tillbaka till verkligheten!

Guuuuuuuuud vilken helg! ;D
I fredags slutade jag kl 17.00 så tog jag tåget till dösjebro sen hämtade sandra och hennes mamma upp mej på stationen sen körde vi hem till dom. Vi käkade lite och sen stack vi hem till alex, sandras pojkvänn och sjöng singstar med 2 andra killar, mycket kul! ;D När jag & sanrdra kom hem igen så låg vi och snackade en massa och sen somnade vi till american pie  ;D .

Lördag; Den börjar bäst altså! hahahahhaha ;D Vi gick upp vid 12 efter att ha somnat om *höhö ;D Sen käka vi frulle med hennes mamma & morfar. Sen klädde vi oss och var helt lökiga & tog moppen och körde till center syd. Fyyyy fan! Tur att man har en vinterjacka. När vi kom fram så var knäskålarna helt stela känndes som att dom skulle knäckas så kalla dom var. Vi skulle leta efter en klänning till sandra inför kvällen. Efter mycket om och men så fann hon en tillslut ;) Sen körde vi hem igen och gjorde vid oss och sen blev vi sjutsade hem till alex som skulle ha 20 års fest. När alla VIP kommit så fick vi tacos och sen började festandet!
Tack för en sjukt rolig kväll!!  Vi sov såklart hos alex. Det va fan skööönt för hade aldrig pallat åka bil, hehe!

Söndag; vilken härlig sömn jag fick. Vaknade vid 12 av att alex bror startade julmusik, kul?! han tyckte det var dags att gå upp. Men idag har jag inte mått så bra. Allt jag ätit har typ kommit upp igen, blöööö! Allt som jag stoppat i mej idag så har jag 2 glas oboy kvar i magen, mackan fick inte stanna kvar, uuuuh. Sjukt jobbigt. Och på tåget till helsingborg var inte att leka med. Jag fick sitta och koncentrera mej på att inte spy. Och sen kom där in 2st och dom luktade inte så gott, så det blev ju inte så mycket lättare. Men jag har klarat mej än så länge. Altså jag brukar aldrig bli så bakis, vd har hänt? det är riktigt hemskt altså!
Idag är det den dagen man inte velat skulle komma. Tror nog att alla i min klass har lite ångest idag? Turism arbetet ska ju vara inne i morgon. Men jag tror nog inte att jag har så mycket kvar. Ska försöka skynda mej så man kan komma i säng, pheeew!

Bilder kommer sen! ;)
Nej nu ska jag fixa klart mitt arbete,
Puss puss :*

STOPP!

Hey hey!
det är fortfarande stress som är den stora boven i mitt liv just nu! Kan man inte bara stanna tiden för ett tag?
Måste fixa inför helgen och göra klart mitt turism-arbete. Har lixom inte tid förräns på söndag... pheeew!

Idag har jag praktiserat från 9-18 för att jag behöver gå en timme tidigare i morgon. När jag slutat så gick jag in en runda på H&M för att jag skulle se ifall jag kunde finna en BH för att dom hade 10% rabatt för medlemmar så då fick man ju passa på. Men rabatt så fann jag en BH med avtagbara band och push-up för endast 116:- eller något sont..

Pheeeew, har typ precis packat ner allt som jag ska ha med mig till helgen.
Imorgon praktiserar jag från 9-17. Ella behövde hjälp i städet i morgon så man får vell ställa upp. Runt halv 6 ska jag ta tåget till landskrona där jag ska stanna tills på söndag! (:
Imorgonkväll ska vi sjunga singstar och på lördag är det 20-års fest, så sjuuuuukt kul det kommer bli istället! :]
Jag ska ha kul i helgen och sen får jag ta smällen på söndag med mitt arbete, faaaan!
Men jag säger bara, elin & sandra hela helgen lång! ;D

Synes på söndag om jag inte får tillgång till data innan dess! ;)
Puss Puss :*

stress

Goderafton!
Idag hade jag praktik från 10.00 till 18.00. Så idag började jag med att städa med Ella, lika trevligt saom vanligt. Runt 4 tiden så gick jag till receptionen när vi hade tagit det lungt ett tag ;P Hon som jag hade i fredags hade jag även idag. Fast idag var hon mycket trevligare ;) hon hade vell pms förra veckan eller nått?..

Pheeew vad stressad jag är nu istället och vilken pms jag fick istället när vi kom hem. För att jag har haft något störande i tandköttet så skulle jag igentligen gå upp till mamma när jag slutat men pappa skulle komma och hämta oss då så hon fick ta med sig instrument hem. Så tog det tag innan vi kunde börja och jag ville bara få det avklarat för att jag är så stressad med mitt arbete om mallorca. Men tillslut så blev vi klara och allt är bra nu igen, tror jag iallafall?

Just nu sitter jag är käkar sallad och jobbar som ett svin med detta mallorca arbetet. Pheew, så ska fixa det nu och sen blir det sängen.

Synes i morgon då jag kanske har mer tid att skriva, har så mycket som jag vill skriva, men hinner ej :(
Puss puss :*

babydoll!


Här är klänningen jag köpte idag! (: Fast jag ska ju dock inte ha lila strumpbyxor & raggsockar på mej, haha! ;D Hade lixom på mej det idag så pallade inte ta av mej det när jag skulle testa klänningen och visa den för anna.

Igentligen så hatar jag att pova kläder, jag mår så dåligt av det. För att jag hatar min kropp något så hemskt :( Jag hatar mina höften, att jag har en kort överkropp till mina långa ben. Så jag har säkert testat över 10 st klänningar idag. men när jag fann denna så visste jag att det var den rätte ;)

Förresten vilken gullig reklam MQ har nu, med kändisarna som sjunger. Speciellt när urgullige Andreas Wilson sjunger! ;)

Nej nu ska jag gå och skönhetsbehandla mej själv ;P  Ska fixa naglarna & ansiktet ska jag rengöra mej peeling & cremer från oriflame!
Ha en skön natt och dröm sött! 
Puss puss :*  

hej då långhelg!

