GRATTIS STEFFI!

Hade ingen spanska i dag så började 9.30 med matte då vi fick ett shockbesked. En i klassen hade blivit misshandlad igår på skolan, hemskt :( men men som yvonne sa, the show must go on. På matten käka vi glass iallafall. Joel hade köpt alldeles för många glassar så vi fick 2 st var.. På svenskan kolla vi klart på titanic sen önskade yvonne oss en glad sommar, sen sluta vi för dagen kl 11.10 typ.

Har precis kommit in från att legat i trägården i en timme och solat ryggen, så sjukt härligt. Men man får ta det lite försiktigt nu i början. Hade tänkt mej att ta något litet att käka, sen bär det ut igen för att sola framsidan av kroppen.

Idag fyller Steffi 17 år, så ikväll bär det av till henne på kalas! (: har inte träffat människan nu på 2 dagar, saknar henne! <3
ha en fortsatt bra dag allihopan!


bonnabränna :|

Idag har det varit en mycket trevlig dag!
Men den börja kanske inte så bra. Hade ställt klockan på 06.20 men såklart så råka jag försova mej till kl 06.48 så det var bara till att kasta sig från sängen och börja strässa, för att bussen går 07.17. Men jag hann med bussen för att mamma körde mej några busshållsplatser.
I skolan var det soft, spela jepoardy på matten. På svenskan kolla vi på titanic & engelskan snacka vi typ bara lite. Idrott hade vi ingen idag. Läraren bara önskade oss en trevlig sommar. Så det innebar 1½ timmars håla. Efter gympan hade vi spanska men sket i den. Gick i stan ett tag i stället. Köpte mej en hänt extra bild som jag tog med mej bort till gröningen. Skulle lixom stanna kvar i stan idag för att sen var det dags för bal för syrran så ville ju titta på henne innan hon gick vidare. Så jag satt i på gröningen, tog mej en glass & läste min tidning. Där satt jag i lite mer än 2 timmar, så mysigt!
Runt 4 begav jag mej till dunkers för där skulle alla sammlas som skulle på balen. Där var jätte många vackra klänningar och var så avundsjuk, vill också gå på bal!
Nu när jag kom hem tror du inte jag fått bonnabränna? uuuuuh, från linnet & handsfreen, döda mej! Men men, hoppas det försvinner snart!!
Nej nu måste jag dra för att mamma väntar vid tv´n ska kolla på filmen darling nu ;)

                                                                                                     jag i solen!


syrran med sin fina balklänning som hon själv designat.
den passar henne som handen i handsken (:


VG-barn

Jag är otroligt glad över vad jag har presetrat detta året. Idag fick jag reda på vad jag kommer få för betyg i de olika ämnena. Vi började halv 11 för att lärarna hade pratat ihop sig så vi inte skulle få så lång håla. Man fick gå in en och en i lärarrummet där janne (lärare i köket) & helene (alkoholhanterings lärare) satt. När man kom in i rummet känndes det precis som att man skulle på en anställningsintervju. När jag satt mej ner på stolen börja helene att medela vad jag fick för betyg i alkoholhantering. Hon sa att jag är nog mer laggd år det praktiska arbetet än det teoretiska. Jag fick iallafall VG i den kursen. Sen var det dags för dommen i varm/kallkök. Janne sa precis samma att jag är nog mer laggd åt det praktiska hållet. Där fick jag VG i både varm & kallkök. Jag kan säga att jag blev rätt så nöjd!!!
Efter lunchen hade vi engelska, då vi både skulle snacka betyg i engelska & svenska. Det slutade även bra fick VG i båda ämnena. Det var som helene sa innan, du gick en VG runda du (:

Men det konstiga är att jag har typ inte pluggat så mycket eller ansträngt mej så mycket, Men det är kanske bara för att man har gått på forsärlans miljöskola. Man har lixom en bra grund att stå på och det tackar jag hemskt mycket för!!

ikväll blir det tv som vanligt, det är ju men in trees (:

PEACE & LOVE!


pink lady..


                                                             min söta klänning jag köpte i fredags (:

luktar det bränt?

Var ju ute och gick en runda igår. Gud vilket härligt väder! Det var solnedgång, lite moln här och var & asfalten var fortfarande blöt sen det regnat. Så mysigt. Jag var ute i ca 40 minuter och var helt inlåst i mina tankar & musik. Det blir alltid så när man är ute och går själv, hjärncellerna arbeter som aldrig förr. Den ena tanken kom upp efter den andra. Jag fundera mäst på hur jag bar mej åt förra året. Då jag var ute och powerwalka ca 30 min innan jag stack till skolan. Det var så underbart härligt och jag saknar det jätte mycket. Men det hade aldrig funkat nu, för att bussen går runt 7 på morgonen. Ska jag då behöva gå upp halv 6 på morgonen för att gå ut och gå? Nej, så efter att tankarna har gått fram och tillbax så bestämde jag mej för att jag ska ut och gå varje morgon 3-5 ggr i veckan. Sen när man kommer hem igen så äter man en härlig & näringsrik frukost. Detta ska jag börja med den 9 juni om inte innan.

