God Natt!

Gud så trött jag är. Kollar just nu på tv3 som sänder miss secret agent maraton. Just nu sänder dom den andra filmen  fast jag ligger och halvsover. Ska nog gå och tvätta av mig sminket, börja packa min roxy väska (lägger upp en bild i morgon på den) inför morgondagen & kolla på något avsnitt av vänner. Har ställt mobilen på 7.30 i morgon, pheeew!


Synes i morgon någongång, ska övningsköra sen efter jobb (: 
Puss :*
 


trötter

Gokväll!
Det gick hur bra som helst idag på jobb. Det var inte alls mycket folk på lindab arena ikväll men det var vell bara för att rögle spelade mot ett så kasst lag ;P
Idag hade jag ingen loge utan jag fick springa med disk till köket & hämta en massa saker osv. Men det var rätt så soft, men det är roligare att servera.
När jag kom hem hade mamma gjort mat men var inte så hungrig iockmed att jag käkade på jobb. Men jag var så sjuuuukt sugen på vin. Så nu står ett glas rött i riedel glas brevid min sida, så gott! ;)
Är helt slut i huvudet nu det är en sak som är säker och i morgon börjar helvetet, hej då härliga söndagar *fniss. Imorgon börjar plask & lek (simskola) så ska vara där 8.30 i morgon så det gäller att komma i säng tidigt ikväll.
Nu ska jag ta och skriva några snabba lappar tills starten i morgon sen blir det chill i soffan med en bra film?

Pussen :*

Älskade lördag!

Jag bara älskar lördagar då man kan sova ut! Idag sov jag till 11 så himmla skönt. Jag vaknade av att syrran och hennes kille satt och kollade på hipp hipp, haha!  Så jag gjorde lite frukost och joinade dom ;P 

Har nästan precis duschat och klätt mig för idag är det jobb på rögle från 13.30-19.00 typ..
Men nu måste jag tyvärr dra igen, ska fixa håret & sminka mig. Har ett kvart på mig men det fixar jag! ;)
Puss :*


Serverings outfiten - vit sjkorta & jeans från lee


 


Let´s Dance!

Hey hey!
Ikväll skulle jag igentligen umgås med sandra men hon är sjuk så det blev tyvärr inställt :( Så istället ska jag umgås med min granne :)  Vi var iväg och köpte godis innan så ska snart träffas och kolla på let´s dance, yaiiih!! Käkade precis så drog vi några skämt och sont vid matbordet, men pappa förstörde hela stämningen genom att dra en gåta som ingen fatta, haha!

Vad ska ni hitta på ikväll?
Puss :*

Tack för komentarerna i förra inlägget! Koftan är köpt på H&M för 198:- men köpte den förra året så tror nog inte att den finns kvar, tyvärr! :(

I <3 Shopping!

Goddagens!

Idag hade jag skola från 8.10-11.00 fast jag råkade försova mig lite idag. Skulle igentligen ställa klockan på 5.50 men så råhade jag ställa den på 6.50, uppps! Men jag kom inte så mycket försent typ ett kvart kanske? Idag hade vi bara företagsekonomi med lite ögongodis men vår söta lärare, haha! Vi tjejer är alltid så fnittriga på fredags mornarna när vi har denna läraren & ger varandra blickar, hehe!
På tåget hem så läste jag lite i metro och där såg jag en annons som stadium lagt in. De annonserade om ryggplattor som man har när man åker skidor/snowboard m.m. Ordinarie pris är 399:- men nu kostade dom bara 199:-, så när jag kom hem ringde jag min kära pappa och berätta om detta underbara erbjudande & frågade ifall jag och mamma kunde köra till väla idag och handla en son till mig & ifall jag kunde ta det på mitt/hans kreditkort (jag köper, han betalar;P), det tyckte han att jag skulle göra. Ska ju snart till italien och åka skidor, iiiiih! ;)  Behöver lixom en son då iockmed att jag ska lära mig åka snowboard och jag är ju oppererad i ryggen så vi skydda den.
När jag & mamma shoppat loss på stadium, fick även ett par vantar ;P, så stack vi in på accent för att dom rea och jag behöver en ny väska enligt mej. Medans alla andra tycker inte att jag behöver fler väskor. Men jag fann värsta kapet där inne iallafall. Det var halva reapriset så jag fick en väska för 99.50, precis i samma modell som jag ville ha (:

Altså ingen fattar hur jävla trött jag är fast jag typ hällt i mig 4 koppar kaffe idag, ska nog gå och lägga mig på soffan snart och vila lite!
Puss :*


Väska 99.50:- på accent, västa kapet!! 
 fast den är mycket snyggare i verkligheten

Graaaooow!!


Fredrik Ljungberg by Magazine Café.

Det gick hur bra som helst på jobb idag!
Självaste Fredrik Ljungberg var och kollade på hockey matchen!!! När han gick så stod jag typ bakom honom och sa trevlig kväll, han bara vände sig om och sa tack. Villka käkben den killen har altså, så gryyyyymt sexig är han , graaaooow!! ;)


Nej, efter en kämpig kväll så ska jag nog gå och lägga mig snart och kolla på vänner! (:
Skönt med en kort dag i skolan i morgon, det behövs verkligen!
God Natt! :*






















två snyggingar i ett


Ett stort grattis till Oprah som fyller 55 år idag
& snart fyller ju jenn 40, den 11 feb.  ;)

ändrade planer!

Denna dagen kommer inte alls att bli som jag skrev i det förra inlägget! ;D
När jag kom till skolan så fick jag reda på att läraren som vi ska ha i eftermiddag är sjuk. Så vi slipper den lektionen då vi skulle redovisa om Lund, snacka om perfa!! ;) Så jag slutar typ vid 11 idag så jag kan åka hem och vila ett slag för att samla krafter då jag ska jobba ikväll.

Pusss :*


min dag

Godermorgon!
Har precis duschat och klätr mig. Ska ju jobba som servitris efter jobbet så man får typ klä sig i en outfit som passar både för skolan & jobbet. Så idag har jag tights & en långärmad top från H&M. När jag kommer till jobb sen slänger jag baar på mig en skjorta ;)

8.30-14.00-14.30 - skola
Efter skolan ska jag käka någonstans i stan med Amanda
15.30 - ta tåget till ängelholm
16.30-21.30 jobba

Nej, nu måste jag dra, ska sminka mig och käka frulle.
Ha en bra dag!
Puss :*

vattengympa

Ikväll var det dags för vattengympa som jag skrev i det förra inlägget. Har typ inte tränat vattengympa sen i början på decamber förra året, men det var kul att komma igång igen iallafall. Det är så skönt för kroppen, det är inte så jobbigt. Fast idag var det lite jobbigt för att där var så mycket folk. Där finns ett pass kl 20.00 också men tycker det är så sent när man går i skolan och så...
På bilden nedan ser min min super-duper snygga baddräkt. Gammal simmare som jag är så snvänder jag typ alltid baddräkt när jag tränar i vatten, annars bikini. I flera år har jag beställt från line4. De har jätte fina baddräkter & bikinis. Man får verkligen vad man betalar för, för att kvalite´n är super!


Nej, nu ska jag gå och ta plats vid tv´n, ska kolla på made in sweden, fixa naglerna & plugga till redovisningen i morgon. Ska försöka komma i säng så tidigt som myligt ikväll för ska jobba i morgon direkt efter skolan till typ 9-10 på kvällen, pheeew! 

Synes i morgon!
Pusss :*
 
sandra tack för komentaren! Varför jag har sjal för att inte vill frysa om halsen och jackan är så satans sköön (:

time to work out

ska snart ta bussen in till stan & gå på vattengympa. Bloggar mer om det sen när jag kommer hem
Puss :*

jävla svineri!!!

Engelskan gick hur bra som helst idag! Det var jag och en annan från min klass som var på lektionen och man fick det hjälpen man behövde, så ska verkligen fortsätta gå där, skiter i ifall jag inte får någon sovmorgon ;P
Fick sluta tidigare idag iallafall, typ vid 1 tiden. Så nu ska jag plugga på min redovisning som jag ska ha om lund i morgon, wish me luck lixom.. Men föst så ska jag gå och laga lite mat, idag blir det kyckling med ris, wokade grönsaker & bearnäsås, muuuums! (:


Läste i metro idag om det som hänt med skolmaten uppåt i sverige (jag bor i skåne, haha) kolla in här för att läsa om artiklen & kolla på filmen.. Altså det är fan rikitgt äckligt!!!!!


Idag kände jag för tights! ;)

Onsdag

Godermorgon!
har precis gjort mig klar men väntar på päronen på att dom ska bli klara, brukar åka med dom in till stan. Ska ha extra engelska nu första timmen. Annars hade jag haft sovmorgon, phoooo! Men jag måste verkligen skärpa mig med engleksan så vad gör man?
är hemma vid 2-3 tiden idag, synes då!

Puss :*

kvällsinlägg!

Varför är alltid tisdagarna så seeeega? Jo för att sista lektionen är engelska B från 13.30-15.30, döööda mig lixom så drygt! Men Iadg så missade vi lite av engelskan för att vi skulle på info. om ind. val & estetiskverksamhet i 3an.
Litteraturprovet i svenska som jag hade idag gick jätte bra, känndes som det iallafall.

Usch, detta känns som ett rörigt inlägg men jag är lite trött och förvirrad idag ;P När jag kom hem idag lite över 4-tiden så hade mamma gjort mat sen snackade vi lite & kollade i oriflame kattaloger måste verkligen beställa snart. Skulle behöva beställa nail hardner för att dte behövs värkligen men sen såg jag i nästa periods kattalogen och där va den typ 40:- billigare så jag får vänta i en månad, blööööö! :(  men men...

Nej nu ska jag lägga mig ner någonstans där det är tyst och läsa igenom mitt geografihäfte, har tydligen prov i morgon men den läraren - vår klassföreståndare är lite yr, haha! Sitter förrästen på syrrans dator nu trodde hon hade några gamla bilder på mej men fann inga och trög som hon är vill hon inte hjälpa mig iheller.

Puss :*

i skolan

Hey hey! (:
just nu sitter jag i skolan. Fick sluta en halvtimme tidigare från spanskan och det gillas! ;)
Jag och sandra har kollat runder på en massa gym på internet, vi har kollat på fitness 24/seven men där måste man såklart vara 18 år och vi är dock bara 17, suck.. 
Lixom jag fattar inte hur folk tänker? Alla tjatar på att dagens ungdommar är feta och inte motionerar. Men varför är det då så jävla dyrt att gå på gym? Lixom är man student så har man inte så mycket pengar & tänk om m,an inte har någon förälder som sponsrar en, hur ska man då bära sig åt? Och hur kul är det att gå ut och gå var dag? man vil kanske träna lite styrketräning också..

nej, nu ska jag fortsätta käka mina mackor som jag bredde i morse och tog med mig som lunch..
Puss :*


min kväll

hey hey!
kom hem för ett litet tag sen & det gick hur bra som helst idag alla barnen är så himmlans söta! (:
Nu ska jag ta på mej ett par mysbyxor, ta något litet att äta & plugga och samtidigt läsa en massa blogginlägg som jag missat under dagen. Jag kan säga att det är en himmla massa, pheeew!



Lyssnade på mange schmidt idag när jag satt och plugga. Altså han är en favorit och en sommarartist tycker jag. Jag bara älskar honom altså. Stod i somras på helsingborgfestivalen och lyssnade på honom. Jag trängde mig längst fram och skrek med i hans låtar, gaaaaah! Det var så jävla bra altså. Måste bara se han igen!!
Det bästa med mange är hans texter, dom är så sjukt bra, hoppas han kommer med en ny platta till sommaren annars är det kattastrof!!

