades om. Runt 01.30 så tog jag moppen och körde hem. Som vissa vet så är jag väldigt mörkrädd så när jag kom vid Ljungsgård så var där några lampor som ej funka. Jag kan säga er att jag börja nästan gråta. Och hela vägen hem så ville jag bara att moppen skulle köra snabbare och snabbare. När jag kom hem så låg såklart Pelle i min säng, och jag sa till honom innan jag stack att när jag kommer hem i natt så flyttar jag på dej. Så när jag skulle flytta på honom så börja han bita mej. Sen hoppa han ner från sängen och la sig under den istället, men sen ville han ut. Så jag öppna dörren och släppte ut honnom. Sen vakna någon gång i morse av att Pelle ville ut. Så tänke jag, men jag släpte ut honom i natt. Men sen visade sig att han hade kraffsat på min dörr och jamat så mamma hade släppt in honom. Men då sov jag som en gris.

Idag vaknade jag runt 10.40 , så himla skööööönt att få sova ut! Vid frukost bordet fällde jag en tår för att jag läste Anders dödsanons. Så stod där ett citat som hans son hade sagt. Gud vad hemskt det var. Jag och mamma satt och halv grät. Usch, får en klump i halsen bara av att skriva detta. När jag kollat på reprisen från talang 2008 så tog jag på mej, sen var jag och mamma ute och gick en stund. Gud villket härligt väder det är ute, hade ingen jacka på mej.  Ikväll blir det ingen vattengympa för att mamma är förskyld och jag är också lite förskyld facktiskt.. Så då får jag lite extra tid på mej att läsa på hur man gör en ladgång, ska göra det på prov i morgon lixom. Sen måste jag också rymma upp lite på mitt rum för att här ligger saker överallt, blir helt galen av det.
Jag kan medela er att mej kan man inte snacka med under kvällen för att jag kommer sitta klistrad framför TV´n. Parlamentet kommer vara elit ikväll, för att det är Björn Gustavsson & Johan Glans mot varandra. Efter parlamentet så är det Pretty Woman, en av favvis filmerna.
PEACE & LOVE!Jag sänder visst ut fel singnaler..

Denna dagen har varit ganska så soft. Började dagen med alkoholhantering. Efter tio minuters tjat om joggingbyxor så kunde vi börja med våra uppgifter. Vi skulle läsa igenon ett häfte om alkohollagarna och sedan hitta på 20st frågor med svar, som vi sedan skulle maila in till Heléne.Efter alkoholhanteringen så hade vi matkunskap, där vi skulle lämna in våran meny, beställningslista & arbetsbeskrivning. Som vi ska ha praktiskt prov på på måndag. Jag blev klar rätt så fort i och med att jag gjort det där hemma, så jag fick sitta och skriva handle lista till Anna. För att vi ska ju hem till henne på fredag så måste hon veta vad hon ska handla för något till tacosen som vi ska äta. Efter lunch hade vi elkunskap. Läraren skulle bara gå igenom lite. Sen skulle vi bara fixa lite med våra förlängningssladdar sen fick vi lov att sluta. Så vi slutade runt 2 tiden idag.
  Det var ett sont fint väder idag så att jag och Steffi skulle igentligen gå i stan. Men när vi väl sluta så börja det bli lite kyligt så vi stack till väla istället. Jag skulle igentligen finna en present till pappa men det ända jag typ handla var en kycklingsallad. 

Snacka om att jag fortfarande är proppmätt efter den salladen. Ondagkvällarna har börjat bli lite av en favorit faktiskt. För att det går så mycket bra på tv då men in trees, top model & sverige pussas & kramas. Så nu ska jag facktiskt tvinga mej in i duschen så jag är ren och fräsh tills klockan är 20.00
PEACE & LOVE!

helt OK!

