Sista dagen på 2008!

Hey hey!
Har precis kommit ur duschen så nu är det Sandras tur, så då passar jag på att blogga lite!
Igår var det typ shopping hela dagen. Först följde jag med sandra på jobb i några timmar och sen stack vi till malmö & tiranglen för att leta efter klänningar, men fann tyvärr inga :(
Sen stack vi till lund för att sandra skulle till make up store för att gå på en sminkkurs. Medans hon gjorde det så gick jag & alex (sandras kille) på stan och letade som galningar efter en smal guldig slips, men fann tyvärr ingen.. Men det löste sig ändå. Snacka om att jag var frusen när vi kom hem. Ja, ni såg ju vad jag hade på mej igår + mina hello kitty skor, hehe. Tårna var typ isbitar.
Senare på kvällen så testade vi vad vi skulle ha på oss på nyår och olika frisyrer. Jag ska få låna en klänning av sandra från style by stars ;) Vi kommer vara hur snygga och rosa som helst! (:  
Innan vi skulle gå och lägga oss så kollade vi på sex and the city, men jag somnade rätt så snabbt. Hade ju dock varit uppe sen 7 på morgonen..

Idag sov vi typ till 13.30 så sjuuukt skönt! Men det var vårat mål så vi kan hålla oss vakna ikväll så vi slipper vara trötta, hehe ;P Så fram till nu så har vi kollat på närr & fjärran. De har sont matathon på TV4+ idag, WE LIKE! ;)
När sandra är klar duschad så ska vi nog börja göra vid oss för att sedan dra vidare till Landskrona där vi ska fira nyår ikväll!

Pussen på er! :*

JAG ÖNSKAR ER ALLA ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR & ETT GOTT FORTSATT PÅ 2009!

GOTT NYTT ÅR!

Godermorgon  allihopan!! (:
Idag är jag uppe med tuppen för att idag ska jag hem till sandra och sedan ska vi ta oss en tripp till Malmö för att shoppa lite! (: , I LIKE!!
Bussen går 8.17 sen ska jag sitta på knutpunkten och vänta i ca en halvtimme på nästa tåg så då ska jag in på espresso house och käka lite frukost hade jag tänkt, det kurrar faktiskt lite i magen nu. Men den får vänta ;P

Så ni får ha en riktigt fin nyår nu allihopan!!
Gör som jag! Försök ta det lungt, kvällen än lång så ni inte ligger och däckar kl 21.00 och är sjukt trötta tills alla raketer ska smällas upp i luften och när man ska dricka champagne, muuuuuumsfillibabba! (:

Nej nu måste jag kila och se så att jag fått ner allt jag ska,
Pussen på er!! :*


dagens outfit!
tights - gina
top - H&M
scarf - cubus
klocka & skor - hello kitty! ;)

Packa pappas kappsäck!

Såja, då var det fram med weekend bagen igen! ;) Men jag gillar det!!
Ska ju hem till sandra nu över nyår. Ska fira nyår i landskrona denna gången hade jag tänkt mej! Så imorgon bitti åker jag. Under dagen så ska vi försöka shoppa klänningar i malmö! Båda har typ panik!!  Vi har inte funnit dom perfecta klänningarna än, men vi har backupps ifall det inte vill dyka upp någon klänning i morgon, men man får ju alltid hoppas!! ;)

Somsagt så har jag blivit helt desperat av ABBA sen jag och syrran fick det i singstar i julklapp! Hahahaah. Så vi har några samlings skivor här hemma (har dom flesta låtarna på LP). Men har iallafall rippat in några ABBA skivor i datan som ska laddas in i min ipod nu hade jag tänkt. Har typ inte använt den på super länge. Lyssnar mäst på mobilen nu mera så ipoden känner sig nog lite ensam :( stackare men imorgon ska den användas flitigt när jag sitter både på buss & tåg!

nej, nu får jag gå och packa och tanka ipoden. Sen får jag vell gå och lägga mej, för ska ju upp tidigt för att ta bussen in till stan & sedan tåget till dösjebro!
Pusssen & god natt!! :*


Ipoden har nog saknat mej lite! (:

i love chinos!

Goookväll! (:
Idag körde ju jag & syrran till väla. Jag trodde att där skulle vara lite folk, hahahaha! Hur dum får man vara igentligen? ;P  Inne på H&M så träffade jag Ella, städerskan på hotellet jag praktiserade på. Hon är bara för sööööt! (: Jag och syrran gick bara en snabbis på väla för att anna var tvungen att shoppa lite med sitt väla kort så de pengarna tog slut.
Sen körde vi in till helsingborg, hahahaha! Altså ni skulle varit med! Vi skulle parkera. Så ställde vi oss vid tivoli och där, men det kostade 12kr/h så vi körde där ifrån, snåla studenter som vi är, hahahah! Så körde vi upp på knutpunkten i stället men där kostade det 20kr/h. Så tillslut så körde vi till en annan plats vi visste & där kostade det bara 6kr/h, hehe! :)

Så nu är jag hemma 1 par chinos rikare, eller vad man ska säga? ;D
Jag har redan ett par gråa men vill ha beiga också ;) Så jag kollade inne på Gina så fanns där fullt med chinos i storlek 36, 42 & 42 men inga i 38 som är min storlek. Så Jag tänkte nej, jag gå och testar dessa med storlek 36. Så när jag stod i kön till provrummet så fick jag syn på ett par som någon annan testat och så kollade jag på lappen där stod storlek 38 så dom ryckte jag och sket i att prova, för visste att dom passa. Så när jag kom hem så testade jag dom, de satt perfect! ;)

















 

shopping time!

Nu har jag sjungit singstar(ABBA) och gjort vid mej. Snart ska jag och anna köra till väla & stan. Ska se ifall jag kan finna någon klänning.. Har lixom panik nu för det är nyårsafton om 2 dagar, aaaah!!!

ha en bra dag allihopan så synes vi ikväll!! ;)
Puss puss :*

Mjaooow!

Hey hey!
Idag vaknade jag runt 9.30 av att katten jamade som faan. Det kom nog ända från magen & högt var det!  Sen kunde ju inte jag somna om så jag gick till tv´n och satte igång the break up med Jennifer Aniston & Vince Vaughn. Santidigt så käkade jag lite frukost. Igår köpte jag och mamma hem rostebröd så idag blev det 2st rostemackor med julost på & såklart några koppar kaffe!! ;) Har inte käkat rostemackor på år och dar!
När filmen började närma sig slutet så började det såklart att hacka!! Jag spelade filmen i playstationet för att vår DVD kan fan gå i pension för att den bara hackar hela tiden. Så tror att det är den som förstört min film för att den funkar i datorn.. Men men.. Har redan sett filmen så många gånger så vet hur den slutar ;)


Jennifer Aniston på premiären av hennes nya film Marley & me
Ska snart läsa boken så fort jag köpt den och sen ska jag såklart se filmen.
Biopremiären i sverige är den 13/2! Filmen verkar hur bra som helst! (:


söndag!

Idag har det varit en riktigt soft dag! När jag kom hem från att handlat med mamma så sjöng jag singstar med syrran. Vi köpte ju svenska schlagers på singstar igår. Så nu ikväll har vi sjungit igenom alla låtar, haha!  Vill sjunga abba nu för när vi va hos mormor igår så nynnade jag på thank you for the music typ hela klällen så vill sjunga låten nu men skivan hackar, helt sjukt. Men ska gå och höra med anna nu ifall hon kan hjälpa mej om jag gör något fel?

Puss puss :*

älskade mamma!

Min mamma är så gullig!
Hon frågade precis med en lite gullug röst om jag ville följa med och handla, hihi!
Så då får man vell vara en liten ängel & följa med. Har ändå inget annat för mej! Bäst att man tar med sig plånbörsen det kanske blir fler ärenden? ;) 


Snygga eller vad? (:

Hello Kitty!!

Som de flesta vet så är jag helt galen i hello kitty! Jag kan inte fatta det själv, det är som en drog lixom, det är helt jävla sjuuuuukt!!
Sen har jag funderat på varför folk förknippar det med små barn? Min syrra hade sagt till någon hon känner att jag älskade hello kitty, så hade dom frågat lixom med ett smile hur gammal jag var, så hade anna sagt 17½. Folk blev helt snopna... Är det barnsligt med hello kitty? & varför säljs mäst hello kitty "stuff" bara på barn avdelningen på H&M? kan någon förklara det för mej? Mamma har berättat för mej att hennes patient som är närmare 70 år är lika galen som mej i hello kitty! Vad ska vi säga om henne då?

