Hej mamma! nu har jag färgat håret igen.

Goder afton!
Imorgon är jag ledig och det ska bli hur skönt som helst! Det är en sak som jag inte fattar att när man är ledig nästa dag så är man typ aldrig trött på kvällen som man skulle varit om man går i skolan istället. Det är svårt att förklara men ni fattar säkert.
Har typ nästan precis färgat håret. Jag vågar inte fäga det för mörkt så det fick bli den färgen jag har haft innan. Jag & syrran stack även till netto där jag fann mig grynet filmen & hello kitty plåster. Har haft dom plåsterna innan och dom är super bra!
Just nu sitter jag och chattar med sandra på facebook, måste lära mig nu ju ;P Vi ska hjälpa varandra med några frågor har nämnligen turism prov på fredag..
Här kommer några bilder från dagen

ressultat, kanske kommer ett bättre i morgon?
Man kanske inte märker någon skillnad men jag tycker
det ser lite mörkare ut iallafall.


TA INGEN SKIT!

MAXI nästa!

Nu ska jag & syrran köra till MAXI, hon skulle ha något och jag känner för att färga håret, ressultat får ni se någongång ikväll.
So long! PUSS :*

coffee time

Just nu sitter jag i köket och snackar med mamma, syrran & laura på msn (:
Mamma håller på med maten och jag är jätte hungrig men jag kan tyvärr inte kasta i mig maten för att mamma har tydligen köpt kyckling, kronfågel. Hoppas nu att jag inte skär av hela käken ;P Till kycklingklubborna ska vi ha kocka, eller hur det stavas, det är typ en nyttig pizza. Det är lauras mammas recept och jag lovar man kan äta ihjäl sig på det för att det är så satans gott!!!
Nu ska jag läsa klart några bloggar och sen börja plugga. Men först ska jag ta mig en kopp kaffe (:
PUSS :*


papa paparazzi

Jag är typ bäst!! ;D
varför, får ni typ veta om någon vecka!! (:


Soliga tisdag

Hey hey!
guuuud vad jag kännt att jag sovit gott i natt men jag är fortfarande trött & hängig. Har typ precis haft spanska & nu har vi lunch så har precis käkat upp mina 2 mackor ;P
Ska försöka komma hem tidigt idag för att jag kan koncentrera mig mycket bättre när jag är hemma för att annars så snackar jag bara en massa och det känns som bortkastad tid. Men men, vi får se hur det blir?
Var precis inne på facebook har typ inte varit där på sjuuuuukt länge. Den sidan är alldeles för konplicerad för mig så tänkte ta bort den men då sa hannes att det inte går, whaaaat? Så jag får vell ge det ett försök och gå någon kurs i facebook eller nåtT?
Men för att vänta in tiden tills vi börjar med svenskan  så sitter jag och sandra och snackar lite om göteborg.
Synes sen när jag kommer hem,,
PUSS :*


11 dagar kvar!

Idag blir det en tidigt kväll för mig!
Känner att jag fått för lite sömn denna helgen + att alla har ju tappat en timme. Men den ska jag snart ta igen! Har ändå sovmorgon en timme i morgon så det är soft ;)
Men nu ska jag iallafall fixa lite sen blir det sängen somsagt och kolla på vänner. Fast först så måste jag bara snacka lite med laura. Hon & Joan kommer om 11 dagar, yaaaiiiih!!!! ;D
PUSS :*

Måndag

är jag dålig på att uppdatera eller är jag dålig på att uppdatera?!

Jag börjar riktigt att älska mina inledningar, haha!
Dagen började inte så bra, försov mig en halvtimme, hade ont i huvudet och kom försent till spanskan men det gjorde inte så mycket för att det var bara jag där idag, haha! Efter det var det dags för psykologiprov som jag iallafall kommer få G på ;) Sen har dagen bara rullat på. Gjorde också min redovisning på svenskan om warszawas getto, jag var inte så nervös men det känndes som att jag var det för att det kändes som att jag darrade på rösten & fatta typ inte vad jag snacka om, men men..
Var hemma vid 3 idag men när jag gick hem från stationen så gick jag en sväng innom bibblan för att låna ego girl men den fanns inte inne så den kommer nog i veckan. När jag kom hem så käka jag och kolla på gossip girl som gick på tv. Snacka om vad jag missat många avsnitt men det är bara för att jag inte haft tid. Men får ta mig tid att titta på alla avsnitt jag missat sen ;P Sen stack jag och jobba & nu sitter jag här och kollar på vänner, hahaha!! fast det är när rachel föder emma, brukar alltid få panik när jag kolla på dom avsnitten för att det blir så tillklabbat ;P Ska kolla på färjan sen, kollade bara några avsnitt förra sesången men det ska bli en ändring på det. Samtidigt så ska jag försöka plugga lite på engelska arbetet som ska vara inne precis efter lovet.
PUSS  :*


Dagens elin
sjukt trött & osminkad

One week baby, one week!

Wihoooo!  Om en vecka sitter jag & sandra på ett tåg påväg till göteborg, kan ni tänka er? ;D
Just nu sitter jag och skriver en bokressension av en bok som jag typ läst på 4 dagar eller nått? Tänkte först skita i det men sen gav jag det en chans och det gick hur bra som helst! Boken handlar om en pojke som rymmer från warszawas getto. Man skulle typ läsa en bok eller kolla på en film till detta arbetet vi håller på med i svenskan. Så har jag ju om warszawa så frågade jag biblotikarien på skolan om dom hade någon bra bok som handla om warszawa så sa hon denna men det handlar inte så mycket om det. Hade velat ha en annan bok. Men denna som jag läst var inte dålig & den var framförallt lättläst, pheew!
Nej, nu ska jag fortsätta så jag blir klar innan midnatt
PUSS :*

Den perfekta bilden! (:
kommer säkerligen att laddas upp fler ggr.

söndag

är det vår eller är det vår?
Guuuud vilket underbart väder vi har fått idag, fast har ju dock varit i en simmhall typ hela dagen.. (8.30-15.30) Men under rasterna så har jag faktiskt pluggat lite på psykologin. Syrran sitter och kolla på ice age 2 just nu och jag kan inte motstå, ni som känner mig vet att jag älskar ice age!!! Så ska sätta mig ner och joina syrran med psykologiboken i handen. Mamma är vell snart klar med maten, så när jag har käkat så får jag övergå till svenska redovisningen vi har i morgon.
Återkommer senare ikväll!
PUSS :*


eart ahour, (typ svengelska)

Är jag dålig på att uppdatera eller är jag dålig på att uppdatera?
Men som jag nämde i förra inlägget så har jag typ haft fullt upp idag. Men dagens höjdpunkt var ändå ikväll! Jag mötte upp sandra runt 6 tiden (hennes kusiner bor i samma by som mig, så hälsade hennes mamma på dom så passa sandra på att gitta hem till mig) Vi började med att plugga lite psykologi, har prov på måndag. Men det övergick snabbt till att planera vår göteborg resa som går av stapeln om typ 1 vecka!! Det kommer bli en hel del shopping men även lite utflykter, haha!
Vid 20.30 hade vi vår lilla earth hour ;D Jag släckte till mina fiskar & många lampor i huset men datorerna & tv´n stod igång, haha! Jag och sandra satt iallafall med laptopen & hade tända ljus, riktigt mysigt faktiskt. Så vi bidrog lite iallafall ;P
Sandra stack hem för ett litet tag sedan och det blev så tomt så ska nog gå och lägga mig nu. Känner att jag har rätt så bra koll på mitt pluggande så ska gå och lägga mig i sängen och läsa ut min bok så jag sedan kan skriva en bokressension i morgon så mitt arbete kan bli klart någongång ;P
Ska även jobba i morgon, blöööööööööö på det!! Men skönt att det bara är 2 söndagar kvar sen blir man fri ;)
Här kommer 2 bilder från kvällen som jag tycker ni kan få ta del av!

Här sitter sandra och surfar ;P
vi är inne på GBG´s hemsida för att få lite tips om vad vi kan hitta på när vi är där uppe!



Här ser ni min nya snygga hello kitty tattoo, made by sandra
fast man kan tro att jag har har varit i Miami och gjort den, miami ink. ;P
Sorry för att bilden inte blev så bra men vi hade faktiskt earth hour
så vi fick använda oss av laptopens sken ;D

PUSS :*

Fullspäckad lördag!

Idag kommer det bli full rulle hela dagen, eller jag kommer ha något att göra hela tiden. Först 12.30-14.00 är det tränarmöte. 14.00-15.00 är det jobb (simtränare) 15.00-ca 16.30. När jag kommer hem ska jag träffa sandra, vi skulle kanske plugga lite & såklart göra något annat. Har ju mycket i skolan nästa vecka. Sen kommer det bli ännu mer plugg när hon stuckit hem.
Håller iallafall på att göra vid mej nu iallafall för ska typ sticka om en halvtimme.
Vi ses när vi ses ;P
PUSS :*

Marley & me

så nu är jag hemma från bion, guuuud  vad kallt det är ute! Längtar tills jag flyttar ifrån sverige då det kommer vara värmt året om. Där temperaturen aldrig når under 20 grader ;P
Iallafall hade tänkt att berätta lite om filmen. Jag har ju läst boken, gjorde det typ i januari. Så vad tyckte jag då om filmen? Jag viste ju typ redan vad som skulle hända i filmen så det var kanske en tabbe att läsa den innan men sen så visste jag ju mycket mer än vad som hände i filmen som inte visades ;P Men för er som vill se filmen eller tänker göra det ska ni ha detta i bakhuvudet att Marley har funnits på rikitgt och burit sig åt på detta viset, det är helt sjukt! Lite om skådespelarna, owen är så lugn. Han har alltid det lugnet när har spelar filmen men det är kanske som han är som person? Han är lixom lite mysig på något sätt. I bilen påväg hem så sa mamma att han är ful-snygg. Så sa jag, ja han hade nog varit jätte snygg om han hade haft en annan näsa eller fixat till den (om det är möjligt?) Jennifer Aniston, min favorit ;) Lika snygg och proffsig som allid. Hon spelade riktigt bra, de lite mindre roliga scenerna såg så äkta ut men som skådespelerska ska man ju leva sig in i rollerna och det gjorde verkligen båda två.  Så med andra ord det är en mycket rolig film med ändå sååååå rörande, fick en stor klump i halsen. Kan varmt rekomendera den!