Goderafton!
Idag har det hänt mycket ;P  Jag vaknad lite över 10 ville somna om men skulle följa med mamma till vattengympan idag så jag hade inget val...  Runt 11 tiden körde vi iväg. Det var ett riktigt bra pass idag på vattengympan. Gillar denna instruktören riktigt mycket! Medan hon vi har på onsdagarna är helt kass så vi klagade lite idag ;P  Men ska ändå inte dit i morgon. När vi var klara så stack vi till väla för att jag skulle försöka att finna en klänning. Uhhhh, hade bara lust att gå i olika affärer och sammla ihop en massa klänningar och pröva alla på samma gång. Men nej, då får man gå och klä av sig i varje affär, så sjuuuukt jobbigt! :( men men, man får gilla läget! Vi var inne i en massa butiker och vi hade rätt så brått för att mamma skulle iväg kl 17.00. Men tillslut så blev jag förälskad i en klänning, så det blev att jag tog den. Kollade inte ens igenom fler butiker när jag funnit den rätta! ;) Sen körde vi vidare till maxi där vi ihanlade lite mat & tuggumi, glömde mina idag. Fyy faaan! Det är min drog tuggar 4 - 5 om dagen!
När vi kom hem så fick jag göra maten för att mamma skulle göra vid sig och då var klockan ca 16.00. Jag gjode sallad och till det hade vi tacoköttfärs, nachos, cremefresh och salsa sås, muuums!
När mamma stukit så kom anna hem. Jag satt och snacka med henne medans hon åt och vi snackade lite "familje stuff". Jag vill inte berätta om det för vet inte så mycket om det själv.
Skulle igentligen behöva göra mitt arbete om mallorca men anna satt och nörda sig vid datan så har inte hunnit, tack för det!! :(

Nej nu har jag inte tid att skriva längre, för om bara någon minut så börjar Ugly Betty!
Puss puss :*


Bilder på klänningen kommer innom kort! (:


sjukt trött!

Hey hey!
Det har faktiskt inte hänt ett jävla skit idag. Har försökt att fortsätta med min reseldarpärm som ska vara klar om precis en vecka. Det är mycket svårare än det ser ut och låter. Har besökt en satans massa hemsidor men finner inget. Den ända punkten jag är klar med är klimat och sen har jag skrivit lite historiam, det är sjuuukt svårt! :(
Sen när man suttit med det så har det kommit saker imellan som att duscha, klä på sig och sen fixa lite käk. Idag blev det friterade klyftpotatis med stekta grönabönor med vitlök och hela cayene peppar, muums! (:
Och nu kommer ännu ett hinder, ska snart ta bussen till billesholm för att jobba. Men innan det ska jag ringa päronen och fråga ifall dom kan hämta mej ikväll, pallar verkligen inte ta bussen. Men vi får vell se hur det blir?

Känner mej fortfarande lite hängig. Är sjukt trött, men det är kanske för att jag sitter här hemma och knarkar ibuprofeno & musik.

Nej nu ska jag försöka plugga lite & sedan dra till b-holm, ha de!
Puss puss :*


Dagens outfitt
lila strumpbyxor - från förra året
peace linne - gina
inneskor - mallorca
(min hello kitty filt)


Får kanske ta en bild på min underbart härliga filt sen så ni får se hur den ser ut ;)

ledig!

Studiedag idag & i morgon, så jävla nice! (:
Idag vaknade jag typ vid 10 tiden, tänkte att jag fick gå upp vill verkligen inte vända på dygnet bara under denna helgen.
Så vad ska man hitta på idag då? känner mej lite hängig, men det går vell över snart? Får knarka ibuprofeno (typ som panodil/ipren fast har köpt dom på mallorca) För igår så hade jag en son satans mensverk så visste inte vart jag skulle ta vägen. Så nu tar jag pillerna innan det börjar bryta ut totalt...
Ja vi får se vad som händer idag iallafall. Ska annars iväg och jobba ikväll.

synes kanske senare idag?
Puss puss :*

Glöggpremiär!

Gokväll!
Produktbild: Blossa Vinglögg
Säsångens första glögg brukar drickas när det är julskyltning på Råå. Pappa brukar villja åka dit, men de 2 senaste åren har jag strejkat så det är mamma, pappa & anna som är iväg ;P När när dom kommer hem så har mamma köpt kakor & bullar som vi brukar käka till glöggen, muuuums! (:  Men på senare tid så har jag börjat dricka starkvinsglögg eller vinglögg. För att det smakar lite mer. Den vanliga smakar typ abar varm saft, usch! Fast det går ju att dricka men föredrar hellre vinglögg ;)

Denna eftermiddag har jag suttit vid datan och lyssnat på Lady Gaga's album the fame! så sjuuukt bra! ;) Älskar typ alla hennes låtar, ni borde ge henne en chans och lyssna! ;)



vad har hänt?

Haha, jag kan ju börja med gårdagen.. Vilket skämt! jag, malin, sebbe & åberg snackade och hade det hur trevligt som hälst men när paje kom så blev det helt stelt.. Han hande med sig 2 knasiga filurer och paje var också jätte konstig tyckte alla vi andra. Vi skulle igentligen dricka lite och så, men jag sket i det. Sparar mina cider till nästa vecka! ;)
Men annars så var det trevligt jag, malin, åb & sebbe satt och snacka i malins säng medan de andra 3 satt och drack. Känndes som att man satt på ett psyke eller nått? hahaha, helt jävla sjukt!

