Ingen fattar hur jävla trött jag är!

Guuuuud altså!
Idag åkte klassen till lund för att lyssna när lundaeleverna guidade oss. Men altså guuuud vad lång tid det tog och alla hann  inte äns men att guida, helt sjukt altså., Vi gick runder i Lund i ca. 3 timmar, kan ni fatta?
Jag är helt slut nu iallafall!
När jag kom in till helsingborg igen så tog jag bussen upp till lantz körskola och skrev in mig X i taket eller vad? Så ska gå på första kursen nästa vecka, fan vad skönt att komma igång nu. Fyller ju 18 om typ 2 veckor, wiiiihhoooo!! ;D
Sen tog jag bussen till väla för att mamma var där & då passa jag på att köpa mina skor som jag kollat in innan.



Lixom 399:- tycker jag är ett rimligt pris för ett par gladiatorsandaler. Prövade ett par svarta från vagabond förra året, men iockmed att jag har så smala vrister (heter det så?) så passa de inte på min fot. Men nu när jag väl funnit några som jag tycker är snygga & billiga så va fan ;P Jag har oftast 38 i storlek men dom som jag köpte var 37, men men.. Det är vell olika från sko till sko? Tycker det låter litet iallafall ;P

Nej nu ska jag läsa några bloggar och kanske fixa lite inför morgondagen sen blir det sängen innan kl 22.00 iallafall, om jag inte däckar innan förståss, för att ögonen ser inte nådiga ut just nu, hehe! ;D
PUSS :*

Ursäkta mitt beteende!

Sen i går har jag kännt mig helt konstig, helt negativ lixom. Känns som att jag inte pratar lika mycket som jag brukar. Vet verkligen inte vad som har hänt? Men för er som tycker att jag är konstig, förlåt. Ska försöka bättra mig! Tror nog mest att jag är trött och att vi har så stresigt den sista tiden nu i skolan. Ska bli skönt med lite långhelg denna helgen iallafall (:
Så därför ska jag nog gå och lägga mig nu när jag känner att jag har tid för det. Känner att jag vill vara pigg inför morgondagen då klassen ska till lund och bli guidade av elever som också går samma program som vi, turism fast i lund då ;P
Känner på mig att det kommer bli en lååååång dag i morgon. Men först ska jag kolla lite på vänner. Blir den 2a sesången ikväll faktiskt, det var ett tag sen ;P
god natt!! :*  


många bollar i luften.

Detta känns som en bra dag trots allt fast lite onödig.. Hade typ kunnat åka hem efter nationella för att spanaska läraren kom aldrig och sen hade vi inte en så seriös svenska lektion heller. Men efter skolan blev allt perfekt! ;)
När jag kom hem så lagade jag & mamma mat, grönsaker med tacoköttfärs & nacho chips, muuuums! Och sen var jag så osocial mot mamma för att jag satt vid laptopen hela tiden och skickade ett mejl till en viss person, hoppas vi får svar! ;)
Just nu sitter jag med många grejer på samma gång. Ett psykologi arbete om media påverkan, lite med företaget, samtidogt som jag är inne på bloglovin & lyssnar på Lady Gaga! ;)  & har en massa tankar i huvudet ;P




Såhär stod det i hänt i veckan för några veckor sedan..

Klart att någon kan ersätta Brad men vart finns han någonstans? Jag kommer ihåg att jag blev så arg när Jenn & Brad skulle skilja sig. Lixom de passar så bra ihop. Och sen fattar jag inte detta att de va typ ihop i 7 år och gifta i 5. De snacka om att jenn ville ha barn efter vänner men tyvärr blev det inte så. Sen gick brad och gjorde angelina på smällen efter en kort notis, altså vad är detta? Jag blir så arg, på en son fjäntig sak, haha! ;D Det sägs att det är slut mellan John Mayer & Jenn villket jag tycker är jätte synd för att dom var verkligen söta tillsammans. Men jag ställer mig den stora frågan kommer Jennifer Aniston någonsin att finna en ny man och bilda familj?  *Hoppas det iallafall (:
Man kanske skulle göra en amerikansk version av den rätte för rosing fast istället the right man for Aniston :P
Nej, fyyyy!! Hon är värd så mycket bättre män, haha! Det är nog bäst att jag slutar skriva nu för att jag känner på mig att annars kommer detta att  spåra ur ;P
PUSS :*

Nationella eng. B

Direkt från skolan.
Sitter just nu i bibblan på skolan, har precis skrivit nationella i Engelska B. Det känndes som att det bra så jag får vell lita på mig själv. Men dagen började inte så bra iallafall. Fick reda på att syrran tagit isönder mina inte-så-mycket-sol-glasögon. Jag har typ 5 olika solgasögon som jag använder vid olika tillfällen och de som syrran lånat och tagit i sönder hade varit perfekt för idag!! Gaaaah, jag är så agr. Jag sa till henne att hon ska laga dom annars så ska jag ha 50:- så jag kan köpa ett par nya. Har kollat in ett par på gina, så får se ;)
Idag slutar jag rätt så tidigt. typ 13.15 men sen 13.30 ska jag & sandra x2 på möte med vårt "företag" ;) Sen blir det hem och käka och plugga, känner att jag har lite att göra i tex. turismen...
Ses när jag kommer hem.
PUSS :*


Fet, äcklig & skäbbig!

Goderafton!
Sorry för att mitt första inlägg för dagen kommer såhär sent men jag har inte haft någon lust till att göra något vettigt idag. Har kännt mig fet, äcklig & skäbbig.
Dagen i korthet. Jag började skolan idag 10.30 men tog ett rätt så tidigt tåg in till stan idag för att jag inte palla stressa. Gick på typ 2½ lektion sen var jag hemma runt 3 tiden. Sen råkade jag fastna på golvet med syrran så vi kollade på gamla fotografier när vi var små. Vi fann en bild som jag aldrig sätt innan tror jag. Det var en bild på mig själv, altså jag skratta så jag fick tårar i ögonen. Men jag hoppas aldrig i hela mitt liv att den kommer publiseras på internet eller på min student, hahaha! ;D
Sen ikväll moppade jag till jobb för att träna dom små liven. När jag kom hem så visade jag mamma korten vi kollat på idag och sen kl 20.00 kollade jag på färjan. Snacka om vad sugen jag är på att åka den färjan och bara festa! ;)
Ska snart gå och lägga mig iallafall har nationella engelska B i morgon och jag vet inte vad jag ska ta mig till? Ska nog läsa igenom förberedelsehäftet vi fick av läraren förra veckan. Ska bara fräsha upp mig lite för sängen först, haha! ;D
Här kommer lite bilder från morgonen som var.


Imorse blev det frulle farmför vakna!
Mackor med kalkon & västkustsallad
& kaffe i min älskade starbucks mugg ;)


Ha llå du suddiga bild!
Dagens outfit, somsagt har inte haft någon livsglädhje idag
och det utstrålar jag i min tråkiga outfit!
Skor - H&M
Jeans - Acne
Tee - köpt i New york, pappa köpte den till mig när han var där ;P
Kavaj - H&M


Dra på trissor!
Även idag fick jag fylla i en enkät från skånetrafiken.
Förra veckan fick jag fylla i en på stadsbussen i HBG
& idag på pågatåget in till Helsingborg.
Jag har lixom alltid varit så avundsjuk på människor som
fått göra sonna enkäter och får då en liten röd bläckpenna
där det står skånetrafiken på & nu har jag 2 st. Överglad!