Fattar ni vad jag menar med Owens näsa?
Ge mig Jenn´ hår! eller iallafall färgen
 




Ikväll är det ju let´s dance final men tv´n är upptagen. Pappa kollar på hockey. Har tjatat på han jätte länge att han ska skaffa en ny tv i köket (den andra gick i sönder för ett tag sen) Lixom fatta vad najs det hade varit, jag sitter här i köket och kollar på tv, men men. Får vell hålla min uppdaterad på internet ;)¨
 Ska fortsätta med mitt arbete nu iallafall, det är faktiskt riktigt intressant om jag får säga det själv.
PUSS :*

äh jag bara skojja!

Vilken crazy eftermiddag altså!!
Har suttit i köket hela eftermiddagen och lyssnat på musik och flummat med mamma! ;D Dom som känner mig har nog märkt att jag alltid säger, äh jag bara skojja. Men det räliga är att jag inte märker att jag säger det själv. För att jag flumma somsagt innan i köket hade för mycket energi i kroppen så jag satt typ och grymta så sa mamma, elin det är fan vad du ska skojja hela tiden. Jag bara vaddå? Sa jag, ja bara skojja? Hon bara ja!! Så nu har hon mobbat mig hela tiden :( Men men. Efter att vi lyssnat på kelly clarkson, westlife (lovesångs) så satte jag igång SCI-FI SKANE. Ni vet thomas öberg som spelar i bob hund, det är nämnligen min mammas nästkussin, hahah! Så det är så kul att lyssna på han. Måste bara köpa bob hund´s nya album för att det sägs vara sjuuukt bra!
Nej nu börjar mamma bli hispig. Nu ska vi ta bilen in till helsingborg och gå på premiären av marley & mee, wiiihooooo! (:
synes ikväll!
PUSS :*

I <3 Ellen

Altså nu får vädergudarna ta och bestämma sig! När jag gick hem från tåget idag så var det faktsikt vår varmt ute men för ett tag sen så regna de men nu lyser solen igen men nu kommer där in mörka moln igen. Alså vad är detta?
Har precis kollat på ellen, lycka! Så innan det börja så kom mormor hem till oss för att hon och mamma skulle köra iväg och handla på Maxi. Så när ellen börja så satt ju jag och skratta i soffan så kom mormor och fråga vad är det för något, haha. Jag bara det är ellen, haha! ;D Idag var det ett allahjärtans dag program, så mysigt! Altså jag har många drömmar som jag vill uppnå innan jag dör. Men den största är nog att få träffa Ellen & gå på hennes show också vill jag träffa jennifer aniston. Sen kan jag gå och dööö ;P Eller jag måste bara besökt New york & LA  först, hehe!

Fick ett mess av mamma innan och hon kommer snart hem med kelly clarksons nya skiva all i ever wanted till mig, wiiiihhooooo! ;D kommer med en utverdering sen när jag lyssnat klart på den ;)
NU dags att plugga.
PUSS :* 

FREDAG!

Så nu är jag hemma från skolan. Det var rätt så soft idag. Redovisade ett arbete och sen fixa vi klart ett annat arbete. Påväg till knutan så var jag inne på söderpunkten och hämta ut min och mammas biobilljett tills ikväll. Vi ska kolla på Marley & me, ÄNTLIGEN! Har typ väntat sen i vintras på att den skulle komma till sverige. Varför kan inte alla filmer bara ha världspremiär? Men iallafall nu har dagen kommit. Ska gå på den tidiga föreställningen för att mamma är lite kinky, hahaha! Tills dess så ska jag typ sitta och råplugga. Ska skriva om ett arbete om gettot i warzawa, men ska förhoppningsvis bli klar med det idag. Men först ska jag ta mig något att käka, ska nog göra mig en god macka med sallad och sont också såklart en kopp kaffe till det ;) Fast innan jag sätter igång med pluggandet ska jag kolla på Ellen ;)
PUSS :*

Owen & Jennifer i huvudrollerna!

Uppe med tuppen!

Godermorgon!
Har precis stigit upp från sängen och nu hade jag tänkt att gå och göra vid mig & sen gitta till skolan. Slutar typ vid 11 idag så det blir soft. Men innan jag åker hem igen så ska jag göra ett ärende, mer om det när jag kommer hem! ;)
PUSS :*


lurad?

Ni är för söta, hihi!
Såklart att det inte är Lady Gaga i de tidigare inlägget. Det är ju såklart Nicole Richie som fottas för BlackBook Magazine. Klädd i Louis Vuitton x Stephen Sprouse graffititajts ;)
Men hon påminner lite om Lady Gaga med den där peruken ;P Vilket jag kom att tänka på att igårkväll så hade jag denna låten på hjärnan (se klippet nedan) älskar den låten för att varje gång jag lyssnar på den gör att man bara längtar mer och mer till sommaren. Så plugga in texten nu för att den kommer säkert spelas mycket på radion i sommar!! ;)


Lady Gaga - Summerboy



Nej, nu ska jag gå och fixa lite sen blir det sängen
PUSS & god natt! :*

Bättre än orginalet!

Igår så spelades låten sway på vattengympan (när man skulle göra någon lugn övning) så sjöng (mimade) jag med. Fast jag körde på pussycatdolls version istället som enligt mig är bättre, för att de lägger på lite mer effekter ;) Har lixom lyssnat på denna låten med the pussycat dolls typ 1000 ggr sen den blev en singel. Men jag tycker att den är så himmlans mysig! Så här har ni sway med PCD, enjoy!

Lady gaga?


Picture time!

Tjena snyggingar! (:
Idag har det varit en soft dag. Va typ hemma vid 2, helt ok enligt mig ;) Dagen började med att sen bussguide kom och föreläste i någon timme för klassen om hennes jobb. Tyckte mäst att hon snacka om hur negativt det var men hon berätta även om dom bra sakerna att man får resa och så men det är ändå ingen semester. Men det var skiiit intresant. Fast jag ska nog inte bli guide utan bara reseledare eller flygvärdinna ;) Resten av dagen har vi baar jobbat själv med ett arbete.
Min svenska CV blev klar igår efter att pappa kollat lite på den så ju ska jag bara finna en fin bild på mej själv och sedan senda iväg en jävlans massa ansökningar om sommarjobb. Hoppas att det inte är försent men något måste jag ju få! ;)
Jag kände för lite bilder idag i bloggen, enjoy!

Dagens outfit, jag kör fortfarande med vinterjackan ;P


Köpte denna snygga kulan till min traugus piercing igår (:  

GÖTEBORG BABY!

Jag och sandra gittar till götet den 5 april på kvällen och kommer hem den 9 april igen. Fan vad kul vi ska ha!!! (:

THE GOLDEN TICETS!

dags för vofflor!

Goderafton!
Är precis hemkommen från vattengympan och mamma håller på att grädda vofflor, kan det bli bättre? Jag har iallafall lite ont i benen :( men det är kanske bara för att jag är otränad eller för att jag har mens, brukar få värk i benen då, helt sinnes!!
Ska snart skriva klart min CV pappa ska kolla lite på den. Sen blir det till att söka jobb. Sa igentligen att jag skulle göra det i slutet på januari men ni vet hur det är.
PUSS :*

DAGENS ELIN

På Råå

Såå, nu är det eftermiddag och här sitter elin med en macka i näven ;P
Det har varit en mycket händelserik dag idag tycker jag. På lunchen så stack jag, sandra & hannes till knutan för att jag och sandra skulle fixa våra biljetter (destinationen får ni veta senare ikväll ;P) Sen stack vi tre till max och käka lite. & sedan tog vi bussen till råå där vi gick på något båt museéum. Jag tyckte faktiskt det var rätt så intressant! Han snackade lite om öresund och om Kurt Björklund. För er som inte vet så är han en snubbe som typ har seglat själv runt hela världen tre gånger, kan ni fatta? Inte jag iallafall!
Vi sluta rätt så tidigt och när vi va på Råå så gick vi även förbi Ann Wilsons hus. Ni vet hon som sitter i jurryn på lets dance ;P Men det var inget speciellt med det. Det är ett helt vanligt radhus, hehe.
Det blir nog att jag åker till vattengympan iallafall. Känner mig rätt så pepp för det ändå ;P Ska ju käka vofflor ikväll ju, hehe.
nej, nu ska jag plugga lite och sen blir det somsagtvattengympa! ;)
PUSS :*


I skolan.

Är det vinter eller är det vår?
Det är typ svinkallt ute och frost och sont men det ser även vårigt ut när solen lyser. & bara solen lyser så mår jg bra! ;)
Sitter i skolan nu, har precis haft extra enelska & jg gillar verkligen den läraren för att hon brinner typ för tt hjälpa oss. In med fler sonna lärare tycker jag!!
Jag hr betämt mig för gårdagens fundering och det blir nog ingen vttengympa idag för att måste sitta hemm och plugga och käka vofflor såklart!! (:
Men i morse så kom mamma på världens bästa ide att vi ska börja gå typ 30 min på morgonen innan vi sticker iväg. Gjorde det när jag  gick i nian och man mår så mycket bättre!! ;)
Nej, nu ska jag nog gå och se ifall jag kan ragga upp någon att  umgås med innan vi börjar sammhålls lektionen.
PUSS  :* på er, så synes vi sen i eftermiddg!


