How Cool?

Igår var även en soft dag, har inte börjat jobba riktigt än.. Jag kände att jag var i stort behov av en pincett och en sån man klipper tånaglarna med så jag tog min värd mammas ur coola cykel och trampa iväg till en affär som har typ allt! Från smink, Magazines, bodylotion, mat, leksaker m.m. Fast det är inte så stort, knäppt!! ;D $22 senare så trampa jag lika glatt hem igen.. Då jag köpt Harper´s bazaar. Skulle egentligen köpt den på flygplatsen men den var inte släppt än..



Älskar bilderna!!
Fast på harper´s bazaar finns fler, gå in och kika,
aniston goes streisand!

Igårkväll var min värd mamma på Bröllop så det var jag, min värd pappa & barnen som var hemma, vi käka pizza och sen körde de iväg till poolen en sväng medans jag plocka undan disken, var egentligen ledig men jag erbjöd mig, snällt huh?
När de kom hem igen så kolla vi på film. De är nämligen också med i typ LOVEFILM som vi har i Sverige fast här heter det något annat. Och de är ju mycket mer utvecklade så de hade typ beställt en skiva som de stoppar in i sitt WII så kan man koppla upp sig på internet och välja en massa filmer där ifrån, efter mycket om och men när vi finally fått fram ensam hemma 2 så sa min värd pappa Bill och kolla på min, how cool & var lika häpen som jag, thahahaha! :D Vi käka även popcorn och vet ni vad? Fy fan vad söta dom var, dom som packat popcornen i påsarna måste ha tagit fel kar och hällt socker istället för salt!
Nu ska jag iallafall gå och upp och klä på mig och se vad dagen har att erbjuda. :*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0