party like a rockstar!

altså ni får ursäkta mej för att jag inte uppdaterade bloggen igår, men hade absolut inte tid. Startade inte ens datorn. Hade tränarmöte på badet iallafall om hur vi ska göra i höst. Mötet gick jätte bra, sen kom där fler folk för att simklubben skulle ställa upp i karnevalståget. Så vi gjorde vid oss och sen stack vi upp i byn till varagårds skolan. Så gick vi i genom hela bjuv fast vi vann tyvärr ingenting. För att där finns en jurry som utser en etta, tvåa och trea så får man då pengar. Man vinner då för bästa utklädsel. Och i år var temat skördetid, så jag var bonde. Kan se ifall där kanske kommer upp en bild i morgon på min snygga klädsel.
Senare på kvällen så kom iallafall mina kompisar, vi förfestade och sedan gick vi ut i bjuv! (:

Idag har jag typ legat på soffan hela dagen och kollat på TV. Fast jag tycke att det var ett dåligt utbud så jag och mamma kollade på Rumor has it med jennifer aniston! (: (min favorit skådespelerska)
Nej, nu ska jag gitta, för ska kolla på TV hade jag tänkt mej och sen ska jag sova gott. För det är ju skola i morgon och då måste man vakna typ 6.15 typ, blöööö. Men men sont är livet på en pinne, synes i morgon!

Puss på er! :*


jag på G ;)

mallorca here i come!

YAAAAYYH!! Igårkväll så bokade mamma flygbiljetter till henne och mej till palma de mallorca! Änterligen ska jag få träffa min älskade vän Laura. Vi åker den 28 oktober till den 1 november & det kommer bli hur bra som hälst, så nu blir det till att spara lite pengar varje månad så det bara är till att shoppa loss i palma, loves it! <3

Idag har vi haft företags ekonomi och konferens typ hela dagen i skolan. Jag och michelle var ju smarta, jag hade inget skrivhäfte så jag frågade michelle om hon ville hänga med mej till Åhlens under rasten, men när vi hoppat av bussen så kom jag på, oj dom har nog inte öppnat än. Klockan var typ 9.15 och de öppnade 10.00 bra jobbat flickor! ;D
 Men det var faktisk överaskande kul med företags ekonomi, fast det är lite segt att gå till typ 15.30 en fredag. Det är det som jag hatar med fredagar är att man pallar inte göra något påå kvällen fär att man är så svinigt trött. Men har precis druckit en kopp kaffe så jag piggnade till lite.. Så ikväll blir det att frossa i 86% mörk choklad om inget annat spännande dyker upp. fast ska nog vila ut lite ikväll för att i morgon är det fullsräckat schema!
Runt 12 är det tränarmöte på badet
 ca 13.00 är det förberedelser där karnevalståget (ska kanske vara med?)
ca 15.00 karnevalståget
17.30 middag med grannarna
efter maten fest med mina kära vänner
senare på kvällen ut på bjuvsfestivalen (:


oriflame

yaaiiih! idag kom mina efterlängtade oriflame produkter. Jag hade beställt ett löppstift i färgen typ lila. Jag bara älskar dom läppstiften. För att de sitter länge, där är solskyddsfactor i & se skimmrar så fint & ger en sån ursnygg effekt. Sen fick jag även en fondation.
Jag kan verkligen rekomendera att använda oriflames produkter, de har allt mellan make-up och kropps vård. Och alla produkter är hur bra som hälst. Själv så använder jag det mästa från oriflame som tex. fondation, maskara, ansikts scrubb av olika slag och deras nattkrämer/dagkrämer. Det bästa med oriflame är att inget är testat på djur, produkterna levereras hem till dörren (om man är säljare) & att det är inte så fasligt dyrt. Priset är som typ andra produkter ute i affärerna fast ibland kan det även vara billigare ;)

här är en länk till deras hemsida (:
www.oriflame.se

Nej, nu ska jag bädda ner mej i sängen och kolla på några avsnitt av vänner!
god natt!

dödstrött

Hey hey!
vattengympan igår var vell sådär? Gillade inte instruktören så värst mycket men musiken var bra. Så får se hur det blir ifall jag fortsätter med vattengympan på onsdagkvällarna.

