håll i gång

Pheeeeeew, just nu är jag helt slut. Har typ varit igång hela helgen.
I fredags käka vi pizza hemma hos malin. Senare så blev det lite småkrök, men sedan bestämmde vi oss för att vi skulle festa nästa dag istället.

Så i lördags åkte jag hem till malin på kvällen. Sedan kom steffi & kajsa. Vi satte oss på altanen och rökte vattenpipa och kröka hela natten lång. Sedan sjäng vi singstar och sen runt 3 tiden blev det "nattamad" Sedan gick vi och lade oss. Allihopan sov över hemma hos malin.
MUUUUUU!


Igår vakna vi runt 12 tiden. Sedan stack kajsa & steffi hem men jag stanna kvar hemma hos malin. Under dagen spela vi nitendo wii, käka & sov ett tag. På kvällen kom kajsa & steffi igen då vi käka pizza igen. Sedan var det dags för finalen i fotbollen. Där spanien vann, yeeeesss!! ;D Efter matchen kom anna och hämta mej.

Snacka om att jag varit trött idag fast jag vakna runt 12. Men idag har jag bara varit hemma och försökt att äta lite nyttigare för har säkert lagt på mej 1kg under helgen. Så idag har det bara blivit sallad för min del. Och just nu så känner jag ett jätt sug efter glass & choklad. Också hade jag inga tuggummi hemma heller. Så fick leta genom huset som en galning men tillsist så fann jag. Brukar tugga tuggummi när jag är sugen på något ;)
I morgon blir det stan med brudarna. Ska se ifall jag kan finna mej ett par skor (:
P.S. idag kom betygen och dom såg rätt så bra ut ;) Fast mitt betyg i matte stod inte med, helt knas ;S
PEACE!

Pizza-kväll

Idag har jag inte gjort ett piss. Jag vill knapt äta frukost för att magen är så uppsvullen. Jag tror säkert att mer än 50% av alla kvinnor i hela världen hatar att vara kvinna minst en gång i månaden, fy för bövelen. Men men, det är sont man får leva med ifall man vill bära barn någongång i framtiden.

Ikväll bär det av till malin på pizza-kväll med brudarna. Vi ska ha så trevligt och se vart kvällen bär oss (:
Nä, nu ska jag gå och sminka mej. Och med in i badrummet medföljer en bit mörk choklad. Man måste ju ha något att smaska på. Och varjegång jag har såkallad "lingon-vecka" får jag alltid sont choklad beroende. Det är skrämmande men så otroligt gott!  heheh (:
Synes i morgon ;)
PEACE!

frossa i mörk choklad

Upps, har visst inte bloggat så mycket under dagarna. Det är bara för jag har typ haft fullt upp. Nu känns det verkligen som att sommarlovet har börjat. För att nu gör man något varjedag. Fast i onsdags så gjorde jag inget speciellt på dagen. Men på kvällen så var jag med mina underbara vänner och kolla på Fotbollen och lite sont.

Igår så var jag på väla och shoppa mej josefin. Guud vad jag saknat att umgås med dig. Vi hade ju så roligt när vi var små och så många minnen tillsammans (:  Iallafall så tästa jag skorna som jag igentligen ville ha. Men det visade sig att de inte passade på min fot :( mina anklar var typ för små coh mindre storlek hade jag inte kunnat ha för att då hade foten inte fått plats i skon.. Jag fann iallafall en scaf (: På kvällen var det jobb och sen körde jag och anna in till stan för att hämta mamma för att anna hade haft bilen hela dagen. På kvällen stack jag hem till malin med steffi & emma och kolla på Fotbollen, spanien- ryssland och käka rabarber-paj. MUuuuums!

allsång på skansen

När jag vakna idag så sa anna att hon och emmelie (grannen) skulle till väla, så jag messa och fråga emmelies syster ifall vi skulle hänga med. Men hon var påväg till svalöv så hon kunde ej :( Så jag och mamma bestämde oss för att ta bussen till väla istället iockmed att anna hade redan lånat mormors bil och pappa hade våran. Så när jag och mamma var påväg ner till busshållplatsen så sa jag altså vafan åker vi till väla för? vi ska ju inte ha något ändå, haha. Men men, jag fann iallafall ett linne på Gina tricot med ett tigerhuvud på och sen fann jag strumpor på H&M (: & ett par vita jeans på MQ för 150:- och de hade kostat 499:- så mamma köpte dom till mej för att hon tyckte att det var ett riktigt fynd ;D Sedan gick vi och mötte upp anna & emmelie för att käka, jag och mamma käka sallad på taco house, muuuums!! Sedan stack vi in på scorett och där fann jag ett par sjukt sköna skor. När jag provgickdom kändes det som att gå på måln så kanske köper dom senare när jag får in lite mer pengar på kontot ;P På hemvägen körde vi innom jysk för att jag skulle köpa ett påslakan & örngott i bilar eller något annat fräckt tryck, men fann inget :(  Så vi körde hem igen. När vi kommit hem hade anna fått ett brev från vägvarket att hennes körkort kunde hämtas, så vi stack till posten och sedan hem till mormor för att lämna bilen. Där fick vi kaffe & snacka en massa. Fatta vad sjukt, det är någon som kastat ägg på mormors dörr så hon är skit rädd för att något ska hända henne. Men vi sa till henne att det är nog bara slumpen att de kastat ägg på just hennes Dörr. Runt 7 tiden begav vi oss hem för att sen var det ju allsång på skansen. Älskar det programmet, har sett det varje år sålänge jag kan minnas. Är fan uppväxt på det (:
Får se vad som händer i morgon, men på torsdag ska jag iallafall vara med Josefine, vi har fan inte varit på år och da. Så nu är det på tiden.
Ikväll har jag typ bara softat och lyssnat på celine dion, PEACE & LOVE!