Idag vaknade jag upp runt halv 12, så jävla skönt! (: Sen kollade jag lite på reprisen av idol och sen kollade jag såklart på stjärnor på iiiiiiis! (: som gynning och berg säger! ;D Gud vad jag skrattade hahaha. Det är fan det bästa underhållnings programmet på väldanns länge! ;D

Nej funderar på ifall jag ska göra klart min reseledarpärm som ska vara klar om ca en vecka.
ses senare ikväll! ;) 
Puss puss :*

party! (:

hey hey! 
Nu sitter jag hos malin och vi har typ precis gjort vid oss. Ikväll blir det att träffa gammla godingar och dricka lite, mys! men först så ska vi käka tacos som jag & malin var och handlade innan. 
jag kollade på några gammla bilder på datan som inte gått att skicka till mej sen den senaste festen, haha ;D Och sen fann jag några sen midsommarafton & sen i sommras, hehe (: 

Nej nu ska jag gå och vara lite social, synes i morgon! ;) 
Puss puss ;* 

malin & jag  (: 
(för typ någon månad sen?)


lördagen den 22 november

Godermorgon!
Det var riktigt skönt att sova ut denna morgon! vaknade typ runt kvart i 11.
Sitter just nu i köket och tittar ut genom fönstret & dricker mitt morgonkaffe. Det är många barn som paserat i gatan denna morgon. Det är typiskt, för bara det har kommit lite snö så måste man ut. Men jag var precis likadan när jag var liten. (:
Idag är  det jobb kl 14.00 och sen ska jag nog hem till malin efter det. Vi ska ju festa ikväll eller bara umgås. (: Så jag får vell snart gå och plocka fram vad jag ska ha på mej ikväll och gå och göra vid mej lite grann.
synes senare idag? ;) 
puss puss :*

DAGENS DROGER;


kaffe & Peter Jöback!! (:

men just nu sitter jag och lyssnar på olika dance remixer,
I LIKE! (:

LÅNG HELG!

hey hey!
pheeew, skönt med fredag idag. Pallar inte gå upp 4.30 en dag till..Känner att jag börjar bli riktigt kinkig för att jag är så trött. Min handledare är ju ledig så jag får vara med en annan och jag känner att vi inte går ihop alls. Altså hon är snäll och så men det är något som tar emot på något sätt. Så idag när vi satt i receptionen så satt jag och fyllde i nya medlemar i gästklubben så förstod jag inte riktigt hur jag skulle göra med medlems nr. & kort nr. så blev hon helt krängd mot mej. Och hon tjatar typ varje dag att hennes hjärna hänger med för att man går upp så tidigt. Men godag, vafan tror hon jag mår då? Nej ska snacka med min handledare sen när hon kommertillbax!
runt 1 tiden när vi skulle käka så satt jag och kallsvettades, så jag frågade ifall vi hade mycket kvar att göra efter maten ifall jaf sket i och käka så att jag kunde gå hem istället och det gick bra.
Innan jag skulle ta tåget hem så gick jag in på espresso house och köpte mej en stor kaffe, kännde att jag behövde vakna och värma upp mej.
När jag kommit till bjuv så kom mamma och hämtade upp mej på stationen, sen körde vi hem till mormor och fikade där. Direkt när vi kom hem till mormor så frågade jag henne ifall hon hade långlaksonger som jag kunde få låna och det hade hon, mys! Sen satt vi och drack kaffe, fika, snacka & lyssna på Peter Jöback! (:
Just nu sitter jag här i mormors långkalssonger som är nerpackade i mina hello kitty strumpor & lyssnar på Peter Jöback. Fick hans julskiva av mamma idag! (: Man bara smälter när man hör hans röst!!! <3
Ikväll ska jag bara ta det lungt och vila, känner mej somsagt lite kinkig. Och sen kanske jag gör lite på mitt mallorca arbete som ska vara inne V. 49..

& idag så började min lång helg! har studiedag måndag & tisdag så har bara praktik nästa vecka och då har jag tiderna 10-18 ;)

Nej funderar på att lägga mej på soffan nu & linda in mej i min hello kity filt och kolla på tv eller nått.
Puss puss ;*

god natt!

goderafton!
sen jag kom hem så har jag typ baar legat framför tv´n under min hello kitty filt, mys!  kollade på den filmen förtrollad men det var ju abar skit. Småskrattade lite för mej själv så sjuk den var, haha! Sen har jag typ legat hungrig hela dagen men pallade inte laga mat och vi hade inte något sont jätte gått här hemma så.. Men typ runt 21.00 så hade mamma gjort pommes & kött. Sen höll jag på att flumma lite med syrran.

Pappa håller ju på att renovera badrummet där av att jag inte kan gå och lägga mej så tidigt för att han ska hammra och sont shiiit. Så precis så sa han
- så törnrosa, då kan du gå och lägga dig! hahaha,  så gullugt! (:
Så jag får vell lyda hans råd. För i morgon blir det samma rutin som dom senaste 2 dagarna. gå upp typ 4.35, in i duschen, klä på sig, sminka sig, varma 2 st lussebullar och sen gå till bussen. Käka lussebullarna, sitta och vänta på knutan tills klockan ska slå typ 6, sen bege sig till hotellet. För att påbörja 8 timmars arbetsdag.

Nej nu ska jag kolla lite på svensson svensson så man blir trött i ögonen för att sedan somna in i sin skönhetssömn.
Puss puss :*

sjukligt trött!

hey hey!
samma visa idag igem. Bussen gick 15.17 in till stan. Fast det var lite försenad idag menjag kan säga att jag blev inte så förvånad när jag såg vem det var som körde bussen. Ja ni kan säkert gissa själva!
Dagen började men att ställa fram fukosten till gästerna. Sedan fick jag göra några bokningar i receptionen som vi fått via en bokningssida på internett. När vi käkat så fick jag lov att gå hem. Så jag hann med bussen 14.05 sköönt.
När jag kom i gatan så stod post lastbilen utanför vårt hus. Guuud vad glad jag blev för att det var oriflame produkterna som kommit. Och jag har fått min riktitg efterlängtade fondation!! Guuud, den har varit slut typ i nästan en vecka, men tur så har jag haft en annan fondation i reserv, pheeew! 
Nej altså oriflame är fan det bästa som finns. Deras cermer är ett undervärk! och alla deras andra produkter. 