Härliga söndag!

Idag har jag suttit ute i flera timmar och bara njutit av den härliga sommardag ;) Sen spelade jag även kubb med syrran och hennes kille, tur att jag vann iallafall (; Annars så hade det blivit ett jävla liv för att jag är en son jävla dålig förlorare.
Nu känner jag mig rätt så färdig med denna dagen. Så ska ta en snabb dusch och sen blir det typ TV hela kvällen. Gossip girl, halva wipe out? Parlamentet. Jag avslutar sedan kvällen med söndagsparty med filip & fredrik ;)


När vi fick vårt kubb-spel av farfar för några år sedan så var han så
gullig och målade kungen och sen har han satt rött och blått
tejp på kubbarna så man vet vilket lag man är med i ;)


Kolla in min snygga bränna, *naaaat*
Tänkte inte på att smörja mig idag iheller.,
Så det blir till att köpa malibu så fort som möjligt!


Direkt från trädgården

goddagens!
Just nu sitter jag på ett täcke i trädgården och bara njuter av solen. Det känns typ precis som sommar, helt ofattbart! Jag känner att jag har lite att göra idag, skolarbete då såklart. När det är såhär fint väder ute så känner jag inte för att sitta inne så därför är det perfa att man har en laptop som man kan ha ute i solen. Men det som är minus är att man inte kan se skärmen så bra men det får jag stå ut med. Somsagt jag har lite att göra, ska skriva lite om mediapåverkan och sen får vi se vad jag hinner rmed.

PUSS på er :*


Mitt lilla hjärtegull njuter av att vara ute i det fina vädret!


Live direkt från trädgården ;)

Konfirmation!

Igår så var jag typ borta hela dagen. Konfirmationen började 11 i kyrkan så man måste ju vara där lite innan så man får en plats i kyrkan och det fick vi ;) Jag måste bara säga att det var en jätte bra konfirmation. Jag måste erkänna att jag tyckte den var bättre än min, haha! ;D Hon som konfirmerades är min mammas bästa vänns dotter, Jenny. Så jag har typ kännt dom i hela mitt liv. 
När det var slut körde vi hem till konfirmanden. Vi fick lite champagne till fördrink och chokladdoppade juggubbar & physalis, muuums! Sen var det present öppning, Jenny fick 2 st. Thomas Sabo barlocker. Snacka om att jag var avundsjuk, vill också haaaa!!
Sen gick dan vi käka, snacka och drack lite vin. När de sista gästerna gått så blev det fest? Hahaha! Nej, men vi grilla lite hamburgare, drack vin och skratta jätte mycket! Tänk att man alltid har så kul med dessa människor ;)
Runt 12 tiden avruna vi och gick hem.


Present dags! (:



När vi satt och käka Kvällsmat ;P

Fan vad det är skönt med helg!

Jag har typ inte kunnat t det lungt på flera helger känns det som? Det har lixom hänt något hela tiden. Så jag råkade visst slummra till lite i soffan precis är såå jävle trött! Men funderar faktiskt på att gå och lägga mig snart? Ska på konfirmation i morgon och då ska jag typ stiga up 8.30 och då vill jag gärna känna mig utvilad och kanske vakna innan klockan ringer?
Så nu ska jag läsa igenom lite bloggar och sen kanske kolla på en film?
En konstig grej som jag reagera på idag var när jag kollade hur mycket skrammel jag hade i plånbörsen.. Så var där en krona som jag inte kände igen på baksidan, trodde typ först att det var någon annan valuta eller något och sen tänkte jag att någon förfalskat min enkrona. Men sen stod där 2009 på myntet så det måste altså vara ett nytt mynt. Sen ställde jag mig fråga är det någon som har uppmärkssamat på detta? Ifall man har gått ut med det i media för att isåfall så har det inte gått ut tills så många! ;S Jag kan säga att baksidan på myntet ser helt crazy ut iallafall, ett mynt jag kommer spara. Känner mig lite unik, hahaha! ;D
PUSS :*

ny krona
Den nya kronan

Ser den inte förfalskad ut,
om ni inte visste något?

SOMMAR?

Guuuuud altså vilket väder vi haft idag! ;)
Först var det skola från 8.10 till typ 11.00 och sen tog jag bussen till väla för att möta upp mamma & mormor. Själv så köpte jag bara en deo för att min håller på att ta slut också gillar jag inte den så mycket :P Sen fann jag även ett par gladiatorskor, fast jag köpte inte dom. Men det tåls att tänka på saken ;)  Det blev även en tur in på IKEA. Jag & mamma kollade på säng till mig, ÄNTLIGEN!! (: Fyller ju 18 år den 15 maj så ska jag få en säng då 120, har typ bara en 90 nu så snacka om vad glad jag är!! (: Så tror att jag har kommit fram till vilken jag ska ha. Sen blev det maxi och sen hem till farmor & farfar för ett ärende.
När jag kom hem så flög bikinin på och jag satt och läste hänt i veckan, muuuuums!! (: Sen gick jag in till grannen för att mina päron satt där så snacka vi lite ;P
Ikväll ska jag bara ta det lungt här hemma med mina päron. Vi ska snart käka och sen ska vi nog kolla på så ska det låta, älskar det programmet. Men jag såg precis på reklamen och skrek rakt ut, neeeeeej! Ska hon vara med? Så är det carolina auf ugglas, eller hur fan hon stavar sitt namn? Dom som känner mig vet att jag har väldigt svårt för denna personen. Har inte ens hört hennes bidrag som hon sjöng i mello bello. Men jag har bestämt mig! Jag ska försöka vara lite sjyst mot denna bruden och ge henne en chans. Jag gillar inte henne för att hennes röst skär i öronen. Men annars så får jag vell hålla för dom om det blir alldelles för jävligt ;P
Nej nu är nog maten klar. Återkommer sen efter programmet.
PUSS :*

too much coffee?

Pheeeeew!!
Även idag så har det varit full rulle!
I morse hade vi typ 2 timmars projekt & företagande då läraren snacka lite. Sen runt 11 tiden så stack jag & sandra x2 till espresso house för att ha ett möte med en viss person kl. 12.00. Kan inte berätta allt för mycket om vad vi håller på med. Men klassen håller på att göra ett litet projektarbete där vi ska fixa ett bröllop och försöka sälja in vårt företag till olika kunder. Vår deadline & redovisning ägen rum den 4 juni som ska bli så jävla bra. Vi jobbar för fullt & peppar varandra men vi tycker det är så satans kul. Men iallafall. Han vi skulle ha möte med kom tyvärr ett kvart försent men vi klarade oss. & Mötet gick hur bra som helst!! ;) Efter det så var vi på ett annat möte som också gick hur bra som helst! Altså vi är typ bäst!!
Kl. 16.16 tog jag tåget hem tillsammanas med min mamma som jag mötte upp på knutpunkten. Hon  bara altås elin du är fan helt jävla spiiidad! För att jag snacka typ hela vägen hem, faaaan vad jag är peppp!! Men jag tror också att det kan vara för att jag druckit så mycket kaffe idag? Först en stor mocha latte och sen kaffe hemma hos möte #2 ;P

Idag fyller pappa år så vi ska ha kalas ikväll för han och farfar för att farfar fyller år på lördag men då ska vi på konfirmation så det blir lite klabbit där. Så ska bara gå och fräsha upp mig lite och sen ska jag försöka knåpe ihop ett mail angående vårt project! ;)
Jag tycker att det har varit lite gleest på bildfronten nu på ett tag så här kommer lite bilder från dagen som varit.


