STREJK!

Hey!
Den sista lektionen idag var engelska. Så jag och några i min klass strejkade den lektionen (läs inlägget igår varför). När vi kommit in till stan så gick jag in en sväng på H&M för att kolla läget. När jag får mina pengar så ska jag handla fler par over-knee strumpor (: (loves it) Och några tjocka hello kitty strumpor, älskar dom med nu till vintern.
Nej nu ska jag nog fixa lite käk, har bara ätit frukost idag. Så jag känner att huvudvärken börjar krypa fram lite nu. Fast jag är inte så hungrig så det får bli något lätt.
När jag käkat så måste jag börja plugga lite :(  har 2 prov & 1 redovisning i slutet på veckan :(  men men..
Ooooh, snacka om att jag sitter bänkad framför tv´n ikväll för att det är sesångspremiär på Ugly betty kanal 5 kl 20.00 och morgonsoffan svt 1 kl. 21.30 ;D  
Puss på er! :*

Usch nu är hösten här så idag fick jag plocka
 fram min vinterjacka från förra året, ZARA

fortfarande förskyld & irriterad

Heey!
idag pallade jag mej iväg till skolan. Jag hade spanska, turism och sen engelska, sen kännde jag att kroppen & huvudet  ínte pallade mer. Så när jag kom hem så fick jag lite mat i magen och sen slumrade jag till en liten stund, sköönt!

Senare idag får jag palla mej vida till Billesholm för att jobba. Kan ju inte lämna sara sådär ;P Sedan kommer päronen och hämtar mej.
Ikväll när jag kommer hem ska jag sätta mej ner och skriva ett mejl till min klassföreståndare angående engelska. Det var helt kattastrof idag altså, inte kul alls. Och bara för att inte skolan har råd med lärare så ska eleverna behöva må dåligt av det. Jag tycker engelska är jätte kul. Men när man läser engelska med 3or på deras ind.val så är det inte alls kul. Man får tex. inte den hjälpen man behöver och det är obekväma tider. 1 timme på måndag & 2 timmar på tisdag. Och jag som hade relativt bra betyg i A kursen har tappat intresset helt och inte äns vill gå till lektionerna. Vad sänder det för singnaler igentligen av skolan? Nej jag hoppas verkligen att det blir en ändring på det här. Och som pricken över i'et så har skolan som policy att klasserna ska vara så små som möjligt. Kiss my ass and call me judy!

PALMA DE MALLORCA BABY!

Det slog mej precis att om exakt en månad så flyger jag och mamma till Mallorca!!
Sist jag var och hälsade på laura var i mars. Det ska bli så kul att få träffa henne igen, familjen, släckt och vänner (: + att jag ska shoppa en massa!! iiiih!
Laura är då min kompis som bor på mallorca. Skriver senare i bloggen hur vi träffades m.m. när jag känner för det!


Jag & laura i palma den 31/10-2007
Jag vet ser helt mongo ut på bilden
men det får jag vell bjuda på ;P

dagen i korthet

mycket trevligt igår med god mat och kul umgänge ;D Fast det tråkiga är att jag inte sovit så gott i natt :( men men..

i morse ringde telefonen 7.30 av att det var dags att gå upp. Sedan kom farmor och körde mej till jobb (för att pappa & farfar hade kört till simrishamn för att hämta staket) Jobbade från 8.30-12.00 pallade inte längre idag pga. min förskyldning. Anna hade lånat mormors bil så då passade vi på att övningsköra, det går mycket bra nu, fast jag blir lite hispig ibland ;D När vi varit hos mormor en sväng och lämnat bilen så gick vi hem. Då hade mamma gjort kycklingfrikasé mycket gott!! Sen har jag typ legat framför tv´n sen dess. Har kollat på men in trees, gossip girl & madicken, älskar det! (:
nej, nu ska jag nog rymma upp lite på mitt rum och sedan ska jag kolla lite på Tv och sen blir det sängen för mej, är helt sjukt trött.
Ses i morgon! puss puss :*

höhö, im still sick

Gaaaah, är forfrarande förskyld. Fast idag mår jag lite bättre, men är sjukt trött och näsan rinner hela tiden.
Idag tvingade jag mej själv iväg till jobb, man får ju ställa upp för ungarna  ;) Men hade inte så många barn idag de var bara 5 st. När träningen var slut så kom anna och hämtade mej. Vi körde in på en parkering så jag fick övningsköra. Det gick faktiskt mycket bra, fråga själv anna! ;) 

Ikväll är jag bortbjuden på middag, men stannar där nog inte så länge. Vill bara sova och sen är det jobb i morgon, Fast kommer nog inte gå i vattnet pga. min förskyldning. 
Just nu sitter jag och lyssnar på Peter Jöback, älskar hans röst. Det är som man smälter (: 
(Lägger upp dagens outfit senare)
Puss på er! :*  

höhö, im sick!