Kvälls funderingar

Altså jag satt precis och tänkte lite..
För att imorgon ska vi tydligen till råå med klassen på geografin.. på något museeum och lyssna på någon gubbe där & ingen vet typ hur lång tid det tar så vi ska iallafall vara där kl1. också slutar vi efter det. Också hade jag tänkt att gå på vattengympan med mamma i morgon men vet ju somsagt inte när vi slutar skolan i morgon och jag pallar inte att ta med badkläder i onödan och sitta på stan helt själv i flera timmar för att vänta på mamma. Så kom jag precis på att jag har 2 st. alternativ; 1 att jag tar chansen och försöker hinna hem och käka och ta badkläderna och sedan ta bussen in till helsingborg igen. 2 att mamma tar med mina badkläder till jobb i morgon ifall vi slutar runt 3 tiden? Men det lutar nog mest åt det hållet att åka hem om för att då kommer jag inte iheller slösa så mycket pengar. För går jag i stan lovar jag att jag kommer att finna något, hehe ;P Och jag måste ju spara pängarna nu tills jag och sandra ska iväg ;)
Nu ska jag fixa lite inför morgondagen, lägga fram kläder & packa väskan. Sen bir det vänner som alltid & jag får nog ta och läsa några sidor i min bok ;)
PUSS :*

Förvirrad

Är jag förvirrad eller är jag förvirrad?
Roomservice är ju inte förräns i morgon. HAHAHA! aja, då kan jag ju ta det lungt ju och gå och raka benen istället för blev precis klar på bloglovin helt sinnes altså. Det tar en hel evighet att läsa igenom har typ mer än 100 inlägg per dag att läsa, pheeew! Snacka om att jag inte har något liv ;P
Nej, nu ska jag somsagt gå och raka benen
PUSS :*

powernap

Muuuuuums, vad det var gott med mat! (:
Efter att vi käkat så la jag med på min säng med katten brevid och läste lite. Ska redovisa ett arbete på måndag om warzawa och jag har typ inte ens börjar och vi har haft jätte lång tid på oss och jag har sagt att jag skulle läsa en bok men sen tänkte jag att jag skulle se en film istället men så idag så bläddra jag igenom boken och tänkte fan detta klarar jag ;) så boken består av 181 sidor typ och jag har läst 50 idag så jag är ju på god väg ;) Men ska nog börja skriva på arbetet på torsdag. Men iallafall så läste jag några sidor när jag låg i sängen men kände att jag började bli lite trött så jag la boken på magen och somnade ett slag, guuuud så skönt det var! hehe. (katten snarkar lite så smått fortfarande).
Det känns som att lugnet har lagt sig nu efter denna dagen och man betar av lite. För att nästa vecka har jag ett arbete & 2 prov, men det klarar jag! Det gäller bara att ha rätt inställning till allt.
Ikväll ska jag bara pyssla om mig själv som att raka benen och fixa till naglarna. Har inte kollat på tv sen jag kom hem från italien känns det som, haha! Så idag ska jag faktisk sätta mig ner och kolla på room service tycker Johnny & Mathias är så jävla härliga!
Nej, nu ska jag läsa några bloggar och sen blir det duschen för min del men först dagens outfit!!


Chinos - gina
kofta - Zara
linne - H&M
skarf - cubus

tisdag

Hey hey!
Denna dagen har varit rätt så soft, började halv 10 med spanska, lunch, svenska & sen engelska prov som det känndes att det gick bra iallafall! (: Så idag sluta vi efter provet. Iockmed att mamma är ledig var tisdag & fredag så blir det lite lyxigare på middages fronten, altså hon lagar mat (: Idag blir det sallad med tacoköttfärs. Ställde mig på vågen i morse 57.5 kg jag blev helt rätt :( Har fan gått upp 2 kilo så nu är det slut med syndandet. 2 kg ska bort och den mulliga magen ;P
Nej nu ropar mamma att maten är klar, slänger in en bild på dagens outfit lite senare! (:
PUSS :*

önska mig lycka till!

är typ precis hemkommen från mormor, lånade ju hennes bil så att syrran kunde köra mig till jobb & sen hem igen för att jag skulle få mer tid till att plugga. Så jag och syrran gick upp och fick kakor och lite sont också kollade vi på tv, snackade lite med mormor & jag försökte plugga men det gick sådär ;P Så nu ska jag sätta mig i sängen och göra ett nytt försök! Gaaaaah, hoppas verkligen att jag blir godkänd på detta engelskaprovet!

Ha det sålänge!
PUSS :*

GRATTIS BLOGGEN!

HURRA HURRA HURRA!!
IDAG FYLLER MIN BLOGG 1 ÅR
, wiiihoooooo! (:


Såhär dåg mitt första blogginlägg ut! (:
såja, nu har jag också skaffat blogg.
kände att det var på tiden nu.
ska försöka att vara så aktiv som det bara går,
Hoppas ni kommer gilla min nya blogg.
ska göra det så bra som möjligt! ;)



Hoppas att det blir fler år & fler läsare till!
PUSS :*

vecka 13 ärlikamed plugg

hey hey!
då var det ny vecka igen. I morse när jag vakna så hade jag fått värsta finne explosionen i pannan så det var bara till att fälla ner luggen idag. Min spanska lärare blev helt chockad och frågade ifall jag hade klippt mig, men nej!? ;S jag har typ alltid haft lugg, tycker det är så praktiskt. Men jag har haft den uppe i klämma i några månader nu och hon tyckte jag såg anorlunda ut, jaha.. hur ska man tolka det lixom?
Just nu sitter jag och pluggar till engelska provet vi har i morgon och läser blogginlägg från bloglovin samtidigt. Läste ju inte så mycket igår så då får man bakläxa på typ 100+ inlägg.
Idag i skolan så kollade jag och sandra upp tåg/bussbiljetter och ska kanske boka ikväll, wihhhooooo! Men mer om det senare när dom är bokade.
Nu ska jag gå och ta på mig andra kläder för ska snart iväg och jobba. & som tur är får jag sjuts av syrran så jag kommer snabbt dit och hem så jag kan plugga mer så man slipper ta bussen.
oooh, nu måste jag skynda mig. Skulle nog innom och tanka också?
Synes ikväll då ni ska få veta vem som fyller år idag!! ;)
PUSS :*

sista minuten

Goderafton! pheeew vad denna helgen har gått fort! i fredags var det ju först malmö & sen fest. Lördag mormor fyllde år och idag har jag jobbat & softat lite. Datorn har även klabbat idag det är därför jag skriver så sent. Ikväll har jag kollat på Patrik 1,5 guuud vilken söt film! (: & nu precis så har jag kollat på in her shoes. Fast har redan sett sen några ggr innan och läst boken på engelska som är på sisådär 500 sidor? :|
Ska iallafall gå och lägga mig nu. Fast måste bara fixa lite först.
Här kommer förrästen gårdagens outfit som jag lovade jag skulle lägga upp.
PUSS :*

höga jeans - cheap monday
kavaj - gina,
fynda den på rean ;)

Kalas

Hey hey!
kom typ nästan precis hem från mormor. Är så sjukt trött & har ont i huvudet. Jag ska ju upp tidigt och jobba i morgon så jag vill gärna komma i säng tidigt.. Så ska lägga mig och kolla på vänner nu (:
Så i morgon är jag nog hemma runt 15.30? Har just nu huvudverk hoppas att den kommer gå över tills i morgon annars så kommer det vara värsta tortyren :( men men... Kommer även lägga ut kvällens outfit i morgon, pallar inte nu ;P
PUSS :*

fredag + lördag!

Nu ska ni får höra!
Igår när jag skulle ta bussen till Malin så var det avspärrat i bjuv (hålan där jag bor) så bussen fick typ vända och köra utanför byn istället. Jag blev ju helt orolig så jag ringde mamma så pappa kolla upp det på internet. Det hade tydligen varit en man som viftat med en pistol och sont shiiiit, helt läskigt tyckte jag!! Men jag kom fram hel iallafall (:
Jag älskar att komma hem till malin för att man känner sig lixom som hemma där. Så vi satt och drack lite med hennes familj, snacka lite och sont. Efter någon timme så stack vi in till grannen. Dom hade nämnligen en överraskningsfest för min klasskompis kille. Så vi var där kanske till  lite över 12 sen följde vi med malins mamma hem så satt vi där och snacka lite istället för att det blev dött på den andra festen efter ett tag. Så jag tog bussen hem vid 1 iallafall sen kom mamma och mötte mig (:

Så nu har jag nästan precis kommit  ut ur duschen, fryser som fan! Blir typ aldrig frisk. Var ju i malmö med sandra igår & festa fast jag mådde skit också hade jag typ ont i hela kroppen när vi var i malmö men jag fick bita ihop, hehe! Fast jag klagade rätt så mycket.. Men det fick sandra stå ut med ;P
Ska snart iväg och jobba och sen blir det fördelsedagskalas för mormor som fyller 76 år idag. Vill bara stanna tiden vill inte att hon ska bli äldre. Blir så deppad var gång den tanken ploppar upp i huvudet.
PUSS :*


Bild från igår,
malin & jag (:

elin & sandra gör malmö på sitt sätt!

Oj, här var det glest för denna dagens inälgg ;P Men det är bara för att jag har tillbringat dagen i Malmö!
Men först så var det skola & redovisning, som för övrigt gick hur bra som hest! ;) Tycker jag iallafall! Efter skolan stack jag & snadra till Malmö först så kolla vi runt lite men jag köpte igenting för att måste ju spara till en framtida resa (mer om det senare). Efter det så stack vi till västra hamnen till espresso house där, köpte take away & hade jäte mysigt! (: Sedan stack vi hem igen för att båda skulle på vars ett håll ikväll. Jag ska på en fest & snadra ska på en annan. Men snart ska vi festa tillsammans om några veckor!!!! :]

Just nu sitter jag och dricker en cider. Ska snart ta bussen till min kompis & förfesta för att sedan sticka till en annan fest. Men jag ska försöka ta det lungt! Pallar inte blir så jävla snurrig, som typ alltid händer annars! ;P Ikväll blev det en enkel outfit, ljusa jeans och en hello kitty t-shirt (kommer kanske bild i morgon?)
Men här kommer iallafall dagens bilder!! ;D


TACK FÖR OSS!  :*
det är jag som dricker en stor mochalatte (min älskling)
& sandra dricker sin lilla chailatte (hennes älskling)

goood night!

tjollahopp!
Oj vilken omvändning ;P
Jag mår lite bättre nu iallafall (:  har precis käkat en skål med glass och frysta juggubbar som jag varmde i micen!! :D & sen sa mamma hur mycket pengar jag hade på mitt konto (men har lovat mig själv att jag ska spara en massa) också ska jag ju till malmö i morgon med sandra och redovisa. Har precis letat fram 3 böcker som handlar om barnsexmisshandel &  trafficking som jag tänkt att snacka lite om under redovisningen.  Det kommer bli hur bra som helst! ;)
Nej, nu ska jag packa väskan & lägga fram kläder för morgondagen och sen blir det sängen. (:
PUSS :*

Typ 21 dagar kvar tills mina solstrålar kommer! (:

typ 2 år gammal bild
jag & laura i palma (: <3

excuse moua!

Altså ni får ursäckta mig men jag har typ inte alls lust att blogga, kanske bara för att jag är förskyld och inte mår allt för bra just nu.. & det är tråkigt för att solen skiner och det är ju så fint väder!
Nej nu ska jag gå och träna lite på redovisningen om etik & predofiler innom turismen som jag och 2 andra i klassen ska redovisa om i morgon.
Sen efter skolan i morgon blir det malmö med sandra, Mys!
PUSS :*

Höhö im sick!

