Laddad till tusen!

Även idag var det köket som gällde för klassen. Våran grupp gjorde klart kyckling salladen och sen hade Janne (läraren) gjort en tomatsoppa på lite räster från tomat pure m.m, men den blev facktiskt god. När vi hade öppnat matsalen för lärarna så fick jag stå och protionera ut soppan.
När vi var klara med det och när vi käkat så var jag och Natthalie ute med soporna. Vi fick säkert gå 3ggr. för att där var så mycket.
När vi slutat tog jag mej upp till GA för att möta mamma & anna så arbetsförbedlingen. Efter det körde mamma mej till Hotell Kärnan för att lämna in en CV, man måste ju försöka få tag på ett sommarjobb. Iochmed att jag har praoat där så vet dom ju hur man är så man kanske får en chans? Sen går jag ju även Hotell & turism utblindningen ;P
När jag kom hem så kolla jag lite på the Nanny ;D , Sen var det till att börja plugga spanska, har läst igenom kapptilet nu, så har vell fått lite klämm på det hela? Ikväll måste jag göra klart matten, men har typ bara en uppgift kvar och den går ut på att jag ska sammanställa alla kostnader jag har räknat ut och kommit fram till, pheeew!

Imorgon bär det av till köpenhamn och kolla på Kelly Clarkson, yaaiiiiiih! Änterligen har dagen kommit jag gått och längtat efter nu i några månader. Men den 10,e kommer jag nog att vara lite halv sur. För att då är den dagen över man längtat som mäst till.  Men sont är livet på en pinne...
Just nu sitter jag och funderar om jag ska ha en väska med mej eller inte? Också funderar jag även på ifall jag ska ha med mej min kamera eller ej? För att har jag väskan med mej så får jag hålla på att ha koll på den hela tiden och då kan jag inte koncentrera mej på det andra. Man vet ju aldrig ifall något blir snott? Men det löser sig säkert!

image4

Nu ska jag iallafall snart fortsätta att plugga, sen blir det vell in i duschen och efter det måste jag packa. Ska ju stanna över i Snekkersten under natten och ta båten över till skolan på torsdag. Usch ja, det ska bli spännande att se hur den dagen kommer att sluta? ett spanska prov, ett engelska prov & en matte tenta. blööö! 
So long fuckers så synes vi på torsdag eftermiddag någon gång! (:
PEACE & LOVE!


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0