MANGE SCHMIDT IS THE SHIT!

gårdagen var helt perfect. Jag var inne i helsingborg runt halv 11 tiden där kajsa & frida mötte upp mej. Sedan vandra vu upp till statena för att där var tydligen fest. Men när vi väl kom dit låg typ alla och däcka. När klockan började närma sig kvart över 11 så började krypa i hela kroppen på mej. Jag ville bara ta mej ner till stora scenen. När vi precis gått ut från lägenheten hör vi en gubb röst som säger, nu får nu fan vara tysta. Så jag, kajsa & frida bara kuta ner för trapporna. Sendan gick vi med raska steg mot stora scenen. Vi kom dit när Mange precis börjat spela. Så vi trängde oss förbi alla folk i folkmassan för att försöka komma längst fram och det gjorde vi också, typ yeees!! (:
Altså mange är helt klart bäst! villken drag där var under de 45 minuterna, så jävla sjukt! Och han är ju sjukt bra live också. Så alla som inte var och såg han, fy skäms på er ;P

Idag har det inte hänt så mycket, det har varit super fint väder. Fast jag är så dålig på att lägga mej ner på gräsmattan alldelles själv och försöka sola. Så i morgon bär det av till arild för min del ;) älska! Senare på kvällen ska jag in till helsingborg för att kolla på bob hund. Har inte bestämt än vem jag ska in där med, men blir kanske med mamma? får se ;)
Puss på er, ta det nu lungt!! :*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0