Mitt intresse för hello kitty började någongång i början på 2006 då min kompis laura från mallorca kom och hälsade på. Hon hade med sig några prylar som hade hello kitty tryck och det var då jag började få upp intresse för hello kitty. Men jag visste ju vad det var för något för att jag har ett tryck på hello kitty på min syslydspåse som jag gjorde när jag gick i 3an.
Sen dess har jag sammlat på mej en massa grejer med hello kitty. Det är precis som att ni kanske har ett stort intresse för hästar, mat, shopping ect. okej jag har också ett stort intresse för shopping men ni fattar vinken? ;)
Jag kommer iallafall att fortsätta gilla hello kitty vad ni än tycker, ska spara pengar nu så jag kan shoppa loss hello kitty saker i palma sen! ;)


I LOVE HELLO KITTY!

nattugglan!

Tjooohoooo!
Klockan är lite över 2 & här sitter jag och bloggar.
Idag tog jag och syrran en sväng till familia där jag fann mej en ny scaf & en ny hello kitty klocka, som jag spanat in nu ett tag. Sen köpte vi även ett nytt singstar spel, svenska schlagers! (:

kl 17.00 skulle vi vara hos mormor då hon bjöd på lutfisk. Jag är uppvuxen med det så jag tycker det är jätte gott, men jag vet jätte många som hatar det, hehe! Men det konstiga är att jag älskar lutfisk med hatar lax. Jag vill lära äta mej lax men jag klarar inte av smaken... Iallafall, det var en mycket trevlig kväll. Det var inte bara min familj som var bjudna hem till mormor utan även mormors bror med familj. Dom är alltid så trevliga! (:

Här kommer mina mellandagsreafynd! ;)


Denna söta väst har jag kollat in nu ett tag, tur att jag
köpte den på rean för då var det halva priset!! ;)
Även kvällens outfit!


Fann även denna söta kjolen.
funderar på ifall jag ska ha detta på nyår, om jag inte finner någon
annan klänning? fast då ska jag ju ha strumpbyxor istället ;P


Ett av årets bästa köp!
Har kollat in denna klockan nu ett tag men idag blev den min
för endast 398:-  helt överlycklig & den är helt sjukt snygg!!

Mellandagsrea!

Heeey!
Sorry för dålig uppdatering idag men har tyvärr inte varit hemma. Först blev det mellandagsrea på väla med familjen och sen var vi bjuda hem till farmor & farfar på mat. Det blev ett litet julbord, sista för i år får jag hoppas!
Vad jag fyndade idag får ni se i morgon. Mår rätt så illa nu efter all julmat som jag ätit de senaste dagarna. Så nu ska jag krypa ner i min säng och kolla på gossip girl!

Puss på er & god natt! :*

ABBA feber!

Ni ikväll så har jag kollat på TV. Först så såg jag den Abba gjeren på TV 3.  Altså gud vad grymma dom är igentligen. Och vilken ABBA feber det är just nu igentligen, men det skadar vell inte björn & benny?! ;)  Dom 2 grabbarna är så grymt skickliga! Dom sa att dom inte ens kunde fatta det själv, hehe!
Sen kollade jag på Allsång på skansen, eller det var en sammanfattning & så listade dom de 10 bästa allsångerna. När man ser på allsång på skansen så vill man bara ha sommar! Det är ingen sommar utan allsång på skansen. Är lixom  uppfödd med det. Varje tisdag har man suttit och kollat. Okej nu kanske jag överdrev lite, men jag har kollat på det i många år iallafall, sen jag kan minnas faktist, hehe! Men det är härligt. Det hade inte suttit fel att åka upp till stockholm i sommar och besöka skansen? Var där för typ 6 år, hehe!
Efter Tv´n så fortsatte jag att rensa min garderob + byrolådor. Jag rensade bort alla sommarklänningar shorts och vissa saker som är sommriga eller som jag inte användit på välldigt länge ;P Det fyllde nästan en svart sopsäck... Sp nu får jag ställa undan den och plocka fram den till våren/sommaren. & nu blev där lite bättre plats iallafall, så jävla skönt!!

Nej nu funderar jag på att gå och lägga mej. Som pappa säger, har ni nu vässat armbågarna? För att imorgon ska vi till väla och stångas,. Min älsklingsdag, mellandagsrean!! (: Så i morgon får jag nog upp 8.30 för att vi ska vara på väla när det öppnar så man slipper gå på väla mitt på dan när typ alla är där, fyyyy!

Vi synes i morgon, då jag ska visa vad jag funnit på mellandagsrean!
Puss puss :*


lök dag!


Jag & anna fick ju singstar igår.
Så idag har jag och mamma sjungit igenom hela skivan (:
Och såklart så avslutade vi med, thank you for the music!
Jag kommer bli proffs på abba´s låtar nu!!! ;)




Dagens outfit!
älskar att gå med leggings eller tights hemma (:



Imorgon är det mellandagsrea och mamma tycker inte att jag behöver köpa något.. För att hon tycker redan att jag har så mycket kläder, hehe! Men jag har bestämt mej att jag ska ha en klocka som jag tittat ut och sen kanske ett par jeans. & en klänning måste jag fan få tag på. Snart är det nyår och jag har typ, PANIIIIK!!
Så nu funderar jag på ifall jag ska ränsa ut min garderob och lägga kanske alla sommarkläder i en kasse, för att dom lär man inte använda nu på länge? Har lixom inte plats till alla mina kläder snart. Gör snart en walk in closet av mitt egna rum. Får hänga upp kläderna på väggen snart, hehe ;P nej, usch!!
& det gör det inte mycket lättare i heller av att syrran gå och snor mina kläder. Ska snart sätta lås på min garderob, eller så ska hon få hyra kläder, 20:-/plagg! ;)  ingen dum idé eller? ;D

Nej nu ska jag gitta
Puss puss :*


mina julklappar!


Här är ett gäng med mina julklappar, detta fick jag;
leopard top, en lika dan som jag köpte i förgår.
Så den som jag köpte ska lämnas tillbax i morgon ;P
  
linnen, benvärbare, over knee, halsband,
hello kitty grejer, pengar & USB minne.
Upps! Höll på att glömma att jag och syrran fick
ju också ett playstation 2 + ABBA singstar!


Detta var en av de gulligste julklapparna jag fick.
När jag packa upp det så tänkte jag, fan detta linnet har jag inte sett på H&M
Så sa min syster att hon gjort det själv! Hon har köpt ett linne från H&M och sytt
på Hello Kitty, hur gulligt är inte det?
Det är när man får sonna här paket som man tänkter att det är inte priset
som räknas utan tanken & själva presenten man får, guuud! (:


ÄNTLIGEN!! ;D


Här är mina snygga skor! När jag läste på kartongen så är det ju
Victoria Couture som designat dom & jag har sett en massa väskor m.m.
sanrio.com som är designade av Victoria Couture.
Men jag kan säga, fy fan vad jag ska vara rädd om dessa skorna!
De ska ligga med mej i graven..

juldagen!

Godmorgon!
Det blev en mycket lugn julafton för min del i år. Var även rätt så trött..
Nöjd med julklapparna blev jag iallafall, hehehe!  Fast det känndes som att jag och syrran fick minst julklappar & vi är yngst.... Men ju äldre man blir så bryr man sig mindre, men jag är kanske åt det motsatta hålleT? Älskar att få mycket paket ;P Fast det bästa av allt är nog att se på personen som öppnar paketet man köpt till han/hon. Att man ser att personen gillar det. Den upplevelsen fick jag igår. Av de flesta jag köpt julklappar till! Så underbart!

Jag vill iallafall tacka för alla fina julklappar jag fick, vad jag fick får ni se senare under dagen! (:
Nej, nu ska jag gå och käka lite frulle, det blir julräster från igår...

Puss puss :*

24'e december!

Nu är jag redo för julafton! ;)
Mamma har precis varmt glöggen & snart kommer farmor, farfar & min farbror. Mormor har redan kommit. Min släckt är rätt så liten, men det är rätt så skönt faktiskt! (:
Känner på mej att det kommer bli en bra julafton, jag & syrran har ju köpt ett sjukt kul spel till päronen, det verkar vara kul iallafall.. Så hoppas vi ska spela det ikväll! ;)
guuud vad jag är hungrig nu. Men först blir det fika till kalle anka och sen mat frammåt kvällen, muuuums!! (:


Snacka om vad jag har fått användning för min klänning. Har användit den mycket men
inte vid samma tillställning. Gillar inte att ja samma kläder med samma personer! ;P


GOD JUL ännu en gång!! (:



 


MERRY X-MAS!!

Hjälp!! Jag har typ inte fått min skönhetssömn i natt, ser ut som faaan nu. Har stora IKEA kassar under ögonen...

