dag 1

Hallåå snyggingar!!
Somna typ 2 sekunder efter att jag lagt mig igår, vakna typ vid 3 tiden av att datorn var igång, haha!
Har nästan precis varit nere och käkat frulle. Kl 8 börjar vi class till typ 5. Hoppas tiden går fort, höhö!!
Är så in i bomben förkyld, får se om jag kan få tag på näsdroppar sen, antingen så rinner näsan som en kran eller så är den helt igenstängd så jag inte kan andas, men men... Får väll andas in New York lukten sen så jag blir friskare!! (;
LOVE ELIN!


Resan

Nu ska jag berätta om hur min dag sett ut. Jag vakna runt 2 tiden imorse svensk tid. jag packa det sista och sen körde jag och mamma till Kastrup så vi var där vid halv 5 tiden. När vi kom till Kastrup så var flyget försenat i typ 1½ timme, fast det gjorde ju inte så mycket för att hade en massa timmar att slå ihjäl i Frankfurt. När jag väl kom till Frankfurt så var det också försenat men planet körde faktiskt in tiden och landa på beräknad tid som det skulle gjort från första början.
För er som inte flugit till USA eller längre resor så är dessa planen gigantiska. Där är 9 platser på en rad med 3, 3, 3 också är där 2 gångar emellan. Sen finns där även toaletter i mitten på planet. Har faktiskt åkt ett sånt plan innan fast då var det inte lika lång sträcka. Tänk att flyga hit tog typ 8-9 timmar, fy fan!! Men tur så var planet utrustat med en tv-skärm på nackstödet där man kunde kolla på film, spela spel & lyssna på musik. Jag hann med att kolla på the Hangover, date night & the Bounty hunter. Kolla även lite på gossip girl. Så man hade att göra fast sätena var ju inte så speciellt sköna, men men jag överlevde!! 




På Newark så kom bagaget timat och klart när jag kom fram till bandet, bra jobbat där må jag säga. Man fick ju bara packa 23 kilo så skulle egentligen betala övervikt för att där va nästan 26 men så sa mamma att jag skulle vara borta i ett år så vi slapp och betala! ;P
När jag hämtat ut bagaget så leta jag efter någon med en au pair care skylt. När en massa andra au pairer också hade hittat dit så fick vi åka med en liten transferbuss till New Jerseyn där vi bor på Hilton hotell och ska ha kursen de kommande dagarna. Så idag fick vi lite info och vi har blivit indelade i rum. Man sover 3 i varje rum, jag har hamnat med en tysk och en fransk. Men man ska ju bara dela tak över huvudet med dom, haha! Nu ikväll så gick vi ner i restaurangen där jag träffade på några svenskar som jag haft kontakt med på facebook, så vi har suttit och snackat nu ikväll, jättekul!! (: 
Just nu sitter jag i sängen vet inte vart dom andra 2 är, men det skiter jag i för har typ knäckt dygnet nu om man inte räknar med det jag sovit på flyget, hahaha!! Ska sova nu iallafall för att imorgon ska vi upp kl 6, sen börjar class kl 8 till typ 5 och sen blir det sightseeing i NYC, ska bli skit kul!!! ;D 

I´M IN NEW JERSEY BITCH!!

HI!!
Tänkte bara medela att jag sitter just nu på Hilton Hotell i New Jersey, resan gick jätte bra, kan skriva mer om det sen i ett annat inlägg. Jag kan iallafall bjuda på utsikten från hotellrummet!! Satt och skypa med mamma så kolla jag ut igenom fönstret och såg denna underbara syn, fast man ska ju se den live, mycket bättre!! (;


Ser ni empire state building som står och solar sig så fint! (:


HEJ DÅ SVERIGE!!

Hej!!
Om några timmar ska jag upp igen för att starta en resa som kommer vara oförglömlig & en av mina drömmar går i uppfyllelse.
Idag har jag packat, det sluta nog på 24 kilo och jag får bara ha med mig 23, hoppas jag klarar mig annars så får jag väll betala övervikten men man hoppas ju att man slipper!!
Har även sagt adjö till Emma & Malin idag, mina bästisar, thihihi!! Har även sagt hejdå till syrran, hennes kille & grannarna.
Idag har jag typ kallsvettats, gråtit och frusit. Tror nog att kroppen har lite resfeber, haha!
Nej, nu måste jag faktiskt släcka lampan och gå och lägga mig så jag får några timmars sömn i alla fall!! Lovar att blogga så fort jag bara får tid till det!
LOVE ELIN! :*


Fick denna tishan av pappa för några år sedan när han var i NY.
Fast den får faktiskt stanna hemma, ni ser hur sliten den är.
Så jag får vell köpa en ny när jag ska bo där i ett år
& hoppas att jag gillar staden, hihi!!


Bakis

Guuuud vilken kväll igår altså!! Först käka vi tacos hemma hos malin, sen drog vi vidare hem till Coffe på förfest och sen tog vi bussen till bjuv för att gå på festivalen. Träffa en massa folk som man aldrig träffar annars. Jag hade skit kul iallafall, frågade han Calle som var med i idol om han var tillsammans med Jackie, hahahahahaha!! Kan ni gissa vad jag fick för svar?! ;D Mer vad som hände igår behöver jag inte gå in på, mohahahaha! :D
Idag har man mått som man förtjänat! Cykla iväg och sola ett tag, så skönt!! Sen drog jag, mamma och syrran ner till byn för att kolla på festivaltåget..
Skulle egentligen på kräftskiva idag men jag stack inte dit, är rätt så seeeeeg i kroppen också måste jag ju packa det sista, åker för fan om 2 dagar :P

I´m in new york bitch!!

NUU ÄR DET PARDEY!!
lyssnar på im in miami bitch men vi sjunger im new yotk bitch. BJUVSFESTIVALEN ikväll med mina bästa vänner!! :*


MIN PAPPA ÄR BÄST!!