Heey!
åååh gud, ville bara ha sovmorgon i dag. Igår började jag känna av förskyldningen och idag har det varit snäppet värre :( . Har varit helt slut, men kämpat på som vanligt. Hade företagsekonomi & konferens idag. Dagen avslutades idag med ett studiebesök på grand hotell, där vi kollade på deras konferensrum.

Just nu har jag fixat lite på datan tex. skaffat aftonbladet plus, laddat in bilder och försöker få igång min ipod. Det verkar faktiskt funka. Ska ta bort all musik så jag bara ska ha filmer på den när jag sticker till palma de mallorca ;) (får lyssna på musik på mobilen ;P)
Nej, nu ska jag gå och bädda ner mej framför TV´n är helt slut, mår inte helt 100 :/ Så ikväll blir det att stanna hemma och vila för min del :(  det blir vell att jag kollar på film/vänner
Puss på er & jag får krya på mej!



















                                                                                         dagens outfit!

Candy man

hey hey!
denna dagen har varit ganska så soft! Hade hotell B i ca 2 timmar. Runt 10 tiden fick vi håla till 12.15 sedan hade vi naturkunskap i 45 min och sedan var det dags för klassfotografering. vi fick hem en test bild som en utav fotograferna skrev ut som han tog med sin digitalkamera. Den bilden blev lite knas för att ingen var beredd. Några blunda och några kollade bort. Men den bilden som kommer i katalogen kommer bli mycket bättre för att den bilden är tagen med en mycket bättre kamera.
Det har varit sjukt härligt varmt idag, det gillar vi! (:
När jag kom hem så mådde jag inte så bra näsan har runnit och jag har frysit. Men efter en kopp varm oboy har jag fått upp kroppstemperaturen. + att jag har krängt en massa godis idag, hehe!

Just nu sitter jag och kollar på Top Model (: Senare ikväll är det vem kan slå filip och fredrik. Inte nog med det så är det final. Filip och fredrik kommer VINNA!!, de måste vinna.
Nej nu ska jag lägga ifrån mej datorn och fortsätta kolla på TV´n .

Imorgon har vi företagsekonomi och konferens. i slutet av dagen ska vi till grand hotell och gå en rundvandring och kolla lipe på konferens avdelningen.
Ses i morgon! puss puss! :*

Helt slut som artist!

Hey hey!
äntligen kan man vila..  Har varit igång hela dagen idag. Hade 3 lektioner sen slutade  vi. Iockmed att mamma skulle följa med mej på mitt utvecklingssamtal idag och att jag hade tid. Så gick jag med några från min klass ner till stan, och sedan upp till mammas jobb för att hämta upp mamma. Vi var lite smått hungriga så vi tog varsin liten hamburgare m. läsk och pommes på Petters (superduper gott!) Sedan begav vi oss till skolan för att ha utvecklingssamtal. Vi pratade rätt så mycket om engelskan iochmed att 3orna har lektion med oss i engelska B. För att skolan kan tydligen inte ha en lärare till. Och detta tycker många i min klass är ett problem så min klassföreståndare ska skriva ihop ett mail och skicka till rektorerna. Sedan snackade vi bara lite allmännt, det går bra för mej i skolan iallafall, ligger inte dåligt i något ämne.
Efter skolan så gick jag och mamma tillbax till knutan för att ta tåget till filborna för att gå på vattengympa. Där var sjukt mycket folk idag 30 pers = FULLT! det tråkiga är att det är alltid jag som är yngst, det är bara en massa panshisar. Men det får man leva med. Sedan tog vi bussen hem.
Nej nu kallar mamma att maten är klar. Idag blir det mexicanskt inspererat ;)
Imorgon är det fotografering i skolan, aaah så sen kommer skolkattalogen!
Puss puss, gissa vem som kommer somna tidigt ikväll? ;)

jag behöver koncentration när jag ska shoppa!