Denna dagen började inte så bra för mej. Bussen var 4 minuter försenad och sen fick man inte lov att hoppa på den bussen. Så fråga jag schafören om jag kunde få hoppa på? Han bara nej, där kommer en buss snart. Jo visst?! Den kom typ 15 minuter aldeles för sent. Så det var tur att jag började halv 9 idag iallafall. Jag hade sjukt tradigt på bussen så jag satt och messade med Steffi som satt på den bussen som jag igentligen skulle suttit på... men men. När jag skulle hoppa på stadsbussen till skolan så mötte jag Landskrona (:
  I köket idag har jag panerat fiskfiléer, stekt dom & stekt rösti. Men när vi väl skulle äta så var jag inte så hungrig så åt en halv kycklig och lite sallad. När vi skulle städa hade vi lika roligt som vanligt. Men mot slutet så var det kanske inte lika kul?
  När jag slutat så kom mamma & Anna och hämta mej, sedan körde vi hem. När jag satte mej framför tv´n för att göra lite elkunskap så slog jag såklart på kanal 5 så har dom börjat sända 7th heaven igen, aaaaah älska! Stör mej så mycket på att jag missade dom 2 sista avsnitten på hela serien :( Men nu får jag kanske chansen iockmed att det är repriser som går nu. Iallafall, när jag gjor så mycket som jag kunde på elkunskapen så stack jag och mamma bort till mormor. Hon hande ränsat i sin garderob så jag började rota bland hennes kläder som skulle slängas. Där fann jag en skjorta & en kofta, precis vad jag behövde. När jag kom hem och prova det med bälte så såg det kanske inte så fint ut. För att jag kan inte ha bälte, man får mardrömmar. Om ni tänker er sånna klänningar man hade förr i tiden, då man hade korsett och kjolarna stod ut så man hade breda höfter. Just så ser min kropp ut. Vill så gärna kunna ha bälte, men min kropp är inte byggs för det :( men men, vi får se hur det går.. 
  När jag funnit kläderna jag ville ha hoss mormor så bjöd hon på fika, muuums! Kaffe, bullar & kakor.Jag bara älskar mormors bullar & kakor. Åt tills jag mådde illa. 
  För att sammanfatta dagen så har den varit helt OK! (:

I morgon så ska jag & min biitch åka till väla & ta en fika och shoppa lite. Måste finna en present till pappa som fyller år om en vecka.  
  Nej, nu ska jag sätta igång ett vänneravsnitt och lägga mej i min gosiga säng, som är klätt med Hello Kitty! (: Pelle, ser ut att ha det skönt iallafall, han ligger just nu och sover i fotänden av min säng.
PEACE & LOVE

vila i frid!

Som ni ser så har jag inte bloggat under helgen, har inte gjort så mycket. Men har bara inte pallat blogga.
Villken härlig vårdag det varit idag! Då var det måndag igen och dags att kliva i kock-kläderna. Gjorde inte så mycket idag mer än att göra en lök & ostpaj och en broccolipaj. Efter det skalade jag & Natthalie potatis. När vi käkat och son schiit, var det dags med städningen. Såklart så hade våran grupp soprona, yes! Det är så himla roligt. Man måste vara med för att fatta det. Kommer sakna det nästa vecka då vi ska ha grovdisken, så ska njuta riktigt mycket i morgon ;D . När vi var städade och klara sprang jag typ till tåget för att jag inte ville missa det. Jag han med det som tur var och när jag hoppat av tåget, så började jag småskratta lite för mej själv. För att jag fick en son flashback om hur dagen hade varit, hahaha! När jag kom hem så kollade jag på linas kvällsbok. Den var vell sådär, men hann aldrig se klart på den för att filmen hacka. Så är det någon som sett den vill jag veta slutet.
 Runt 16.30 tog jag moppen för att köra och jobba. Det är så jävla härligt att köra moped för att man drömmer sig in i sin egen lilla funderngsvärld eller vad man ska säja? Jag tyckte att det var så härligt väder att det var bekräftat att våren har kommit. Då börja jag fundera på ifall jag skulle köpa ett par nya plastblommor och sätta framme på moppen? (när jag köpte moppen så fanns där plastblommor på styret men de blev tyvärr snodda) Sen tänkte jag, dom kommer säkert bli snodda igen. Så då kom jag på att jag kan ju köpa blommiga klistermärken att sätta på. Bara för att jag börja tänka på blommoga blistermärken så kom jag på att jag ville ha en majblomma. Sen börja jag tänka när dom börjar sälja dom? När jag kommit hem och mamma kommit hem så fråga jag henne. Så sa hon att dom börjar säljas i morgon. Gud vad knasigt ändå, att jag sitter och tänker på majblommor så ska dom börja säljas i morgon. Så jag får vell se om man kan få tag på någon. 
                                                                                                                                      
                                                                 image7

Hörde på nyheterna igår att de hade funnit mannen som mördade Engla. Ska jag vara ärlig så fick jagtårar i ögonen när jag kollade på det. Jag satt och tänkte på englas familj, släckt & vänner. Jag tänkte även på att hur fan kan det finnas sådanna människor som den mannen. Det är fan fruktansvärt! Jag är så irriterad så jag håller på att spricka! Låt honnom ruttna i fängelset, för det är det han förtjänan, fy fan säger jag bara!!!