aj, min mage

Igår morse när jag vakna var jag öm i magen och kännde mej helt uppsvälld. Men jag stack hem till steffi ändå för att palla inte sitta hemma och trada. Kajsa var redan där när jag kom. Det roliga var att det börja en Sex and the city dokumentär på TV som vi börja titta på och under dom 2 timmarna sa vi typ ingenting till varandra alla var så inne i TV´n typ. Efter ett tag var kajsa tvungen att åka hem så det var bara jag och steffi men sen kom även emma. Vi snacka & kolla på TV men sen börja det åska så vi fick stänga av TV´n. Men då bjöd steffis mamma på paj, muuums. Men jag kan säga att det var nog inte så bra för mej. För hade typ bara käkat frukost och när vi käka pajen var klockan kanske 7? Klockan var nog runt 10 tiden när vi gick ut för att gå en runda. När vi nästan var framme vid steffis hus igen så gick vi ett tag till. Det slutade med att vi hamna hemma hos Malin. Men på väg hem till malin så ringde anna och tyckte att hon skulle komma och hämta mej för att det var sent. Så vi bestämde att hon skulle komma vid halv 12. Hos malin snacka vi lite skit och bestämde oss för att vi måste ta tag i resan som vi ska göra till danmark någon gång i sommar, haha.

Usch i morse vakna jag av att jag mådde skit illa. Så vid 6 tiden begav jag mej till soffan för att kolla på TV men där va typ inget så jag somna. Efter ett tag gick jag tillbax till min säng och där sov jag tills klockan var halv 12. Sedan lade jag mej på soffan igen för att kolla på TV. Jag kollade ett litet tag men sen råkade jag somna när jag kolla på MTV så jag missade lite av ellen, men va fan ;P Efter ellen så satte jag igång en film mördande hetta hätte den. Men jag vet inte ifall jag gillade den så värst mycket. När den filmen var slut kollade jag på sjunde himlen. Redan när jag vakna i morse sa jag till anna att jag inte hade lust att sticka till jobb idag så ifall hon kunde ta det själv. Men när klockan närmade sig 5 så började vi bråka lite och hon tyckte att jag skulle följa med. När vi väl kommit ut i garaget så var där punka på min cykeln så jag sket i det. Jag gick in tyog på mej mina pjamasbyxor igen och då ringde grannen och fråga ifall jag kunde komma ner med några papper till badet som anna glömt så det var att ta på sig kläderna igen och finna en annan cykel som där inte var punka på och cykla ner till badet. När jag kom hem var det på mej pjamasbyxorna igen och lägga sig på soffan där jag somna ännu en gång. Jag hade ännu inte ätit någon på hela dagen bara drukit typ 2 glas äppeljuice. Runt 7 tiden börja jag bli lite hungrig men när jag öppna kylen börja det tjockna till i halsen så jag stängde den igen. Så när mamma kom hem så stekte hon lite potatis & korv. Jag tog inte upp så mycket på tallriken för att jag var inte så sugen på mat så jag åt lite och sa, altså nu klarar jag inte mer. & nu sticker det typ till under brösten. Det är svårt att förklara också känner jag mej helt uppsvälld. Det är hemskt också känner jag smått illamående. Så nu ska jag kolla på vänner och gå och lägga mej. Hoppas jag mår bättre tills i morgon.

tradition sedan jesus gick i kortbyxor ;D

Såja då var det ännu en midsommar afton som passerat förbi. Dagen började med att mobilen ringde halv 9 för att jag skulle upp då för att övningsköra till Vallåkra med pappa för att inhandla potatis m.m till kvällen. När vi körde hem så körde jag innom maxi för att pappa skulle ha lite saker där inne också. Jag palla inte följa med in så jag satt ute i bilen och lyssna på kelly clarkson (: När jag satt i bilen körde där in en bil och parkera framför mej så var där en reklamskylt. Kvinnan gick och kolla på någonting som hon hade i handen och samtidigt skulle hon gå under skylten men hon såg den ej så hon gick rakt in i den det sa bara PANG! hahaha, altså fatta vad jag skratta då. Det var kanske lite taskigt men det var ju skit kul och klantigt gjort! ;D
Efter ca 30 min så kom pappa ut igen och jag kunde köra hem. Sen var det bara till att slänga sig i duschen för att göra sig i ordning. Vi skulle vara i Hyllinge runt 1 tiden för att fullfölja våran knasiga tradition. Varje midsommarafton brukar vi cykla till farmor & farfar i hyllinge men anna fick köra istället.  Så käkar vi spagetti och köttfärssås och sen går vi ner i parken där man jag köpa lotter och dansa runt midsommarstången. Det mycket trevligt.
Runt 4 tiden körde anna mej till billesholm för att hämta upp emma & steffi sedan blev vi avsläppta hoss malin. Där vi tillbringa våran midsommarafton. Det blev en massa prat & bad, hahaha. Vi fick låna kallingar och t-shirts av malin som vi bada i. Men sen slängde vi tröjorna så vi bada topless ;P
Jag har lovat mej själv en sak att jag ska inte blanda så mycket när jag dricker för det blir bara skit av det då. Så nästa gång jag festar ska jag bara hålla mej till en dricka, hehe. Man lär sig efter sina misstag.