Idag fortsatte vi att städa i skolan. Efter 2 timmars städande fick vi lov att åka hem, så jag var hemma runt 12 tiden. Då jag gick ut och lade mej i solen. Gud vad stark den är. Kände att ryggen börja brännas vid så det var bara att lägga på mej solkräm. Efter ett tag gick jag in och kolla på ellen degeneres show & nu sitter jag och kollar på OPRAH. Det är lite moln på himlen så solen står inte på så mycket nu och då är det kallt att ligga ute men den tittar fram då och då..
Nä, magen börjar skrika lite efter mat så nu ska jag gå ut och sätta mej och äta ratatouille.
Ikväll ska jag faktiskt kolla på den dokumentären som går på tv om han pappan som låst in sina barn i källaren. Usch, altså..

glass frossa!

usch, villken tradig väderlek vi har haft idag.. Det är inte förräns nu det börjar spricka upp. ända sen jag kom hem från skolan har jag softat framför tv´n. Just nu är det vänner som gäller.
Men i morse fundera jag först ifall jag skulle till skolan, för att jag hade så ont i magen. Tror det berodde på att jag åt för mycket igår. Men jag palla mej iväg till skolan ändå. Där städa vi köket, uuuh har typ lika mycket kvar i morgon.. Men sen är det över..
nä, funderar på att gå ut en runda och röra på fläsket. Sen ikväll är det ju tv som vanligt. synes!

PEACE & LOVE!


Mors dag..

kom nästan precis hem från mormor. Denna dagen har varit rätt så mysig om jag får säga det själv. Mellan 12 & 1 kom mormor hem till oss, för att jag och mamma skulle följa med henne till väla. Själv så fann jag inte så mycket mer än ett fat som jag ska dekorera med sand & snäckor från mallorca + att jag ska lägga lite värmeljus här och var. Jag hade igentligen tänkt att bjuda mamma & mormor på fika, men mamma hade inte lagt in några pengar på mitt kort så hade inte så mycket cash på mej.. När vi kom hem hjälpte jag mamma med maten och efter ett tag så stack vi hem till mormor. Där vi åt daimtårta & drack kaffe med baileys. Vi satt och snacka, kolla på gammla foton & lyssna på gammla schlager låtar & ted gärdestad. Vi kom vell dit runt 17.15 och kom hem runt 22.15 så ska man summera så satt vi där i ca 5 timmar.

Tyvärr så har jag inte köpt något till min mamma idag. Men jag tror inte hon bryr sig i heller, för att vi har diskuterat mors dag förr och sagt att hon inte vill ha något. Hon vet säkert sedan innan att jag älskar henne jätte mycket & att hon är en av mina bästa vänner!


mormor & mamma <33


LYCKA TILL CHARLOTTE!

Goderafton!
Just nu sitter jag i uterummet med varmeljus och har precis fyllt på ett nytt glas med röttvin. Kan det bli bättre? ja, det kan det, men just nu lever jag i nuet.
Dagen blev ju inte precis som jag trott. Jag och mamma var ute och gick en runda för hon skule hämta något hos någon angående cykelfesten nästa vecka. När vi ändå var i området bestämde mamma att vi skulle gå och hälsa på Ingmar, min kompis pappa. Det sluta med att vi stanna där i några timmar, men trevligt var det. Vi satt och snacka en massa.
Resten av familjen sitter och tittar på eurovision song contest & jag sitter här ute och lyssnar.  Jag tycker att det har gått fullt överstyr. Det är alldeles för många länder som sjunger så det blir så långtradigt på något sätt. Det ända gången jag tänker kolla är när charlotte ska sjunga & kanske lite när dom ska läsa upp rösterna. Men jag känner facktiskt på mej att det kommer gå bra för charlotte, men det är bara för att jag gillar låten.

I morgon ska jag åka till väla med mamma & mormor, så mysigt! Får se om jag hittar något. Ska försöka finna ett par skor. Och i morgon är det morsdag men har inte köpt något till mamma än. Hon har sagt att hon inte vill ha något, men får vell se ifall man kan hitta på något skojjigt i morgon.
Nä, nu får det vara slut bloggat för idag! ha en härlig fortsatt kväll!
PEACE & LOVE!

Helg!

Hey hey!
hela förmiddagen har jag legat framför tv´n men där fanns typ inget kul så jag starta datorn och satte mej på terassen såhär sitter jag just nu och skriver, så härligt! Funderar på om jag ska lägga mej på gräset och försöka få lite färg på denna lik vita kropp. Det blåser lite men det får man vell ta. Solen känns rätt så skarp så den värmer vell lite? Eller kanske sitter här ett tag till för pappa kom precis ut och fråga om jag ville ha en kopp kaffe och det säger man ju inte nej till. Får nog gå och ta på mej sitter just nu i min söta hello kitty pjamas som jag bara älskar att sova i, den är helt perfect på sommrarna för det är ett linne & shorts, om du ville veta..

Dagens tips!
Är du helt uttråkad och inte har något att göra så kan jag rekomendera dig att gå in på youtube och kolla på Stacy & Robbie, de sjunger en massa covers, men de är sjukt bra!! (:

har inga planer för ikväll, tar dagen som den kommer. Men det hade ju varit roligt att se hur det går för Perelli i eurovistion song contest. Men men.. synes!!
PEACE & LOVE!

soft fredag!