Lunch på espresso house!
Stor mocha latte & en scones, muuuuuums!! (:


 


Dagens outfit var ett tag sen sist eller?
Kavajen fynda jag igår på H&M för 149:-
Blusen fynda jag på LINDEX förra veckan för bara 80:- typ..
Jeans fynda jag för några år sen för 400:-



BONUS BILD!


Min älskade starbucks mugg jag (fynda) på kastrup förra veckan
Den kostade typ 150:- svenska... Men det är det värt!! ;)


Bussy lady!

Gud altså! Har haft fullt upp hela dagen idag!!
Dagen började med 1 timmes svenska sedan var det dags för samhälle och vi skulle ha typ prov idag och jag hade typ inte alls pluggat. Men iockmed att jag valde att göra provet muntligt så var det inga problem ;P
Kl 11.30 typ så stack jag & sandra x2 in till stan & espresso house för att käka lite lunch. För mig blev det en mocha latte & en scones ;) Sen gick vi ner till kullagatan för att kolla in lite saker till vårt projekt som vi håller på med just nu. kl 12.30 skulle vi mötas vid färgerna för att vi skulle ta båten över till Dk idag för att lyssna på någon som snacka om helsingörs turistbyrå. Det var lite man fatta om vad han sa och mycket man missa. Altså danska är inte så lätt som man tror och inte så svårt iheller, det är helt sjuuuukt! ;P Efter det så gick vi en runda i helsingör och sen tog vi färgan hem igen runt 14.40. Efter det stack jag & sandra till väla. Jag har spanat in en jacka på gina tricot sen förra veckan. Så hade jag tänkt att jag skulle köpa den idag så fanns där en i storlek 34 & en 38. 36an satt för hårt i ärmarna och 38an var alldelles för stor så jag sket i det. Sen stack vi till H&M och där fann jag en kavaj istället som jag kollat in länge och idag fann jag den på rea för endast 150:- snacka om kap ;) Också handlade jag hårklämmor. Efter mycket om & men så kom vi in till stan igen för att sandra skulle ta sitt tåg från knutan. Men innan dess så var vi inne på åhlens där jag köpte mig en födelsedagspresent. Fyller ju 18 den 15 maj!!!!!!!! Ledtrådar kommer sen ;)  Sen hade tydligen gina också öppet så sandra kunde köpa sin klänning som hon lagt in ;P Sen var alla nöjda & glada (: 
Ikväll har jag skickat iväg lite mail och jobbat lite med vårt projekt, hoppas nu att vi får låvande svar! *Håll tummarna.
Nej, nu måste jag verkligen gå och lägga mig! Tiden bara springer iväg, pheeew!  Måste lixom vara fräsh i morgon då jag & sandra x2 ska på ett hemligt möte runt 12 tiden. 
PUSS :*  

whats happening?

Det känns som att jag har tappat lusten för ett slag..
Har typ inte lust att sitta vid datorn längre har andra roligare saker för mig. Och bloglovin bara fylls med inlägg hela tiden som jag inte pallar läsa så tillslut så bara markerar jag alla som lästa.. Jag pallar inte blogga iheller, men det kommer vell sen när man får mer tid över?
Idag kom jag hem typ vid halv 5 tiden. Då stod mamma och laga mat, kyckling, friterade pommes & bearnessås, muuuums eller vad. Sen stack vi och handla och jag fjantade mig ;D och gick runt och sa elloooooor hela tiden ;P Sen ikväll har jag pluggat lite psykologi. Det gick lixom inte så bra på provet som vi hade för några veckor sedan. Sen har jag förståss kollat på ugly betty, typ den endra serien jag följer nu för tiden (:
Känner på mig att morgondagen kommer bli fullspäckad. På förmiddagen har vi svenska, samhälle & psykologi och sen ska klassen till helsingör så vi är vell hemma vid 3 kanske? och sen ska jag & sandra iväg till väla och shoppa!! Puss på det! :*
Just nu känner jag mig riktigt pömsig så ska se ifall jag kan ligga i sängen om ca en timme..
En annan rolig sak som jag tänkte på idag var när vi kollade på en film på engelskan som handlade om skottland, så spelade dom såklart säckpipa och då satt jag och skratta lite för mig själv för att då kom ett vänner avsnitt upp i min hjärna *chocking* :PNär ross spelar säckpipa och phoebe sjunger med. Kolla in klippet, ni kommer döööö! ;D


OBS! detta är ett blooopers klipp  ;D

måste bara kolla på det avsnittet sen innan jag gå och lägger mig
PUSS :*

Snacka om vilken fullspäckad jag har istället.

* Idag: plugga satan i det
* tisdag: Spanskaprov & engelska redovisning
* onsdag: Åka till helsingör med klassen på eftermiddagen
                 - därefter gå på väla med sandra
* Torsdag: jobba med ett project i skolan
                 -  Pappa fyller år, ska fira han & farfar på kvällen
* Fredag: Åka till lund och bli guidad av några elever som går samma linje som vår klass
* Lördag: Gå på konfirmation
* Söndag: softa (kommer säkert bli lite plugg där också)

Här har ni min vecka. Som jag sa innan i skolan i morse att innan denna veckan är slut så kommer jag se ut som en uteliggare. Måste fan också försöka fixa mina naglar, se går åt höger & vänster, måste ta och fixa det snarast när jag får tid.
Men nu ska jag plugga spanska hela kvällen lång
PUSS :*


I och med att jag ska plugga spanska nu så vill jag att detta inlägget ska
vara lite spanskinepererat så här bjuder jag på en bild utanför ABACO som
är en jätte pampig bar. Ni som läser blondinbellas blogg kommer ni ihåg
att hon besökte abaco då? Det var iallafall här inne hon var och roa sig ;)
För er som ville veta altså ;P

klara färdiga gååå!

Hooooo!
nu ska jag typ sätta mig ner och plugga i en timme i sträck och finslipa lite på mitt engelska arbete och sen ska jag ta något att käka, plugga spanska och sen iväg och jobba. Får ta moppen idag, det är riktigt fint väder ute också sparar jag såå mycket tid ;)
Nej, nu måste jag köra igång. Ses sen! :*

jag pallar inte mer.

Hey hey!
Idag var jag uppe med tuppen kl 7 typ. Skulle på simmtävling idag och vara tränare i ängelholm. Men det var ganska så soft för att det var bara en simmare (:
Har precis käkat lite och måste snart sätta igång med pluggandet. Är helt förvirrad, måste sätta mig ner och kolla igenom vafan vi håller på med i skolan. För att allting kommer nu lixom och jag hinner inte med :( Jätte jobbigt!! Men först ska jag göra klart ett arbete som vi har på engelskan. Det skulle igentligen varit klart till förra veckan men jag har ju varit i gbg och sen har laura / joan varit här så känner inte alls att jag haft tid och sen har jag slarvat bort pappret om vad man ska ha med i arbetet och sont, gaaaaaah! Så det kommer gå åt helvete i morgon men det gör ju allt annat än då så... Pallar fan inte mer!! 
VILL HA SOMMARLOV NUUUUUU!!