I morse vakna jag upp hemma hoss steffi (: <33 Sedan kom pappa och hämta mej vid 1 tiden för hon skulle iväg till halmstad men ska träffa henne i morgon igen.
Idag jag har typ bara käkat rester sen igår som mamma och dom hade och sen gjorde mamma även cokka (vet inte riktigt hur det stavas) men det är iallafall typ som en pizza med tomat och persillia, spenat och olivolja. Det är sjukligt gott (: Sen har jag legat på soffan och sovit en liten stund
Nä, nu ska jag nog kolla på film om vi har något som lockar annars så får det nog bli vänner (:

VARNING, lågt flygande mat.
Denna haklapp har min farfar fått av mamma för ett antal år sedan.
Och den används varje år när vi ska käka spagetti & köttfärssås.
Men den används även vid andra slabbiga maträtter!! ;D

driving like crazy

Gaaaaaaaaaah, blir man galen eller blir man galen? Vakna av at ungarna hoppade på hoppstyltor inne på skolan och såklart så hade jag öppet fönster. Tänk er att vakna till ett gnistlande rost ljud på morgonen. Barnen hoppa inte ens inne på skolgården utan de stod på kullen och hoppa också hoppade dom 2 hopp sen slutade dom och hoppa 2 hopp till, snacka om irriterande..
Iallafall, jag gick upp och kolla på TV och käka lite frukost. Sedan blev det lite mer TV. Efter det städa jag lite. Mamma hade sagt till mej att dammsuga huset för att hon har ej tid i morgon. Alla som känner mej väl vet att jag hatar att dammsuga och ifall jag dammsugar så brukar alltid mamma få dammsuga om hela huset, haha. Det ända possitiva jag ser med att damsuga är att man "tränar" samtidigt, för man blir ju helt svettig.. När jag änterligen var klar med det så börja jag med maten. Idag så ville jag ha något rellativt lätt att äta, så det blev hemma gjord italiensk tomatsoppa, muuuums!! (: Runt 5 tiden så kom anna hem igen efter att försökt att tanka jennys bil. Vi körde direkt till badet för att sedan lämna jenny hennes bil men där kom inga barn till träningen så jag och anna körde hem igen. Och jag bara, jaha vad ska vi göra nu då? Så anna förslog att vi skulle löra till väla för att köpa glass. Men innan det så var vi tvungna att tanka. Varken jag eller anna hade tankat förr. Så först körde vi till billisten för att göra ett försök där, men ingen av oss fatta någonting så vi körde till statoil istället. Där gick det mycket bättre, men snacka om att vi hade kul. Det var jag som fick tanka bilen för att anna är en mes ;P Och sedan kunde jag inte heller hålla mej inne i butiken så där råka jag börja asgarva när jag skulle betala. hahaha ;D
Vi kom till väla iallafall där vi gick en liten runda men båda var så trötta så vi palla inte mer. Så vi köpte och dela på en glass inne på Tasty house. Sedan körde vi hem.
Nu ikväll så kolla jag på a la emma, altså snacka om vad jag älskar det programmet & emma. Vill bara gå in i tv-rutan och börja snacka med emma. Hon är bara så underbart härlig! (:
Nej, nu ska jag snart kila. Ska välja ut villka kläder jag ska ha på mej i morgon,  både på dagen och på kvällen & sen måste jag även packa min väska för ska sova hemma hoss steffi i morgon.
Pusshejs! (:

GRATTIS TILL KÖRKORTET!

Dagen började med att jag bråka med mej själv. En del av mej ville gå ut & gå medan en annan del av mej ville stanna hemma och kolla på TV. Men iockmed att det var så fint väder och att jag känner att jag börjar få problem med spegelbilden så övervägde det till att gå ut och gå. Jag var ute i 40 minuter och powerwalka, vädret var helt underbart. När jag kom hem gjorde jag med lite frukost & satte mej på terassen och åt upp den. När jag käkat upp satte jag mej en stund i solen för att koppla av med en hänt extra. Jag behövde även lungna ner nervositeten för idag skulle min syster köra upp för 4:e gången.. Men idag kännde jag på mej att hon skulle få det. Efter ett tag så satte jag mej i köket och starta datorn för att kunna ha utkik ifall anna kom hem med bilen. Och det gjorde hon, snacka om att jag blev glad!! Så det var bara till att springa in i duschen för att göra sig i ordning. För att vi hade bestämt sen igår att ifall hon tog körkortet idag skulle vi köra hem till farmor & farfar. Men innan vi körde så slängde jag ihop något lätt att äta för att vi var inte så hungriga. När vi var klara så stack vi, men innan jag gick in i bilden satte jag på en skylt på bakluckan där det stod nybörjare på. Anna fick den skylten av mej när hon fyllde år, men vet inte riktigt ifall hon gillar den. Så det blir vell att den får hängas upp på väggen istället? Ifallafall innan vi körde hem till farmor & farfar så körde vi innom maxi för att handla något att ha till kaffet. Altså jag & anna satt och smila & skratta hela vägen för vi kunde inte fatta att hon tagit körkort, det är helt sjukt! Farmor & farfar blev glada när vi kom iallafall. farmor blev så glad över att anna klarat körkortet att hon fick tårar i ögonen. Vi blev kvar hoss farmor & farfar i några timmar då vi satt och snacka och åt deras egna juggubbar (jordgubbar) muuums! (:  Sedan körde vi till bjuv igen för att hämta upp Jenny, sen körde vi in till stan för att hämta mamma & pappa, såklart så fick jag typ guida anna för att annars hade det nog tagit tid innan hon hittat ;P
Nu ikväll så börja jag se helt konstigt också fick jag ont i huvudet, men tur så gick det över rätt så fort.
Nu ska jag kolla på vänner och försöka sova.
Imorgon ska jag nog ut & gå, det beror på hur vädret är. Sen blir det nog till att städa & sen jobba.