Mamma har precis varit och hämtat pappa på jobb och berättat vad som hänt och hur situationen ligger till. Det är ju en brud som häntat ut mitt & 3 andras pass idag. Typ alla andra bor i stockholm men lilla jag bor ju nere i skåne. Istället för att jag ska upp till stockholm så hämtas mitt pass hos denna bruden och sen har jag det här imorgon bitti. Min syster sa, altså pappa hur kan du allt det här? Han bara, anna jag håller på med det här dagligen.
Just nu håller pappa på att packa han åker hem till Schweiz idag. Men kommer nog se han om 2 månader igen för att han sa att han kommer sakna ihjäl sig! :P
TUR ATT HAN HJÄLPTE TILL MED DETTA, ANNARS HADE JAG TYP DÖTT.
MIN PAPPA ÄR BÄST!!

DRA ÅT HELVETE!!!

Den amerikanska ambasaden kan fan dra åt helvete!! Fick precis ett telefonsamtal och sa att de inte ens börjat göra mitt visum. En brud som också åker på måndag ska hämta ut visumet till mig på ambasaden i stockholm och sen får jag hämta det på något sätt hemma hos henne i Stockholm, fy fan altså!! Allting gick ju så bra tills nu. Jag har iallafall helgen på mig att fixa det så jag och mamma får vell köra imorgon bitti och sen hem direkt igen.
Jag som skulle umgås med mina vänner hela helgen men detta ska fan inte hindra mig!!


i väntans tider!

morgonen/förmiddagen har jag spenderat vid frukost bordet med min syrra och hennes kille. Jag och Micke bråkar typ alltid (på skojj) Vi säger håll käften och sånt till varandra och är kaxiga, haha!! Mamma kom hem och sen åkte syrran iväg med en polare till Väla för att shoppa lite. Sen när Micke skulle gå så krama han mamma, så fick inte jag någon kram men så sa jag att jag ville ha en för att visa att jag tycker om honom, haha!

Jag var ju i Stockholm i fredags och fixa visum, jag åker på måndag och har inte fått mitt visum än. WAAAA!! Ringde precis STS så dom ska återkomma. Mamma sänder ut en sån nervös energi så jag kan känna av det så även jag är super nervös nu, puhuuu!!!
Wish me luck och hoppas jag kommer iväg på måndag!!

avskedsmiddag

Hej!
Ikväll kom dom närmsta på avskedsmiddag. De tyckte tydligen att maten var god men jag vet inte riktigt vad jag tyckte, haha!! När de skulle hem så börja farmor gråta och sen börja jag gråta och sen börja mormor gråta och sen börja mamma gråta lite. Usch ja, men detta året kommer gå fort och jag tycker det ska bli skit kul & det finns ju skype och bra komunikationsmedel nu för tiden, hehe! Jag tyckte nästan det var jobbigast att säga hej då till mormor för att hon är så blödig och nu när jag träffat henne i dagarna så har hon haft gråten i rösten och ögonen. Men men... Man kan ju inte bara tänka på alla andra, man får ju tänka på sig själv också.

Tro det eller ej men har faktiskt börjat packa lite ikväll. Pappa & syrran tycker jag är hel knäpp som ska ha med mina vänner boxar och sex and the city box. Men Vännerboxarna är typ mitt liv, thahahaha! :D
Nej, nu ska jag sova. Har lite jag måste hinna med imorgon innan kvällen börjar närma sig, thihi!
Innan jag går måste jag bara säga en sak, haha! jag försöker vända lite på dygnet i och med att new york ligger 6 timmar bakåt i tiden, jaja kanske inte så intressant men hoppas ni skrev upp det iallafall, hahaha!!


Såhär ser det ut just nu med packningen. Jag är inté så orolig över att
jag inte kommer få med allt jag vill, för att där är gott om plats.
Jag är mest orolig för vikten, får max ha 23kg, helt sinnes!!!!


uträtt några ärenden

Fy fan! körde typ runt 10 tiden idag. Jag och syrran var hemma vid halv 4 tiden, är typ helt slut nu!! men har fått en massa gjort iallafall. Köpt lite presenter till barnen, växlat pengar och köpt lite saker till mig som kan var bra att ha med sig som tex mini förpackningar av schampo, balsam, lotion & tandkräm.

Kl 7 idag så kommer släkten hit för avskedsmiddag så måste typ börja med maten så smått nu så det är klart tills alla kommer. Jag ska baka en annanas paj & göra en gryta på kyckling, cocosmjölk m.m. Mamma har lagt fram ett recept men glöm att jag kollar på det, här ska det chipp choppas som jag brukar säga när man bara rör ihop någonting.
Här kommer lite bilder iallafall.


Dagens outfit.
Så här blev det färdiga ressultatet av min blus som jag köpte på ullared
men har sptätt av mudden på som förstörde hela plagget.


Älskar detaljerna på sidan + mitt nya hår, wii!! (:


Idag har jag bland annat växlat pengar & köpt mig en ur skön
nack kudde eller vad man kallar det för?!


tORSDAG

Ska bara fylla min take away mug med kaffe och sen ska jag och syrran köra på en massa ärnde. Har typ 1000 saker jag ska hinna med idag känns det som..
Höres senare idag - PUSS :*


Såhär ser jag ut idag, vad tycker ni om mitt nyklippta hår?
LOVE IT!!


Nu är det klippt!

Idag fick jag kalops hemma hos mormor, så gott det var! Älskar mormors mat! När vi käkat tog jag bilen och körde till frissan. När jag körde så satt jag och skratta för mig själv för att det är seriöst som att köra en traktor att köra den bilen, inte för att jag har kört traktor men kan tänka mig hur det känns, haha!! Mormor har en gammal volvo 740 på 20 bast, inte illa huh? Blev jätte nöjd med mitt nya hår! Det blev lite ljusare och något kortare. Skönt att få bort det äckliga slitna hårtopparna, nu ser verkligen håret jätte fräsht ut!
Efter frissan körde jag hem till mormor igen och fika, mys!