Aja, tror nog att jag ska fixa en spellista med mange medans jag pluggar & läser bloggar ;)

Puss :*

härliga måndag, höhö!

Tjena snyggingar!
Nu har jag nästan precis käkat upp mina biffar + avocado sallad, yammmo!! (:
Dagen började bra idag, fick G på mitt spanskaprov & englelskaredovisning, wiiihoooo! ;D Men i allmänt har har det inte hänt något speciellt. Sista lektionen hade vi sammhäll då jag & två andra i klassen håller på med ett arbete om självmord, så vi intervjua vår psykologilärare idag om just det ämnet, mycket intressant må jag säga! Efter skolan blev det en mocha latte på espresso house. När jag hoppat av tåget i bjuv så gick jag en sväng för att köpa värktabletter till min rygg, hoppas verklgen att det blir bättre snart annars så får jag få tag på en doktor.

Idag ska jag jobba (simtränare) har inte varit där på 2 ggr nu och jag känner mej jätte dålig som person men jag prioriterar jobb med högre lön såklart. Har faktiskt saknat barnen riktigt mycket när jag tänker efter, hehe! Så nu ska jag kolla upp när bussen går och sen börja plugga på svenskan har prov i litteratur i morgon.
Slänger kanske in ett inlägg senare ikväll!

Pussen :*

God natt!

Så nu har jag kollat på trollkarens hemligheter på 5an. Älskar verkligen det programmet altså, det är nästan som att kolla på en thriller, så spännande. Men vissa trick ser man nästan hur han gör utan förklaring..

Nu ska jag gå och göra mig ordning för sängen och se något avsnitt med vänner. Men innan det ska jag lägga fram kläder som jag ska ha på mig i morgon.
På hemvägen i morgon från skolan blir det nog en tur innom apoteket, måste verkligen ha verktabletter för min rygg. För att pillerna jag har nu börjar ta slut.

Natti natti sötnosar! :*


datanörd

Pheeew! Altså nu är jag helt slut i ögonen. Har fan suttit vid datorn hela dagen, läst alla söta komentarer & en massa bloggar. Jag höll mig uppdaterad på bellas frågestund, fy föör där gick det hett till. Komentarer rullade in hela tiden typ, snacka om att jag inte har något liv, haha!
Har precis fixat lite med mobilen, raderat en massa onödiga teman samt lagt in nya och fixat lite med musik & bilder.
Funderar på att gå ifrån datan nu ett tag för att vila ögonen måste också plugga lite, blööö!
 :*


Detta fick bli nulägets bakgrund på mobilen, för er som är intersserade ;P
Men är rätt så sugen på Gynning, men hon har jag haft ett bra tag nu så hon
får ta lite semeste sålänge, hihi! Men denna bilden är vell rätt söt? (:

plugg söndag

Som jag sagt tidigare så är jag ju inte världsbäst på att plugga. Idag har jag kollat in kläder på asos och när datorn hackar lite så kollar jag snabbt nej i mina papper, hahahaha!

Kollade på skidresa nu i morse. Men det är nog nästan klart att vi ska till italien, kronplatz ;) har redan varit där en gång, men det känns skönt för att då kan man typ redan systemet. Fast detta året ska jag testa på snowboard, hihi!  Någon som har åkt snowboard innan som kan ge en tips eller avråder mig från att testa?

Lycka! (:
Älskar detta skidsystemet för att det är så fräscht på något sätt (:

?

Godermorgon!

Igår blev det ändrade planer, trött och ont i ryggen som jag hade så ville jag bara vara hemma. Så grannen kom in och gjorde mig sällskap (: Vi kollade på Failure to launch, ni vet den filmen som jag nu sett i 3 dagar men har somnat, hahaha! Sen skulle vi kolla på the break up. Men vi har en gammal dvd som gör att det hackar typ mitt i filmerna. Så spelade vi filmen i playstationet men det hackade på precis samma ställe, men filmerna funkar i datan. Helt knas och jävligt störigt :(

Det blev iallafall en lång kväll somnade säkert inte förräns vid 3 någongång med en liggande katt tättintill som sov som en gris ;P
Idag vet jag inte alls vad som kommer hända? Måste iallafall börja plugga lite på svenskan men sen vet jag absolut inte.. Så vi får vell se. Nu ska jag iallafall gå och ta mej en macka till och dricka lite kaffe! (köffe, hahahahaha)

Ha en trevlig dag allihopan!
Puss :*


Jag & josse i simrishamn i sommras, en resa som lätt måste göras om! ;)

slutkörd!

Hey hey!
Det gick hur bra som helst idag, jag kännde mej rätt så lugn & inte så stressad som annars. Killarna jag hade i logen var hur trevliga & hjälpsamma som helst och då får man vara precis lika dan tillbax.  & förrästen det gick jätte bra att köra idag. Pappa körde manuell bil med mig för första gången och han tyckte att det gick jätte bra, ska se ifall jag kan få låna mormors bil i morgon igen så jag kan övningsköra lite till ;P Varför jag lånar mormors bil är för att vi har automatare. Har kört det sen den dagen jag fyllde 16 så jag har ju lite vägvana radan och det är skööönt! (:


Nu sitter jag här hemma själv, Mamma, pappa & syrran är iväg. Är hembjuden till min kompis men får se ifall jag sticker dit, är helt slut & pallar nog inte ta bussen. Så det blir nog lite hemma mys istället. Funderar på att kolla igenom svenskan lite, har prov på tisdag, blöööö!  Så kan jag ju plugga på det ikväll så jag har tid att övningsköra ;)

Nej, nu ska jag ta på mej myskläder och kolla på tv/film
Puss :*


snabbt & lätt!

Goddagens!
detta får bli ett snabbt och litet inlägg. Pappa är iväg och hämtar mormors bil nu, sen ska jag öveningsköra till ängleholm där jag ska jobba idag. Jobbar som servitris i logerna, jätte kul! Men det ända problemet jag har idag är att jag fortfarande har ont i ryggen... Men jag får ta en pilla och se glas ut!

Synes ikväll!
Pussen :*


Fett najs! ;)

GOO BELLA!

Vad tråkigt att Bella åkte ut från let´s dance ikväll! Jag menar där fanns ju dom som var sämre. Man såg på henne hur hon höll tummarna för att önska att hon skulle fortsätta vara med i tävlingen, mycket synd faktiskt. Men sen tänkte jag hon kan ju satsa mer på skolan nu. Lixom dansen tar nog mycket tid och på krafterna. Hon var duktig iallafall! (:


Det är märkligt med mig för det är typ var kväll som jag börjar må dåligt och känna mig hely mysko i kroppen. Lika dant som i går så har jag fått ont i ryggen igen. Är ju oppererad så det är ju kanske inte så konstigt men det är lixom inte på det stället i ryggen, men det kanske inte spelar någon roll för att det kan ju bero på det. jaja, nu blev det tillockmed komplicerat för mej, hahahaha!
Ska nog gå och lägga mej nu iallafall & kolla på en film, måste vara utvilad tills i morgon som sagt!


Gaaaah, jag vill till Palma & bara slappna av!
saknar laura som in i bomben!! :'(

Mys Pys!

Goderafton!
Nu börjar det kurra till lite i magen, så man får vell börja gå och laga lite mat! Ikväll kommer det bli kött, friterade pommed och barnäsås, muuuums! (:
Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa & kolla på let´s dance! Känner att jag måste bli lite mer friskare tills i morgon då jag ska jobba som servitris på rögle.

Syrran är och hämtar pappa nu så ska dom köpa hem lite godis och sont gått!! (:
slänger in en dagens outfitt, sjukt mysigt!! (: I LIKE!!



Min mamma var förövrigt och klippte sig idag. Hon har haft page innan och hon passar jätte bra i det men nu vill hon ha det ännu kortare.. Så sa jag att hon kunde ha kort på ena sidan och lite längre på den andra. Eller att hon skulle klippa sig som Rihanna eller som Victoria Beckham. Det blev inte riktigt så.. men men man vänjer sig väll? ;P


Så sjukt snygga kvinnor! (:


Nej, nu måste jag verkligen gå och fixa lite käk,
PUSS :*


jag blir trött!!

Hey hey!
Idag fick jag tvunga iväg mig till skolan, men det fick bli en softish idag. Jag slängde på mej ett par gråa mysbyxor och en top, skööönt! Hade företagsekonomi på förmiddagen + lite ögongodis ;)
Sen efter lunch, eller vid 11 tiden så fick vi tid på turismen att göra klart vårt lund-arbete. Jag var ju såklart typ klar så jag fick sitta och vänta på min seeega klasskompis som jag tvunget fick arbeta med. Folket runt om hörde säkert hur irriterad jag var på henne. Lixom jag ville hem och hon blev aldrig klar med det hon skulle & hon sa själv igår att allt skulle vara klart, j*v*a **** j*v*l!!!! tänkte jag i mitt huvud.
Jag var hemma vid typ 2 iallafall, jag käkade lite sallad och sen blev det Tv´n för min del. Kollade lite på Johan Glans, man kan aldrig få nog av han. På det blev det en negerbulle med teee, muuums! (:

Usch, känner att huvudvärken börjar krypa i huvudet så nu ska jag krypa ner under min hello kitty filt i soffan och kolla på TV.
Puss :*

Ge mej styrka!

go kväll!
är nu hemkommen från min farmors födelsedagskalas. Jag har ont och är trött i huvudet för att alla ska prata så högt, jag har ont i ryggen så jag bara kan gråta vilken sekund som helst. Jag vill bara vara ledig i morgon förmiddag och ta det lungt, känner att jag behöver vila och inte ta en massa energi av att sitta i skolan, man blir ju aldrig frisk känns det som :(  Men mamma tycker jag ska gå till skolan för att jag sköter det dåligt men va fan jag gör ju så gått jag kan, vad är det folk inte fattar igentligen?  Men jag får se hur jag gör & piggnar jag inte till så skiter jag nog i att jobba på lördag´& det är ju inte heller bra?

Ska krypa ner i min goa säng nu iallafall och kolla på Failure to launch, det var ett tag sen man såg den.
Men innan det ska jag gå och ta en pilla så huvudvärken försvinner!
God natt & puss på er! :*


Överglad!

Idag tog jag tåget hem vid 13.36 för att satt bara och jobba med lund-arbetet och hon jag jobbar med var ju såklart inte klar så jag tänkte att jag kunde sticka hem och plugga där hemma istället.

När jag kollade i brevlådan så var där en påse från asos, min klänning! Blev helt överlycklig! När jag kom in så slet jag av mej kläderna och testa klänningen, den satt perfect! Bara att den är lite stor vid brösten, men det fyller jag ut med bh ;)
& när jag rotade vidare i posten så hade även johan glans- world tour of skåne kommit från lovefilm!! ;D  Så när jag kom hem gjorde jag en värma koppen och fastnade framför tv´n med Johan Glans ;D
Snacka om vilken bra dag & till råga på allt så fyller min farmor år idag så ska på kalas kl 19.00. Så nu gäller det för mig att plugga satan i det!!

Pusss :*

Ignorera mina vita/orakade ben & mina feta höfter!

Godermorgon!