Idag på förmiddagen stack jag och pappa till hyllinge för att gå en sväng på familia och sen maxi. Inne på intersport fann jag en mysig tjock grå college tröja som jag ska mysa i här hemma med tights när jag känner mej nere,. Den var sjukt billig kostade bara 60:- och den har kostat 300:-, så snacka om kap! ;)
Sen var jag även inne och handlade en top i en affär, hehe ;) *hemlis.. Tror att syrran redan köpt en till mej, för att jag sa att hon skulle lägga undan en till mej när hon var och kolla på dom från Idol, men hon sa att min storlek var slut och sen har jag sagt att jag vill köpa den men hon har hindrat mej på något sett, hahah! Så vad tror ni? (: Men jag köpte den ifall jag tror fel. Men annars så är det ju bara till att lämna tillbax den på väla den 26'e ;)

Altså vad e detta? Det känns som vilken dag som helst.. Är det verkligen julafton idaG? Men jag tror att kicken kommer vid 3 tiden då Kalle anka börjar, yaaaiiih! ;D  Ju äldre vi blir så sitter vi alltid och skrattar år alla avsnitten. Man ser det från ett annat perspektiv nu när man är lite äldre..

Ja, jag måste bara berätta detta, hahahah! Igår när jag sa att jag skulle hjälpa mamma så när jag kom ut från mitt rum så hade hon redan dukat bordet. Så stod där snappsgals vid alla kuvert "platsen man har där man sitter och äter. Ska det vara perfect så ska ett kuvert vara 60cm brett. Man har ju VG i servering! ;)" Iallafall så sa jag till mamma att jag nog inte vill ha någon snapps, så hon bara men du kan vell ta lite, du kan ju dricka en linje den är rätt så mild... Vafan e detta ska mamma fylla mej på självaste julafton? hahahaha!!

Nej nu måste jag rymma upp lite på mitt rum och sen göra vid sig.
Bloggar kanske under kvällen? För har julen hemma ikväll!
Puss puss :* & GOD JUL PÅ ER ALLA!!

GOD JUL!

Gaaah, om lite mindre en ett dygn så får jag öppna min så sjuuukt efterlängtade julklapp. Jag ska vara försiktig för att julklappen är inslagen i hello kitty papper & det ska sparas!! (:
Den 25'e kommer jag lägga upp bilder på alla mina julklappar. Kommer nog inte bli så mycket, för att brukar alltid få mest pengar och det är uppskattat för sen kommer ju den 26 december! ;)
& guuud vad spännande det ska bli att öppna sista luckan i min bilar-chokladkalender! För att den luckan är dubbelt så stor som alla dom andra 23 luckorna. Det får nog bli min frukost eller efterrätten efter frukosten (:

Nej nu ska jag nog hjälpa mamma lite med förberedelserna till i morgon. Sen ska jag bädda ner mej i sängen & antingen kolla på julinspererade vänner-avsnitt eller en bra film. Är lixom lite trött nu ;P

Synes i morgon,
puss på er!!! :*

Jag utanför sanrio affären i palma (:
en liten ledtråd, julklappen kostade ungefär 700:-
tittar ni riktigt noga på bilden så kan ni se vad som döljer sig i paketet ;)

vart e snön?!

Är det verkligen den 23 december idag? Det är så sjuukt, har verkligen ingen julkännsla alls :/ Till nästa år ska jag fan skaffa mej en snökanon!! Är det julafton så ska det vara snöööö!!!

Pappa har sagt att vi kanske ska åka skidor v. 10 så nu ska jag kolla skidresa till italien!! Som jag brukar säga, en gång alperna alltid alperna. Den svenska fjällen är fan som små kullar jemfört med alperna. Jag har varit i idre 2 ggr, badgastain-österrike 1 gång & kronplatz-italen 1 gång. Och ska man åka till alperna så finns det inget val, det är italen som gäller. + att det är mer drag på after skii´n uppe i alperna!! 
 Vill igentligen till aspen, har frågat pappa ifall vi kan åka dit men det är rätt så dyrt, hehe!! Så det behöver jag inte ens titta på ;P
Fast jag är rätt så sugen på att testa på snowboard, för att jag är redan så grymm på skidor! eller ja.. Jag är bra för att bara åkt typ 4 ggr ;) Men vi får se hur det blir med den saken, för att annars så får jag nog skaffa rygg-platta iockmed att jag är opererad för skolios..

Bilderna är från februari 2007 i kronplatz-italen. Det var ingen dålig vecka det inte! ;)


ge mej denna snökanon!!!

hätligt!
äggliftarna i italen, så sköna att åka i!


några glas öl efter en härlig skidåknings dag!
Med bra musik & dans i pjexorna, haha! ;D

i am sam

guuud, jag är helt söndergråten! Har precis kollat klart på filmen i am sam. Jag har hört talas om den att den är riktigt bra, så jag beställde den på lovefilm.se och den kom för någon dag sedan. Så nu tänkte jag att jag kunde ta mej tid och kolla på den. Jag kan säga att det var verkligen värt det. Phuuuuu, vad jag gråtit. Hade jag varit hemma själv så hade jag säkert skrikit rakt ut. Det var så det gjorde ont i hjätat att kolla på filmen.
För er som inte har sett den så är det då Sean Penn som splear sam som är autistisk och får ett barn, men mamman lämnar sam & lucy som spelas av Dakota Fanning (lucy). Sam uppfostrar lucy på bästa sett. När Lucy ska fylla 7 år så tas hon hand om socialen. Sam tvingas kämpa för sin älskade dotter och får Rita som spelas av Michelle Pfeiffer som advokat.
Nu vill jag inte berätta mer. Kan bara säga köp, hyr, ladda ner filmen eller vad fan som helst. Den är sjukt bra. Och skådespelarna är super Sean Penn spelar så in i helvettes bra!!


aaaaaj!

Hey hey!
jag har fortfarande ont i sidan. Känns som att jag har varit med i en fight och att någon fått en fullträff i min vänsta sida vid revbenen, fy faaan!!
Nu har jag nog fått en spark i röven! Måste verkligen börja träna. Så det får nog bli mitt nyårslöfte 2009, börja styrketräna. Har sagt hela hösten att jag ska börja träna men det har aldrig blivit något utav det!! Men i början på januari ska jag nog ta och besöka sats och snacka med dom lite där, hehe!

Åååh har typ inget att göra idag. Vill till väla och shopppa en top som jag funnit men pallar inte ta bussen, så då får jag skylla mej själv...

men vi synes senare idag! ;)
Puss puss :*

bakis på en måndag...

hey hey!
idag stack jag och syrran hem till mormor & klädde hennes gran. Snacka om vad hon blev överraskad när hon kom innanför dörren. Hon visste ju inte att jag och anna skulle klä hennes gran. Men jag pallade igentligen inte, satte mej mest i soffan och vila lite. När jag och anna skulle gå hem så kom mamma & mormor i trappuppgången så vi stannade kvar på en fika. Jag låg och halvdäckade på köksoffan, hehe!

Altså är det någon som fattar hur jävla trött jag äR? , pheeew!
Funderar på att kolla på någon film, men kommer nog bara att somna, fast det låter rätt så underbart faktiskt ;)
Inte nog med att jag är trött, jag har även sjukt ont i fötterna, tårna & vid mina vänsta revben. Vet ej vad det är för något, men jag tror jag vet orsaken till denna smärta. Igår dansade jag i flera timmar med pumps, pheeeew! 
Nej nu känner jag att jag ska ta ett glas cola och mysa framför tv´n.


 
Puss påå er!! :*



mormors söta lilla julgran!


nöjes/modegala på wallmans!

godermorgon!!
Tack för en helt underbar kväll! hade inte så kul i början, men sen drog det igång! Tyvärr så vann inte hotel maria men i våra ögon så vann vi, eller vad man ska säga.
när själva galan var slut så blev det dans för hela slanten!! (:  jag var typ inte hemma förräns vid 3 tiden, hahaha! Men har man kul så har man. Hotel maria är iallafall världens härligaste gäng & jag tror nog att dom gillra mej med!! ;)

snacka om vad mina fötter värker idag!! dansade ju typ i några timmar i pumps så det är nog inte så konstigt, hehe!

nej, nu ska jag ta lite frulle och försöka nyktra till lite. Sen ska jag och syrran hem till mormor och klä hennes gran medan mormor och mamma är ute på lite ärenden. Så det kommer bli en överraskning när hon kommer hem sen!! (:


jag & ella, hon jag städat med på hotellet! (:


min söta handledare, jag, ella & vevve

sen blev det dans till dj´n peter siepen!



bara för att peter siepen är världens snyggaste 46 åring!!!

såhär ser jag ut ikväll!


en lite nervös elin!
men helt meningslöst att vara nervös.. vad ska hända lixom? ;D

nöjesgalan here i come!

hey hey!!
Idag stack jag och syrran till maxi &  familia. Också var darin där, pheeew! Men tur så stod vi inte och tittade på honnom!! :D
 
Ikväll är det nöjesgalan på wallmans! Ringde min handledare idag för lite mer information, så vi ska samlas på hotelet vid 18 tiden för att sen gemensamt gå till wallmans. Jag känner att jag börjar bli riktigt nervös nu, hehe!  Känns pinsamt att komma dit själv, men det fixar sig säkert.
Har redan börjat att göra vid mej lite, som att platta håret och fixa luggen. Ska nog börja sminka mej snart så jag inte behöver stressa sen!


entré biljetten!

