solen suger musten ur en.

hey hey!
idag fick jag lov att övningsköra till laröd dör vi tillbringade dagen med mycket bad & sol (: efter några timmar kom staffan trampandes och gemonblöt på sin cykel, hehe (: Vi kom dit runt 11 tiden och stack hem igen vid hlav 7 tiden,. så sjukt härligt. Så då har man fyllt på sin solbränna lite.
Imorgon ska jag få övningsköra till mellbystrand. Har precis packat lite. Gud vad jag hatar att packa när jag bara ska vara borta några dagar, det är så hemskt. Jag vill alltid packa ner lite extra så man har lite kläder och dyligt att välja mellan. Men har packat en väska nu iallafall också får jag packa en till i morgon där jag ska ha mina badkläder. Nej, nu ska jag gå och lägga mej och kolla på vänner eller nått så jag är riktigt utvilad tills i morgon när jag ska köra.
Puss på er :* synes om några dagar igen (:


elin "tvättbjörnen" johansson

hey hey!
idag fick jag övningsköra till arild (: När vi kommit till parkeringen i arild så stod farmor, farfar & deras vänner som är och hälsar på dom där. Så jag slängde mej på tutan och vevade ner fönsterrutan. Efter att ha snackat några minuter med dom så fick jag köra och parkera. När vi gått till "vår plats" så solade vi lite och sedan badade vi. När vi precis kommit upp så kom även min farbror (: Altså vattnet var alldeles glasklart idag och så skööönt! Så jag vi var i vattnet rätt så länge. Staffan & pappa simmade ut till en sten som finns mitt ute i vattnet så jag simmade efter men jag stog aldrig på stenen för att den är full av blåstång, usch mår illa av det. Så jag trampade vatten ett bra tag. Och såklart så skar staffan sig på stenen, typiskt. Men vattnet var iallafall underbart. Det är fan bättre vatten än i en sketen pool ;P Efter några timmar så stack vi hem. Sen har vi käkat lite. Jag & mamma skulle igentligen in till stan ikväll och kolla på bob hund, men vi skiter i det. Solen har sugit musten av oss idag. Vi har ju redan sett thomas öberg en gång innan så ;)
Imorgon så bestämde jag, mamma, pappa & staffan att vi skulle dra till laröd och liggga där och pressa en hel dag ;) Fast då blir det till att sola ryggen för min del. Har lixom sittit i solstolen hela dagen idag och med mina solglasögon, så ser just nu ut som värsta tvättbjörnen :S men får försöka sola bort det i morgon.
Ta det nu lungt där ute, puss på er! :* 

MANGE SCHMIDT IS THE SHIT!

gårdagen var helt perfect. Jag var inne i helsingborg runt halv 11 tiden där kajsa & frida mötte upp mej. Sedan vandra vu upp till statena för att där var tydligen fest. Men när vi väl kom dit låg typ alla och däcka. När klockan började närma sig kvart över 11 så började krypa i hela kroppen på mej. Jag ville bara ta mej ner till stora scenen. När vi precis gått ut från lägenheten hör vi en gubb röst som säger, nu får nu fan vara tysta. Så jag, kajsa & frida bara kuta ner för trapporna. Sendan gick vi med raska steg mot stora scenen. Vi kom dit när Mange precis börjat spela. Så vi trängde oss förbi alla folk i folkmassan för att försöka komma längst fram och det gjorde vi också, typ yeees!! (:
Altså mange är helt klart bäst! villken drag där var under de 45 minuterna, så jävla sjukt! Och han är ju sjukt bra live också. Så alla som inte var och såg han, fy skäms på er ;P

Idag har det inte hänt så mycket, det har varit super fint väder. Fast jag är så dålig på att lägga mej ner på gräsmattan alldelles själv och försöka sola. Så i morgon bär det av till arild för min del ;) älska! Senare på kvällen ska jag in till helsingborg för att kolla på bob hund. Har inte bestämt än vem jag ska in där med, men blir kanske med mamma? får se ;)
Puss på er, ta det nu lungt!! :*