BILDBOMB!!

bilder från MALMÖ!


Här sitter vi och dricker mocha latte på espresso house!! (:


Jag med min favorit i näven ;D


jag & min babe!!
vi har likadana jackor, klå det ni! ;)

Barnförbjudet! ;D


Joan, laura & jag på HIF
Dom var nog lite malliga över att dom skulle se
henke larsson iockmed att han är så stor i spannien.
jag klädde joan med en larsson
halsduk & en olympia/HIF keps, hehe!



Fan vad jag saknar mina älsklingar!
Hoppas verkligen att jag från jobb i alcudia i sommar.
men annars så sticker jag dit ändå ;P
PUSS :*

gårdagen

gud altså jag har så mycket att göra om dagarna så jag hinner knappt att blogga längre känns det som.
Igår så följde jag med laura & joan till kastrup för att det var dags för dom att åka hem :'( Jag kännde typ hela dagen att jag hade en stor klump i halsen, ville verkligen inte att dom skulle åka. Så när jag skulle säga hej då till dom så kunde jag inte hålla mig längre, tårarna bara kom. Usch det var riktigt jobbigt! jag krama om laura gråtandes och sa; i love u so much! Altså jag grät första gången vi skilldes åt sen har jag tänkt vi ses snart igen men altså jag älskar dessa människor så mycket att det inte går att beskriva!! Men vi syns om några månader igen ;) Laura fick med några cv som hon ska dela ut i alcudia! ;) När jag sagt hejdå till mina älskningar så tog jag på mina solglasögon och grät lite smått för mig själv påväg till tåget.
Som ni ser i förra inlägget så stack jag till sandra på kvällen. Även  då hade jag mina solglasögon för att jag hann inte sminka mig här hemma ;P Solglasögonen är fan guds gåva till människan ;)

Hemma hos sandra så satt vi på hennes balkong långt in  på natten & drack vi vin och röka vattenpipa. Vi är helt crazy när vi är tillsammans. Jag sov även där så när jag vakna sa jag altså fan vad kul det va igår.  Lixom det var bara hon  & jag men vi hade svinkul!! klååå det ni ;P


Just nu tittar jag på phonbooth med pappa, han säger att den är bra & spännande så jag får vell ge den ett försök ;)
Kommer med en bildbomb sen i nästa inlägg!! ;)
PUSS :*


SKÅL!

sorry för dålig uppdatering idag. ska skriva om min dag i morgon. men just nu sitter jag hos sandra. Vi har suttit på hennes balkong typ hela kvällen och druckit vin och rökt vattenpipa och haft svin roligt!!! Imellanåt så har vi kollat på youtube. När jag har tid ska jag lägga upp youtubes roligaste kipp just nu!!
PUSS ses i morgon! :*
& SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!




P.S. fyller 18 den 15 maj typ mindre än en månad!!!!!!!!
FY FAN vad jag saknar laura & joan.
Men som sagt mer om vad som har hänt idag kommer i morgon! ;) & även bilderna från malmö!
PUSS :*



FLÄÄÄÄÄÄÄSCHT!!! ;D     this word are didicated too you sandra :*


boots are made for walki´n

är jag dödstrött eller är jag dödstrött? Pheeeew!
Vi lämnade hemmet runt 9.00 i morse för att ta oss in till helsingborg och senare till malmö. Så med andra ord har vi tillbringat 5 timmar i malmö. Kan ni fatta att vi gick typ från centrum till västra hamnen, till turning torso, pheeew altså!! Snacka om vad vi var trötta efter det. När laura & joan sett turning torso så fann vi en pizzeria för att jag har lovat laura att vi skulle käka kebabpizza. Först så var servitrisen krängd mot mig bara för att vi ville ta bort något på pizzan och sen byta det med något annat. Så kom hon tillbax sen och sa att kebabben var slut?1 lixom vad är det för någon restaurang? Vi fick mat iallafall, mycket gott blev det tillslut ;)
tillbax till centrum igen såtog vi bussen och sen tåget till helsingborg där vi stack till kärnan och sen mötte vi upp farfar för att kolla på HIF, wihooo de vann med 1-0 mot bajen ;D
Ikväll har vi käkat hemma gjorda hamburgre muumms så gått och mysigt det var! 
För att sammanfatta dagen så har vi säket gått 2 mil idag!

Usch! i morgon åker joan & laura hem :(  får en klump i halsen var gång jag tänker på det, usch börjar nästan gråta nu. De är seriöst världens sötaste människor. Fick precis en godnattpuss på kinden av laura, aaaaw!! 
Ska nog också gå och lägga mig nu, ska typ köra hemmifrån vid 8 i morgon sen följer jag med laura & joan till kastrup och sen får man ta tåget & färgan hem själv sen igen :( Men jag är vell tillbax igen vid 1-2 tiden typ.
PUSS :*  

P.S. bilder från idag kommer i morgon istället pallar inte hålla på med det nu..


heldag i hyllinge

Idag har jag varit i skolan från 8.10-11.30 typ. 11.50 tog jag och sandra bussen hem till min farmor och farfar för att möta upp laura, joan & min syrra. För att idag så köka vi hemma hos dom och sen stack vi till familia, men det är ju som det är... haha! ;D Sen stack vi hem till f&f igen för att dricka kaffe, fatta vad kaffesugen jag var ;P Sen skulle sandra till ängelhom så jag & farfar sjutsade henne till åstorp så hon kunde ta bussen där ifrån ;) 
Ikväll har vi inte hittat på så mycket. Vi har spelat guitar hero och nu sitter vi och spelar crash bandicoot som laura köpte igår, haha! ;D Älskar det spelet, måste fan ha ett jag med. Men först så måste jag nog skaffa mig ett minneskort ;P 

Imorgon är det väla som gäller för vår del och sen på kvällen ska vi till olympia och kolla när hif spelar ;) Hoppas att henke ska spela imorgon annars så blir jag suuuur ;P haha!
Har tyvärr inga bilder från idag har inte pallat ta några men laura har som hon ska skicka sen när hon kommer hem till palma. Så jag får bjuda på gårdagens bilder istället ;)

 
soo cute!!

¨
Laura & jag på väla!

snabb uppdatering

Pheeew vad pömsig jag är just nu!
Ligger typ i gästsängen framför tv´n och halvsover medans joan & pappa kollar på fotboll. Ska nog göra mig redo för sängen snart & försöka sova. det ble lixom sent igår kunde inte somna förräns vid 3 tiden. Idag har vi varit på väla typ hela dagen. pheeew! Jag ljuger inte ifall vi va där typ i 5 till 6 timmar. Jag kom hem 2 blusar rikare från lindex, i love sale säger jag bara. Fick typ 2 snygga blusar för typ 230:- men inget klår laura, hon handla typ på gina för mellan 1500:- till 2000:- hehe! 
Bilder och sont kommer i morgon, pallar inte nu.
PUSS & godnatt! :*  


shut up chicken the easter is over

Så, det var detta påsklovet. Fast denna skolveckan kommer vara rätt så soft för min del. I och med att laura & joan är här så vill jag ju såklat spendera min tid med dom och istället för i skoan. Så jag ska gå fram till lunch och sen ska mina päron sjukanmäla mig. De sa att det tyckte jag hade varit mycket i skolan så att jag kunde få ta lite ledigt ;P
Så i morgon har jag spanska från 9.30-11.15 sen sticker jag, joan, laura & mamma till väla, mohaha!