Idag gick jag upp typ en halvtimme tidigare, jätte skönt faktiskt och man hinner ju blogga lite då också ju ;P
Idag har vi bara två lektioner hotell fram till lunch och sen turism tills vi slutar. Har igentligen schema till halv 4 men det brukar alltid bli lite tidigare, skönt! (:

Så idag har jag slängt på mej en lite softare outfit,
nej nu ska jag gå och sminka mej och sen käka frulle,
synes senare i eftermiddag :*


Kelly clarkson T-shirt & baggie jeans, softiish! ;)

elin säger stopp!

nej, nu orkar jag verkligen inte mer. Känner mig helt svag i kroppen, känns som att man har lite feber, jätte jobbigt!!
Ska gå och bädda ner mej framför tv´n nu i min hello kitty filt och kolla på made in sweden, sen blir det nog sängen för min del!


GRRR!
jag typ tidigt i höstas..

Okoncentrerad

Altså jag är en person som har sjukt svårt att koncentrera mej. Somsagt så sitter jag just nu och pluggar.. i mellanåt så är jag inne på bloglovin och kollar en massa bloggar. Har svårt för att bara göra en sak och hur kul är det igentligen att skriva om Lund? Har fått ihop lite historia nu iallafall, har bara lite sevärdheter kvar, pheeeew! Halva klassen tycker synd om mej att jag hamnat i samma grupp som denna personen. Men då säger dom till mej att jag har chansen att glänsa! ;) Och sont blir man motiverad av, hihi!

Nej nu måste jag fortsätta!
Slänger in en bild på gynning bara för att hon är så satans snygg! :*


denna otrologa människan altså, I LOVE HER!

stress!

Godagens!
Har inte alls tid att bogga idag.. Har gått i skolan till typ 15.00 när jag kom hem så kökade jag varmakoppen & 2 mackor. Nu ska jag sätta mej ner och börja plugga! Ska redovisa lite smått om lund nästa vecka. Och jag vill verkligen inte, för att läraren har delat in vem vi ska jobba med och såklart så kom jag med en av dom som jag inte ville komma med och sen sa läraren att detta ska vara en sjukt bra redovisning känner mig inte alls motiverad. Men ska iallafall vara kla med mina texter i morgon så att vi kan börja sätta ihop till ett arbete nu. Så ska försöka göra det snabbt, pallar inte sitta hela kvällen!

Bloggar mer sen ikväll när jag har tid!
Pussen :*

gör mig frisk!

Mmmmh, skönt med sovmorgon!
Just nu sitter jag och käkar frulle, rostade mackor med skinka och västkustsallad & varm oboy, yammoh! Men jag pallar verkligen inte gå till skolan idag. Detta är den värsta sjukdagen av dom alla för mig. Jag har ont i huvudet, mensvärk, ögonen hänger som stora påsar och hostar slem som någon jävla maskin, blöööö! Får se sen ifall jag hinner innom apoteket ifall jag köper någon halstablett.
Idag har jag på mej ett par jeans och en stor polotröja som är pappas, vill vara lite mysig idag ;P

Nu måste jag tyvärr rusa, har lite jag måste fixa innan tåget går.
Puss :*


Natti Natti!

Såå, nu har jag äntligen sett Sex and the city movie, det var lixom på tiden ;P Men den var hur bra som helst med kläder och sont & allt som ska finnas med i sex and the city! ;)

Nej, nu ska jag gå och göra mig redo för sängen. Imorgon börjar jag 10.40 för att vi jobbar med olika arbeten i samhäll så ska jag & 2 av mina klasskompisar kanske intervjua en psykolog så får vi ta det på vår fritid istället för att komma på lektionen i morgon.

Hinner kanske blogga innan jag drar i morgon, vem vet?
Ciao! :*

I <3 SALE!

Goookväll!
Idag har jag mest softat & läst en massa bloggar, I LIKE! Sen behövde pappa hämtas så då tog jag och mamma en sväng in på väla, för att jag ville handla lite godis för ska kolla på sex and the city movie. Har inte sett den än och jag skäms så jag inte vet vart jag ska ta vägen... men bättre sent än aldrig ;P Sen så gick jag och mamma in på Gina och där fann jag en kavaj som jag kollat länge på och idag fick jag den för 99:- vilket kap lixom (: Sen gick vi in på twilfit där jag fann mej en Champion för endast 87,50 som hitatt lixom, så nu är det bara ett gymkort som gäller ;P beach 2009 here i come ;)


kavaj, sport BH & godis ca 200:-

Helt meningslöst!

Tjoohoo!
Idag hade jag en son måste gå till skolan dag.. Dagen började 10.15 med spanska prov som gick sågär. Får jag G är det X i taket! Men men,, man kan ju alltid hoppas på det bästa!  Efter lunch hade vi svenska och sen engelska. På engelskan så hade vi redovisning där vi hade fått dragit lott om vilket ämne vi skulle redovisa om innom medecin. Altså det var ingen som tyckte det var kul så att alla gjorde typ skit redovisningar, haha! Och jag vet typ inte ens vad jag pratade om och när jag stod där så såg klassen ut som fågelhålkar, hahaha helt sinnes!
Jag hann med tåget 14.36 iallafall, skönt! När jag kom hem hade mamma gjort mat & mitt i allt så ringde min lärare och frågade ifall jag klan jobba på rögle på lördag, såklart jag kan! ;) Älskar att tjäna pengar! 

Nej, nu ska jag gå, har lite saker att göra! ;P 
Puss :*  

idrottsgalan

Goderafton!
nu var idrottsgalan slut för ikväll och den var mycket bra. Gillar denna galan starkt, det är ett bra program med musik & humor. Kvällens roligaste var Björn Gustavsson & Robert Gustafsson, jag höll på att dö! Och när Robert gjorde Per Gessle, faan vad likt och bra gjort, det var nästan det bästa! Kvällens rörande ögonblick var nog när Christoffer Lindhe fick Sportspegeln-priset, guud altså! Detta är verkligen en människa man ska se upp till!

För två år sedan blev han påkörd av tåget och
 förlorade båda benen och ena armen. I somras
slog Christoffer Lindhe svenska simrekord i
Paralympics - nu får han Sportspegeln-priset.

Lindhe, som överlevde olyckan tack vare sin simträning,
simmade tre distanser i Peking. Han satte svenskt rekord i
samtliga och tog två fjärde- platser. -Nu siktar jag på
London 2012, säger 19-årigen som fick kvällens längsta
applåd på Idrotts- galan. Hans motto är "vill man så lyckas man" -
det bevisar han allra bäst själv.



Nej, nu ska jag fortsätta att plugga inför provet i morgon, börjar inte förräns 10.15 men får se ifall det blir apoteket innan jag drar in till stan för att jag känner att jag brhöver strepsils,












pluggis 8)

Så, nu har jag legat nerstopppad i min hello kitty filt framför tv´n, pluggat spanska & käkat lite choklad, har prov i morgon. Jag måste lixom ha ljud omkring mig ibland när jag pluggar. Som idag så kollade jag på vänner, desperate housewifes m.m (medans jag pluggade då förståss). Ska försöka bli klar snart till kl. 20.00 för att då är det idrottsgalan, ska bli så kul att se vad alla har på sig, I LIKE! (:    & Medans jag kollar på idrottsgalan så ska jag npg ta och fixa till mina naglar och sen blir det ögonbrynen, har bara inte pallat, hihi ;P


en osminkad elin inlindad i sin älskade hello kitty filt / Spanskaboken, choklad och hello kitty läppglans! ;)

Bokrecenson

Som jag tjatat om nu länge så har jag läst boken Marley & jag Livet och kärleken med världens värsta hund som är skriven av Johan Grogan. Boken kom ut i USA 2005 och har legat 50 veckor på den amerikanska försäljningslistans förstaplats. Boken gavs ut på svenska i oktober 2008.
Jag köpte min bok den 3 januari men började inte läsa från några dagar efter och jag blev klar den 17, inte illa för att vara mej. Boken består av  319 sidor och läser jag den då på lite mer än 2 veckor så tycker jag att boken är bra!
Handling:
John & Jenny är gifta och vill se ifall de skulle passa bra som föräldrar så därför skaffar dom en hund. De skaffar en gyllenbrun labradorvalp som får heta Marley efter själva Bob Marley. Han växer fort och är helt vild i beteendet och det är många som inte gillar honom. Under tiden får Jenny & John egna barn och lever livet. Men när det är liv det handlar om så kan det ju bara sluta på ett sett...
Somsagt så var boken jätte bra, den hande sina stunder då det var glädje & sorg.
Nu längtar jag som bara den tills filmen har premiär i sverige. Marley & me hade bio premiär i USA den 25 december och den kommer till sverige den 20/3 yahooooo! jag ska lätt se den på premiären ;) Huvudrollerna spelas av Jennifer Aniston & Owen Wilson, kan inte bli bättre,. Jag har kollat en hel del på trailers och guud vad rolig den verkar. Men jag tycker det är kul att läsa boken först för att ja.. fatta lite mer ;P  Nu har jag speglat upp en bild i huvudet så får vi se hur det blir med det sen, hihi!


I cant wait to see it! [:

Det börjar inte så bra...

Hey alla söta läsare & tack för alla komentarer läser verkligen alla (:
Min dag började ju inte så speciellt bra idag.. Jag är ju inte 100% frisk så när jag vaknade så var jag sjukt svettig jätte jobbigt. Också har jag fått en dålig natts sömn för att min katt har tagit upp halva min säng och sovit som en gris så jag ville inte slytta på honnom.  Iallafall så när jag skulle ut och sätta mig i bilen så kände jag i jackfickorna så att jag hade allt med mig. Men dt var något som fattades, mitt busskort. Så pappa fick köra mig till skolan. Gick hem vid lunch iallafall, kände att jag blev mer hesare och hesare hela tiden, jobbigt också hade jag ont i huvudet så jag tog tåget hem. Jag fick pengar av pappa som jag skulle köpa biljett för hem, men jag glömde ju såklart det. Så när konduktören kom så sa jag att jag tappat mitt busskort, så hon bara håll i grejerna. Efter det så ringde jag simhallen för att se ifall dom funnit mitt busskort där för att i lördags när jag jobbade så hade min plånbörs åkt ut och då tänkte jag att busskortet hade följt med. Men dom hade inte funnit något busskort så jag skulle återkomma om en timme igen. På hemvägen så gick jag innom netto för att handla mej ett choklad var så sjuukt sugen på det igår. Sen slog jag på tv´n och kollade på ellen, I LIKE! (: När det var slut så ringde jag simhallen igen men dom hade inte funnit något tyvärr :(
Men för nästa en halvtimme sen så fick jag ett mess av en & sa att dom funnit busskortet, blev överlycklig! (:  Behöver ju det tills i morgon men problemet är att jag inte kan hemta det för ska inte jobba idag, har så mycket plugg :( Så ska slå en plung in till grannen nu och höra ifall hon kan ta det till mig, för att hon ska ändå dit ;)
Så sköönt att allt löste sig tillslut!

Nej, nu ska jag gå och plugga lite spanska!
Puss! :*

god kväll!

Hey hey!
sitter just nu och kollar på trollkarens hemligheter på kanal 5 så spännande! Men missade det tyvärr förra veckan men vad gör det? ;P
efter det ska jag nog gå och lägga mej, skola i morgon ju...

synes i morgon då jag tänkte skriva en bokressension (vet inte riktigt hur det stavas) om marley & jag som jag läste ut igår.

