Lunch with friends

I morse fick jag ett mess av Maria (min danska vän) Hon fråga om jag ville komma över på lunch. Så när jag tvättat lite och skypat med mamma så slängde jag på mig några andra kläder och körde iväg. Så det var Maria, jag & 4 andra tyska vänner som luncha. Maria bjöd på grovbröd med tonfisksallad & äggsallad eller vad man ska kalla det, var bara en kall go öl & sillen som saknades, haha! :D Vi hade jätte trevligt! Ska bjuda över gänget om någon månad och bjuda på köttbullar, brunsås och potatis! (; Fast vi håller ju just nu på att renovera badrummet så får vänta tills spanjorerna är klara, hehe!
Har precis laddat en till maskin med tvätt men väntar med att starta den tills jag hämtat barnen. Har typ 20 min tills jag ska köra så kollar just nu på full house (kolla alltid på det när jag var mindre, du vet den serien med olsen-twins) och slappnar av. Ikväll ska jag troligen till gymmet och work out med Lisa! (; Hon är helt galen!! Hon gymmar typ 2 ggr om dagen, morgon & kväll, bannannaaaz!!  

Shopping

Om du tror att det ända jag gör här i USA är att shoppa så har du helt rätt för dig!! haha, skojja bara! Men i början så behöver man en massa saker, kan ju inte plocka ner hela mitt liv på 25 kg, det måste ni förstå! Så tänkte visa er lite vad jag shoppat de senaste dagarna.


Torsdag: jag körde till cross country shopping center för att se vad de hade att erbjuda! (;









Söndag:
från marknaden på Lexington avenue


Från bloomingdales


Igår från Marshalls



Såhär ser prislapparna ut inne på Marshalls



Äntligen!

Efter typ 10000 års av väntan så har jag äntligen börjat gymma! Skulle börjat gymma redan när jag bodde i Sverige men kunde inte binda upp mig till ett gym för att jag viste att jag skulle till USA. Jag hitta en våg här i huset och jag har faktiskt inte gått upp ett ända kg sen jag kom, inte illa huh?! (; Men det kan ändå vara kul att gymma nu när jag har tid. Så idag träffades jag och Lisa vid marshall för att jag behövde ett par gympa skor men jag hitta inga där inne. Så vi stack till modell´s som ligger typ 50m där ifrån men det regna så vi körde dit, haha! :D Där inne fynda jag ett par skor & en tröja som jag kan gymma i (har typ 15% inne på modell´s så varför inte slå till? När vi var klara där så körde vi till gymmet, som låg typ 50m där ifrån. Idag fick vi en gratis-träning men vi visste redan att vi skulle bli medlemmar, så vi signa upp när vi gymmat klart. Det kostar bara $10 i månaden fast den första gången från man betala $59 men hallååå $10 i månaden, är ju svinbilligt och det är faktiskt ett rätt så bra gym men fina maskiner! + att de har även aerobics & andra aktiviteter. Ska försöka gå varje dag eller varannan. Det kan vara skönt att gå en timme varje dag efter jag käkat frulle, så tiden går snabbare. Fast innan jag går imorgon så har jag en massa tvätt + att jag ska troligen skypa med mamma så får se om jag hinner imorgon! ;P


Skorna jag fynda idag. Vet att de är tennis skor men va fan,
de var sköna & snygga! $15 kan man bara inte motstå!! (;


