Hälsningar från ZUG!!

Ni som tror att jag är på semester ni är helt galna, eller ni tror helt fel iallafall. Igår körde jag och pappa i en massa timmar till Schweiz, det tog 2 timmar extra för alla bilköer i tyskland. När vi kom fram till lägenheten så... jagf kommer fan inte på vad vi gjorde, var så satans trött!! Senare på kvällen så åkte vi upp på pappas kontor iallafall, sitter här även nu för att pappa har inte fått internet än.
Idag så ringde klockan halv 8 men jag snooza rätt så regält! För att är så satans trött. Pappa hade varit och köpt fulle, sen gjorde jag vid mig och sen körde vi till IKEA för att köpa möbler. Jag kunde knappt hålla ögonen öppna så jag typ däcka, hihi! När vi var framme så gick vi och beställde ett släp till kl. halv 1, pappa trodde vi skulle vara klara då & vi kom vid 11 tiden. Kanske vid 3 - 4 tiden så körde vi hem med alla saker och alla grejer fick ju inte plats i skåpbilen så vi fick fälla sätena på vår bil så fick jag köra bar efter. Den vägen tar nog 45 min. Sen var det till att bära upp alla sakerna i lägenheten. Tänk alla tunga trämöbler som köksbord, bokhyllor och tvmöbler. Vi slet som djur och jag ville typ gråta, där kom säkert en liten tår i ögonvrån när vi var klara, haha! ;D  kl 20.00 hade vi kört tillbax till IKEA igen för att lämna skåpbilen och även då fick jag köra bak efter.
Jag och pappa har nästan precis varit och käkat. Nu ska ni får höra! Vi käka ju frulle kanske vid 9 tiden? När vi lastat upp alla saker så käka vi vars en sandwish och nu har vi käkat pizza. Fattar ni hur sluta vi var när vi hade packat upp allt på tom mage! :O.
Och ni förstår inte hur sugna jag och pappa är på öl, så dom ligger just nu på kylning i bilen så man får vell ta sig några klunkar sen när man kommer hem! (;
Imorgon tar vi lite sovis, eller pappa ska hämta soffor hos en han känner och sen kör vi vid 9-10 kanske? Jag ska få köra lite i morgon, eller ja, till den tyska gränsen pappa vill inte att jag kör på autobahn :P Så imorgon har jag gett mig själv en uppgift och räkna hur många burgerking jag kan finna i tyskland längs autobahn, hahahhahA! :D
Men ni får ha det super, hoppas jag och pappa ska hem snart, somnar snart i tangentbordet- PUSS :*

Hej då!

Heeeey!
Hoppas ni fick en lika bra och galen jul som jag fick? Min mest oväntade julklapp var nog ett par vicrotia cuotore gummistövlar. Har velat ha ett par gummistövlar jätte länge, så när man minst anar det... Sen fick jag även en ny kamera. Ska testa den lite nu de kommande dagarna. För om ett litet tag när pappa är klar så bär det av till Schweiz med ett litet flyttlass. Så vi är vell framme i kväll någon gång och sen ska vi till IKEA på måndag och köpa mer saker till lägenheten och sen kör vi hem igen den 30. Inte illa! ;)
Nej, nu ska jag se hur pappa ligger till om vi ska köra snart? - take care, PUSS :*
Ser ni en bil som pumpar lady gaga så kan det vara vi som kommer farandes! ;)

FELIZ NAVIDAD!

Då var det dags igen att fira sin 18e julafton & julmusiken går i omgångar. Just nu spelas feliz navidad! ;) Jag älskar när det är jul. Speciellt den 23e för man känner all stress, vänta bara när jag firar jul i usa nästa år, det kommer bli grymt! (; I år ska vi fira jul hos min farmor & farfar, skönt att inte vara hemma ;P Jag känner att jag inte har något vättigt att säga, jag vill bara önska er en rikitgt god jul! och var rädda om er!! - PUSS :*


Göteborg here we come!!

