NÖJD!

Hey!
Altså sorry för en sjuuuukt dålig uppdatering idag men har haft fullt upp, pheeew!
Idag redovisade jag iallafall om min praktikplats och jag själv tyckte det gick hur bra som helst! ;) Efter lunch hade vi turism och det var hur soft som hälst. Men har man en bra lärare så, hehe!
Vi fick iallafall sluta vid 2 tiden och det var hur bra som hälst iockmed att jag & 3 andra från min klass skulle ta tåget från helsingborg till ängelholm 15.30 typ.. Så vi hade god tid på oss att käka. Jag och Amanda gick och feta kebbab och sedan köpte vi vars en mocha latte, muuuuuums!! (: Sedan tog vi tåget till Ängelholm & till Ishallen för att börja jobba.
Idag fick jag ta hand om en egen loge på 12 pers som skulle käka. Men det började inte bra för att jag tappade en massa öl på golvet och en massa flaskor gick i paj... Men men, man lär sig av sina misstag så nu tar vi nu mera flaskorna i handen ;P  Men resten av kvällen gick bra iallafall & jag är riktigt stålt över mig själv & sen fick man ju lite dricks också ju ;)
& sen är jag rikitgt stolt över mej själv att jag gjorde klart  mitt företagsekonomi arbete igår så jag slipper att sitta med det nu ;) Jag är så himmlans nöjd med mig själv idag helt enkelt, hehe!
Och idag kännde man lite vibbar av våren. Solen lös in igenom förnsterna och man kände hur mungiporna sakta drog sig uppåt mot öronen, lycka! (:

Guuuud, altså snart däckar jag! Det har varit ett högt tempo idag men jag är somsagt nöjd. Så nu ska jag gå och förbereda mig inför kvällen!
GOD NATT! Puss :*

Gaaaah, har inte haft tid att läsa en ända blogg idag :'( Bloglovin kommer vara fullproppad i morgon, Härligt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0