Hey hey!
Idag hade jag en lektion och det var spanska, 9.30-11-15. Efter spanskan kom mamma och hämtade mej, sedan körde vi till Filborna för att vattengympa, det var jag och "panshisarna" ;P
Efter lite motion så körde vi till Bildeve för att byta däck på bilen, efter en cappucino & en espresso shock så var det klart.
Änterligen så kunde vi köra till väla. Vi tillbringade ett rätt så långt tag inne på Gina tricot. Det slutade med att mamma handlade en kjol och strumpbyxor. Medans jag får återkomma då jag ska köpa mej en mössa ;) När mamma var klar så gick vi vidare. Jag letade efter skor men fann inga som lixom var waaoooow! Så vi körde vidare till Maxi då vi gick in en sväng på familia för att kolla på skor. Jag var inne på skopunkten och fann ett par men nja, fick tänka på saken. Vi gick vidare, mamma var hungrig så vi tog varsin potatis på grafitti. Sedan fann jag ett par superduper snygga skor! Jag har så smala ben så har jätte svårt för att hitta stövlar som sitter snyggt, men jag fann en jätte snygg stövel så jag köpte dom på dirketen, den var även mycket skön (:
Sedan gick vi in på maxi de hade rea på spel så ska intala mamma att vi får köpa ett för att det är sjukt kul att spela spel! Mamma ville ha mjukglass men så sa jag att vi kan ju köpa sia glass i stället också köper vi en nogatsås så det gjorde vi. Hehe villken gottegris man blivit ;P Fast ska vattengympa i morgon med, efter utvecklingssamtalet, skriver mer om det i morgon.
Just nu sitter jag och diskuterar villket gym vi ska välja, men vi kommer vell fram till något bra snart ;)  Har du några förslag? komentera..


                                                             


helt slut!

Såja, då känner man sig klar för en dusch ;)
Idag har jag städat på mitt rum, min toalett, dammsugat typ hela huset & tvättat en massa maskiner med tvätt. Mellan 3 & 4 stycken, pheeeew. Nu ska jag bara lägga in mina kläder i mina garderober sen ska jag duscha och sen ska jag och anna hem till mormor, vi kom på istället att vi ska överraska henne. Sen kl 17.30-18.30 ska jag jobba och sen blir det hem och plugga spanska. 
Ha en bra dag! Puss på er! :*  

suprise!

Hey hey!

Det jag och syrran snackade om igår var att hon skulle sjukanmäla mej så jag kunde hjälpa henne att överraska mamma & pappa med att storstäda hela huset. För att vi har bara 3 lektioner idag och jag pallar ej.
Så nu har jag och anna kommit igång med städandet. När vi är klara ska vi kanske hem till mormor på en fika, ska ringa henne sen ifall det går bra ;)
Nej nu ska jag forstätta med att städa på mitt rum och sedan blir det vell att jag får städa min toalett. 12.50 är det lunchtime med en varmakoppen, hahaha ;D
Puss på er! :*
systrarna johansson flummar..

Äppelkaksvecka

hey hey!
Mycket trevligt igår med god mat och dryck.

Idag har jag jobbat. Fick va i den lilla gruppen idag för att vi saknade tränare, men det gick vell bra det ;) Hade 4 grupper men sen gick jag upp från vattnet och gjorde lite pappersarbete.
Ikväll blir det lite plugg och tv också såklart äppelkaka. Har typ ätit det 3 ggr denna veckan.  Men det är ju så gått!
Haha, sen påväg hem från jobb snackade jag och syrran om en sak som vi ska göra i morgon. Men mer om det då ;)
Nej nu ska jag gå och göra det jag ska.
Puss puss! :*
jag älskar min herrskjorta (:
fast jag hatar min korta överkropp :(

hösten är här!

Hey hey!

nu känner jag att sommaren är förbi och att hösten är här. För att igår så fick jag byta mina sovshorts till långa pjamasbyxor istället.
ett tecken till att det börjar bli höst är att min familj är hembjuden till min mormor idag. Dom ska käka kåldolmar, men hon har nog gjort biffar eller något sont till mej. Jag bara älskar husmanskost (: och varför känner jag då att hösten är här bara för att vi ska hem till mormor. Jo för att vi brukar bli hembjudna till hösten. Så Har typ precis gjort vid mej. Fast jag kör på osminkat ikväll. Eller jag har fondation och rouge ;P
Har varit och jobbat idag iallafall, Så skulle syrran hämta mej. Men vad är det man säger, sådan fader sådan dotter, eller hur är det nu? Skriver mer om det senare vad jag menar med det för måste försöka avrunda nu, ska gå snart lixom!
Ha en trevlig lördagskväll, puss på er! :*

ikväll är jag klädd såhär fast med svarta byxor
 kommer kanske bilder sen ;)

Goderafton!


kvällen blev kanske inte som planerat. Typ folket som varit i DK halvdäckade typ, så var i billesholm i sisådär 1-2 timmar ;P För att malin ville sova, men det kan jag förstå. Så syrran och emelie kom och hämtade mej så ville jag ha en MCflury så vi stack till statena för att handla det, På vägen in till stan så ringde kajsa så vi snackade lite, kom nu ihåg din läxa kajsa tills nästa gång vi ses! ;) När vi handlat våran glass så stack vi ner och körde en runda i stan och sen hem igen.
Nu sitter jag och snackar med laura (min älskade/saknade vänn från mallorca) Fast ska nog snart byta om till pjamas och kolla på någon film eller nått ;)
GOD NATT!