MANGE SCHMIDT ikväll! :D

goderafton! (:
idag va jag & mamma ute och power-walka en runda, yeees! På hemvägen blev det en sväng om mormor, där vi även fika lite. Hon bjöd på kaffe, bullar och orios, muuuums!! ;D Sedan vandra jag och mamma hem igen. När vi kommit hem så fräscha jag upp mej lite, sen stack jag ner till badet och jobba. De var hur fint väder som hälst men där kom typ bara 4 st, det är helt sjukt. När träningen var slut så hade mamma fixat käk när jag kom hem, fiskgratän med grönabönor, muuuums!
Just nu har jag nästan gjort vid mej helt, så jag fick ett glas röd vin av mamma som jag sitter och snuttar på, muuuums! Ikväll ska jag in till hbg-festivalen och se MANGE SCHMIDT! tåget går 22.07 så jag är vell inne i stan vid halv 11 skulle jag tro och mange börjar 23.30. Inne i stan väntar kajsa & frida på mej!,. skriver mer i morgon om hur det gått.
Puss på er! :*

impuls shopping, eller vad det heter?

hallojsan! (:
idag var jag på väla med mamma. Jag skulle igentligen bara ha en hår-klämma. Men det slutade med att jag köpte ett par björn borg skor, ett hello kitty paraply och 2 st klämmor ;) På hemvägen körde vi innom maxi för att vi skulle handla mat. Idag blev det fläskfille med sallad, muuuumsigt! (: Efter maten stack jag, mamma & pappa hem till farmor & farfar en sväng och snacka skiiit. Vi var vell hemma vid halv 11 så nu sitter jag här och snackar lite på msn.
Imorgon ska jag in till helsingborgs festivalen med kajsa & frida!! ;D så kuligt det ska bli och jag ska änterligen få se MANGE SCHMIDT!! ;D
puss på er! :*


softiish!

Hey hey!
idag har det tyvärr inte hänt så mycket. Har typ bara varit hemma & softat. Sen har jag även städat lite & tömt sopor m.m för att päronen kommer nog hem från holland ikväll någongång har dom sagt. Men det hade inte gjort mej någonting ifall de varit iväg några dagar till ;P  det är najs att vara hemma själv!
Men det härliga är att värmen & solen börjar komma nu, så sjukt härligt! Nu när det inte varit "beach-väder" så har man inte tänkt på figuren så värst mycket. Så jag har laggt på mej 2 kilo och jag har paniiiik :| , så får vell försöka att skärpa mej lite nu så jag kommer ner på mina 50 kg igen. Men har ju inte rört på mej så mycket heller, men till hösten blir det gymmet för mej ;)
nej, nu ska jag gitta, puss puss!

hunny im home!

hey hey!
nu har jag varit hemma från simrishamn sen i fredagas. Jag, anna och josefine lämnade bjuv runt 12 tiden sedan vr vi nog framme vid 3 tiden eller nått. Sedan tog det några timmar att försöka sätta upp tältet. Men en man såg att vi hade lite problem så han kom och hjälpe oss, tack för det annars hade vi fått sova i bilen eller under bar himmel. På kvällen så grillade vi på stranden och mös lite. Sen stack vi ner till ica där vi handla svarte petter & yatzy för att vi hade glömt att ta med oss några spel. Efter att vi spelat så gick vi och la oss. Men det tog ett tag innan vi somna, för att anna höll på att bråka med mej så jag dampade lite på henne, men vi somnade iallafall tllslut. På morgonen där på då käka vi frukosten som vi köpt med oss hemmifrån. bacon ost, pågens duo-bröd & gurka som farfar odlat. När vi käkat klat så gick vi och tog oss vars en dusch och fräsha till oss lite. När vi var färdiga så gick vi ner till stan. Först så gick vi en runda, sen gick vi och fika. Sedan stack vi in till ica, beställde ett bord på restaurang glada räkan till kl 7. Sedan gick vi tillbax till campingen, tog på oss värmare kläder och spela lite yatzy & svarte petter. När klockan blev närmare 18.30 begav vi oss ner till stan för att käka. När vi ätit klart så gick vi och köpte glass i hamnen. När vi var mätta & belåtna gick vi tillbax till campingen igen. Då vi packade ihop lite och lade fram kläderna vi skulle ha på oss dagen efter. Så vi kunde sova längre nästa morgon. Även denna kvällen bråkade anna med mej. Men hon höll på att skratta ihjäl sig för att jag tyckte att jag skulle få nobell priset, hahha ;D Jag vaknade runt 4 tiden av att det ösregna. Men tur så var tältet vattentätt. Det regnade hela tiden sen jag vakna. Och när vi skulle plocka ner tältet så regna det men det var även lite uppehåll då och då. Vi ville bara komma där ifrån. På hemvägen körde vi innom bo ohlsson i tommelilla, men där fanns ingen kul som vi köpte. vi var nog hemma runt 4 tiden skulle jag tro. På kvällen kom josefin & emelie in för att snacka & spela lite spel. På lördagen så körde jag och anna för att handla. På kvällen kom emelie, carl & josefin in för att vi skulle kolla på filmen stay alive. Men innan vi skulle kolla på filmen så ville jag se mange schmidt på sommarktysset först. Såklart så var han typ i slutet av programmet, haha .
På söndagen var jag & anna hembjudna till mormor, hon bjöd på kalopps, det var mycket gott (: vi hade mycket roligt, har inte skrattat så mycket på jätte länge. Sedan satt vi och spela skip-bo i ca 3 timmar.
Idag var anna i stan på anställnings intervju. När hon kom hem fixa vi lite, sen stack vi och handla. Iockmed att vi var i hyllinge så körde vi innom farmor & farfar där vi fika. Sen kom även min farbro (: Vi fick sticka runt 16.30 för att vi skulle jobba 17.00. När vi var hemma igen efter jobb så laga vi tacos, muuuums. Sen har jag typ kollat på Tv hela kvällen lång.
sen får vi se vad som händer i dagarna,. puss!!