Hey hey!
idag hade vi våran sista seriösa spanska lektion. Läxa tills idag var att man skulle beskriva sitt rum. Jag hade bara skrivit av lite från texten från kapittlet s vet inte riktigt vad jag skev om. Det känns som att detta året jag läst spanska inte har gett mej något.Okej, kanske lite men hade spanska klassen varit lite mer motiverade & ifall vi haft en lite roligare lärare hade det nog gått mycket bättre Vet inte ens hur man bygger meningar.
På matten idag gjorde jag mitt prov i procent. Det känns som att jag fattar det lite mer nu iallafall. På svenskan fortsatte vi att kolla på Titanic ovh idag hann vi komma så långt så att fartyget håller på att sjunka. Det är just nu de sista delen jag inte gillar att kolla på filmen, för jag får so panik och det börjar krypa i kroppen. På lunchen åt jag lite sallad. På engelskan fortsatte vi med våran stencil om USA men vi satt mäst och kolla i en bok om europa. Efter ett tag kom läraren ner och kollade i boken med oss och diskutera blderna (:
Idag på idrotten skulle vi vara på gröningen. När vi äntlgen kommit fram så gav läraren oss några förslag vi kunde göra, så  vi bestämde oss för att ta en promenad. När vi kommit en bit kom vi fram till en kiosk där vi köpte vars en glass, mums!
När vi slutat tog jag bussen till väla för att sedan åka hem med pappa på hans motorcykel. På väla fann jag en jätte söt klänning, lägger kanske upp bild i morgon. Sedan köppte jag en rouge & en student present till syrran..

PEACE & LOVE!

ingen livslust..

Idag vakna jag upp och var helt deprimerad, vet ej varför? Jag vakna lite senare än vanligt så hann inte riktigt med bussen så fick åka med päronen in till stan, sen sjutsa pappa mej till skolan. Första lektionen för dagen var matte då vi fick kolla igenom våra nationella prov. För att få G skulle man ha 19 poäng och jag fick 20 G poäng & 3 VG poäng, så blev facktiskt rätt så nöjd. Idag fick vi även reda på vad vi fick på hemtentan som vi lämnade in för några månader sedan. Där fick jag VG så där blev jag skit nöjd! Och jag blev ännu gladare när jag stod att jag gått MVG på den första uppgiften på hemtentan. Men sen hade jag några G och något IG så i slutändan blev det VG, så är jätte glad över det. Den träna jag & anna på procent för vi ska ha prov på det i morgon. Det känndes som att vi fatta det nu iallafall, så det är bara till att plugga lite till sen sitter det!
Idag på svenskan hade Yvonne (läraren) tagit med några filmer som vi ska kolla på dom kommande lektionerna. Klassen enades om att vi skulle kolla på Titanic så det blev den fast alla redan har sett den. Men Titanic är en som film man kan se om & om igen.


Igår när jag var i stan med steffi så hitta jag en jätte gullig klänning. Men iockmed att kortet klabba så köppte jag aldrig den. Så idag när jag slutat skolan så stack jag innom stan och handla den, riktigt söt är den (:
Min söta klänning jag köppte idag!






































det söta ice age halsbandet
jag handla igår!
                                                                                                

Yes, matlusten har kommit tillbax nu, men det känns lite konstigt på något sätt, jag känner mej så obekväm.. Så nu jag kör på low carb - high fat ännu engång. För att gillar den dieten riktigt mycket! Men man får unna sig någon gång. När jag kom hem så åt jag lite flygande jacob med heta gröna bönor, för att få igång magen. Men tycker inte att det hjälpte..

Ikväll blir det plugg. Måste plugga inför provet i morgon så det sitter. Sen måste jag även göra lite spanska. Det blir nog även lite sneglande på TV´n för att mamma ska vell kolla på eurovision song contest, men jag ska bara kolla på när perelli sjunger är inte så intresserade av alla dom andra.
Synes i morgon!
PEACE & LOVE!