                              Vila i frid Anders <33
Även fast jag inte kände dig så väl, så brast jag ut i tårar!


Nej, nu får jag snart slita mej, ska kolla på studio belinda kl 21.00. Efter det får jag tvinga mej in i duschen och sen är det 100 höjdare! Älskar det programmet för att det är så härligt galet! (:
           
helg!

Dagen började rätt så bra idag må jag säga. Jag blev godkänd på spanska provet vi hade igår. Var hel nervös för att jag inte skulle klara det. För palla göra omprov lixom? Så poängen för G var 40 och fick 46. Blev helt chockad när jag fick reda på det. Under 3 till 4 veckor har vi hållt på att skriva uppsatser på svenskan. Så idag fick vi reda på vad fi fick för betyg på dom. Jag låg på VG- för att jag har lite svårt för det svenska språket när jag skriver. Glömmer för det mästa ändelserna. Jag kanske skriver cykla istället för cyklade men ska försöka träna bort det. Men läraren tyckte att jag i allmenheten skrev rätt så bra. Så nu är det projektet är avklarat så har vi precis börjat på något nytt. Vi ska skriva om vad som helst och redovisa det muntligt i 5 till 10 minuter. Jag fundera länge på vad skulle skriva om. Först tänkte jag skriva om kanal 5 eller något sont. Sen kom jag på att jag ville skriva om tvserien vänner. Men när vi stod nere i bibloteket i skolan så slog det mej att jag kunde skriva lite om skolios. Iockmed att jag har det själv, så det ska bli spännande att se hur det ressultatet kommer att bli. Efter lunch hade vi engelska prov. Det känndes som att det gick rätt så bra iallafall, så vi får vell hoppas på att ressultatet blir det samma. 
      Efter provet så fick vi lov att gå. Så jag stack hem för att orkade inte ha idrott. Kände långt inne att jag hade ont i huvudet också är det inte bra att anstränga sig för mycket när man börjar bli förskyld. Så jag tog första bästa tåg hem. När jag hoppade av så började det dunka i huvet, det var riktigt hemskt. 
 
Nä, nu ska jag nog gå och koka mej några koppar kaffe, har bara käkat en fralla och några chokladbitar idag. Får se om jag kan finna något lätt och gått till kaffet.
Ikväll är det bara jag och pappa hemma så jag ska göra en super god sallad, så ska vi ha kyckling till det. Sen blir det vell en massa TV? måste vila upp mej lite nu, för att ska ju hem till kajsa i morgon., 
Ta det lungt,
PEACE & LOVE! 

Extra Drops narkoman,

Nu har jag precis kommit ur duschen efter mycket om och men. Har precis tagit på mej min hello kitt pjamas som jag fick av mormor i påskpresent (:
Idag när jag vakna hade jag fullt med slem i halsen. uuuuuush, vill inte bli sjuk nu. Så idag var det till att knarka extra drops för att halsen ville inte som jag ville idag.
I morse vaknade man hoss steffis moster i Snekkersten, Danmark. Det var beräknat att vi skulle ta färjan 7.40 men så blev inte fallet. Så vi fick ta den kl 8.00 istället. Det var inte så svårt att komma upp i morse för att jag hade ju sovit lite halvtaskigt under natten. När vi anländit till knutan så växlade jag tillbax mina danska pengar till svenska. lyckligtvis så tog de mynt också, prisa gudarna! Efter det gick steffi & jag skilda vägar. Hon skulle till sin skola jag och skulle ju till Rönnowska. Vi hade matte första lektionen men iockmed att jag var sen så tog jag det lungt. Så jag gick in i cafeterian och köpte mej en baguette. Sedan satte jag mej i bibloteket för att plugga lite engelsa, för att trodde att vi hade prov idag. Men det visar sig att vi har det i morgon istället. Iallafall så börja det bli långtradigt så runt 9.00 messade jag anna och fråga om dom slutade snart, för att jag behövde prata med läraren. Men jag gick in i mattesalen ändå. Fick skriva av något shiit från tavlan, sen sluta vi. Skulle igentligen göra några sidor tills i morgon, men jag pallar inte. Är så jävla trött från igår + att jag kallsvettas hela tiden :( 
Jag somna nästan på svenska & engelska lektionen, men tur så höll jag mej vaken. Efter lunchen hade vi idrott, spelade rundbadninton 2 ggr. sen lade jag av. Hatar idrott!  När vi äntligen fick gå från idrotten så skulle vi ha spanska prov. Jag kan medela er att det gick skiiit & pankaka med det. Men jag hade ju inte pluggat så mycket iheller, men försökte så gått jag kunde och det är huvudsaken.