hej då!

hey hey!
snart bär det av till simrishamn. Och min älskade granne josefin ska följa mej. Vi kom på det typ 11 i gårkväll, så knas det kan bli ;P Men men, vi kommer vell hem på fredag skulle jag tro?

steffi ifall du läser, jag vet att jag frågade lite lätt ifall du ville följa med. Fast det blev lite hastigt igår så förlåt :( Men det kommer fler gånger. Hoppas du förlåter mej! <33

simrishamn here we come ;D

hey hey!
under dessa 2 dagar har det inte hänt så värst myckett, har typ bara softat. Fast idag tog jag & pappa motercykeln för att köra till biltema & jula, för att pappa behövde inhandla lite smått&gott. När vi kom hem hjälpte jag mamma lite med maten. Vi käka kycklinglassange, mycket gott var det (: Ikväll ska jag käka melon & glass när jag kollar på allsång på skansen. Sen blir det nog att jag kollar på någon film eller packar och förbereder. För att i morgon så kör jag & syrran till simrishamn. Vi hade tänkt att tillbringa några dagar där då vi ska övernatta på campingen. Det blir nog att vi fäller baksätena och lägger in en luftmadrass så vi kan sova i bilen, fall i fall det börjar regna. Hur många dagar vi ska vara iväg vet vi inte än men det blir nog max 3 st :P
så vi synes om några dagar igen, puss på er!!

semester?! skulle inte tro det

Igår så dråg jag hem till kajsa för att jag hade inget annat för mej. Jag hade med mej en kladdkaka som mamma bakat. Till den så vispade jag & kajsa grädde med kakao i, det blev rätt så gott facktiskt. Vi drack självklart kaffe till kakan (: Efter att ha fikat & snackat en mamma skit ;) så gick vi runder lite i i huset och sen in till hennes morfar ;D Efter den lilla upptäcksfärden så blev vi lite törstiga, hahaha ;D Efter ett tag så kom även linda på besök (: Vi käka popcorn och kollade i skolkattalogen (bjuvskomun). Sedan drog vi ut på en cykeltur in till byn där kajsa & linda köpte godis. Sen satte vi oss ner för att snacka & lyssna lite på musik. Runt 11 tiden så cykla vi hem igen.
Pappa kom och hämta mej vid 12 tiden efter att jag guidat honnom igenon ekeby och ut på åkern ;D På hemvägen så snacka han om att han kollat upp prider m.m till New york. För att vi har snackat om ifall vi ska dit till hösten eller vintern. Flyg & hotell skulle gå på 60 000 för 4 pers. Men sen har vi även snackat om att vi ska köra rute 66, från chicago till Los angeles. Så pappa bara jag tror vi ska satsa på det istället. Men isåfall så reser vi nästa sommar Och pappa bokar kanske biljetterna i höst! Snacka om att jag blev glad när han sa det. Så nu ska jag gå och övertala pappa om att han måste boka resan (:

Innan pappa hämtade mej hos kajsa igår så hade han varit och jobbat. För att han har semester nu 3 veckor frammåt. Så sa jag, jag svär att du kommer att vistas på det kontoret någongång under dessa 3 veckorna. Och nu när jag vakna i morse, tror ni inte att han sitter och jobbar i köket & snackar i telefon med någon jävla snubbe och på engelska ;S Jag blir trött altså, när man har semester så har man. Han jobbar lixom alltid, tycker synd om han. :(
Men men, idag vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Får vell se vad dom dyker upp ;P  puss puss

bakken

hey hey!
i torsdags var jag somsagt i Landskrona. När jag anlänt till LA stod natthalie och väntade där på mej, sedan gick vi hem till henne. Där vi satt i kanske 4 timmar och snacka och lite annat ;D  sedan drog vi hem till anna på vägen dit så köpte vi hem pizza. Sedan blev det fest! ;)  jag drack inte för mycket och inte för litet, det blev som man säger på svenska LAGOM ;) Runt 10 tiden stack vi ner till stan för att vi skulle kolla på Jill johnsson, men vi blev lite sena för att natthalie börja bråka med andy men men vi kom fram tillslut. Efter en trevlig kväll så var jag vell hemma runt halv 3. Sen gjorde jag varsen varm macka till mej och syrran, tack för snacket, behövde det verkligen <33

Sen i fredags så hände det typ inget. var bara helt slut

Men idag har jag varit på bakken, tack för en trevlig dag! fast det regna då och då (: <33

hatar att jag älskar dej!

pheeew, även en sömnlös natt. somnade säkert inte förrän vid kl 6 i morse. Så under hela natten har jag kollat på vänner och pillat lite på mobilen, försökte lära mej spela tennis, men det gick åt skogen, haha ;D Men jag tror jag vet problemet till att jag ej kan sova. Det är nog för att jag druckit kaffe så sent på kvällen och min kropp kanske inte klarar koffeinet? Och sen så tänker jag alldeles för mycket, uusch, det är riktigt jobbigt.
Men men jag har sovit högst 4 timmar och jag ska vara vaken hela dagen+ natten så det blir till att hinka in en massa kaffe under dagens gång. Har redan druckit typ 1½ kopp till frukost.
Nu väntar jag bara på att tiden ska gå, för måste typ dra snart. Tåget in till stan går 12.25 och det tar kanske ett kvart att gå till stationen. När jag kommer in till stan så ska jag handla en blomma och sen får jag nog hinka in en kopp kaffe på tåget, haha ;D
Men jag ska försöka ta det lungt ikväll så jag inte gör bort mej totalt. för att jag känner att dricker jag för mycket, kommer jag antingen att ringa eller messa en viss person. och tror nog att det är ganska så onödigt? Men men, jag får se hur dagen blir. Bloggar mej i morgon, puss hejs!! (:

im trying to move on

hey hey!
idag vaknade jag runt 11 tiden, så skööönt! Jag käka frukost och sen var jag och mamma ute och gick en runda till allivs för att handla grädde och grillad kyckling. Sen var det in i duschen för att göra vid mej för att vi skulle hämta mormor för att sedan köra hem till mormors ex-granne. Men hon var tyvärr inte hemma så vi körde hem igen. Mamma hade bakat kladdkaka som hon tog med sig men iockmed att folket inte var hemma så stack vi hem och käka "midsommar mat". Just nu sitter jag i uterummet och fikar med mamma och mormor för att anna är så osocial, så hon har lagt sig vid tv´n, typiskt henne, haha ;D

ooooh, imorgon så tar jag tåget in till landskrona för att träffa mina klasskompisar, så kul vi ska ha. Och gud vad jag saknat dom, med våra roliga stunder!! ;D

elin inse fackta!!