GRATTIS SANDRA!

hey hey!
sorry för en dålig uppdatering.. Idag hade vi avslutning på simmningen. Jag & sara fick vars en julklapp av ett barn som går i vår grupp, så gulligt. Bara för att det var avslutning idag så hade vi ingen seriös simmträning med barnen. Jag och sara hoppade i barnen & dök och lekte lite ;P

Just nu sitter jag med typ sotade ögon och utan något annat smink.. Ska ju till nöjesgalan i morgon så måste ju testa lite hur jag ska sminka mej. Men tror nog att jag är rätt så nöjd med ressultatet, hoppas nu att det blir lika fint i morgon!! (: Gud vad jag längtar. Ska gå och lägga mej tidigt ikväll så jag är utvilad. Ska ju också ringa min handledare i morgon för lite mer information.

Ikväll ska jag bara ta det lungt so sagt. Känns skönt att vila upp nu när det är lov! Resten av familjen ska kolla på det dans bandsgrejset, så det blir vell att man kanske slår en blick på tv´n men vi får se?

Ha det bra så synes vi imorgon, då ni ska få se min outfit jag ska ha på galan + make uppen;)
Puss puss :*



Vill även tillägna detta inlägget till sandra som blir 17 år idag! gaaah, bara ett år kvar nu!  Krogen bara står och väntar på oss! ;)

fredagkväll

gokväll!
Jag fann inget på väla, kikade bara runt lite på vad man kan tänkas köpa den 26 på mellandags-rean, ska nog skriva upp det på en lapp så jag inte glömmer vad jag ska handla (:

Guuuuud vad denna kvällen har varit seeeeg! Mamma hade köpt ett rese TP idag så vi satt och spelade det. Först så svarade jag på barnfrågorna och mamma på vuxen frågorna, men hon klarade inte dom så båda körde på barnfrågorna. Men jag vann!! ;D
Funderar på att titta på någon film nu och sen gå och lägga sig?

Synes i morgon!
Puss puss :*

efterlängtade JUL LOV!!

tjooooo!!
Idag hade vi julavslutning med alla som går hotell & turism. Lärarna hade ordnat frågesporter och stafetter, det var facktiskt rätt så kul ändå! För att tänkte först inte gå.
Efter julavslutningen så stack jag och sandra till söder för att tästa klänningar, fann en men där fanns bara i L, emn det var rätt så fin, så vi får se sen efter jul. Sen stack vi till wayne´s och tog en fika. Efter det fixade jag någon julklapp och sen var vi inne en lång runda på lagerhouse där jag köpte en liten visp till sandra så hon kan fixa skummad mjölk! (:

Ska snart en sväng till väla med syrran & kolla lite.
Ikväll blir det bara till att ta det lungt, känner inte för att göra något speciellt.

Synes sen ikväll!!
Puss puss :*


pepparkakshus del 2.

Goderafton!
Pheeew, det va typ första och sista gången jag gjorde ett pepparkakshus, hahahaha!
När vi gräddat alla delar så stack jag och syrran till väla och hämtade pappa. Så gick jag in en sväng på rusta för att finna något litet tills i morgon. Vi skulle ha med en liten julklapp till avslutningen i morgon.
När vi kom hem så beställde jag och anna pizza och sen var det bara till att köra igång med att limma ihop & decorera det satans pepparkakshuset. Gud så kul vi hade altså, anna sa att jag nästan hade död på henne så rolig jag var, hahahha!  :D  under tiden så lyssnade vi på min peter jöckack julskiva, älska och sen några andra julskivor.
men fy fan för att limma ihop skiten. Det blev först fel sida och sen blev bitarna alldeles för små, som tex taket. Men vi fick ihop det tillslut, när mamma kom hem så fick hon hjälpa till. Så när jag och syrran skulle limma ihop taket så fick jag smält socker på pekfingret, fyyyyyy faaaaaaan!!! kommer får värsta blåsan där nu :( det är helt rött och vitt på samma gång, och guud vad det dunkar och gör ont.

Här kommer lite fler bilder!! :D


Här står jag och blandar kristyr,
ser helt gravid ut efter pizzan, hahahaha! :D



Dags att limma!


Fy fan för det taket. Det tog ett tag att få det på plats!


Såhär böev det slutliga ressultatet, HELT JÄVLA SKÄBBIT!
syns det att vi gjort det själv eller?
När vi va typ "klara" så kom anna på att vi glömt göra tak till tamburen så vi fick
ta sonna fingers istället, hahhaha! och detta ska då likna mitt hus, hahahha! :D



Baksidan, hahaha!
Kolla in taket och mellanrummet!! ;D



Sen har jag ju också passat på att rymma upp på mitt rum idag! ;)



Imorgon är det skolavslutning och sen ska jag gå i stan med sandra och se ifall jag kan finna en klänning!
Och sen ska vi fika lite, myys på det! ;)

Nej nu ska jag gå och packa in min julklapp som jag ska ha med mej imorgon!
Puss puss! :*

pepparkakshus del 1

hey hey!
Jag och anna ha bakat typ hela dagen idag. Fast degen tog slut så anna fick köra och köpa mer, hehe. Då passade jag på att städa mitt rum och byta sängkläder från hitta nemo till hello kitty, hehe! Så mysigt det blev när jag fick bort alla kläder och fick dammsigat :)
Sen anna kom hem så har jag försökt att jobba fort, men hon har bara fjantat som vanligt. Hon spelade även in en film. Om ni kommer ihåg när man va liten på bolibompa då en man gjode julpyssel och sa bom bom bom, eller något i bakrunden, så kul! Så då skulle ju anna filma mina händer och göra judeffecter, det kanske kommer ut på youtube sen? ;D
Snart e de sista bitarna färdig gräddade, så ska iväg och köra pappa snart och kanske käka på Burger king, men får se? Sen blir det hem och limma och decorera  huset, hahaha hur det kommer gå får ni se sen!

Här kommer några bilder från dagen!


Non stop! som jag separerat
såklart så skulle älsklingen vara med!

snyggt, eller? ;)

in action!


torsdagen den 18 december

godermorgon!
igårkväll så började och frysa och sont & må lite dåligt, så jag ringde till hotellet kl 6 i mose och sa att jag inte kom. S ska jag och syrran göra pepparkakshus idag. Vi hade bestämt att hon skulle väcka mej vid 8 nä hon kom hem från att sjutsa päronen till jobb. Men det blev i stället att jag vaknade med ett ryck 10.30 men tur så satt anna i köket och ritade mallar. Vi ska göra ett pepparkakshus av vårt eget hus, hoppas nu att det blir lyckat, haahah!  Men anna är duktig på att rita så ritningarna blev riktigt bra ;)
Just nu sitter jag och lyssnar på MTV & delar upp non stop i olika skålar pga. de olika färgerna, den bruna leder än så länge ;P När anna kommer hem från frisören så sätter vi igång med huset, coolt va? ;)
Kommer uppdatera under dagen hur det går osv.

synes sen!
Puss puss :*

Jag har haft världens bästa handledare!!!