Altså nu den senaste veckan så har jag bara känt att skolan är skit. Känns som att allting bara går neråt. Svenskaprovet vi hade innan lovet gick ju inte så bra. Eller jag blev ju godkänd, men hade kanske satsat på högre betyg. Sen nu serveringen VG- fast det kommer ju ändå stå VG i betyget så jag fattar inte varför jag är så sur över det? för jag hade ju satsat på att få ett VG. Sen har vi engelska prov i morgon. Där behöver man ju typ baar plugga glosorna, men dom var faktiskt lite knasiga denna omgången. Men men, det får gå som det går med det. Jag gör ju abar mitt bästa!
Ska försöka ladda nu i helgen för en ny vecka som kommer alldelles strax. Då har vi inte så mycket tror jag. Vi ska bara ha gjort klart en meny, beställningslista och sont shiit. Så det får jag göra underhelgen i lugn och ro.

Nä! Pelle, min katt, ligger på sängen och väntar på mej nu känns det som. Han ligger där och myser och det ser rätt så frestande ut! Så ska gå och hämta mitt täcke som ligger på soffan i vardagsrummet. Sen får man vell kolla lite på vänner! Kolla ju inte igår för att jag sov ju borta ;P

God natt! ha det bra så länge så synes vi i morgon!
PEACE & LOVE!

Kelly Clarkson is my drug!