bling bling*

På alkoholkunskapen idag skulle vi bara göra klart våran drinklista som vi börja på förra veckan sen tog vi det chill. Efter den lektionen hade vi matkunskap som vanligt, men vet inte riktigt om man kunde kalla det för matkunskap? För att vi fick bara ut en massa stenciler på ord kluringar tex. bokstäver som är omkastade så ska man klura ut vad ordet blir. Det hade vi i ca 45 min sen sluta vi. Då det var dags för 2 timmars håla.. Så vi stack in till knutan för att Anna & Natthalie skulle äta på shakespare. Sedan var det ingen god mat där så skulle dom äta på grafitti. Så passa inte det så skulle dom äta på pasta mannen men det slutade med att vi hamna upp på Mcdonalds.. Har inte varit uppe där på evigheter. Dom har blivit lite mer moderna nu iallafall för att nu har dom menyerna på tvskärmar i stället. Ser mycket fräshare ut. Jag tog mej en liten kaffe iallafall för att var ej så hungrig så jag ville äta. Och jag äter inte där ändå för att det äcklar mej och vet inte varföR? Efter engelskan hade vi matteprov. Det känndes som att det gick bra om ag får säga det själv. Skulle igentligen ha ett till matteprov i morgon för fick IG på % delen som vi gjorde förra terminen. Men ska få göra om det på fredag istället så jag får mer tid att träna.
Efter skolan så mötte jag upp steffi i stan så gick vi en runda på stan. När jag var inne i en affär och skulle handla en sak så lämna jag fram mitt kort så sa kassörskan att det var fel på kortet. Så jag gick till en bankomat för att ta ut pengar men det funka tyvärr ej. Så efter att ha gått i stan ett tag så bestämde jag & steffi oss för att ta bussen hem. När vi va på knutan så testa jag ännu en gång att ta ut pengar och då funka det. Det visade sig att banken jag har hade något tekniskt fel. Så jag och steffi fick gå upp på kullagatan igen för att jag skulle ha den grejen. Sedan gick vi även in på glitter för att jag skulle ha ett halsband som jag fann på familia i helgen. Det är ett ekollon. Första gången jag såg det ploppade det bara upp ice age i huvudet på mej. Som vissa vet älskar jag ice ange. Det är den bästa filmen pixar gjort, på andra plats kommer såklart bilar ;P Så jag var bara tvungen att ha detta halsband. Jag var vell hemma runt 5 tiden, så då satte jag mej framför tv´n och gjorde lite spanska. Känner att jag måste skräpa mej lite om jag ska klara kursen och sedan läsa spanska 2 i 2an..
Gud vad jag älskar onsdags kvällar för det går så mycket bra på tv då. Ikväll har jag kollat på men in trees och den nya pussycatdolls presents girlylisious eller vad det heter. älskar att kolla på sont (:
Nä, nu ska jag fixa lite grejer och sen ska jag gå och lägga mej. God natt!

PEACE & LOVE!


faddergala

Ikväll var det faddergala. Mycket trevligt att träffa en massa gammla lärare & kompisar man inte sett på ett bra tag. När man tänker efter så är det skönt att slippe den skolan. Altså det var inget fel på den alls. Men nu känner man att man är påväg någonstans i livet och det känns så himmla härligt (: Det var en massa bra framträdanden men det bästa av allt var ändå rockbanden..
I morgon blir det nog stan med steffi efter skolan. Måste se ifall jag kan inhandla någon klänning och kanske någon studentpresent till skolan. synes
PEACE & LOVE!

take a bow

Idag var det sista dagen vi lagade mat i skolan, mycket tragiskt. Men jag har haft en helt underbar tid iallafall som jag aldrig kommer att glömma. Idag hade vi Italien tema som halva klassen bestämt. Igår gjorde jag somsagt en mouse som tydligen blev mycket uppskattad av gästerna. Det var så att skolsköterskan kom in och fråga efter receptet ;P

Har precis gjort mej i ordning & mamma har klippt min lugg. Den har inte varit så rak & fin på månader ;P Ska snart ta moppen och köra till Billesholm där min gammla skola ska ha sin årliga faddergala. Men först så ska jag hem till steffi och vänta in tiden & mina älskade vänner <3. Känner på mej att det kommer bli en toppen kväll då man kommer träffa en massa gammla klasskompisar & lärare, vissa har man ju saknat mer än andra ;P Uppdaterar mer i morgon, ha de!
PEACE & LOVE!

take a nap

Vecka 21 börjar inte så bra vädermässigt. Det har kommit några skurar under dagen, men hoppas dom är förbi tills i morgon. Idag var det en soft skoldag men lite belastande för ryggen. För att jag fick i uppdrag av att göra någon konstig mouse som vi ska ha som efterrätt i morgon, och jag kan säga att det var en stor sats jag fick göra så jag fick ta hjälp av maskinerna.. Resten av klassen gjorde i ordning tacos som vi skulle ha som käk. Jag var inte så hungrig men för att klara av dagen måste man äta och jag tog mej ett skal med god fyllning. Men jag kan erkänna att det var riktigt gott och smakade riktigt gott (: Vi behövde inte städa så mycket i dag så jag hann med bussen 13.20 så jag var hemma runt 2 tiden.. Sen har jag legat på soffan sen dess. Är så sjukt trött. Vakna för ca 30 min sen då jag sovit i lite mer än en timme. Det jobbiga var att när jag vakna var jag helt täppt i näsan och det ena ögar var så blött som det runnit. Känns som man börjar bli lite sjuk :( Men det är vell bara en liten förskyldning får man vell hoppas.
Idag har jag heller inte jobbat för att simmhallen är stängd pga. att fläcktarna är ur funktion. Och jag kan säga att det är riktigt härligt att få skippa det i bland och det var extra kaga att det var idag då jag är som tröttast.
Pappa var precis hemma en sväng för att hämta papper till hans gammla MC, han köpte en ny i lördags så ska han hämta den opch byta ut sin gammla idag. Och det var på tiden för den han har nu ser lite mesig ut ;P
Nä, nu ska jag tanka min ipod på lite nya låtar och sen ska jag nog sätta mej ner och plugga lite matte :( Senare ikväll blir det TV som tex. kanske film men senare blir det high chapparall.


Taco buffén som klassen hjälpts åt att göra, mycket gott! (:

vart tog det fina vädret vägen?