Nej, nu ska jag sova, har en massa saker jag ska göra i morgon, så fick faktiskt låna mormors bil imorgon också! - NATTI :*

Time to go!

Hellåå snöggingar!!
Inatt drömde jag att jag umgicks med Kenza & kul hade vi, thahahahah!! :D
Idag ska jag iväg och klippa & slinga mitt hår. Är så trött på det!! Men vi får vell se hur det blir när jag åker där ifrån, haha!
Nu ska jag strax klä på mig vinterkappan (billigt talat, men det är typ värsta stormen ute...) och traska hem til mormor, ska luncha där idag och sen ska jag låna hennes bil. Pappa är ju hemma en kort visit från Schweiz men han åker igen på fredag. Så han behöver bilen. Det är ju trots allt han som betalat bensin & bilen så jag får vell överlåta den till han, haha! Sen jag tog mitt körkort i november har jag nog bara tankat för högst 1000 kr sammanlagt, mohahaha!! :D Hoppas verkligen att ni anteckna detta nu för att det är ju dö intessant, hahaha! :D Jag vet att intresseklubben skriver ner detta och att intressesmurfarna hoppar!! :D
Nej, nu ska jag slänga på mig mitt Thomas Sabo armband och gitta - PUSS :*


Goo google maps!

Alltså jag ljuger inte om jag säger att jag suttit vad datorn typ hela dagen!! Är nästan klar med mitt pre-departure project. När jag sitter här så blir jag så uttråkad och kollar på annat istället på datorn :P Fast jag har ju ändå gjort lite nytta, för att jag har läst lite om New Rochelle. var även inne på google maps och kolla på satelit bild, fan vad coolt det är  alltså!! Jag skrev in adressen jag ska bo på så var det precis som att man stod på gatan, jag såg ett hus & en massa skog när jag kollade runder, kan tänka mig att det är där dom bor, såg jätte mysigt ut iallafall!! (: *Hoppas ni fattar grekiskan jag precis skrev, haha!!

Nu slänger jag in handduken & ska kolla på Fongarna på fortet. Tog en liten paus innan idag och kolla på gårdagens avsnitt och idag kolla jag inte på det som sändes på TV så ska nog göra det nu. Alltså det är sjukt vilken adrenalinkick man får av det programmet, haha!! :D Måste också se det för ska hem till mormor imorgon. Hon har säkert sett det så kan man diskutera, hihi!!!
Nej nu ska jag försöka slita mig så jag inte somnar allt för sent! - NATTI!! :*

beroende?

På senare tid så har jagblivit helt förälskad i djurmönster, fast nog mest leopard. På ett period på 5 dagar så har jag handlat 2 scarfsar med leopardmönster, hur sinnes? + att jag redan har 3 andra, kom jag på idag, thahahaha!! :D Men va fan alla har vi vell något beroende?! ;D



Mina nykommlingar!!
Den rosa/lila är från sisters & är skitsnygg att bara hänga och dingla runt halsen.
Medan den neutralfärgade är från Cubus och måste typ viras ett varv runt halsen
för att den är rätt så lång. Men visst är dom snygga?!

Här är mina 3 scarfsar jag kom på att jag hade idag. Den silvriga & rosa
tror jag är köpta på Cubus för typ 100 år sedan, brukar ha dom när jag åker skidor.
För att de är typ 4-kantiga, så jag brukar förvandla dom till 3-kanter, men skit samma!! :P
Den lila/blåa köpte jag i Berlin i våras.


Tisdag

TJEEEENA!! (;
Fy fan vad skönt jag sovit i natt!! Jag vakna runt halv 10 tiden, jag har käkat frulle fixat till mig lite. Så just nu sitter jag i min säng med en kopp kaffe (fick muggen av min majorikanska kompis Laura i namnsagspresent förra året) iallafall. Idag ska jag försöka bli klar med mitt pre-daparture project, så det är vell bara till att sätta igång!


Skål!
Kanske lite lökig outfit med min student tisha och ett par tights, mohaha! :D
 


Måndags mys!

Hallåå!! (:
Jag kan säga att det blev inte så mycket gjort på det arbetet idag, men va fan finns en dag i morgon också! Det blev istället att jag & malin körde iväg till väla & kolla runder lite. Sen träffa vi även på emma. När vi gått en runda så stack emma hem och jag & malin vidare till Familia där Malin helt impulsköpte nya fiskar, lite sand och sen super coool akvaruimsdekoration (;
Sen följde jag med Malin hem, så fixa vi (mest malin) med akvariet och sen körde vi iväg och köpte chips, dipp & fanta och sen kolla vi på film. Vi har även smidigt toppen planer inför helgen!!! (;


Älskade Malin!
Visst är hennes frilla hur cool som helst & hon passar så jävla bra i den!!


ONE WEEK BABY, ONE WEEK!

Holy macarony!! Nu är det bara en vecka kvar tills jag lämnar landet. Vet inte om jag fattat det än, jag försöker tänka på det men det vill inte tränga in i mitt lilla huvud, thahahaha!!
Har lite jag skulle behöva hinna med idag, fast får ta en sak i taget. Tills nu har jag bara tagit det lungt, har kollat på filmen Precious Fast jag vet inte om jag tyckte den var så bra, trodde den skulle vara bättre, men men...
Inför förberedelse kursen i New York som börjar nästa vecka så ska man ha gjort ett litet arbete om familjen man ska bo hos och vart jag bor nu osv. Började lite för någon dag sedan men måste försöka bli klar med det så fort som möjligt så jag inte sitter sista dagen, brukar ju hända ibland säkert för dom flesta, men det ska inte få hända mig denna gången, haha!
Så nu ska jag ta mig någonting att käka och försöka bli klar med arbetet, eller hinna så långt jag orkar :P. Måste även tvätta en massa kläder så de inte ligger i smutskorgen på söndag kväll, haha! - PUSS :*


God morgon!

