I huvudet på Elin

Jag vet att jag är usel på att uppdatera men det händer typ inget speciellt längre, jag vaknar, går med barnen till bussen sen hämtar jag dom igen kl 3. Under den tiden är jag på gymmet eller tvättar eller umgås med mina vänner. I helgen hände det inte så mycket heller.. Jag har snart varit här i 2 månader, vet inte om tiden går fort eller långsamt. Vill faktiskt hem men sen tänker jag på hur bra jag har det. Jag är i USA, jag tjänar pengar och jag bor i en bra familj & har en massa underbara vänner. Men jag vill bara hem och träffa alla en sväng och sen komma tillbaka. Men jag är förvirrad var är mitt hem nuförtiden Sverige eller USA? Det går tankar fram och tillbaka hela tiden liksom om jag åker hem till Sverige vad ska jag göra där? Jag har inget jobb, ska jag bara sitta  på min röv och inte göra ett skit? Så jag förstår egentligen inte varför jag klagar. Men just nu känns livet helt meningslöst, man föds lever sitt liv och sen dör man, jag vet inte.. Har dessa tankar i mitt huvud nästan varje dag & det är jätte jobbigt! Men jag ska klara detta året, har bara 9 månader kvar (min hostfamily har sagt att jag kan åka hem i july). Men jag tror att det känns jobbigt i och med att man vet att man ska stanna i ett år och det gör det bara jobbigt, man räknar ner hela tiden. Tror att det hand känts bättre om man hade varit här på obestämd tid. Ja, ja ska inte tråka ut er men hade detta på hjärtat idag iallafall, ska försöka dra med mig hunden ut på en liten promenix, behöver lite frisk luft känner jag. Ca ya! (:


Lisa & jag in the city förra helgen (:


Lördag

Idag körde jag till Hartsdale för att gå på au pair meeting. Vi skulle skära i pumper så jag köpte ju en pumpa igår men vi typ snacka hela tiden så det blev inte så mycket med det. Jag träffa en svensk tjej idag på mötet, typ första sen jag kom till min hostfamily. Du förstår inte hur svårt det var att prata svenska men henne så jag snacka typ engelska, haha! :D  Efter mötet körde jag hem, byta kläder och tog tåget in till City där jag mötte upp Lisa och hennes kompis som precis kommit som au pair fast på Long island. We went to brooklyn bridge och lite sånt. Väl i NYC så ringde Lisas hostmum och fråga om hon kunde babysitt en väns barn. Så jag joina henne så vi tog joan och käka pizza och sen spela han lite piano för oss och sen kolla vi på TV. När hans päron kom hem så ville Lisa till Donken så när vi körde förbi target så såg vi att dom hade öppet så vi gick in en sväng :P
Nu ska jag snart sova för att imorgon bär det av till City igen! (;




Bild #1. Typ dagens outfit i mitt rum. Idag invigde jag min päls, wii!! (:
-||- #2. Jag + Brooklyn Bridge (:


Fullt hus!

Idag när jag piggnat till lite så var jag helt taggad och full med energi, vilket var bra för att det har inte hänt på länge, haha! Förra veckan när jag gick på total body workout på gymmet hade jag ingen energi alls, men idag körde jag fullt ut! (; Fast idag hade inte mina vänner lika myket energi, ombytta roller helt enkelt!
På förmidaggen (tiden innan jag skulle hämta upp barnen från skolan) Så körde jag in till New Rochelle för att köpa en pumpa, ska på au pair meeting imorgon och vi ska skära i pumpor så man ska ha med sin egen och verktyg. Gick även inom posten och posta några kort, hihi! (:
Efter skolan hade Jack två vänner som skulle med hem, så idag har jag haft hand om 5 kids, bannannaaaaz!! Men de var hur lydiga som helst så det var ju tur! (; De lekte lite och sen käka dom, sen körde vi Julia till Soccer practice & sen körde vi hem Jacks ena vän och sen körde jag, Sydney, Jack & Jacks poolare och käka pizza, när vi var klara körde vi och hämta Julia sen mötte vi upp min hostmum på skolan för att ikväll är det skoldisco, hihi! Så har haft fullt upp. Just nu sitter jag och kollar på Ice Age 3 men ska nog snart köra till en vän och hänga lite och se om vi kan hitta på något kul! (:

Just do it!