Idag har vi gått en runda i bjuv & sen gick vi hem till mormor för att käka. 5 minuter senare så kom mamma, pappa, syrran & hennes kille. Vi käka somsagt kötbullar med potatismos och till efterrätt så blev det äppelkaka, muuuums!!

Just nu sitter vi och spelar guitar hero men laura börjar bli lite uttråkad så vi ska nog snart sjunga singstar, haha! ;D
Tyvärr så har jag inte tagit några bilder idag men det har laura så ska få dom sen när hon kommer hem från mallorca ;) Så ni får vänta tills nästa vecka, tror jag ;P
PUSS :*


212 SEXY

Idag vakna jag vid halv 11, hur skönt som helst. Fast det jobbiga var att jag var jätte kissnödig & båda toaletterna var upptagna. Joan duscha i den ena duschen och laura i den andra, så jag fick hålla mig och det var inte lätt, haha!
Altså hur gullig är inte laura? Jag älskar parfymen carolina herrera 212 sexy och hon har sin flaska med sig. Så sa hon till mig igår att jag gick lov att ta. Så frågade jag idag ifall jag kunde få ta igen så sa hon att jag kunde få låna den tills vi ses igen eller att jag kunde få den. Så jag bara nej, det kan jag inte göra. Så sa hon att  hon nästan aldrig använder den och att det hade gjort mer nytta ifall jag haft den. För att jag har funderat på att köpa den flera ggr fast jag har köpt hugo boss istället. För att denna är så dyr men så sa jag att hon kunde på 20 €. Så hon bara, jag kommer inte ta emot dom pengarna. Så istället ska jag köpa någotning från gina istället för att de kan hon säkert inte säga nej till för att hon älskar gina tricot ;P
Idag har det varit västa seightseen dagen. Igår lovade pappa att laura & joan skulle få åka motercykel så joan har redan varit ute på en tur och nu är laura iväg. Hon fick låna mammas motercykeldress och snacka om hur coool hon blev., haha! ;D Hon är bara för söt min lilla babe!
När dom kommer tillbax ska jag, laura & joan ut och gå en runda i byn där jag bor och sen ska vi hem till mormor och käka. Vi har beställt kötbullar & potatismos, hehe! (:
Nej, nu ska jag gå och göra mig i ordning,
PUSS :*


Dagen i bilder


Här doppar jag fingertoparna i öresunds kalla vatten


Laura, Joan & Elin
Jag älskar mina nya jeans. Jag har typ levt i dom de senaste dagarna
men bara för att de ska töja sig, men jag älskar dom!



Jag & Laura
 Hallå solstrålar & kamerablixt



Fika


We are festis!


Graaaooow!!!


Ikväll har vi kollat på Bingolotto lite smått. Min farbror har även varit här och hälsat på och käkat med oss. Han måste ju få mat nu när inte farmor & farfar är hemma, haha! ;D Sen har vi druckit lite vin och snackat lite, hur mysigt som helst!
Ska nog snart gå och lägga mig, vad vi ska göra i morgon får ni veta då! ;)
PUSS :*

soliga dag!

Idag stack vi till ikea för att jag skulle kolla på säng, men ingen var så värst intresserad och vill hjälpa mig. Sen kolla vi på gardrober. Pappa hitta en jätte fin som han sa att han kunde tänka sig att köpa till mig 7000:-  Snacka om vad jag blev överlycklig men sen kom vi på att den aldrig hade fått plats i mitt lilla rum + att den var alldeles för hög :( När vi kollat på det som jag tyckte var kul så gick jag, laura & joan för att köpa glass & korv, muuums. Medans vi käka så gick vi en sväng på väla men sen ringde pappa och mamma och sa att de var klara så sen körde vi in till helsingborg och gick en runda. Först på gröningen promenaden där och sen upp till kullagatan och in på åhlens,. det ända som hade öppet. På tillbakavägen så tog vi en fika  (:
När vi kom hem så starta vi bilar, filmen. Men jag somna rätt så fort fast nu är jag pigg igen fast nu ligger laura & joan ihopkurrade i soffan och sover, gulligt! (: Så jag sitter och kollar på bilar och småskrattar för mig själv! ;D 
Maten är snart klar och jag är snor hungrig! 
Bilder från dagen kommer senare ikväll, pallar inte ladda upp dom nu. 
PUSS :* 

 

Ändrade planer

Idag kände vi bara för att ta det lungt så vi åkte aldrig in till helsingborg. Pappa & Joan fixade med internet fast jag vet faktiskt inte hur det sluta? under tiden satt jag & laura och spela rummycub. Det är ett skitroligt spel som vi brukar spela när vi träffas. När jag åker till mallorca så brukar jag ta med det så vi kan spela, hehe! När vi spelat klart så gjorde jag & laura amerikanska pannkakor fast sen kom även joan och hjälpte oss (: När vi käkat upp så åkte vi på en liten roadtripp & sedan en sväng på väla typ 15 min innan dom stängde. Laura skulle ha en son för ögonen när man sover men fann ingen så kom jag på att jag har ju en massa där hemma! ;D När vi kom hem kolla vi på filmen tretton fast vi han inte kolla klart på den innan maten blev klar så vi fick pausa. När vi käkat så var det visst fotboll på tv som pappa & joan satt och kolla på & sen satt alla i soffan och kolla på matchen, jag satt vid lapopen och läste bloggar & komentera en massa bloggar med så laura också hänger med. & hon tycker att kissie är jätte hemsk!! Hahahahhah! ;D När matchen var slut kolla vi klart på tretton och sen kolla vi på girls just want to have fun. Fast jag slumra till rätt så snabbt så vakna jag igen och sa att jag kommer säkert somna igen men väck mig när filmen är slut, fast jag vakna av mig själv när filmen var slut.
Nu sitter jag här igen i syrrans säng och bloggar. Ska snart lägga mig för ska upp tidigt i morgon för att gå på IKEA/väla.
Här kommer några bilder i ett  kollage från dagen som varit, ( konstig mening men ni fattar säkert! ;D )
PUSS :*

Så mysigt!!!



En film jag sett många ggr som ja verkligen kan rekomendera! ;)



Nej, nu ska jag smörja in händerna i min handkräm som luktar vit choklad
från oriflame och sen ska jag nog kolla på mamma mia tills jag somnar.

Lördag

Hey hey!
Idag är det typ den första på hela lovet som jag har fått sovit ut, haha!
Just nu sitter jag och laura vid vars en data, tänk vad internet är viktigt nu förtiden! Men jaja, bara så att båda 2 har någonting att göra sålänge. Joan är i köket med pappa och försöker fixa något med internet ip eller vad det heter. Ska nog in en sväng till helsingborg senare idag för att checka läget, ska även försöka ta lite bilder idag!
PUSS :*

sen uppdatering, igen...