Har typ varit vaken sen kl 8 idag för att jag sov med fönstret öppet och jag bor ju granne med en skola så ungarna skrek som fan i morse, tror nog att dom börjar idag. Stängde fönstret och sen har jag inte tittat ut! ;P Så denna morgonen har jag kollat lite på vänner och klickat runt lite på youtube. Kollade precis på en riktigt bra intervju; jennifer ansiton hos Chelsea, som jag skratta! hahahahahaha!! :D Så nu är jag på glatt humör igen (man blir inte så glad när småglinen väcker en kl 8 på morgonen) så nu ska jag palla mig upp från sängen och brygga lite Zoegas och käka frulle! (;

Titta på intervjun du också och se om du har lika sjuk humor som mig, thahahahaha!! :D


friends in repeat

Tjena snyggingar!
Idag har jag inte haft så mycket för mig än att sakna Stockholm!!!!, gjort en ny header till min blogg (blev riktigt nöjd faktiskt!) + att jag kollat på vänner i bakgrunden. Jag orkade inte gå och vända på skrivan när jag kollade på vänner så jag kolla på avsnitten en gång till! Thahahahahah! Fast jag satt ju inte och sträck-kolla utan jag var så inne i datorn, men jag satt och småskratta lite, även fast jag inte kolla, för kan ju typ avsnitten utantill! :P

På tal om något helt annat så ska jag börja skriva mina inlägg först i Word och sedan klistra in det här i bloggen. För att det var mamma som sa till mig! Jag vet att jag är skit kass på att stava & kommer jag då ha en au pair blogg så måste det ju vara rättstavat, thahhaha! :D Fast själv tycker jag det är lite skärmit (eller hur det stavas) att inte kunna stava riktigt rätt, fast ibland kan det nog vara lite pinsamt?! ;D

nej, nu ska jag kolla på vänner och gå och lägga mig, har en hel del jag ska hinna med i morgon - PUSS :*

Icebar & en tripp i Stockholm






Stockholm i mitt hjärta . . .

Nu är vi hemma i tråkiga bjuv igen, (om man jämför med Stockholm) haha! Igår gick vi runt lite i Stockholm, vi var på Djurgården, gick lite i Gammla Stan & sen när vi var på väg till Stureplan så började det ösa ner så vi fick leta upp någon buss så vi kunde ta oss till Centralen & till hotellet..
Vi körde hem runt 5 tiden, buhu!! Tyckte det var väldigt jobbigt för att jag älskar Stockholm! Innan när man hört folk såga såh mitt vackra Stockholm så har jag tänkt, fan det är vell bara för att ni bor där, en stad fullt med 08or men nu fattar jag vad dom snackar om! (; Jag har varit uppe i Stockholm en gång innnan när jag var mindre men idag ser man staden från ett helt annat perspektiv! Jag hade lätt kunnat flytta dit, fast snart flyttar jag ju till New York så jag får vell börja med det, haha! Men när jag flyttar hem till sverige igen och om jag tänker stanna så är det typ Stockholm som gäller! (;
Har tagit en massa bilder, men visar sen när jag även fått bilderna från mammas kamera. Jag kan iallafall bjussa på några bilder från när vi körde hem igår. Alltså detta måste jag ju också berätta!! När det var typ 2 timmar kvar så tog jag över och körde sista biten. Det börja bli mörkt och regna som fan, trode jag skulle köra av vägen för såg knappt någonting... Men vi kom hem hela iallafall och sen på slutet så gasa jag på som fan, var nog uppe i 140, shhhh!! :D




Dagen i bilder


efter att mamma tagit över, hmmmm. undrar vem som hängt hello kitty där! ;P

I lobbyn på nordic light hotell.
Ser ni hur snyggt jag matcher datorn med mina kläder? Hahaha! ;D

Efter jag fått mitt visum, wiiii!!

Hotellet vi bor på. Ligger typ på vasa platsen eller vad det heter! :P

Rummet jag & mamma bor på.

efter en dag på stan gick jag och köpte vars en cheeseburgare på MAX,
har ett max mitt för hotellet, gillla!! (;


Just nu håller jag & mamma på att göra vid oss, vi ska ut ikväll. Så vi festar till det lite innan med några cider & lyssnar på musik. Ska ta en massa bilder ikväll för att vi ska göra någor väldigt unikt!! Bilder kommer imorgon! (;
Nej, nu ska jag sminka mig och öppna en till cider. Ha en toppen fredag gott folk & var rädda om er!! :*  

Visum fixat!

Så, nu har jag äntligen fixat mitt visum! Fast jag kan tycka det är lite löjligt att åka så långt för att visa några papper och svara på 2 frågor & det kallar dom för intervju, hallå?!  De fråga mig hur mycket jag kommer tjäna i månaden och sen hur många barn jag skulle ta hand om. Och ni ska bara få höra (läsa) detta! För att komma in så blir man inkallad till ett glashus där man går igenom security, precis som på flygplatsen när man ska lägga av sig väskan och gå igenom en sån pip grej! Ja, herre guuuud!!

Klabb, eller?

shiiiit pomfritt!!!
Idag körde jag och mamma hemmifrån kl 4.20, jag börja köra och sen tog mamma över typ vid 7- halv 8 tiden. När vi val kom fram till Amerikanska Ambasaden så hade jag tydligen kryssat i fel papper så hon på ambasaden sa att jag var välkommen tillbaka kl 3. Så det var bara till att sätta sig i bilen och köra till nordic sea hotell. När mamma kom in och skulle checka in så hade vi tydligen blivit uppgraderade till hotellet mittemot som är ett designerhotell, nordic light hotell! (; Jag fick tillgång till internet så jag kunde fylla i min ansöan rätt så nu känner jag mig lugn igen. Så just nu sitter vi i lobbyn och chillar.