tjockis

Idag väckte mamma mej vid 9 tiden för att mamma & anna skulle göra ärende i stan, medan de gjorde det så gick jag lite i stan för mej själv. Vi ställde blien vid Olympia så jag fick gå där ifrån ner till kullagatan så jag valde att gå vid kärnan. Jag hade rätt så roligt på vägen för när jag kom till kärnan var där en massa turister och när jag gick ner för trappan så kom där även en massa turister. Det tycker jag är så roligt att se för att dom går alltid klädda på ett sont speciellt sätt och har kameran i högsta hugg (: Jag fann inget speciellt i stan, skulle inte ha något i heller typ, måste hålla igen med pengar och sont. Det jag handla var iallafall en klämma inne på åhlens. Sedan var jag inne på skånetrafiken för att köpa mej ett rabbattkort nu när inte skolkortet funkar.. Efter det gick jag till Tasty house för att handla lite choklad & nötter som jag tänkte smaska på till fotbollen i morgon ;P
Idag har det inte regnat på hela dagen, skööönt! nu vill jag att detta håller i sig så allt blir fri och fröjd till midsommar ;)
Nej sitter just nu och funderar på ifall jag ska kolla på i huvudet på gynning eller ice ventura filmen som går på tv ikväll. Dom går samtidigt.. Men man kan ju alltid kolla på carolina på internett sen, ääsch, det får nog bli filmen.
Som dagen kommer se ut i morgon beror helt och hållet på anna ;)
I BELIVE IN YOU!!

Vart tog sommaren vägen?

Såja idag är jag typ 100% frisk. Det ända problem jag har haft nu dom 2 senaste nätterna är att jag inte kunnat somna riktigt. Igår natt så somna jag nog inte förrän vid 3.30 på morgonen, helt sjukt och det var nästan samma i natt.. Så just nu är jag jätte trött.
åååååh, gud vad jag hatar detta vädret man kan ju typ inte göra någonting. Så idag har jag typ haft ett Jennifer Aniston maraton. Har typ bara kollat på filmer med jen. I morse kolla jag på ...Along came Polly sen Grease för Anna ville se den och sen kolla jag på Rockstar även med Jenifer. Jag ska inte bryta mitt maraton så nu ska jag lägga mej i sängen och kolla på antingen på vänner eller någon annan film där Aniston är med, men står i valet och kvalet mellan derailed, friends with money eller rumor has it? hmmm.. jaja får se hur det blir.  

på bättringsvägen?

När jag vakna idag kände jag att febern var borta, yees! Men det jobbiga är att jag har fått så otroligt ont i halsen. Men men. Ska snart iväg till kyrkogården till min morfar, känner att jag behöver lite frisk luft. Var ju inte ute på hela dagen igår. Ikväll blir det fotboll & under dagen ska jag försöka vila upp mej. Vill vara helt frisk tills på måndag iallafall, hoppas!!

jag som aldrig brukar bli sjuk

Fy villken natt jag fick stå ut med. Hade sprängande hunvudverk och feber. När jag gick och la mej så kolla jag på vänner, jag låg i sängen och skrek efter någon som kunde stänga av datorn till mej men det var nog ingen som hörde. Jag kännde mej alldeles för svag i kroppen för att resa mej upp, gå en meter och stänga av datorn. Jag var så svag i kroppen och hade son huvudverk så jag inte ens hade ork att hämta panodil. Så det har varit en hemsk natt för min del. På morgonen så låg jag i min säng och halvsov, palla bara inte att gå upp. Men när mamma & anna kommit hem efter att ha varit på körskolan så kom mamma in med panodil, jag somna och sen kände jag mej lite bättre. Så denna dag har jag tillbringat framför tv´n med en massa filmer. Men det jobbiga är att våran DVD är helt fucked upp så när man kommer till slutet av filmen så börjar den hacka.. Men jag kan säga att jag har även sovit en hel del. Nu ikväll gjorde mamma tacos, jag var inte så hungrig men jag bara älskar tacos, så det slinker alltid ner. Efter det stack anna ut så det var bara jag och mamma kvar för att pappa skulle ut ikväll. Vi kolla på film, för där gick inget bra på TV. Jag bad mamma välja så la hon ett förslag på love potion #9 eller vad den heter. Men är inte så förtjust i den filmen så det fick bli the perfect man istället. När filmen nästan var slut så börja DVD´n fucka så vi fick aldrig se slutet och vi båda har inte sett den på ett bra tag så vi kommer inte heller ihåg hur den slutar. Så vi kolla på Americas sweetharts som gick på Tv istället.
Nä, nu är jag rätt så trött. Har precis tagit min 3 dos av panodil för dagen :( Så jag ska lägga mej i sängen och kolla på vänner hade jag tänkt mej (:

