"Sleeden"

Vilka dåliga uppdateringar det blir nu på sommrarna men det får ni stå ut med! ;P
Idag har jag varit riktigt sleeden, tror att det beror på värmen... Idag tog jag moppen hem till malin där det va en massa folk. Vi satt mest uppe på altanen och snacka men det blev även ett dopp i polen! ;) Skönt att ha suttit i skuggan hela dagen för att min kropp behöver verkligen vila! Men imorgon ska jag på det igen! ;D Ska in till stan med emma & ligga på gröningen/stranden får se hur det blir.. Malin skulle nog också med?
Ska försöka komma i säng så fort som möjligt nu så jag kommer upp i tid i morgon! ska ta bussen redan vid 11.  PUSS :*

Tog inga bilder idag. Men här kommer en bild från midsommar förra året då
jag, emma & malin bada topless i malins pool, haha! ;D

Vilken natt!

I början på sommarlovet så sa jag till mig själv att jag inte skulle vända på dygnet! Men nu typ några veckor efter så har jag nog fanimej gjort det.. Kunde inte sova igår så jag kolla på satc typ flera avsnitt. För en gång skull så hade jag mitt fönster öppet, tror ni inte någon jävla komun-nisse klipper gräset utanför vår tomt, gaaah! Klockan 7 på morgonen typ, fy fan! Så jag stängde fönstret och svimmade nästan till söms av värmen. Men sen sov jag gott till kl 11 (: 
Faaan, kan det inte bli dåligt väder? Min kropp pallar inte mer sol!! Eller jag vill inte ha dåligt väder utan bara lite moln på den blå fina himmeln ;P Aja, ska hem till malin idag iallafall, ska försöka skydda mig så mycket jag kan från solen, eller ja vi får ju se hur det går! ;P  PUSS :*


Bortskämd

Igår så förstod jag hur bortskämd jag var! Jag vill ju till mallorca och hälsa på laura nu i juli. Så jag höll på att tjata på pappa att jag ville åka. Jag hade bestämt mig för att åka med air berlin utan att mellanlanda så höll pappa på att kolla på andra biljetter där jag hade behövt att mellanlanda i Barcelona. Då blev jag lite sur och betedde mig som en 2 åring som inte får godis då man blir jätte ledsen. Jag grät inte men jag kände att jag grät floder innombords för att jag vill verkligen till Laura! Efter ett tag så tänkte jag efter, gud vad barnslig jag är som bär mig åt på det här sättet. Några av mina vänner har sagt att dom tycker jag är bortskämd men då har jag sagt att det är jag inte! En som är bortskämd ser jag att den får allt den pekar på men det får inte jag... Jag lever på mitt studiebidrag var månad då jag betalar min egen mobilräkning + att jag lägger undan 300:- till körkort. Vad säger ni nu, är jag lika bortsämd som ni trodde? Men sen förlitar jag mig alltid på pappa för att jag vet att han har pengar, så ibland kan jag fråga om pengar till mat men aldrig till kläder eller annat. Men ibland så önskar jag att pappa inte hade så mycket pengar! Så jag hade blivit glad om jag kom till mallorca även ifall jag skulle behöva göra 2 mellanlandningar eller bara om man kom till Danmark. Jag sa precis detta till mamma idag och jag känner själv att jag måste vara mer tacksam för allt jag får & glädjas åt det lilla. Jag måste verkligen ändra syn och se allt på ett positivt sätt!! Mamma bokade iallafall flygbiljetter till mig idag!! ;D ;D ;D Så fredagen den 10 juli åker jag till mallorca för att stanna där i 3 underbara veckor med laura, joan, hennes familj & vänner. Det kommer bli kalas!! Så nu lite mer än en vecka har jag på mig att planera vad jag ska inhandla innan resan + vad jag ska packa ner, jag är så lycklig!! ;D
Men det är nu jag ser hur bortskämd jag är, jag måste få det jag vill för att bli glad! Det är hemskt igentligen när man tänker efter. Men är det så som päronen uppfostrat än så finns det ingenting att göra åt saken, eller finns det de?