Uhh! Altså jag känner mig inte alls bra :(  så nu ska jag fixa lite, tvätta av sminket och sont shiit sen är det sängen som gäller. Ska nog kolla på den bästa av mödrar och gråta mig till sömns. Känner att jag har lätt för att gråta när jag mår såhär dåligt (är förskyld) Kan verkligen rekomendera den filmen! Maria Lundqvist & Michael Nyqvist ligger enligt mig på topplistan av sveriges bästa skådespelare!!
Nej nu ska jag gå och ta lite otrivin och en ibumetin sen sover jag gott!
PUSS :*


kortis!

Hey!
har ingen värst lust all blogga idag..
Är fortfarande förskyld & mår inte alls bra & nu måste jag plugga.
PUSS :*

Här kommer iallafall en bild som är lite mer uppiggande!
Från i sommras när jag & grannen cykla till familia. (:


den 17 mars 2005

För 4 år sedan så så var jag nyopererad. På morgonen rullades jag in i operationssalen och några timmar senare var jag några centimeter längre och ryggen betydligt rakare! Jag har nämnligen blivit opererad för skolios. För er som inte vet vad det är så är det när ryggraden nästan ser ut som ett S eller så kan man säga att den inte är helt rak. För att det är många som har skolios men alla har inte lika svår eller vad man ska säga. Min växte och växte så jag fick börja med att ha korsett i ett år men den hjälpte tyvärr inte. Men jag slarvade också med den för att det var verkligen min västa fiende. Så jag fick en operationstid där dom la ett snitt från magen diagonalt upp till ryggen. Sedan såga man av ett revben för att komma åt och sen satte man stag i min tyggrad som rätar upp min rygg. Också har man tömt diskar imellan kotorna. Jag klarade operationen bra men det var tiden efter som var värst. Man måste verkligen vara stark för att klara av det. Det gäller att inte vara mesig för att det är tufft! Efter bara 2 dagar eller nått så ska man träna på att börja gå igen. Usch när jag skriver detta kommer alla minnen tillbax och ögonen fylls. Och sen var det slangar överallt och jag hade egen dosering av medicin som jag hade genom dropp. Hade jag ont var det bara till att trycka på knappen. Jag kan säga att jag var typ nerdrogad från och till några dagar. Man lukta illa, kan fortfarande känna doften och tvålen jag använde när jag skulle tvätta mig. Ibland kan jag få flash backs av när vi haft den här hemma någon gång.. Och sen den äckliga sjukhusmaten.. Mamma fick tvinga i mig maten & jag var inte ens hungrig. Usch så jobbigt det var. Efter en vecka på sjukhus så var det hem igen och ligga framför tvn och kvida i några veckor. Var typ ledig från skolan i 6 veckor men det var inga problem. Skönt att jag gick på en liten skola då. 
Från då till nu så mår jag riktigt bra! Har ont i ryggen ibland men det är inte var dag. Det ända som kan påminna en är det jätte långa ärret. Jag har ju vant mig av vid det så jag ser det typ inte så mycket nu mer när man tittar sig i spegeln. Men när man har bikini eller något sont så kan någon komentera det eller stirra konstigt så det är det jobbiga! Men hellre ett jättefint R än en korsett! För att mitt R är verkligen jätte snyggt, om man jämför med vissa andra.
Här bjuder jag på en före och en efter bild på min ryggrad till mina trogna & älskade läsare!



Så denna dagen har jag firat med kanelbullar och kollat på film.
Mamma satte igång förortsungar så kunde jag bara inte motstå, tycker den filmen är så bra. Så jag fasnade framför tv´n jag med (:  Sen har jag även en sak till som jag firar idag för att om typ 2 månader så ska jag nog få en ny säng? :] För att när syrran fyllde 18 fick hon 3000:- på IKEA att handla säng för. Så jag ska kolla på sängar och sont redan nu. Jag fyller ju 18 fredagen den 15 maj så ska jag nog köpa sängen söndagen den 17 maj! ;) PUSS på det!!!! :*

Till något helt annat.. Ska nog gå och lägga mig tidigt idag med för att mår fortfarande inte helt 100. Igår så kollade jag på vänner så hade jag precis somnat men då drömde jag att jag var på någon nyårsfest så vakna jag av att jag skaka i hela kroppen av att jag råka gå för nära en raket också drömde jag om en annan sak som vi inte behöver ta upp här men det var riktigt hemskt :(
PUSS :*

kisssssss

Just nu så sitter jag i köket och mamma håller på att laga wook. Det är typ klar vilken sekund som helst. Som underhållning lyssnar vi på rix fm och dagens samtalsämne idag är tycker du man får kissa i duschen bara för att Kelly Clarkson tydligen gör det och tycker det är helt OK. Efter skolan så var jag faktisk inne i en skivaffär hade tänk att köpa kelly clarksons nya skiva all i ever wanted. Men ska vänta tills fredag tror jag när jag ska till lund med Sandra. Nej nu är maten klar. I nästa inlägg kommer vad som är så speciellt med denna dagen. Ledtråden är röntkenbilder.
PUSS :*

i skolan!

hey hey!
vilket vårväder det är idag i helsingborg. Solen skiner fast det blåser som fan! Skulle nog inte tagit min vårjacka idag som jag gjorde igår, men då var det faktiskt lite varmare :P Men men.. Gick och la mig tidigt igår för att mådde ju inte allt för bra :( Och jag trodde att jag skulle vara utvilad tills idag och jag hade tillockmed sovmorgon, men nej då,. Satt typ och halvsov på spanskan..
Nej, nu ska avsluta svenska lektionen och gå på engleksa istället. Höres sen då jag ska berätta vad det är för speciellt med denna dagen. den 17 mars 2005 så .....
PUSS :*

10 eller 20?

Jag mår så himmlans dåligt! Jag vill bara ligga på soffan och kolla på tv men nej då! Man kan ju undra ifall jag är storasyster eller lillasyster i denna familjen. Syrran som fyller 20 år i sommar ska baka muffins också hittar hon inte receptet så är det tydligen mitt fel så börjar hon skrika och sont när jag har jätte ont i huvudet också har hon satt igång radion på hög volym och det är inte lönt att säga till henne för att hon lyssnar inte på mig och jag orkar inte skrika. Och allt jag gör är tydligen fel och hon är nästan värre än mig på att slänga runt saker i huset och det är inget fel på det. Altså jag pallar inte henne längre. Altså när vi flyttar ifrån varandra tror jag nog inte att vi kommer ha så bra kontakt med varandra för att vi är så olika och jag pallar inte med henne. Hon känns typ inte som en syster.

Bara för att hon satte igång radion så flytta jag in på mitt rum vill bara gråta så dåligt jag mår. Men jag tröstar mig med en påse godis som jag köpte på netto påväg hem från tåget 3.90 hur billigt som helst så kunde inte motstå.
Nej, nu ska jag kolla på film eller nått? & försöka värma mig under täcket, är lite frusen fast jag har på mig en tjocktröja.
PUSS :*

I skolan!

heeeeeeeeeey!
just nu så sitter jag i skolan och försöker göra ett arbete om warszawas getto, men det är sjukt svårt att koncentrera sig för att jag mår piss dåligt. Glömde såklart att ta med mig min älskade otrivin så näsan är typ helt jävla förstoppad och det hjälper inte med att snyta sig och alla sköna näsdukar tog slut igår så har jag försökt snyta mig med skolans papper men det är fan som att snyta sig i sandpapper så får nog gå innom netto påvägen hem sen och köpa några näsdukar och kanske något gått att äta. Blir nog inget jobb idag för att jag mår så satans dåligt. Känner att jag behöver vila. Kan inte fatta hur förskyldningen kan bryta ut så bara på en natt typ, helt sinnes.
nej. nu får jag göra lite nytta!
synes sen när jag kommer hem!
PUSS :*


Håll i hatten!

Guuuud jag höll ju helt nästan på att glömma vad som är så speciellt med denna dagen. JO, för om 2 månader så blir jag 18, wiiiiiihooooooo!!!!! ;D Nu har typ nedräkningen börjat med små steg men jag lovar, det kommer bli galet! ;)
Som jag sa till mamma innan så känner jag mig bara dåligare och dåligare för var minut. Men det heter tydligen sämre och sämre? Ja ja.. Men något som pigga upp mig iallafall var att lauras pappa ringe precis, det är fan en av världens härligaste man! Han är helt enkelt bara för härlig! (:
Jag rotade precis lite i mig garderob och testa en massa olika jeans som jag har. Jag har 2 st levi´s bootcut som ligger och skräpar men jag tycker att det ska bli en ändring på det. Har funderat på att klippa sönder dom till shorts men när jag testa dom idag så ska jag nog fan börja använda dom igen. Det är ju skit snyggt med sneakers till, att jag inte tänkt på det innan? Fast det ena paret kommer nog bli ett par shorts eller inte? för att kavlar man upp dom lite till vaden så ser dom inte så dumma & korta ut längre. Jag fattar igentligen inte varför alla har blivit så hypnotiserade av stuprörsjeans? ;P
Aja, nu ska jag gå och rensa liftvägarna med otrivin, packa skolväskan tills i morgon, mata mina fiskar, borsta tänderna & slutligen kolla på vänner och sova!
Natti natti, PUSS :*

Äntligen hemma!

Så, nu har jag precis hoppat i pjamasen och jag är helt slut. När jag kom till jobb idag så blev jag flyttad till restaurangen & baren istället för att servera i logerna. Det var faktiskt rätt så kul men jag föredrar nog mer att vara i logerna? ;P Fast jag stod nog mest i baren idag och hjälpte dom andra med att servera då och då när dom behövde hjälp. Tyckte det gick bra för mig även fast det var först gången i baren fast man har ju lite erfarenhet från logerna. Det ända jag hade klabb med idag var när gästerna skulle betala & jag blir så stressad när man ska räkna ut hur mycket dom ska ha tillbax, pheew! Men det löste sig iallafall ;P Hoppas iallafall att jag får vara i logerna nästa gång jag ska jobba. Kul för rögle idag att dom vann med 4-2 och nä rögle gjorde mål så spela dom vinnarlåten från igår. Jag kännde att den är rätt så bra farktiskt! (:  
Nej, nu ska jag gå och tvätta av mig sminket och käka lite glass framför parlamentet, undrar vilka som ska vara med ikväll? Ska försöka komma i tid tidigt, måste vila känner jag. För att pappa har smittat mig med sin förskyldning :( Hoppas att den inte bryter ut alldeles för mycket.
PUSS :*

time to go to work.