Idag har det inte hänt något sådär speciellt. Skola, har haft lite om arbetsmiljö & sökerhet och sen naturkunskap & svenska. Jag var vell hemma runt 4 tiden och då ville jag bara lägga mej på soffan, men nej då. Då kom jag på att jag skulle iväg kl 5 och jobba, så det var till att röra ihop lite mat innan man skulle iväg,  så idag blev det avokado sallad.
Nu är jag hemkommen iallafall så ska nog snart gå och lägga mej framför tv´n, är superduper trött, för gick och la mej lite sent igår ;P Synes i morgon!
puss på er! :*

give me the sun back!

hey hey!
idag kom jag typ bara några miniter försent till skolan för att jag åkte med mina päron in till stan.. Får nog ta bussen framöver så att jag kommer tidigare till skolan, eller så får jag be mamma och pappa att vi kör tidigare istället ;P Men annars har det gått bra i skolan fick träffa några nya lärare i hotell, med henne ska vi läsa ett dator program man använder på hotell och sen ska vi även läsa lite företagande och sont.. Sen den andra nya läraren vi fick träffa var i Naturkunskap, hon verkar vell rätt OK (: Och denna dagen har varit soft för att vi slutade 11.30 typ, så jag var hemma runt 1 tiden.

Igårkväll så ställde jag mej på vågen och fick värsta chocken och en väckarklocka  ringde i huvudet på mej. har gått upp ännu ett kilo så nu är det skärpning elin. Så jag har bestämt mej för att köra stenhårt nu, ska gå på Low Carbs High Fat dieten. Så när jag kom hem så gjorde jag en sallad med lite creme fraish och lite ost. Så igår bestämde jag och mamma oss för att vi ska gå på vattengympa ikväll. Mamma sa att hon vattengympsinstruktören inte är så bra, så vi ska gå ikväll och se ifall hon har bättrats ;P Så det ska bli sjukt skönt att få börja träna igen. Och vattengympa är så skönt, för att man bränner jätte mycket fast man inte tänker på det och man har ingen träningsvärk dagen efter. Så har ni tillgång till vattengympa i närheten dä ni bor så tästa, för att det är grymt kul!

Just nu sitter jag och kollar på MTV de har så sjukt bra låtar och gammla, sont gillar vi! (: de spelade tex. mario-let me love you och den har man inte hört på ett tag.
nej, nu ska jag sluta skriva, det har blivit ett långt inlägg idag...
Puss på er! :*

dagens outfitt
linne-gina
jeans-H&M
kofta-Gina Tricot
scarf-Bik Bok
strumpor&klocka-hello kitty (:

andra skoldagen börjar ju bra...

hey hey!
Denna dagen började ju inte som planerat. Mamma kom in dunsande på mitt rum 8.10 och frågade ifall inte jag skulle gå upp. Jag kollade på klockan och jag hade försovit mej en timme. Jag hade ett svagt minne av att mobilen ringt men jag hade visst råkat stänga av larmet, kl 7 i morse visste jag inte ens vart jag hade röven någonstans. Jag erbjöd mej att ta tåget till skolan för att bussen hade typ redan gått men mamma sa att hon kunde köra mej så det var ju snällt. Idag började jag halv 10 så jag var vell på skolan runt 20 över 9. Fast jag kom ändå typ 10 min försent för att jag visste inte riktigt i villken sal vi skulle vara i. Men det var ju ändå spanska så det var ju inte så hemskt ;P Men jag känner på mej att detta året kommer nog bli riktigt bra för att vi är typ bara 5 pers på spanskan så man kommer få extra mycket hjälp och man kan prata och lära sig mycket mer så det gillar vi.. Men resten av dagen gick bra iallafall och jag åt facktiskt i matsalen, men bara en liten klick med pasta carbonara, men en stor tallrik med sallad, muuums! (:

När jag kom hem så gjorde mamma någon mexikansk mat, muuuums! så jag är superdupermätt nu för att jag satt och krängde nachos ;P Kl 18.00 idag så skulle jag på möte angående plask & lek, det var vell trevligt. När jag och anna skulle köra hem så körde vi om hennes vänn och hämtade halm som hon skulle ha till bjuvsfestivalen i helgen. Sedan körde vi in på en parkering så jag fick övningsköra, hahahah och det gick ju som det gick,.. ahahha, men övning ger färdighet ;)