Jag fattar mig inte på min blogg, när jag uppdaterat så vill inte inlägget komma upp, så när ni läser inläggen så är det typ inte fresh, haha! ;D Men jag ska se till så att detta blir uppdaterat i rätt tid! ;P
Vi körde inte och titta på huset med halloween dekorationerna för att barnen börja bråka, så jag ställde in det. Man måste vara sträng! ;P Just nu sitter jag nere i köket och väntar på att mina hostparents ska komma hem. Jag har lagt barnen så de sover (förhoppningsvis ;P) Ikväll så börja det regna och inte lite iheller. I och med att jag passar barnen ikväll så var vi ju tvungna att gå ut med hunden, så det var bara på med regnstövlarna & regnjackorna & ett paraply i näven och traska ut i spöregnet. Som au pair kan man inte vara fin i kanten, uuuuh jag kan inte plocka upp hundbajs eller gå ut när det regnar och är stormigt. Det är bara till att do it!! Så detta är helt nytt för mig med att gå ut med hunden & plocka upp bajs (ja, jag har gjort det nu i ca 1½ månad) jag är uppvuxen med katt, fast jag har ju varit i kontakt med hundar innan, haha!!


Kan bjuda på en bild som jack (my hostkid) tog på
mig när vi var och lekte i parken förra veckan! (:


Torsdag

Pheeeew! Gårdagen blev ju inte riktigt som planerat men allt löste sig! (barnen råka släppa ut hunden så han sprang iväg)
Idag tar jag det bara lungt! Har varit på gymmet så ska strax hoppa in i duschen och kanske köra till posten? Har några kort jag skrev i helgen men har inte skickat än, så nu när jag har tid kanske jag ska passa på?
Ikväll ska mina hostparents ut och käka så jag ska passa barnen hela kvällen, men det kommer säkert gå bra! Har lovat barnen att jag ska visa dom ett hus som har galet mycket med halloween saker i sin trädgård. Fast vi ska bara köra dit om de gjort sina läxor & så det inte blir för sent. Måste bara ta ett kort sen och visa hur det ser ut i och utanför vårt hus, hihi! De har redan börjat sälja julgrejer i mataffären, jag blir gaaaaalen!!


hej hej!  (:


Half day!

Idag går barnen bara en half day in school. De slutar 11.40 istället för 3.15 som de gör i vanliga fall. Klockan är just nu lite över 11 och jag har redan hunnit med en massa som att tvätta det jag inte hann med igår, köra och handla och tagit en lugn frulle. Fast idag kunde jag inte gå till gymmet, buhu! Kanske ikväll annars så går jag imorgon.
Så idag har barnen en playdate med deras vänner och sen ska jag köra Jack till soccer practise och sen visdare till doktorn för att Sydney & Julia ska ta influensa sputan, eller näs spray. När man är så liten behöver man inte ta spruta. Fuskit, ellerhur! ;P
Men känner på mig att denna dagen kommer gå fort och sen är det helt plötsligt torsdag, haha!

Hälsning från Central Park

Spela in en liten video från Central Park i söndags! (:


P.S. Har precis käkat twizzlers, det är därför jag slickar mig om tänderna hela tiden, haha!! ;D


Lång helg! (;

Har spenderat helgen i NYC fredag, lördag & söndag, wihooo!! Det blev inte så mycket shopping denna helgen faktiskt! I lördags träffa jag & Lisa hennes vänn som har bott i NYC i 2 år. De gick i samma klass i Österrike men sen flytta Benjamin till NYC och har även gått i skolan här, tror det var dwight, du vet samma skola som Paris Hilton. Han bor på Wall street. När vi gick in i entrén för lägenheten så var det som ett hotell med lobby. Benji bor på våning 38 av 40, bannannaaaz! Hans pappa äger några österrikiska restauranger i City där även Benji jobbar. Han visade oss runt i lägenheten och byggnaden. När jag titta ut genom hans fönster blev jag helt yr! Först och främst för att det var så högt & mina ögon fick en shock & för att det kändes så overkligt!! Vi åkte ner till källaren och där fanns pool, jacuzzi, gym, lekrum & även en privat bio, helt sjuuuukt!! Senare under kvällen åkte vi ner till våning 7 och satt på terassen & kollade igenom hans year book från skolan. Han berätta en massa saker om eleverna, men vem vet om han tala sanning men tror nog personligen att mycket av det han sa var sant! Jag kan sumera att bara för att man har pengar och är rik så mår man inte ett friskt liv! Vi mer normala människor har det bättre!! (;