Så nu har jag precis gjort mig i ordning och käkat lite, ska snart iväg och jobba. Jobbar som servitris i logerna då och då när rögle spelar hemma match. Är nog hemma igen vid 7 tiden.
Nej, ska fixa det sista nu sen är det dags att sticka. Är nog hemma igen vid 7 tiden?
PUSS :*


Godförmiddag!

Jag kollade ju på melodifestivalen igår och gick bort från tv´n men högsta volym i mobilen för att slippa höra ugglan sjunga. När jag kom tillbax så sa mamma att låten var jätte fin, så sa jag men isåfall så får jag läsa låttexten på internet eller ifall någon annan sjunger den. Jag är hemskt ledsen men jag klarar inte av den människan. & när poängen skulle delas ut så hejade jag på alla förutom ugglan och snacka om vad nervös jag var på slutet hon var fan nära på att vinna, pheeew!! Mitt hjärta dunka som jag skulle få en hjärtklappning vilken sekund som helst & vilken lättnad när Malena vann!  (: Såhär tycker jag om låten; den engelska delen är så simpel. Det är tillockmed att jag hade kunnat skriva enlåt. Låten påminner om Fredik Kempes låt som han låg inne med för några år sedan - vincero. När refrengen på låten kommer är det lågot alldeles extra, säga vad man vill men opra kan människan sjunga! Men i mellanåt så tycker jag att hon skriker för mycket. Men jag tyckte att det var skitkul att Malena vann iallafall, det är hon värd. Hon verkar ha en härlig personlighet, Och jag ger henne alla lycka när hon ska till Ryssland och spöa skiten ur europa, haha! ;P 

 
Fredrik Kempe - Vincero
kommer ni ihåg? Denna låten spelades flitigt hos mig för några år sedan.
Tycker den är helmysig! (:



Efter mello bello  igår så kollade jag på den andra arn filmen. Jag fattar typ ingenting av den för att jag är har inte läst så mycket historia i mitt liv. Men när man kollar på filmen så tänker man verkligen efter att det var typ såhär man levde för ca 800-1000 år sedan...

Nej, nu ska jag läsa några bloggar och sen gå och duscha.
Höres sen!
PUSS :*


ikväll tar cirkusen slut!

Det blir nog att jag stannar hemma ikväll. Ska kolla på melodifestivalen men det är dock några jag saknar som cookie and beans - what if, den låten är bara så mysig och sen saknar jag BWO, Velvet, lili & sussie var också rätt så bra. Men igentligen så skiter jag i allt, tycker bara det är roligt att höra så många bra låtar. Dom som jag spelat mest är Molly & EMD. Jag hade jätte järna velat höra Mollys låt på engelska, tror den hade varit snäppet bättre då ;P Sen det har ju varit mycket snack om ugglans låt. Men jag kan inte uttala mig för att jag har inte hört den. Anledningen är att jag inte klarar av den människan & har aldrig gjort. Men jag har typ bara hört snälla, snälla, snälla för att folk har sjungit den. Jag vill inte höra låten iheller för att jag vill gärna ha kvar min hörsel i några år till. För att hennes röst skär som glas i mina öron, därför kan jag inte lyssna på låten.
Jag tog precis ett litet break från nagelfixandet. Håller lixom på att fixa till mina naglar lite. Har ju beställt en massa saker från oriflame till naglarna som en kräm som mjukar upp nagelbanden, lack som gör att naglarna växer snabbare, base nagellack som gör att nagellacken sitter bättre, en vit penna som man målar under naglarna med så dom blir mer vita, ett överlack & ett hardnerlack som gör att naglarna blir typ stenhårda ;)  

oooh, jag ju glömt att lägga upp dagens outfit idag, så här kommer den! (:


Jag hatar verkligen min kropp! Jag kan beskriva den med mindre än 10 ord, långa ben, kort överkropp, breda & spetsiga höfter. Jag tycker det är hur snyggt som helst med att stoppa ner tröjan/linnet i byxorna men jag har det problemet att det alltid ser så dumt ut på mig & jag hatar det! Jag kan bli riktigt arg på mig själv när jag ser min kropp i spegeln. När jag står i profil så tycker jag inte att jag ser så värst tjock ut men när jag ställer mig rakt framför spegeln så ser jag en tjockis, jätte jobbigt. Har funderat flera ggr at gå till en psykolog eller nått för att få bättre självförtroende när det gäller min kropp & speciellt mina höfter.. För att dölja detta brukar jag använda mig av koftor eller liknande. Jag brukar aldrig heller gå med låga jeans för att då väller höfterna över byxkanten, så därför gillar jag acnes jeans för att dom är lite högre i midjan. har ett par som är mina älsklings jeans, men vågar inte använda dom så mycket nu för att dom är användna så flitigt att dom är jätte tunna vid röven och är rädd att dom ska spricka eller gå sönder, haha ;P
Men men... Här har ni iallafall dagens outfit

chinos & kofta - gina
linne - H&M



Nu ska jag gå och kolla på melodifestivalen och fortsätta med mina naglar.
är igentligen kissnödig men väntar tills ugglan ska sjunga så jag kan gå iväg då och sätta någon annan musik i öronen medans hon håller på att ta dö på svenska folket. Så jag kanske ska sätta in handsfreen i mobilen redan nu så jag bara kan sätta in pluggarna i öronen när det är snabb genomgångar och sont shiiiit! ;)
 
Ha en nice kväll allesamman!!
PUSS :*  


Caroline Costa

Då och då när jag är inne på youtube söker jag efter Caroline Costa. Hon var med i talang i frankrike. Hon är så sjukt söt & vaker och har en sångröst och man ryser av. Här kommer några klipp från när hon var med i talang 2008. Fast klippen är rätt så långa så man får spola lite tills hon börjar sjunga. Tiden du ska spola till om du bara vill se henne sjunga står under videon.
ENJOY!

  
i will always love u, 3.17


hurt, 1.50


My heart will go on, 2.20

fler videos finns på youtube (:

turn around...

Mitt uppe i mitt CV-skrivande så ringer min kära mormor och vi snackar ett bra tag och jag tycker att hon ska köpa sig en tv-tidning ;P Sen tog jag mig ett break för att ringa till mamma och be henne köpa hem lite godsaker så vi kan fika lite ;)
Musikunderhållningen idag leds av bonnie tylor, jag tycker hon har en mycket intresant röst och så många bra låtar som holding out for a hero, total eclips of the heart & it´s a heartace m.f som jag sitter och lyssnar på just nu (:
Nej, nu ska jag gå och brygga lite kaffe!
PUSS på er! :*


lediga lördag

Tjena!
Denna helgen kommer att kännas lite konstig för att simhallen där jag jobbar är stängd för att pumpen har gått sönder. Så träningarna under helgen är inställd vilket menas med inget jobb. Det var typ jätte länge sen jag inte jobbat på en lördag, när jag inte fått förhinder. Och på söndag blir det inget då iheller. Snacka om vad glad jag blir!!! ;D Fast jag ska ändå jobba men på rögle som servitris. Det är mycket mycket mycket bättre betalt där och det är så mycket mycket mycket roligare! (: Så denna lördagen ska jag bara njuta av min ledighet.
Mamma och pappa stack precis iväg för att kolla på badrumsinredning (pappa har renoverat badrumt sen i julas & det är inte klart än, bara för att han har låtit det stå ett tag) jag stod i valet och kvalet ifall jag skulle hänga med, men i sonna sammanhang så blir aldrig min röst hörd ändå så det var inte så lönt. Så istället ska jag gå och ta på mig snart och sen ska jag sätta mig ner och redigera min CV som jag skrev förra året + att jag ska skriva en på engelska. Ska lixom försöka söka jobb även på mallorca denna sommar! (: Har snackat om att jag skulle fixat detta i januari men nu måste jag verkligen ta mig i kragen så jag verkligen får något jobb i sommar. Jag har typ aldrig sommarjobbat innan, jag har varit så bekväm av mig ;P Okej, jag har jobbat som simtränare men det gör ju jag året om så... Förra sommaren så hade jag verkligen velat ha ett sommarjobb för att det var dagar då man bara satt här hemma och glodde ;P
Vad som händer ikväll är okänt kanske skulle va med en vän men vi får se hur det blir med det.
Nej, nu ska jag gå och göra lite nytta!
PUSS :*

CHAMPAGNE FREDAG!

Jag hjälpte mamma att duka precis för att maten är snart klar & jag är svinhungrig så sa hon att jag skulle duka med champagne glasen. För att vi har champagne här hemma och mamma vill inte att den ska ligga för länge, haha!
Gaaaaaah!  jag har son satans lust att festa!  Måste festa snarast altså annars så kommer jag seriöst att döö ;P


Fredags mys!

Tjooo!
Är precis hemkommen från mormor en semla, några brago-kex & några koppar kaffe senare. Altså jag har seriöst varit hemma nästan var helg detta året. Vad har hänt lixom?  ;P Men iockmed att man är igång i veckan så gillar jag att slappna av på helgerna för att samla nya krafter! ;)
Nu ska jag iallafall krypa ner under min hello kitty filt och kolla lite på TV.
PUSS :*


it´s ellen time! (:

hey hey!
provet gick faktiskt bättre än förväntat! (: efter provet så kollade vi på filmen taken som handlar om trafficing. Kan varmt rekomdera den för er som inte har sett den. Filmen har ett viktigt budskap fast det negativa med filmen tyckte jag att det var för mycket pang pang. Det var lite överdrivet.. Men själva handlingen var annars bra!
Tog samma buss hem som igår fast dörrana klabba så vi fick byta buss. Jag hopade av vid maxi och åkte med mamma hem istället. Nu sitter jag i soffan med en cola vid min sida och kollar på ellen, lycka! Efter ellen ska jag och mamma hem till mormor & fika lite, hur mysigt som helst! (:
Här kommer en dagens outfit, jeans & en enkel tröja. Jag brukar oftast gilla tights men de senaste dagarna så har jag kännt för jeans, konstigt för att brukar tycka det är jobbigt ibland när de sitter så tight vid midjan, läs jag har breda höfter. Nog prartat om det, enjoy!


Jeans - cheap monday
tröja - H&M
skarf/halsduk - gina tricot

Godermorgon!