Just nu sitter jag i ett par tights och ett linne, men jag fryser faktiskt lite och är så sjuuuuukligt trött så nu ska jag gå och linda in mej i min hello kitty filt och bara mysa framför tv´n. 
Puss puss :*  
du är riktigt efterlängtad!! (:
gordani gold, adaptive fondation

www.oriflame.se

flumm på hög nivå! ;D

heeeeeeeey!
imorse väcktes jag 04.30 av hot and cold med katy perry. typ 40 minuter senare satt jag på en buss in till helsingborg, pheeew. Jag satt och vänta på knutan ett tag så jag slapp stå ut och frysa. Fast jag stod utanför hotellet 5 minuter och väntade på my (min handledare). När hon visat mej lite som hon brukar göra på mornarna så satte i igång med frukosten. De första 4 timmarna gick sjukt fort. Men sen känndes det som att tiden stod still. Men när hotell chefen kom och sa till my att vi kunde dela upp så mycket restaurangen handlat varor m.m för samt hotellet. Vi gjorde typ fel de 2 första gångerna och det var där vi började flumma oss. Sen när vi äntligen kom igång, så hade vi sjukt kul imellanåt ;D Jag satt och läste upp varor och priser så satt hon på datan med 2 st miniräknare och knappade in. hahaha ;D  Sen ringe telefonen också emellanåt och då fick vi en bokning och då flummade vi oss också. Hahahaha, vi var så jävla trötta! Jag skulle igentligen bara vara där från 06.00 till 14.00 idag men jag stack 15.00 istället för att vi hade så kul! ;D

Har precis bryggt mej lite extra starkt kaffe så man vaknar till lite. Ska nämligen ta bussen in till helsingborg igen vid 17.17 för att jag hade tänkt gå på vattengympan ikväll med mamma. Jag fattar bara inte hur jag pallar. Men känner bara att jag måste träna.
Nej nu ska jag vila ett tag, ta det lungt & dricka upp mitt kaffe innan jag ska iväg, pheeew!
Synes i morgon. För att det blir inget bloggande ikväll för att när jag kommer hem så ska jag gå och lägga mej på dirren.
Puss puss :*  

vintern är räddad! (:

shuuuu!
Idag var det skola från 9.30-15.30
Runt kvart över fyra så mötte jag upp mamma på väla för att jag skulle försöka finna mej en jacka. Jag fann någon på bik bok & vero moda som jag skulle köpa ifall dte blev krisfall. Men jag fann mej en everest jacka på stadiumistället.

Jo en sak som jag glömde berätta om igår var att när jag och sandra hoppade av bussen på knutan så skulle vi in på knutan så träffa vi på en massa knasiga människor. Tex, en man som sikta in sin rullator på en tant så hon snubblade över den. Lixom jävla idiot och sen kom där en annan knasig filur som gick med stavar, helt knas ;P

Nej nu är maten klar, mamma har gjort tomatsoppa, muuuums! (: Sen blir det Tv och tidigt läggdags för min del. Ska ta bussen 05.15 i morgon, pheeew. Goood luck to mee....  ;S


jackan jag inhandlade idag.
1299 är vell ett överkommligt pris! ;)

blind date?

goderafton!
idag har det varit mycket så har inte hunnit blogga :( Dagen började med att mitt busskort var avmagnitiserat så jag gick in på skånetrafiken och skulle byta ut det, men nej då gick inte det så efter skolan så fick jag gå till komunhuset i bjuv och få ett nytt. Så när jag & sandra skulle ta stadsbussen från skolan till knutan så var det en jätte ung shaför så sa sandra, ja han vad ju dock inte över 13 år. hahahaha ;D
När jag kom hem var det att kränga lite taco paj och skriva ut ett nytt foto till busskortet för att sedan ta bussen till billesholm för att jobba. Men någon hade gömt mina paulfrank & roxy flippflopp så jag sprang runt som en galning i huset och såklart så missade jag bussen så jag fick palla mej ner till stationen istället. Altså det tar faktiskt inte så lång tid att gå ner där igentligen ;P

Just nu sitter jag här inlindad i min hello kitty filt och letar vinterjackor på internett. Får se ifall jag sticker till stan eller väla i morgon. Vill verkligen ha en värmare jacka ;P
nej, nu ska jag avrunda. Imorgon är det skola då jag och sandra snacka om en mycket intresant sak, hahah ;D
Puss puss  :*

tick tack, tick tack

Hey hey!
såå nu har typ dagen gått förbi, fast det är några timmar kvar.
Vad har elin hittat på idag då? jo jag har kollat på tv. Kollade på reprisen av stjärnor på is! (: Sen har jag gjort klart mitt naturkunskaps arbete och mailat iväg det till min lärare, så imorgon får jag se ifall det kommit fram.. Sen har jag typ bara krängt godis och drucki cola, uuusch vilken krängare jag är. Funderar på ifall jag ska börja på mitt turism arbete nu så det blir påbörjat så man slipper sitta sista dagen och det är nog inte så många veckor kvar nu tills det ska vara klart..  

dagens outfit
linne, thights & strumpor
I LIKE!

rastlöös!

hey hey!
mycket trevligt igår! (:
kl 20.00 gick vandrade jag och josse till ica för att handla godis och julmust. När vi kom hem så kollade vi på 27 dresses och sen stack vi in till josse och kollade på stjärnor på is. Vi skrattar alltid åt det programmet. Också igår när dom skulle visa telefon nummrena så visa dom 6 st så sa jag, är det bara dom? Josse bara, nej där kommer fler. Men där kom inga fler och båda var helt shockade! ;D När vi kollat klart på det så slog vi över på någon kanal och där kollade vi på slutet av titanic och bara komenterade allt, hehe!
Jag var hemma runt kvart över 1, men jag har sovit lite halvtaskigt inatt för att pelle har kommit och kraffsat på min dörr några gånger, pheeew.
När jag satt och käkade frulle så var jag helt rastlös och jag har typ inga planer inför dagen. Så det är krävande att vara på plask & lek, men jag saknar det faktiskt för att söndagarna går så fort och är inte så långtråkiga.. Så vad ska elin hitta på idag då? Jag måste bara hitta på något, pallar inte sitta hemma och tråka hela dagen.
Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe och så vi får se vad som händer.
Puss puss :*

höst eller vinter?