Just det, på bara denna lilla stunden jag och mamma har varit här så har jag hunnit se Annika Sörenstam, Alcazar-Tess, kronpinsessan Vickan´s släkting (som mamma sa att det var) & sen såg jag även min gamla klasskompis som precis flyttat hit, lixom vad är oddsen?! :D Kunde inte hälsa för att vi körde förbi med bilen när hon skulle gå över gatan.
Nej, nu ska jag käka en macka och vara lite social! (:

Nästa stopp; STOCKHOLM!

Pheeeew, äntligen är jag klar med allt jag skullat hinna med innan jag kan gå och lägga mig. Jag och mamma har packat. Båda bara, kan jag ha detta? Tog oss en evighet men nu är vi klara. Jag ska lixom ha en outfit när jag går på visumintervjun och sen en outft när vi går på stan & en när vi ska ut på kvällen, haha!! + något att ta på mig dagen efter! ;P
Vi ska köra typ lite innan halv 5 i natt/morgonbitti. Så ska jag köra den fösta halvan, typ 2 timmar och sen skiftar vi. Fast när jag vaknar så ska jag duscha och hoppa i mitt studnentställ! Sen när mamma kör ska jag försöka byta kläder & sminka mig, goood luck with that!! Men det kommer bli super imorgon, wii!!
Så nu har nog mitt nagellack torkat så jag kan tvätta av mitt smink, borsta tänderna & gå och lägga mig!! - NATTI!! :*

Nästa stopp; STOCKHOLM!

Pheeeew, äntligen är jag klar med allt jag skullat hinna med innan jag kan gå och lägga mig. Jag och mamma har packat. Båda bara, kan jag ha detta? Tog oss en evighet men nu är vi klara. Jag ska lixom ha en outfit när jag går på visumintervjun och sen en outft när vi går på stan & en när vi ska ut på kvällen, haha!! + något att ta på mig dagen efter! ;P
Vi ska köra typ lite innan halv 5 i natt/morgonbitti. Så ska jag köra den fösta halvan, typ 2 timmar och sen skiftar vi. Fast när jag vaknar så ska jag duscha och hoppa i mitt studnentställ! Sen när mamma kör ska jag försöka byta kläder & sminka mig, goood luck with that!! Men det kommer bli super imorgon, wii!!
Så nu har nog mitt nagellack torkat så jag kan tvätta av mitt smink, borsta tänderna & gå och lägga mig!! - NATTI!! :*

My last day at..

Hey!
Idag var det min sista dag på jobb, buhu! Avslutade dagen med att shoppa lite! När man går i butiken så ser man ett plagg som man vill ha, så hänger man in det. Så igår när jag stod i kassan så var där en som köpte ett par skit snygga jeans leghins som jag tyckte var skit snygga, jag bara är dessa verkligen på rea? Sen sprang jag och hämta ett par, haha! Köpte även ett vitt linne som jag funderat länge på och sen en skarfs. Stog och plocka en massa kartonger för någon dag sen som kommit, så stod där leopard scarf, så jag var bara tvungen att öppna och kolla hur dom såg ut. Jag bara älska den så den köpte jag även idag, nämnde jag att jag jobbat på Cubus?! ;P

näst sista dagen.

Hallåå snöggingar!
Idag har jag jobbat & imorgon är det min sista jobbedag, buhu! Kommer sakna stämningen. För att om man är typ nere och deppig en dag så är man inte det längre när man kommer till jobb, har verkligen varit i den situationen, man kanske är nere för någon sekund men sen blir man på topp igen bara sådär!
Så idag när jag sluta så körde jag inom maxi och köpte en kakrus & en hyffsat söt kruka & kaddkaka & grädde som jag ska bjuda på! Imorgon blir det fest, thahah skojja bara! :D

Nej, nu ska jag läsa igenom några papper och sen lägga mig och sova så jag är fit for fight tomorrow! (;



Idag har jag gått klädd i denna oversize tichan från monki, ett par lee jeans och en randig söt tröja från zara.


Gynning is back!

Inann jag kör iväg och jobbar måste jag bara visa något som jag bara älskar!!


Gynning är tillbax med scoretts höst/vinter skor. Fast nu är hon inte själv längre utan nu slår hon följe med snygge-Mattias! Tänk 2 snyggisar på samma gång, kan inte bli bättre!! (;
Har nog sett reklamsnutten 5 ggr i rad nu, kan typ inte få nog!!!!
Också sugen på att kolla? klicka här!

batteriet slut..

Hellu!!
Idag frammåt eftermiddagen var jag helt chinki men kan tänka mig att jag var trött, irriterad & att jag bara åtit en macka + några koppar kaffe & några glas juice.
Nu är jag helt trött så hade tänkt att gå och lägga mig. Börjar jobba kl 10 imorgon, goood luck Elin! (; Så nu ska jag borsta bissingarna & kolla på vänner, hoppas jag blir på humör igen!

Haft häcken full. . .

När jag tog studenten i somras så fick hela klassen ett brev av vår tirusm lärare som var märkt med hennes adress & där var även ett frimärke påklistrat. Hon vill att vi ska skicka till henne någongång. Så idag tog jag tag i saken & skrev ihop ett litet medelande. Sa på studentdagen att jag skulle skicka ett från USA men jag skickar det idag istället.
Jag skriver som en kratta men hoppas hon kan läsa mina kråkfötter, japp även knäppa & trögfattade elin kan faktiskt små uttryck, haha! Trode ni inte om mig va?! (;


Själv så tycker jag att det är dumt att inte skicka något när hon
lagt ner tid att skriva på typ 15 kuvert och sätta på frimärke på alla osv.
Så för mig är det självklart. & Jag tror nog hon kommer bli glad när hon får brevet! (:

 


tisdag

Tjena snyggingar!!
Idag är jag ledig så jag tog en sovis! Sköööönt!! Mamma är också ledig idag & jag hörde precis att hon koka kaffe + att min mage kurrar, så nu ska jag palla mig upp från sängen och käka lite frulle, so long!

Meny?!