Kan inte fatta att det var 1 år sedan du gick bort. Du finns med mej varje dag i mina tankar! Du var den bästa gammelmormor som levt på denna jord, saknar dig som in i. Din humor var bara bäst! Usch jag klarar inte av att skriva längre blir helt tårögd.
JAG ÄLSKAR & SAKNAR DEJ MORMOR-ALLI <33

kul att bli sjuk nu till helgen :(

Hey hey!
dagen började med att jag var ute och powerwalka i ca 20 min. När jag kom hem och när jag skulle öppna upp i uterummet så reste jag mej för fort, det blev helt svart runt ögonen och benen börja göra några konstiga ryck. USCH vad äckligt det var. Detta har hänt mej en massa gånger innan men detta var nog ett av det äckligaste. Efter det käka jag lite frukost och kolla på gårdagens repris av oprah, Celine dion var med. Jag tror att jag har fått upp en nykärlek för den människan. Hon är helt fantastisk! Hon vill vara sångerska men vill inte ha ha ett så stort kändisskap utan hon vill leva som en normal människa.
Idag har det bara blivit TV för min del + att jag har fått lagat mat. Idag blev det broccoli där jag hällde över en bechamellsås och & ost och sedan in i ugnen. Till det blev det kyckling. Mycket gott om jag får säga det själv! Kl 17.00 var det jobb. Jag och anna stack till badet där sara redan hade uppvärmning med barnen, sedan stack hon hem så jag och anna tog över. För där var typ bara 4 barn ;P I slutet av träningen börja jag få ont i huvudet och när jag kom hem kändes det som jag har feber, så sjukt jobbigt. Så det har blivit soffan för min del under kvällen där jag kolla på vänner och grät. Hatar dom sista avsnitten för de är så sjukt sorliga. Efter det var det a la emma då jag blev på gladera humör, jag bara älskar den människan!
Nä, nu ska jag fortsätta vila och kolla på Be movie som kom idag från love film ;)

ändrade planer

efter som att vädret var som det var idag så bestämde jag och anna oss för att åka till väla istället för att åka in till helsingborg. Vi var framme vid väla runt kvart i 2 sedan. Vi börja med att gå en runda på H&M där jag fann ett linne till mej & ett linne till mamma. Anna fann en kjol. Efter H&M gick vi för att äta, det blev taco house då vi tog vars en sallad med köttfärs och sont, muuuuums!! Sedan gick vi runder en massa, på Gina fann jag en scaf & Anna köpte något t-shirt aktigt. Sedan gick vi in på H&M igen för att jag skulle ha totteband & då fann jag även en hårklämma. Runt 4 tiden kom pappa och hämta oss för att han skulle också till tandläkaren. På motorvägen in till stan började det regna och det blåste som in i. Booooooom, vindrutetorkaren gick av & det var på förarsidan också, bra... Så pappa fick ligga över på min sida där jag satt för att försöka se ut. Efter mycket om & men så kom vi iallafall in till tandläkaren. Jag lät att gå in först (pappa går hoss en annan som också jobbar där). Men det var sista gången anna fick gå in först för att snacka om att det var tradigt att vänta helt själv.. När det var min tur fick jag sätta mej i stolen sen putsa mamma mina tänder och sa åt mej att borsta lite bättre... hahaha. När hon var klar så stack hon bara iväg så jag fick sköta den lilla vasken själv, men man är ju van ;P  Kjell (min tandläkare, mammas chef) sa iallafall att jag skött mej bra och inga hål hade jag. Har aldrig lagat ett hål heller, för att när jag var mindre hade jag turen att få hål i en mjölkis så jag tappa ju tanden ;) När vi var färdiga skulle jag och anna få något roligt för vi varit så duktiga, men dom hade inga roliga klisermärken eller så, så jag fick en penna istället ;P När vi var färdiga skulle pappa till Bildeve, eller vad det nu heter för att handla en ny vindrutetårkare. Medan mamma skulle göra sig färdig och pappa gjode det så gick jag och anna en runda i stan. Vi började med Gina där jag fann mej en turkås lång hoodtröja med ringar på. Snacka om att det var ett kap för den kosta bara 50:- Efter det gick jag och anna och köppte vars en magnum, för jag hade tjatat om glass hela dagen ;P Jag vet ej vad som händer med mej men jag har drabbats av en choklad & glass frossa.
Ikväll ska jag kolla på Pussicat dolls girlylisous & sen blir det nog någon film?
Imorgon blir det nog bara att ligga på soffan, för det ska säkert bli skitväder :(
lovar att jag ska ladda upp bilder i morgon på alla kläder jag fyndat under dessa 2 dagar! ;)

Anna på bussen påväg till väla

dissar power-walk

Det blev inget ut & gå idag. För att kände mej inte så motiverad med vädret :( Det blåser och regner hänger typ i luften. Men jag tar igen det sen när jag får mitt hopprep som mamma beställde igår från oriflame.
Idag ska jag & syrran ta tåget in till helsingborg vid 13.07 sen ska vi luncha och shoppa. Runt 4 tiden ska vi gå upp till mammas jobb, för att vi ska till tandläkaren (mamma är tandsköterska).
Fick nästan precis mess från steffi och hon hade landat nu, skööönt!
Kommer med mer uppdatering senare under dagen! ;)
PEACE  & LOVE

När ska det sluta blåsa?

