I <3 SHOPPING

igår blev det en hel den shopping, tycker jag iallafall. Drog med mej mamma & syrran till väla för att jag hade fått ett jätte bra erbjudande av H&M. Shoppa jag för över 500:- så fick jag 100:- i presentkort och det tyckte jag var bra för att jag behöver ej vårjacka. Jag fan facktiskt en som jag gilla rätt så snabbt. Den kosta 389:- eller något sont, så skulle jag ju finna något för ca 100:- men sen innan har jag kollat på ett blått linne som jag gillat, så jag gick runt hela H&M för att finna det. Och det gjorde jag tillslut. Men så fanns det bara i storlek M & L tror jag, så jag gick in och prova det i M, det passa rätt så bra, men det knasiga var att de hängde under armarna så man ser bh´n. Men va fan, det är vell bara till täcka det med en kofta, också såklart så kosta ju den 89:- så jag saknade 4:- för att komma upp i 500:- så jag köpte mej en fick-spegel, hehe ;) Sen har jag velat ha en t-shirt inne på Gina Tricot, så när jag ändå var igång så var det väll lika bra att handla den! ;)
på kvällen låg jag och softa framför tv´n. Fatta vad skönt det var! (:
Detta är kläderna jag införskaffa, fast jag köpte en bege jack istället för att vitt blir skitit så fort ;P

image1

 
Inatt har jag sovit lite halvtaskigt för att har haft en hel sjuuuk dröm!! Den handla om brottslingar, att en skulle hängas så smet han och sen gömde han sig i ett fik med andra brottslingar, sen kom polisen och precis när brottslingarna nästan var räddade så kom polisen på dom. Men sen var brottslingarna alldeles för smarta för poliserna så dom blev ihop bundna eller något sont. Och sen börja brottslingarna leva ett helt nytt liv. Men sen slutade drömmen nästan precis som den börja. Att en brottsling blev tagen och skulle hängas. Håll med om att den är hel knas! ;S ..
Idag skulle jag till familia för att jag skulle handla ett joggingställ på intersport men så fanns där ju såklart bara XL & XXL kvar, så det sket ju sig.

Efter det bar det iväg till väla, för att pappa skulle fixa några saker inför årsmötet,. men jag satt i bilen för palla inte hänga med och strässa. När vi kom hem så var det att sticka till simmhallen direkt, också blev det lite klabb där men det löste sig tillslut, så vi kunde börja träningen. Efter att vi tränat D-grupperna så var det dags för årsmöte, det gick vell bra! fick en jätte fin ros och tårta såklart! ;D
Ikväll kanske jag sticker hem till steffi, får se hur det blir med det? ska ju ha Plask & lek avslutning i morgon.
PEACE & LOVE

namnlös

Sorry för att det inte blev något bloggande igår. Jag hade fullt upp kändes det som. Var ju ute i det fina vädret, man får ju ta chansen när den kommer. också tjänade jag även 150:- för att göra smörgåstårta ;)

Idag har jag och steffi varit duktiga, för att vi har varit och simmat. Även idag har vädret varit till belåtenhet. Det har varit så härligt. När jag satt och vänta på bussen in till stan så brändes min ena arm för att solen stekte. Men i skuggan var det rätt så kyligt. Men är bara solen uppe så blir det varmt. Och det blåste ju inte så mycket idag iheller, så det var najs! ;)

Får se om jag sticker til väla i morgon för att fick ett erbjudande från H&M idag att handlar man för över 500:- så får man 100:- i presentkort. Så det passar ju perfekt för att behöver en vårjacka. Men vi får se hur det blir. Ni får reda på med information i morgon om hur det gått! 


 Ta det lungt där ute, PEACE & LOVE

Våffeldagen

Hey solsken, du är så välkommen! Äntligen är Påsken slut men början på ett äventyrsfullt påsk lov. Jag tycker det är så skönt att påsken är över. I min familj så firar vi aldrig påsken riktigt, kanske bara med att äta äggmacka till frukost. Annars så består påsken av att äta en massa choklad. Jag lovar att under denna helg har jag gått upp 1 kg, blöööö! Så nu är det till att ta nya tag och börja träna, så man kommer i form igen.

Som ni alla vet så är det våffeldagen idag och då ska man äta våfflor, tycker jag iallafall. Men för att utesluta så mycket socker som möjligt, så istället för att äta sylt på våfflorna så brukar jag mosa bananer istället och ha på. Jag lovar att det är svin gott! Så det jag kan varmt rekomendera ;)  

Ikväll ska jag umgås med mina bästa vänner! Alla vi tjejer har inte umgåtts tillsammans nu på ett bra tag, så det ska bli super roligt. Vi ska kolla på film och snacka en massa skit. Jag saknar oss aldeles för mycket. Vill bara att tiden skulle stannat i 9;an, för den tiden var som bäst! Vi var så nära varandra. Men sen kom gynmasiet och gemenskapen försvann. Men vänskapen är så stark så vi kommer aldrig att splitras! <33

PEACE & LOVE


PÅSKLOV!

God Jul eller Glad Påsk? jag blir helt förvirrad när jag kollar ut genom fönstret. Det börjar närma sig april månad och det snöar ute, jag som vill ha vår nu. Jag blir så trött! För att ena dagen är det hur fint väder som helst, solen skiner och alla är glada. Man sen knoppar som bara vill slå ut till en fin blomma, men som aldrig får tillfälle. Men snart så! Jag känner det på mej, snart kommer våren och man kan börja plocka fram vårkläderna och känna att sommaren är på väg.

Idag har jag varit på telenor och kikat lite på ny telefon för att det är dags att byta. Men där fanns ingen som föll mej i smaken riktigt. Antingen så var det för dyrt eller så gillar jag inte modellen eller färgen. Mobilen är ändå en son viktig grej man ska leva med i nästan 2 år och något man ska trivas med. Så Jag bestämde mej för att vänta ett tag och söka vidare efter den perfekta mobiltelefonen för just mej! ;)

Ikväll är det Parlamentet med Björn Gustavsson, GUUUUD VAG JAG LÄNGTAT!
Det är sjukt att han blivit så populär. Kommer ihåg när han var med Parlamentet för första gången. Jag tänkte, vad är det för någon snubbe? men rolig var han! Man ser honom mer och mer på TV, men det är bara för att man inte kan få nog av Björn Gustavsson! ÄLSKA! <33
 

PEACE & LOVE!


Välkommen till min nya blogg!

såja, nu har jag också skaffat blogg.
kände att det var på tiden nu.
ska försöka att vara så aktiv som det bara går,
Hoppas ni kommer gilla min nya blogg.
ska göra det så bra som möjligt! ;)


RSS 2.0