Igår var jag & steffi i köpenhamn och kolla på Kelly Clarkson. På morgonen vaknade jag av att jag hade ont i halsen, sont som alltid måste hända när man ska göra något speciellt. När jag vaknat gick jag och gjorde vid mej & packa väskan. På bussen mötte jag såklart Steffi, så vi satt och snacka en massa. Skoldagen började med att ha alkoholhantering +  att vi fick reda på villket betyg vi fått i servering. Heléne frågade mej villket betyg jag satsade på och då svarade jag VG, men varför inte MVG? frågade då hon tillbax. Jag bara men jag har aldrig fått ett MVG i hela mitt liv så varför skulle jag få det nu? (okej, jag fick MVG i musik men det var bara för att jag hade det som elevensval & för att jag fick MGV på mitt Kelly Clarkson arbete) Så sa då Heléne att jag hade ett VG- och att jag hade klarat MVG om jag hade gjort lite mer. Men då sa jag, att det var kul att servera i början men sen tog det emot mot slutet. Men jag är ändå rätt så nöjd, för att det kommer ju stå ett VG i betyget ;P  Efter alkoholhanteringen hade vi matkunskap. Då vi ska förbereda oss för vårt praktiska slutprov i köket. Vi ska skriva en meny och sedan göra den i köket och visa upp för Janne. Efter matkunskapen och lunchen hade vi elkunskap. Men jag stack efter 2 timmar för att jag skulle möta upp steffi vid bagels café runt 14.30 men jag mötte henne vid bankomaten så vi gick sedan tillsammans till bagels café och köpte oss vars en bagel som vi tog med. Sedan gick vi ner till knutan. Där skulle vi fixa båt+tågbiljett, villket klabb det blev men det löste sig till slut. Sedan skulle vi växla pengar och sen var det till att stiga på färgan som skulle ta oss över sundet. På båten tog vi upp och åt våra bagels, muuuuums, vad gått det var! På stationen i Helsingör stod steffis kusin som körde oss till steffis moster som bor i Snekkersten. När vi varit där någon timme tig vi tåget in till Köpenhamn runt 17.00 så vi var vell framme runt 17.40? Steffis kusin skulle också till Köpenhamn så vi satt och snacka med honnom. När vi hoppat av visade han oss villket håll vi skulle gå. För att jag och steffi hade no idea vart vi skulle gå. Eller steffi hade printat ut en karta så vi kollade på den då och då. Vi gick och vi gick. Tillslut så fann vi lille VEGA men vi skulle ju in på store VEGA. Men det var visst i samma byggnad, för att där stod lite folk utanför dörrarna med Kelly Clarkson biljetter. Så då visste vi att vi kommit rätt. Nu var klockan på ett ungefär 18.20, men vi pallade inte stå där så vi försökte leta upp ett seven eleven. För att på ditvägen hade vi gått förbi mins 3st. De låg längre bort än vad vi trodde så vi blev helt häpna att det låg så långt bort. Men när steffi köpt sin cola och jag mitt kaffe så gick vi tillbax till VEGA. Kön hade växt lite men vi stog ändå rätt så långt fram. Vi stod i ca 1 timme och köa innan de öppnade dörrarna. När dom väl öppnades gick vi in och lämna in våra jackor sedan köpte vi oss vars en tröja :) När det var fixat så visade vi våra biljetter så vi kunde få komma in. Det som jag tyckte var sjukt var att dom inte kollade i väskorna, men men.. När vi kommit förbi vakterna fanns där en massa trappor så vi gick upp för en och kom då in till scenen. Men sedan kollade vi upp så fanns där läktare. Jag och steffi stod och fundera en stund ifall vi skulle upp och ställa oss däristället för att stå och trängas nere på golvet. Men vi gick upp tillslut och fick rätt så bra platser, man såg jätte bra. Förutom att där var en som stod snett framför mej som hängde sig över räckt hela tiden, så man såg nästan inget.. Jag och steffi stod förväntansfullt och vänta en timme innan det skulle börja. Förband var the benefits. Dom kan jag värmt rekomendera för att dom var sjukt bra! De spela i ca 30 min, sen skulle dom fixa inför Kelly´s konsert och det tog ca 30 min så Kelly börja inte spela förräns vid 21.00 
Altså gud vda Kelly Clarkson är bra live! Jag bara älskar henne. Jag sjöng med i varenda låt förutom någon cover hon sjöng. Jag fotta & filmade även när hon sjöng because of you, Sitter här och lyssnar på det om & om igen. Jag var så avundsjuk på de dom stod längst fram för att de sträckte fram sina händer så Kelly tog på dom. Guuud så avundsjuk jag var! Så jag tog fam min mobil i baladerna och vifta lite med den (med lyset på), när hon kollade upp där vi stod så vinkade jag extra fort med mobilden så vinka hon tillbax!!! Jag bara vände mej om till steffi och blev helt överlyckig!! ;D Sedan tittade hon upp då och då mot oss. Efter att hon hade vinkat till mej så hade jag mobilen igång hela tiden, och vifta med den! Men nästa gång jag är och kolla på Kelly ska jag lätt så längst fram! (: <33 ,
När konserten var slute efter ca 1h & 15min så gick jag och steffi för att hämta ut våra jackor. Det tog en hel evighet, men det var kul att kolla på alla människor! När vi äntligen fått ut våra jackor halv sprang vi till stationen. Det tog vell ca 20 min så det var inte så långt. Men vi han med det tåget 23.20 iallafall, så vi var vell framme i Snekkersten runt 00.06. Där steffis moster stod och vänta. Jag och steffi var fan helt jävla sledna på tåget så vi typ halv sov, hehe. När vi kommit hem så gick vi och la oss direkt. 
Under natten så sov jag lite halvtaskigt & hade en hel knasig dröm.

En sak är säker att jag ska till Kelly Clarksons nästa konsert. Så vi får hoppas att den blir snart, för kan inte vänta längre!! (:  Jag tog en massa bilder som jag sa innan, men de blev rätt så suddiga och mörka. Här fick jag tag på en rätt så bra bild som jag tog.

image6
PEACE & LOVE

Laddad till tusen!