Idag vakna jag lite över 9 och kände att det var dags att stiga upp iockmed att jag, mamma & anna skulle iväg. Men jag hade igentligen kunnat sova längre, för att vissa fick ju inte tummarna ur röven. Så medans anna gjorde vid sig så gick jag och mamma för att hämta mormors bil, för att anna skulle övningsköra. När anna var klar och sont så bar det av till stan för att mamma skulle inhandla en mus till ormen, uuuuuh. Sedan fick vi köra inom väla, för att kedjan till mitt Efva Attling kors gick i sönder i morse när jag skulle ta det på mej. Men det var bara till att gå in på smycka och få en ny kedja (: När vi ändån var på väla bestämde vi oss för att gå en runda. På H&M fann jag en jätte söt klänning som jag tästa, hur söt som helst så den köpte jag.(lägger upp bilder senare, funkar inte just nu..) Inte nog med det så fann jag mej även en bikini underdel på rea helt sjukt. Så en klänning och en bikiniunderdel gick på lite under 200:- det är sjukt ;P Sedan gick vi även i andra affärer, mamma fastna inne på Lindex, där jag fann ett linne som jag fundera länge på men köpte aldrig det. Sen ville mamma in på tasty house för att hon skulle ha nötter & jag köpte choklad. De hade värsta erbjudandet att man fick 3 kulor glass för 10 kr så mamma bjöd på glass, muuuums! Men jag kan säga att jag mådde rätt så illa efter det ;P När vi käka klass så satt jag och messa med steffi. Så vi bestämde oss för att vi skulle kolla på fotbollen ihop hemma hoss henne. När vi var färdiga på väla stack vi till maxi för att inhandla dagens mat + lite inför veckan. Som alltid så är det jag som får stå för matlagningen på sommarloven... Efter maxi så tvinga jag med mig anna till netto för att jag skulle ha en plattång, super billigt 79:- mohahha. När vi kom hem hade mamma lagat lasange, det var super gott men jag mådde så illa efter glasse, men fick käka lite ändå. runt halv 8 tiden körde anna mej till steffi. Vi hade värsta chokladfrossan, muuuums! & kolla på fotbollen. Vi satt och snacka och halvskrek på spelarna. Men efter andra halvlek så gjorde Zlatan den divan mål. Snacka om att jag och steffi blev lyckliga!!! ;D Matchen slutade 2-0 till sverige för er som inte vet ;P  så jävla bra altså!!! 
Nä, nu ska jag nog kolla på vänner och försöka sova. Imorgonbitti ska jag iallafall ut & gå känner jag efter all denna glass & choklad jag käkat idag!! (: 
 

villket blåsväder

Innan jag gick och lade mej i gårkväll så lät jag fönstret stå öppet för att jag trodde att skolan jag bor granne med hade sommarlov. Nej då, då vaknar man kl 8 av att ungjävlarna skriker, och jag kan säga att det är samma skrik man hör varje morgon. Men men, jag somna om iallafall och vakna igen vid 10.30. Jag slängde på mej kläder för att gå ut och gå. Rundan tog ca 20 min, precis lagom. Sedn var det att äta frukost. Jag öppnade upp i huset och på dynorna på trädgårdsmöblemanget som står på terassen. Jag trodde först att jag skulle få en ensam och tradig frukost men nej då. Pelle (katten) underhöll mej (:  Han skulle dricka ur mitt glas med vatten så jag fick flytta det hela tiden från ena stolarmstödet till det andra. Han gav sig inte och helt plötsligt skulle han äta av mej från min youghort, hahaha. Han är för goo den katten. När jag ätit klart så fick han skålen för att slicka rent den och sen drack jag så mycket vatten jag palla sen gav jag rästen till Pelle. Men där var inte så mycket vatten kvar så han tryckte ner huvudet i glaset & sträckte ut tungen så långt han kunde.
Idag har jag inte gjort så mycket för det har blåst en massa. Har typ bara kollat på TV det vanliga ellen, oprah & 7th heaven. Jag älskar när ellen bjuder in dom små barnen. Idag var det en 5 åring som hade lika dan swing som tiger wods (golf) + att han hade haft cancer i ena ögat så nu hade han plast öga. Altså som facinerar mej sjukt mycket!
kl 17.00 var det jobb. Idag var där en massa barn och träna, men tur så fick jag hjälp av Elin. Detta är ett av världens bästa småjobb, för att ungarna är bara för underbara.
Nu ikväll har jag kollat på outsiders. Altså jag fick tårar i ögonen för jag tyckte så synd om denna människa som hade lite över 80% brännskader över hela kroppen. Snacka om villken stark människa som går igenom detta. Hade det varit jag hade jag fan inte vågat visa mej. Det är sådanna människor jag ser upp till och har en väldig respect för.
Nä, nu ska jag nog gå och kolla lite på fotbollen. Det låter som att det går bra för något av lagen för pappa gapar för fullt i vardagsrummet av glädje (:
i morgon ska syrran ut och övningsköra med mamma, så det blir vell att man hänger med? Man kanske hitta på något kul.. Imorgon ska jag även träffa steffi ett slag innan hon åker till turkiet.

PEACE & LOVE!

typisk söndag

igår kväll så kollade jag och mamma på filmen little miss sunshine. Det var en hel knas film men jag gillade den. Det är jätte svårt att förklara hur den är men jag kan värmt rekomendera den, hehe. 

idag har jag inte gjort så värst mycket. Sov ju till 11.30 så där gick ju förmiddagen men sedan hjälpte jag pappa att städa undan förrådet lite. Runt 3 tiden hade jag och syrran inte något att göra så vi spela spel, haha. Jag ville igentligen inte, men i brist på annat. Och som vissa vet så är jag en dålig förlorare så jag småfuska lite men anna kom på mej, hahaha! 

får se vad som händer i morgon. Ska iallafall jobba kl 17.00. Somsagt jag tar dagen som den kommer ;)
 

ARILD!

