Interview

Hello!!
Har precis haft min första au pair intervju och det gick toppen! Trodde först det skulle bli konstigt för att den måste hållas på engelska men nu för tiden känns det helt naturligt. Tror nog nästan jag hade kunnat engelska på heltid och alla Svenne svarat på svenska, haha!!
Det var även kul att svara på frågor och berätta om erfarenheter. Hade ju ett toppen år men vet även vilka negativa saker som kan hända med erfarenhet från kompisar. Man ska inte åka som au pair och tro att det är en dans på rosor, det finns faktiskt dom familjer som bär sig åt som svin. Sen är det upp till en själv att deal with the situation.
Nu var jag igång iallafall och har några fler intervjuer på G, kul kul!! :)


2012-03-14

Hellå snyggingar!!
Träningsvärken från gårdagens träning gör sig påmind! Har en blandning mellan mjölksyra och träningsvärk i låren, konstig känsla. Håller just nu på att svälta mig själv och träna stenhårt. Har man nästan bara druckit öl och käkat en massa mat i en vecka så får man stå sitt kast!!
Har lite jag måste fixa nu på förmiddan och sen ska jag traska hem till farmor och farfar, det är ca 3.7km. Har bestämt mig för att gå istället för att ta bussen för att få ut det bästa av min träning. Cypern 2012 here i come!! (;
Borta bra men hemma best!

Är strax hemma!!
Har varit i Italien i en vecka och åkt skidor, druckit en massa öl, solat och bara njutit!!


RSS 2.0