Nej nu ska jag skicka ett mejl till min lärare och sen ska jag lägga fram kläder inför morgondagen och sen lägga mej i sängen och kolla på vänner!,
synes i morgon, puss på er! :*

back in business

ville verkligen inte gå upp i morse. Hade ställt mobilen på väckning till 06.45 men snoosade tills klockan blev närmare 7. När jag skulle gå till tåget så började det såklart att regna.. När vi kommit in till Helsingborg sa den som körde tåget; tåget är försenat, det är trångt och det regnar dagen kan inte bli så mycket sämre..
Efter ett tag på skolan så fann vi slutligen vårt klassrum som vi skulle sammlas i. Vi fick en ny klassföreståndare (iockmed att vår gammla fick barn i sommras). Vi fick även ett nytt schema och när jag såg det tänkte jag faaaan! Typ varje dag börjar vi 8.10 och vi slutar rätt så sent. Men nu när jag kollat igenom schemat i lugn och ro här hemma, så är det nog ändå rätt så bra. För att vi har rätt så långa lektioner, men ibland så brukar vi få gå lite tidigare eller ha sov morgon när det passar lärarna.
Imorgon börjar jag 9.30 med spanska iallafall, pheeew. Vill igentligen inte, men vill så jätte gärna lära mej spanska, för att det kan vara rätt så bra att kunna i mitt yrke.
Så nu känner man riktigt att det har satt igång. När jag kom hem så somnade jag några minuter på soffan, men det är vell så det ska vara? får vell försöka stå ut och kämpa på! (:


Jag sa igår att jag skulle skriva upp mina mål under hösten, här kommer de!;
1. Börja motionera
har lixom frossat nu mycket dom sista veckorna så har säkert gått upp 3-4 kg, så dom vill jag gärna gå ner igen eller förvandla dom fett kilona till muskler istället.
2. Planera
Jag ska försöka börja planera lite bättre. Att jag börjar plugga några dagar innan prov eller något annat inlämmningsarbete, så jag inte sitter kvällen/natten innan. Här ska jag även försöka planera in lite träningstider ;)
3. Börja äta skol lunchen
I 1an så åt jag nästan aldrig lunch på skolan, för den ser så motbjudande och äcklig ut. Men jag har lovat mej att jag ska börja äta där. För jag går långa skoldagar och behöver energi för att klara dagen.
4. Bättre självförtroende
Jag har haft ett jätte dåligt självförtroende men under detta året har det facktiskt blivit lite bättre, men det ska bli ännu bättre så det ska jag försöka bättra mer på, eller vad man ska säga! (:

Jag har säker fler mål att uppfylla men kan inte komma på fler just nu!
Nej, nu ska jag gå och vila mej lite för ska iväg och träna barnen sen kl 5. Ikväll blir det nog läggdags tidigt för att jag är sjukligt trött.
Puss på er! :*

school tomorrow

Skola i morgon och jag känner mej mer taggad än någonsin! Det ska bli så kul att träffa alla igen och se villka som ska läsa hotell eller turism, själv ska jag ju läsa turism (: Jag var inne på skolans hemsida igår för att kolla villka ämen vi skulle läsa och det lät vell helt OK. Jag är mäst orroad över hur schemat ska bli, är helnervös. Hoppas det blir bra iallafall.
Det ska bli så skönt att komma in i rutiner igen. Men det jag hatar mäst är att behöva gå upp så himmla tidigt på mornarna, men det kommer man nog in i snabbt. Jag funderade på för någon vecka sedan att när man ska börja skolan igen till hösten så känns det som ett nytt år. Man sätter upp en massa mål och löften. Så frågade jag mamma varför man inte började skolan i januari månad istället när det verkliga nya året börja. Men då fick jag i svar att man vill kanske vara ledig på sommaren. Och vem pallar ha ett 2 månaders långt lov mitt i utbildningen.. Så där fick jag mej en liten tänkare iallafall.
Imorgon ska jag skriva upp villka mål och löften jag ska ha inför HT-08
Nej, nu ska jag nog snart gå och smaska i mej lite annans paj som mamma bakat idag!
Puss hej! ;*