Hade som sagt kalas för mej igår. Nu när man är så stor så blir det inte så mycket paket utan pengar istället. Och det är jag mycket tacksam för, för då kan man köpa det man själv vill. Men jag fick ju något litet paket också. Ett par shorts av farmor & farfar med som jag tyvärr fick lämna tillbaka för att dom var aldeles för små. Av kajsa & steffi fick jag årets bästa present. Det var ett bild kollage med bla. bilder på mej, hahaha ;D Men även med vänner. Jag är helt förälskat i det, jag går och kollar på det hela tiden och skrattar! Det blev en hel del vin igår,men gott var det. På kvällen börja vi prata om mat m.m och jag kunde hålla mej längre, jag brast ut i gråt. Folk säger att dom förstår, men det gör dom inte förrens man är i den situationen själv.. I morse fick jag tvinga i mej frukost för att det känndes som att jag skulle svimma några gånger. 
Idag har jag & mamma varit på familia för att vi skulle byta ut shortsen jag fick igår. Den storleken jag fick var S så prövade jag ett par i M och de passade fortfarande inte tillslut testa jag ett par i L de gick precis att knäppa men satt ändå obekvämt, så jag fick pengarna tillbaka. Efter det gick jag & mamma en runda inne på familia. Tro det eller ej men Cubus hade facktiskt en hel del fina grejer. Testa en klänning, men jag kännde inte att jag ville köpa den, men den var sjukt söt. 
Idag ska jag börja plugga lite på matteproven jag har onsdag & torsdag, sen ikväll är det vattengympa för sista gången för denna sesången.
 
kollaget jag fick av kajsa & steffi (:
Kollaget jag fick av steffi & kajsa (:

KALAS!

Hey hey!
blogga inte igår för orkade bara inte starta datorn. Hade min engelska redovisning i går, uuusch känndes som att det gick skiit. För att jag var så nervös att det blev helt fel, men det är bara för att jag hatar att redovisa på engelska. Men jag kännde även en stor lättnad i hela kroppen för att jag klarade nationella i matte, prisa gudarna!  Igåg gjorde jag inte typ ett skit, så skönd det var! Och matlusten har fortfarande inte kommit tillbaka, så jag får tvinga i mej mat. Men jag väljer de lättare alternativen. För att rästen av familjen åt pommes, medan jag åt broccoli istället. Jag smakade en pommes, men spottade nästan ut den igen för att det smaka inte gått. Jag var så super trött igår så jag råka somna på soffan runt 11 tiden, sen väckte pappa mej runt 2 och fråga om jag skulle ligga på soffan hela natten. Så jag gick och tvätta av mitt smink och gick och lade mej i min säng. Men innan jag gick och lade mej ställde jag mej på vågen. En del av mej blev helt skräckslagen medan en del av mej blev glad. Jag har gått ner 2,5 kg på bara några dagar :| usch, jag vet ej vad jag ska göra...

Jag som ville sova länge idag, men nej då.. då vaknar man runt 9 tiden. Men jag hade ju också somnat tidigt igår. Så jag lade mej framför tv´n men det fanns inget kul att titta på, så jag satte mej i köket för att snacka med mamma & pappa. Efter mycket om och men så fick jag tvingat i mej några skivor banan, solroskörnor, russin, havregryn & yoghurt men det blev bara några skedar sen orka jag inte mer.
Nu under förmiddagen så har jag rymmt upp lite på mitt rum sen ska jag bara dammtorka & dammsuga sen ska jag ge mej på att baka 2 st annanaspajer & göra sallad. Ska ju ha kalas för mej ikväll, känner på mej att det kommer bli mycket trevligt.
Nej, nu ska jag fortsätta med att städa rummet, ha de! (:

PEACE & LOVE!


17 år & fler år ska det bli!

Altså det känns inte som den 15 maj idag. Så här har jag aldrig kännt den 15 maj förrut. Det känns inte ens som att jag fyller år, även fast alla varit så snälla och jag har fått en massa grattulationer! I morse vakna jag av att familjen stod utanför dörren och ränka ner när de skulle börja sjunga för mig. De presenter jag fick av min kära familj var en packbox till moppen, linnen, kofta & en väska (röda som finns på bilden). Så sa jag till pappa, ooh, det är min nya beach bag, så pappa bara, jasså jag trodde det var en bitch bag, villken humor?  Sen efter sa mamma, ja nu fick du iallafall någonting du önskat dig. Så fortsatte anna, do always stick to the list! Och det är facktiskt sant att köper man någonting elin inte har önskat sig så kan det bli problem ;P Efter att ha öppnat presenterna var det dags att stiga upp och ta på sig. När jag hoppat på bussen i stan som skulle gå till skolan, satt mina klasskompisar där. Gullig som anna är så hade hon köpt en jätte fin blomma till mej, Tack så mycket anna om du läser! Jag blev så glad över den (:
Idag så skippa jag spanskan, för palla inte plåga mej igenom 2 timmar spanska. Så jag tog tåget hem 13.36, men sen var jag så otroligt seg och kinkig när jag skulle gå från stationen och hem för att äter ju fan nästan inget... Har ingen matlust som sagt, så nu har jag mörjat få tvinga i mej mat så jag ska kunna överleva. Jag kom hem iallafall efter ett tag. När jag kom hem kolla jag på tv och halvsov så smått, då farfar ringde och skulle grattulera mej. Kommer nästan inte ihåg vad jag sa till honom för var så himla trött. Efter ett tag bakade jag muffins, man får ju unna sig lite när man fyller år. För att göra dom lite nyttigare tog jag bara socker till ett halft recept också använde jag mej av dinkelmjöl. Men jag kan säga att ressultatet blev rätt så bra ;) 

Jag vill ägna mina sista rader för att tacka alla som grattulerat mej idag! De sjöng tillockmed för mej i skolan, så gulligt också det tackar jag också för!
Nej, nu ska jag gå och ta mej en svalkande dusch och sen ska jag gå och lägga mej & kolla på något roligt på ipoden, 
synes i morgon!