Pussen :*


My life would suck without you

Efter hög musik så har jag lungnat ner mej. Det är sjukt att det är min behandling för ilska och när jag är arg.
Jag sitter just nu instängt på mitt rum & har tänt värmeljus som luktar kaffe, muums! (köpta på lagerhouse, helsingborg)
Det känns som att jag är klar med arbetet nu iallafall, ska bara be pappa läsa igenom det och rätta lite fel. Får skriva stödord i morgon på lektionen.
Börjar faktiskt bli lite hungrig nu men är inte så sugen på något. Huvudet känns helt tungt (kan bero på den höga musiken?..) Men jag hostar för fullt och vill bara gå och lägga mej, ska nog göra det när jag käkat. Mamma är vell snart klar med maten? Får lägga mig i sängen & börja plugga lite spanska sen, pheeew!

Idag har jag även vrålspelat Kelly Clarksons nya singel, My life would suck without you, Så sjuuuukt bra! (: 
Skivan släpps den 17 mars i USA men vet ej när den släpps i sverige men jag ska nog beställa den på intenet. Fann en hemsida där man kan beställa musik, film, spel & cosmetics där det är fri frakt, hur bra som helst!


Var och såg kelly clarkson i köpenhamn 9 april förra året.
Kameran tog inte så jätte bra bilder, men här ser det ut som att hon
kollar in i min kamera iallafall, så gulligt! (:

i love music!

Min ilska behandlar jag med hög musik!
Sitter här och lyssnar på Carolina gynning, powebalader, christina aguilera & kelly clarkson. Ja en massa låtar som finns i mitt itunes & försöker få ihop ett arbete som är helt meningslöst!! Men försöker göra det så lätt som myligt så att jag själv & andra kan förstå vad jag snackar om.

Nej nu tog precis colan slut i glaset, dags att fylla på & fortsätta med det jävla arbetet så det blir klart nåon gång, Blööööö!


hihi, tycker denna bilden är så sööt! (:

Förskyldning blandat med PMS...

ush, mår inte allt bra idag :( Har börjat hosta och har fullt med slem i halsen, jätte jobbigt. Och när jag är sjuk så blir jag offtast lite kinkig.. Jag har skrivit ut papper och strykit under text om det arbetet jag ska redovisa om på tisdag. Men tror ni jag finner pappret? NEEEEJ! För att den skolan som jag går på får man bara en jävla massa papper hit & dit, av alla papper jag har fått från den skolan hade jag haft en helt jävla regnskog!!!! Och det gör det inte mycket bättre av att jag har lite PMS, vill bara lägga mej ner i sägen och tycka synd om mej själv *egon.. Men jag känner att jag inte riktigt har tid :/

Så nu känns det som att jag skiter i allt och tänker skriva ett skit arbete, för att hur kul är det att redovisa om hippokrates, ingen vet tyo vad det är. Frågade tillockmed läraren och hon visste inte heller vad det är. Fyy Faaaaaan altså!!
Allt kan bara dra åt helvete!!!


helt jävla förvirrad!

Guuuuud altså jag är helt förvirrad efter intervjun med Liza Marklund! Lixom vad ska man tro? Jag köper att hon ändrat lite av sanningen för att folk inte ska veta Mias identitet. Också i intervjun med Monica Antonsson så fick man ju se ett inslag där mannen med dom svarta ögonen & andra som var med i boken. Men nu vet man ju inte ifall det är just dom personerna som boken handlar om. För att det är många som hört av sig till Liza om att de tror att de är just dom det handlar om. & sen säger Liza en sak att det står med i myndigheterna och son shiiet men sen säger Monica då hon intervjuat några från myndigheterna om att det inte står med, lixom vad ska man tro? & Mia har ju sagt en massa saker till Liza som hon kanske bara hittat på, eller som mannen med dom svarta ögonen berättat för henne. Ja jag är iallafall helt jävla förvirrad! Jag tänker följa denna debatten stenhårt iallafall. Iockmed att jag läst alla böckerna sen den första boken gömda släpptes så vill jag ha en förklaring!!

Jag somnade inte förräns sent i gårkväll för att jag läste ut min bok marley & jag. Gud altså jag låg i min säng och kinderna bara föll ner för kinderna och nästan ner i nacken.. Ush altså det är då man börjar tänka, ett djurliv är alldeles för kort i jämfört med en frisk människas. Jag var tvungen att ta in min katt på mitt rum och lägga han i sängen för att söka stöd och närhet. Jag tänkte på han hela tiden när jag läste. Iockmed att han är 14½ år och är rätt så tjock så man vet aldrig när djävulen är framme :( Pelle har hostat nu i några år och jag blir lika rädd var gång, hatar sont!! Han har lixom varit med mig så länge jag kan minnas! Det finns så mycket kärlek för han att det är helt sjukt, hehe!


Nej, nu ska jag ta och dricka upp mitt morgon-kaffe och sen börja plugga. Ska bli klar med en engelska redovisning idag + att jag måste börja plugga på mitt spanska prov som jag har på tisdag!

Höres sen! ;)
Pusss :*

JÄVLA IDIOTER!

Altså jag blir så arg! Nästan precis efter att jag skrivit mitt senaste inlägg så kollade jag på en intervju med

Monica Antonsson när hon var på nyhetsmorgon den 14 december. Då hon har skribit en bok som heter mia, sanningen om gömda. Innan hon skrev boken så har on intervjuat personerna som är med i boken tex. mannen med dom svarta ögonen, mias ena barn, kompis m.m. Där de har berättat sanningen om hur det igentligen gått till. Att Liza och mia som boken då handlar om bara ljuger. Okej lite är sanning men det är en massa saker som är överdrivna. De flydde inte landet pga att mia kände sig hotad utan att hennes dåvarande man var det. Gud altså klicka gärna här och kolla på intervjun jag vet inte vad man ska ta vägen så jävla arg jag är!!
Jag har läst böckerna och tyckt så synd om mia men fy faaaan altså!!! Men jag hoppas att de sista böckerna hon skrivit själv är sanna och det emma, mias dotter gått igenom. Guuuud altså!
Måste bara se intervjun med Liza i morgon. Vill bara få tag på henne och skälla ut henne. Hoppas att hon mår jävligt dåligt över att hon ljugit!!
För er som vill se intervjun i morgon så börjar den 10.15 på tv 4. Annars så lägger jag ut en länk för er som vill se den!

Men det som glädjer mig nu iallafall är att mamma & pappa sitter i köket och funderar ut vart vi ska åka skidor någonstans. Jag vill ju somsagt åka till italien men det lutar mer mot österrike. Men jag har sagt att jag vill ha spa på hotellet ;P  eller något annat kul. Jag kräver mycket, hihi!


vad är det du döljer?
































Jag hörde för något tag sedan om att Liza Marklund hade ljugit i böckerna hon skrivit om Maria Eriksson. Snacka om vad chockad jag blev när jag fick reda på det. Har lixom läst alla dom bäckerna förutom Mias döttrar som är skriven av Mia själv. Fast då berättar hon om andra människor som har gått igenom samma sak som henne.
Jag ska iallafall kolla på nyhetsmorgon söndag i morgon för att se när Liza Marklund talar ut och se vad hon säger om saken vill få det avklarat nu iallafall och höra vad som är felet!  Fast jag undrar vilken tid intervjun är för att jag pallar inte att gå upp kl 9 och sen så är intervjun 11. Njaa, ska se ifall jag kan kolla upp det på något sett.

Puss :*

Övningskör

Hey hey!
Altså guuuud vilken orolig natt jag haft. Drömde att jag serverade i logerna på rögle, ja vill inte gå in mer på det för att det var helt jävla sjukt!! Det var precis som att det var riktigt iallafall.
När jag vakna så läste jag lite i min bok, marley & jag, måste blir klar med den snart! För att måste påbörja läsa en annan bok snarast så jag kan börja läsa en annan bok efter det, haha!

kl 13.00 idag var det tränarmöte och sen var det jobb från 14-15. När jag var klar där så sjutsade syrran hem mig till mormor där jag skulle möta upp mamma för att  jag skulle övningsköra, hehe!
Vi körde lite på småvägarna, kostigarna, bonnevägarna - kärt barn har mång namn, haha! Iallafall man får träna mycket på att växla när man kör där. Jag tyckte det gick rätt så bra idag faktiskt (:

Men nu så känner jag att jag inte mår så bra, är så sjuuukt trött och känner mig lite förskyld och allmänt dålig. Så det blir tv´n för min del ikväll. Får även plugga lite där imellan för har så mycket nästa vecka känns det som både engelska redovisning & spanska prov på samma dag. kul?!
Men jag har något riktigt spännande att längta efter iallafall, min klänning som jag beställde från asos kommer nog då, iiiiih! (:

Puss :*


Man måste gilla läget.

Tjooooohoooo! (:
Idag kom jag några minuter försent till skolan men det var pga. den satans bussen! Men jag missade ingenting av företagsekonomin iallafall. Sen på eftermiddagen hade vi turism och det blev kanske inte så lyckat. Ska redovisa om sevärdheter och sont shiiiet i Lund och tror ni inte jag kommer med någon som jag typ aldrig snackar med och jag har hört & sett innan när hon redovisar, det är ju inte det bästa precis. Och läraren sa idag att redovisningen måste vara hyr bra som helst. Så man får ju ingen motivation iallafall. Men jag går inte och klagar till min lärare över att jag fått denna personen att jobba med för att i livet så måste man kunna arbeta med människor som man tycker mindre om. Men sen känner jag också att gör hon en dålig redovisning så kan jag ju göra min hur bra som helst och jämföras med henne.. Men men, det är jag som är bossen iallafall, gillar att ha kontroll så att allt blir bra!

Nu ikväll så har jag hängt med mamma att handla för att jag ville ha godis. Sen stack vi och hämtade pappa på jobb men som vanligt så fick vi sitta och vänta. Men jag satt och flummade med mobilkameran pga. rastlöshet ;P

Just nu sitter jag och lyssnar på Whitney Houston, gaah jag smälter (:
Ikväll är det let´s dance och jag längtar!
Nej nu måste jag sluta skriva för att läsa alla bloggar jag missat nu, det är en hel del och man känner sig helt handikappad & efter..

Puss! :*


Denna bilden blev riktigt söt! (:



Dagens outfit! (:
herrskjorta - H&M
tights - Gina tricot
skor - Sanrio butik på Mallorca

NÖJD!

Hey!
Altså sorry för en sjuuuukt dålig uppdatering idag men har haft fullt upp, pheeew!
Idag redovisade jag iallafall om min praktikplats och jag själv tyckte det gick hur bra som helst! ;) Efter lunch hade vi turism och det var hur soft som hälst. Men har man en bra lärare så, hehe!
Vi fick iallafall sluta vid 2 tiden och det var hur bra som hälst iockmed att jag & 3 andra från min klass skulle ta tåget från helsingborg till ängelholm 15.30 typ.. Så vi hade god tid på oss att käka. Jag och Amanda gick och feta kebbab och sedan köpte vi vars en mocha latte, muuuuuums!! (: Sedan tog vi tåget till Ängelholm & till Ishallen för att börja jobba.
Idag fick jag ta hand om en egen loge på 12 pers som skulle käka. Men det började inte bra för att jag tappade en massa öl på golvet och en massa flaskor gick i paj... Men men, man lär sig av sina misstag så nu tar vi nu mera flaskorna i handen ;P  Men resten av kvällen gick bra iallafall & jag är riktigt stålt över mig själv & sen fick man ju lite dricks också ju ;)
& sen är jag rikitgt stolt över mej själv att jag gjorde klart  mitt företagsekonomi arbete igår så jag slipper att sitta med det nu ;) Jag är så himmlans nöjd med mig själv idag helt enkelt, hehe!
Och idag kännde man lite vibbar av våren. Solen lös in igenom förnsterna och man kände hur mungiporna sakta drog sig uppåt mot öronen, lycka! (:

Guuuud, altså snart däckar jag! Det har varit ett högt tempo idag men jag är somsagt nöjd. Så nu ska jag gå och förbereda mig inför kvällen!
GOD NATT! Puss :*

Gaaaah, har inte haft tid att läsa en ända blogg idag :'( Bloglovin kommer vara fullproppad i morgon, Härligt!!

min kväll!