pheeeew villken natt. Somnade säkert inte förrän vid 5 tiden. Sen gick jag upp runt halv 11, så är rätt så slut just nu. Men men under natten så kollade jag på vänner iallafall, som jag alltid gör när jag inte kan sova.
På eftermiddagen så drog mamma med mej till maxi för att jag sedan skulle hämta min moppe som stod hemma hos steffi. När jag kom hem så höll mamma på att göra fisksoppa som jag ville ha idag, muuumsigt! Sen har jag typ bara kollat på tv. Tisdag = allsång på skansen. Altså jag är fan kär i brolle, han är så jävla sexig och sjunga kan han, muuums på Brolle ;) 
Men nu sitter jag här och lyssnar på Kelly Clarkson och det är fortfarande kaos i min hjärna. Vill bara här ifrån så jag kan komma på andra tankar. Och försöka "move on with my life". 

I morgon ska jag kanske hänga med mamma & mormor  till mormors föredetta granne, men får se ifall jag känner för det. Annars så på torsdag tar jag tåget till Landskrona där jag ska träffa mina klasskompisar + andra vänner (: gud vad jag saknat dom!! Vi kommer ha riktigt roligt, nu hoppas jag bara på bra väder ;)  

som tusen knivhugg i hjärtat

gaaaaaaaaaaaah!! varför måste det bli såhär? har redan varit med om det en gång innan, varför dra upp det igen när jag precis glömt bort allt? antingen så har jag bara lust att prata med någon om det, men det är inte så lätt. eller så funderar jag på att bara skriva ner allt här, för måste få ut det jag känner. För att på insidag och i hjärnan är det kaos!  Det käns just nu som att bli knivhuggen i hjärtat, det är en son smärta så jag bara vill gråta mej till sömns. Vill bara försvinna så jag slipper denna hemska smärta :'( 

pannkaks måndag

idag runt 1 tiden tog jag moppen hem till steffi sedan kom kajsa. När hon kommit så gjorde vi pannkakor, de blev mumsiga!! (: Vi satt ute ett rätt så bra tag fast det åska. sedan begav vi oss innot och sen kom emma (:
Så när vi satt ute så flög där en helikoper förbi några gånger så vi blev lite fundersamma. Men när emma kom sa hon att det rymmt någon får varagården (åldersomshem). Hon rymde i lördags och han än inte blivit hittad. Hundar har fått upp spår men sen har spåren bara försvunnit.. Kvinnan hade visst en rullator med sig ut och bandage runt huvet för hon hade nyligen blivit opererad för något tumör. På råga på allt så har hon eppelepsi. Så hon kan ju ligga död någonstans i bjuv, det är så sjukt läskigt.. Ska jag lixom våga sova med fönstret öppet i natt eller?

söndag....

hey hey!
igår övningskörde jag till laröd med mamma och pappa där vi låg några timmar med sol & bad, mycket trevligt! (:
runt 17.30 moppade jag hem till steffi sen stack vi hem till emma för att hennes mamma fyllde år. Där fick vi en mycket good smörgåstårta och sen till efterrätt blev det juggubstårta & kaffe, muuuuums!!
När vi käkat klat så stack vi ut en runda i billesholm där vi träffa på malin (:  sedan körde jag hem igen runt halv 1 tiden skulle jag tro? När jag kom hem satt mamma & pappa utanför grannens hus och snacka med dom så jag begav mej in dit för att snacka lite. Vi hade ett väldigt viktigt samtal om en väldigt viktig grej som vi måste reda ut ;)

Idag har jag typ inte gjort så mycket bara softat. Just nu så tittar jag på wimbeldon fast det är uppehåll nu för att det regnar. Men men, hoppas Nadal vinner iallafall!!! (:
imorgon börjar mamma sin semester så får vell se ifall vi hittar på någonting, annars så får jag vell hitta på något annat. Vill inte att det ska regna nästa vecka, vill ha SOOOO