en levande väckarklocka

Jag hade svårt för att sova i natt, men det var vell bara för att jag vaknade såpass sent igår? Men jag ställde min mobil på väckning runt 10 tiden så att jag kommer vara superdupertrött ikväll så jag kan gå och lägga mej tidigt ikväll. Men det konstiga med mej att när jag bestämmer en tid jag ska gå upp så sover jag alltid så oroligt på mornarna också vaknar jag alltid lite innan klockan ringer. Det är sjukt jobbigt.
Under morgonen så har jag och pappa diskuterat över hur vi ska gå till väga med mitt rum. Ska lixom förvandla det men säger inte hur. Det får ni se när det är klart. Men det är så svårt att göra något med mitt rum för att det är så litet och rektangulärt + att jag har en massa andra saker jag stör mej på. Men jag har kommit upp med en liten lösning nu som jag får redovisa för pappa när han har klippt färdigt gräset!  

Jag vet att det inte är så många som läser min blogg, men det är kul att skriva av sig. Så jag ska försöka ladda upp flera inlägg om dagen nu. Så där kommer nog ett till inlägg lite senare idag, så håll utkik! ;)

Puss på er! :*


it´s not raning men.

hey hey!
idag sov jag till ca 12.30 så superskönt att bara få sova ut. Sen jag vaknade har jag typ bara legat och softat framför tvn hela dagen. TV3 har typ haft project runway maraton hela dagen. De har visat avsnitt 1-7, under tiden har jag även fikat lite. Mamma hade bakat så det blev en kanelbulle och 2 koppar kaffe, muums! (: Men har ingen lust att hitta på något ikväll för att det har regnat hela dagen och det har kännts som söndag. Så ikväll blir det nog bara mys framför tv´n och senare blir det säkert någon film? Guuuud vad jag hatar detta vädret, hoppas det blir bätte nästa vecka då jag börjar skolan. 
Puss på er, nu ska jag fortsätta softa framför tv´n! (:  

herr skjortor går lika bra!

ni får ursäkta mej ifall det inte blev något bloggande igår, men hade absolut inte tid. För när jag kom hem från shoppingen så skulle vi käka och sen var jag med grannen, vi kollade på film och krängde godis (:
Jag var iallafall inne på H&M för att jag hade ju fått kuponger iockmed att jag är medlem i H&M club. Så jag hade 20% på herravdelningen där jag fann mej en skjorta, den var hur snygg som hälst. Sen fann jag även ett skärp men köpte det aldrig, så får se ifall jag handlar det nästa vecka! (:
Jag fann även ett par stövlar som jag kanske inhandlar nästa vecka. Skulle igentligen spara pengar till Mallorca resan i höst, men behöver verkligen ett par ordentliga stövlar i höst & i vinter.
På väla igår sprang jag ävenpå min kära barndoms vänn. Vi var bestisar men gled ifrån varanda när vi börja 6an. Men hon är alltid lika gad & go. Men vi träffas vid då och då, när vi springer på varandra eller träffas på bussen.

Det var en sådan skjorta jag köpte fast i grön/vit randig (:


dessa stövlarna blir snart mina! ;)

H&M-tajm (:

Godermorgon!
Inatt har jag kunnat sova iallafall, men jag har så sjukt varmt på mitt rum även ifall jag har fönstret öppet. Jag vaknade runt 9.35 då jag satte igång vänner på datan för att jag pallade inte gå upp än, men jag råkade visst somna. Så jag vaknade efter 2 timmar igen, så superduper skönt. Just nu sitter jag och dricker mitt morgonkaffe så jag ska piggna till lite. Men ska snart gå och göra vid mej, för ska till väla med mamma & mormor och shoppa senare idag. Ska nog satsa på H&M för att har fått en massa erbjudanden som man måste utnyttja ;)
bloggar kanske mer senare idag?