många rubriker


Idag köpte jag en ice age glass men jag blev så besviken för att jag trodde man skulle få något ice age märke i plast, nej då var det själva papperslocket, jag blev faktiskt lite ledsen i ögat där... Men glassen var god!! (:


Detta inlägget hade kunnat haft en jävla massa rubriker för att idag har inte jag någon rubrik torka alls, haha! Några förslag är tex. Pratglada skåningar/pratglada män, det blev en dag på stranden, nu var det stekta fläsket kokt, ja när ni läser inlägget kan ni säkert fatta varför!! ;P
Idag tog jag bussen in till stan med Malin, luise & hennes syrra. När jag stod och vänta på bussen så kom där fram någon snubbe och snacka med mig... När vi kom in till stan så la vi oss på friabad och vi låg där typ 1 5 timmar om inte mer? Vi badade inte så mycket, vi doppa mest fötterna för att där var tång i vattnet och dom som känner mig vet att jag får paniik av tång. Jag säger att jag är alargisk ;P När Louise och hennes syrra stuckit hem så låg jag & malin kvar så lite innan vi skulle gå så kom där fram en snubbe och fråga ifall jag kunde kolla till hans saker medans han  var nere och bada. Först trodde jag & malin att där var en bomb i påsen eller knark för att han verka lite knas! men det var nog bara hans personlighet. När han doppat sig så kom han tillbax och snacka lite, haha! ;D
Fy fan vad jag har ont i mina ben just nu!! Tog lite av malins cocosolja och de kokar ju på benen så jag har skiiiit ont, haha! Har även bränt mig ännu mer på ryggen nu, hoppas att det blir lite molnigare i morgon för mitt eget bästa! hehe! 

Tooday!

Morr´n!
Idag är det måndag & en skön start på veckan! Ska in till stan idag med Malin för lite sol & kanske ett dopp i det blå? ;)

Aaaaaj!!




Sent blogginlägg idag igen... Idag har jag hjälpt pappa med att pensla på linolja eller något sont shieet på staketet & såklart så brände jag mig på axlarna och är helt röd där just nu ;P Senare under dagen så kom farmor & farfar på besök och sen spela jag & syrran kubb då jag gick barfota i gräset och stack mig på ett bi, det var faktiskt riktigt läskigt!! Har typ fobi för getingar & bin!! Har typ inte blivit stucken sen jag var fyra år.. Sen har jag även förhört syrran på ett prov om kroppen och sont som hon ska ha i morgon, jag kunde faktiskt lite grann av svaren. Något sitter kvar sen biologin på lågstadiet ;P Nu ikväll har jag bråkat lite mer med pappa angående min mallorca resa, jag är så trött! För har tjatat på han se i våras och sagt att vi ska beställa en flygbiljett men han har sagt att vi kan vell vänta lite.. Jag nu sitter vi här typ någon dag innan och biljetterna ligger nära 5000:- Så vi får vell se? lägger snart ner projektet! Men jag känner mig dålig som person för att laura & hennes familj har väntat mig sen i påskas. Vad ska jag göra när jag inte har några pengar?!

Här kommer alla känslorna på en & samma gång

Sorry för att jag inte skrivit ett ända inlägg på hela dagen men har inte haft lust för att det har varit en dag med många känslor! Först var det att jag satt och kolla på flygbiljett till Laura (mallorca) så kom jag lite i bråk med pappa eller ja, vi tjaffsa lite. Jag skulle även festat idag men så blev det inte.. Så jag gick ut på gatan istället nu när det är sommar så är alltid grannarna ute så jag fick säkert 5 par jeans av min granne, hur snällt? Fast några var utsvängda där nere & några var för korta men det fixar Elin! ;) Får sätta mig ner sen någon dag och pyssla lite med jeansen ;P Sen lekte jag med min granne han fyller 3 nästa vecka, tiden går så fort! Guuud så trött jag blev av att leka med Max för att han ska springa hela tiden, haha!  Har även passat på att snacka med sandra i tele. Vi snacka i säkert en timme om allt & inget ;P Imorgon åker hon till Grekland, lyx!!
Ikväll har jag suttit ute i uterummet med pappa & mamma. Vi har spelat spel & druckit vin, mys! Har även diskuterat lite om min mallorca resa. Åker kanske på torsdag, gaaaah! Ska ringar laura imorgon iallafall (:
Ska gå och lägga mig nu för att ska hjälpa pappa att måla staketet imorgon, ska även passa på att sola lite & ta en tripp till familia eller det kanske jag gör på måndag? (: PUSS :*


Stressad!