Härliga sommar!
Denna lördagen har jag tillbringat med min släckt i Arild. Pappa väckte mej vid 9.30 då jag gick upp för att göra vid mej & käka lite frukost. När familjen var klar övningskörde jag hem till mormor för att plocka upp henne & sen fortsatte vi mot hyllinge för att anna skulle övningsköra med deras bil. Så jag körde vår bil & anna körde med farmor & farfar, det gick hur bra som helst (: När vi väl var framme så hade min farbror redan varit i Arild i 1 timme. Vi har nog legat där mellan 6 - 7 timmar och under tiden har vi badat, grillat och haft jätte roligt. Höjdpunkten idag var nog att farmor gjorde vid pappas fötter. Han fick sitta i tångbad och sedan filas m.m så nu ser dom jätte fräsha ut (: Men det är detta jag längtar efter varje sommar. Detta är mitt paradis att tillbringa en hel dag med nära & kära och bara bada och sola hela dagen lång. För att man åker ju inte dit för att ta sig ett dopp precis för det tar ju ett tag att köra dit, men det är det fan värt ska jag säga. För att bättre badvatten kan man inte finna, det är glasklart och man hoppar i direkt utan tvekan. Har även byggt på min solbränna lite idag, så härligt (:

hahaha, kolla in villken härlig bild (:
men jag kan säga att det var inte så
kallt som det ser ut, i looove it!
fast idag så flöt där facktiskt runt lite
tång, så jag var lite panikslagen ;P

skolavslutning/gröningen, student & 19-års kalas

pheeew, just nu är jag helt slut! Det har varit 3 fullspäckade dagar så har inte kunnat skriva någonting. Men jag kan säga det redan nu att det kommer kanske inte bli så mycket skrivande i sommar. Antingen för att jag kommer ha så mycket att göra eller så är det bara för att jag inte pallar starta datorn.

4/6 Skolavslutning/Gröningen
Vi sammlades utanför skolan sedan gick vi bakom skolan, där dom byggt upp en scen som några elever stod och sjäng på. Men då & då sprängde man trummhinnan, för att en viss person sjöng & ni kan nog gissa vem? Efter att ha stått och snackat med klasskompisarna sammlades vi i det klassrum där vi träffades för första gången då vi börja skolan i höstas. Där fick vi vars en MER & sen snacka vi lite. Efter det gick vi utanför skolan för att ta några bilder på klassen.
När vi var klara där och önskat varandra glad sommar så tog jag bussen hem med steffi vid 12 tiden.
runt 6 tiden på kvällen kom steffi hem till mej då vi drack lite, sedan tog vi tåget in till Helsingborg. På knutan så mötte vi upp steffis klasskompisar & sen vandra vi bort till gröningen. Där var fullt ös & en massa folk. Vi satte oss på steffis gula filt som drog åt sig alla rappsbaggar, men men.. Efter ett tag så kom även malin. Under kvällen gick vi runder lite och träffa en massa vänner & bekanta, mycket trevligt (: Runt 11 tiden begav vi oss till knutan för att gå upp på McDonalds för att äta nattamat. Men jag tog en glass för är inte så förtjust i mcdonalds.. Men jag smaka ändå någons hamburgare, men det var inget jag uppskatta ;S Tåget hem gick 00.16 i Bjuv mötte mamma upp mig sedan gick vi hem. Tack, för en trevlig kväll. Det var som jag & malin sá; vi drack inte för mycket & inte för lite utan lagom!!
                                 

5/6 Annas Student!
Idag kom dagen Anna tjatat om nu i flera år typ.. Jag vakna runt 8 tiden, då gick jag upp för att hjälpa mina päron med förberedelserna. Jag tog tex moppen moppen till ICA för att handla smör & cider. Sedan sköljde jag vindruvorna och lite sont. Vi lämna huset runt 11.30 för att hämta upp mormor för att sedan köra in till helsingborg. Vi parkerade på knutpunkten sedan tog vi bussen till filbornaskolan där anna skulle springa ut. När anna funnit oss i folkmassan försvann hon nästan lika fort igen för att leta upp hennes kompisar sedan begav dom sig in till stan. Jag, mamma & pappa vandra från filborna skolan in till kärnan för att se alla nybakta studenter.. Medan vi gick så stanna vi vid en mac och köpte glass, muuuuums!!  Snacka om att där var mycket folk vid kärnan när vi kom fram. Men vi fann anna iallafall & jag tog en massa bilder, både när hon sprang och runda magnus stenbock statyn. Men jag tror facktiskt inte att hon runda honnom 7 ggr? Det blev tyvärr lite strul med bilen, för att åke (shafören) fick inte köra in på vissa ställen. Så det slutade med att han ställde sig på st. jörgensplats så fick vi gå dit. När de kört så begav jag, mamma & pappa oss till bilen och körde hem. När vi kom hem fick vi vänta ett tag innan anna & emmelie kom hem, men tillslut så kom dom. Vi tog en massa bilder på bilen. Sen gick vi in och tog oss lite champagne & mingla lite. Under kvällen kom där en massa folk!
Förlåt att jag blev som jag blev, men champagnen satte sig rakt i huvudet + att jag inte ätit någonting och att jag var så himmlans trött! :(  jag är hemskt ledsen och ingen vet hur mycket jag skäms...


annas, jennys & emmelies åk


             Grattis anna till studenten & lycka till i framtiden!