Även idag var det köket som gällde för klassen. Våran grupp gjorde klart kyckling salladen och sen hade Janne (läraren) gjort en tomatsoppa på lite räster från tomat pure m.m, men den blev facktiskt god. När vi hade öppnat matsalen för lärarna så fick jag stå och protionera ut soppan.
När vi var klara med det och när vi käkat så var jag och Natthalie ute med soporna. Vi fick säkert gå 3ggr. för att där var så mycket.
När vi slutat tog jag mej upp till GA för att möta mamma & anna så arbetsförbedlingen. Efter det körde mamma mej till Hotell Kärnan för att lämna in en CV, man måste ju försöka få tag på ett sommarjobb. Iochmed att jag har praoat där så vet dom ju hur man är så man kanske får en chans? Sen går jag ju även Hotell & turism utblindningen ;P
När jag kom hem så kolla jag lite på the Nanny ;D , Sen var det till att börja plugga spanska, har läst igenom kapptilet nu, så har vell fått lite klämm på det hela? Ikväll måste jag göra klart matten, men har typ bara en uppgift kvar och den går ut på att jag ska sammanställa alla kostnader jag har räknat ut och kommit fram till, pheeew!

Imorgon bär det av till köpenhamn och kolla på Kelly Clarkson, yaaiiiiiih! Änterligen har dagen kommit jag gått och längtat efter nu i några månader. Men den 10,e kommer jag nog att vara lite halv sur. För att då är den dagen över man längtat som mäst till.  Men sont är livet på en pinne...
Just nu sitter jag och funderar om jag ska ha en väska med mej eller inte? Också funderar jag även på ifall jag ska ha med mej min kamera eller ej? För att har jag väskan med mej så får jag hålla på att ha koll på den hela tiden och då kan jag inte koncentrera mej på det andra. Man vet ju aldrig ifall något blir snott? Men det löser sig säkert!

image4

Nu ska jag iallafall snart fortsätta att plugga, sen blir det vell in i duschen och efter det måste jag packa. Ska ju stanna över i Snekkersten under natten och ta båten över till skolan på torsdag. Usch ja, det ska bli spännande att se hur den dagen kommer att sluta? ett spanska prov, ett engelska prov & en matte tenta. blööö! 
So long fuckers så synes vi på torsdag eftermiddag någon gång! (:
PEACE & LOVE!


 


paniiik!

uuuuh, jag satte mej ner och gjorde lite engelska, men dom engelsk proven brukar vaar rellativt lätta, det är bara att typ plugga in glosorna, men dom var faktiskt lite extra svåra denna gången :(  Spanskan ska vi ju inte tala om. Gjorde en son självdiagnos, fick skit dåligt på den. Men får skylla mej lite själv för att den senaste tiden har jag inte varit så engagerad känns det som. Så det är att börja om på ruta ett igen, blööööö!

Också när jag skulle köra till billesholm för att jobba så ni som vet, så gor ju inte min moped så jävla fort. Så körde jag då om en cyklist efter lite om och men. Så körde han bakom mej hela tiden och cykade mej. Och sen när jag skulle köra nerförsbacke så körde han nästan om mej, men sen när uppförsbacken kom så försökte han hålla tempot, men då ser du. Då palla han inte mer, så man såg honom försvinna meter efter meter i backspegeln. Då skratta jag faktiskt lite för mej själv! ;D  

Altså jag fick hem någon liten bok om att göra lumpen, hahah villket skämt altså. Jag... Altså hade jag varit oopererad och haft bra kondition så hade jag nog lätt gjort det. Men så är det inte nu, men det hade fan varit tufft att göra lumpen.

Just nu är jag sjukt trött. Nu ska jag iallafall gå och fortsätta plugga med spanskan. Och sen när pappa kommer hem så får jag försöka bli klar med matten.
Altså vi brukar fan aldrig ha prov och när vi väl har det så läggs alla på samma vecka. Fy för bövelen på det!!
Men, men.. sont e livet på en pinne! ;D

Hej vecka 15!