Tjena snyggingar!
Ikväll var det bara jag och mamma hemma så vi grilla vars en kalkonfilé, till det hade vi en underbar sallad och tzatsiki, muuums!! Mamma blandade även varsen hallonmojito drink som var mycket god! ;) För ett litet tag sen så kom även pappa hem efter att ha arbetat några dagar i schweiz eller hur dom du stavar till sitt land ;P Fick även ett mess av laura idag (min vän från mallis) Hon fråga när jag kom till mitt spanska hem, altså hem till henne. Hur söt är inte hon? Vill lixom åka i morgon!! Vi har lite knapp om tid!! :( För att i början på augusti skulle hon iväg med några polare och segla och sen efter det måste hon plugga. Hon har det kämpigt nu på universitetet.. Så det innebär att det är bäst att jag kommer i juli och jag vill helst stanna där i typ 3 veckor så jag letar flygbiljett för fullt, vill typ åka från den 1 juli - 31 juli (: Ska nog slå henne en pling i morgon. 
Nu ska jag rensa upp på bloglovin och sen blir det sängen! PUSS :*


När jag bodde hos laura i 5 veckor på mallis 2006!

World talk

Imorse när jag vakna så fick jag reda på att Michael Jackson var död. Ska jag vara ärlig så kom det inte som en shock för min del. Allt har sitt slut, så är det bara. Idag när vi gick i stan så spelade butikerna typ bara MJ låtar. Säga vad man vill men sjunga kan killen & det är bra låtar för den delen. Men jag tror inte att det kommer märkas att MJ är borta, hans musik kommer alltid att leva kvar!


En låt som spelats flitigt idag!!
Får typ rysningar

My day




Som jag kanske nämt tidigare så blir det inte så mycket bloggande under dagarna för att man vill vara ute så mycket som det bara går och utnyttja solen & sommarlovsdagarna. Det är typ lite mindre än 2 månader kvar.. Iallafall klockan ringde 8 i morse efter att znoosat i en halvtimme så palla jag mig upp. Mormor kom halv 10 då hon skulle ett ärende i stan så fick jag övningsköra! (: Under tiden mormor höll på med sitt så gick jag, mamma & syrran en runda i stan där jag fann mig ett linne inne på gina, kunde inte motstå ;P Sedan gick vi och satte oss på espresso house för att ta något att dricka (: Vi satt och kolla på en massa folk och helt plötsligt så kom italiens u21 lag gåendes och fläschade med sina italen träningsställ, men guuuud så snygga vissa av dom var! ;)
När vi kom hem så koka mamma lite kaffe så satt vi och snacka lite jag satt och läste i en broshyr som jag skickat efter! ;) (mer om det längre fram) Sedan satte jag lite färg på naglarna, det fick bli röda (se före & efter bild) Blev ganska nöjd faktiskt om jag får säga det själv!!! ;) PUSS :*

Hoppet finns kvar!

Jag fick faktiskt lite hopp om livet när jag snackat lite med mamma ikväll. Min ekonomi är bättre än vad jag trodde. När jag poppat popcorn så kastade vi oss över skålen som stod på diskbänken sen snacka vi lite. Jag sa att jag ville till mallorca så sa hon att sommaren var lång. Så jag kommer komma dit innan september, gaaaaah!! + att jag tror att jag & sandra ska upp till GBG i sommar och besöka Lisseberg, hur bra kan detta bli? ;D
Nu ska jag gå och klippa isönder ett par gamla jeans från Vero moda. Älskar att gå i sönderklippta jeans som man förvandlar till ett par snygga shorts med några enkla klipp med saxen. Nu kör vi!!! PUSS :*

Härliga dag!