gokväll!
som ni ser så har jag fått upp en header. Fast det är bara en test. Vet att den ser lite fattig ut, men ska se om jag kan fixa till det sen när jag får tid.
Nu har jag skrivit lite på mitt naturkunskaps arbete medans jag väntar på josefin. Hon är nog snart klar sen ska vi ta på oss och traska ut i höstmörkret, eller är det vinter? man blir helt förrvirrad nu för tiden. Jag vill ha sommar året om iallafall! ;)
Ajjj, det sticker till i magen. Det gör jätte ont! hoppas det går över snart. uuuh.

ombyggnad pågår!

hey härliga lördag!
som ni ser så har jag designat om min blogg lite men den är inte riktigt klar än. Ska försöka få till en header sen när jag får tid. Men det får se ut såhär sålänge iallafall.
Det var riktigt skönt att få sova ut denna morgon. Vaknade lite över 10 sen gick jag och käkade frulle och läste lite i sweden hotells magazine, det var en intervju med Daniel Craig  och sen läste jag lite om caffe. Det var en text på 2 sidor och de första 1½ sidorna har jag typ redan läst i skolan om hur kaffet kom till. Men i slutet så stod det något intresant om att kaffe var nyttigt och bra.
"Den som dricker en kopp kaffe om dagen sänker risken för skador på levern med 22%. Kaffe skyddar mot diabetes typ 2, tjocktärmscancer, urinblåscancer, depressioner, demens hudcancer och olyckor orsakade av trötthet."
Haaaa, anna skipper släng dig i väggen. Du säger att kaffe inte är bra för kroppen, ta en titt på det här! ;)

kl 14.00-15.00 ska jag jobba och sen ska jag umgås med min granne josefin. Vi ska kolla på stjärnor på is och sen får vi se vad vi ska hitta på, men vi kommer alltid på något. Vi ska även gå ner i byn och handla på oss lite godis & läsk, muuuums! (: Ikväll ska vi bli feta!!
Puss Puss :*

ge mej sommar!

shuuuu alla glada där ute! (:
Jag har världens bästa pappa. Fick sjuts till hotellet idag. Det regnade och var ett sånt satans ruskigt väder, så jag sa till pappa att jag inte ville gå ut pga. det äckliga vädret. Så han körde mej nästan in till porten, aaw så gulligt! (:
Idag var det en sooft dag på hotellet. Jag och ella skulle bara städa 7 rum & det gick snabbt. Ella mådde inte riktigt bra idag så hon gick hem när vi var klara runt halv 11. Men jag stannade kvar. Jag borstade trapporna och sen kom tvätten så jag fick lägga in det i föråden. pheeew, blev helt svett ;P
Det har annars varit jätte kul! Har snackat en hel del också. På lunchen så kom hotellägaren in och snackade lite om när hotellet startade och sont, rätt så kul! 
När hotellet startade sommaren 2006 så skulle artisterna från helsingborgsfestivalen bo på hotellet. Det blev klart i sista sekunden. För precis när byggaren gick ut så kom martin stenmark in, haha ;D
Sen under eftermiddagen så kom där in 2 tanter som var jätte trevliga som vi visade runt på hotellet, haha (: så sööta!
Jag tog bussen från stan vid 3 sen stack jag hem till mormor ett tag och tog en kopp kaffe med pepparkakor.

Ikväll skulle jag igentligen umgås med mina vänner, men det blev nog inget med det. Så ikväll ska jag bara vila ut efter en rolig arbetsdag! (:
Ha en trevlig kväll allihopan! Puss puss :*


Idag var det ett riktigt busväder
så då åkte mössan på! (:

det man inte vet mår man inte dåligt av!

Goderafton!
pheeeew vad jag har krängt nu ikväll. Men jag brukar alltid få sånt suug i vissa perioder.  
Idag har jag varit jätte glad iallafall. För att jag räknade på mina kvitto igår som jag handlade för i palma och jag hade inte spräckt min budget, iiiiih! (: eller kanske bara på 200:- man vad fan gör det.

Usch altså i natt så vet jag inte ifall jag drömde eller om det var verkliget. Jag såg en gubbe som stirra på mej och kom bara närmre och närmre med sitt huvud, uuuuh. riktikt läskigt. Det var någon blandning av en man och en kvinno kropp. Huvudet var vitt av puder, "kinesiska-läppar" och ögon som stirrade så dom höll på att ploppa ut. Kroppen var klädd i en ljusgul klänning  med vita detaljer. uuuh, jag hoppas verkligen att det bara var en drömm. Jag hörde mej själv säga mamma iallafall, med en rädd röst..

Nej nog med knas. Ska nog gå och lägga mej snart, så jag pallar med morgondagen!
Puss Puss :*


oreo is the shiit!

helluu!

Idag var det praktik igen. Fast idag var det lite seegt, ville igentligen sova vidare när man blev väckt av peter jöback (:
Och det var inte så verst kul idag iheller. Har typ bäddat sängar hela dagen. Fast jag har överlevt dagen. Men jag har haft ont i ryggen för man står ju och böjer sig hela tiden..
Imorgon är det sista dagen i städet  med ella :( Kommer inte sakna att städa men jag kommer sakna ella jätte mycket. Får hjälpa henne sen någon dag ifall hon behöver hjälp ;)
Just nu sitter jag och kränger mini oreo, muuuuums! (: Fast jag måste städa nu, dammsuga & rengöra min toalett.
Puss puss :*

älska!

pussycat dolls is the shieet!