Terassen med en söt liten pool, men vtror han sa att man inte badar i den. 

Benjamin & lisa! (:

Igår (söndag) tillbringa jag dagen i Central Park med Lisa, jätte mysigt! Det var sol och vi hade picknick, wii! (:

Idag är det helgdag i USA och jag har varit ledig fast alla mina andra au pair vänner har jobbat, mohahahahah!! :D Så jag körde iväg och shoppa, behövde faktiskt ett par converse! Har väntat sen jag kom hit att köpa ett par för att jag vill hitta så billiga som möjligt! Men typ alla ligger runt $39.99 så det blev ett par vita, wii (: Efter det så körde jag till starbucks i New Rochelle och njöt för mig själv! Men jag kom på att efter en dag med bara mig själv så fick jag lite hemlängtan. Känns som att jag måste ha folk runt mig hela tiden, haha!
Klockan är inte så mycket här nu men ska strax krypa ner i sängen, de har precis börjat regna lite och åska. God natt!! :*


Tre i rad

Halloooooj!!
Vet att jag är usel på att blogga men denna veckan har varit craaaaazy! I onsdags sluta jag inte förrän lite över 9 på kvällen.
Iallafall i Lördags för ca en vecka sedan så köpte jag mig en takeaway termos med loggan I <3 NY, var desperat!  ;P (vill ha en egen) Så jag köpte den fösta bästa & när jag kom hem samma kväll så stod där en takeaway termos på min trappa, jag tänkte undrar om någon bara har ställt den där eller är den till mig? Så på söndagen träffa jag inte min hosfamily för att de var iväg men jag gjorde mig i ordning och tog tåget in till City. Innan vi skulle ta tåget hem så köpte vi kaffe och satt ett tag inne på Starbucks & där hitta jag en jätte cool termos som jag bara var tvungen att köpa. Så när jag kom hem på söndagen så hade jag 3 st, hur gaalet?
Detta inlägget kanske inte make any sence! men jag är helt slut i huvudet & dagen har typ inte ens börjat. Well jag har varit på gymmet idag, tvättat, gått ut med hunden och snart ska jag köra och hämta barnen. Men sen kan jag nog bara sitta i solen för att barnen ska stanna kvar på skolgården och leka, förhoppningsvis, hihi! Så nu ska jag förbereda lite snack som jag kan ta med, för att jag är så snäll och omtänksam & älskar mina små monster! (;



Den första fick jag av min hostfamily, den kan jag använda när jag bara har svart på
mig för att piffa upp min outfit eller om jag bara vill ha lite mer färg i min vardag.
Den i mitten är från Starbucks. Det kan vara skönt att inte ha handtag ibland.
Tex om jag är ute och shoppar och jag vill lägga ner den i väskan så står den stabilt!
+ att jag kan se hur mycket kaffe jag har kvar & locket är super! (;
Den sista köpte jag på 5th avenue, har kollat på många men detta var den billigaste
jag hitta + att den är hur cool som helst! Lite turisti men så sann för att I <3 NY! (;
Så nu har jag en takeaway mugg för varje tillfälle!! (;


uppdate!

Är helt slut i hela kroppen efter en helg i NYC & igår var jag på gymmet en halvtimme sen när jag skulle träna styrka så hade jag ingen kraft i kroppen. Idag är jag helt slut så skippar gymmet, kanske drar dit ikväll? Så har tagit tag i att tvätta barnens kläder de haft i helgen. Ska nog försöka tvätta varje tisdag & fredag! (;
Nu ska jag vila tills det är dags att tvätta svart! ;P Kanske ta en powernapp? Lovar att skriva mer sen om helgen och visa bilder!! (;

mer kommer sen!