Alltså jag blir typ pissed på bloggen ibland. Kan inte förstå varför min meny ska vara längst ner på sidan, jätte störigt!!
Men får vell börja om från scratch någon dag nästa vecka, så jag får en ny och fräsh blogg innan jag flyger till Staterna.
Kommer såklart blogga där ifrån! (;

TWO WEEKS BABY, TWO WEEKS

Lånade precis nästan en line från Friends. Monica skriker: FOUR WEEKS BABY, FOUR WEEKS!! Det är altså 4 veckor tills hon och Chandler ska gifta sig. Hoppas innerligen att ni antecknade detta nu!! haha!

Iallafall, det är nu 2 veckor tills jag flyger till New York! Kan inte fatta det riktigt. Vet inte om jag ska skratta eller gråta? Såklart att jag har en jobbig tid just nu, med att säga hejdå till nära och kära. Men sen kommer jag ha ett helvetes grymt och coolt år framför mig! Tror säkert att några äv lite avundsjuka, men det skiter jag i, kul att jag får chansen att uppfylla iallafall en av mina drömmar!!



Vet inte om jag ska skratta eller gråta..
Vad tycker du?! ;P


Stockholm på fredag!

Godermorgon!
Idag är jag seg men ändå lite glad ;P
Ringde till STS det första jag typ gjorde i morse & sa att jag inte fått någon tid upp till amerikanska ambasaden för att fixa visum. Några minuter senare ringde dom och sa att jag fick fredag kl 11. Så På fredag kör jag och mamma upp till Stockholm, mysigt! (:

Sitter just nu och kränger äggamackor & kaffe, börjar jobba 11 idag till 20.15 - Skål! :D

You lost me



Tycker personligen inte att det är en av Christinas bästa videos, men låten blir bara bättre och bättre! (:
Spelar den väldigt flitigt här hemma. Man bara älskar hennes unika och härliga röst!!


Inget vettigt!

Har inte så mycket att säga idag, har jobbat & nu är jag svintrött. Blir nog film snart och ladda inför jobb imorgon. Fast börjar inte förrän kl 12,men ändå! ;P


Yesterday

Har nästan precis komit hem från jobb, men innan jag sätter mig i bilen och kör iväg igen så tänkte jag ladda upp några bilder från igår! (:



Nog kvällens snyggaste bild!! (;


Gårkvällens outfit.


and we have a winner!! (;
Emma & jag


kanske inte världens snyggaste bild men den bjuder vi på, ellerhur shandra?! :D



Nej, nu ska jag dricka upp min cola och hoppa i mina victoria couture gummistövlar, det rinner typ en flod utanför köksfönster just nu! :P

lördag

Hej!
Igår var jag ute och slarva, höhö!! Nej men först så hade jag och emma lite förferre här hemma, jag blanda mojiiitos!! :D Sen tog vi tåget in till stan och tog något att dricka där, sen drog vi vidare till en hemma fest, fast där var inte så mycket dans-drag eller vad man ska säga.. Jag & emma var sugna på att dansa. Så vi stack in till stan igen och mötte upp emmas kille och några andra. Vi gick till docken, så precis när vi beställt öl så ska dom stänga, så jag fick smugla ut det till oss & en annan brud, haha! :D Sedan drog vi till steakhouse och försökte dansa lite där, haha! :D De spela typ arab musik & det är inte min kopp av te. Fast det var kul att se dom 2 brudarna som dansa, haha! :D
Ska strax iväg och jobba, hatar att köra dagen efter man druckit.. Men jag viste ju det innan och får skyla mig själv!! :P Men men.. sitter och käkar frulle nu iallafall. Börjar 12-17 idag, så rätt så soft dag ändå! (;


Älskar att dricka läsk till frulle dagen efter!
eller dricka det hela dagen igenom, ännu bättre! (;


Waffle time!

Fy för vad seg jag var när jag vakna & hade en sån satans huvudvärk + att jag var sugen på våfflor. Jag hade turen på min sida att vi hade alla saker hemma. Så har precis käkat lite våfflor till frulle men har fortfarande lite ont i huvudet, kanske ska ta mig en pilla & vila lite?



Den första våfflan brukar alltid bli en katastrof, men blev faktiskt rätt så nöjd, haha! :D


Lolavie

För er som inte viste så är jag ett litet fan av Jennifer Aniston, jag har sett nästan alla hennes filmer och har mer än 1000 bilder av henne på min stationära data + att min garderob är full med bilder som jag skrev ut för några år sedan. har funderat på att plocka av dom fast har inte orkat, haha! Kan visa bild för er senare på min pimpade garderob, haha!
Var precis inne på en hemsida för att få lite updateringar om vad som händer i hennes liv, thihi! Förr var jag som ett freak men nu har det faktiskt lungnat sig lite! ( nu kollar jag bara runder lite någon gång i månaden)
Jag har vetat att hon ska släppa en parfym, vet inte om den kommer till sverige men jag ska iallafall köpa den i USA, även om den lukat skit, thahahah! :D Men det gör den säker inte, låter ljuvligt enligt beskrivningen! (;
Fick precis reda på att Jenn hade varit på Harrods i London den 21 juli och signerade sin parfym, vill också!! :P
Det som jag är överlycklig med att jag ska till New York är att hon säkert kommer ha en film premiär där när jag är där, hoppas jag inte jobbar den dagen för att då ska jag se henne live, typ en av mina drömmar, thihi! (: *HOPPAS!!





Besviken!!

Har velat testa Burger kings nya kampanj hamburgare. Så idag tog jag chansen och testa den. Men jag kan säga att det var en ren besvikelse!! Tror nästan att jag fått fel burgare när jag tänker efter. Eller så har råvarorna tagit slut så de får hitta på något annat och tar det dom har. Men istället för att säga att man inte har alla saker. Synd att jag inte spara kvittot för att se vad han slagit in för något.. Så det var tur att jag festa till det med beairnaise sås idag, annars så hade det ju cvarit kattastrof!! Satt ute och käka, men hade jag suttit där inne hade jag nog gått fram och frågat om detta verkligen var rätt!