Shuuuu!
villken tradig kväll och vad tiden går långsamt. Jag har tillockmed hunnit göra lite på mitt naturkunskapsarbete som skulle varit inne för ett tag sen... Det jag gjort ikväll är typ och kränga. Mallorca kexen lavades in en efter en i munnen, tillockmed pelle gillade dom! (: Jag skulle ju igentligen städa men lämnar kanske det tills i morgon? :x
Just nu har jag inte så mycket att göra, mamma sitter och kollar på filmen morgan pålson, men jag pallar ej, för att vissa tycker att det bara är skit!
Så jag funderar på ifall jag ska sätta mej ner och kolla igenom kvittona på allt jag shoppade för i palma. Räkningen kommer vell snart?... Ja, ska nog göra det snabbt och sen gå och lägga mej. Känner att kroppen behöver vila av allt städande och bäddande av sängar idag.
Puss puss :*

ont i hela kroppen

Goookväll! (:
Idag hade jag somsagt praktik. Fick städa som vanligt ;P Så när jag och Ella satt och vek örngott så frågade tara mej om jag kunde springa ner på ICA och handla soyamjölk som en gäst skulle ha tills i morgon. Så jag bytade om och gick ner på ICA. När jag stod där och letade efter den förbaskade soyamjölken så kom Florina Weisz in. Hon från top model sverige 2006. Hon är så grymt vacker. Det är typ andra gången jag ser henne nu, första gången var på väla  ;P

Hej! mitt namn är elin och jag är en shopaholic. Hej elin..
När jag slutat för dagen så pallade jag inte ta tåget pga. vädret så jag gick i stan ett tag för att låta tiden gå lite fortare. Så jag gick in på H&M för att jag ville ha ett hårband så man får bak luggen, för att den kan vaar lite jobbig ibland. Jag ville ha hårband för att diadem skaver så mycket och klämma är jag trött på  ;P Jag var inne på H&M ett rätt bra tag. Jag fann en pjamas som var rätt så sööt, så funderade på att köpa den Men jag kunde stå emot, haha! När jag funnit ett hårband så traskade jag vidare till barn avdelningen för att jag kännde att jag hade tid. Där fann jag med lite tjockare strumor i hello  kitty. Där finns ju på vuxenavdelningen men dom är inte så fina. Har ju redan 3 par fast i andra färger. Men Dessa som jag fann nu var hur tuffa som hälst och mycket billigare än dom för damer ;P Jag kollade runder lite och där hängde den. En sjukt sööt väska! Det liknar som är det är skinn men det är ju såklart plast och sen en rosett runt om, altså jag var bara tvungen att köpa den. Och den var ju inte så fasligt dyr iheller ;P
Undrar vad mamma kommer säga när hon kommer hem? ;D är nu väskbögen igång igen, eller något i den stilen kommer det nog att låta ;P

Usch. jag har typ ont i hela kroppen, mäst i ryggen. Har ansträngt mej för mycket idag, Men men.. Nu står min varmakoppen tomat & basilika och väntar på mej & mallorca kexen som ska smulas i, muuuums på det!
Puss puss :*


Den otroligt sööta Florina Weisz! (hon till höger)
kommer du ihåg? (:


strumpor, väska & hårband
I <3 H&M

PRAKTIK! (:

godermordon!
just nu sitter jag och smaskar i mej en clementin, muuuums!
Idag är det praktik. Ska vara i städet även denna veckan & det ska bli trevligt!
När jag kommer hem sen så ska jag fortsätta att städa på mitt rum. Det som återstår är att dammsuga och plocka upp det sista fån resväskan sen jag var på mallorca, lite sen jag vet! hahaha! Har jag tid så ska jag även städa på min toalett. Fast även om jag inte har tid så måste jag nog göra det ändå, det är ett måste!
nej snart går bilen, måste hinna käka upp min clementin och borsta tänderna.
Puss puss :* synes senare idag!

it´s not raining men!

Hey hey!
Idag var det skola som vanligt. Började med spanska, jag tyckte faktiskt att jag var rätt så sktiv på lektionen idag (: hehe! Sedan var det lunch då vi satt och pluggade som svin på svenska provet  och  jag & michelle köpte vars en bulle i bulle, mums på det! ;)
det känndes som att det gick rätt så bra på provet iallafall!, jag måste ju klara G om jag går på magkänslan ;P
När jag kom hem så satt anna och kollade på svensson svensson. Köpte den 3dje sesången till pappa i farsdagspresent. Och jag som skulle städa men fasnade framför TV´n istället i några timmar. Så nu får jag vell fixa en bra spellista på datorn och börja städa.
Och mamma står i köket och är i fullgång med att baka lussebullar, muuuums! Det kommer nog slinka ner en eller två stycken i magen ikväll ;)
Ska försöka städa snabbt, för ikväll är det TV! Ugly Betty & morgonsoffan, hahaha ;D
Nej nu måste jag verkligen sätta igång. Puss Puss ;*

plugg, plugg, plugg!

goo kväll!
Pheeew, nu har jag typ pluggat hela kvällen! Men det känns ändå inte så verst bra :( 
Har gått igenom kvällsrutinerna nu iallafall, plocka fram kläder för morgondagen, tvättat/skrubbat ansiktet, borstat tänderna & tagit på mej pjamasen. Så nu är det bara till att hoppa ner i sängen och läsa klart häftet och gå igenom frågorna, kolla igenom glosorna jag hade tills i morgon. Efter det blir det att starta vänner på datan och sen sova som en prinsessa! (:
Imorgon står det städa rummet på schemat.. (det ser ut som faaan!), Har inte mamma bakat lussebullar när jag kommit hem imorgon så ska jag bannemej ställa mej och baka. Är så grymt sugen på det nu! ;)
Nej nu kallar sängen!, Puss Puss, synes i morgon! :*

hej vecka 46!

Hey hey!
ja då var det en ny vecka igen. Skoldagen har varit helt OK, har ju inte sett min klass sen i tisdags pga. praktiken.
Ikväll kommer det bli mycket plugg för mig. Har svenskaprov, spanska- & engelska glosor tills i morgon. Så jag har tagit ledigt från jobb så jag kan hinna med allt. Måste verkligen skärpa mej. För att på nästan alla prov vi haft denna terminen har jag fått precis G. Idag fick vi reda på naturkunskapsprovet och där låg G på 14 poäng och jag fick 14 p. Och så har det hänt på de senaste svenska proven också. 
Nej, nu ska jag gå och fortsätta plugga. Lycka till till mej!
Puss puss :*  

dagens outfit!
linne - gina
kofta - zara
jeans - acne
skor - vagabond
halsband - Karl Laine
klocka - hello kitty

pluuuugg :(

hey hey!
kom typ nästan precis ut från duschen. Har jobbat från 08.30 till typ 15.00 idag. Pheeeew snacka om att jag är trött! Och sen har jag sovit lite halvtaskigt i natt..
Varför är man så dålig på att planera? Kom på i natt att jag har spanska uppgifter & glosor tills i morgon, naturkunskaps arbete som ska vara klart tills i morgog och som grädde på moset så har jag svenska prov på tisdag om antiken. Snacka om vad jag har och göra idag. Sen skulle jag även behöva rymma upp på mitt rum. Men har jag inte tid idag så får det bli på onsdag...