Hey hey!
För ett tag sen blev jag klar med mitt arbete, ska bara plugga in det nu & skriva stödord, men det är inte så svårt. Sen kom jag på att jag har ju ett annat arbete i företagsekonomi som ska vara inlämmnat på fredag och jag har absolut ingen tid att göra det i morgon då jag ska jobba.. Så pappa kommer vell hem snart så han kan hjälpa mej lite med det, mycket lättare då, iockmed att han håller på med sont.

Under tiden jag väntar på att päronen ska komma hem så har jag gjort vid mina naglar. Mitt manikyr-kit som jag beställt från oriflame kom idag. Blev helt överlycklig när jag såg lastbilen komma i gatan! (: Medans jag fixat till mina naglar så har jag lyssnat på Whitney Houston. Guuuud så fin röst hon har, man smälter, hihi!
Nej nu får jag ta och hoppas att pappa kommer snart börjar bli lite otålig! & jag ska få telefon nr. av han sen för att jag ska ringa en massa barn från plask & lek som ska flytta upp i simklubben, men blir det för sent ikväll så får någon annan ringa i morgon,. För att i morgon ska jag jobba efter skolan och är vell inte hemma från 11 någon gång?

Men men..
Synes i morgonbitti iallafall!
Pussen! :*

Mitt manikyr-kit + läpp balsam från oriflame som kom med posten idag.
Det bästa med oriflames läppstift & läppglans är att det är solskyddsfactor i dom.
I denna är där spf 8 men i mina läppstift så är det spf 15 har jag för mig! ;)


Såhär blev ressultatet, inte som jag förväntat mig. Trodde det skulle bli vitare.
Men men.. Det är alltid trevligt att tästa något nytt! ;)

Najs!

Hey hey!
När vi skulle börja vår sista lektion innan lunch så sa vår psykologi lärare att geografi läraren var sjuk idag så vi slutade efter psykologin, lycka! (:
Så vi slutade 11.25 typ och jag var hemma 12.50 lagon till ellen  ;) Under reklamen så gjorde jag mej en varma koppen också 2 ostmackor till det, mummma! (:
Just nu sitter jag i köket inlindad i min hello kitty filt och drogar kaffe ;P Vågade inte ta chansen att dricka igår för att jag kan inte sova när jag dricker kaffe för sent på dagen och i går frågade mamma mej vid 5 tiden och jag bara nej. Men jag fick lukta på det för att stilla mitt begär ;P 

Har bara lite kvar på mitt arbete som jag ska redovisa i morgon, bara lite finslip lixom...


Tåget hade redan kommit när jag kom ner till knutan så jag satt där ensam i vagnen helt själv 
i ca 15 minuter, så jag tog upp mobilen och flummade lite. Har gått med osminkade ögon hela
veckan, så sköönt! Men i morgon blir det på med mascaran igen ;)
Har förövrigt blivit väldigt beroende av leppglans, sitter och kletar på typ hela tiden, hahaha! ;D
  


Dagens outfitt, (ser alltid på pittöggd ut på bilder, varför? Men jag tror det är luggens fel ;P
+ här sitter jag med min hello kitty filt & kaffemuggen i högsta hugg & tittar ut i gatan.

Morgon plugg!

Godermorgon alla söta läsare!
Just nu sitter jag i bibblan i skolan. Börjar inte förräns om en halvtimme men där går inget senare tåg/buss, men men.. Det är ändå rätt så skönt för att då hinner man att plugga lite, ska ju ha redovisning i morgon om min praktikplats så har lite kvar att göra på mitt arbete.

Satt och lyssna på rix fm på tåget och där hörde jag att mojje ska hoppa av let´s dance för att han hade tydligen fått en hjärt attack förra veckan innan han skulle tävla eller nått?! :| Han tar hälsan före så mannen som ska ersätta mojje är niclas wahlgren, hahaha! Men det går vell lika bra ;) 

  
Nicke & mojje! ;) kommer ni ihåg det
barnprogrammet som gick när
man var liten? ;D

Natti Natti!

Gooookväll! (:
Guuud vad mumsig maten var som mamma lagade & kul hade jag, mamma & syrran när vi käka, hihi!!

typ kl 19.00 sa jag att jag skulle typ gå och lägga mej men 2 timmar senare så sitter jag här och är inte i sängen, hahahah!  Varför jag skulle gå och lägga mej tidigt är för att jag varit duuuper trött idag. Visste inte att jag kunde halvsova med öppna ögon, hahaha! Satt nämnligen och halvsov på spanskan idag...

Jag är iallafall redo för att gå och lägga mej nu iallafall. Har lagt fram kläder inför morgondagen. Tänka sig det blev inte tights utan mina super skööna jeans fron cheap monday. De är ljusgråa med hög midja. Jag har nog ägt dom jenasen i 3 år skulle jag tro och jag har aldrig haft en nerstoppad tröja/linne i byxorna har alltid haft det utanpå, men känner att jag är trött på det nu och vill utnyttja den höga midjan så imorgon blir det premiär eller vad man ska säga? ;)  Kommer kanske upp en bild i morgon? för er som vill se!!

Så nu ska jag gå och fixa till ansiktet & borsta tänderna och sen ska jag krypa ner i sängen och försöka läsa några sidor i min bok, marley & jag skriven av John Grogan. Har lite mer än 100 sidor kvar men tror nog att jag läser ut den under veckan.. Idag läste jag att denna hund varit med i en film. The last home run heter filmen och Marley (hunden/huvudpersonen i boken) är med i en scen i filmen som varar i ca 2 minuter, rätt så cooolt faktiskt ;)
 
Nej nu måste jag verkligen dra så jag får min skönhetssömn ;P
Synes i morgonbitti! ;) Pusss :*

smaklig måltid!

Tjoooohoooo!
Jag stack hem från englelskan, jag var vrålhungrig & jag börjar känna mej lite förskyld, näsan rinner och jag fryser.. Har precis gjort lite på min engelska redovisning, har strukit under i texten som jag ska renskriva och översätta till englelska sen med mina egna ord! Vi har fått ämne av vår lärare som vi ska redovisa om jag fick något som heter hippokrates, lixom vafan e det för något? Jag fattar inte ens den svenska texten. Men tydligen så är det någon medicin man från antiken. Men det är helt kompliserat, blöööö! Hatar att redovisa om sont som man inte själv valt..

nej nu ska jag lägga ifrån mig datorn. Mamma är snart färdig med maten. Hon håller på att göra bakadpotatis & kyckling, suug på den du!! ;P

i skolan!

Blööööö! samma sak idag igen. Jag har ingenlust till någonting.Tänkte inte ens åka till skolan idag men jag pallade mej hit, men får se ifall det blir hela dagen? Har svenska nu i en timme och sen engelska i 2. Och vi ska typbaragöra klart ett arbete i engelskan och jag gör det igentligen bäst i min ensamget då jag kan koncentrera mig mycket mer. Men min engelska lärare harsvårt för att släppa oss att jobba på valfri ort :( Men men....

Idag är jag sjukt trött, kom inte i säng förräns sent!, buuuu! Och jag sitter och halvsover på lektionerna.

Synes sen ikväll, pusss! :*

kill me!

Guuuud altså jag är riktigt förbannad på mej själv!! Jag lägger alltid fram kläder dagen innan vad jag ska ha på mej för något dagen efter. Jag kollar först på dmi för att se hur vädret ska bli & sen går jag på kännslan av villka kläder jag känner att ha på mej! Just nu känner jag för tights men det känns som att jag alltid går i det nu för tiden så det kanske blir lite för tjatit?! Jag har nämnligen blivit förälskad i tights! De är så skööna och sitter perfect & det är lätt att matcha till! Så i morgon känner jag nog för tigths men somsagt det blir för tjatigt så det får bli ett par jeans isället. Men sen kommer där ett annat problem! Jag hatar min kropp! Långa ben till kort överkropp, kom och hjälp mej och döö lixom! Så ska jag finna en t-shirt/linne till det och sen till råga på allt så måste man ha en tjock jävla kofta på sig för att man inte ska frya ihjäl i skolan..
& just nu så testar jag en massa jeans och det är inget som sitter bekvämt tycker jag! Jeansen sitter hort i midjan och magen hänger över kanten, fyyyfan!! Måster verkligen besöka ett gym inom snarats. Vill bara slinka igenom golvet! Men jag tror nog att min kinkighet kommer från hormonerna! Ska nog snart ha min mens så jag känner att PMSén börjar träda fram, pheeeew hatar det! Men det får nog bli tights av något slag resten av veckan...
Kan lixom det inte bara slå över till sommar eller iallafall vår bara över en natt lixom?! & skita i denna satans vintern som aldrig kom!! Vill Kunna använda tunna strumpbyxor, kjolar eller shorts och bara någon tunn kofta eller jacka! GE MEJ SOMMAR NUUUUU!

Ja, jag får vell gå och trillskas med mig själv ett tag till!
Guldbaggegalan var hur bra som helst iallafall. Johan Glans, hahahahaha! Vad ska man säga? ;D


Guldbaggegalan!! (:

Goderafton!
Nu ikväll så har jag jobbat (simmtränare). När jag kom hem så var jag lite hungrig men ville äta något lätt. Så jag stekte upp en hamburgare fast istället för bröd så vevade jag in den i sallad & proppade tomat, gurka & dressing imellan! ;)

Om några minuter börjar guldbaggegalan! Den är den bästa galan i hela sverige! Kollar på den varje år och har gjort det så länge jag kan minnas, hehe! & det bästa av allt var när jag spg för någon månad sen att Johan Glans skulle vara värd för kvällen. Snacka om vad jag längtat till denna kvällen men inte nog med det så sa mamma att björn gustavsson skulle vara glans sidekick, kan det bli bättre? hahahah!

Nej nu ska jag gå och inta en plats i soffan för att njuta av kvällen! Tycker även det är bra att den sänds på 1an för att då slipper man all reklam & dötid ;P


JOHAN GLANS ÄR KUNG!

Måndag

hey hey!
Jag sa ju igårkväll att jag skulle gå och lägga mig tidigt, tror ni det blev så? Nej då.. lite över 11 så beställde jag en klänning från asos. Frakten gick på 59:- för en klänning så sjuuuukt billigt. Gaaaaah  längtar tills den kommer. Hoppas på att den kommer på fredag eller nått? ;) För er som beställt innan, hur lång tid brukar det ta? Men det jag oroar mig mäst för är ifall den passar, men annars så får jag sälja den så enkelt är det. Men son otur får jag hoppas att jag inte har.
Idag är det måndag och det betyder att jag varit i skolan idag. Sista lektionen hade vi sammhälle & det var första gången! För att vi hade ju natur förra terminen. Men iallafall sammhälls läraren är ju som han är. Han måste gå på något altså, Party drogen kanske? Eller vad va det du sa sandra? ;D

Så himmlans skönt har inte sminkat mina ögon idag utan bara haft fondation & lite rouge. Altså oriflames fondation är mitt liv! Kan typ inte leva utan den ;)


Hahaha! Ni måste bara titta alts, så jävla bra!!
Robert gustavsson är en av dom bästa!