Jag tycker att det händer inget i mitt liv just nu men jag vill, jag vill, jag vill att något ska hända..
Idag var jag i stan med Sandra & Alex iallafall, vi luncha på Petters och jag lämnade tillbax min rosa klänning jag köpte på gina, jag behövde pengarna! Där ser ni vilken finanskris jag har.. Sen gick vi lite på stan och sen stack dom hem så mötte jag upp min syrra i stan så körde vi vidare till väla sen så att mamma kunde få sjuts hem från jobb då vi körde ner i stan igen. När jag kom hem så tog jag & mamma lite rosé och kollade på sommar med ernst, eller jag kollade litesådär för att sandra & hennes polare som tog körkort idag kom och hälsa på & hämta lite saker.
Nu sitter jag här.. Ska rensa upp på bloglovin och sen blir det sängen ganska så tidigt för ska upp & övningsköra med mamma & mormor i morgon för att mormor behövde åka på ett ärende i stan så då tänkte jag att jag kunde ju passa på att övningsköra då! ;) Får se, det kanske även blir en påse popcorn nu ikväll, vem vet? PUSS :*

Vad händer?!




Idag tog jag en lång frulle ute i solen och läste hänt i veckan. Mormor prenumererar på den så får vi alltid den när hon läst klart, prima ballerina! ;)
Vad ska elin hitta på idag då? Jo hon ska möta upp sandra & alex för att gå en runda i stan. Ska även passa på att lämna tillbax min klänning jag köpte på gina i tisdags. För att jag fann en silvrig fransklänning på H&M igår för endast 149:- Iockmed att jag inte har något jobb och är så gott som nästan pank så kan man inte få för mycket av det goda utan man får prioritera vissa saker.. Tråkigt men sant!
Idag går jag klädd i ett vitt linne som syrran dekorerat med en Hello kitty brodyr. På benen har jag ett par sönderklippta levi´s jeans & fötterna är prydda med ett par gladiatorskor från Nilson (niljon, hahaha! ;D)  

Riktat till sandra!!
Hon tror att hon är tillsammans med Carl Philip så här får du ett livs-kollage av din prins, hahahaha! ;D

Torsdag?

Nu ska jag gå och brygga mig lite Zoegas, göra 2 avocado-knäckemackor och gå ut och slåss med spindlarna ute på terassen. PUSS :*


Mitt lilla hjärtegull!

I dagarna så fyller familjens älskade katt 15 år!! Vi har inte något exakt datum. För att han föddes i min mormor & morfars hundgård av en katt som bode i området. Delar av släckten fick ta hem vars in kattunge och Pelle fick bli vår nya familjemedlem. Vad han har fått stå ut i sina dar. För att när jag & min syster var små så hade vi honom i en barnvagn och klädde han med dockkläder (: Sen har han varit med om en del olyckor i sina dar de är alldeles för många så man kan knappt komma ihåg. Men det är en olycka som jag kommer ihåg då han blev påkörd när han bara var några år gammal. Mamma sa att han kom hem helt blodig då han låg på djursjukhuset en lång tid. Men turen låg på vår & pelles sida så han klara sig. Fast han fick gå med färgat bandage ett bra tag, hihi! Sen dess så har han varit en innekatt för att det kostade alldeles för mycket att ha han springandes där ute. Fast han har haft sina stunder då han rymt och alla får springa och leta efter han och alla blir helt till sig!! Varje gång jag ser pelle så är det kärlek som spritter i kroppen, tänk att man kan känna så för en katt. Men han är dock 15 år och varit med under hela min uppväxt, typ. Jag är 3 år äldre än honom men ändå.. Fast han är ju en klass för sig själv, han är ju gammal så han är lite små senil & fet men vad gör det, jag älskar han lika mycket ändå!! Det som är hemskt när han börjar bli gammal är att man vill inte mista honom, han har ju somsagt alltid varit här, man har snackat med honom som liten då man mådde så dåligt. Usch ja, vi tar en dag i taget iallafall. Det jag vill komma fram till i detta inlägget är ett stort fete grattis till Pelle som fyller 15 år i dagarna!! 
JAG ÄLSKAR DIG!!





Älskar när pelle sitter såhär, för att han ser så nöjd & lyckligt ut då
Det gör mig så varm innombords!!


Ni undrar kanske vad Pelle är för någon ras? Han är en blandning mellan bonnkatt & något annat för att hans päls är rätt så mjuk. Så hans mamma ragga vell upp någon snygging ute på landet och blev på smällen med ett gäng källingar och födde sedan hemma hos min mormor & morfar (:

juggubbs frossa!!