Puss & hej :*


play with me

hey hey!
Igår frågade anna mej ifall jag ville följa med hennes kompis och hennes kompisbarn till hambygdsparken i Ängelholm och det ville jag. Fast det tog lite tid innan vi hittade dit + att de höll ju på att göra om vägarna, så fråga mej inte vart vi körde någonstans vi bara följde pilarna.. Men men efter ett långt tag kom vi fram iallafall. Vi gick en runda och kollade på djuren men sedan ville angelina gå till lekplatsen. När vi lekt ett tag blev anna och sara trötta så de gick och satte sig på en bänk så det slutade med att jag fick leka med angelina, snacka om att man blev trött, men det var dte värt! (:  Sedan var det dags att köra hem igen för att jag och anna skulle jobba men jag sa till anna att jag kunde ta träningen så hon kunde köra hem angelina och sara i lugn och ro. Men som tur var så fanns även johan där. Där kom 2 st till träningen idag, men det var soft. Jag och johan gick och snackade i 45 min och gick brevid basängkanten och sa vad ungarna skulle simma mellan längderna, hehe!
Nej, nu är jag proppmätt och behöver vila, har käkat spenatstuvning, fybubblan vad gott det är. Det var nog min favoriträtt när jag var liten. Så nu ska jag nog kolla på film med sis och mamma. 
Puss hey! :* 


sara, anna & söta angelina (:

bit ihop eller bryt ihop?

Ghaaaaaw! Ett helt program av project runway har nästan precis gått och jag har inte sett ett skit :( Mamma & pappa har occuperat Tv´n där de kollar på något OStjaffs med han från Bingo lotto.. Men men, jag ska försöka och inte deppa och istället regera Tv´n i nästa timme då det sänds ett nytt avsnitt av project runway. Som sedan följs av dubbelavsnitt av Sex and the city och kanske en skål med popcorn ;)  
Vill ha tillbax den tiden då hela familjen visade respect för mitt tv tittande. De frågade alltid, elin ska du ha Tv´n. Så jag gav dom lixom tillåtelse, haha rätt så sjukt igentligen..
Nej nu får det vara slut bloggat för idag.
Tack för mej, puss & hej :*

är hösten redan här?

hey hey!
Det märks att grundskolan börjat igen, pheew villken morgon.. Vaknade vid 8 tiden av att ungarna sprang och lekte inne på skolan. Döda mej lixom, också var det ju så sjukt varmt inne på mitt rum redan. Men men jag somnade om till halv 10 iallafall. Måste ju försöka komma in i dygnet nu när jag börjar skolan på måndag. Idag stack jag och syrran hem till mormor för att hjälpa henne att omplantera hennes kaktus. Det blev även fika, för att jag hade med mej en bit annanaspaj som jag bakade igår (: , muuuums! När jag och anna skulle gå hem så började det att spöregna så vi fick typ jogga hem och när vi väl var hemma så var vi dyngsura. Men har tagit på mej joggingbyxor nu iallafall, så det är softish (: 
ikväll blir det nog Tv´n för min del, det är ju project runway & Sex and the city (; 
Puss på er! :* 

Heeeey alla glada! ;D

vad är det jag håller på med? jag har inte bloggat på ett sjukt långt tag nu, det får bli en bättring på det! Jag vet inte när jag bloggade sist, men det har vell inte hänt något speciellt skulle jag tro? ;P Men men.. Idag drig jag och mamma in till stan för att mamma skulle in till optikern. Sedan blev det en väng in på Åhlens där jag fyndade ett penhnskrin och en pennvässare, eller som jag sa till mamma vässpennare ;D  haha. Sen fick jag lov att övningsköra hem, gick mycket bra!!  ;) Har precis bakat en underbar annanaspaj som står i ugnen nu för att gräddas, guud vad det vattnas i munnen. Nej nu måste jag kila för att se hur det går för pajen.
Puss på er :*