En hård dag ;P

Guuuud altså vad trött jag är just nu! Det tar verkligen på krafterna att övningsköra, hehe (:
Nu ikväll så har jag skrivit lite på mitt praktik-arbete som jag ska redovisa på torsdag & de kommer bli hur bra som helst! ;)
Är iallafall hur trött som helst nu, så jag ska nog gå och plocka fram kläder tills i morgon, rengöra ansiktet & borsta tänderna. Sen ska jag nog gå och bädda ner mej i min härliga säng & kolla på vänner eller någon film. Känner att jag behöver många timmars sömn. Har bara lust att ta en sömntablett & sova i flera timmar, faaan vad skönt det hade varit!

Puss :*


Jag är så duktig!

Hallååj!
Idag har jag övningskört med mamma, det gick hur bra som helst. Först så körde jag på en parkering i  hyllinge och sedan Körde jag ut på vägarna. Det var en massa som körde om mej, men det kan jag förstå ;P När vi kommit tillbax till bjuv så ville jag inte köra hem till mormor än, så jag körde till norra wram till min morfars gravplats. Tycker det är en jätte fin grav. Usch, kan inte prata om detta nu blir helt tåröggd. Sen körde vi till Ica för att handla lite kaffe. Så körde jag hem med varorna och sen vidare till mormor för att ställa bilen och gå upp på en fika, muuuums! (:

För ett tag sen ringde sandra och sa att de hade rea på stylebystars  för att vi har snackat om att beställa tillsammans där ifrån. Så fann jag en jätte fin klänning som jag tittat länge på men såklart så finns den ej i lager. Så gick jag in på asos istället och där fann jag en ännu snyggare klänning som var shock-billig! Men sen uppkommer där ju ett problem. Jag vill veta hur mycket frakten kostar. Men den tillkommer inte förrän man beställt varan. Och lixom man vill kanske inte beställa en klänning där frakten är dubbelt så mycket som klänningen.
Så är det någon som beställt någonting från asos innan så kan ni vell slinka in med en komentar och skriva ett mellanpris vad frakten gick på!

Nej, nu är snart maten klar. Mamma håller på att göra chilliconcarne, MUuuuuums! Det var jätte längesen jag åt det. Men gott är det! ;)

Puss! :*


Mitt mål är att ha körkort innan jag går ut 2an & jag är på god väg! ;)
jag fyller 18 den 15 maj ;)


Saknaden är enorm!! Morfar hade namnsdag igår sigrud vilket är ett mycket fint namn (: <3

Se upp där ute!

Hey hey!
Det var en mycket trevlig och mysig kväll igår. Mormor bjöd på fisk & vitt vin, Glen Ellen testa det vinet, super gott altså!! ;)

Nu har jag precis gjort vid mej för att gå hem till mormor för att möta upp mamma där och sen ska vi låna mormors bil för att jag behöver övningsköra lite. Vi har ju automatare så har kört en massa på den men behöver träna lite mer på manuell känner jag. Ska ju snart skriva in mej i körskolan, yeeeiiiih! (:

Nej nu måste jag kila, Pussen! :*


Lördag!

Somsagt så är jag hembjuden till min mormor ikväll, vi ska käka & äta gott (: Nu den senaste tiden så har jag börjat tagit det mer lungt. Lixom man vill inte festa varje kväll man kan faktiskt sitta hemma eller besöka någon vän och bara softa. Det är mycket roligare att festa när man inte gjort det på länge för att då är man lixom mer på G ;P Sen kan man bara vara hemma själv & pyssla om sig själv, men att göra ansiktsmask eller fixa till naglerna! (:

Nu ska jag snart iväg måste bara borsta tänderna först,
Puss! :*


Top - JC
kjol & tights - Gina Tricot


powerwalk

Hey hey!
Idag har jag och mamma ute och powerwalkat, så jävla skööönt har inte gjort det säkert på ett halv år.
När jag kom hem så spelade jag guitar hero, gud altså jag känner mej som ett proffs ;P  Fast jag kör fortfarande på easy, hihi!  Rock låtar är ju inte riktigt min grej men där är några låtar man känner igen så jag spelar mest the killers when you were young & där sjunger jag tillockmed med när jag spelar, jag är bäst altså!! ;) En rikitg rockstjärna, hahahahah!

nej nu ska jag hoppa in i duschen och göra vid mej för är hembjuden till mormor ikväll.
Lägger upp bilder sen på kvällens outfit när jag är klar! ;)
Pussen! :*

God Natt!

Halloj!
Let´s dance var helt OK. Man skapade några favoriter och några som man bara vill ska försvinna. Som Morga, han var typ helt otippad, men vilken dans han fick till! ;) & Bagge, va fan va det för klänning igentligen? Tyckte det var lite för mycket!! Okej hon passade i den och hon dansade sjuukt bra!  Hoppas hon får bättre kläder på sig i nästa vecka.

Nu efter let´s dance så har jag spelat gutar hero, det gick åt helvete de första gångerna men efter att ha tränat lite så kan jag sätta en helt låt, hahaha! ;D Så nu klarar jag alla låtar, men på easy då altså ;P
Ska nog gå och lägga mej nu, kanske kollar på en film eller så, men är så himlans trött.
Synes i morgon.
Natti natti, Pussen! ;*


LET´S DANCE!

Gokväll! (:
Nu är jag hemkommen efter en mycket underbar shopping, jag lovar att jag kommer sova gott i natt! ;)

Ikväll ska jag göra som en massa andra i sverige också ska göra, kolla på let´s dance! Woooohoooo, snacka om vad jag längtat. Det är riktigt många favoriter jag har denna säsång har aldrig varit så intreserad av lets dance innan ;P Så ikväll sitter jag laddad vid tv´n med en massa godis, chips & cola ;) (längtar tills vattengympan börjar igen, hehe!)
Är riktigt hungrig nu, mamma håller på med maten så det doftar gott i hela huset.

Pussen! :*


Björn Borg mini shorts - MQ
Tights, armband & trosor - Gina tricot
Allt gick under 400:- tillsammans, snacka om att fyndat idag! ;)

Today I suport hello kitty!

hey alla söta läsare där ute! (:

Idag har jag bara haft en lektion och det var företagsekonomi, inte så krävande för att vi hade mest repetetion på det vi gjorde förra året. Vi fick en uppgift som vi får göra på valfri ort, så vi slutade typ en timme tidigare ;)

Just nu sitter jag här och hugger in på min otroligt goooda och fräsha sandwich som jag precis gjorde, man måste ju ladda liten inför shoppingen som sker snart! ;) Ska nämligen till väla med syrran & mamma idag. Ska fråga ifall jag kan få köra, det var ett  tag sen! ;)

Nej, nu ska jag fortsätta att äta och dricka mitt kaffe,
Pussen! :*


Tänk att 2 brödskivor, sallad, gurka, tomat, philadelphia ost & rökt kyckling kan bli så gott!
Till det dricker jag kaffe ur min älskade hello kitty mugg!


dagens outfitt!
Linne -H&M fast syrran har stylat till det med ett hello kitty broderi
jeanstights - gina tricot
kofta - zara
leopard scarf - cubus
Skor & klocka - hello kitty! ;)

Maldiverna, JA TACK!!

Det blev maldiverna jag skrev lite kortfattat om. Jag har drömt om att åka dit i många år nu. Intresset började för några år sedan då jag och mamma kollade på när & fjärran. Så var dom på Maldiverna Cocoa Island, så sa mamma dit skulle du åka elin. För att sjögräs/tång är min värsta fobi och på Maldiverna är havet turkost och ingen tång alls lycka! Så innan jag dör ska jag besöka Cocoa Island eller någon av de andra öarna på Maldiverna.  Fast jag måste bara bli miljönär först ;P Per skalle kostar det med flyg & hotell mellan 29 000 - 60 000:- för bara en vecka! Vad säger ni, ska vi åka i morgon? ;D
Är nästan klar med arbetet nu sen ska jag gå och fixa lite och sen gå och lägga mej. Är så himmlans trött, hade svårt för att somna i gårkväll :( För att pappa & farfar höll på med badrummet tills klockan var 12 minst och sen skulle jag ju småprata lite med mamma innan jag kom i säng ;P

Just nu så måste jag bara shoppa något, det kliar i fingrarna så ska lura med mamma ut i morgon kanske? jag slutar ju tidigt ;)


Ta mig till detta underbara paradis!
Tänk att få bo ute på vattnet och höra vågornasbrus 24/7

Trötter!

Pheew, sista passet efter lunch var jätte jobbigt. Vi har lite problem i klassen så vi hade typ "möte" och snackade i ca en timme och sen började vi med det vi skulle. Gick igenom lite turism repetition och lite nytt. Så jag var hemma runt 3 tiden idag. Så var jag vrålhungrig hade ju typ bara käkat 2 st mackor. Så när jag kom hem så hade jag gått och tänk på varma koppen hela dagen men vi hade typ bara sparris smak hemma, blööö! Så gick jag och leta som en galning i köket efter något annat men tillslut så fick det bli hamburgertallrik med friterade pommes, muums! (:

När jag kom hem så satt syrran på mitt rum vid datorn, fattar inte det. Hon har ju en egen. Men för att slippa bara att stå och titta på när hon höll på att stänga ner så sjöng jag lite ABBA singstar, hahahaha! ;D
Så nu har jag fått datorn, för idag så fick vi en uppgift av vår turismlärare som vi ska lämna in senast runt 3 -4 tiden i morgon. Men jag ska göra klart det ikväll så jag slutar vid lunch istället! ;)
I uppgiften så ska man göra en snabb research om  någon stad/land. Jag står i valet och kvalet mellan Maldiverna eller Los Angeles, hmmmm?! Får tänka någon mer minut på den saken.


Hamburgertallrik alla elin!
Fritösen är guds gåva till männskligheten!

I skolan

Halloj!
Snacka om att det var jobbigt att gå upp i morse. Ställde klockan på 6.30 men snoozade typ i nästan en halvtimme. Ville bara ligga kvar i min varma säng.
Men men.. Nu sitter jag i skolan iallafall. Har hotell nu fram till lunch och sen turism till typ halv 4 men jag hoppas verkligen att vi slutar tidigare!! Just nu sitter jag och skriver lite om min praktik om hur den varit och lite fakta om hotellet. Detta ska då redovisas muntligt nästan vecka. Men det kommer gå hur bra som helst. Det känns som ett säkert ämne att redovisa om iallafall.
 
nej  nu ska jag fortsätta med det jag håller på med!
Synes sen när jag kommer hem
Pussen :*

Kvällsmys!

Tjooohooo!
Under tiden som jag inte bloggat så har jag tvättat & sjungt singstar med syrran. Hon skulle tvunget sjunga schlager låtar medans jag ville sjunga ABBA. Men det blev schlager iallafall... Fast när vi blev trötta så fick jag som jag ville, vi sjöng 2 st låtar med ABBA, waterloo & thank you for the music.

Kom nästan precis hem från maxi, hängde på mamma & syrran. Så handlade vi lite nachochips tills ikväll då det är grammisgalan! (:

För någon dag sen så såg jag att dom uppdaterat kalendern på sanrio.com för januari månad. Så jag mailade den till mamma så att hon kunde skriva ut den i färg på hennes jobb. För att här hemma är det jag som är boven med att ta slut på färgpatronerna i skrivaren *höhö..  För att för några år sedan så skrev jag ut en massa bilder från datan på jennifer aniston och några på mej och laura ;P Men men..

