200:- rikare eller fattigare?

Slog en pling till sandra nu ikväll för att få lite mer info om morgondagen då vi ska ut i helsingborg och leta gym! (: *äntligen typ!! Vi ska iallafall träffas på stan och sen ska vi hem till mig för att baka lite grann, huuum! undrar hur det kommer gå? Hur bra som helst, haha!
 Sitter med spänning nu och väntar tills pappa ska komma hem från jobb. Jag beställde ju en plattång för typ en vecka sedan. Jag beställde den på internett ett företag som sammarbetar med det företaget min pappa jobbar på, så kan man köpa saker billigare där, för typ inköpspriset + moms. Så denna plattången fick jag ge ca 200:- för medans den kostar typ 399:- ute i affären. Så har pappa såklart inte hämtat den än. Han skulle hämtat den i fredags men då hade dom som delar ut grejerna redan gått hem för dagen och sen skulle han hämta den igår & jag påminde han typ 2 ggr men han hämta den aldrig. Sen sa jag till han; Att får jag inte den ikväll så ska du betala den åt mig. Så just nu hoppas jag att han har den med sig, men ändå inte ;P

Sitter här och är förskyld, vill bli frisk nu! Madicken kom med lovefilm idag, wiiiihoooo! det var jag som beställde den, älskar Madicken, tycker det är så mysigt! (: Så nu ska jag krypa ner i min hello kitty filt i soffan, kolla på Madicken och tycla synd om mig själv för att jag är förskyld. Men först så ska jag fräsha upp näsan med Otrivin.

Puss :*



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0