Så här gott skulle det sätt ut, men det fanns ingen gucamoule när det..
+ att brödet var helt svampigt!


Ser nästan ut som att jag fick en whopper pepper!! :S

Ja, min själ!!! Efter lite research så såg den typ ut såhär.
Fast jag är lite osäker om det var peppar mayo..


Men visst är det en besvikelse när man vill ha en hamburgare så får man en annan!! :/


live från kontoret!

Det känns precis som att man jobbar på ett kontor! Sitter i köket med papper över typ hela köksbordet och en kopp kaffe, hoppas verkligen att jag inte slutar såhär, haha! :D
Har iallafall fått in min visumansökan idag, så nu ska jag bara boka tid uppe i Stockholm hos den amerikanska ambasaden. För tillfället finns där ingen ledig tid men jag skulle tydligen inte oroa mig för det! ;P
Har även bokat tid hos motormännen idag så ska köra dit nu kl 12 och fixa med mitt internationella körkort. Känns som att allabitar håller på att falla på plats nu innan jag åker, skönt! (:


Datorväska

Jag fick ju en laptop av pappa förra veckan och den används flitligt! Har inte ens öppnat den stationära på mitt rum. Bra för att den behöver typ vila, haha! :D I dagarna har jag kollat på en datorväska till datorn. Måste ju kunna transportera den så den kommer fram oskadd. I och med att den är rätt så stor så vill jag helst ha en väska med axelrem. Så jag hittade en jätte fin och där fanns till och med en sminkspegel i! Fast där fanns ingen på lager så ska nog kontakta dom i morgon annars så får det bli en annan väska, lite med buissnes aktig. Fast huvudsaken är ju att datorn ska vara skyddad, hihi!



Båda väskorna är från märket krusell
Hoppas dom får in den beiga snart, för att jag tycker personligen att den är snyggast! (;
Eller vad tycker du?


hard working woman

Såja, då har man ledigt i 2 dagar. Skönt att 2 andra ska vara på barnavdelinignen imorgon och fixa sånt jag inte hinner med. Har jätte ångest varje gång jag är på jobb för att det jag skulle varit klart med i fredags är jag ännu inte klar med. Men de på jobb förstår mig & det känns skönt, fast man blir ändå lite besviken på sig själv fast jag vet att jag inte behöver vara det. Det är inte en dans på rosor att stå i en klädesaffär, thahaha! + att fast jag har myckett att göra så stod jag i kassan 2 timmar mer än vad jag skulle, men men..
Nu är jag somsagt ledig i 2 dagar & jag ska bara njuta (;

ny dag, nya tag!

Hallåå snyggingar!!
har jobbat sen i söndags. Ska jobba idag också sen är jag fri i 2 dagar, skönt! Igår när jag kom hem så satte jag mig dirr ner med min visumansökan men jag hade sån PMS att jag typ skrek på pappa i telefonen, haha! :D Ringde han för ett tag sedan och sa att jag var stressad och hade lite PMS, var trött och lite hungrig. Han förstod mig, för att när man fyller i sin visum ansökan så måste man spara efter varje sida för att tiden går ut efter 20 min och då får man börja om på ny kula igen. Så gick upp kl 9 idag för att få rätt på det jag höll på med igår.
har bryggt en jävla massa kaffe, för är så satans trött!! Jobbar 12-20.15 idag. Så det är skönare att sitta med detta på förmiddagen än på kvällen. Det är även bra för att då kan jag ringa till STS om jag har några frågor, det kan jag inte kl 9 på kvällen..
Nu ska jag dricka upp min andra kopp kaffe och sedan hoppa in i duschen, så man kanske blir ännu piggare?! (;


Spontan gråt.

För en liten stund sen så bara börja jag gråta utan att jag kunde stoppa det. Vet inte om det är som jag är trött eller att jag nu fattat att jag snart ska åka.. Nu har jag iallafall käkat lite & gråtit av mig, haha! Börja även lite med visum ansökan men får nog fixa det i morgon, är så himla trött just nu! Ska jobba i morgon också. Så ska nog gå och lägga mig och läsa lite, sen kommer jag sova gott! (; - NATTI! :*

Månda' morgon


Godermorgon! Har precis haft telefon möte angående hur jag ska söka mitt visum när jag ska till USA. Fick även reda på att min flygbiljet är boked, wiiii. Nu pirrar det lite i magen!
Idag börjar jag inte jobba förrän kl 12 men jag gick upp kl 9 så jag kan hinna med lite innan jag ska köra iväg.
Hällde precis upp lite kaffe och tog mig en slurp, så nu ska jag bre mig några mackor.

Metallic

I torsdags så köpte jag 2 nya nagellack. Har varit ute efter metallic nu i några veckor, så jag köpte ett på cubus. Tyckte det var jätte cooolt! Fast det skulle varit lite ljusare, men va fan!! :D

Orkar inte med en seriös bild, så den får bli oseriös, haha! :D

Men visst blev naglarna snygga!? (;


Half day in Paradise!

Vi hade vädergudarna på vår sida idag så jag, mamma & pappa körde till Arild. När vi kom så satt redan min farbror, farmor & farfar där. Det var kanske inget strandväder precis, men det spelar ingen roll vilket väder det är när man är i Arild, för att det är alltid lika fint och man har alltid samma känsla. Först så ville jag inte bada, men sen så intala jag mig själv att detta är sista gången för i år jag är här så varför inte?! Det var svin kallt i början men sen så var det riktigt skönt & vattnet var finare än finast typ! helt glasklart, typ ingenting som klår det!!
Ikväll blev det en tripp hem till mormor, vi käka god mat och drack gott. Men sen råka jag somna, det sög musten ur mig att vara i Arild, haha!
Sitter i sängen just nu iallafall, ska sova strax. Är igentligen ledig i morgon men blev tillfrågad om att jobba så varför inte?! (; - God natt!! :*


Myskväll!

