Regn

Idag trotsa jag vädret, läs spöregn!! Hade ändå lust att gå ut och powerwalka + att jag behövde uträtta ett litet ärende. Tur att det inte blåste så jag kunde använda mitt paraply. Förstörde ett paraply i Queens förra året när det blåste som faaan! Man lär sig av sina misstag. :)
Har inte varit ute och gått på länge utan har stått på crosstrainern, så varför fick jag lust när det regna? Konstigt men skönt var det iallafall och när det regnar känner man verkligen doften av vår, som jag längtat, härligt!! (;


Instagram

Nu har även jag typ 1000 år senare skaffat instagram. Får se om det är så kul som alla snackar om ;P bloggar ju knappt nu för tiden.
Jag gick med min huvudvärk till optikern förra veckan och det visade sig att jag ska bli med glasögon om ca en vecka. Är iallafall nöjd med mitt val av bågar. Blev ett par från Marc by Marc Jacobs. :)
För er som nu undrar så heter jag elingaga på instagram, fyndigt va? Haha!!


Skallebank

Tjeeena!! Sitter i köket och fin skriver på min tenta.. Har även hunnit med 2 lektioner idag + håla där jag plugga och fick besök av bästa Emma!! :)
Någonting som jag fått dille på är flätor! För ett tag sen börja jag göra fiskbensflätor men idag har jag kört på en vanlig fläta som jag sedan lindar upp i en knut. Kommer bli perfekt en varm sommardag då man egentligen önska att man var skallig!!
Nu ska jag brygga lite kaffe och hoppas på att min skallebank (huvudvärk) försvinner. Orkar inte mer, har det inte gått över till helgen så får nog farbror doktorn ta en titt på min skalle!!


Onsdag

Börjar dagen med en kiwi, banan, mango & hallon smothie och en massa plugg. Skål!!


Skiss

På en lektion idag skulle alla redovisa sin intervju som var och en gjort. Medan jag satt och lyssna på vad de andra hade att säga så satt jag och kladda i mitt block. De brukar ju säga att det som hamnar på pappret är känslor eller annat som man går och tänker på. Vet i fan vad detta ska betyda? Har ju inte rört en enda liten droppe alkohol sen förra helgen, körde på alkoholfria mojitos i helgen. Och ingen öl till sillatårtan som mamma gjorde till påsk. Så undrar om jag börjar bli sugen eller att jag bara längtar tills vi ska till Cypern då jag sa dricka förhoppningsvis goda sommar drinkar, ska ju bo all inclusive!! ;)


Vem snodde osten?

Tjeena!!
Då var snart påsken över och imorgon är det dags att återgå till vardagen igen.

Pappa har ju flyttat hem från Schweiz så nu har han redan hunnit att renovera ett rum så nu har jan gått på nästa. Han gick igenom en massa gamla saker och hitta en bok som han rekommendera, vem snodde osten. Tänkte va fan är detta för något men den var faktiskt rätt så intressant. Den handlar om hur man ska tackla förändringar i livet. Boken är på ca 100 sidor och väldigt lättläst (en bok för mig) så får ni tag på den så läs den.


RSS 2.0