glassfrossa <3

hey hey!
idag mötte jag upp kajsa på knutpunkten inne i helsingborg runt halv 12 tiden. För att igårkväll bestämde vi oss för att luncha i stan. det slutade med att vi hamnade på mezzo, där vi tog varsin grekisksallad, muums (: Efter den härliga måltiden så gick vi runder i en massa second hand butiker men vi fann nyvärr ingenting :( shoppingen för mig slutade iallafall med en kofta från gina, mycket mysig & fin. När vi shoppat klart så gick vi ner till glassfabriken i hamnen och tog varsin glass, muuuuums (: Kajas buss hem gick runt 4 tiden och sen skulle jag åka med anna hem för att vi skulle jobba kl 5. Men så skulle hon först fika med sin kompis, så jag begav mej till grafitti på knutan för att möta upp anna där hon satt och fika med ida (: Vi kom till jobb lite över 5 och sen satte vi igång, jag pallade inte för att jag var så satans trött men jag kämpade mej igenom. Sedan blev det klabb för att tränarna ringde och sa att dom inte kunde också ville dom att jag jag skulle ta nästa grupp. men jag pallade ej, så jag lät någon annan göra det. Lixom jag har varit där varje gång nu hela veckan, så fick inget dåligt samvete av mitt beslut.
Senare på kvällen så kom mamma, anna & ida hem. så körde anna, mej och mamma till maxi sedan körde hon vidare till helsingborg för att ida skulle ta tåget till båstad. När jag och mamma handlat klart så var anna fortfarnade i hbg, så medans jag och mamma väntade på anna så fick jag en glass (: fast jag tyckte hon snålade med nogat såsen, fyyy ;P
men men, imorgon blir det soft. på kvällen är jag och anna bjudna på middag hos farmor och farfar för att mamma och pappa är i sveiz, eller hur det stavas? ;P
puss på er :*

softish!

hey hey!
under dessa 2 dagarna har jag inte gjort så mycket.. varit så satans trött  och man känner sig så sjukt fängslad i detta väder. Är det dags att plocka fram höstkläderna nu eller vad är det frågan om?
Idag har jag softat med kajsa iallafall. Hon kom runt 1 tiden. Vi har typ bara kollat på TV 3 hela dagen lång ;)  men under tiden har vi även pratat och skrattat en massa, hahaha ;D Tyvärr så var kajsa tvungen att köra hem runt 7 tiden för att hon skulle städa, hoppas vi ses snart igen iallafall :)
Imorgon har jag ingen aning om vad som händer. Funderar på att göra amerikanska pannkakor, men vi får se hur det blir med det ;P
Pusselipuss! :*

veckan som gått

måndag; övningskörde till mellbystrand där vi skulle stanna i några dagar hoss familjen frost (:
tisdag; vi körde till vapnö, en gård där kossorna gick in i en karusell när de ville bli mjölkade
onsdag; vi körde hem från mellbystrand. Men innan vi körde hem så fyndade jag ett par skor
torsdag; farmor och farfar ringde på morgonen och fråga ifall vi skulle till arild idag. Men mamma skulle städa så farmor och farfar kom och hämtade mej och sedan körde vi till arild. Efter några timmar dök mamma & pappa också upp, de tog motercykeln. Fast vattnet var lite äckligt idag, såg precis ut som att där var algblommning :(  Vi bestämde att vi skulle dit igen den kommande dagen. Så på kvällen när vi käkat så ringde jag mormor och frågade ifall hon ville hänga med, och det vill hon (:
fredag; Farmor och farfar kom och hämtade mej och mormor, sen tog pappa & mamma MC´n för att anna hade bilen. Idag var vattnet helt glas klart. Den finaste dagen på hela sommaren <3 På kvällen var det dags för hemfärd. Runt halv 8 tiden på kvällen kom mormor, farmor, farfar & staffan hit så grillade vi och hade det mysigt (:
lördag; Jag och josefin cyklade till familia och käka glass. Och josefin shoppade lite, men jag tyckte inte att jag fann något roligt. Bara en klocka men köpte den aldrig. På kvällen bjöd pappa mej på bio. För att vi har snackat om att vi ville se den spanska filmen barnhemmet. Men den visades ej i helsingborg så vi fick köra till lund för att se den. Men den vra facktiskt bra, ´men slutet var liste svårt att förstå? Det var ingen SF biograf, den var lite udda. Det var jag & pappa och 4 till som såg filmen, hahah ;D
söndag; Jag övningskörde med mamma till familia för att handla klockan som jag kollat på igår. Sen var vi även inne på lindex och där fann jag med ett armband (:

RSS 2.0