Heeeey!
Guuuuud vilken flummig dag det har varit idag, hahahaha! Var ju på hotelet idag från kl 6.00. Jag gjorde det gammla vanliga, satte fram frukosten, checkade ut gäster och svarade i telefonen. Så ringde det så gav My mej telefonen men så var det ändå till henne sen. Så lämnade jag över telefonen till henne så sa hon, hallåå?! Så kollade hon på telefonen så hade hon den upp&ner, HAHAHAHAHAHAHA!  Gud vad jag skrattade!!! Det var så att jag fick hålla för munnen & My sa oj, undrar varför det lät så konstigt, jag kanske tryckte på en knapp eller nått? hon i andra luren bara ja, kanske det. Hahahahaha! Det var riktigt kul iallafall.
Sen hade jag ju köpt ett merci choklad till hotellet så My blev överlycklig och böjade sjunga den reklamlåten högt & jag hängde på, hahaha! ;D
Senare på eftermiddagen så kom vi in på alla barnen historierna så berättade My olika som dom kommit på i sommras när dom jobbade om vissa i personalen på hotellet & jag lovar dom var sjukt roliga!!! ;D Så sa jag men man kan ju gå in på internet. Så där satt vi typ i en timme och letade och skrattade åt alla barnen historier. Dom som var typ bäst kopierade my in i word sen pimpade vi det lite och skrev ut det! Hahahah, gud vad kul vi hade!
När vi typ precis blev klara med det så kom den ena kocken in och hon hade varit och gjort vid sina naglar hos en som också jobbar som kock i restaurangen. Men det var sjukt fult så hon fick ringa desperat efter en proffisionell istället. Men det visade sig att hon gått kurs och sont. Men det kan man inte tro & det tog typ 5 timmar att göra, hahahah! :D Stackare!! Så då satt jag och my och skrattade åt henne, men hon skrattade också själv.
Sen gick jag och satte mej vid ella, hon satt och vek örngott. Så vi satt och snackade lite så sa jag att jag skulle med på nöjesgalan. Hon lös riktigt upp i ansiktet och man såg hur glad hon blev, snacka om vad det värmer!! :]
Typ efter 1½ timmes övertid (15.30) så gick jag och byta om. Men jag stannade kvar självmant för att jag hade så sjukt kul!
Idag var det ju Mys sista dag innan hon går på semester så hon bara elin jag måste bara få ge dig en bamsekram, så sa jag men vi synes ju på söndag på nöjesgalan men hon bara nej, nu ska jag ha en kram, hehehe!
Där stod i mina omdömme som hon skrivit att dom kommer att sakna mej. Och jag kommer sakna de flesta där också :(

Sen gick jag en runda på stan. In på H&M och köpte mej en svart-glittrig ögonskugga. Sen gick jag upp och satte mej på mammas jobb. Sen gick vi och hämtade en gran som pappa hade fått, men han kom ju inte i tid efter vanligheten så vi fick gå in och värma oss med lite glögg & smått &gott ;)

Synes i morgon!
Puss puss :*

dagens samtalsämne; jordbävningen i skåne!

Heeey!
sorry för en dålig uppdatering men har typ haft fullt upp idag. Först var det skola och sen gick jag en sväng innom vila för att testa klänningar men det var ingen som föll mej i smaken. Så jag får leta vidare? Men jag har faktiskt ett annat förslag istället för klänning! ;)  kommer bli sjuukt snyggt om det bara blir rätt men mer om det sen.
Provet idag gick skit iallafall. Jag fick även reda på omdömmena i eng. och sv. jag hade typ g/g+ på engelskan fast sen har jag ig på proven så det ser inte så bra ut. Men jag är ju bra på att skriva och prata och sont. Men sen kommer dom satans proven :( Kan inte koncentrera mej. Men funderar på ifall jag ska gå extra timmar nästa termin.. men det tar vi då.

Senare under kvällen så stack jag och mamma till familia för att jag skulle se ifall där va någon snygg klänning. Fann ingen medans mamma gjorde det. Ni vet den med fransar på H&M i mörkblå, så sjukt snygg! (: Eller jo jag köpte mej en scarf inne på cubus, hehe! Sedan träffade vi på en som vi känner som vi snackade med typ i en halvtimme. Sen var det in på Maxi en sabbis för att handla lite choklad, som jag ska ha med mej till hotellet i morgon. Snacka om vad jag blev sugen på julmust så att jag och mamma handlade på oss ett lageR ;P
Sen var det till att skynda sig hem & hör och häpna vi var hemma 19.58 typ, hahaha! Och ugly betty börjar 20.00 vilken tajming!! ;)

Ska snart gå och lägga mej för imorgonbitti går bussen 5.17, pheeew! Men när jag kommer hem sen ska jag baka/göra pepparkakshus med syrran.
Puss puss :*

P.S. händer det något roligt i helgen?

vilken morgon!

Det börjar med att man vaknar av en jordbävning. Fy för, trodde att akvariet skulle spricka... Sen kunde man ju inte somna om. Och jag har igentligen sovmorgon idag :( Så jag sitter här och dricker kaffe för att jag ska försöka hålla mej vaken.
Och sen skrämmer syrran upp mej med att en vi känner får besök av en mann, altså spöke. Sjuuuukt äckligt!
Så just nu sitter jag vid datan i köket så skulle syrran köra iväg och jobba så bara tittar jag ut igeom fönstret så står hon där. Fan jag bara skrek, aaaaah!  Jävla idiot!!! Jag är fan hel nervös nu ju..
Nej nu ska jag gå och duscha sen är det skola.
Synes senare idag.
Puss puss :*

vill vara en person som inte behöver plugga!

Guuuuud, altså jag hatar verkligen att plugga! Jag kan seriöst inte koncentrera mej. Det är så grymt jobbigt!! Blöööö!!!
Just nu så försöker jag plugga in glosorna & sen får jag kolla igenom lite gramatik, men jag känner på mej att detta kommer gå åt helvete i morgon!! :(

Vad tycker ni förrästen om min nya juliga design på bloggen? Inte så mycket, tog typ 5 min.. Men jag känner att dag för dag så börjar jag få mer julkännsla. Kanske detta hjälper mej en bit på vägen?

Nej nu får jag sluta skriva och återgå till pluggandet :(
Puss puss :*


här kommer en liten glad hälsning från elin & dorry, hahahah!
Snacka om att inte koncentrera sig eller vad? ;S SKÄRPNING ELIN!!

dystra vinter väder!

Goddagens!
Är det bara jag som tycker denna dagen har varit mycket grå och tradigt?
Jag har fått kämpat mej igenom skolan idag, pheew! Men dagens höjdpunkt är ändå mitt naturkunskaps-prov som jag gjorde föra veckan. Visste ju inte ens att jag hade prov. Men tur så får vi lov att ha anteckningar på naturkunskapen så idag fick jag reda på ressultatet. Jag fick VG på provet och VG i betyget, hahaha kan inte fatta det själv. Men det är något speciellt med A-kurserna, det är repetion från grundskolan så det är inte så svårt ;) Så idag hade vi vår sista naturkunskapslektion. Så nästa termin ska vi läsa sammhälle, ge mej styrka!!!

Har typ precis käkat lite. Det blev spenatstuvning men jag råkade salta för mycket så jag fick typ kasta rätt så mycket. Det var så att njurarna dansa, hahha ;D Jag kunde ju inte spä ut sen iheller för att mjölken tog slut.. Så jag fick ta mej en äggamacka istället.
Just nu sitter jag och lyssnar på absolute christmas. Fast nu ska jag grabba tag i min engelska bok och börja plugga, har ju prov i morgon. Lycka till till mej!! 

Synes kanske ikväll?
Puss puss :*  


vecka 50, avklarad!

Heeeeey!
Sorry för att jag inte skriver förräns nu men jag var rätt så sleden när jag vaknade och sen var det lucia med simmningen.
Gårdagen var hur rolig som helst! Först var det lite förfest hos oss med lite vin. Sen fick vi sjuts av syrran till bowlinghallen. Så bowlade vi i en timme och sen kom maten, mycket gott var det! Det blev fläskfilé med potatisgratäng. Undertiden blev det lite vin och snack. (: Sen var det bowling igen men efter maten så bytade vi lag. Så jag bowlade med Ingela och magnus. kl 10 blev vi utkastade där ifrån, sen blev det efterfest hemma hos oss. Jag och elin sjöng lite kareoke. Vi sjöng såklart, drömmen om elin! ;) hahahha!  När dom andra också kom så satt vi i köket och snackade lite men sen blev det lite tradigt för att dom snackade bara om simmklubben och så, så jag gick och la mej  ;P

Imorse känndes som att alkoholen var kvar i kroppen, så jag la mej ner i soffan och kollade på reprisen av idol, hehe! Sen gick jag och gjorde vid mej & det var då jag piggnade till.
Runt 15.30 var vi i simmhallen & det var då det drog igång. Det var lucia simm & sen lagkap. Jag var med och simmade i tränarlaget. Vi hade en massa kläder på oss & puffar. Ska se ifall jag kan få tag på bilder sen, för tog inga själv. Sen var det lucia uppvisning. Barnen som vi tränat var jätte duktiga. Det blev perfect! ;)

Nej, nu ska jag gå och lägga mej snart. Pallar inte skolan i morgon. Men det är sista veckan nu, känns viktigt..
Ni får ha det toppen! ;)
Puss puss


Jag och min kära granne, hahhaha! ;D

Bowling ikväll! (:

Shuuuu!

Nu är jag fit for fight! ;) Har precis gjort mej klar så nu ska jag gå och ta lite vin med päronen & grannarna. Sen blir det bowling & middag, så kuul och gud vad jag är på topp ;)

Synes i morgon!
Puss puss :*


Kvällens outfit!
Ignorera mitt stökiga rum! Ska städa när jag har tid.

inte en säsong till...

