Core

Hej hej!!
Har varit helt seg sen i söndags. Var bakis + att jag satt uppe och kolla på röda mattan. Igår var jag helt väck också skulle jag jobba på kvällen och det gick jätte bra, blev en massa dricks!! ;) mår fortfarande lite si sådär men tror bara jag är övertrött i huvudet!
Ska strax köra iväg och träna. Börja för någon vecka sen, idag ska jag prova på ett nytt pass som heter core. Ska även inviga mina nya träningsbyxor jag fynda förra veckan ;)


84th annual academy awards

Äntligen är kvällen här som jag längtat så länge på!! OSCARS GALAN!!
Det är alltid ett stort problem hos mig, har ju inte kanal 9 :( det var bättre för några år sen när den sändes på svt, men men. Det var typ lycka förra året när jag satt med mina kära vänner nere i källaren (i mitt hus) käka natchos med salsa och kolla på Oscars galan på en normal tid. Man slapp att sitta uppe mitt i natten som jag gör nu.
Sitter just nu uppkopplad på E! Och kollar på red carpet. Hoppas där finns någon live streaming som fungerar så man kan se själva galan sen. Annars så spelar pappa in det till mig nere i Schweiz, så kan kolla på det i helgen.
När jag var inne i Kodak theatre förra året så fick jag reda på att trapporna är specialgjorda, kortare avstånd mellan trappstegen, så att det är lättare för kvinnorna att gå med sina långa, fina klänningar. Fick även veta att alla stjärnor och gäster måste visa leg när de anländer :)
Bilden; min fina poster jag fick när jag höll en Oscar på Grand central, har ramat in den och hängt upp den på väggen (:


walk of fame

 Förra sommaren fick Jennifer Aniston sina foot & hand prints på Walk of fame i Hollywood men för någon dag sedan sin stjärna. Äntligen säger jag!! Var ju där förra året och blev lite putt över att hon inte hade någon stjärna, får väl se den nästa gång jag åker dit. Fast ska jag vara ärlig så var det inget spec. att se walk of fame, en besvikelse. Den största hitten i själva Hollywood var att besöka Kodak Theatre, där Oscarsgalan sänds, vilken häftig känsla det var! (:
Tycker Jen är värd en stjärna (bättre sent än aldrig) för att hon är typ bäst! Har sett de flesta av hennes filmer och hon kan verkligen spela allt! Hade med mig Horrible Bosses med upp till syrran som vi kolla på. Såg ju filmen på bio i New York men hade glömt lite, den filmen är bara för rolig & sjuk!! ;D






Far & dotter! (:
Hoppas jag också ser så strålande ut när jag är 43, helt sinnes!!






En poster nere i tunnelbanan i NY.


Mot Skåne!

Hejsan!
Skulle egentligen hem igår för att vara på möte idag i Malmö men det blev inställt så stanna en natt till.
Sitter just nu på tåget hem mot Skåne. Har haft en toppen vecka med SIS, vi har bara chillat, bowlat och bakat semlor :)
Kollar just nu på filmen rockstar med Jennifer aniston (har inte sett den på super länge) och hoppas på att tågresan inte kommer bli så dryg;)

Grattis Vickan och Daniel som blev föräldrar i morse, har varit på helspänn men ändå haft känslan att den lilla skulle titta ut medan jag var i Karlskrona :)


Stortlov!

Hejsan hoppsan!! Idag skiner solen och jag är på glatt humör!! (:
Denna veckan har jag sportlov (japp, sånt har man när man går på komvux) så igår tog jag tåget upp till Karlskrona för att umgås några dagar med syrran (:
Hon är just nu i skolan men hon slutar om någon timme. När hon slutat så ska vi till iväg och handla lite mat.

Igårkväll kolla vi på sängsångstarten av Big Brother, hur fan kan man ta in en gravid kvinna i det huset?  Tycker att produktionen har gått för långt!!