PEACE & LOVE! 

                                                                                                                                                                      


Psyket spökar!

uuusch, jag vill inte! Det ända negativa jag har att säga om sommaren är att jag mår så jävla dåligt psykiskt. Jag har inget självförtroende alls och jag hatar min kropp. Jag har sån ångest när beach 2008 närmar sig. För några dagar sedan tappa jag matlusten. Jag vill bara inte äta. Så just nu har jag inte ätit på ett helt dygn. Jag vet att jag måste äta och jag vill äta men det finns en röst i mitt huvud som säger emot. Jag var nära på att ta något att äta igår men precis när jag skulle ta någonting så var det precis som att armarna ryckes bort. Ni som läser tycker säkert detta låter helt töntigt men det är såhär det är och det är svårt att förstå om man inte upplever det själv. Men mamma ringde precis och sa att hon skulle köpa hem lite sallad, så skulle vi grilla. Får försöka trycka i mej lite iallafall. Jag mår bra fysiskt och så men ögonen är helt trötta.

Linnéa

Idag står det Linnéa i almanackan och med det menas att det är min namnsdag.
Idag hade vi bara nationella i matte, fy sjutsingen vad svårt det var. Men jag är ju också kass på mattematik. Fick fråga om hjälp flera gånger. Det härliga var att vi slutade efter provet. Så när vi slutat så gick jag in en sväng på stadsbibloteket för att jag skulle leta efter en ljudbok som man kan lyssna på i sommar för att det är så jobbigt att läsa i solen. Där fanns inte så många, för att jag är ju mest för självbiografier. Men jag valde Ninas resa iallafall. 
Just nu sitter jag och kollar på Ellen Degeneres, man får ju passa på när man har tillfället i akt. 

Från en sak till en annan. Så jag tycker att outsiders har gått över styr. Jag följde det varje vecka innan när jag var mindre men nu är det ju helt extrema outsiders saker dom tar upp, det är sjukt altså!
Ikväll är det sesångs avslutning av Ugly Betty men jag har läst att det kommer bli spännande! ;)

PEACE & LOVE!


allt i ett

har inte kunnat blogga på hela helgen för har typ inte varit hemma så mycket och sen har jag inte pallat starta datorn för att det varit så fint väder. Jag orkar inte skriva så mycket så jag ska försöka sammanfatta helgen så kort som möjligt.
I fredags så stack jag till väla efter skolan för att träffa steffi, emma & kajsa. Sedan åkte vi hem så duscha jag och lite sont. Sen moppade jag hem till steffi på min flower-power moppe (: Hoss steffi grillade vi och hade det mysigt. Lite senare på kvällen stack vi hem till malin & hon var packad som ett svin, men roligt hade vi. Fast jag kan säga att jag var spik nykter för att jag skulle ju köra hem sen. Jag var vell hemma runt 2 halv 3 den natten.
Efter att jag vaknat i lördags så moppade jag hem till steffi igen. Idag skulle vi bara softa och ta det lungt. Precis innan jag skulle sticka iväg och jobba så kom Kajsa. kl 3 kom steffi & kajsa och mötte upp mej utanför badet. Sedan stack vi hem till steffi igen för mera sol och lite bad. Jag & kajsa bada facktiskt, men steffi den mesen ville inte bryta sin tradition, att bada innan hon fyller år den 30 maj. På kvällen moppa jag hem för att käka, sedan stack jag till billesholm igen för att umgås med mina älskade.
I går låg jag i solen och stekte och jag kan medela att jkag brände rumpan & mina vader, aaaaj! Medan jag låg i solen så blev det även lite plugg. Har alkoholhanterings prov på onsdag och engelska redovisning på fredag. På kvällen var det vattengympa, så sköönt det var! Men det var inte lika kul när mamma & anna mobba mej för mina bröst. Man kan facktiskt inte hjälpa att man har små bröst. Men jaja, alltid ska man bli nerklankad...
Idag har det inte hänt så mycket så jag avrundar nog här. Ska gå och kolla på outsiders nu iallafall och senare i kväll blir det high chaparall! ;D

image27
kajsa & jag solar och badar hemma hos steffi i lördags.


1 vecka kvar!