Blekfis ;P





Idag har jag tillbringat min dag hemma hos min farmor & farfar. Farfar målade gaveln på huset så jag satt mest och snacka med farmor i solen. När vi käkat mat, juggubbar & druckit kaffe så gick vi ut och plocka juggubbar som jag skulle få med mig hem. Farmor hade tydligen plockat igår och kolla så mycket jag fick med mig hem som vi bara plockade idag, helt sinnes!! Sen fick jag även med mig en gurka hem av farfar. Han har ett växthus som han sköter mycket väl så idag klippte han av sommarens första gurka och gav den till mig! (:
Har nästan precis snoppat juggubbarna så nu ska jag och mamma hugga in!! (; PUSS :*

Mot F&F

Godermorgon är precis uppstigen ur sängen för bara några minuter sen. Skulle igentligen vilja dra mig ett tag till.. På midsommar så sa farmor till mig att jag kunde komma hem till farmor & farfar & plocka juggubbar (jordgubbar) Så igår ringde jag farmor och fråga ifall jag kunde komma som idag då, så jag ska vara där runt 11-12 tiden. Så ska jag även luncha där, muuuma! ;) Sen tänkte jag när jag ändå ska till hyllinge (köra moppe) så kan jag ta en sväng innom familia, gå ett snabbt varv och se ifall dom har de gummistövlarna jag letar efter. Sen ska jag köra till farmor & farfar och bli bortskämd, höhö! Nej men vi ska plocka juggubbar & sola (: Ses ikväll!! PUSS :*

en kväll i juni

Någon mer än jag som kolla på premiären av allsång på skansen? Nu vet man att det är sommar! Som Markoolio sjuner ingen sommar utan reggie så säger jag ingen sommar utan allsång på skansen! ;) Är lixom uppfödd med att sitta bänkad var tisdag framför tv´n och kolla på gemenskapen & skönsången på skansen. (jag är inte tvingad att kolla på det måste jag bara tillägga, haha! Kollar bara på det om jag är hemma) Ooooh, idag sjäng de en av mina favvis låtar, en kväll i juni! Snacka om att jag sjöng med! ;)


Är inte detta sommar så säg!!



Just nu känner jag mig lite halvsolbränd sådär som man ska känna på sommaren, härligt! Jag missade ju sommarkrysset med Gynning & Berg i lördags så nu ska jag gå in på TV 4 och se om jag kan leta fram avsnittet där. För att bättre duo än Gynning & Berg finns bara inte på kartan! PUSS :*

det finns många kopior men endast ett orginal!

Shooo! läget? (: nu ska ni få läsa lite om min bra dag som varit & bättre kommer det att bli! ;)
Idag övningskörde jag somsagt och mamma var med. Vi tränade start i uppförsbacke & nerförsbacke & det gick super bra! Sen körde vi även runder lite i stan.
När jag & mamma skulle köra hem så körde vi en sväng inom väla för att jag ville se ifall jag kunde finna stövlarna jag är ute efter men det får nog bli att jag klickar hem dom istället. Jag kom hem några plagg rikare men några hundralappar fattigare.. Sen var jag & mamma inne på ur & penn där mamma köpte en lika dan hello kitty klocka som jag har fast hon köpte med rosa bakrund istället. Altså jag måste seriöst vara någon slags idol eller förebild för min mamma & syster för att köper det inte lika dana kläder som mig eller saker så snor dom det av mig. Ska jag börja byta stil & intresse eller vad är det frågan om? Som man brukar säga det finns många kopior men endast ett orginal! ;)
När vi kom hem satte vi oss i trädgården & sola, mys! Fast jag fick gå in efter typ några timmar för att det börja sticka på bröstet igen, förbaskat!! Ska snart kliva in i duschen men först ska ni få se vad jag shoppat idag! ;)


En prisvärd klänning från gina, 199:-
Man vet aldrig när festen står runt örnet! ;)


en söt blus från hör och häpna, tippy!!
Har typ inte handlat där på flera år men jag & mamma såg
att de jade rea så vi gick in där och så billigt där var!!
För denna gav jag 150:- inte illa pinkat, huh?