Jag & sis i höstas
vi plåta lite och gav bort (de normala) bilderna i julklapp till våra nära och kära! (;
 


M-K & Ashley Olsen: Front Row at J. Mendel!

shiiiiiit blev helt till mig när jag såg den rubriken (har en amerikansk skvaller sida som startsida på min dator)
Grundaren av J. Mendel var min kompis värdmamma i New York. Så har träffat Susan och hela hennes familj. De har typ världens sötaste hund, älska att gulla och leka med han! (:
Kommer ihåg att min kompis alltid fick jobba lite extra när fashion week började närma sig, mycket stress och förberedelser! Men kul att det går bra för dom ialafall!! (:


grekiska/mattemarik

Hi Bitches!! Har matte B prov imorgon, eller kanske ska säga grekiska? en massa x, y, f, m osv.. Jag blir helt knäpp!! Tycker att kapitlet är för stort och all info vill inte riktigt tränga sig in. Pappa skiner upp var gång jag frågar om han kan hjälpa mig med matten, han tycker det är skit kul. Önskar att jag haft samma inställning som han. Men bara jag koncentrerar mig imorgon så kommer det kanske gå? Har stängt av helt nu iallafall för att orka inte räkna mer + att PMS'en börjar krypa fram så smått så det kryper i hela kroppen..
Nu ska jag snart gå och lägga mig så jag känner mig utvilad tills imorgon!

onsdag..

Taskigt läge idag alltså!! På onsdagar har jag bara en ynka liten lektion 8.30-10.00 jag palla mig iväg till skolan i minusgrader och blåst också är lektionen inställt!! Jag snacka med en lärare och sa att de hade ju iallafall kunnat skickat ut ett mail och säga att lektionen är inställd. Tur att man inte bor allt för långt ifrån, så jag traska hem igen och käka frulle och har nu druckit en massa koppar kaffe så är helt speedad!! ;P
Har precis gjort klart ett arbete som ska redovisas i morgon men har annat plugg nu som jag måste ta tag i, blööö!!


Jag förra året brunett och allt!! :D


KL

Jag börja kolla på gossip girl typ i mitten på första säsongen och sen blev jag fast. Det dricks ju en hel del i den TV-serien och jag har varit förälskad i deras champagne glas sen första stund jag fick syn på dom. Har letat som en galning efter dom. Mamma har sett dom i stan (HBG) och nu har jag även hittat dom på internet. Vill verkligen ha dom men min ekonomi tillåter verkligen inte champagneglas för 1000:- st. just nu. MEEEEEN JAG VILL HAAAAAAA!! De är bara för snygga! Älskar designen av att de är så fyrkantiga på något vis. Synd att jag fyllde 20 förra året!! annars så hade detta stått högst upp på min lista, för att när man fyller jämt brukar man ju få lite mer exclusiva saker. Fast kan kanske skylla på att det är exclusivt att fylla 21 i usa!! (;


Extreme room makeover

Äntligen har pappa haft tid att hjälpa mig upp med hyllor och tavlor i mitt rum. Måla ju om det helt själv efter nyår. Gick från lila till typ ben-vitt. Nu symboliserar rummet elin!! Film, New York & lifestyle. Är super nöjd!! :)


Freeeeedag!

Idag har jag hunnit med att hämta en bok som jag behöver till en ny kurs som börja i veckan.
Mamma skulle hämta pappa i stan och sen skulle han på ett möte så medan jag och momsey vänta så gick vi in på Väla och bikbok, vi kom inte längre för att vi shoppa loss och en av mina vänner jobbar där så vi snacka även en hel del.
Testa en super snygg hatt som jag funderar på att köpa senare. Medan jag vänta på mamma som prova kläder så tyckte min vän att jag skulle ta några bilder för att se hur jag ser ut i hatten, så vi hade en liten photo shoot inne på bikbok :)

Dagens outfit; byxor & top - Tommy Hilfiger, solglasögon & väska - Steve Madden, skor - Tiamo, päls - adriene landau (second hand)


Coffee break

Hej hej!
Har varit i skolan på förmiddan, har nästan precis käkat lunch och kollat på ett avsnitt av gossip girl. Hinner med en kopp kaffe innan jag ska gå bort till skolan igen och gå på dagens sista lektion.
Nu ska jag kryssa i några godsaker i oriflame katalogen, behöver lite nya saker tex byta min mascara, man ska ju egentligen bara ha sin mascara i 3 månader.