Vad besviken jag är!
Gynning har skrivit på sin blogg att hon skulle vara med i finalen av idol. Vad va det man såg? Jo när hon lämnade kuväret men det gjorde hon så jävla bra, så jag är ändå lite nöjd! ;)

Kom typ precis hem från garnnen har käkat choklad & druckit julmust och snackat lite & kollat på idol, mys! (:
Nu hade jag tänkt att tvätta av mej sminket, borsta tänderna & lägga mej i sängen och kolla på en bra film! ;)
Puss puss :*



Grattis till Kevin som vann. Har bara följt idol i typ 3 veckor, men du är jättre bra iallafall och man ser att du ger allt på scen. Fast dock tyckte jag inte att vinnar-låten var så bra. Alla vinnar-låtar låter lixom nästan alltid lika dant. Kom på något nytt för fan! Var inte rädd för förändring. Men Alice var också jättre bra, inget fel på henne, en mycket söt tjej!
& en sak till, förfan lägg ner idol nu det börjar bli lite uttjatat. Kom på något nytt. Kanske lockar fler tittare?

fredag kväll med gynning! (:

Goderafton!
Har precis käkat lite & ska snart in till grannen och kolla på idol. GYNNING är ju med!! ;D Altså jag bara älskar den människan!

Ska nog gå och lägga mej tidigt ikväll för är så sjuuukt trött :(  Har ju ändå varit uppe sen 4.30 i morse, pheew! Måste även vara utvilad i morgon för att på dagen ska vi först ha tränarmöte och sen ska jag träna lucia med barnen. Sen blir det till att skynda sig hem. För på kvällen är det bowling med styrelsen i simklubben! (:

Vi ses i morgon någongång!
Puss puss :*

"Carina Berg brukar säga att jag är normal när jag e sjuk då hamnar jag på en normal nivå."
- carolina Gynning

HELG! :)

helluuu!
Även denna den har varit toppen & jätte kul! Jag och min handledare My har flummat runder och snackat lite. Sen i morse så fick jag ringa och beställa taxi till en gäst. Så sa my att jag fick ringa så gav hon mej luren så gick där fam singnaler. jag bara, jag vill inte. Så my bara jo elin gör det nu. Så när jag beställt taxi så sa My, elin du gjorde det ju hur bra som helst. Jag hade inte kunnat göra det bättre. Jag bara naaaw ! ;D
Men nu ska ni få höra!!!
My bad mej gå ner och köpa lite lim som hon skulle ha ;P Så när jag kom tillbax skulle jag bara säga hej då och önska trevlig helg. Så sa My, elin vi tycker att du har varit så duktig och så. Så du ska få en liten present av oss. Så jag bara, jaha?! vad kan detta nu vara? Så sa my, eller du kan få den nu. Så fick jag en biljett till nöjesgalan som Hotel Maria är nominerat till - årets bästa hotel. Jag blev jätte glad och sa att jag skulle tänka på saken. Men det är ju klart att jag ska gå, det är ju once in a life time lixom!!
Så söndagen den 21/12 ska jag gå på wallmans med alla som jobbar på Hotelet, aaaaah vad kul det ska bli!! ;D

Synes ikväll!!
Puss puss :*

Lady Gaga is the shiiet!

Gookväll!!


Runt 18-tiden nu i kväll så slumamrade jag till en timme, så sköönt! Jag lade mej bravid pelle i min säng sen sussade vi gott till lady gaga!, hehe ;)
Päronen kom typ hem för ett tag sen, gaaaahh, kan dom inte åka igen? Pappa håller på att renovera badrummet så är det knas där så håller han på att ojja sig... Så smittar irritationen av sig på alla här hemma så jag har stängt in mej på mitt rum med lady gaga, haha. Det låter något va? ;D
Men ska nog snart kolla på någon film och försöka få min skönhetssömn (:

Altså ni får ursäkta ifall jag snackar om Lady Gaga hela tiden men hon är typ min nya idol. Fatta vad bra hon är!! Fixa hennes album the fame så försår ni nog? Det är lixom alla låtarna som är bra på skivan, sont gillar vi! ;)
Fast innan jag går och lägger mej ska jag nog uppdatera mobilen men lite ny musik! ;)

Lycka till till mej nu inatt på att jag kan somna, hehe
så synes vi i morgon! Längtar redan! ;)
God natt, Puss :*


Bilden talar för sig själv! (:

idag har jag visat vad jag går för! ;)

Hey hey!
Imorse vaknade jag vid 3.20 sen var jag klarvaken så jag kunde ju såklart inte somna om. Och pelle (min katt) låg och hosta så störde det lite. Men jag låg fortfarande kvar i sängen i en timme för att pallade inte gå upp och duscha 3.30, pheeew!

Det var riktigt kul idag på hotellet, för att jag hade hand om frukosten själv och sen checkade jag ut gäster, svarade på mejl & i telefonen när det ringde (:
 
Det är jätte många på hotellet som är sjuka och inte mår så bra så ella gick hem idag så var det bara jag och My kvar. Så när vi käkat så fick jag lov att åka hem. Så var hemma vid 13.40 typ ;) På bussen på väg hem så satt jag och nickade, somnade lixom till. Fattar ni nu hur trött jag är? ;P

Kollade på bellas blogg idag när jag kom hem,. hahahaha! sandra säger att vi är B-kändisar nu men lilla vänn vi är typ Q-kändisar, hahaha! :D

Just nu har jag lust att bara lägga mej ner i soffan och kolla på en film men först så måste jag läsa alla bloggar som jag inte pallade läsa igår + idag, pheeeew! Kommer ta en hel evighet & sen måste jag börja plugga på engelska provet vi ska ha på tisdag. Vill verkligen klara det denna gången!

Synes ikväll,
Puss puss :*


Jag vill bara skratta eller nått? hahaahhahaha ;D

big fan of blondinbella!

Hey hey!
idag hade jag praktik från 6-14 sen mötte sandra upp mej & sen tog vi tåget till Ängelholm, för att Isabella "blondinbella" skulle dit idag. Jag kände mej helt löjlig, hahaha! :D  Men där kom hon och hennes assistent så vi gick fram och snackade lite, hahaha! Efter föreläsningen som hon skulle ha på någon skola så skulle hon in på Thorstens, som är någon bar i ängelholm så hon frågade hur gamla vi var och sen ifall vi ville sticka dit sen på kvällen, så gulligt! (: Men jag och sandra stack till espresso house och tog en fika och sen tog vi tåget hem till saknade helsingborg igen för att gå in på Gina, där jag fann ett par jeans-leggings (:

Vilken dag altså, helt crazy!!!!  ;D


Sandra, blondinbella & jag! (:
Altså jag hade lätt kunnat tänka mej att vara vän med bella, för att hon verkar vara så grymt sjyst och helt cool lixom!
 


Vill ägna någon rad åt min gammelmormor som skulle fyllt 97 år idag!
Du är så grymt saknad. Tänker på dej varjedag. Jag saknar din underbara humor & skratt,
vill bara säga att jag älskar dej!
Ally Ekelund <3
13/6-07 dagen då mitt hjärra gick i 1000 bitar!

jävla telefonförsäljare!!

Imorse när jag satt vid köksbordet och pluggade lite spanska så ringe telefonen och det var gloacalnet. De brukar alltid fråga efter pappa men inte idag. Så började telefonförsäljaren babbla om något. Jag stog och skratta lite för mej själv för att hon pratade jätte fult. Hon kom typ från göteborg och hade samma tonart hela tiden. När hon snackat klart så sa jag att jag inte var intersserad. Så frågar hon varför inte det, jag bara nej mej jag är bara inte intresserad så började hon snacka om något annat så avbröt jag henne och sa, altså jag är inte intresserad så började hon höja ton mot mej och då blev jag arg och sa att jag inte skulle ha något. Så sa hon så du vill inte ha 50:- rabatt på ditt adsl jag bara du får ringa tillbax sen när pappa är hemma.
Altså jag hatar sonna människor som blir krängda och otrevliga bara för att man inte vill ha något.


chokladsuuuuugen!

Hey hey!
Förlåt för en dålig uppdatering men jag har inte haft tid!
Igårkväll började jag få lite magknip och det fortsatte även lite i morse så jag sket i att åka till skolan och ha spanska så jag hade lite spanska med mej själv och snacka lite med mamma under förmiddagen. Sen tog jag tåget till skolan 11.07 sen mötte jag upp sandra på knutan så åkte vi till skolan.  Hade svenska & engelska, så vi slutade typ 15.10 vi fick sluta lite tidigare för att vi inte pallade vara där längre ;P
När jag kom hem hade mamma gjort någon fiskgryta, den var faktiskt sjuuukt god! (: Sen snackade vi lite och nu har jag precis läst några bloggar. Jag använder mej av bloglovin, en sjukt bra sida då man bevakar bloggar!