Min snygga almanacka för januari månad! (:

Min snygga garderob, hehehe ;P
Typ de flesta som går in på mitt rum tar alltid en extra titt åt det hållet ;P


Nej nu ska jag gå och göra guacamole som vi ska ha till nachochipsen.
Snart är det grammisgalan :)

Synes i morgon eftermiddag någongång, börjar ju i skolan i morgon lixom..
Pussen! :*

homewife

Det är så skönt att vara hemma själv, man kan ta det lungt & bara njuta av stunden. Mamma har haft mycket att göra nu dessa dagarna så alla tvättkorgar är fulla. Så idag känner jag mig som en hemma fru. Jag har diskat diskmaskinen och håller på att tvätta kläder för fullt & tittar på TV imellanåt ;P
Så nu hade jag tänkt att rymma upp lite på mitt rum, så det ser lite fräshare ut och sen ska jag titta till tvättmaskinen och se ifall den är klar så man kan slänga in lite vit tvätt ;P


dagens outfit
t-shirt- Johan Glans, world tour of skåne (såg den i örkelljunga) ;P
höga jeans - cheap monday


Tro det eller ej men jag hade faktiskt lust att ha på mej jeans idag. Brukar nästan aldrig ha det när jag går hemma, men jag kännde för det idag. Så det fick bli mina super höga jeans for cheap monday. Jag både älskar och hatar dom. De sitter på perfect slimmade på benen men sen så är det alltid svårt att matcha tröja till, för att gylfen står alltid ut. Fast jag gillar bätte att gå i mellanhöga jeans iockmed att jag har så breda höfter. För har jag jätte låga så blir det nästan som såklallad muffintop & det gillar jag inte. Hade inte den satans gylfen stuckit ut så hade dom lätt varit mina favvis jeans ;P

Jävla telefonförsäljare!

Goförmiddag!
Som jag sa igårkväll så ställde jag mobilen på väckning 9.00 men det var lite segt att gå upp för att jag kunde verkligen inte somna inatt. Först kollade jag på kopps, ni vet den svenska roliga filmen! :P & sen blev det några vänner avsnitt på det men tillslut så somnade jag!
Jag vaknade iallafall upp till lady gaga - eh eh (nothing else i can say) efter en snoozning så palla jag mej upp och la mej på soffan för att kolla på blondinbella. Sen blev det frulle på det & kollade på top model 10.


Altså vad är detta? Varför ringer det alltd telefonförsäljare på förmiddagen? Tror inte folk att man har ett jobb? Jag är så trött på dessa telefonförsäljare nu! Det är redan 2st som ringt denna morgon. Den ena lät jätte söt & trevlig och det gillar jag men den andra var helt krängd och som vissa vet sen innan så hatar jag krängda människor nästan över allt annat! Jag har bett pappa skaffa nix men han tycker det är kul att argumentera mot telefonförsäljare men problemet är att han är aldrig hemma när dom ringer.. Skaffar han inte nix snart så gör jag det!

Nej nu ska jag gå och duscha och fräscha upp mej lite. Kl 12 kommer syrran och hennes kompis hit för att käka lunch. De går i skolan idag, mohaha! Så ska de komma hem för ett lunchbreak så jag får vell fixa till något gott till dom?

Synes senare!!
Pussen! :*


Igår låg det dyrbaraste jag har i min säng och väntade på mej.
Medans jag kollade på vänner så kröp han upp ett snäpp & låg nästan
med rumpan upp i mitt huvud! Men jag älskar han lika mycket för det!

Natti natti!

Goderafton alla söta läsare där ute! (:
Ikväll så kollade jag på den fredriksdals föreställningen på TV som gick i sommras i helsingborg. Jag fetade upp med nachochips, popcorn & cola, yammoo! Fast jag vet ej ifall jag gillade föreställningen så värst mycket, men Eva Rydberg är så jävla härlig, haha! Och han som spelade full snacka om att ögonen var som tefat när han spelade sin roll. Det var så himmlans bra, man blev helt stumm!
Men men.. nu har kvällen gått iallafall!  Ska bädda ner mej i sängen snart och läsa så många sidor jag pallar i marley & jag så jag får läst ut den. Har funderat på att ställa klockan och gå upp tidigt i morgon så man är trött sen på kvällen så man kommer i säng tidigt så man är pigg för skolan på torsdag. Så kom jag på ett bra själ för att vakna tidigt. Blondinbella ska ju till nyhetsmorgon i morgonbitti 9.15 så det kan man ju titta på & käka lite frulle samtidigt kanske? ;)

God natt & dröm sött!
Pussen :*

CAROLINA GYNNING!

Nu när alla har åkt hem så har jag äntligen fått tid till att titta på intervjun med Carolina Gynning på nyhetsmorgon lördag.
Gud, altså vilken bra intervju! Jag fattar inte att de flesta jag känner typ hatar Carolina. Vad är det för fel på henne igentligen? Mamma kom in på mitt rum precis när dom visade en tavla som Carolina målat, så sa jag till mamma kolla in så fin den är. Så mamma bara vem har gjort den? Så hörde hon Carolinas röst i bakrunden och pustade.. Där blev jag lite sur på henne faktiskt! 
Carolina verkar vara en helt underbar person, när jag kollade på intervjun ville jag bara gå in genom skärmen och ge henne en bamsekram! Lixom hon har en son speciell energi som inte många har. Och hennes dialekt ska vi ju inte börja prata om, jag älskar den!! 
Jag gjorde faktiskt ett stort misstag för flera år sedan.
Jag var i ullared på gekås. Så när vi var färdigshoppade så på väg till bilen gick vi in i en bokaffär & skulle köpa en bok. Jag stod i valet & kvalet ifall jag skulle köpa ego girl med Carolina eller den gröna milen. Jag var supernära på att köpa ego girl, men så sa mamma. Tror du verkligen att du kommer läsa den? Så det blev den gröna milen istället.. GUd, vad jag ångrar det idag! Men när jag läst ut boken jag håller på med nu, marley och jag. Så ska jag läsa ego girl för att sedan läsa ego woman som Carolina håller på att skriva nu!

Så min stora fråga till svenska folket är, varför de flesta hatar Carolina Gynning?


Bara för att jag har denna bilden som bakgrundsbild på min mobil!


 


mätt & belåten

tjena snyggingar!
Just nu så mår jag lite illa men känner mig belåten. Har nästan precis käkat en mycket god middag med kyckling som mamma gjort. Till det ett glas vin och mycket trevlig sällskap! (:

Nu sitter jag i köket med mamma, mormor & farmor och snackar hudproblem. Kanske inte väldens bästa samtalsämne, men det får vell gå. Själv sitter jag och lyssnar på ena örat och läser en massa bloggar, ÄLSKA!! (:
Fast nu har vi övergått till att prata om oriflame, det är mycket roligare!! måste se ifall det finns något att beställa, för i denna period så är det rea på en massa saker! woohooo, måste beställa nytt nail hardner ;P
Nej. nu ska vi nog ta oss lite kaffe, är så himla kaffesugen just nu! (:

kolla in vilken snygging jag fann på datorn.,

tagen av syrran när hon var och kollade på idolerna,

frulle

Godermorgon alla glada!
efter en god natts sömn så sitter jag just nu och käkar frukost, det fick bli något enkelt idag. Skinkmacka & en kopp kafe ur min härliga hello kitty mugg, måste köpa fler sen! ;)

Idag komme mormor & farmr  farfar hit för att käka, fast farfar är redan här för att han hjälper pappa med badrummet, de är typ klara med väggarna så de håller på att lägga golv nu. Kan kanske lägga upp en bild på det snare idag?

Nej nu ska jag fortsätta med min frukost, ni får ha det så bta så synes vi sen under dagen!
Pussen :*

5 januari

Halloj!
Från 16.30-22.15 har jag haft fullt upp med att jobba så har inte hunnit att blogga så mycket.  Har jobbat som servitris på Lindab area under rögle matchen mot hv71. Det var faktiskt riktigt kuligt, ska jobba igen den 15. Så kul att käna lite mer pengar än som simmtränare. Men det är kul det med, det är lixom mer som en hobby än ett jobb kan jag känna ibland. Men simmningen kommer alltid att stå mej nära hjärtat.
Grattis till rögle idag som vann med 6-5, så jävla gött!  Inte för att jag är så insatt i hockey men det är ju kul att Rögle vann för att det är typ de ända laget jag känner till. Ja, ni hör hur insatt jag är. Hahahah!
 
Ska försöka komma in i dagsrutiner nu igen. Skola på torsdag och jag vill inte börja trött. Utan ska börja lägga mej tidigt dessa dagarna och vakna tidigt så man kommer in i rätt rutiner så man slipper vara så satans trött. Så ska jag bädda ner mej i min säng för att kolla på film eller något. Är faktiskt rätt så trött nu, det tar på krafterna att jobba.

Synes i morgon! :)
God natt :*

LÄGG NER NU FÖRFAN!

Altså jag blir så arg!! Alla hoppar på stackars blondinbella för att hon gillar pälsar. Vad är det för fel? Ska alla som är emot päls bli vegitarianer då? Det är precis lika fruktansvärt att de stackars grisarna som vi äter ska få växa upp i en liten box för att bli tjocka och feta för att människorna ska kunna äta kött. Och alla får ha sin egna åsikt det är jag inte emot men man behöver ju inte trycka ner personer för att dom gillar päls eller något annat. Bara för att man gillar päls behöver man inte vara trög i huvudet, som vissa anser man är. & tänk så många som köper äckta skinnjackor, vad säger ni om det? Det är precis lika dant. Ni som kritiserar Bella är säker inte så bra ni heller. Ska ni inte skriva en insändare i SD och skylla på alla gammla östermalms-kärringar för att dom går i päls? Eller skylla på nils för att han fick vildsvingsskinn handskar av bella? Man kanske vill ha kvallitet på sina saker så man slipper köpa nytt hela tiden. Men oj, så uppstår ju ett nytt problem, miljöförstöringen. Vad man än gör så blir allt fel. Så lägg ner nu förfan och bry er om ert eget!!
Jag fortsätter iallafall att leva som jag alltid gjort. Det är vell bara skönt i fall vi får värmare klimat!!


jag står brevid bellas sida iallafall! ;) *fattar ni vinken?

kortis!

Yaiiiih, jag fann the sims spelet igår. Det visade sig att det låg på mitt rum... Men jag hade letat på det stället typ 3 ggr men inte funnit det, lustigt!

Halva dagen idag ska jag bara ta det lungt. Senare ikväll ska jag faktiskt jobba. Ska jobba på röglearena idag och servera och sont, mycket kuligt! (:

Nej, nu ska jag nog spela lite the sims och kanske sjunga singstar med syrran?
Synes senare!!
Pussen! :*

Försenade bilder!

Goderafton alla söta läsare! (:
Det bidde ingen victoria secret fashion show för min del iår.. Får försöka leva på det jag såg förra året ;P Istället så kollade jag på film med syrran och mamma. Vi såg på good luck chuck, altså vilken sjuk film!!

Nu sitter jag här lite rastlös, vill spela the sims men en viss person har slarvat bot mitt spel & jag är sur!! :( Jag kan inte hitta det någon stans. Så nu ska jag gå och riva upp och ner på hela huset!
Pussen på er allihopan! :*



Snodde lite bilder från sandra från nyår :P
Såhär såg jag ut iallafall, fick låna en klänning av sandra från style by start.
Jag vet ser jätte stor ut men det är pga. Mina mil långa höfter, men det är bara till att acceptera!