Alltså varför händer allt i den sista månaden på året? Jag skulle vilja vara fri en helg men det är så mycket som händer just nu. Ullared och tyskland har jag nu bockat av på min check-lista nästa stopp är Göteborg. Ska dit med Sandra över helgen. Vi åker i morgon dirrelirr efter skolavslutningen och sen åker vi nog hem tidigt på söndag då hon äntligen fyller 18!!! :D Vi ska hinna med att gå på lisseberg och även känna på nattlivet i gbg på lördag! ;)
Så nu hade jag tänkt att packa lite så man har det gjort, det kommer säkert ta lite tid för jag vet inte vad jag ska ha för kläder med mig, hihi! Eller det var nog inte så kul för att det kommer sluta med att jag blir ovänn med mig själv...  ;P


Sandra & jag när vi var i Gbg i våras! (:


Reseledar-praktik i Stralsund

Tjena snyggingar nu har jag landat!
Jag har haft en helt underbar helg i tyskland. Har ju praktiserat som reseledare ner till Stralsund. Det började kanske inte så bra då det blev lite klabb, men sen fixa det till sig, hehe! Jag behövde inte guida alls på hela resan och jag gjorde inte så mycket heller mer än att räkna in gästerna någon gång. Men målet var för mig att kolla på hur det går till. Men som min handledare sa att det hade varit bättre om man följt med på en sommar resa för att där finns mer att göra. Men men.. jag har provat på det nu iallafall :) Stralsund var en mycket intressant stad, fast där var inte mycket till julmarknad, men där fanns bra shopping men nu till jul så är man inte så tät så det fick räcka med en mössa från H&M, typiskt att man alltid ska handla på H&M när man är utomlands, haha! ;D Men jag och min handledare gick på ett museum vilket var mycket intressant det börja från stenåldern sen gick det fram till nu tid, riktigt intressant var det! Gästerna var också helt underbara på resan. Jag pratade mycket med några av dom och de var hur trevliga som helst! (:
Men jag har inte bestämt mig riktigt än om jag vill bli reseledare eller ej, men nu har man somsagt provat på det. Vart jag jobbar med i framtiden får jag se då. Men det kommer såklart bli inom turism och service! (;


En gata i Stralsund!


Onsdag

Heeey!
Nu är det onsdag igen och jag har ingen skola. Så nu har jag lite tid att blogga, vet att vissa saknar mig (eller inte?!, haha) Har iallafall ägnat förmiddagen till att städa och julpynta mitt rum. Det bästa julpyntet tycker jag är det man gjorde när man var liten i skolan, älskar det! Medans syrran lagar mat så hade jag tänkt att fortsätta på mitt guide manus som jag börja med i veckan. Ska ju till Stralsund på reseledarpraktik fredag till söndag så måste förbereda mig lite nu lixom ifall de tvingar mig till att guida ;P Hur det gick får ni reda på sen när jag kommer hem igen. Ses vi inte innan så ses vi då (: - PUSS :*

Back in bussnies!

Tjena snyggingar!!
Fick bara ett sånt sug att blogga, det var ju ett tag sen!  Men känner att det är så mycket som händer i mitt liv just nu också som kommer att ända, I LIKE!!
Annars så är det gammla vanliga som händer, går i skolan, jobbar & festar lite då och då! ;)
Om jag inte bloggar så kan jag berätta vad jag kommer hålla hus och på med den sista månaden på året. Imorgon kör jag till ullared för att försöka inhandla dom sista julklapparna. Den 11 åker jag på reseledarpraktik till stralsund i tyskland. Den 18 åker jag med sandra till göteborg, där vi ska till lisseberg på julmarknaden och känna på nattlivet i gbg! ;) Den 20 fyller sandra år och sen är det julafton, mellandags rea och nyårsafton. Sen börjar jag det nya året med att flyga och hälsa på Laura som pluggar i Graz, österrike för tillfället.
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och försöka fräscha till mig lite. Är förskyld men ska ändå palla mig iväg till jobb. Goa pengar som kommer in på kontot sen! ;)  Behövs när det är så mycket som händer.


PUSS :* (hahaha)


RSS 2.0