Så då var det fredag igen. Har somsagt företagsekonomiprov idag som jag typ fattar noll av men jag ska försöka så gått jag kan. Men problemet är att jag har sovit super dåligt inatt. Har vaknat flera ggr och vridit mig i sängen m.m. så sjuuukt jobbigt. Men har typ precis kommit ur duschen så jag har ju piggnat till lite. Så nu ska jag gå och sminka mig och käka lite choklad yoghurt sen går bussen 7.16, pheeeew!
Synes sen när jag kommer hem!
WISH ME LUCK!
PUSS :*

blandade kännslor!

Det är fanimej hopplöst altså! Varför kunde jag inte fått pappas matte gener och inte mammas. Mamma, jag & syrran är typ sämst på matte medans pappa tycker att det är hur simpelt som helst! När jag precis fått klämm på hur man räknar med exklusive samnt inklusive moms så måste ju såklart pappa kludda till det med att försöka göra det mer enklare men för mig blev det bara ett helt jävla virvar. Han gjorde så att jag fick hjärnsläpp att jag helt plötsligt glömde bort hur man räknade ut med eller utan moms, helt sinnes! Så jag fick börja om från början igen. Jag behöver seriöst en genomgång till innan jag kan göra provet! Så jag ska nog gå och lägga mej nu och försöka läsa igenom dom 3 kapittlena och sen får vi se hur det går i morgon. Jag pallar seriöst inte :( Wish me luck!

Men nu till något annat mycket roligare!!!
Igår så bokade min kära vänn Laura & hennes pojkvän Joan från mallorca flygbiljetter till sverige. De ska bo här från den 10-17 april, snacka om vad jag längtar!!! Har inte träffat dom sen v.44 förra året då jag var och hälsa på laura i Palma. Känner på mig att det kommer bli en toppen vecka när dom är här!!  
Nedräkningen har börjat, 28 DAGAR KVAR! (:
Kanske lägger in ett kollage på våra stunder tillsammans i morgon? Har inte tid nu måste plugga. Men håll utkik vettja ;)
PUSS :*

Jag blir galen!!!

Tog precis ett litet avbrott från pluggandet för att gå in på sf´s hemsida för att se ifall man kunde boka biljetter redan nu tills marley & me premiären men vad är det jag ser? Dom har flyttat premiären en vecka efter, vad ska detta betyda? Jag som har längtat så! bara en vecka kvar i morgon, men nej då! Då ska man behöva vänta i 2 veckor istället, jag blir galen!!! Det är nästan så man ska trösta sig själv med att gå på bio i morgon och se he is just not that into you?! Eller kolla på män som hatar kvinnor. Det har ryktats om att pappa ska bjuda familjen någon dag på den filmen?


Fuck you!

Ringde pappa för några minuter sen och fråga ifall han kan hjälpa mig lite med företagsekonomin när han kommer hem för att det är lättare att få det förklarat än att sitta och läsa i boken. & som alltid så tyckte han det skulle bli jätte kul. För att han älskar verkligen matte och sont som har med företag att göra. Men det är nog inte så konstigt iockmed att det är hans jobb.

klara färdiga gåå!

OJ! hag råkade visst slumra till lite efter ellen så trött är jag. Så har precis bryggt några koppar kaffe som jag ska dricka för att försöka hålla mig vaken nu när jag ska gräva ner mig i min företagsekonimi bok och plugga satan i det! Måste verkligen få G på detta provet!!
Höres sen då ni ska få höra en rolig nyhet!!!! ;)
PUSS :*


sköna sol!

ammen tjena!
Idag var det en rikitgt soft skoldag. Har bara haft hotell nu på förmiddagen & lite livskunskap. På livskunskapen snacka vi om alkoholvanor & under när vi hade hotell så snacka vi om hur man typ ska göra om det börjar brinna på ett hotell. Så jag tog bussen hem vid 11.20 så kom typ hem för ett litet tag sen. Men magen kurrar som in i så ska ta och värma upp något från frysen och kolla på ellen som börjar snart, LYCKA! ;D
Sen kommer det bl en massa plugg, kommer bli helt slut i hjärnan! Har tydligen företagsekonomiprov i morgon och sista lektionen med peter :( sen ska vi ha en annan lärare i företagsekonimi och dom lektionerna kommer bli så mycket tråkigare för att nu kommer man inte ha något att titta på ;P

Förövrigt så har det varit ett toppen vänder idag! När jag vakna så lös solen in genom gardinerna och lös upp hela rumet och jag ville bara ligga kvar i sängen, men nej då ;P Det är som jag sagt innan, man får en son himmlans energi av solen!
Nej nu ska jag gå och värma upp min thaifiskgratäng och kolla på eller!
slänger även in en dagens outfit
PUSS :*

plugg

åååååh, jag som tänkte gå på vattengympan ikväll! Men jag hinner tyvärr inte :( Har typ inte ens kommit halvvägs på arbetet, för att det år så svårt att hitta den informationen jag letar efter. Men har kommit igång lite nu iallafall. Och jag vill lixom inte sitta uppe halva natten och joba med arbetet. För att anarras skulle jag tagit bussen vid 5 och vara hemma runt halv 9. Nej tack säger jag bara!

Men det hade varit skönt att ta en prommenix för att solen lyser som bara den och det ser så mysigt ut där ute, men om det är lika mysigt när man kommer ut? För att tittar man på träden så ser det ut som att det blåser?..
Nej nu måste jag verkligen fortsätta med arbetet & ta ett glas vatten! (:
PUSS :*

Ledig = Ellen degeneres show!

Ni som känner mig vet att jag alltid kollar på ellen när jag får chansen & gud vad jag skratta idag. Kolla in detta klippet! ;D


Och sen har det bara fortsatt, hahahaha ;D  Tack vare dessa 2 söta tjejer som sjöng i badrummet.



Johm mayer & ellen sjunger just dance
JAG DÖÖÖÖR AV SKRATT!!! ;D

 

Ellen & Pink sjunger so what
ALTSÅ JAG PALLAR INTE MER!!! ;D



Guuuud altså detta arbetet var inte allt för lätt altså, ska skriva lite om etik, men vafan e det för något? Hittar typ ingenting på nätet & sen ska jag skriva om pedofiler och dessa 2 ämnena ska vara rellaterade till turismbranschen. Jag ringde till pappa och fråga vad som menades med etik men då sammtidigt så råkade jag sappa in på oprah också var där en jätte lång 12 åring så jag råka stänga av pappa totalt så jag hörde inte vad han sa, jag bara svara med ja hela tiden ;P Men han skulle hjälpa mig ikväll när vi kommer hem. Ska skriva lite om pedofiler nu iallafall och sen ska jag gå och fräsha upp mig lite (:

Vad tyckte ni om videosarna? hahahaha ;D
PUSS :*

frulle

jag tänkte att jag skulle vara lite effektiv idag så jag startade laptopen så ni sitter jag i soffan framför tvn och käkar frulle. När jag är klar så ska jag börja på mitt arbete, så kan jag kolla på tv samtidigt. Så jag sparar lite tid. Just nu tittar jag på top model, och man har inte sett denna sesången 1000 ggr heller ;P men efter så är det oprah skulle tydligen handla om smarta barn. Tycker sont är skit kul att kolla på.

Nej nu ska jag käka upp mina mackor och dricka lite kaffe så jag kan sätta igång och plugga sen! ;)
PUSS :*

together soon?

Gaaaaah!  Jag är ledig idag och vad är klockan? JO typ 8 halv 9!? Jag vakna bara för att pelle familiens katt höll på att jama. Han är lite konstig för att han kan ligga i min säng halva dagen opch sova som en gris och sen när jag sovit i någon timme så ska han ut från mitt rum. Och sen börjar han jama & det är inte så tyst iheller. Man hör lixom hur det kommer ända från magen. Undrar ifall han är hungrig eller är varm?
Det var ändå bra att jag vakna nu för att kan ju inte sova bort hela dagen ifall jag ska plugga. & när jag vakna så stog datorn på för att jag kollade ju på vänner igår innan jag somna. Tror nog att jag får försöka lära mig av vid det! För att jag kollar på vänner för att gillar när det är lite svagt med ljud i bakrunden när man ska sova, så att det inte är kålsvart och tyst. Är lixom lite mörkrädd och då lyser skärmen upp rummet lite ;P Jaja, iallafall! Så när jag stängde ner vänner menyn på skärmen så såg jag att laura skrivit (min vänn från mallorca). Att hon & hennes kille hade kollat på fygbiljetter hit, snacka om hur glad jag blev när jag såg det!! :] Men vi får snacka lite mer om det sen för att den veckan går ju jag i skolan. Men när jag är hos henne så brukar hon också vara i skolan ;P Men det löser sig säkert!!  Gud vad jag längtar! Har inte träffat laura & joan sen i höstsas.


Längtar tills jag får pussa er välkommna! (:

Vattendieten

Goderafton!
altså jag känner mej helt borta altså!  Förr så kunde jag typ tv tablån utantill men nu.. vad går på t ikväll lixom? De flesta verkar kolla på desperate housewives.. Men i morgon är det dags för tv tidningen så jag kommer på banan igen, jag känner mig lixom helt lost!

Är ledig från skolan i morgon så då ska jag ägna dagen åt att plugga och bara ta det lungt. Skulle igentligen provträna på gym i morgon med sandra men vi skuter på det till nästa vecka. Men vi lovar att vi ska beställa tid tills nästa vecka! ;)  Varför vi sköt upp det var för att sandra är lite förskyld och sen måste jag ju plugga, har en jävla massa arbeten nu i skolan som jag ligger en vecka efter med..
Så jag har bestämt mig att jag ska försöka gå på en vattendiet så länge tils vi ska börja träna. Jag ska inte äta så mycket utan dricka en jävlans massa vatten så fort jag blir hungrig. Hörde den dieten på oprah för några år sedan, så det är bättre sent än aldrig att testa något nytt! ;) Det ända negativa med detta är att jag kommer få springa och kissa typ 100 ggr på en dag, men vafan ;P










Nej, nu ska jag lägga in alla mina kläder som ligger och skräpar på golvet och rymma upp lite på mitt rum. Det som var så fint och städat när jag kom hem...
& sen blir det nog lite vänner? är sugen på att kolla på the one with all the candy. Ibland så kan jag förknippa verkligheten med ett vänner avsnitt eller att jag bara får upp en replik och då måste jag bara kolla på det avsnittet.  
Jag hade denna repliken poppade upp i huvudet under skidresan, Monica: No! You don't know the system! There'll be nobody messing with the system! Hahahahahahaha! Det är för jävla roligt! (:

c-p_org-friends-season7-02009
PUSS :*

Hey hey!