Hot and the City

Igår lördag så skulle jag och Lisa ta tåget in till CITY men vi yra runder i Pelham och hittade inte riktigt till stationen, så vi missa det tåget vi skulle ta. Både jag & lisa har varit här i snart en månad, wii! Hon skulle jobba på kvällen så kände att hon inte bara ville vara i NYC för 1-2 timmar så hon väntade med mig på stationen för att Maria var redan inne i CITY så jag skulle möta upp henne vid central park. På tåget kom jag på att jag glömt min karta, så när jag väl var inne i CITY så fick jag tag på en karta, haha! När jag gått ett tag så kom jag på att jag gick åt fel håll, så jag yra runder i NYC helt själv, jag ljuger inte om det var 30 grader i solen, svettades som en gris!! När jag väl hittat Maria så vandra vi runder lite på FIFTH, fast sen tog vi en bakväg för att slippa alla turister, haha! :D Hade typ inte käkat på hela dagen så jag tog en smoothie inne på McDonald’s, fy för sören vad god den var! (; När jag lämnat av Maria så körde jag inom CVS och shoppa loss på godis, hihi! När jag kom hem så gjorde jag en avokadomacka med lite kalkon & Philadelphia och sen kolla jag på Liar Liar som gick på TV.
Vakna kl 11 idag. Har typ sovit i 11½ timme, super härligt!
nej, nu måste jag rusa!! Ska snart ta tåget in till NYC, fast idag är inte vädret lika fint, har faktiskt packat ner min nya jacka ifall det skulle bli för kallt! - PUSS! :*


Good job!!

Denna veckan har mina hostparets varit på barnens skola på föräldramöte. 3 barn som har olika lärare, det blir a lot. Onsdagar är rätt så jobbiga för att då har både Jack & Julia fotbollsträning när den ena slutar så börjar den andra + att Sydney den minsta hade play date med sin kusin. När min hostmum kom hem ikväll så berömde hon mig för att jag gjort ett bra jobb idag. Sånt värmer verkligen. Jag sa att jag försöker bara mitt bästa och hon bara fortsätt så! (;
Kvällen kan inte bli bättre för att idag är det säsongspremiär av Cougar town! Har kollat på det hemma i sverige fast där har dom inte visat alla avsnitt av säsong 1 så när jag käkat frulle så har jag hunnit i kapp med att kolla på internet. Och ikväll är Jennifer Aniston gästskådespelare, wiiii!!!



Frulle

Igår hade vi riktigt kul när jag gjorde frukost åt barnen. Min värd mamma skulle precis ut till bilen och köra till jobb så kom hon in igen med en ek-kvist och sa att Sydney (den minsta jag tar hand om) skulle få den. Hon la den på bordet men jag tyckte det var roligare att lägga den på en tallrik. När hon kom ner fick hon sig en riktig chock, haha!  ;D


Yammoooo!! :D


New Jersey/Jersey Shore/Atlantic City

Hi!!
Jag trodde verkligen att jag skulle blogga ofta när jag kom hit men ni ser hur det ser ut, haha! I helgen har jag iallafall varit i New Jersey med min familj. Min Hostdad växte upp där så vi bodde i hans föräldrahem. Han har en massa syskon så de var också där med sina fruar/män och barn. Hade verkligen en toppen helg! På söndagen så hade vi det årliga Chuck run. De är ett race eller vad kan man kalla det som dom har för att hedra min hostdads pappa. Det börjar från huset, bort till Atlantic City och tillbax. De sa att det var typ 5-6 miles (1 km är typ 0,62 miles eller nått? fattar det fortfarande inte) Iallafall!! Alla fick vars en t-shirt som vi hade på oss när vi antingen cykla, gick, jogga eller sprang. När vi kom tillbax till huset så käka vi baigels och sen gick vi ner till stranden igen, var där även dagen innan och jag brände mig, haha! Jag palla inte sitta still så jag gick en runda på stranden. Istället för att gå på boardwalken där vi cyklat innan så gick jag på stranden bort till Atlantic City och tillbax! (:
Vi hade toppen väder och jag trivs jätte bra med min familj! (:



Huset var på 3 våningar, jag fick sova uppe på vinden. En hel våning för mig själv ;P
Där fanns ett till rum fast där fanns 2 små sängar, bättre med en stor & en Tv på rummet! (;


det var faktiskt rätt så skönt i vattnet, men jag gillade inte de stora vågorna så jag
doppa bara fötterna! ;P Här såg man verkligen hur tidvattnet ändares.
Vi fick flytta bak typ 3 ggr, vi satt nästan uppe vid huset frammåt eftermiddan.