Emma & jag i helgen! (:

gott & blandat!

Guuuud altså börjar mina extra kilon komma nu eller?
Jag har typ inte gått upp ett dugg mellan jul & nyår men nu så.. Pheew! Både igår och idag har jag gått och småätit och då är det typ godis & läsk vi snackar om.  Fyyy på dej elin! ;P  

Har faktiskt läst några sidor i boken nu & jag kan inte vänta tills jag ska se filmen. När jag läser så ser jag filmen framför mej hela tiden med Jennifer & Owen! (:

Gaaaahhh!  Jag missade ju Victoria's Secret Fashion Show 2008 förra veckan så går det ju i repris ikväll. Så vill jag se det så sa min syster - nej elin du ska inte titta på sont för att sen har inte du någon matlust. jag bara - herregud jag vill ju se underkläderna och hela showen lixom. Jag skiter vell i ifall jag ser revbenen/höftbenen på modellerna.
Det är ju kul att hon bryr sig men jag får vell fan titta på vad jag vill, haha! ;D

Är riktigt sugen på att spela the sims 2 men kan inte finna skivan, så jag får vell ta och leta upp den. Vill ju göra om på mitt rum lite så då är det roligare att "rita" upp det på the sims än på ett papper, hihi! ;)

Pussen! :*

Facebook är för kompliserat för mej!

Såja! Nu har jag precis städat ut julen från mitt rum tillsammans med ABBA! ;D You know my new favorites ;) Så sköönt är det iallafall. Nu är det nytt år och jag vill bara att det ska gå mot ljusare tider är trött på julen nu, GE MEJ SOMMAR FÖRBÖVELEN! ;P Så nu är det bara till att rymma upp på rummet och städa det så det blir rent och fint.

Altså jag har börjat använda min facebook lite mer nu men jag fattar fortfarande ingenting, jag bara klickar runder lite, hehe! Det skulle funnits en guide på facebook om hur man använder det, fast det kanske redan finns? vad vet jag? Eller så skulle man behöva gå en kurs. Somsagt jag bara klickar runder, låter som västa panshisen jag vet, haha! ;D

Nej nu ska jag fortsätta städa och kanske börja läsa min nya bok jag köpte igår, marley & jag! ;]
Pussen! :*

Softish!!

Goooförmiddag! (:
Hade mycket trevligt igår! Det var kul att träffa sina älskade vänner igen som man inte träffat på sjukt länge! Vi drack lite och snackade men tog det ändå lungt. Bara för att man dricker några cider behöver man ju inte dricka sig full på det.

Imorse runt 10 tiden kom farfar för att hjälpa pappa med badrummet som dom håller på att renovera. De höll på att göra höga ljud ifrån sig med några maskiner men tro det eller ej jag sov faktiskt & då stod de ändå utanför mitt rum, hahaha! 
Så jag gick upp runt 10.30 för att upp och kolla på nyhetsmorgon. Bella & alla de andra var ju där idag för att snacka om lets dance. Jag tror nog att jag ska följa serien denna sesång så gott det går iallafall. Det ska bli grymt kul. Jag kommer nog sätta mina favoriter efter premiären men jag har redan några nu som Bella, Kitty, mojje & hasse aro! (:

Just nu sitter jag och kollar på körslaget i brist på annat. Altså det programmet är igentligen inte så kul, men men..


Dagens frukost!
SVAMPBOB TOAST! (:

Nu gittar jag hem till Malin! (:


PUSS! :*

Marley and me!

Tjoohooo!!
Är precis hemkommen från netto, jag & mamma tog oss en sväng dit när syrran skulle ha sjuts till stationen. Vi handlade lite mat till mej för att mamma & pappa ska ha fisksoppa ikväll. Det är så gott men så ska mamma ha i lax & jag klarar inte av det! Lax är nog det värsta som finns, klarar inte av smaken. Har smakat det några gånger men varjegång så spottar jag ut det på direkten. Vill så gärna äta det för att det är så nyttit men jag kan bara inte! :(  Så Jag ska käka hemmagjord hamburgare istället.
Sen köpte jag äntligen boken Marley & jag! Ska försöka läsa ut den innan filmen med Jennifer Aniston & Owen Wilson har biopremiär i sverige!

Nej, ska nog snart gå och fixa till mej lite inför ikväll!! (:
Pussen! :*


Har typ någon månad på mej att läsa ut den! ;)
Men det ska säkert gå bra!! (:

En trött elin!

Hey hey!
Jag kan säga att det belv inte bara det vänner avsnittet igår. Det blev säkert 6 st till, hehe! Kunde seriöst inte somna, låg och vred mej i timmar. Så jag somnade säkert inte förräns vid 3 och snacka om att jag är trött nu.
Mötet var riktigt bra idag iallafall.  Jag tror att alla fick sig en liten tankeställare och det var ju det som var meningen med hela mötet!

Har typ precis käkat en toast & försökt mej på att göra en mocha latte, det blev inte så illa faktiskt så det är kanske något man kan fortsätta med? ;)
Nej, ska nog gå och lägga mej på soffan snart och ta en liten powernap kanske? Ska nämligen hem till malin ikväll och träffa lite kompisar som man typ inte träffat på en hel evighet! :(  Men vi synes senare iallafall! ;)

Pussen! :*

Vänner är min drog!!


GOD NATT!
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på vänner, precis detta avsnittet faktiskt! (:
Varför går jag och lägger mej nu? Jo för att jag ska på möte i morgon förmiddag på
simmningen, så skulle alla tränarna vara där så man ställer vell upp får klubben! :)

Pussen på er! :*

Hello 2009

Hey hey!
Här sitter jag en fredagskväll hemma och bloggar lite. Men nu på jullovet kan jag tycka att det är skönt att vara hemma! För att sammla nya krafter efter en kommande vårtermin i skolan. Bara 1½ år kvar!!!!! Snacka om vad jag längtar till min student & snacka om vad jag ska ut och resa sen, pheeew!! Tänk att kunna få betalt för att resa, hur bra är inte det? (:
Något som jag ska koncentrera mej på extra mycket är den satans engelska B. Har fått IG på proven men på alla andra uppgifter har jag fått G & G+ men jag har svårt för att plugga in saker. Så får se hur jag gör om jag går extra timmar eller något? För måste verkligen klara kursen!!! Men jag ska ju såklart försöka göra så bra ifrån mej i alla andra ämnen. Men det är nog engelskan jag ligger extra risigt till i, Men men..

Jag har saker att se fram emot under det första halvåret iallafall!
Ja ju kanske åka skidor, jag och pappa snackar starkt om corvara, marmelada eller arabba ;) I LIKE!!! Sen ska ju kanske laura (min kompis från mallorca) komma på besök!! (: Isåfall ryktas det shopping time!! <3 Sen är det en massa födelsedagar i mellan och sen den 15 maj finner ni mej på krogen för då blir jag 18, wooooohoooo!! ;) Ska även försöka ta körkort detta året! Sen är det sommar och förmodligen med en massa sommarjobb! Har snackat med Laura innan ifall jag ska se om jag kan få jobb på mallorca på något hotell så kan jag vara där hela sommaren eller något? (:
Men jag har bestämt mej för att innan januari är slut så ska jag ha sökt en massa sommarjobb!! ;) Vill ha en massa pengar så man kan shoppa och sen spara lite ;)

Till skillnad från många andra så har jag faktiskt inte något nyårslöfte för att jag vet att jag ändå inte kommer hålla det. Men jag har bestämt mej lite för att börja träna iallafall. Måste verkligen börja träna upp musklerna i ryggen så jag slipper bli så trött i den. Och jag tror det är viktigt att träna upp den iockmed att jag opererats! Men jag behöver även träna resten av kroppen kondition så som styrka så jag blir lite mer muskolös, jag ser ju så kleen ut nu! Armarna iallafall & jag vill ha lite magmuskler, hehe! ;)

Pussen! :*

Det ryktas om Arabba!

Jag hörde med pappa ifall han visste någon bra sida på internet om skidresor & jag fann det jag letade efter. Pappa har funderat på ifall vi ska åka till kronplatz där vi var 2007 men jag vill se något annat. Så fann jag ett ställe som heter Arabba, det verkar hur bra som helst! Så gav jag de förslaget till pappa och han tyckte det lät hur bra som helst!! (:
Arabba ligger nämligen mitt i Dolomiti Superski, skidsystemet som är världens största med mer än 1220 kilometer pist. Bergen bjuder på oändlig variation för alla åkstilar, från breda inbjudande carvingpister till tuffa världscupsbackar.
Missa inte heller Sella Ronda, en dagstur på fyra mil runt bergsmassivet Sella, omtalat som en av de vackraste skidturerna i Alperna.

När vi åkte skidor 2007 så fanns där en guide på hotellet som erbjöd sig att köra sella ronda med oss. Jag & pappa följde med men det slutade med att vi bara åkte halva. Vi åkte i ett snabbt tempo & man kunde inte tveka för det var alla svårihetsgrader på backarna, tillockmed svart. Så det var bara till att köra. Guiden ville köra i ett streck utan att stanna och äta men då sa folket till.
Så kommer jag till Arabba vecka 10 så ska jag och pappa nog åka den och tävlingsinriktade som vi är så måste vi klara det på en dag! ;)

Ski resort review for Arabba - Marmolada
Lookin' goood! ;)

Ta mig här ifrån!!

Altså jag har värsta paniiiken!!
Jag vill utomlands!! Jag är så trött på detta kalla sverige nu. När jag tagit studenten så ska jag resa till något land som är varmt året runt. Jag mår inte bra av detta kalla landskap! Mina tankar är i L.A. just nu!  Så det tål att tänkas på, men vi får se hur det blir med det!

Jag vill bara ut pch resa nu iallafall!  Så just nu kollar jag på skidresor till italien, men guuuud!  Det är inte det lättaste må jag säga! Vart ska man börja någonstans lixom? Någon som har något förslag på ett bra skidresemål i italien? Snälla hjälp mej!! Eller om det finns någon bra hemsida med fina resor?
Jag får leta vidare helt enkelt! , pheeeew!

Pussen! :*

2 januari 2009

Tjena snyggingar!!
Gårdagen  var hur mysig som helst! Vaknade upp hemma hos sandra. Så kollade vi lite på sex and the city & sen beställde vi pizza! Medans vi käkade så satt vi och kollade på vänner, för det var vänner maraton på kanal 5. Det var de sista svanitten på sesång 10. Jag brukar inte kolla på dom avsnitten så ofta, för att dom är så sorliga så man blir depprimerad! :( Men men.. Sen kollade vi på parlamentet och sen tog jag tåget hem vid tio tiden så jag var hemma runt 11 kanske?
När jag kom hem så la jag mej på soffan och kollade på stjärnorna på slottet, aaaw dom gammlingarna är vell för söta? (:


Idag vaknade jag upp vid 11 tiden så har jag kollat på TV.
Just nu så sitter jag med ett glas cola framför mej och läser en massa bloggar! Min bloggkoll är helt överfull med blogginlägg, för jag har ju inte varit hemma på ett tag så jag haf ju inte hunnit att läsa så jag tar igen det nu! ;)

Ni får ha det super så laddar jag upp bilder från nyårsafton sen!! ;)
Pussen :*

RSS 2.0