Back in bussnies

Såja, då var det måndag och jobb efter en veckas ledighet. Det har hänt en massa sen jag blogga sist kan jag lova! Men det kommer i senare inlägg. I morse när jag lämnat barnen vid bussen så gick jag hem, tog en snabb frulle och sen tillbax till sängen. Har halvsovit i ca 4 timmar, love it! (; Efter en kopp kaffe känner jag mig lite piggare. Längtar tills denna dagen är över, den är grå och trist för att det regnar ute. Men bättre med regn än snö!

Har ni hört..

Ke$ha's nya singel?


Hiss eller dìss?

"Go insane, go insane. Throw some glitter make it rain"


She is here!

Igår tog det mig lite mer än 1 timme att komma till JFK pga. rush hour, blöö!! Så Laura fick vänta ett litet tag. När vi körde hem så tog det minst lika lång tid! Jag lämna huset kl 4pm och var hemma ca 6.30. Vi var hemma ett litet tag och sen körde vi till CVS, banken och sen grocery shopping. Måste ju bunkra upp för veckan! Snäll som min hostmum är  så hade hon lämnat lite pengar att handla mat för. Vi gjorde tacos och Lisa kom över och joina oss! Hade rikigt trevligt!
Idag ska vi bara softa och sen framåt kvällen ska ska vi in till City! (;

om några timmar...

Gaaaaaah snart ska jag hämta upp Laura på JFK! Min hostfamily ska på skidsemester till Colorado så när jag är ledig så ska Laura komma och hälsa på. Har inte sett henne på lite mer än 1 år. Sist var när hon lugga i Graz, österrike. Och i sommras kunde jag inte komma och hälsa på henne på Mallorca för att jag jobba och höll på med min au pair ansökan. Men nu ska vi äntligen ses igen. Jag är så glad att jag snart spricker. Kommer ihåg för några år sedan när vi satt och snacka om att vi ville åka till New York tilsammans och kanske dela på en lägenhet, men det var kanske lite överkurs? ;P Men nu några år senare så bor jag ju i NY så varför inte passa på när man har chansen. Är så lycklig! ( :


Kom just att tänka på denna låten! (;


Hänt i veckan!

Phoo, vad har hänt sen jag blogga sist?
I lördags var vi och såg The Roomate med Leighton Meester som även spelar Blair i Gossip Girl. Jag kan ju säga att det var ju inte den bästa filmen jag sätt, haha! Rätt störd om man säger så, men bra skådespelare så det var ett +.
I söndags så åkte vi in till City. Först så var vi på Lincoln Center och kolla lite. Fashon Week är ju i full gång. Där var en massa brudar med Jeffery Campell skapelser i alla dess färger! Efter det så tog vi the sub till Queens. Vi har ju bara karta över Manhattan så jag använde mig av min iPod, typ det bästa köpet jag gjort på länge! För att där är ju inbyggd gps typ så det hjälpte mig att hitta till närmnsta Victoria´s Secret, haha!! ;D På kvällen åkte vi hem till Anna och kolla på Grammis Galan, waaooooow, Lady Gaga altså! Hennes framträdande var ju bara för bra! & när hon vann och höll sitt tacktal så var där en liten tår som ville fram, I LOVE U LADY GAGA!!! 


Alright! för er som är lite nyfikna så består min outfit av
jacka - Michael Kors, Väska - Steve Madden, Skor - Bearpaws by Steve Madden,
Jeans - levis, Mössa - Cynthia Rowley & sist men inte minst Scarf - Cubus! (;


I måndags så var det ju Valentine´s day. Det bästämde vi brudar med att fira tilsammans under dagen med en paket-lek & fika. Jag var lite panikslagen och hade typ bara julpapper att slå in min paket med så jag vänder det ut och in och pimpa till det lite, hur snyggt blev inte det!

 

 


Det här är järn gänget! (; Vi kallas oss nu mera för housewives. För att när man jobbar som au pair så är det precis som att vara en hemma fru förutom att du inte tar hand om dina egna ungar. Det är ju lika bra att vänja sig, haha!! ;D

 

 


Between two ferns

En liten annorlunda intervju men rikitgt rolig!
Hade inte sagt nej till Jenn´s outfit! (;


Familje konferens

Idag har jag typ legat i sängen hela dagen och bara chillat. Av en slump så jobba alla mina vänner idag och jag ville inte åka in till City själv (ska nog göra det imorgon, söndag, istället) Så jag hade en liten familje konferens på skype. Pappa som bor i schweiz, mamma i Bjuv, jag i New York & syrran i Karlskrona, hur sjukt är inte det? Men det fungera bra, hade super kul! ;D 

 

Isprinsessa



Förra veckan hade vi ett litet anorlunda au pair möte.
Denna gången fick även familjen medverka, vi åkte skridsko, käka pizza & cake, muuuums! (:


Mamma Mia

Har ju inte berättat om Mamma Mia än, what´s up with that? I am so busy!! ;P
Musikalen var fantastisk och man satt och mima med i varje sång. Skådespelarna var hur bra som helst. Lisa som spela Donna, hade en hur sjukt bra röst som helst. Var helt magiskt! Musikalen är definitivt en must see! Mycket mycket mycket bättre än filmen, gå och se den om du är i NYC!
Före musikalen så käka vi på Ellen´s stardust diner, tänk er Wallmans salonger fast bättre! Här sjöng servitörerna och showa för fullt. Precis när jag kom (var lite sen) så kom en av sångarna/servitörerna och drog upp mig så vi gick i en sån lång rad, för att det var fler som haka på. Jag och Anna jubla och sa att flera skulle komma upp, det gäller att bjuda på sig själv! (: Det var iallafall en upplevelse, ska verkligen dit igen! Fast det enda jobbiga var att alla som var där fyllde typ år. Här i USA typ till varje restaurang du går till så är det någon som fyller år och personalen sjunger för en.





Super fredag med stort S!!

Idag är en helt galen dag med många händelser!!

Lady gagas nya singel born this way har släppts och de har gjort reklam på C100 (radiokanal) att de ska spela låten varenda timme hela helgen, wiiiiee! Sitter just nu och spelar den på reruns!



Idag har Jennifer Anistons och Adam Sandlers nya film Just go with it premiär här i USA, i sverige också? + Att det är Jenn´s birthday, 42 tror jag hon är nu, damn!


Ikväll ska vi till Sky Room och slå klackarna i taket!

Sist men inte minst på listan så landar Laura i NY om precis en vecka, gaaah!! Har inte sätt henne på 1 år och någon månad!!


Quiz

Ikväll gjorde jag ett jobb-test för att se vilket jobb som passar mig & svaret blev lite läskigt!

Har lixom jobbat som simlärare och ska helt klart hålla på med turism och service, lite sjukt!
Men nu vet jag att jag valt rätt busniess iallafall!! (;


I väntan på

Sitter just nu och väntar på att mamma mia ska börja på Broadway!

F som i fredag!

Äntligen är det fredag och det firar vi med att gå ut och käka (ovanligt) Jag har typ inte råd att shoppa längre för bränner säkert $50-$60 i veckan på mat. Kommer ihåg att hemma i sverige så när jag gick på restaurang var det något speciellt, men inte nu längre, haha! Men för att käka ute betalar vi oftast inte mer än $20 och då får vi en varmrätt + dricka, helt ok! (;


Puss på eR! :*


The King´s speech

I onsdagfs förra veckan så var jag på bio och såg The king´s speech. Jag hade inga förväntningar av filmen utan att den är typ nominerad till  12 Oscars men det är alltid dom djupa filmerna som är det. Men efter att sett filmen så kan jag verkligen förstå varför den har så många nomineringar. Först och främst Colin är en super bra actor, waoooow! Om ni inte vill se filmen så se om ni kan hitta klipp på internet för att det är verkligen must see! Filmen handlar om Colins caracter som är en stammare och hela filmen handlar typ om hur han bearbetar sin stammning. Visste redan hur filmen skulle sluta för de sa de på radion, haha! Vet inte riktigt om den spelas i sverige än men om den gör det så gå och se den!!


iPod Touch 4th generation

För en vecka sedan köpte jag ju min iPod touch 4th generation, pheew det var långt men rätt ska vara rätt! ;P Skälet till att jag köpte den var för att jag inte kunde köpa iphonen för att den är låst och vill jag ha en olåst så är den redan jail-breakad, or whatever! Och sen den är så bra för där är wifi & en massa apps, wihoo! Och i city är där typ uppkoppling nästan överallt. Det sista men inte minsta skälet att jag köpte denna är för att jag vill ha spotify för att slippa tramsa runder och kopiera från youtube där man måste leta i 100 år för att hitta en bra låt med bra kvalle också är det ändå bara skit. Sen jag kom till USA så fungerar inte mitt spotify så jag har tattat mammas, för att hon har premium. Men ska skaffa mitt eget account snart! Liksom har man råd att köpa en iPod så har man säkert råd med premium 99:-/månad. Hade med mig min iPod på gymmet idag och lyssna på spotify och nu kommer det bästa, de har wifi där så jag kan bara söka på lady gaga och lyssna på alla hennes album eller någon annan artist, wihooo!! Fick även hem mitt skal i helgen som jag beställt från amazon och idag köpte jag sånt skydd för skärmen, men det är skit svårt att sätta på. Efter en halvtimme gav jag upp så nu har jag fullt med luftbubblor, men skit samma!! Huvudsaken är att det skyddar, haha!

RSS 2.0