Svenskan & engelskan gick rätt så snabbt idag vi fick tillockmed sluta 10 minuter innan, vad har hänt med läraren har hon feber eller? ;P När jag slutat så gick jag en runda på stan. Gick in på gecko men pirsaren var iväg på någon mässa eller någonstans för att köpa nya smycken så jag ska dit igen efter den 17 mars, funderar på att ha en kula med en lila diamant, får se vad för kul han har köpt in! Efter det gick jag in en runa på H&M där jag kollade efter fondation men jag köpte ingen, får försöka klara mig ;P Men jag köpte en rollon iallafall! Sen gick jag vidare in på gina och gick till rea hörnan, känner att jag vill spara mina pengar lite... Jag fann en tröja som jag kollat på jätte långe som skulle varit snyggt till tights men sen fann jag denna sjukt snygga jackan istället (se bilden nedan) för endast 199.50 kunde inte motstå ;P Sen tog jag bussen så jag var hemma runt 5 tiden. Jag var snorhungrig så jag hade ont typ mellan magen och brösten, jätte jobbigt!Brukar få det ibland när jag inte ätit på hela dagen. Det blev hemmagjord minestrone soppa som mamma laga, muuuuusm! Men jag har fortfarande ont på samma ställe så ska lägga mig och vila lite nu.


PUSS :*

Du sega tisdag!

Heeeey!
Idag började jag 9.30 och jag gick upp 1½ timme innan jag skulle ta tåget, kan ni fatta? :P  Men det var bara för att jag inte pallade att stressa, är så trött på det! Så idag åt jag pannkanor till frulle som syrran gjorde igårkväll, hehe! På dom hade jag skånemejeriers vanilj & chokladyoghurt, det var faktiskt inte så äckligt! Tåls att testas igen;) & medans jag käka så kollade jag på Vakna, har inte sett det på sjuuukt länge och idag var sanna bråding dör istället för josefin ;P

Just nu så sitter jag i bibblan helt själv efter 2 timmars spanska. Både michelle och sandra har stuckit hem. Men en kämpe som jag är så stannar jag kvar ;P  Nej men jag har ju missat en hel vecka så jag kan ju inte börja med att skolka. & Jag känner att jag måste gå på engelskan iockmed att det typ är det ämnet jag har svårast med just nu. Men vi ska visst bara kolla på film och läsa. Så det blir soft. Men innan engelskan så har vi svenska. Där jag ska skriva en bokressenson om boken bryta om som jag äntligen blev klar med förra veckan ;)
Efter skolan så blir det nog en snabbis på stan? Måste byta min kula i min pircing som jag har i traugus (flirpen i örat som vissa kallar det) ;P Köpte en kula (som man har i ringen) i palma i höstas med en diamant i men tappade diamanten för typ 2 veckor sen, så nu är där ett hål i kulan som inte alls är snyggt! Så ska in på gecko och höra ifall dom har någon snygg kula, annars så har jag med min gammla som jag annars får sätta i. det är jätte klurigt att byta själv det är därför jag går iväg och gör det ;P Sen ska jag även in en sväng på H&M måste köpa en ny rollon för att min håller på att ta slut :S & sen ska jag se ifall jag kan finna en liten fondation för att allas där hemma är slut och jag får panik!! Men mamma ska nog beställa en till mig ikväll så den kommer nog i veckan, men det är alltid bra med en reserv! So  jag får ha innan min andra från oriflame kommer.

Nej nu ska jag läsa några bloggar och sen gå på svenskan.
Synes sen ikväll!
PUSS :*

Måns Zelmerlöw - hope and glory (akustiskt)

Exklusivt på MSN.se - MSN Video


My day

Goookväll!
Undrar vart alla mina söta läsare tagit vägen? Bara för att man är på semester och inte bloggar var dag så försvinner man, fyy ;P Men men, dom hittar vell hit sen igen förhoppningsvis ;)
Nu ska ni få höra lite om min dag! (:
När jag gick till tåget i morse så träffa jag på min kära mormor som var ute och prommenixa med sin vännina. Så hon bara väklommen hem, också fråga hon ifall jag var trött iockmed att jag hade fått jobbat igår. Så sa hon ja du får tjäna ihop alla pengar som du spenderat nu när ni varit iväg. Du har kanske köppt en ny väska? ;D  Så jag bara nej faktiskt inte, haha! Hon vet hur mycket jag älskar att köpa nya väskor ;P Hon är för söt min mormor!!!! Men vi han inte att snacka så mycket för att jag var tvungen att hinna med mitt tåg, får åka hem till henne sen någon dag och fika lite & snacka skiiit (:
Det tog verkligen emot att åka till skolan idag.. Men denna vecka kommer bi en mjukstart för att på onsdag är vi lediga och i slutet på veckan blir det inte så långa dagar ;) På svenskan idag gjorde jag nästan inte ett skit, satt mest och snacka ;P Och sen sammhällskeltionen var fan helt jävla flippad pga. läraren! Jag pallar bara inte med han! Han är fan helt störd så det är skrattretande! Man skulle fan filmat honom och lagt upp på bloggen och visat er, jag svär ni hade dött!! Var helt slut i huvudet när jag kom hem iallafall och då höll syrran på att väsnas, pheeew, jag pallar inte!!
Sen stack jag ju till jobb och på bussen dit så träffa jag på min gammla bästis. Vi har kännt varandra sen vi typ var 3 år?& vi var bästisar fram till 6an tror jag. För att då byta jag skola och vi typ tappa kontakten :( Och man kännde idag att vi hade inte så mycket att snacka om heller, var mäst om skola och sont, men men! Kul att träffas på ibland ;)

Pheeew! Detta känndes som att det bli ett litet långt inlägg, vet att textstilen jag har är jobbig att läsa men ska se ifall jag kan lösa problemet tills på onsdag då jag även tänkt att  jag skulle byta ut min header ;P Den ser lite sisådär ut..
Men nu ska jag iallafall läsa igenom några bloggar och sen försöka komma i säng tidigt! Har svårt för att sova om nätterna vet ej ifall det är för varmt eller för att det är fullmåne?

Bara en sak till innan jag försvinner! När jag kom hem så bläddra jag igenom en tidning som kommit med posten så var min klassföreståndare där på bild, hon hade svarat på en fråga, hahahah!  Helt sinnes!! ;P

Nej nu ska jag dra! ;P
PUSS :*

snabbis

Ska iväg och jobba nu, är hemma igen ikväll runt halv 8. Då jag kommer uppdatera lite om hur dagen har varit! 

PUSS :*  

Måndag & sovmorgon! (:

Godermorgon!
har nästan precis vaknat och kaffekokaren står på högvarv ;P Ska snart gå och käka frulle och sen göra vid mig för skolan. Vill verklige inte! Längtar som fan tills studenten vilket är om 1 år typ, blöööö! Men jaja, nu ska vi inte vara så negativa. Förutom att jag ställde mig på vågen precis & den visa att jag gått upp typ 2 kilo, panik! Tur att man ska börja träna snart då! ;)

Nej nu ska jag gå och käka lite och kanske sätta mig vid tv´n? tåget grån 11.25 men jag pallar inte stressa. Men vi synes i eftermiddag!
Där kommer komma fler bilder sen från skidresan när pappa pallar lägga in sina bilder från sin kamera & sen har mamma även några bilder som hon ska skicka till mig ;P

Nej nu hör jag att kaffet är  klart,
PUSS! :*

Sammanfattning av V. 10

DAG 1 27/2



Idag körde vi hemmifrån vid 6.30 typ.. Sen körde vi i flera timmar tills vi kom till österrike där vi kunde övernatta, för att vi hade inte tillgång till hotellet i italien förräns lördag den 28.. Men tiden i bilen gick rätt så fort, men det var bara för att det är så kul att åka på autobahn och kolla på alla bilar. Där körde en massa militär-bilar så skojja jag om att där satt flyktingar i bilarna, haha! ;D Sen körde vi förbi en silvrig liten bil så var typ hela baksidan fylld med hello kitty. Jag tyckte att vi skulle byta till den slöa filen så att bilen kunde köra om oss men den idén gillade inte pappa ;P Jag satt iallafall och tjata om den bilen ett bra tag iallafall! (: Jag hade det mysigt i baksätet för mig själv med cola & godis (: 



 DAG 2 28/2



Iockmed att vi kom till hotellet i italien runt 10 tiden så hann vi att hyra skidor & åka lite. Vädret var helt underbart, klarblå himmel och sol! Dagens sista åk blev i en av dom svarta backarna ner. Det finns bara svarta backar ner i dalen annars så får man ta liften, men jag kände för att åka iallafall! (: Efter det så gick jag och bytte till snowboard. På kvällen efter att vi ätit så kolla vi på tv. Så satt jag och sappa så var jennifer aniston & owen wilson på tv. De var med i ett tyskt live tv-program men det var så jävla patetiskt så det inte var sant!!! Lixom programledaren snackade tyska med dom så svara dom på engelska, men man kunde ju inte höra vad hon eller owen sa för att då var där en tysk röst som överröstade dom. Helt sinnes altså!! Men jag, mamma & pappa kom fram till att dom nog hade en snäcka i öronen som översatte allt dom sa på tyska. Men lixom det är 2000-talet jag fattar inte varför allt måste vara dubbat? Det är samma som i spanien. Men jag satt mest och tänkte ifall vi kört förbi dom när vi var i munchen? ;P & att jag bara ville köra till den tv studion! ;P



DAG 3 1/3



Idag började jag i snowboardskolan, fast vi kom upp på toppen typ en timme innan den börja och såklart så ville jag testa innan skolan börja, men det sket sig! Så det var bara till att vänta ;P Men första lektionen gick hur bra som helst (: Det var mycket lättare än vad jag trodde faktiskt. Fast idag träna vi bara på att glida från sida till sida. Läraren var snygg och vi var bara 4 st. En pappa och sin son från rom och en annan tjej från tyskland också jag. Efter skolan så åkte jag lite med mamma & pappa, men guuud vad jag fick ont i benen när jag åkte, lixom man stod i samma ställning hela tiden iockmed att man bara kunde det och fy fan vad det sög i benen, Pheeew! Under dagen fick jag även ett par knäskydd av pappa annars så protosterade jag att åka mer. För att det är knäna som får mäst stryk och inte rumpan! Dagen avslutades iallafall med en varmchoklad med rom i, smakar som en chokladpralin, muuuumsigt! ;) 
Vädret var inte så mycket att klaga på, lagom med sol (: 



DAG 4 2/3



Idag var det andra dagen i snowboardskolan, fast då fick vi en annan lärare, dock inte lika snygg & bra. Han andra var bättre och yngre ;P Idag lärde vi oss att vända oss från backside till frontside och tvärt om. Fast nu så blev det lite svårare att åka ;P vi åkte inte i dom lättaste backarna heller. Tur så hade jag mina knäskydd men iockmed att jag slått mig innan så hjälpte dom sådär, man skulle nog haft snydd från början. Så när lektionen var slut så åkte jag lite med mamma men gjorde en vurpa och slog i mitt vänster knä ordentligt så vi satte oss på en restaurang/cafe och tog varsin varm ägglikör med grädde & sola lite. Men iockmed att jag hade ont i mitt knä och att jag halta så satt jag kvar och tog en öl istället medans mamma & pappa åkte lite. 