Redan torsdag? jag som trodde att denna veckan skulle gå jätte sakta, den har ju bara rusat iväg, vart tar tiden iväg igentligen?
Idag gjorde jag min redovisning på svenskan om skolios. Själv tyckte jag det gick rätt så bra facktiskt. Det kändes så härligt att prata om något man kan om och få använda egna ord. För att på grundskolan har man alltid fått redovisa om något man inte vetat ett skvatt om. Då man har varit super nervös för att redovisa också låter det så fyrkantigt när man pratar, för att man tränat in en text som man sedan återberättar med stödord. Nej, jag var facktiskt rätt så nöjd! 
Sen har jag börjat fundera lite på spanskan? Det känns som att man lärt sig någonting men man känner sig inte så motiverad. För att ingen i spanska klassen känner sig motiverad, så det smittar av sig. Idag fick jag sitta och plåga mej igenom 2 timmar spanska, fyyyy! också har jag valt spanska steg 2 till nästa termin. Men jag ska ge det några försök och se ifall jag ska forstätta eller ej. För att jag vill hemskt gärna lära mej spanska, men då ska man också gå i en bra klass & ha en bra lärare. 
Snacka om att jag var supertrött & överlyckig när vi slutat lektionen. Jag var så trött att jag råka slumra till på bussen, men tur att jag vakna så jag fick hoppat av på rätt busshållsplats. När jag kom hem gick jag raka vägen in till kaffekokaren för att brygga lite kaffe. Jag gick ut och satte mej i gräset, drack mitt kaffe, sola lite och njöt av stunden som var. 
Vill bara säga en sak som jag sagt sjukt många gånger idag, jag fyller år om bara 1 vecka!! ;D 
Nej, om man skulle palla sig in i duschen och raka benen m.m för att det blir nog shorts i morgon (: Sen ska jag sätta mej ner framför TV´n och kolla film och bara slappna av! 

PEACE & LOVE!

  

Hippie

HO! jag han visst blogga lite idag.. Men får göra det lite snabbt för blir snart hämtad. Matten gick som det gick.. man kan inte vara smartare än vad man är. Efter matten hade vi matkunskap i en timme eller så, sen hade vi håla i ca 2 timmar. Medan dom flesta stack hem så stanna jag kvar och gick på stan en runda där jag föll pladask för ett  linne inne på gina! Så det fick bli dagens inköp, och är mycket nöjd med det! oooh, glömde ju berätta för er att igår fick jag reda på mitt hotell prov som jag gjorde för ett tag sen. Jag hade bara 1 fel. Altså det är det nog det första provet under hela min livstid jag fått så mycket poäng, är hel nöjd!
Nej nu måste jag tyvärr gå, känner mej sjukt stressad. synes i morgon ha de! (:

image23

mitt sjukt tuffa flower-power linne jag köpte på gina idag! (:

image25

Kvällens outfitt, inte allt för festtligt & jag känner för att ha lite diskret klädsel ikväll! (:
bilden blev ju som den blev, hahaha!

BARNKALAS!

Hey hey!
 I går upptäckte jag att jag tappat min majblomma i helgen och vet ej om man kan få tag på någon ny. Skulle varit mycket tacksam ifall någon kunde medela mej om du vet någon som fortfarande säljer majblommer eller har någon som man kan få köpa, för älskade den majblomman. Den satt så fint på min jacka.. Anledningen till att jag inte blogga igår var för att jag inte ens startade datorn. Jag satt & plugga, känn på den du ;P sedan var jag även och jobba. Ingela har ju fått sin lilla pöjk nu ju så jag får ta våran grupp själv nu. Men barnen är så duktiga så men lite smått busiga, men det får man lov att vara. De är så underbara!

Men nu ska jag skriva om lite vad som hänt idag.. Vi hade tema idag i köket och inte villket som hälst utan barnkalas! (: Servisen fick gå med partyhattar & pryda matsalen med ballonger & cerpentiner. Det blev rätt så lyckat facktiskt. Jag och några andra gjorde efterrätten som var tårtor, snacka om vad mycket kalorier man fått i sig idag det är nästan som man skäms facktiskt... Inte nog med det men efter att mamma & mormor kommit hem efter begravningen så drack jag kaffe och åt en vetelängd. Iockmed att det varit begravning idag har jag haft en liten klump i halsen. Mamma och mormor sa att det var den svåraste begravningen de varit på någonsin och jag vill inte ens föreställa mej om hur det var, för det mamma berättat lät det som om det varit en fin begravning men mycket smärtsam, usch! Men just nu sitter jag här med mitt kaffe och är lite nervös för nationella i morgon, pheew hur ska detta gå? Jag får kolla igenom det lite senare idag men först ska jag skriva stödord till min svenska redovisning jag har på torsdag. 
Jag kan säga redan nu att det blir nog ingen bloggning i morgon. För när jag kommer hem ska jag göra vid mej. Sen runt 5 tiden kommer farmor & farfar så ska vi köra hem till min farbro som fyller 38 år i morgon. Ett stort grattis till honom! (: 
Nä, nu måste jag tyvärr runda av för att det känns som att jag ska göra en massa innan klockan blir 20.00 för då är det ugly Betty. Och ikväll så måste jag gå och lägga mej tidigt så jag känner mej utvilad! (:

image21
Tårtorna vi gjorde idag,
smarties, daim & juggub (:

fullt ös medvetslös!

pheew, har nog alldrig varit såhär upptagen i flera dagar på ett riktigt bra tag. Efter dessa dagarna har jag varit så trött så jag inte pallat blogga, men gör man inte det innan så får man allt i röven sen och just det har jag fått nu. Så det är bara till att börja skriva sedan onsdagen.. Men medan jag gör det ska jag nog lyssna på Kelly Clarkson.