Tjena snyggingar!!
Tiden gå fort när man har roligt! Har precis suttit ute i uterummet med mamma, pappa, syrran och hennes kille micke, vi har spelat spel och druckit lite vin, hur mysigt som helst! (: Kul att alla är samlade i och med att pappa åker tillbax till Schweiz på söndag, snart drar syrran upp till karlskrona och snart flyttar jag till USA.
Nu ska jag sova.  Imorgon bär det förhoppningsvis av till Arild, i och med att pappa bor i Schweiz och att han inte varit hemma så mycket i sommar så vill han dit & jag också! Har bara varit där en gång i år. det är nästran så att man skäms, haha!
Hoppas iallafall att vi kör dit i morgon, för attt jag lär ju inte komma dit mer i år, buhu.. GOD NATT!

eMachines

Idag fick jag en laptop av pappa. Han har lovat mig en innan jag åker till USA. Jag trode att jag skulle bli lite putt och att vi skulle starta upp en diskussion, thaha! Men det löste sig fint och jag får ju tag vad jag får. Bättre än ingenting alls, ellerhur! (;
Innan vi kolla på data så var vi en runda i stan. Jag fixa kort som jag ska ha till mitt internationella körkort och när jag ska söka visum uppe i Stockholm på amerikanska ambasaden. Det är somsagt en massa som ska fixas innan jag sätter mig på flyget ;P Just det! Har ju även köpt en till resveska idag, måste ju få med mig en massa till USA, fast frågan är bara hur jag ska få hem allt igen?! :D



Blev faktiskt riktigt nöjd! (:
Jag lärde mig något nytt idag. Att eMachines ägs av Acer som är näst störst i världen efter HP.
Det var nänligen ett krav jag hade att datorn hade world wide garanti! (;


New York City Baby!

För några dagar sedan så matchade jag med en familj i USA. De bor i New York så jag är säker på att jag inte kommer vara uttråkad någon dag, thihi! De bor 20 minuter från City med tåg så jag klagar inte! (; Jag har pratat med mamman i telefon, sen har vi skypat lite. Har även skypat med barnen, jätte söta! Jag ska ta hand om 3 barn på 6, 8 & 10 år. Det ska bli så kul! (: Har även pratat med pappan i telefon. I och med att skolorna börjar snart så vill familjen att jag ska åka redan den 30 augusti, fast det beror helt och hållet på om jag hinner få mitt visum tills dess. HOPPAS!! Just nu är det rätt så mycket som ska fixas, men pappa är snäll och hjälper mig med det! (:


HELG!

Det har varit en soft jobbe-vecka, då jag bara jobba 3 dagar. Fast jag har så satans mycket jag ska göra. Är ju typ ansvarig på barnavdelningen och nästa vecka har vi kampanj och jag har inte gjort klart allt. Hoppas någon kan göra lite i helgen åt mig annars så får jag fortsätta igen på måndag.
Idag kl 19.00 höll jag iallafall helg! Imorgon ska jag iväg med mamma & pappa på några ärenden, spännande! (; Berättar mer i morgon, för att nu ska jag kolla på vänner och sova, - NATTI! :*


PIMP MY ****

Jag är väldigt glad för att pimpa olika saker som ser tråkiga ut och göra något roligare utav det. Kan visa några grejer jag pimpat nyligen och för några år sedan, enjoy!


för någon dag sedan när jag städade på mitt rum fann jag typ hello kitty dekorationer, så varför inte pimpa upp sin gamla mobil! (:


När vi var hemma hos min syster i Karlskrona så skratta jag när jag såg hennes gula kaffekokare. Så precis innan vi skulle gå så fick jag ett ryck att jag var tvungen att måla en massa smilys på den, kolla in så snygg och uppiggande den blev nu! Inte illa, huh! (;


För några år sedan när jag gick i 9an och hade syslöjd så ville jag inte sy en massa kläder som man bara skulle slänga sen, så jag bestämde mig för att pimpa upp en gamla väska, ellerhur blev den coool! (;


The one and only Maria Montazami

För er som inte läser Maria Montazamis blogg så har ni verkligen missat något. Om ni inte orkar klicka in hos henns så måste jag bara visa en film hon la upp för några dagar sedan!!
Skratta inte ihjäl er för att det gjorde nästan jag!! ;D


Verkligen underthållande om man har en dålig dag.. ;D


Min lediga dag

Idag är jag ledig och vädret är inte det bästa så nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på film. Skulle igentligen träffa malin & emma idag men vi ska nog luncha imorgon istället. - PUSS :*

118 800

Fy satan vad trött jag är! Har jobbat från 11-20.15. Har stått rätt så mycket i kassan idag och det blir man super trött av! Det var till och med så att en kund fråga om jag tappat hjärnan där hemma, haha! :D Tyckte det var skit kul! (:
När jag körde hem så lyssna jag på radion så kom den 118 800 reklamen, upptempoversionen. Jag bara älskar den! Så skruva upp rätt så högt, haha! Har även hänt några gånger när jag och malin kört bil så har låten kommit så sitter jag och dansar i stolen och sjunger med!! :D Ibland så önskar jag att någon kunde skriva en låt till den musiken, hahaha! Som jag skulle spelat den då!
Hoppas ni vet vilken jag menar för kan inte hitta den på youtube, tur är vell det? För att annars skulle jag sätta den på repeat hela dagarna i ända!! ;P

vecka 31

Blev inringd till att jobba igår.. Men nu är det slut på det! För att från och med idag och 3 veckor framåt så har jag schemalaggd tid, gilla! Så man typ kan börja planera lite.
Sitter just nu och laddar upp med en kopp kaffe, idag jobbar jag från 11.oo - 20.15, hoppas att tiden går lika fort idag som den brukar, hihi! (: Fast det gör det nog för att riktigt mycket jag ska hinna med att göra idag på jobb..


RSS 2.0