i am smart you´re "nat"

Idag när vi hade företagsekonomi så skulle vi göra en uppgift så jag, michelle, hannes & sandra gick ut i "trapphuset" för att göra uppgiften så sa alla, elin hur gör man? så jag bara jag vet vell inte. Så Hannes & sandra bara altså elin du ser ut att vara smart. Så satt Michelle och gjorde hänga gubbe med sig själv så sa jag kul lixom. Sen sa jag även att Man kan ju ta hela alfabetet som ett ord så blir ju gubben hängd.. Men jag tänkte nog inte igenom det riktigt som jag sa.. För tar man hela alfabetet så ritas ju aldrig kullen ens.
Ja det är inte lätt att leka Smart ;)

företagsekonomi

Tjoohooo alla glada nu är det helg!
Jag bara älskar helgen då man kan ladda inför en ny vecka av kunskap ;P

Idag hade vi företagsekonomi typ halvla dagen, jag tycker facktiskt att det är rätt så kul och intresant. Men det jobbiga är när man ska hålla på att räkna med ränta och amorteringar, men det är vell något som kommer med tiden? I början av lektionen fick vi fylla i en enkät och fick man ett antal med kryss så hade man egenskaperna att bli en företagare och såklart så hade jag det ;)  men det är inget jag funderar på att bli i. Men vem vet vart tiden bär en?
Senare på dagen så hade vi även lite konferens (lektion)

Ikväll ska jag hem till malin och se vart kvällen bär oss ;P Hon &:co har varit i Danmark nu iallafall så dom tar bussen från helsingborg 20.05 så hoppar jag bara på bussen när den kommer till bjuv ;)
Nej nu ska jag fixa lite och så (:

Puss på er, ha en trevlig fredagskväll :*

Malin & jag för typ 2 veckor sen <3


kallsvettas

Hey hey!
Blev inget bloggande igår för att jag palla inte starta datan. Man får ha sina "datorvilodagar" ibland.. Var på vattengympa med mamma igår iallafall, riktigt skönt! ;)

Idag var helene sjuk så vi hade maria istället fast vi skulle arbeta på egenhand. Vi har redan blibit tilldelade vars en hotell kedja som vi ska skriva om. Så Jag och michelle håller på att leta fakta om First Hotels. Vi palla inte sitta hela förmiddagen så vi gick på lunch lite tidigare. Så jag, michelle, Hannes och Sandra stack ner till subway och köpte oss varsin sub :)  Sedan stack vi tillbax till skolan då vi skulle ha naturkunskap men läraren är sjuk så vi hade typ håla i en timme. Sen hade vi svenska då klassen skulle redovisa om sitt språk som man jobbat med under veckan. Så jag och michelle redovisade om hebreiska, hehe!
När jag kom hem så gjorde jag en värma koppen och en ägg-knäckemacka för har ju redan käkat lite idag.
Nej nu är jag riktigt sugen på en kanelbulle så nu ska jag nalla en i frysen och tina upp!
Helg i morgon, skööönT! ;) Puss på er! :*

Det brinner i BJUV!

Jag satt och gjorde min geografiläxa med laptopen i knäet och kollade på Christine, mamma står och bankar på uterumsfönstret och ber mej komma ut. Där kommer stora och svarta rökmoln från andra sidan järnvägen. Jag blev orolig ifall det var vid min mormor så mamma ringde henne, men tur så brann det inte där. Ljudet kan man beskriva som bubblande och knakande, läskigt. Efter ett tag gick jag in på www.HD.se och där fann jag lite info. Det brinner i ett stort hus vid sellebergavägen. Det sägs vara paintbollhuset som brinner. Fast det knasiga är att man inte hört några brandbilar eller ambulanser. Och det ryker rätt så mycket då och då. Röken kommer övanför vårt hus så det gäller att  inte vara ute allt för mycket så man andas in någon skadlig rök.
Nej nu ska jag stänga ner och kolla på Top model 10 som sedan följs av vem kan slå filip och fredrik ;)


fotat från mitt hus

överskottsenergi

hallå ja!
idag har jag faktiskt varit på topp humör, lite smått härligt flummig ;)
Idag på engelskan så kollade vi på the wave. Har facktiskt aldrig sett den innan men jag kan verkligen rekomendera den. För er som ej sett den så handlar den om Hitler hur han kunde styra nazisterna.