Cooolt, huh?! (:
Det var det 16 chuch run därav # 16 på ryggen (:


Atlantic City i bakgrunden! (:


Marshall

För några dagar sedan gick jag in i en butik som heter Marshall. Det är en kedja som säljer märkes skor & väskor m.m. till ett mycket bra pris! Det var där jag fann min Tommy Hilfiger väska för $29 + tax, här i USA får man räkna med att det kan kosta lite mer än vad som står på prislappen för att man betalar olika mycket skatt i de olika staterna. Skit samma! Dit jag vill komma är att det är en mycket bra affär och jag kommer bli typ stammis där inne. De säljer Steve Madden klackar för $50 you do the math! Ska även köpa mina vinterskor där inne. De har jätte söta skor som heter bear paw, typ som uggs, jätte söta är dom! (: Denna veckan får de in nya converse (fråga i fredags;P) så ska nog sticka dit på onsdag eller nått? I fredags när jag köpte en lika dan Tommy väska till min Host mum så haffa jag 6 par betsey johnson strumpor. för typ $6 eller nått, LOVE IT!!



Shopping

I förgår hade jag en tuff dag! Barnen skulle hit och dit till sina fotbollsträningar och sen kom föräldrarna hem sent. Så igår bestämde jag mig för att köra till Westchester mall för att shoppa lite. Ska iväg i helgen till min hostdads föräldrahem som han delar med sina syskon och hyr ut. Tror att det är i New Jersey vid havet. Varje år så har familjen ett race för att hedra deras pappa. Tycker det är jätte fint och vill träffa min hostdads syskon så har bestämt mig för att följa med. I alla fall så behövde jag lite grejer som t.ex. ett par nya långa pyjamasbyxor, har bara korta shorts och sover i nu, men det är rätt så kallt på mitt rum så.. Jag gick in på Victoria Secret och shoppa loss!! Man fick 5 trosor för $25 hur billigt är inte det? Köpte även en BH, pyjamasbyxor och ett linne!! (:
Jag var även ute efter ett vitt linne i och med att jag glömde mitt hemma i sverige, måste ha ett linne att ha under vissa tröjor ;P Så det hitta jag i en annan affär. När jag körde hem så körde jag inom Marshall som är en affär med märkes skor & väskor till ett mycket bra pris, det är typ en outlet. Jag hade kollat ut en Tommy Hilfiger väska igår för endast $29 fast med tax och sånt shiieet så kosta den $32 tror jag! När jag kom till kassan så var jag tvungen att fråga om den var äkta och kassörskan bara ja & jag bara OMG!!!
Min hostmum fyller år idag så ska se om där finns en till kvar som hon ska få av mig i födelsedagspresent! (:




Waaaaooooowwww!! (;
Hittade först en i beige och brun fast när jag kolla runder lite till så fann jag den i lila,
mycket snyggare + att den matchar min lila Tommy Hilfiger plånbörs! (;

Storlek XL men jag gilla volangen längst ner ;P

I got the big bag!!



Söta, huh?! (;


En helt vanlig dag!

Hallååå!! ;D
Nu har jag äntligen en lugn stund för mig själv ;P Denna veckan har bara svischat förbi! det var ju fan precis helg, haha! Barnen har börjat skolan på riktigt nu så jag har börjat komma in i lite rutiner, det går fortfarande lite si sådär men snart är jag inne i det helt.
En vanlig dag ser ungefär ut såhär; Jag vaknar runt 7 tiden, slänger på mig ett joggingställ eller något i den stilen. Mamman väcker barnen och har dom färdiga till kl 7.30 då jag fixar frulle. Vid 8 går vi till bussen som är typ 3 minuter här ifrån huset. Ibland tar jag med hunden. När jag kommer hem plockar jag undan efter barnen och sen fixar jag frulle till mig själv och kollar på någon tv-serie på min dator. Sen tvättar jag om det behövs och ser till att barnen har det städat på sina rum. barnen slutar 3.15 så då ska jag vara på skolan för att hämta upp dom, så från jag fixat tvätt och städ till barnen, duschat och klätt mig så har jag fri tid. Igår körde jag och shoppa men jag kan även ligga och softa i soffan eller hitta på något annat. Ska försöka fixa ett gymkort också. När jag hämtat barnen så fixar jag lite snack och de ska göra sina läxor rund 5-6 tiden lagar jag mat och sen kommer föräldrarna hem vid 7 tiden. Jag ska även fixa barnens lunchboxar under kvällen. Vissa kvällar kollar jag på film med barnen eller så går jag upp på mitt rum och kollar på Tv eller nått.
Såhär ser en normal dag ut för mig!