Idag hade vi plask & lek avslutning, så skööönt & så roligt! (: barnen var verkligen helt underbara idag och man fick en massa bra kritik av föräldrarna!
Nej nu ska jag gå och fixa till mej lite för att nu ropar plugget
Puss puss :*

suuuuhuuuu! ;D

shuuuu!
idag följde jag med mamma och pappa till K-rauta & sedan blev det väla då jag skulle köpta farsadags present.  (:
kl 14.00 var det klubbtävling, och det gick hur bra som hälst..
Just nu sitter jag hos farmor & farfar. Ikväll har vi käkat rådjur, muuums var gått det var (: Sitter just nu och snackar i köket. hade med mej laptopen för att jag skulle visa bilder från mallis men glömde göra någonting så det blev inget. Får visa dom någon annan gång..
Nej nu ska vi gå upp och dricka lite kaffe.
I morgon är dte avslurning på plask och leek. så skööönt. HELLO LÖRDAGSFESTER! Är lite flummigt här just nu för har druckit några glas vin. muuuums! 
puss puss :*  

äckliga höstväder!

heeeey!
idag på hotellet så skulle jag och ella städa 15 rum. där det var 3 st rum som skulle stanna. Så det blev kämpigt men vi jobbad på bra! (: Idag fick jag städa egna rum altså toa + rummet. Men det gick jätte bra, ella kollade på rummet när jag var klar och hon tyckte det såg bra ut. Och sont tycker man är kul. Jag tycker facktiskt det är kul att städa också, speciellt med ella (: Jag har kännt det att man är inte lika trött när man kommer hem från praktiken som när man kommer hem från skolan. Det är vell bara för att när man är i skolan så blir m,an så trött av att sitta och stirra ner i en bok hela tiden.
Då har jag inte praktik förräns på onsdag igen, phuuuuuuw. Vill inte till skolan vill vara på hotell maria (: Men men.. får ju se från den ljusa sidan att jag får vara där många veckor till ;)

Ikväll har det typ bara blirit TV för min del, höll nästan på att somna när jag kom hem. Började 08.00 till typ 15.00 idag och då har jag städat hela dagen så det är tufft!
Fast jag kom på nu ikväll att man kanske skulle börja plugga lite? har ett naturkunskaps arbete som ska vara inne på måndag och svenska prov på tisdag och det svenska provet är nog inte att leka med. Har inte så mycket tid att plugga i helgen iheller. För att imorgon har jag jobb och sen ska jag bort på kvällen och sen är det jobb igen på söndag. Men men.. det löser sig. Nu ska jag kolla på film eller något,
puss puss ;*

praktik

Heeeeeeey!
Idag praktiserade jag från 09.00 till 16.30. Idag har jag typ städat hela dagen, eller bytat sängkläder och bäddat. Sen sa Ella till mej att jag fick städa ett helt rum själv för att i morgon ska vi två städa egna rum istället för att hjälpas åt. Men det kommer säkert gå bra! (: Det är kul att praktisera på hotell maria för att man kommer överräns med alla. Jag och ella passar jätte bra ihop. vi snackar typ hela tiden, jätte kul! (: Fast man får rätta henne ibland för det går lite sisådär med språket.

Slutade somsagt sent idag och det var mörkt när jag skulle hå hem från stationen. Jag funderade ifall jag skulle gå igenom byn (som tar lite längre tid) eller ifall jag skulle gå vid badet. Jag ville komma hem så snabbt som möjligt så jag tog den snabbare vägen vid badet. Altså det är sjukt att man ska behövar vara rädd nu förtiden när man går ensam i mörkret. Jag var sjukt rädd &  mörkrädd som jag är så börja jag fan nästan att gråta. Men jag gick så fort jag bara kunde så jag fick ont i vaderna. Men nu är jag hemma iallafall!
blir nog sängen tidigt för min del ikväll så man pallar med morgondagen!
Puss puss ;*

hotell maria!


härliga höstdag!

shuuuuu!
Idag var det min fösta praktik dag & det gick hur bra som helst. Hotellet hade många "stanna-kvar-gäster" så det fanns inte så mycket att göra. Ska vara i städet de första 2 veckorna och sen blir det receptionen (: Hon jag städar med är hur snäll som helst och lätt att prata med. vi började dagen med en kopp kaffe och snackade lite och sen satte vi igång. Somsagt så fanns det inte så mycket att göra så jag fick städa matsalen & lobbyn. Fast jag blev klar rätt så fort så jag fick gå lite över 2, så det var till att springa snabbt in på H&M och finna en bummulströja tills i morgon (pallar inte ha skjorta) ;P Sen gick jag fort till knutan så jag skulle hinna med tåget 14.36 men det gjorde jag så det var soft.
 På tåget påväg hem så han som satt ett säte brevid med plockade upp sin freestyle, jag tyckte det var coolt. Har typ inte sett någon människa ha en son på år och dag (:

Har typ varit hemma i nästan 2 timmar nu men ska in till stan snart igen för att jag ska möta upp mamma och gå på vattengympa (:
För övrigt så har det varit en härlig dag. Vädret var så mysigt, riktigt höstväder! I LIKE! (:
Ses i morgon. Puss puss :*

back in bussniess

uuuuh, då var det skola igen!
efter skolan så gick jag in på H&M och fann mej en skjorta som jag ska ha i morgon. För att i morgon så börjar min praktik. Ska vara på Hotell Maria, mittför maria kyrkan i helsingborg. Guuuud vad kul det ska bli! Ska vara där onsdag, torsdag & fredag fram till vecka 51 ( : Så nu är jag riktigt taggad. Mer om det i morgon!
Ikväll blir det nog bara chill framför tv´n. Det är ju ugly betty & morgon soffan ikväll!!;D