Usch vad kallt det börjar bli nu om dagarna, kännde att näsan börja rinna nu när jag gick hem från stationen. Men har fått på mej mysbyxorna nu iallafall. Idag kommer det bli lite plugg, har geografi tills i morgon. Men innan jag börjar med det så ska jag äta lite. Åt inget i skolan idag. Så nu håller mamma på att laga mat, det blir potatisbullar med bacon, låter mumsigt ellerhur ;) Senare ikväll ska jag unna mej med lite tv tittande.
Puss på er! :*

ny vecka, nya tag!

Hey hey!
Orsaken till att jag ej bloggade igår var för att jag jobbade från 8.30-15.00 sen var det hem och plugga och äta. Och sen kollade jag även lite på TV.
Idag har jag varit i skolan iallafall. Det var kickoff och elevrådet hade fixat en final till dom deltävlingar som ägt rum de senaste veckorna. Så satt och kollade på det samt var med på elevrådet, det var vell trevligt. Efter elevrådet så hade vi engelska. Altså jag funderar bara på att lägga av. Jag typ älskade engelska innan men nu är det bara skit! Engelska B är mycket svårare än A kursen så man brhöver mer hjälp. Nej då har inte skolan råd med att ha fler lärare så vi har engelska med några 3or som har englelska B som ind. val. Guuuuud vad jag hatar det, ska verkligen ta upp det med min klassföreståndare på utvecklingssamtalet vi ska ha nästa vecka. Jag tycker det är riktigt dåligt utav skolan. Men men..  Spanskan har blivit roligare iallafall så det är vell possitivt? ;)

Efter skolan så käkade jag pangus fisk med grönabönor, muuums! Sen bar det av till jobbet. Har ändrat träningstiderna nu till 17.30 - 18.30 så man slipper att strässa när man kommer hem från skolan.
Nej funderar på att gå och lägga mej i sängen nu och plugga på lite spanska glosor och kolla på Vänner! (;
Puss på er! :*

you make me happy

Hey hey!
har nästan precis kommit hem från jobb. (jobbar som simtränare) Idag kännde jag riktigt hur jag gillar det! Ibland har man en son lycklig känsla i kroppen av att det känns kul och ibland är det bara jobbigt. Men idag kändes det possitivt iallafall.
Trevligt trevligt igår ;) Softa hemma hos malin med lite folk & krängde äppelkaka tills vi ¨mådde illa ;D

Ikväll blir det bara soft här hemma, jobb i morgon 8.30 så det blir till att lägga sig tidigt..
Puss på er! :*

soft skoldag + shopping!

Hey hey!
Idag när vi kom till skolan så var lärarens barn med för att han hade ögoninflamation så han kunde inte vara på dagis. Så vi hade inte så lång dag idag. Vi hade ett litet läxförhör för att se vad vi lärt oss. Sen skulle vi göra några frågor fast när vi bara hade lite kvar så gick brandlarmet men vi skulle typ ändå ha lunch då, så det blev till att utrymma skolan. När vi stod där ute så sa läraren att vi fick gå hem. Så jag slutade 11.15 idag, så sjukt nice! ;)
Sen stack jag till väla med mamma och anna för att jag behövde handla sminksvamp & rouge. Fundera på att köpa en skjorta på cubus, men får se ifall jag köper den senare i veckan? Sen fann jag även ett par skor som jag kanske också köper senare i veckan? det kommer bli nice ;) Jag köpte även ett hello kitty kinderägg, älska!

Ikväll ska jag hem till malin och softa/synda! ;)

snart helg!

Hey hey!
efter skolan idag så gick jag hem till mormor där min syster redan var. Jag fick lite mat i magen och sen lite gammeldags/skånsk äppelkaka som hon gjort, muuuums. Sen blev det även en hel del snack (: <3 Fast vi var tvungna att gå rätt så tidigt för att jag måste plugga.. Har konferens typ halva dagen i morgon så i läxa har vi att arrangera en konferens med aktiviteter m.m. Så måste verkligen börja på det nu så jag slipper sitta hela natten.
Puss på er! :*

utmattad

Hey hey!
Jag gjorde som jag skulle, läsa lite företags ekonomi på bussen in till stan. Fast jag hann inte läsa hela häftet för att jag blev helt slut i ögonen. Men vattengympan gick hur bra som hälst, det känns att man tränat iallafall. Det bästa är att det är inte så jobbigt men ändå så bränner man en massa kalorier.
Just nu sitter jag och mamma och kollar på vem kan slå filip & fredrik och såklart så hejjar jag och mamma på dom tokstållarna ;D Efter det ska jag sova  ;)