Ikväll blir det ugly betty för min del och sen sängen så tidigt som möjligt. För har praktik från 6-14 i morgon och sen ska jag och sandra till Ängelholm!!! ;D


Innan jag skulle ta tåget idag så sa mamma att jag var fin i nersläppt hår, hehe!
Men dock saknar jag min lugg som hon klippte i söndags :(
Jag bad henne klippa min lugg, altså bara jämna ut den, nej då klipper hon den kort :(
Så får ha luggen uppe nu framöver...
Hoppas att den växer snabbt för tror nog att jag vill ha den till nyår!!!

Nöjd!

Hey hey!
Vill börja med att påpeka gårdagens inlägg att där ska stå 49 och inte 29, men det blev så hastigt igår...

Jag känner mej riktigt nöjd med dagen idag, men vet inte varför? ;P  När jag kom till skolan idag så fick jag reda på att vi hade naturkunskaps-prov, upps! Men jag kan säga att jag blev inte så orolog över det. För att när vi har naturkunskapsprov så får vi lov att ha anteckningar. Men där fanns en hake, jag missade lektionen förra veckan.. :S   Men snälla klasskamrater som jag har så kopiera jag från dom ;)
Efter skolan gick jag & sandra en sväng på stan! (:  Vi kollade på lite klänningar. Jag har typ redan bestämt vad jag ska ha på mej på nyår, men ska se ifall jag finner något annat lite "finare" på mellandagseran? ;)
Nu ikväll så var det jobb. Hade först simmträning med barnen och sen var det lucia träning. Det är syrran som hjälper mej med det men det är inte så kul för att hon har PMS så jag ska försöka undvika att prata med henne allt för mycket de följande 2 veckorna.

Imorgon är det skola och sen får vi se vad jag hittar på..
Puss puss :*

hej då vecka 29

Gookväll!
Idag var jag somsagt på väla med anna och micke. Målet med dagen var att inhandla så många julklappar som möjligt & det var någonting vi lyckades med. Detta året jag jag och anna köpt julklappar tillsammans. Det är både billigare och lättare. För att det är så svårt att komma på vad man ska köpa. Men då kan man ju alltid slå sina kloka huvuden ihop, hahaha!  Så det känns skönt att kunna pricka av några namn från checklistan ;)

Phuuuu, skola i morgon. Pallar verkligen inte. Har tappat orken lixom. Känns skönt att det bara är veckor kvar som kommer gå snabbt och sen är det jullov som är mycket efterlängtat! ;)
Ikväll ska jag försöka gå och lägga mej tidigt iallafall för att jag är så sjukt trött, pheew!
Ni får ha det super, så synes vi imorgon! ;)
Puss puss :*

shopping time! (:

Hey hey!
Igår var jag hemma och kollade på stjärnor på is med mamma och sen kollade jag på Britney Spears. Gud vad strongt gjort av henne och spela in den filmen. Det ska hon verkligen ha cred. för! För er som inte såg den så ville hon berätta lite om hennes liv och vad hon gör nu förtiden. För att folk har fått helt fel uppfattning om henne och det är det hon vill ändra på. Hon vill visa att hon är en helt vanlig människa & att hon jobbar hårt! Själv tycker jag att det har varit synd om Britney när hon hade den down perioden. För att hon verkar vara en helt underbar människa, så vacker & en mycket bra artist! Såg ni inte filmen igår så försök att få tag på den och se den. För att den var verkligen sevärd även om man inte är ett stort fan!

Jag såg ju också på stjärnor på is igår somsagt. I mina ögon så var alla 3 vinnare! Jag hade nog velat att Jesper skulle vinna. Man Markus var också grymt duktig. Har har typ varit bäst sen det börja!

Just nu väntar jag på att anna ska bli klar i duschen. För ska köra till väla idag och handla lite julklappar, vill få det undanstökat nu ;P Men det jobbiga idag är att jag vet ej ifall vi har redovisning i morgon? Försöker fråga en massa i min klass, men får aldrig svar :(

synes ikväll!!
Puss puss :*  

chokladkalender-time! ;)

Såja, nu har jag kommit hem från simhallen och det gick vell bra med lucia träningen. Det blev lite irritation mellan mej och syrran men det löste sig. Men Sen höll hon på igen efter när vi skulle gå.. Palla ? :S

Nu ska jag iallafall pigga upp mej med lite choklad genom att öppna mina 3 chokladkalendrar. Jag har gått runt och kollat på dom andra i familjen hur dom bär sig åt med sin kalender. Jag själv stänger alltid luckorna efter mej för att då är det mer utmaning med att hitta dagens lucka. För att har man inte stängt igen luckan så får man ju mindre siffror att leta mellan. Det kanske låter lite sjukt, men son är jag ;P
Hur bär du dig åt med din chokladkalender? (:

Guuuud kan knappt berga mej, vill se STJÄRNOR PÅ IS FINALEN nuuuuuuu!!! (:
 Är så nyfiken på hur gynning och berg kommer vara, lika flummiga som alltid eller vad? Förljer iallafall gynnings blogg extra noga denna dag! ;)
Puss puss :*

Back in track!

Godermorgon om jag får säga det vid denna tiden? ;P
Vaknade runt halv 1, så sköönt att sova ut! Kvällen igår var helt underbar. Jag och josse ladage spagetthi & köttfärssås med parmesan & sallad ;) muuums på det! Jag har faktikt börjat äte nu igen, lite iallafall, sköööönt! Efter maten så kollade vi på idol. Det var första gången jag såg ett helt idolprogram från denna sesången och på en fredag. Började kolla på söndagar på reprisen när jag inte jobbade. Men det var vell helt ok igår.. hehe! Sen kollade vi på poseidon som gick på kanal 5, fast jag har redan sett den innan fast jag kom inte ihåg så mycket. Under filmen satt jag och josefine och flummade oss, haahaha!  När filmen var slut så kollade vi på EMA reprisen som gick på en dansk tvkanal ;P

Jag och josefin har typ kollat på de flesta stjärnor på is programen som gorr var lördag. Idag är det final och tror du inte att hon ska bort då! :(
Så någon som inte har något att göra ikväll, hör av er ;P

Nej nu ska jag gå och ta en macka och sedan gå och fixa till mej. Ska ha lucia träning för barnen på simmningen idag! (:  & sen får vi se ifall dom behöver tränare till klubbtävlingen?
Puss Puss :*


efterlängtade helg!

Shuuuuu!
Idag fick jag tvinga mej upp ur sängen när klockan rinde 4.30 för att ville inte somna om och försova mej! Och det gjorde jag rätt i! För att idag hade jag en toppendag på praktiken. Hon som var krängd mot mej för några veckor sedan, var hur gulligt och söt som helst idag. Så hon hade nog bara en dålig dag sist. Men jag känner att jag lär mej mer och mer nu, så det är ju kul! (:

Efter praktiken så gick jag igenom kullagatan för att sedan komma till sagoslottet. Jag frågade expiditen ifall hon hade några hello kitty reflex, men det hade hon inte! :(  är så desperat efter ett sont. Vet inte ens ifall det finns, men vill haaaaaaaa! ;P Så jag började snacka lite och sont med henne sen om hello kitty, hahaha!

Efter den härliga stunden så tog jag stadsbussen till väla som inte alls var så underbar. Bussen bar proppfull och jag hade ont i ryggen :(  så jag stod som en jävla gam och tog första lediga plats, den som blev ledig.
Jag vill bara få julklapparna avklarade, pallar inte att gå och grubbla på sont & sen vet man inte vad man ska köpa iheller. Jag har bara lust att köpa en massa saker till mej själv!! Så man får se vad som dyker upp i paketen man öppnar den 24,e ;) Men jag har kommit på världens ide som jag ska köpa till min syster, mohahaha! Altså jag är helt genialisk eller vad det heter, blir nästan stolt över mej själv ;]
Jag var även inne en sväng på coop för att det har ryktats om att de sålt hello kitty chokladkalendrar där, men när jag kom dit så fanns där inga :(  så jag köpte en med bilar istället, hihi! Mamma skulle igentligen köpt en till mej men där fanns inga kvar på maxi.

Nej nu ska jag gå och fixa lite inför ikväll, josse kommer ju runt halv 7 så ska vi laga spagetthi & köttfärssås, typ det jag är lite sugen på. Men hon verkade vara lite skeptisk mot det i telefonen precis för att då sa hon, du är konstig elin, spagetthi & köttfärssås på en fredag.. Men vi ska ju piffa till det lite  ;) hahaha!