Barnens lunchboxar! Söta, huh?! (;


ÄNTLIGEN/FINALLY!!

ÄNTLIGEN så har jag hittat värmeskydd till mitt hår! Har letat som en galning, de har typ inga!! Har letat i över en vecka och tillslut när jag var på CVS i Pelham igår så fann jag ett till ett rimligt pris från TRESeme.
Sorry guys att jag inte bloggat på ett tag. Men håller precis på att komma in i rutiner, första veckan då barnen går i skolan. Under dessa dagarna så har jag tvättat och kört en massa ärenden. Nu känner jag mig klar och behöver shoppa så ska köra till Westchester mall alldeles strax för att nu har jag tillfälle. Ska nämligen iväg i helgen! Ta hand om er!! :* Ska blogga mer sen när jag har tid!


Helgen i bilder


Jag & Maria var inne på Build a Bear. Jag ska lätt köpa en hello kitty & stoppa upp! (:


Har jag visat er min nya väska? Den är alldeles för tung att bära hem,
men jag vet ju vart jag har den, så jag slipper slarva bort den!! ;D


Här står jag på stationen i Pelham. Bakom mig ser ni min bil som jag
kör på helgerna. På vardagarna kör jag en svart Honda Pilot (:


Banana Republic


Helgens shopping, Roxy


Jag, willna & Maria var på Broadway on broadway idag. De sjunger en sång från varje
musikal som går på Broadway. Bli inte allt för avundsjuka nu men Jordin sparks sjöng
faktiskt en låt (: På bilden är det men som är utklädda till kvinnor. Fattta vad snygga dom var! (;


Finalen var 2 som sjöng empire state of mind.
Det sluta med konfettiregn och en massa goooosebumps!! (:
Min nya favvis bild!! Ser ni hur glad & lycklig jag är?! :]
Maria ser ni till höger bakom all konfetti.


Har haft en toppen helg! Avslutar den med lite godis & MTV video music awards (: Det ser ljust ut för Lady Gaga iallafall!! (; Har packat barnens lunchboxar ikväll så jag kan sova lite längre imorgon. Fast ska väcka barnen kl 7 imorgonbitti så får nog gå upp omkring 6.30 eller 6.45 kan bara slänga på mig något för att ska bara ge barnen frulle och följa dom till skolbussen. Sen kan jag diska, plocka undan i köket, käka frulle själv & klä på mig i lugn & ro. Har en massa ärenden att uträtta imorgon så jag har att göra, skönt!! :)

NYC

Senderat helgen i NEW YORK CITY!! Är ny duschad. Starta precis tv´n, couples retreat börja precis på HBO, ska kolla lite på den och sitta vad datorn till MTV video music awards börjar! Berättar mer sen! (;

Helg!!

Ni förstår inte hur skönt det är att få veta att man är ledig i 2 hela dagar!! Har verkligen haft en tuff dag med barnen. De har bråkat med varandra 24/7 vet inte hur många ggr. En sak är säker iallafall.. Att om jag skaffar barn så räcker det med 2!! Efter detta året kanske jag inte vill ha några alls. Idag var jag nära på att slita av mig håret. Nej men är man 3 så känns det som att en är utanför hela tiden och de bråkar konstant!
Ska bli skönt när barnen börjar skolan på måndag för att då kommer jag ge barnen frulle och fixa deras lunchboxar, följa dom till skolbussen som går runt 8 och sen ska jag hämta dom på skolan vid 3 tiden, så det kommer bli nice! Barnen kommer vara ifrån varandra + att jag hinner med lite annat. Jag ska tex plugga, försöka gymma & fixa till i barnens rum och tvätta deras kläder.
Har inget planerat inför kvällen blir nog Tv eller någon film.
Idag fick jag min första lön, wihooo!! Kändes skönt! Får se sen längre fram men tror nog att jag ska skaffa mig ett bank-kort så man har pengarna där istället för liggandes på mitt rum.