Nu när jag har tillfälle så ska jag rensa upp på bloglovin, har typ inte läst bloggar ska vi se på 3 dagar är det nu va? pheeew! Även idag har det varit full rulle! Jag tog färjan till helsingör 9.10 & sen var jag på kastrup 10.35. Laura & Joan skulle landa runt 11 men det blev lite försenat och iockmed att jag stod och vänta så länge så köpte jag mig en mocha latte, altså den var typ lite godare än espresso house men det vågar jag inte säga för högt ;P Men sen var den också så mycket dyrare. Fast jag tog det på mitt kreditkort som pappa betalar räkningen sen, shhhh! Säg inget han får märka det själv! ;D Sen äntligen så kom mina älskingar! När vi pussat klart (hälsat, 1 puss på var kind) Så gick vi och köpte biljetter så vi kunde ta oss hem och sen bar det av hem till sverige igen. Först tåg till helsingör och sen färjan till helsingborg. Sen kom pappa och hämta oss & sen var det hem till Bjuv! Vi käka lite påskmiddag och sen körde vi en sväng hem till farmor & farfar för att snacka lite, palla inte ringa ;P På hemvägen blev det en sväng innom maxi. När vi kom hem så satt jag & laura och snacka och sen sjöng vi singstar ABBA Vi pröva även på svenska schlagers fast vi tog ju dom engelska låtarna fast det var lite synd om laura för att hon hade ju aldrig hört låtarna för. Hon gjorde även ett försök med att sjunga främling och det klara hon rätt så bra må jag säga!! ;D
Ni ikväll har vi käkat. Efter maten så kolla jag  & laura på Sex and the city the movie medans joan har suttit i köket hela tiden och snackat med mamma & pappa! Det varkar verkligen som att dom trivs här iallafall! ;)
Just nu sitter jag på syrrans rum med laptopen i sängen, iockmed att hon inte är hemma så kan jag ju sova här, smart va? ;)
Nej, nu ska hag rensa upp på bloglovin somsagt och sen är jag redo för att snacka med john blund!
PUSS :*

Men först picture time

Min älskade mocha latte från starbuks! (:
+ att jag har mina nya jeans på mig som jag köpte i gbg
Måste använda dom flitigt nu så dom töjer sig,
de sitter likom som kliser på mina ben/rumpa just nu.



Hur söt var inte denna kepsen som jag fick av laura & joan idag?!

Full rulle!

Altså jag kanske ska börja starta en natt-blogg istället? För att jag bloggar typ bara på natten nu mera. Men det är nog bara för att det är lov och att jag har så mycket att göra.
Igår somna vi vid 2-3 någon gång? Jag & sandra låg och snacka om hur många kändisar som kommer från skåne, haha! ;D  I morse vakna vi nog vid halv 8 skulle jag tro? snacka om att vi var döda. Men vi skulle ju säga hej då till Joakim,( han vi bott hos, sandras mosters ex ;) Hängde ni mää?) för att han skulle iväg och jobba. När vi sagt hej då till honom så gjorde vi vid oss och packa det sista & flummade såklart, men vi var mycket duktiga med att städa efter oss. typ kvart över 9 så kom sandras moster för att hon skulle köra mig till bussen som gick kl 10.
Det stod på swebuss hemsida att de hade gratis internetuppkoppling, kiss my as and call me judy! Lixom det anslöt i någon sekund och sen avbröts det igen. Jag försökte att fixa med det i typ 1½ timme men tillslut så gav jag upp. Sen satt jag och lyssna på P3, brukar aldrig göra det men det är faktiskt en bra radiokanal ;) Johan Palm var där och snacka och sen kom Ola Salo som är sååå mycket bättre! ;) Typ kl 13.00 "landa" jag i helsingborg på knutan där jag köpte mig en båt/tåg biljet till kastrup i morgon, ska lixom hämta upp Laura & John där i morgon ;D Iallafall efter det så kunde jag inte motstå espresso house så det fick bli en kyckling bacon  macka & en mocha latte till lunch idag! ;) Jag tog det med mig och gick upp och satte mig på mammas jobb och snacka lite med hennes jobbekompisar som swisha förbi! (:  När jag käkat upp och blädrat igenom svensk damtidning så körde vi till rusta  & handla en luftmadrass som vi ska ha nu när laura & joan kommer! :)
Sen blev det hem, visa allt jag shoppat! (: & visa bilderna vi tagit och lite sont. Kl 17.00 var det dags för jobb för min del. Rögle spela ju sin sista match idag under denna sesången. Idag hade jag 4 loger fast det var bara 1 som åt och resten drack. Under kvällen skrapa jag ihop typ 48:- i dricks & sen fick jag ett påsk ägg av den logen som åt, hur gulligt var inte det?! (: Jag var hemma igen runt 11 tiden sen var det till att packa upp och nu sitter jag typ här. Helt jävla slutkörd! Hade tänkt att jag skulle läsa blogginlägg från igår & idag men känner att jag måste sova. Ska upp kl 7.30 imorgon typ för att hämta upp laura & Joan på kastrup, men det är det värt!!! (:
Oj, vilket långt inlägg detta blev, hoppas ni tyckte det var intressant?! Nej nu skriver jag bara för att det ska vara så. Här kommer några bilder från dagen sen ska jag pömsa!
PUSS & godnatt :*


Sandra & jag skrev ett urgullit tackbrev till Joakim innan vi stack.
Påskliljorna fick han av oss igår innan vi började på maten! (:



På bussen, jag fick sitta själv
Hur skönt som helst!



Dagens Lunch
Muuuuums! Men guuud som jag kladdar! ;D


 Vi synes i morgon fast då har jag sällskap av 2 majorikaner
Älskade laura & Joan!



Vilken dag altså!

Idag låter jag rubriken tala för en stor del av detta inlägg.
Imorse vakna jag & sandra typ vid 9 så gick vi upp och käka frulle och gjorde vid oss. Medan jag klädde på mig så kollade sandra upp när bussen skulle gå in till stan. Hon fråga mig ifall jag kunde vara klar om 5-10 min för att då skulle bussen gå. Det vlev lite stressigt i slutet så det fick bli att jag stoppa ner min smink nessesär i väskan så kan kunde sminka mig vid ett annat tillfälle. När vi stängt & låst dörren och joggat en liten bit så kom jag på att jag glömt min mobil så det var bara till att springa tillbax. Fast vi hann till busshållsplatsen fast vi stod på den motsatta sidan så vi kom tyvärr aldrig på den bussen. 9 Minuter senare kom där en annan buss till det stället vi stod på hela tiden. Medan vi vänta på bussen så passa jag på att sminka mig.