Sen fann jag även fräcka öronhänge inne på gina kunde typ inte motstå!
Men när jag kom hem och togdom på mig så såg det lite crazy ut.
Fast det kan ju vara snyggt att bara ha det i ett öra?


När jag kom hem slängde jag på mig min bikini & min super snygga
hello kitty keps jag fick av laura när hon var här i april! (:
Hade en liten dille av att köpa något i hello kitty idag, ni hör själv hur beroende jag är?
Men jag fick nöja mig med att ha på mig kepsen istället, hehe! (:

Tisdag

Ni undrar säkert vad elin gör uppe såhär tidigt? Jo jag ska nämnligen till körskolan och köra en timme (: Idag ska mamma med så jag slipper ta bussen in till stan, hihi! Man blir ju fan ruinerad :S Folket vill att man ska ta buss eller tåg mer för att man ska samåka. Ja men förfan sänk priserna då så folket har lust att åka kommunalt, åååh jag blir galen!!
Efter körskolan ska jag och mamma göra några ärenden och sen ska jag nog hem och sola! ;)  PUSS :*

Duktig flicka!



Idag har jag varit duktigt och blandat nytta med nöje om man kan säga så? Jag har solat och läst lite teori, vill ju ha mitt körkort så fort som möjligt! ;) Det blev en hel del för att det är inte så krävande och boken är rätt så lättläst. Har typ legat ute hela dagen fast nu börjar det bli lite svalare ute så jag tror nog att jag ska dra mig innåt. Har heller inte käkat något på hela dagen förutom avokadoknäckemackorna, har lixom inte haft någon matlust.. Men jag måste nog gå in och duscha först innan jag käkar något för att jag håller på att kremera! På senare år så har jag fått blåsor typ mellan bröst och hals av solen. Så just nu så sticker det som fan! Så jag måste snart springa in i duschen och sedan leta fram en superduper bra salva jag köpte på mallorca för några år sedan som jag kan smörja in mig med. PUSS :*

Nyttiga fetter





Efter lite beslutsångest & lite mod så gick jag ut och satte mig på treassen för att käka frulle. Belsutsångesten var vad jag skulle käka för något var typ inte sugen på nått. Men så kom jag på att man kan ju kleta på lite avokado & philadelphia på en knäckemacka, woala! Så gott det blev & frääääsht! ;D Varför behöver man då mod för att sätta sig ute på terassen i det fina vädret? Jo för att där var en fete korsspindel under bordet, så jag fick sitta med benen uppe, uuuuh jag hatar verkligen småkryp & insekter!
Just nu hade jag velat befinna mig uppe i mellbystrand och ligga och flyta på en luftmadrass i polen. Men jag får nöja mej med att ligga på gräsmattan idag. Så nu ska jag fräsha upp mig lite, kleta in mig i sololja och sen ska jag ut och steka, lyssna på lady gagga & bråka med alla ättriga småkryp som vill killa mig hela tiden! PUSS :*

måndag

Idag är det måndag och solen skiner, eller inte för tillfället för att den skymdes precis av ett måln men jag får fan hoppas att molnet flyttar på sig, för att idag vill jag bara ligga ute och sola för att jag har en sån hemsk mensvärk som kommer & går. Nej, nu kurrar magen så nu ska jag ut och sägga mig på terassen och käka lite frulle!
PUSS :*

Weekend update!

Goderafton! (:
Nu har jag äntligen roo att blogga lite. För att när jag kom hem idag så var jag så satans trött så jag somna framför sällskapsresan ;P Här kommer iallafall en liten weekend update!




fredag; då var det ju först spaghetti & köttfärssås hemma hos farmor & farfar och sen lyckades vi ta oss ner till parken när det slutat regna. Sen vid 5 tiden så körde vi upp till Mellbystrand där vi satte igång att göra midsommar mat, muuums! (: Med god dricka till det, öl & jäger! ;) Det blev en rätt så tidig kväll & det var så himlans skönt må jag säga! Vi gick nog och la oss vid 1 tiden?