TNBG

Hellluu!!
Idag hade jag & barnen pannkakor till frulle med sirap, muuuums! Sen körde vi till the new york botanical garden. De har en massa aktiviteter så man håller barnen aktiva. Men vi ska nog dit snart igen för att vi kolla inte på allt. Det finns ju så mycket att göra! Vi hade jätte härligt. Vi tog med oss picknick, vi hade faktiskt en ekorre på besök när vi picknicka, de är så söta. Men där kom några kinesbarn och skrämde bort dom, inte kul!! Men jag fick några bilder på den iallafall! (:
När vi kom hem så gick vi en runda med ernie, familjens hund. Sen fixa vi dinner och sen kolla jag på Matilda med barnen, har inte sett den filmen på evigheter!
Just nu sitter jag och kollar lite sått på project runway. Har inte orkat starta Tv´n på mitt rum innan, men var ju tvungen att se vad som erbjuds, hihi! Lucky me att jag har E! (;
Imorgon ska vi nog bara ta det lungt. Måste köra iväg och köpa goalie gloves till mitt älsda barn. Sen ska vi nog köra till någon park för att hålla dom lite aktiva.



De hade somsagt olika aktiviteter i TNBG. Vi gjorde tex vars en docka
av majskolvsblad, eller vad det är.. Coola blev dom iallafall!! (:
Ska spara min som minne!


Helt OK!

Idag var det min första dag med barnen. Det gick helt OK. Killen var på playdate så jag hade bara brudarna idag. Fast they end up fighting. Vi skulle egentligen kört till poolen men vi cykla istället pga. lite trubbel.. Jag har själv en syster och jag känner igen mig i barnen. Har faktiskt fått lite mer färg nu, wiii! Men är fortfarande blekfis jämfört med barnen och mamman. Min hostdad och jag kan typ ta varandra i hand, haha!
Imorgon börjar barnen i skolan. Så har hjälpt dom att packa ner alla saker från checklistan som deras fröknar skrivit ner, det är en massa vill jag lova. Inte bara penna och papper, de ska ha egna kritor, klister, papper, mappar, you name it!! Imorgon ska de bara vara där i typ 2 timmar sen är de lediga torsdag och fredag, hel sjukt! men men.. Så imorgon har jag en massa jag ska göra så ska snart lägga mig och sova. Har precis skrivit ett schema så jag vet vad jag ska hinna med under dagen, försöka passa tider m.m. Min hostmum sa att tiderna inte var så viktiga men man vill ju ändå göra ett bra intryck!! (; - Nattii and wish me goood luck tomorrow!!


Home alone

Gooood morning!!
Jag vet inte om jag riktigt vaknat än men jag jobbar på det. Ställde klockan till 7 i morse för att vakna i tid. Mina hostparents har kört iväg och jobbat så jag har barnen för mig själv idag. De har inte vaknat än så jag sitter i köket med mitt starbuckscoffee. Läste precis på förpackningen att om jag lämnar in den på något starbucks så får jag en tall caffe, haha!!
När barnen vaknat ska vi käka lite frulle och sen gå en runda med hunden. Solen skiner även idag så det blir nog också en tur till poolen för att hålla barnen aktiva!