I´m cover girl!



när vi väl hoppat på bussen så var det klabb med betalningen för att vi har ju inget busskort så vi fick messa iställe & vilket äventyr det var! Vi gick långt bak i bussen för att jag kände för det men sen blåste det bara varmt från fläktarna så att vi höll på att dö så vi fick flytta fram istället & klabba med betalningen. Och det roliga var att jag hade en fjäder i håret (se bilden åvan) som sandra satt på mitt huvud. Jag tänkte ju inte på det så där gick jag med en fjäder i håret, haha! Men tur så kännder man ingen så man behöver inte skämmas ;P

äntligen har vi bytat till spårvagn och är påväg in till nordstan! ;D



 


När vi kände att vi shoppat klart på nordstan så käka vi pizza/sallads buffé
på pizza hut tills vi mådde illa, men gott var det! ;)




Efter maten stack ut på stan istället och flumma oss, vad fanns det i maten igentligen? ;D
Sen blev det även en sväng på avenyn (:




Sandra & jag på spårvagnen


Efter att vi varit inne i en helt sjuk butik där dom reade ut allt på 30:-, 50:-, 100:- & 75%
altså det var typ jeans för 100:- men dom var ju som dom var. Men jag fann mig iallafall
ett cheap monday linne för 30:- så jag är nöjd ;) Iallafall efter det så tog vi spårvagnen till ett
ställe där sandras moster hämtade upp oss för att vi skulle kolla på när sandras kusin
tränade karate. Men vi satt mest och snacka.  (: När vi var klara där så blev vi sjutsade till ICA
för att idag skulle vi laga mat till joakim  (:



Tillslut så blev det faktiskt en mycket god woook (: Vi bara inprovisera lixom.
Detta köpte vi på ica; nudlar, wook-grönsaker, coocos mjölk, lövbiff & osaltade cashewnötter
Så bara rörde vi ihop allt typ. Ingen visste hur det skulle sluta, men det smaka hur
gott som helst iallafall. Under tiden när vi stod och kocka så kom vi på ett nytt
koncept till ett nytt matprogram som vi måste typ skicka in till TV 4 ;D


Efter att vi spelat wii mario-cart så ska vi gå och lägga oss nu. Jag ska ju hem tidigt i morgon, bussen går 10.00. Det står att de ska ha trådlöst internet men det får vi se i morgon? Men vi ses när vi ses!!
PUSS :* & godnatt!

dagens bilder


jag blev överglad när jag fick syn på lightning mcqueen på freeport idag!! ;D


Det blev en härlig shopping idag på freeport fast
det kom en liten skur under dagens gång..


har ni spanat in den nya håraccesoar-trenden?! ;D


Super gott!!!! snacka om vad vi feta!
fast kommer inte ihåg vad det heter ;P


Dagens outfit
+ mina nya snygga brills! ;)



PEACE!

Nej, nu har nog sandra somnat brevid min sida så jag får vell börja koppla ner
& gå och fixa till mig för att sedan sova. Ska typ upp vid 9 i morgon för att försöka
göra så mycket av göteborg tills klockan 6 typ?

ikväll så tog han vi bor hos ut oss på en liten sightseen i göteborg.
Mycket trevligt!
somsagt nu ska jag gå och lägga mig
PUSS :*


dagen i få meningar

goderafton!
nu när man är här uppe i göteborg så känns det som att man tagit semester från allt! Bloggandet, skolan  & vardagen helt enkelt. Idag har det varit full rulle! Vi har varit på freeport, käkat god middag träffat folk som kommit hit och åkt på sightseen i gbg ;D
Bilder från dagen kommer snart. Ska bara rensa upp lite på bloglovin först! ;)
PUSS :*

Nattugglan


Nattamad
istället för att läsa bloggar & käka godis så
käka vi lite sallad istället, som blev över från middan ikväll ;P



Dagens outfit
i love palma (:


smakprov ;P



Nej, nu ska jag och sandra snart stänga igen våra laptops. Ska typ upp tidigt i morgon
 för att bege oss till kungsbacka till freeport ;) Men först ska vi bara lyssna på en låt,
PUSS :* & god natt!


Härliga dag!

goderafton!!
Ikväll har jag & sandra fotats till vårt hemliga projekt ;) Mer om det sen..
Idag har vi varit i haga och kollat runt lite och jag har druckit en mochalatte på ett fik och vi dela på en super stor kanelbulle som var större än mitt huvud, haha! ;D Ikväll har vi även grillat & varit ute och gått en runda, hur mysigt som helst! (: Sen har jag och sandra även suttit här och nördat oss med våra laptops, hahaha! ;D  Vi håller på att skicka över bilder till varandra så ni får se dom senare. Men här kommer några iallafall!! (: Sen har jag, sandra & hennes kusin även haft kuddkrig, hahaha! ;D Och jag tror nog att det var jag som vann om jag får säga det själv, haha!! ;D 
Just nu håller vi på att skicka över bilder till varandra så ni får se dom senare. Men här kommer några iallafall!! (:

Här sitter jag och nördar mig!! (:

SMILE!!!

Hey från Göteborg!

Är jag i göteborg eller är jag i göteborg? ;D
Resan hit gick jätte bra & vi har det super bra här. Dom vi bor hos är hur gulliga som helst, vi bor hos sandras släkt. När vi kom hit så köpte vi pizza och hade jätte trevligt. Sen drack vi thee & snacka. När jag & sandra gått och lagt oss så snacka vi ett bra tag långt in på natten om allt från himmel & jord. Och även en massa privata grejer, hahahaha! Men det som vi snacka om i det rummet stannar i det rummet, ellerhur sandra?! ;D



Sandra på tåget.
Hon fick sitta och hålla min väska sällskap (:

GÖTEBORG BABY!

Hey sötnosar!
Tack för alla komentarer, blir verkligen jätte glad av dom! Självförtroendet höjs seriöst 1% för varje komentar, hihi!

Idag har jag jobbat från 8.30-15.00 typ men det gick hur bra som helst. Just nu är jag hur pepp som helst för att om typ 1 timme går tåget till göteborg! (: Tänk jag & sandra i gbg, fan vad kul vi kommer ha! Hoppas nu att ni håller tummarna för oss att det blir fint väder. Har både kollat på DMI & SMHI och de säger att det ska regna lite. Fast jag har laddat med mitt hello kitty paraply ;P så det kommer säket inte regna. (har man med paraply så brukar det inte regna) Våra dagar i göteborg kommer bestå av shopping, typ!  (:
Nej nu ska jag se så jag packat ner allt sen far jag in till hesingborg för att möta upp sandra.
Ta det nu lungt där ute!



PUSS :*
(gammal bild)

stepmom

Såja! Då var man typ färdigpackad. Har lite smågrejer kvar men det löser sig.
Snart ska sandra ringa, måste snacka lite om hur vi ska ta oss till väga och så i morgon. För att imorgon blir det stressigt för min del. Jobbar typ från 8.30-16.00 sen måste jag fan sticka hem och käka & sont. Sen blir det till att sticka snabbt som ögat in till helsingborg för att möta upp sandra & ta en sväng innom espressohouse för att köpa med sig något varmt att dricka (mochalatte för min del!!). Sen far vi från skåne 17.53 om jag inte minns fel? Sen kommer jag säkert att däcka på tåget, haha! ;D
Nu ska jag försöka packa ner så mycket som jag bara kan för kom på att jag har 1 timme på mej imorgon att duscha, göra vid mig & käka. Så fram till 21.25 ska jag packat klart och städat mitt rum. Varför just 21.25? Jo för att då går en av mina favoritfilmer på tv4, vid din sida (stepmom). Har ni inte sett den så se den! Men glöm inte papper eller näsdukar, jag lovar att ni kommer börja böla!