solen suger musten ur en

Mamma väckte mej runt halv 10 i morse och fråga ifall jag skulle sova hela dagen.. Men jag gick upp iallafall för att ta på min bikini och packa väskan för att jag & mamma skulle ju köra iväg till arild. Efter att mamma varit och lämnat syrran på stationen och handlat lite inför arild så stack vi. Vi var nog framme runt 11.45 skulle jag tro. Det har varit en helt underbar dag! Fast frammåt 3-4 tiden så börja de stora molnen rulla in och det börja blåsa, så det bidde lite kallt ;P Så då ville mamma åka hem. På hemvägen körde vi innom maxi för att mamma skulle handla lite. Så stod vi vid kött disken för att mamma skulle se vad vi skulle käka i morgon. Hon stod och kollade på benfria kareér men där fanns typ inga bra kvar. så sa jag men här finns ju fast dom kommer från damnark, så sa hon; det skiter väll jag i jag ska inte prata med dom, hahahahahaha. snacka om att jag skratta ;D De hade något nytt som jag aldrig sett förr på maxi, man kunde plocka sin egen müsli, för är lite trött på solroskärnor, russin och fiber havregryn. 
men men, nu sitter jag här och har inga planer för kvällen så vi får vell se vad som dyker upp ;) 

 
mamma, typ innan vi stack.

paradis

Igår skulle jag igentligen käka vofflor med mina kompisar men så blev det ej. Så jag stack in till gröningen istället dör min syrra och hennes kompis satt. Sedn så satt jag och anna och vänta på mamma i ca en timme för att mamma blev lite försenad pga. en patient. När vi kom hem så grillade vi och käka juggubbar. Runt 9 tiden kom kajsa & steffi. Så satt vi i uterummet och snacka med mamma och käka kanelbullar.

Idag hade jag och anna bestämt oss för att vi skulle köra till arild. Annas kompisar skulle igentligen också följa med men så blev det inte. Iockmed att anna skulle ha bilen så körde hon mamma till jobb. Men innan jobb så skulle mamma in på bageriet så handla hon 2 frallor till mej och anna också. Jag hängde med in till stan för att när anna lämnat mamma skulle vi in till maxi och handla lite inför dagen. När vi sen kom hem bredde vi våra frallor och fixa lite. Vi lämnade huset typ halv 10. så vi var framme i arild typ 5-10 över 10. Sen låg vi där tyill typ 15.15 då vi börja packa ihop för att vi skulle gå ner i hamnen för att käka glass ;P sedan körde vi hemmåt för att vi skulle vara på badet i bjuv kl 17.00 för att jobba.
Jag trodde facktiskt att där skulle komma fler barn för att det var så funt väder. Men där kom typ bara 5 st. När vi kom hem igen så laga jag mat fast jag inte var så hungrig men anna skulle tvunget ha, så jag fick käka lite för att hålla henne sällskap.
Jag har facktiskt fått färg idag, överlycklig ;] mammas semester börjar i morgon så vi kanske drar till arild då, muuums på det ;) 
haha, mamma kom precis in och sa; elin jag har en tidning till dej. Så kom hon in med en GLAMOUR tidning, snacka om att jag ska läsa vid havet i morgon ifall vi åker iväg ;)   PEACE!! 

jag påväg ner i vattnet, idag var det svin kallt men sjukligt härligt! (:

jag har 0 kondition

Hey hey! (:
idag vaknade jag runt 11. Sen var det dags att käka frukost och ta sig en dusch. Bussen in till stan gick 12.17 där malin, sebbe & steffi redan satt. Vi hoppade av vid lasarettet för att sebbe skulle ta en spruta och steffi skulle in till lanz trafiksola för att göra syntest. Efter syntestet stack jag & steffi till lasarettet för att möta upp sebbe, malin, kajsa & linda. Efter att kajsa och sebbe fått sina sprutor så gick vi en runda i stan. Där vi även träffa på Åb & hans polare. Jag fann mej ett par jätte snygga shorts inne på Gina. 18.05 tog vi bussen hem. När jag kom hem var mamma klar med maten. Vi käka spätta med haricots verts som var stekta i vitlök & hela cayene peppar, älskar det!! Efter det kolla jag och mamma på allsång på skansen sedan cyklade jag till statoil för att möta emma, steffi, sebbe & malin. Där smaska vi i oss lite godsaker. Jag krängde iallafall en glass, magnum "ecuador dark" min favvis ;) Sedan cykla emma hem och vi andra cykla hem till mej. Runt 11 stack dom hem igen. Så nu sitter jag här och lyssnar på bob hund (:
I morgon kommer gänget hem till mej, då vi ska luncha vofflor ;) PEACE!

RSS 2.0