DAG 5 3/3



Sista dagen i snowboardskolan och vädret börja bli sämre målnigt och dant :( Jag hade ont i knäet sen gårdagen och jag viste att skulle jag ramla ännu en gång så skulle det göra skit ont. Men iockmed att pappa betalat för kursen så var jag ju tvungen att gå men visste att jag inte skulle gå hela passet på 2 timmar denna dag. Vi kom en bit och sen ramlade jag, pheeew!  Jag sa till läraren att jag åker ner och tar första bästa lift upp, så det gjorde jag efter 1 timmes åkning. Därefter träffa jag mina päron uppe på toppen så vi kunde ta liften ner i dalen och byta tillbax snowboarden mot skidor igen. Och det blev mycket bättre, för att då slår jag ju inte i knäet längre. Vi åkte ett bra tag efter det men sedan blev jag och mamma trötta så vi gick på after skii till vårt favvo ställe, Giggeralm & tog varsin öl och en snapps (: Fy fan vad jag längtat efter denna öl!! Det är den godaste jag druckit i hela mitt liv!! 


(Bilden tagen från giggeralms hemsida)



DAG 6 4/3



Idag vad vädret inte alls kul, man åkte fan innuti målnen och man såg typ bara 1 meter framförsig, det var riktigt läskigt. Så det blev inte så mycket skidåkning för mig och mamma.. Medans pappa åkte för glad hals tills liftarna stängde ;P När jag och mamma beställt varsen jägershot & öl så kom servitrisen med varsen stor öl till så sa mamma, men jag har inte beställt men hon bara dom ska ni ha. Så jag och mamma drack för full halls och undra vem som skänkt oss denna underbartgoda öl ;P Fy fan vad vi ser sledna ut!! ;D 



DAG 7 5/3



Idag bestämde vi oss för att köra till ett annat system iockmed att pappa köpt ett liftkort som gäller över hela dolimiterna tror jag.. Så ville han utnyttja det så vi körde men det skulle vi inte ha gjort! För att när vi kom in i byarna så snöa det som fan & det var varning för laviner! Så när vi hade 3 km kvar till arabba så vände vi och körde till corvara. Pappa skulle ju såklart köra sellaronda men jag sket i det iockmed att det var molningt och att det snöa. Så pappa gav sig iväg medans jag och mamma åkte i typ en backe hela tiden, men det är ju alperna & mamma vi snackar om så det tog ett tag att åka. Men sen blev vi kissiga så vi gick in på ett café och kissa och sen tog vi varsen varm choklad med rom. Sen bestämde vi oss för att vi skulle åka en annan backe men när vi kom ut så hade det blivit jätte molningt så vi åkte ner i dalen och satte oss i bilen och efter ett tag så kom äntligen pappa! Han var sur för att dom hade stängt av pisterna så att han inte kunde åka hela rundan. Så sa han att det är två saker man måste göra innan man kan dö & det är att köra hela sella ronda & rute 66. Så sa jag till pappa att jag gärna följer med när han ska köra rute 66 ;) Efter vår lilla tripp så körde vi tillbax till kronplatz. Men när vi kom upp till toppen så det var bara till att ta sig ner igen. Jag och pappa tog den svarta pisten medans mamma tog liften. Så vi käkade nere i dalen istället och sen stack vi hem till hotellet. 



 DAG 8 6/3



Idag var vädret lite bättre. Det gällde att åka på rätt sida av berget! Så idag åkte vi mäst där det var skog och sen åkte vi rätt så långt ner så vi skulle slippa molnen. Solen kom faktiskt fram ett tag. Men fram åt eftermiddagen så var jag och mamma trötta i benen så vi avslutade skidåkandet med varsen varm ägglikör med grädde. Sen tog vi liften ner och lämna in våra skidor, tog på oss skorna och gorde entre på giggeralm ;P Mamma föreslog att vi skulle beställa samma som dagen innan men hon glömde säga att vi skulle ha jägermaistern som shots så vi fick det med is, men det var lika gott det. När jag kom upp från toan så stod där 3 st jägermaister shots så fråga jag ifall mamma hade bäställt det? Men under tiden jag var på toa så hade DJ´n varit och snackat med mamma och fråga vad vi drack så sa mamma jäger så fråga han om vi ville shotta me han? Han bjöd så varför inte ;P & Sen beställde vi in varsin stor öl till, sen var jag på dans humör så tillslut så gick jag fram och dansa med några tyskar som var i kanske samma ålder som mig ;P Och sen bjöd några andra tyskar mig på en shot, haha! ;D Så mamma bara sa sont, Elin jag kommer inte våga släppa ut dig på krogen sen, du är en riktigt festprisse, haha! ;D tack för den du ;) Men tyvärr så var vi tvugna att avsluta tidigt för att middagen på hotellet serverades kl 19.00 som alltid. Så det var bara till att åka hem och duscha och så, käka och sen upp och packa! 

 
Bilder tagna från giggeralm.com
jag & dj´n & när jag shotar med tyskarna ;P
altså det är så jävla kul med afterski med tyska låtar, för att dom är alltid så satans bra, man lär sig dom lätt! också har dom typ danser till alla låtar, det är hur kul som helst! (: Mamma hon filma mig när jag gjorde rörelserna till en låt, haha! ;P




DAG 9 7/3



Pheeeew! Det var riktigt jobbigt att åka hem! Det var en son kö på autoban vid münchen och där så det tog ett tag.. Men det lättade upp efter några timmar. Jag låg iallafall i baksätet och kollade på vänner på min ipod och skratta för mig själv. Sen påbörjade jag också att läsa min engelskabok som jag vill bli klar med! Kom faktiskt rätt så långt & den är inte så dålig iheller som engelskaböcker som lärare brukar välja ut ;P Också drack jag ju cola så jag blev ju snabbt kissnödig och pappa missade att byta fil när han körde så han missa en massa toaletter. Och tillslut när han stanna så var där fullt på den macken/restaurangen!! Altså jag höll på att börja gråta så kissnödig jag var, haha!  Och kön var ju sjukt lång också!! Pheeeew, trodde jag skulle dö altså!!! När vi var klara var det bara till att köra vidare utan att dricka något ;P  Men resan gick ändå rätt så fort ;P  Skönt att vara hemma nu iallafall. Men det har ändån bara varit skönt att fly från verkligheten och bara skita i allt. Lixom jag har inte gjort några läxor, och tror inte att jag missat så mycket av skolan i heller? För att det är ändå rätt så soft. Och jag kommer få en bra mjukstart också, för att i morgon börjar jag inte förräns 12.15 ;) och slutar 14.30 så det är kaga ;P

tillbaka till verkligheten!

Hej Bloggen!
Pheeew! Kom hem i natt någongång vid halv 2 kankse? och sen kunde jag inte sova, så jag låg och kollade på sex and the city filmen på ipoden, var tvungen att kolla klart på den iockmed att jag kollade på den i bilen påväg hem.
Idag stack jag och jobba rut 11 tiden för att det var  dåligt med folk. Men har fan bara lust att hoppa av för att plask och lek är ett jävla stort skämt!!
Sen när jag kom hem ar jag bara tagit det lite lungt! Vi beställde pizza så mår lite illa nu, palla bara halva så den andra halvan får bli lunch eller middag i morgon! ;)
När jag logga in på bloglovin så var det fullprpppat med inlägg, jag läste några men sen så bara klickade jag på markera alla annars hade det fan tagit hela dagen att läsa..
Nej nu ska jag nog ta och ringa sandra, för att få lite uppdatering. Det ryktas om sovmorgon i morgon och en soft vecka fram över ;)
Kommer med uppdatering om resan under kvällen! ;)

PUSS! :*

ITALY BABY!

Tjena snyggingar!
Jag har det nästa hur bra som helst här i italien. Vi kom hit  tidigt i lördags så vi hann att åka på lördagen också, då blev det skidor. Men sen i söndags så har jag gått på snowboarskola, det är faktiskt kul i början kanske? Jag har SJUKT ONT i mitt vänsterknä!!! Ni fattar inte, så nu får jag runt och halta och är redan trött på det. Tur har jag bara en dag kvar i skolan. Direkt efter det i morgon ska jag byta tillbax till skidor, skööööönt! Men jag ångrar inte att jag testat! (:
 Igår var det första dagen som jag åkte snowboard och idag vaknade jag med träningsverk i hela kroppen. Jag känner av muskler som jag inte visste fanns, hahaha!!! Fattar ni hur otränad jag är? ;P Och idag fick jag en son jävla smäll på mitt knä så jag fick tätta mig på en uteservering mitt i backen och ta med en öl, muuuums!! (: sen blev det även en varm ägglikör & glyvine ;P vi gottar oss som fan här nere :P Och vi har tur med vädret också. Det såg inte ut som att det skulle bli så bra i morse, men solen kom ju fram och jag hade inte smörjt in huvudet med solkräm så ni kan ju tänka er hur jag ser ut?

Nej nu måste jag snart logga ut, fick bara tillgång till internetuppkoppling för en halvtimme, helt sinnes. Men jag har tagit några bilder som jag gjort kollage av, ska skriva om mina dagar sen när jag kommer hem men här kan ni få ett smakprov iallafall (:

Ta det nu lungt där hemma, för att det ska jag göra. Okej, försöka iallafall. Får se ifall det blir något nytt inlägg innan jag sticker hem, men det blir det säkert. Ni får hålla utkik helt enkelt ;)

PUSS!! :*

Dagens bilder! (:

RSS 2.0