Jag har ju lovat att jag skulle skriva lite om boken emma, mias dotter!
Det är då somsagt en uppföljare till gömda, asyl & mias hemlighet. I emma, mias dotter så är det mia själv som berättar sin historia om hur det var när dom var tvugna att leva gömda, resa runt till olika länder, få azyl i America och få reda på en hemlighet som mia hållt på i många år. Typ halva boken är en sammanfattning av de 3 fösta böckerna sedan får man följa emma med sina drogproblem. Usch, det är så hämskt. Tycker värkligen synd om denna familjen, de har maximal otur och jag tycker så synd om dom!!!
Jag säger inte mer än såhär. Läs böckerna det kan jag värmt rekomendera. Det är böcker som man kan läsa på rätt så kort tid för de är svåra att lägga ifrån sig. Och framförallt så är det självbiografi, min älsklings typ av bok!



studiedag, det tackar man för!

Heeey!
har inte blivit något bloggande idag även fast jag har haft studiedag.
idag vaknade jag runt 10 tiden, skönt att får sova ut. Sen la jag mej på soffan och kollade på TV, sen fick anna helt plötsligt tag på bil så vi stack till väla en snabbis, för att jag behöver inskaffa 2 st vita skjortor tills på onsdag. Jag fann på H&M men de var så små i storleken så det fanns inga i storlek 40 så jag får försöka fixa det i morgon istället. Vi var tvungna att skunda oss på väla för att anna hade fått jobb idag från 15.45. Jag pallade inte laga mat så vi svängde innom burger king och käkade där, muuuuums! (:
När anna jobbat klart så kom hon och hämtade mej så körde hon mej till simmhallen för att jag skulle jobba. Det blev lite stressigt idag, men allt  löser sig tillslut. När jag gick ifrån simmhallen så kände jag mej strässad för att jag skulle hinna med bussen. Men sen hade jag även en konstig känsla precis som att man hade gjort något fel eller nått? ja det känndes konstigt iallafall.
Pheeew, skola i morgon. Det hade inte suttit fel med en exta studiedag! efter skolan så ska jag ju gå på stan och försöka finna mej iallafall en skjorta.
Puss puss, synes i morgon! :*

SAKNADEN ÄR ENORM!

heeey!
ja då var man hemma i sverigen igen och jag hatar det! är så arg att vi har åkt hem vill verkligen inte. Saknar laura så enormt och att bara vara på mallorca, gaaaaaaah!
Igår var jag och mamma ute i palma på förmiddagen. Det var ju helgdag så alla affärer var inte öppna, men funderade inte heller på att shoppa något denna dagen. Vi gick ner i hamnen och till katedralen, fast vi gick bara utanför för att vi har redan varit där inne för något år sen. När vi var påväg hem så kollade jag in i en gränd, jag blev helt stående och undrade ifall jag såg rätt. Där stod sanrio och jag kallade på mamma. Vi gick in affären där jag fann * som jag verkligen ville ha, det var inte så dyrt iheller, kostar typ som ett par vanliga. Fast jag köpta inte * för att jag är typ pank just nu. Så gick vi ut från affären. När vi hade gått i typ 5 min så sa mamma jag kan vell köpa * till dig i julklapp, snacka om att jag var överlycklig!! ;D så vi gick tillbax till sanrio affären, så sa mamma att tänk så stängde dom kl 1 och klockan var typ några minuter i 1, jag gick sjukt fort, nästan sprang och hjärtat slog extra slag, men affären hade inte stängt så mamma kunde köpa * till mej. Altså jag blev nästan gråtfärdig!! hehe.
När vi var färdiga där så gick vi in i en kyrka för att mamma ville tända ljus. Efter någon minut i kyrkan så började jag gråta- Tårarna bara kom som ett skyfall från ögonen. Det var så fint i kyrkan och de spelade son vacker musik så jag blev helt rörd... Mamma trodde jag grät för att jag fått * från sanrio affären. Men så var ju inte fallet.
När vi var klara så gick vi till vårt favvo ställe, cafe 1916 (: jag tog en piña colada men den var sådär drack inte upp hela.
Runt 14.45 kom vi hem för att då skulle vi käka och då hade redan joan kommit, lauras kille (: jag har verkligen saknat hans humor. Den är oslagbar!!! ;D Efter middagen med en massa skratt och prat så chillade vi och packade lite och sen var det dags att köra. Joan och laura körde oss till flygplatsen och lämnade av oss.
Det var så jobbigt på planet för att stearling har ju gått i konkurs så vårt plan var typ fullt, så sjukt jobbigt med skrikande barn. Men jag överlevde iallafall. Jag lyssnade på ipoden, drack champagne och läste klart emma, mias dotter.
När vi landat i köpenhamn så ville jag bara följa efter pilen som visade departure... Jag ville verkligen inte hem. Tåget & båten passade precis till våra tider så vi var hemma runt 01.30 och planet skulle lyfta 19.55 men blev försenat minst 20 min, men vi flög in tiden, så det var lugge.
När jag kom hem var jag verkligen jätte arg och sur, vill tillbax till laura!!!!! 

Det var samma när jag vaknade i morse jag vråla och sa att jag ville tillbax, pallar inte sverige längre. 2 år till sen sticker jag ;)
Idag var det att vakna 7.30 för att börja jobba 8.30 pheeeww. men det gick ändå rätt så bra idag, hade livräddning med barnen och de var inte så många iheller så det var chill ;)
efter jobb har jag bara tagit det lungt och packat upp. Pheeew vad mycket jag har shoppat, längtar inte tills räkningen kommer på posten...
Nej, funderar på att gå och lägga mej snart. Jag tycker det är så sjukt skönt för att jag har studiedag i morgon, så man kan vila ut! (:
Puss puss, :* synes i morgon då jag tänkt att skriva om emma, mias dotter!


Det finns inga ord som kan förklara hur
mycket jag älskar palma!!

RSS 2.0