Pride + Joy

Hej hej!
Denna helgen har bara rusat iväg!
I fredags var vi och frossa på The Cheesecake Factory i White Plains och i lördags så lämna Maria (från danmark) New York. Sen på kvällen så var jag tvungen att jobba.
Igår så åkte vi såklart in till Manhattan, måste ju in där minst en gång i veckan, höhö! Vi kolla på Pride parade. Det var lite speciellt för att det har precis blivit klart att man får lov att gifta sig som gay i New York. Stämningen var på topp. Tog en massa bilder så kameran dog så fick fortsätta att ta bilder och filma med min iPod.
Efter några timmars tittande & hurrande så drog vi till Brooklyn och kolla på The Skyline och solnedgången, härligt!!
Nästa gång ska kameran vara full laddad!! (;Känner ni igen denna byggnaden från Gossip Girl? The loft.

Städ

Nej men titta! 2 inlägg så tätt inpå varandra, vad har hänt? ;P
Barnen slutar skolan på fredag fast min äldsta is graduating from 5th grade vilket är stort här, till hösten så börjar hon på middle school, så kul!! (: Så denna veckan har de haft lite grejer i skolan & imorgon är det typ hennes avslutning och nu de sista dagarna så går de bara i skolan tills 11.40, hängde ni med?
Ikväll har jag bara chillat, kollar på Sex and the city och städar på mitt rum, kunde inte ta det längre! Har även börjat packa lite så smått! Idag skicka jag in 3 förslag på flygtider tillbaka till sverige, spännande. Så kommer antingen hem den 4, 5 eller 6 sep. Har lite ångest för vet i fan hur jag ska få hem allt. Målet är att få ner allt i 2 stora resväskor & ett carry on. Men ska inte börja packa på riktigt förrän den sista månaden.Man har ju handlat på sig några par skor under året.
Kanske ska börja kolla up vad det kostar att skippa
hur fan ska jag få hem allt?


Elin & Anna

hej hej!!
Syrran har precis besökt mig och New York i en vecka och nu har jag ca 2½ månad kvar. Har en tung perod just nu för att vännerna åker hem en efter en. Anna åkte i slutet på maj och på lördag åker Maria. Nästa månad är det dags för Kyra och sen åker jag och Lisa i början på September. Har svårt för att kolla på biler av Manhattan för att saknar det redan. Hur ska jag klara mig utan denna underbara city? Vågar inte ens tänka tanken!! Har inte ens någon aning om vad jag ska göra när jag kommer hem, det lutar åt att plugga men vad? Vill inte stanna här 1 år till för att känner att jag inte hade klara det.. Har en toppen familj och bor på ett toppen ställe men hade nog inte klarat av att vara au pair längre?


Drog med syrran upp till top of the roc


Jag lever mitt glamorösa liv här i New York. 
I lördags var jag och syrran & såg the lion king, waaoooow!!
Måste nog varit en av dom bästa jag sett och jag
har redan sett 5 broadway musikaler since jag kom till New York.


Cut!

altså jag är typ lite halvt döende! Det är super varmt i New York nu förtiden och väldigt klibbigt!! Idag har jag och Lisa skypat med Anna, hon åkte hem till Germany för ca en vecka sedan och vi saknar henne så!!
Har även varit lite händig idag. Köpte e t-shirt från Monki förra sommaren och har använt den flitigt sen dess och den har blivit helt missfärgad i armhålerna, har aldrig hänt förrut men sen jag kom till USA så blev det lite tokigt. Jag bara älskar tishan så idag bestämde jag mig för att klippa av armarna, Tada nu har jag ett coolt linne istället.


RSS 2.0