puss på er! :*

jag innan träningen.
hello kitty linne & paraply-H&M
kofta & skarf-gina tricot
mammas jeans-lindex
skor-lacoste
väska-roxy

för övrigt så klippte jag min lugg idag., Har inte haft den nere på jätte länge så den hade vixit förbi ögonen. Det har lixom börjat dyka upp lite finnar i pannan så jag ville dölja dom lite diskret ;P

vi överlevde (:

hey hey!
Jag vet att jag börjar med samma mening dag ut och dag in, men sån är jag. Idag var det skola som vanligt. Idag lädre vi oss att göra hotellbokningar i ett dator program som heter fidelio. Det var facktiskt rätt så kul och det var inte så svårt att lära sig. På geografin idag så hade vi klassmöte i typ 1 timme om inte mer. Då vi tog upp hur vi är i klassen, för att klassen går inte så bra ihop lixom. Vi har rätt så många gruperingar för att vara en son liten klass. Men vi får vell försöka lösa det. Sen snackade vi även om skolmaten, den är  för jävlig och det behöver ändras på den. Man får inte den näringen man behöver "tänk findus färdiglagade mat" det är son mat man får i skolorna.. Men men vi får se vad som sker på den frånten.
Kom hem för ca  en halvtimme sen och jag har precis slukat i mej en värma koppen (: ska nog börja äta det när jag kommer hem från skolan. Det är så skönt för har inte något plugg tills i morgon men jag får vell ändå plugga lite iockmed att vi har företagsekonomi på fredag då vi ska ha läst det första kapitlet i boken. Så ska läsa lite nu när jag ska ta bussen in till stan för att gå på vattengympa. Nej nu ska jag kolla lite på TV (:
vad var det alla pratade om idag igentligen? att jorden skulle gå under.. Får nog ta en närmare titt på det lite senare.
Puss på er! :*

nöjd

hey hey!
Skola som vanligt idag ja. Fast idag började vi 9.30 och det är så himla underbart för att då känner man att man kan sova ut och man känner sig mycket piggare. Fast denna dagen är lite seg för att vi har engelska 2 timmar sista lektionen men vi brukar få sluta lite tidigae ibland. När jag kom hem från skolan så började mamma på maten. Jag ville ha fisk så hon hade köpt makrill och spenatstuvning, muuums så gått det var! (:
Sen har jag även pluggat lite, men har inte så mycket till i morgon så idag blir det soft ;)
Mamma hade även köpt hem lite choklad för att vi har så många bananer här hemma som håller på att ruttna så hon tänkte att man kunde göra banan paj, så det ska jag facktiskt gör nu. Så man har något gått till TV´n ikväll. För att ikväll kl 20.00 är det top model 10 och sen 21.00 är det vem kan slå filip och fredrik. Efter det blir det nog sängen för min del. Försöker lägga mej rätt så tidigt om kvällarna så man inte är så trött i skolan.
Nej nu ska jag sluta skriva och börja på bananpajen ;)
puss på er! :*

jag hatar krängda människor!

Hey hey!
jag måste bara börja med att berätta vad jag tyckte om arn-filmen. Altså den var ändå rätt så bra och intressant men den var lite för lång tyckte jag för att jag låg typ och kollade på klockan hela tiden för att se när den skulle sluta. Men jag kan ändå värmt rekomendera arn-tempelriddaren ifall du inte redan sett den.

USCH vad seegt det var att komma upp i morse, men jag kännde ändå på mej att denna skoldagen skulle bli soft. Jag träffade iallafall malin på bussen till skolan (: så vi snacka lite sen hade vi spanska, turism & engelska. Efter engelskan så tog vi bussen upp till statena för att vi skulle till fredriksdal med naturkunskapen för att gå 2 st tipsrunder. Och det var facktiskt rätt så kul, jag gick med anna & lukas och med dom har man aldrig tråkigt med, (kommer kanske upp bilder i morgon). När vi slutade så kom syrran och hämta mej, jag pluggade lite och sen började mamma på maten. Hon gjorde hemmagjord pasta, för att hon fick en pasta maskin i födelsedagspresent. Det blev mycket gott vill jag lova,. När jag käkat så körde anna mej till Billesholm för att innomhusträningen började idag. Men det gick vell relativt bra. Det var kul att träffa alla barnen igen (:
Så nu är jag supertrött och jag har typ 50 glosor tills i morgon som vi fick idag, pheeew. Nej nu ska jag gå och lägga mej i soffan och plugga lite och sen ska jag kolla på kristallen galan. JAG BARA ÄLSKAR GALOR, önskar att jag vore där (:
Puss på er! :*

här gör mamma "strimlar" mamma pasta (:

hade velat ha helg en dag till!

