tisdag

Jag försöker hitta något positivt i varje dag som går. Måndagar är bra för att har bara en lektion 12.30-14.00 en rätt så bra start på veckan.
Tisdagar är också bra! Vi brukar få sluta lite tidigare från matten så vi får en liten håla tills nästa lektion, då hinner jag hem en snabbis till mormor för en kopp kaffe och lite skit snack! Har haft tisdagar då jag haft upp till 1½ timmes håla men idag bara 45 min men ville inte hänga på skolan så drog dit istället, får mig alltid ett gott skratt för att mormor är så rolig med hennes komentarer! (:

I miss you!!

Det är bra att gråta ibland för att släppa ut sina känslor, annars hade man bara mått ännu sämre! <3


Shemale

Hade super kul i fredags var så himla kul att se killarna när dom klätt sig ut till brudar, haha!! Jag körde fullt ut drack öl och körde med osminkade ögon.
Såhär såg jag ut iallafall ;)


kvinnokarl

Tjeeeeena!! Nu är äntligen skolveckan slut, kul att ha något att göra nu och att se fram emot helgen för att innan hade jag fredag hela veckan. Men det är det ändring på nu och jag gillar´t! Ikväll ska jag hem till en god vän på maskerad kan man säga. Killarna ska klä ut sig till tjejer och kvinnorna till män, det kommer säkert bli hur kul som helst!
Sen jag fick reda på detta så har jag studerat lite på hur killar igentligen går klädda men de är ju typ samma plagg som brudar bara att killar är plattbröstade och har snopp. Så min insperation för kvällen har jag fått från Andreas Wijk, tycker han har riktigt snygg stil!Men ska hålla ut och försöka vara kvinna så länge som möjligt idag så nu ska jag käka en ägga macka med kaffe och kolla på Gossip Gilr! (;

Hi my name is elin and I'm gray!

Idag hade jag skola från 8.30 till 12.00 sen jag kom hem har jag legat i soffläge och kollat på Gossip Girl. Men nu ska det bli ändring på det! Ska köra några ärenden till rusta, systemet & maxi. Puss

Märkte innan att jag bara har grått på mig idag, lite tråkigt kanske men jag klär mig efter väder ;P kallt och tråkigt...


Klassiker!!

I vår familj så är vi nöjda kunder hos lovefilm där man hyr filmer på nätet, man beställer - kollar -skickar tillbaka - får en ny. Jag lovar de har allt mellan himmel och jord!!
Mitt filmintresse växer från dag till dag. Jag fick hjärnsläpp någon dag när jag satt och uppdatera listan och sa till mamma att vi kan ju beställa en massa gamla filmer istället för alla nya som nästan är likadan allihop. Man har ju på något sett hört talas om de gamla filmerna/klassikerna fast man själv aldrig har sett dom. En stor skam jag burit på är att jag aldrig sett the sound of music, pinsamt ellerhur?! Men idag tog jag mig i kragen och kolla på den, den vara ju för fan nästan i 3 timmar. Hade jag regisserat en ny version så hade jag slutat långt innan den egentligen sluta & hittat på ett eget slut, haha! Tog iallafall en liten prommenix ner till postlådan efter att jag kollat klart på filmen, så jag får en ny på fredag! (;
Andra filmer som vi nyligen har sett är...
Breakfast at Tiffany's
Audrey Hepburn är bara för snygg, filmen var lite konstig men helt sevärd!
Kul att se hur Tiffany & co såg ut på den tiden, typ samma som när jag var där ;P
På DVD´n fanns även extra material, superduper intressant!!
Tycker det är lite mysigt att kolla på gamla filmer (:


I hetaste laget (på svenska)
Denna filmen var i svart & vitt men man vande sig fort.
Får ni chansen så se den! Hur rolig som helst, haha!! ;D


hur långt hade du kunnat gå?

Goooosh!! Cynthia Nixon har rakat av håret för att spela en canser sjuk kvinna i en Broadway play. Tycker faktiskt hon klär i det. Undrar egentligen hur mycket man offrat när man är i en sån situation. Skådespelare går upp och ner i vikt för att spela en speciell roll, för mig är det ett tecken att man verkligen brinner för sitt yrke.


Frulle

Idag hade jag sovis för att vi fick hemuppgifter istället för att gå på lektionen. Så klev upp för ett litet tag sen. Idag skiner solen, häääärligt! Nu ska jag käka min favvo frulle som jag ofta käka i New York. Chopped up eggs med toast och en go kopp Zoegas. Det enda som fattas nu innan jag kan börja käka är att sätta igång ett avsnitt av gossip girl!! Bra start på dagen för att sen ska jag sätta igång och plugga, puss


The bitch is back!

Nu ska denna trötta kvinna gå och lägga sig. Hade en lektion idag så hade sovis till kl 11 och om jag tog vara på det. Hade jag inte ställt klockan så hade jag sovit säkert en halvtimme till.
På eftermiddan/kvällen blev det jobb. Har inte jobbat där på ca 2 år men idag var det tydligen kris bland personalen så då får man ju ställa upp! Kul att vara tillbaka det är verkligen jätte kul när man väl serverar men sen känns det i kroppen (sprungit ca 6 timmar) när man kommer hem men kul är det!
När jag kom hem gick jag ner i varv med ett glas rött.
God natt! imorgon är det skola från 8.30-2pm tacka gudarna för energidryck!!


Damernas värld

Sitter just nu i köket och läser Damernas värld (som kom med posten igår) och har en lite sen frulle. Har nämligen haft en lektion på morgonen så tar frukost efter istället för före, oj nu blev det lite förvirrande men ni fattar säkert! ;)
Iallafall la märke till en liten rolig sak medan jag satt och bläddra...


Dagens tips

Pheeew! Man känner att man inte är van vid att gå upp kl 7 på morgonen då det fortfarande är mörkt ute. Idag hade jag två lektioner från 8.30-12.00 så har inte så jobbiga dagar ;P ibland har jag bara en lektion. Det är super att skolan bara ligger typ 6-7 min från där jag bor, så får även en liten promenix på köpet! ;)
När jag kom hem idag så testa jag på något nytt. Har alltid gillat spenat så länge jag kan minnas. Älskar spenat stuvning men nu har jag tagit spenaten till en helt annan nivå, har börjat använda den i pastan. Det är bus enkelt att göra!! Man tinar frusen spenat i en kastrull krossar i en Klyfta vitlök, salt, peppar och sen vänder man i pastan, super gott & enkelt! ;)


Då var man igång

Så ja, då var man verkligen tillbaka till skolan. Har precis haft en matte B lektion, det är lite segt nu i början för har ju redan läst kapitel 1 förra året. Om ca 20 min börjar nästa lektion igen fast ett annat ämne. Ska försöka hålla ut iallafall, är ju klar till sommaren och då kommer jag ha mer kunskap än vad jag har nu! ;P


ny vecka, nya tag!

Men halllååå? Vart kom all denna energi och positivitet ifrån? Kanske bara för att jag ska börja plugga denna veckan? Jag har ju pluggat på distans nov & dec men det var inget för mig så kör på närundervisning istället. Känns bra att sätta sig i skolbänken igen och mjukstarta för att ska söka riktig utbildning till våren så jag kan börja till hösten! Hoppas verkligen att jag kommer komma in på någon skola & flytta! Men det får framtiden utvisa. Är det meningen att det ska bli mitt framtida jobb så kommer jag in. Fast ska inte tänka på det för mycket så man blir deppig. Mycket som kommer hända nu i vår. En skidresa och sen kommer en kompis och hälsar på kort efter det!!!!RSS 2.0