ooooh, denna veckan kommer bli så jävla bra! Denna dagen har gått jätte fort. Var ju i köket och lagade mat idag i skolan. Gjorde min första omelett med svampstuvning och ska jag vara ärlig så blev den riktigt najs (: Men det är en sak som jag stör mej riktigt mycket på i köket, det är att det är alltid samma personer som får göra samma saker. På listan stod det inte att våran grupp skulle valsa eller städa golvet. Okej, man kan ju hjälpa till, men folket bara står där med händerna i fickorna, Tänk! (hoppas ingen tar åt sig alldelles för mycket när dom läser detta, men jag säger bara vad jag känner. och det är några andra som också tycker samma sak)

Morgon dagen kommer gå mins lika fort som denna dag. Sen kommer efterlängtade 9 april! Då jag & steffi ska till köpenhamn och kolla på Kelly Clarkson, yaaaaiiiih! Efter några dagar kommer helgen och då blir det att umgås med mina älskade vänner!

Nä, nu ska jag faktiskt sätta mej i köket och plugga :(  har spanska prov & engelska prov på torsdag. När pappa kommer hem så får har hjälpa mej med matten, som jag ska försöka göra klart i kväll, Pheeeew! Lycka till, till mej!

PEACE & LOVE


Pluggish

Jag vill börja med att tacka alla för igår! Jag hade jätte trevligt och det tror jag att ni också hade. Malin bjöd hem mej, steffi, kajsa, paje, sebbe & åb. Vi käka tacos och drack gott. Under dagen idag har jag känt av lite träningsvärk i magen. tror att det är pga. att vi dansa så in i bomben igår. Yeeeaaah (: Men det är fan bra träning. Vi dansade bland annat till spice girls, rihanna, mange schmidt mf. ;D Altså jag bara älskar att umgås med dessa underbara människor för att man kan vara sig själv helt enkelt utan att pekas ut som trög i huvudet! Och jag kan säga vi tog en massa bilder igår, så mycket så att jag glömde kameran hemma hoss malin, men den är hämtad nu. bilder finns på flower-power.bilddagboken.se ;) 
image3
                                                                                                                    Kajsa, steffi, malin & jag  <33

När jag vaknade idag gick jag såklart och la mej framför tv´n. Sen käka jag frukost. Efter det var det bara till att svinga sig själv att sätta sig ner och börja på matte-hemtentan som är tills på torsdag. altså jag svär, har typ suttit med det halva dagen och är inte ens klar. Det är skit svårt också är vissa frågor helt knas, lixom hur menar läraren? Men jag försöker så gått det går iallafall.
Ikväll har jag varit på vattengympa, så jävla nice altså :)  men det gick lite seegt, gäspa typ 20 ggr på bara en timme och sen tog det emot lite iochmed träningsvärken i magen. Men annars så gick det vell bra. Ska gå och packa upp mina badkläder nu iallafall så de inte ligger och ruttnar ;P . Sen ska jag nog kolla på film och mysa lite. Ska ju ändå vara i köket i morgon så det är inte så ansträngande så då kan man få vara lite trött.
Men ni får ha det bäst och ta hand om er!                 PEACE & LOVE!

HELG!

Först och främst så vill jag tacka mina underbara vänner för en härlig eftermiddag med god mat och shopping!  Somsagt var jag på väla igår med mina vänner, jag fann mej ett linne & ett par mysbyxor som slutar vid vaderna. Jag var vell hemma rint 8, sen kolla jag på TV så det var därför det inte blev någon blogg igår för att jag inte öppna datan. 
Det var en seg skoldag iallafall, det ända possitiva var att engelsk lektionen gick bort pga. att någon från ungdomsmotagningen kom och snacka. Det var mycket intresant, tyckte jag iallafall. Vi snacka sex & om olika preventivmedel.

Denna skoldag har även varit dryg. Idag fick jag reda på vad jag fick på mitt svenska prov som jag skrev förra veckan. Fick G, så det var vell ok. Hade ju typ inte pluggat så mycket, så det var vell acceptabelt! ;P Sedan funderade jag på ifall jag skulle vara med på idrotten eller ej, för att hade en son jävla mensvärk. Men den gick över för ett tag så jag var med iallafall, men tog det lungt..
Ikväll har jag inte gjort så mycket, hjälpt mamma att laga mat och blanda en god drik, kollat på TV. Nu sitter jag här och äter upp mina cashewnötter (naturella) som jag köpte tidigare idag, muuuuums!