Pheeew vilken helg. Jag som hade velat vila ut efter en vecka i skolan, men nej då.. Gick och lade mej tidigt i går iallafall. somnade nog vid halv 11, fast sen var det upp igen 7.30 för att sedan åka och jobba. Vi hade ju terminstart för plask & lek idag. Det blev lite klabb, men det löste sig som det alltid gör ;) Och det bra var att idag så var det inte så kallt i vattnen som det brukar vara. Temperaturen brukar ligga på 27-29 grader men idag låg det på 30 och det var perfa ;) 
När jag kom hem hade mamma gjort mat. Sedan pluggade jag lite spanska och skulle kolla på filmen mitt liv som popstjärna som gick på tv ( i brist på annat)  Men jag och mamma somnade.. Sen har jag inte gjort så mycket mer. 
Ska gå och kolla på den första arn filmen nu iallafall med mina päron, får se vad det är för något skit? hehe., 
Skola i morgon, ska till fredriksdal på efter middagen. Kommer mer om det i morgon. Nej nu får jag gå och inta en plats i soffan för att mamma och pappa börjar bli lite otåliga nu.. ;P 
Puss på er! :*  

gårdagens klädsel, västen jag köpte i veckan (:

GRATTIS MAMMA!

Ett stort grattis till min mamma som fyller 41 år idag! Av mej och syrran fick hon 2 st björn borg trosor, men hon ska nog byta dom för att vi råkade köpa hipsters när hon ville ha boxer. Men bara hon blir glad så (:
Idag har jag typ städat mitt rum & framförallt bytat sängkläder (örngott, påslakan & lakan ;).
Ikväll blir det kalas här hemma och jag är sjukt trött, men ska försöka kämpa. Fast ska nog lägga mej relativt tidigt i kväll så jag pallar med morgondagen. Så nu ska jag gå och duscha och fixa till mej sen blir det nog lite plugg? så man slipper det nästa vecka!

Puss på er! :*

mitt söta hello kitty påslakan (:
gaaah, snart ska jag få min nya STORA gadrob ;D


långfredag?

Hey hey!
Mycket trevligt igår flickor & pojkar (: Men gud vad jag hatar fredagar nu för tiden. Man pallar lixom inte göra något på kvällen för att man är så sjukt trött också har man varit igång hela dagen i skolan. Usch nej fy! Och det blir ju inte mycket bättre nu för att i morgon börjar plask & lek (lär små barn att simma) det är från 8.30-14.00 Snacka om att mina helger framöver kommer bli tuffa. Det som en gång har varit en njutning blir nu till något slags helvete. Men jag ska försöka kämpa och hålla mej vid liv! (: 
Puss på er! :*  

i love my girls!
malin, jag & kajsa <3

äntligen helg!

Hey hey!
Idag har vi haft företags ekonomi i skolan hela dagen och pratat lite om konferens. Det är facktiskt rätt så kul med företags ekonomi (: Fast jag har varit lite trött för att jag kunde tyvärr inte somna i gårkväll så jag låg vell vaken till mellan 2-3 på natten, så det blev till att dricka kaffe till frukost istället för juice.

Nej, nu ska jag gå och byta kläder och tvätta mej lite sen sticker jag hem till malin. Sla umgås med några vänner ikväll!
synes i morgon.
Puss på er! :*

vad e detta för något?

hey igen!
nu har jag pluggat lite och drickit några koppar kaffe så jag vakna till lite. Just nu sitter jag och kollar på vänner ;D
altså jag trodde att myggorna hade slutat för sesången.. Jag har typ inte fått ett enda myggbett i sommar men igår så upptäckte jag ett myggbett på min arm och idag har jag funnit 2 st till, ett på mitt lår och tt på ryggen. Vad e detta för något? haha och dom kliar som fan..

Sen pelle (katten) har bettet sig konstigt idag.. När jag stod och lagade mat innan så kollade han konstigt med stora ögon på något och följde det med blicken men där var inget. Och nu för en stund sedan så "kuta" han ut från tvättstugan så han halkade på mattan. Han stannade några meter bort och sen kollade han tillbax på tvättstuge-dörren.. Är här någon som hälsar på idag eller?
Nej nu ska jag ta och ringa mamma och fråga om hon kan köpa hem tv tidningen för hon glömde det nog igår.

sooftisch day!