Tänkte bara säga att igår var jag i City som vanligt! Det blev en massa shopping & vi avsluta dagen med att gå på bio och se The Social Network. Men mer om det sen för att nu måste jag hoppa in i duschen och fixa & packa ner lite mat i min TH-väska. Ska nämnligen möta upp brudarna på stationen så vi ska ta tåget in till City och ha picknick i Central Park! ;D Ce Ya tonight! (;

Dinner at applebee´s

Idag har det varit en bra bloggdag! (; Barnen har haft playdate med sina kusiner idag så jag hängde lite med dom, de har ju en liten puppy som jag lekte med sååå söt!! (:
Ikväll ska jag ut och käka på applebee´s med några vänner. Min hostfamily är ute och käkar pizza. Så väntar just nu på att Anna ska komma och pick me up. Men det blir nog inte så sent ikväll för ska typ ta tåget in till city kl 10 imorgon!! Får se om jag kan ta några bra bilder och se om jag shoppar något, behöver nog ett par jeans till! Min kompis hitta en bra jeans affär förra veckan så ska nog kolla där! (;



Idag inviger jag officiellt min nya jacka, hihi!

Idag när vi kom hem från kusinerna så vek jag ihop den sista tvätten som
vart kvar i torktumlaren. Medans jag gjorde det så var jack väldigt kreativ!
Han älskar att sjunga och dansa så han gjorde en mikrofon utav en lång pappersrulle.
Sen kom jag med idén att ta aluminiumfolie på toppen, coool huh?! (;


FREDAG!!

Jag kan inte förstå hur fort denna veckan gått, helt sinnes!! Denna morgonen körde jag till gymmet där jag mötte upp Lisa & Kyra. Vi gick på typ en aerobic class, riktigt jobbigt men tror nog att vi ska fortsätta varje fredag. Bättre än att bara köra på maskinerna ;P Hade igentligen ingen lust att gymma idag, vill bara vara hemma för att det är äckligt väder ute! helt knäppt! Ena dagen är det soligt och skönt typ 25 grader men vissa dagar öser det ner och blåser som fan också är det väldigt kvavt!! Så nu tills jag ska hämta barnen så tvättar jag lite så jag får det gjort. Ska nog även göra lite småsaker som att städa på mitt rum och kolla lite på collage, måste verkligen börja snart. Men har snackat lite med Lisa om vi ska bestämma något och läsa något tillsammans? Vi får se. De flesta kurser har lixom redan börjat så det finns inte så mycket att välja mellan.
Idag ska barnen ha en playdate med sina kusiner så ska köra dit efter skolan. Ikväll händer det inget speciellt, ska nog träffa Kyra & Anna, får se vad vi hitta på, hihi! Hoppas på att denna helgen går långsamt så man kan njuta lite!!
Jag är väldigt glad över att jag har ledigt lördag & söndag. För att några av mina vänner jobbar även på helgen. Det kan hända att jag också kommer få göra det någon helg men jag är tacksam för att det inte är varje helg! (;

Apple picking!

I onsdags hade barnen a half day i skolan så de sluta 11.40. En mamma ville go apple picking så efter skolan körde vi hem till barnens kompisar för att käka lite lunch och sen körde vi vidare för att plocka äpplen. Vi hade tur med vädret! Det var soligt och hur skönt som helst! Vi köpte en påse som vi kunde plocka i. Barnen tog ett äpple från trädet, smaka och kasta iväg. Själv tyckte jag det var lite slöseri men barnen bara, kolla elin så många äpplen det finns, det spelar ingen roll, haha! :D Farmen låg typ 40 min från New Rochelle så när vi körde hem så fick barnen kolla på film. Vi har en liten inbyggd tv i taket på bilen med trådlösa headset, så barnen satt tysta och titta på filmen hela vägen hem, skönt för mig! Hahahaha!! :D





RSS 2.0