Såhär snygg var jag på stan idag! ;)


Jag är fan störd!
när jag öppnat luckan och pillat ut chokladen så sa jag namnet på bilen
Mina ögonfransar blev otroligt långa idag, men mina ögon ser helt CP ut ;S

god natt!

Sista inlägget innan jag går och lägger mej. Fan vad jag har varit uppdaterad idag. Bloggen börjar nästan kännas som en drog? :| hahahha!
Kan känner att matlusten börjar komma så smått fast dock har jag bara ätit sallad idag.. Men det är ju alltid något.
Just nu snackar jag med min granne för att vi ska umgås i morgon kväll. Men först så har jag praktik från 6-14 och sen ska jag nog in en sväng på väla och kolla. Så tradigt att gå själv, men vad gör man? Sen ska jag hem och umgås med josse! (:
Vi sitter just nu och snackar om vad vi ska käka i morgon. Men jag har så svårt för att välja & snacka om mat nu när man inte är så speciellt sugen på något? men vi får se... Hehe!

Nej usch nu är klockan mycket. Pallar inte gå upp så tidigt i morgon. Men sont är livet & det är kul att stå i frukosten! ;)
Nej nu ska jag avsluta samtalet med josse och gå och lägga mej!
Puss Puss :* , synes i morgon!

NY SYSTER SÖKES!

Så nu har jag varit hemma hela dagen alldeles själv och tagit det lungt och kännt att jag börjat må bättre. Men när syrran kommer hon hem så bryter helvetet löst och man mår bara sämre igen!
FAAAAAN VAD JAG HATAR DEJ! Varför kan du inte bete dig som en normal & älskvärd syster? Nej då ska du hålla på att bråka hela tiden. Det är få stunder jag gillar dig & fler stunder jag hatar dig över allt annat!!! När jag säger att jag hatar dig så menar jag det verkligen, men det är det du inte tror. För är man systrar så behöver man inte älska varandra. Något du borde tänka på! Bara för att man inte e som dig så är man en idiot... Förfan väx upp någongång!!!

Ta mej ifrån detta helvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

underbarn!

Hey hey!
Kollade nästan precis på Ellen och där var världens grymmaste 7-åring enligt mej! Han var där och breakdancade, kolla in hela intervjun här! ;)


jalen testerman

Oh här kommer dom andra 2 underbarnen som jag skrev om igår som jag såg på Oprah!
Charice Pempengco - I Have Nothing (Live)


Lilly, the map master!
ni kommer tappa hakan!! ;)

Nej nu ska jag gå och duscha för att sedan gå ut  & gå en runda,
Puss puss :*

fjärde december!

Goförmiddag!
Imorse bestämde jag mej för att ringa till hotellet och sjukanmäla mej. Känner att jag behöver vila lite. Hälsan går ju ändå först!
Efter att jag ringt och sjukanmält mej vid 6 tiden så gick jag och la mej igen. Men vaknade igen runt 10 för att telefonen ringde. Den höll på att ringa ett tag innan jag riktigt vaknade och sen tänkte jag, avafan pallar inte gå upp och svara. Men det sluta ju aldrig att ringa så jag gick upp och då kunde det sluta ringa, typiskt!
Nu har jag ändå varit vaken i lite mer än en timme & jag börjar inte piggna till så jag har nästan precis tvingat i mej en vörtbrödsmacka med julost. Känner att jag måste ha energi. Fast det tråkiga är att det inte smakade gott någonstans. Men nu försöker jag iallafall som alla ser!
Senare idag ska jag nog göra kycklingsallad, men det får bli senare under dagen. Och sen kanske jag går ut en runda så man får lite frisk luft. Men nu ska jag gå och vila lite vid tv´n
Puss puss :*

ge mej styrka!

buuuurrr!
Nej nu måste jag verkligen ha mat i magen. Vill verkligen inte må såhär. Tårarna bara börja rinna nerför min kind innan som ett vattenfall.. Så jag gick och la mej och kolla på gossip Girl men vaknade av att syrran kom in med telefonen. Mamma ska köpa hem lite sallad så ska jag sitta och trycka ner salladen i halsen på mej själv.. Skiter i ifall min kropp vill eller ej. Måste vara stark i detta läget!

Får se i morgon ifall jag blir hemma eller ej? känner att jag måste vila, men vi får se!
Puss puss :*

tredje december

Hey hey!
Idag har jag haft praktik från 6.00 - 13.00 My sa att jag kunde gå vid ett tiden (:
Jag vet inte hur jag mår just nu altså. Jag är hungrig och så men jag är inte sugen på något. Men idag fick jag tvinga i mej frukost på hotellet. För äter jag inte så skäms jag... Så jag tog lite yoghurt & flingor men sen har jag inte ätit mer. Jag är lite hungrig nu och jag har gått och ryckt i kylskåpet & i frysen men där är inget som tilltalar mej..
Men jaja, får vell se vad som händer?

När jag kom hem så kollade jag på Oprah, gör alltid det när jag får chansen! (: Idag så var där sonna små barn som sjöng och dansade m.f. Gud altså vilka ungar!!
Där var en tjej från fillipinerna, altså vilken sångröst! Jag satt och typ rös i flera minuter. Helt sjukt altså!
Sen var där en annan tjej hon var tyo 2,5 år och hon visste typ vart alla länder låg någonstans på kartan. Oprah sa något land och sen pekade denna lilla flicka ut landet på kartan. Så sött!
Kan skicka länkar och sont sen.. Men nu ska jag lägga mej ner och vila lite framför TV´n. Har ju dock varit uppe sen 4.30 i morse!
Synes ikväll!
Puss puss :*

christmas!

Hey hey!
Ikväll har jag typ rymmt upp på mitt rum och julpyntat. Pallade inte dammtorka och sont, för göra det senare i veckan. Men mysigt blev det iallafall med alla tända ljus. Och som alltid så vill Pelle vara med! (: Han älskar min julbocks skägg. När jag köpte den hade den rätt så långt och nu är där nästan inget kvar, haha. Han är bara för söt! (:
Han ligger just nu nerdäckad i min säng brevid min söta hello kitty filt!

Nej nu börjar ju Ugly Betty! måste kila!
Puss puss :*


help me!

Hey hey!
Altså jag börjar verkligen bli riktigt rädd för mej själv. Matlusten vill verkligen inte komma fram. Så idag sket jag i engelskan och stack hem. Mamma hade visst messat mej, men kass som mobilen är iband så hade jag inte fått messen. Så jag började gå hemmåt, men då såg jag att mamma kom med bilden där, så gulligt!
Det ända jag kunde tänka mej att jag var sugen på var sallad. Men mamma har inte haft tid att handla så hon gjorde lite spenatstuvning som är typ en av mina favvis rätter (älskat det ända sen jag var liten). Men jag tog typ bara en halv tallrik sen sa det stopp. Det smakade inte ens gott :S Har bara lust att gråta och äta jätte mycket, men det går inte.. Du kan säkert inte förstå det. Ska jag vara ärlig så kan jag det inte själv. Jag börjar bli rädd :(

Ska gå och lägga mej framför tv´n ett tag nu och se ifall jag somnar eller nått?
ska även försöka fixa min blogg sen när jag har tid. Min banner är inte den snyggaste precis, men det är bara en test somsagt! ;)
Puss puss :* sköt om er!

do you want me?

aaaah, det var skönt att sova en timme innan man stack och jobba. Jag drog med mej syrran så jag fick sjuts till billesholm. Jag kände mej helt sleten. Hade en slarvig totte och ett band runt huvudet som höll uppe luggen. Så när jag hade upprop med barnen så kom en flicka lite försent så bara titta hon på mej och sa, vad fin du är idag elin. Så sa hon andra tjejen det också, så jävla gulligt. Det är sont man behöver höra lite då & då! (:
 
Har fortfarande inte ätit någonting idag & jag är inte sugen på något heller, pheeew! Men ska nog gå och lägga mej tidigt ikväll.
Jaha, vad ska man hitta på i helgen då? Den tanken börjar ploppa upp i huvudet. Men man hittar vell alltid på något! ;)
Synes i morgon!
Puss puss :*

vad ska jag ta mej till?

altså detta är verkligen inte bra. I morse så fick jag prega i mej en macka, var mycket jobbigt. Sen dess har jag inte ätit något under hela dagen. Har typ tappat matlusten helt, pallar inte laga mat heller. Så det är inte så konstigt att jag är trött & mår dåligt. Men vad ska jag göra?  HJÄÄÄLP!!

Hade kul i skolan idag så länge det varade.

Nej nu ska jag vila i någon timme och sen bär det av till billesholm då jag ska jobba. Hoppas att där inte kommer så många barn idag, pallar verkligen inte det när jag mår såhär! :(

synes kanske ikväll?
Puss puss :*

RSS 2.0