Vart är människorna på väg igentligen? Idag tog jag tåget hem för att missa bussen med någon minut. Så skulle jag då gå hem från tågstationen, så kom där 2st killar och 1 tjej. Först såg jag att dom hade pinnar, men sen såg jag även att de hade vars en kniv, en son man öppnar kartonger med, också hade tjejen luva på sej och gick helt knas. Det går inte att förklara det jag såg. Barnen var runt 8-12 års åldern kanske, är så dålig på sont. Altså jag tänkte va faaaan! Jag hade aldrig låtit mina barn gå så. Då tänkte jag, va fan är denna världen på väg igentligen? vart kommer det sluta? Nä, jag tycker att folk borde tänka om lite. 

Nä, nu ska jag ta och käka upp mina cashewnötter så jag inte har några tills i morgon så jag bara går och småäter. Sen ska jag nog sätta igång några vänner-avsnitt eller kanske bara sätta igång en film!
PEACE & LOVE!

Ingen är perfekt

Jag vet att ingen är perfekt men i morse hade jag värsta dampet på min kropp, det är inget jag gillar med den. Jag kan ju ta och börja med mina höfter, dom är det värsta jag vet på min kropp. De spretar typ 2 meter ut och man passar typ inte i några kläder och gör man det, så blir man överlycklig typ.. Sen så är min överkropp kort och mina ben är så långa. Åååh vad jag hatar det! Jag har lärt mej att leva med det men ibland har jag mina perioder så man bara vill försvinna och det ville jag i morse.

Idag kom jag kanske 5 min försent för att jag åkte med mamma & pappa in till stan, men det gjorde inget för att läraren var också lite sen. Första timmen hade vi alkoholhantering, det var najs. Vi skulle bara gå igenom några frågor som vi gjorde veckan innan lovet. Så släppte läraren oss en halvtimme tidigare för att hon inte palla mer. Sen hade vi Matkunskap, där gick vi bara igenom lite, sen hade vi helt plötsligt nästan 1½ timmes håla. Sista lektionen hade vi elkunskap för första gången. Läraren snackade om vart farorna lurar bland el. Vi satt och lyssna på det från 12.15 - 14.45, tiden gick fort men den sista halvtimmen var seg!

Ikväll blir det en massa TVtittande, men in trees, top model & sverige pussas och kramas! ;) Det ska bli fett najs att bara ligga framför tv´n och softa.
Ha de najs, fågelbajs.. PEACE & LOVE!

AAAAAAAH!! NU ÄR DET BARA 1 VECKA KVAR TILLS JAG OCH STEFFI SKA TILL
KÖPENHAMN OCH KOLLA PÅ KELLY CLARKSON! GUD VAD JAG LÄNGTAR!!! ;D ;D ,

dödstrött

Änterligen är våren här!, känns det som iallafall. Har varit i köket och lagat mat nu dessa 2 dagarna och det har varit fett najs. En bra start efter påsk lovet. Det har varit skönt att ha lov men nu så känner jag att man har en helt annan vana nu, man har varit uppe till sent och sovit länge. men nu är det nya tag att gå upp tidigt, så det gör mej så trött. och det blev ju inte heller så mycket bättre av att ställa fram klockan i söndags heller, det har helt stökat till det för mej. Men man kommer väll in i rutinerna snart får man vell hoppas. Idag när jag kom hem så gjorde jag lite spanska, skrev lite på min uppsats och kolla igenom matte-hemtentan. Sen råkade jag visst slumra till framför tv´n så kom syrran inrusande med min mobil för att den ringde. Så jag var ju helt yrvaken så jag visste inte vem jag snackade med eller vad jag sa. Men när jag vaknat till lite fattade jag att det var min fabror! haha ;D . Så när jag ändån var vaken så frågade jag mamma om hon ville gå ut och gå. Så vi drog ut en runda i Bjuv, men jag kan säga att jag mår inte helt OK, för att jag kände mej konstig i huvudet precis som att jag skulle svimma, så jag bärja fan nästan böla. Men jag bet ihop! ;) När vi kom hem så gjorde vi lite fruktsallad, muums! kännde att jag behövde får i mej lite frukt!
Ska nog gå och lägga mej i sängen nu och kolla på några vänner avsnitt, sen ska jag sova som en prinsessa hela natten! (:
Ha de najs, PEACE & LOVE!

RSS 2.0