Trött? ehh ja!! ;P


Labor Day

I och med att jag har så många läsare nu så får jag väll försöka hålla er uppdaterade där hemma i Sverige, mohahahaha!
Idag har det varit Labor day here in the US. (jag pratar svenska fortfarande men det kan hända att jag skriver lite slang meningar här, men det är bara till att gilla läget eller go with the flow, mohhaahha) På morgonen körde jag min hostmum och barnen och handla. Köpte kaffe till mig, jag gillar ju starkt kaffe så vi köpte någon frensh roast eller något sont, märket var Starbucks of course, mohahahah! :D Det smaka rätt så rökigt så får testa någon annan smak någon annan gång.
Senare på dagen så körde vi iväg till poolen, idag bjöd de på snow cones, typ krossad is med smak, helt sjukt och gott faktiskt, hahaha! I had 2 stycken men barnen tog typ 5, crazy! Sen tog vi även lite sockervadd eller cotton candy som man säger här ;P
Vi träffa några vänner, jag känner dom inte men vänner till familjen, så de hängde med oss hem så laga vi mat och sånt. Mamma om du läser detta så grilla vi marinerade räkor, fatta hur gott det var!! :D
Klockan börjar närma sig 10 här & jag ska försöka sova, sa till min värd mamma att jag vaknar runt 7 imorgon för att jag ska vara själv med barnen imorgon, de andra ska jobba. Hoppas på fint väder så vi kan köra till poolen, tror nog att jag kan hitta dit nu! (; Så god natt!! :*
Är lite dålig på att ta bilder, tog iallafall en idag, ska fråga senare om jag får lov att publicera dom. Kan vara lite känsligt, annars så får ni bara ha bilder på snygga mig och mina vänner, hihi!



såhär ser de ut! Den första jag tog var med cherry smak men hon som gjorde
dom snåla verkligen med smakerna till och med så min värdmamma tyckte det.
Den andra jag tog var grape, den var super goood!! + att nu bad jag om extra mycket, mummaa!!


How Cool?

Igår var även en soft dag, har inte börjat jobba riktigt än.. Jag kände att jag var i stort behov av en pincett och en sån man klipper tånaglarna med så jag tog min värd mammas ur coola cykel och trampa iväg till en affär som har typ allt! Från smink, Magazines, bodylotion, mat, leksaker m.m. Fast det är inte så stort, knäppt!! ;D $22 senare så trampa jag lika glatt hem igen.. Då jag köpt Harper´s bazaar. Skulle egentligen köpt den på flygplatsen men den var inte släppt än..



Älskar bilderna!!
Fast på harper´s bazaar finns fler, gå in och kika,
aniston goes streisand!

Igårkväll var min värd mamma på Bröllop så det var jag, min värd pappa & barnen som var hemma, vi käka pizza och sen körde de iväg till poolen en sväng medans jag plocka undan disken, var egentligen ledig men jag erbjöd mig, snällt huh?
När de kom hem igen så kolla vi på film. De är nämligen också med i typ LOVEFILM som vi har i Sverige fast här heter det något annat. Och de är ju mycket mer utvecklade så de hade typ beställt en skiva som de stoppar in i sitt WII så kan man koppla upp sig på internet och välja en massa filmer där ifrån, efter mycket om och men när vi finally fått fram ensam hemma 2 så sa min värd pappa Bill och kolla på min, how cool & var lika häpen som jag, thahahaha! :D Vi käka även popcorn och vet ni vad? Fy fan vad söta dom var, dom som packat popcornen i påsarna måste ha tagit fel kar och hällt socker istället för salt!
Nu ska jag iallafall gå och upp och klä på mig och se vad dagen har att erbjuda. :*


getting better!

Hellooo snyggingar!!
De första dagarna har verkligen varit jätte jobbiga! Men nu när jetlaggen börjar försvinna och man börjar känna familjen mer så är allt helt OK. Känner verkligen att jag hamnat rätt. Kommer inte riktigt ihåg vad jag skrev om sist men jag har iallafall kört för andra gången idag. Ville se vart barnen går i skolan så jag min hostmum & barnen körde till skolan. Det som jag lagt märke till är att när man kommer in på en ny väg så vet man inte hastigheten, men antingen så är det 25 eller 30 mph, you do the math!! :D Fast det som är så bra med dessa bilarna är att man kan se hastigheten i både mph & kmh. Jag har fått en egen GPS som jag ska använda nu i början, min hostdad visa mig nästan precis om hur den fungerar. Den fungera nästan precis som den vi har där hemma så det är ju skönt. Familjen har en stor bil som jag ska köra med barnen i och sen på helgerna ska jag köra en blå skit snygg honda, wihoo! (;
Jag försöker att skriva dagbok på datorn varje dag faktiskt, kan vara kul att blicka tillbaka på sen, om några månader, eller om några år.
Just det igår var vi hemma hos barnens mormor, hon var verkligen jätte snäll!! Vi käka där på kvällen, hon berätta att hon hade rest typ överallt i hela världen, hur coolt? Hon hade till och med varit i Sverige. När vi skulle käka så skåla hon för mig, how sweeet?!
Har tagit en massa bilder från när vi var i NYC, kan inte lägga upp alla men här kommer några iallafall! (:



Fick 20 min på times square, köpte 2 korvar,
fast dom hemma i sverigeär sååå mycket godare!! (;

well, internet vill inte riktigt sammarbeta med mig just nu, så fler bilder kommer sen!!
Ce YA!! :*


To much!

Heeeej!!
Har verkligen haft fullt upp i dagarna så har inte kunnat blogga. Igår kom min hostmamma & den minsta tjejen jag ska ta hand om och hämta mig på hotellet i New Jersey. Vi körde hem, jag packa upp & sen körde vi till en pool där vi bada & hade kul. På kvällen träffa jag de andra 2 barnen + min hostdad. På kvällen kom även en Au pair som bor i närheten och hälsa på, hon kom i Juli så har varit här i typ 2 månader, hon var jätte söt och snäll så ska träffa henne nästa helg.

Idag var min Area Director här, en kontaktperson i området. När vi kom upp på mitt rum och fråga hur jag mådde så bara bröt jag ihop och börja gråta. Detta är verkligen en stor omställning att flytta till ett annat land till en helt främmande familj och ta hand om deras barn. Okej jag har valt det själv, men just nu är jag bara så trött, förkyld och så mycket information på samma gång. Prata även med min värdmamma idag, hon fråga hur det var så sa jag samma som jag sa till min Area Director. Hon förstod mig men hon vill att jag ska ha läget under kontroll för att på tisdag är jag själv med barnen.
Jag nästan precis gråtit och pratat av mig med mamma & pappa, skönt!
Nu ska jag vila lite och sen ta en tur med min värdmammas cykel i området. LOVE ELIN!


Tidskillnad!

Nu är klockan typ snart halv 12 här (typ halv 6 i sverige) och jag ska sova alldeles strax, skriver mer sen när jag har mer tid, lovar!! Men gör typ saker hela tiden så har inte tid att blogga så mycket nu.
Imorgon kommer iallafall min host mum & kanske kidz, who knows?! (; Och hämtar upp mig på hotellet, I am so exited, wiiii!! God natt!!!

Onsdag?

Godermorgon!!
Igår var vi på sightseeng i NYC, gaaaaah! Börja typ nästan gråta när vi kom in där!! ;P Tyvärr så var det rusningstrafik så vi var lite sena så vi han inte att gå utanför bussen så mycket, men vafan gör det när jag ska bo 30 min där ifrån i ett helt år, tihihihi!!
Har precis varit nere och käkat frulle. Jag saknar en go svensk macka med typ skinka eller ost, Här finns beigel, cream cheese med marmelad och en massa sötsaker och kakor som jag undviker. Vill ju inte gå upp i vikt det första man gör! ;P något som jag också saknar är Svenskt kaffe, vet dom ens vad kaffe är i detta landet?! Färgat (svart) vatten vill jag kalla det!! Men nu är jag så kaffe sugen så jag fick ta en mugg iallafall, fast hällde lite mjölk i så det blev faktiskt lite godare då, även fast jag dricker starkt svart kaffe där hemma..
Nej, snart börjar vi class igen. Jag vill ju ligga vid poolen för att här är det (ska bli hela veckan) typ 30 grader. I LIKE! Men de är väldigt glada för AC så svettas gör man inte, närmare bestämt fryser!! ;P Ce Ya!! :*


Just nu ligger jag i sängen och vilar lite innan class börjar kl 8.
Men ska gå ner nu snart för att här i Amerika ska man helst vara 5 min innan bestämd tid.


RSS 2.0