onsdag

Idag så har jag fått gjort en hel del, varit i skolan. Ringt CSN och rätt ut en del saker. Har även kollat runt på lite fler skolor som jag kan tänka mig att söka till, bättre att söka många så man förhoppningsvis kommer in någonstans. Det ämnet jag söker kan vara rätt så tufft men jag ska kämpa och försöka få iväg så många ansökningar som möjligt nu i vår. 
Ikväll hann jag även skypa en timme med min älskade Annabannana från tyskland som jag blev bra vän med i USA. Hon kommer hit i slutet på april, can't waiiiiit!!!!

Nu ska jag läsa min tråkiga bok (ska redovisas nästa vecka) och sen försöka få lite sömn, god natt! :*


Maria, Anna & Jag
jag och anna fyllde 20 så våra fina vänner hade fixat en suprice för oss.
Frågesproter och som sen sluta med femkamp i Central Park, en oförglömlig dag!


Loreen

I lördags så fick jag verkligen upp ögonen för Loreen. Har hört någon låt på spotify men inte riktigt vetat vem bruden var. Hon har tydligen varit med i Idol och förra årets melodifestival. Bodde ju i New York förra året så man har inte så jätte mycket koll på vad som händer i Sverige. (fick även reda på att Dannys låt in the club som jag hört på radion också har varit med i Melodifestivalen, haha) Melodifestvialen är inget jag sitter bänkad framför Tv´n och kollar på med har jag inget annat för mig så kan jag kolla på det. I alla fall, jag tycker Loreen har en super fin röst och hon är seriöst en världsartist. Hoppas att någon inom musikbranschen förstår detta och försöker marknadsföra henne runt om i välden. Jag tror på Loreen iallafall och hoppas verkligen att hon släpper en skiva nu efter melodifestivalen! För sen i lördags så har jag lyssnat mer på henne och hon har ju bara 2 låtar så det börjar bli lite enformigt, haha!
Gooo Loreen!! (;


Helgen som gått

Tjena!!
I helgen så har jag varit uppe hos min syrra i Karlskrona, tog tåget upp efter skolan i fredags. Sis har fått tag på en större lägenhet så på lördagen så kom mamma och pappa upp med bilen. (Vi) okey dom har satt ihop nya möbler och inrett lägenheten. Själv låg jag på soffan och kolla så att alla jobba på som dom skulle ;) men jag kom inte undan, blev lite små mobbad över mitt sätt att vara "lite fin i kanten" men det bjuder jag på, tycker vara det är kul att spela lite "fancy" ;D skyller på att jag varit på Manhattan varje helg i ett år ;P
Nej nu ska jag gå och lägga mig, är lite förkyld och har en lång dag i skolan imorgon..


In till stan

Heeej!
Nu ska jag strax palla mig ner till stationen. Ska in till Helsingborg idag med min kära Emma :) Det är riktigt fint & soligt ute fast svin kallt!! Min älskade Michael Kors jacka får försöka hålla mig varm. Ska fika, ni fattar inte hur sugen jag är på en god smaksatt latte!! Drack ju på starbacks super mycket innan men har inte blivit lika mycket nu sen jag kom hem.. Men nu måste jag kila!


Beslutsångest!!

Ska jag gå ut och gå en runda eller köra lite på crosstrainern? Gör en + och - lista i mitt huvud. Om jag går ut och går så får jag frisk luft och kan även göra några små ärenden. Men det är svinkallt ute och det är inte bra för ansiktet ;P
Om jag ställer mig på crosstrainern så kan jag kolla på en tv-serie medan jag tränar, fast det finns chans för att jag ger upp efter någon minut ;P

Gjorde en liten "motivations vägg" på min garderob som jag målat med griffeltavel-färg för att försöka komma igång och träna, haha!


TH

Hur söt är inte min mamma? När hon kom hem från Schweiz i söndags så hade hon köpt en Tommy Hilfiger blus till mig :) det passa perfekt för shoppar nämligen inte för tillfället av personliga skäl. Har nämligen som nyårslöfte att lägga pengar på vettigare grejer ;)


RSS 2.0