hey hey!
idag var det skola från 8.40-10.45 typ. Fast läraren blev skit sur för att vi kom försent pga. att bussen var försenad. Under lektionen så skulle vi göra något litet arbete, men det var helt sjukt och svårt att förtå så det gick åt helvete för min del, lämnade inte in så mycket. men men, får vell kompletera det någon annan gång?
När vi slutade gick jag innom tasty house för att handla lite nötter till mamma också köpte jag ett choklad till mej själv, den nya marabou sorten med snacks i eller vad det är ;P  men gott var det iallafall ;) Sen gick jag även en sväng innom scorett för måste ha ett par nya stövlar, får se villka det blir sen, tog en katalog så jag kan bestämma mej här hemma.
När jag anlände till bjuv så på vägen hem gick jag innom klädholken för att se ifall dom hade någa snygga kläder och jag fann en jätte fin stickad väst (:
När jag kom hem lade jag mej på soffan och kollade lite på Tv fast jag råkade somna. Så när jag vakna var det dags att fylla på kroppen med nergi så jag gjorde en kycklinggryta med sallad, mycket gott!
Nu sitter jag här och kollar på TV. Får se ifall jag pluggar lite sen för har lite grejer som ska vara klart tills nästa vecka, och pallar inte sitta med det nu lixom. Lika bra att göra det nu när man har tid.
Puss på er! :*

jolanta ;D

hey igen!
vattengympan var betydligt bättre denna onsdags kvällen. Fast det är inte som det brukar för med denna instruktören så blir det lixom mer dans på något sätt och försöka röra sig till musiken. Det är ju mycket lättre för instruktören som står på land än vi som står i vattnet, men kul är det iallafall. Och i dag var vi också fler som gympa, det var vell fler som fått reda på det skulle jag tro?

Bara för att jag har en soft skoldag i morgon så ska jag unna mej med att kolla på Sex and the city ikväll och kanske ta lite 86% mörk choklad, muuuums. Kan det blir bättre? tror inte det ;P Så ska fixa lite nu innan det börjar efter Tv´n ska jag gå och sova gott iallafall!
puss på er! :*

sex and the city (:

time for some work out

hey hey!
kom hem typ för ett litet tag sen. jag var lite hungrig så jag gjorde en fetaostsallad. Får äta lite snabbt nu för ska ta bussen in till stan runt 5 tiden för att jag och mamma ska på vattnegympa. Får se ifall det kommer fler folk denna gången för sist så var vi bara 3 stycken. Annars så har vell dagen varit rätt soft. Fick i fel på svenska tetstet ;)
I morgon kommer också bli en soft dag. För börjar 8.40 - 11.15 då vi ska ha hotell B hela den tiden. Nej nu ska jag käka upp min sallad så jag hinner med bussen,
puss på er! :*


min mumsiga fetaostsallad!

kämpa på

hey hey!
efter skolan idag så hämtade syrran upp mej så stack vi till väla, för att vi skulle fixa en födelsedagspresent till mamma. Hon fyller facktiskt 41 på lördag ;) Fast innan vi stack in på väla så käkade vi burger king först, det var ett bra tag sen man käkade där, men gott var det iallafall.
Ikväll blir det typ bara plugg, har typ ett litet test i morgon på svenskan och sen skulle vi göra något litet arbete i naturkunskap.. Men men, får vell börja nu så jag slipper sitta hela natten lång.
Puss på er! :*

jag bara älskar burger kings inredning (:

outsiders

usch har ju typ pluggat hela dagen fast fuskat med att titta på TV och varit inne på datorn ;P Just nu så sitter jag och kollar på outsiders. Altså det är fan sjukt det programmet. Jag följde det programmet varje vecka förr men nu så kan jag störa mej på det riktigt mycket, För att det är riktigt outsiders som är med. Det är skrattretande.  
Nej, funderar mej på att gå och lägga mej snart fast klockan är så lite. Men idag har jag varit sjukt trött för att jag kollade på någon film i går kväll som jag inte hade behöft att kolla på, men kollade på det bara för att Pierce Brosnan var med, han är ju bara för snygg ;)

plugg, plugg, plugg...

hey hey!
Skoldagen gick snabbt idag tyckte jag. Fast vi fick en massa läxor utav lärarna, men det är bara till att kämpa! ;) När jag kom hem så gjorde jag en omelett, var svin hungrig för hade inte ätit något i skolan, förutom en banan och ett äpple som jag hade med mej.
just nu sitter jag och pluggar iallafall, har spanska, engelska & svenska tills i morgon + att jag måste börja på lite på onsdagens läxor, blöööö vad jag hatar det. Men för att göra plugget lite roligare så sitter jag och kollat på TV, jag veta att det är dåligt men annars så kan jag inte konsentrera mej.. Nej nu ska jag fortsätta med det jag höll på med, 
Puss på er! :*  

RSS 2.0