I <3 SHOPPING

Idag hade vi bara nationella - engelska, listening & reading. Så slutade runt 10.40. Efter det så mötte jag upp mamma på stan. Vi gick in till tretton för att jag skulle kolla på jeans. Där låg ett par som bara väntade på mej. Jag fann dom direkt, så jag gick in och testa dom. De satt så perfekt altså, så jag köpte dom på studs! Sedan gick jag och mamma in i en second hand butik, men fann inget. Efter det gick vi lite på kullagatan. Var inne på Gina och testade några kläder, men fanns inget jag föll för. Men mamma fann minsan kläder till Annas student. När mamma var nöjd och belåten så sa jag att vi kunde kanske in på telenor för att se ifall de fått in något nytt. Men mamma var lite hungrig så hon stannade vid Petters och ton en korv. Medan hon käka så gick jag in på telenor så långe. De hade fått in något nytt, men inget speciellt som tilltalade mej. Så jag stod och tryckte på skärmen för att leta telefon, så frågade expiditen om jag behövde hjälp? Så sa jag, altså har ni inte kvar denna telefonen längre (sony ericsson w660i), för har velat ha den telefonen jätte länge. Men så sa expiditen att vi har ett kalas erbjudande på denna telefonen (sony ericsson w890i). Jag funderade ett tag och diskutera med mamma. För att jag har kollat på denna telefonen innan men har tyckt att den varit för dyr för lilla mej. Efter mycket om & men, så tog jag den.  image19image20
       (byxorna jag köppte)                                                                                                                             
                                                                                                         (My new cell, sony ericsson w890i)

Efter shoppingen stack jag & mamma till maxi, där vi inhandlade dagens lunch som bestod av hajmal, morötter & borccoli, muuuums! Den blev ännu mumsigare än det brukar vara för att när vi åt så kolla vi på 7th heaven.
Ikväll är det Ugly betty och en massa tv för min del. Kan ha en soft kväll i kväll, för att nu är jag ledig tills söndag.
PEACE & LOVE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0