Så satans bra film.
susan & julia (:



Men ni får ha det super!! Får se ifall jag hinner blogga något i morgon? men det är inte så säkert.
Ni ser själv hur stressit jag kommer ha det. Men annars så ses vi när vi ses helt enkelt!
Men ska försöka blogga från gbg iallafall (:

PUSS :*

tingeling

altså ska jag vara helt ärlig så har jag inte kommit så långt med packningen ;P
 Men jag får sätta fart sen när jag käkat. Idag blir det grillat, sommarkännslor eller vad? Så stod jag vid grillen så nu luktar min tröja bara grill rök typ, härligt!! (: Ska även hinna med att städa rummet idag men det ska säkert gå bra! ;)
Just nu sitter jag och lyssnar på tingeling, den är seriöst beroende framkallande altså, haha! ;D


Tingeling tingeling let me se your buty swing
hahahaha, så jävla bra!!!

lördag

Det var en mycket trevlig kväll igår!
Nu ska jag packa!
PUSS :*


Är jag & malin söta eller är jag & malin söta? ;)

aaaaaj!

Det blev inget väla idag. Utan jag stack till söder för att handla godis inför den kommande veckan och sen tog jag bussen till hyllinge för att gå på familia en sväng. Testa ett par skor men de var inte alls så snygg på. Och H&M hade ju inte hudvårdsproduker och sont shiiit så jag stack in på maxi istället och handla det, sen åkte jag med mormor & mamma hem! För er som inte vet så ska dom öoona gina tricot på familia, lycka!! eller äntligen rättare sagt. Har väntat på gina typ sjuuukt länge nu. Altså att de ska öppna i hyllinge (:
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe & läsa igenom blogginlägg både från igår och idag. Måste vila mina ben, de värker som in i bomben. Bara för att jag jobba ju igår och då springer man som en jävla jude & idag har jag också gått en massa. Sen får jag nog gå och göra vid mej, ikväll blir det pardey!! ;)
PUSS :*

FREDAG!

blev jag godkänd på företagsekonomiprovet eller blev jag godkänd på företagsekonomiprovet?
Klart jag blev!  Men fy för vad nervös jag var, men jag klara det.
Om typ ett litet tag har jag påsklov, wiiii! Ska bara snacka lite med läraren först.
Men jag har inte bestämt mig än ifall jag ska till väla efter skolan måste ha godis tills söndag och jag har inte så mycket tid i  morgon eller så tar jag det här i stan. För ska nog till familia sen och köpa ett par nya skor? (:
Men det löser sig! ;)
PUSS :*


SLUTKÖRD!

är jag död eller är jag död?
Pheeew altså vilken kväll!
Har ju jobbat på rögles hemma match ikväll i logerna. Gud vad jag har sprungit, är helt slut. Framför allt i vaderna, pheew! Har ju somsagt turismprov i morgon så ska typ sätta mig ner i sängen nu med böckerna i knäet och fortsätta där jag slula innan idag. Men det är igentligen inte så svårt.
Imorgon kommer iallafall dagen bli hur soft som helst! börjar 8.10 då klassen ska få reda på vad vi fick på företagsekonomiprovet, som vi hade typ vör 3 veckor sedan.. & sen ska vi skriva provet och sen typ slutar vi, hur bra låter inte det?
Så vi ses i morgon förmiddag eller nått? (: 
PUSS & god natt! :*  

klabbsock!

Tjena snyggingar!
Idag har jag haft turism från 8.10 till typ 11 tiden. För att vi fick jobba på egen ort, hur soft som helst! (: Så efter skolan gick jag en runda i stan med sandra & hannes för att jag skulle finna en present till malin som fyllde år i tisdags (ska ha fest i morgon). Så när jag skulle betala och när jag tog fram och kollade i plånbörsen så var där tomt med kort. Hade bara mitt kreditkort. För att mina andra kort låg i min hello kitty börs, pheew! I och med att jag inte hade något id med mig iheller så kunde jag ju inte betala men tur så kunde jag gå upp till mammas jobb och låna lite pengar, villken tur! Sen tog jag tåget hem och kolla på ellen, hahaha ;D
Nu hade jag tänkt ta något att äta, har lite huvudverk. Sen blir det plugg, har turism prov i morgon. Sen ska jag jobba kl 16.30. Rögle spelar ju hemma ikväll så ska servera i logerna, får jag hoppas! Pallar inte stå i baren igen.


PUSS :*

powerwalk

Sååå nu har jag och mamma varit ute och powerwalkat ;) Vi gick en sväng om mormor på tillbaka vägen för att snacka lite.
Nu ska jag försöka komma så långt jag kan på mitt arbete som möjligt. kl 20.00 ikväll är det room service med peter siepen :D Det programmet kommer säkert bli toppen! Efter det blir det antingen film eller plugg?
PUSS :*

På nöjesgalan i vintras ;D

jag pallar inte!

Altså jag är en son människa som har väldigt svårt för att plugga. Håller på att göra ett arbet om scottland på engelskan. Jag tycker inte att det är så intressant och kul och då har jag inte ork heller. Men jag måste fan ta och skärpa mig & försöka iallafall. Men det är så satans jobbigt och tar emot och pallar inte skriva på engelska heller. Fast jag har kommit igång lite nu iallafall och har den inställningen att äsch det är inte så jobbigt igentligen. Så ska försöka sitta med det en timme nu och sedan ska jag nog ut och gå med mamma (:
PUSS :*


Ego girl

Nej, nur får jag verkligen ta mig i kragen och börja plugga så jag slipper det på lovet.
Men ska bara platta håret först ;P
 
Syrran var snäll och hämta ut ego girl till mig idag. Var ju och reservera den på bibblan i måndags. Nu har jag tills den 29 på mig att läsa ut den, men det ska jag vell klara av? ;)  












Mätt & belåten

Var det mumsigt eller var det mumsigt?
Det var första gången i mitt liv jag smaka amerikanska pannkakor och första gången jag försökte migg på att göra det. Men skicklig i köket som jag är (har faktiskt vg i varmkök & kallkök A om jag inte minns fel?) så blev det inte så pjåkit ;) och jag försökte faktiskt vara lite nyttig så jag tog dinkel mjöl istället för vetemjö (brukar göra det) Men det blev hur bra som helst. Till pannkakorna så hade jag tinat upp hallon & juggubbar, muuuums! (: Men jag käka typ bara 3 stycken och sammanlagt så blev där kanske 15 stycken så där är ju många kvar som jag får bjussa mamma & pappa på sen ;P
Nej, nu ska jag gå och duscha/raka benen. Känner att jag måste frächa upp mig. Och innan ellen börjar ska jag ha försökt att packa lite iallafall (: & sen blir det plugg tills mamma kommer hem då vi ska ut & gå.
PUSS :*

här kommer lite bilder från morgonen (:


Fullspeckad dag!

Är jag ledig eller är jag ledig?
Vaknade typ precis känner att jag inte vill sova bort hela dagen iockmed (fattar inte varför jag stavar ordet så? det ska ju vara i och med) att jag har så mycket att göra.

Frulle - american panncakes
börja packa så smått - inför göteborg (på söndag, wiii)
12.50 - ellen dageneres show, ÄLSKA!!
plugga - engelska arbete/turism
ut & gå med mamma när hon kommer hem.
kanske städa lite på mitt rum?
20.00 kolla på room service ;D

Här ser ni att jag har en hel del att göra idag! Under tiden ska jag även försöka blogga lite ;)
Men nu ska jag iallafall gå och försöka mig på att göra frulle!
PUSS :*

RSS 2.0