6/6 Anna fyller 19 år!!
Grattis anna! nu är du äntligen 19 och bara 1 år kvar till 20-sträcket. Jag gick inte upp förrän vid 11.30 idag, jag satt och käka lite frukost med mamma & pappa. Runt 3 tiden kom släckten för att fira anna. Vi fika lite & snacka en massa. Jag spela vollyboll med min fabro, men fick ge upp efter ett tag för fick så ont i händerna. Vi bestämde även idag att imorgon så ska vi åka till Arlid. Där vi ska tillbringa hela dagen bara åt att sola, bada, grilla & bara umgås. Så hemsk mysigt kommer det att bli. För att arild är mitt paradis på sommrarna. Nä, ska nog gå och lägga mej nu. Ska övningsköra till arild i morgon ;) Iockmed att jag missade Emma Anderssons nya program som dom började sända på kanal 5 igår så ska kolla på det på webben nu innan jag somnar. Det var som steffi sa, nu blir vell Elin glad när Emma Andersson kommer med ett nytt program. & jag bara, jag blev skiiit glad när jag fick reda på det. För att Emma Andersson är en liten favis. Jag bara älskar hennes personlighet och hennes flumm (:  

PEACE & LOVE


solexem?

Iochmed att det var sista skoldagen idag och alla lektionerna är avklarade så hade lärarna fixat ihop en tipsrunda i helsingborg. Den tog kanske lite mer än en timme, men det var ändå rätt så skönt att gå.
När vi var klara för dagen gick jag till knutan för att möta upp steffi som kom från bjuv. Sedan gick vi ett tag i stan sedan kom kajsa & hennes vänn så gick vi lite till i stan. Sedan begav jag & steffi oss ner till gröningen där vi låg i några timmar. Så underbart härligt var det. Jag halv badade 2 ggr medan steffi var en liten pussy ;P nej, skojja bara älskling ;D Jag tror vi anlände till gröningen mellan kl 2 & 3, under den tiden låg vi och snacka, "bada", köpte glass & halv sov. En mycket trevlig dag har det varit idag, muuums säger jag bara!  
Men när jag kom hem var det inte lika mycket mums för att har typ bränt min rygg. Så just nu känner jag hur varm den är, det bränner lixom, men men.. Och bröstet har jag nog också bränt, för det kliar som in i bomben, men det är sont man få ta.. Det läker väll med tiden?

I morgon är det skolavslutning, yeeeees! Så på kvällen bär det kanske av till gröningen med mina älsklingar! (:

STUDIEDAG!

Hade fönstret öppet inatt när jag sov så jag vakna 07.48 av att ungarna på skolan skrek (jag bor typ granne med skolan) Jag svär jag tänkte öppna fönstret mer och skrika kan ni hålla käften! Men jag stängde fönstret istället. Sen vakna jag typ 10.10 av att steffi skicka sms, gaaaahh.. Så jag gick upp runt halv 11 för att det känndes bra (: 
Vid 12 tiden stack jag till stationen för att möta upp Malin. Sedan tog vi tåget in till helsingborg där vi skulle finna en bikini till malin. VI gick in i en massa affärer men så sa jag att vi kunde gå in på stadium för de brukar ha en hel del & det hade dom med. Men malin har så fruktansvärd stor byst så där fanns absolut inget som passa. Jag kan säga att jag har inte haft såhär roligt på riktigt länge. Det var tillochmed att en kvinna stod och småskratta åt oss ;D Efter ett tag kom steffi & sen stack vi in på twillfitt och där fann malin sig en jätte fin bikini. Sedan gick vi in på ika för att vi skulle handla lite fika som vi skulle ta med oss till gröningen. Vi hade det jätte trevligt! men jag vet ej ifall steffi & malin blev lite småsura för att vi låg på gröningen och inte på fria bad.. Men där kommer vell fler dagar, som i morgon tillexempel? Steffi hade något skolarbete som skulle vara inne i morgon så hon stack 1 timme innan mej och malin :(  men men, vi klara oss. Vi gick och handla vars en glass och satt och snacka (:
När jag kom hem så kom pappa hem bara några minuter efter. Jag behövde solkräm för att använde ingen idag.. men men så vi tog motorcykeln till maxi. Efter mycket om & men så fann jag den solkrämen jag skulle ha.. När vi kom hem gick jag & duscha sedan stack vi hem till mormor och hälsade på henne ett slag, alltid lika trevligt! (: <33
Nej, nu ska jag försöka fixa någon enstaka låt till på mobilen sen ska jag gå och nanna,
god natt!


malin & jag (:

sjukt trött

Igår hade jag & syrran fest. Mycket trevligt, tack så mycket!! Längtar nu så sjukt mycket till midsommar! Iallafall vi spelade twister på kvällen och det gick ju som det gick, hahahaha! Det tog inte lång tid förrän man förlora. 
 

olga, jag & malin


Idag har det varit super härlig väder. Men jag är ju som  jag är.. Jag har inget tålamod med att ligga alldeles stilla & steka, så¨jag har typ sprungit runder här hemma halva dagen. Runt 4 tiden hade vi tränarmöte inför uteträningen som börjar i morgon. Mötet tog lite mer än 2 timmar men vi snacka också om en hel del.
Nä, funderar på att lägga mej i soffan och kolla på en riktigt bra film (:

I morgon har jag studiedag så då bär det in till stan med steffi & malin för att försöka få lite färg!! (:

RSS 2.0