onsdag 30/4-2008 (valborg)
Var ledig från skolan idag så fick sova ut lite. På dagen stack jag till väla med steffi, känndes som att allting skulle bli helstressigt. Men steffi slutade lite tidigare så det var lungt. Kan ni tänka er, jag stack till väla utan att sminka mej ;S , eller jag sminka ju med med foundation men ingen maskara eller son schiit, fattar inte det själv ;P . På väla fann jag iallafall en hårklämma inne på H&M. När jag och steffi var färdiga tog vi bussen hem så jag var hemma runt 15.45. Sen var det bara till att gå in i duschen, göra vid sig & packa det sista. Runt halv 6 tiden var jag hemma hos steffi. Sedan stack vi hem till Emma och hämta henne och sen bar det av hem till malin. Hos malin grilla vi och sen började festandet! Gud vad roligt jag hade! Tack för en underbar kväll flickor och pojkar.

Torsdag 1/5-2008
Ja, malin väckte vell oss runt 7 tiden på morgonen. Jag var sjukt trött men under natten hade jag sovit som en prinsessa! Mojjan hade gjort frukost till oss, mycket gott fast jag inte var så hungrig. Som jag mådde den dagen, det var sjukt. Runt 9 tiden cykla vi ner till parken för att göra oss redo för cyklingen. Det tradiga var att det regna precis som att det inte hade regnat på flera år. Det bara forsa ner. Jag hade kul under cyklingen men det kunde varit roligare om det varit fint väder. Och jag kan säga att jag drack ingenting när vi cykla, mådde illa bara av att se när malin & kajsa drack sina cider. Pheeew, jag som cykla med solglasögon. Jag säger då det, lägg aldrig valborg & cykel granprix brevid varandra igen, fy! Och ska jag cykla nästa år så ska det vara fin väder, annars får det va. Men det är kanske knappt man cyklar då för det är så sjukt jobbigt. Speciellt alla uppförsbackar som finns. Jag sa det, antingen så är det upp eller ner. Det finns inget mittimellan förräns man kommer till kogeröd typ.
När vi änterligen var hemma tror du inte det slutar regna då, snacka om irriterande. Efter några timmar då jag & steffi bara legat och softat hemma hos malin & hunnit duscha var mojjan klar med lassangen, muuums vad gott det var! När vi käkat klart stack jag, steffi & kajsa hem till steffi för att steffi skulle duscha. Och jag och kajsa skulle lämna våra grejor hemma hos henne. När vi kom tillbax till malin var man fitt for fight igen. Efter att ha piggnat till. Så då var det bara att gå på det igen, feest! Även denna kväll blev mycket lyckad! När vi var på G så stack vi ner till parken för att där var fest! Även där var det skojj. Vi dansa, träffa en massa folk & hade hemskt roligt! När parken stängde runt 1 halv 2 så skulle vi igentligen på efterfest hemma hos malin men så blev det ej, så jag och kajsa stack hem till steffi, men så var hon inte hemma. Så jag & kajsa låg och halv sov utanför Petras hus, hehe!

Fredag 2/5-2008
Denna morgon vakna man upp hemma hos steffi. Men denna morgonen var inte lika svår som den förra. När mamma varit och klippt sig så kom hon och hämta mej. När jag kom hem lade jag mej på soffan och halvsov typ hela dagen. På kvällen var det samma visa, jag låg på soffan och halv sov.

Lördag 3/5-2008
Idag sov jag ut, riktigt skönt var det! Jag plugga lite & sen bar det av till simmhallen för att jobba. När jag kom hem så gick jag och duscha & gjorde V mej. Sen förberedde jag inför kvällen. Jag hade bjudit hem steffi & kajsa på softish night! Då jag skulle fixa en riktigt god middag, jag grilla (:  Och jag kan lova att det blev facktiskt rätt så gott! När vi hade käkat & sont så kom emma också. Vi fann något spel som vi börja spela men sen kom vi på egna regler som var mycket mycket roligare. Vi satt i uterummet hela kvällen, då vi hade så mysigt med varmeljus & värmefläcktar. Sen kom mamma & pappa hem med min Johan Glans tröja som jag hade sagt åt dom att köpa till mej. För att dom var nämligen och kollade på Johan Glans i Helsingborg, Ville igentligen också dit. Men har ju redan sett han en gång innan så då är det kanske inte lika roligt? ;P Jag gick vell och la mej runt 2 tiden, för kunde inte sova, men när jag väl la mej i sängen så tog det inte så lång tid. Altså jag fattar inte detta att min säng blir bara skönare och skönare för varje dag! Så jävla härligt är det! Det är nog inte förräns man idag är fullt nykter, hahaha!

Söndag 4/5-2008
I morse vakna jag runt 10.30 sen åt jag min sjukt goda frukost i uterummet. (Frukosten består av 1 banan som jag skivar i en skål, sedan häller jag i russin, solroskärnor & havregryn efter det toppar jag med yougurt, muuuums!) Sedan gick jag & tog på mej, ladda in bilderna från alla dagarna in på bilddagboken. Sen har jag även pluggat. Pheeew är så nervös har nationella matte på onsdag, hur ska detta gå? Ikväll blir det till att ta en härlig dsuch och kolla på TV!
PEACE & LOVE! 

RSS 2.0