För er som inte riktigt har fattat vad och vilka jag har firat midsommar med så är det då mammas barndoms/bästa vän & hennes familj+en kompis.
på bilden fr. vänster: Cecilia, mamma, jag, Joakim, Jenny, Patricia, pappa & Micke. Sen var vi 2 till (: Det var faktiskt riktigt najs! Man känner sig som hemma när man umgås med detta folket! (:



lördag; vi vakna, käka frulle och sen var det fint väder så vi satte oss på trädäcket och sola. Jag badade faktiskt också i poolen i 20 gradigt vatten, klå det du?! ;P Sen gick vi ner och spela mini golf och jag typ loosa. För att Joakim läste mitt horoskop och där stod det att jag inte skulle tävla för att jag skulle looosa! Men den familjen som vi var hos de spelar typ golf, haha! ;D När vi var klara där så sprang vi nästan hem och laga mat för att alla var typ sjukt hungriga! Så vi grilla drack lite vin och så. Sen stack de vuxna så vi ungdomar var kvar i stugan. Vi spela kort & körde tequila race, hehe! Och för att inte missa så kolla vi även på sunes jul, haha! ;D


Jag har typ lekt med Ozzy hela helgen. Har fullt med rivmärken på händerna för att jag har lekt med en mus så var svansen på musen så kort så Ozzy fick tag på mina händer ett antal gånger (:


söndag; alla var helt döda typ! Vi sola även lite idag men sen körde vi hem typ vid 2-3 tiden? rätt så lagom. Så när vi körde där ifrån så tänkte jag, bra då kan man lägga sig i trädgården och sola lite när man kommer hem. Men nej då, när man kommer hem så spöregnar det.. Men men, det ryktas om att det ska bli gooodie väder nästa vecka!! ;)

brb!

Nämen tjena snyggingar!
Kom nästan precis hem, ska bara fixa lite uppdaterar mer snart! (:
PUSS :*

Live från mellaystrand!

Hey snyggingar! Har precis käkat midsommar mat här i mellbystrand. Ska snart hugga in på jordgubbrana och ta ett tequila race! ;-) men vi Höres i morgon! :) PUSS! :*

Midsommartradition

Idag är det midsommarafton men det känns närstan som julafton, lika strässigt? För att i vår släkt så har vi en liten udda tradition till midsommar. Vid 12 tiden brukar min familj, farmor, farfar & min farbror sammlas hemma hos farmor & farfar för att käka spaghetti & köttfärssås & juggubbar till efterrätt. Efter typ 2-3 timmar så brukar vi gå ner till hyllingeparken där det är midsommar firande med lottförsäljning & dans kring midsommarstången, riktigt mysigt. Vet ni vem som satt på en filt bredvid mig för typ två år sen? Jo Daniel Lindström eller vad han heter som vann första idoltävlingen, lixom vafan gjorde han där? ;P
Ni undrar säkert vafan vi äter spaghetti & köttfärssås för? Jo det börja säkert för mer än 20 år sedan på en midsommar afton då min pappa & hans bror började bli lite äldre och skulle fira midsommar med sina vänner. Då tyckte farmor att de skulle bonna med någon mat så blev det spaghetti & kötfärssås, lite knäppt men det är ändå en cool tradition. Sen säkert mer än 10 år tillbaka så köpte mamma en skämt haklapp till farfar för vuxna där det står lågt flygande mat! Den måste han ha på sig på midsommar för att han spiller alltid och det är alltid lika roligt när han har den på sig! ;D


Varning
lågt flygande mat!

kvällstid



Skillnad?



Guuud altså vart har tiden tagit vägen idag? Jag ska ju att jag skulle fixa naglarna och sont shiiet innan men har typ inte ens börjat får vell göra det snart. Men först ska jag nog packa min weekend-bag. Har faktiskt en speciell sådan, bara så att ni vet! ;) Ska försöka att komma tidigt i säng ikväll för att ska upp rätt så tidigt i morgon.. eller ja kl.8.. För att jag ska övningsköra med pappa till en gård och köpa fräsha grönsaker m.m. inför kvällen (:
I better hurry! (:
PUSS :*

Mobilblogga

Satt nästan precis uppkopplad på bloggen med mobilen & försökte mig på att slänga upp en bild här skickat från mobilen men det gick sådär. Fattade inte riktigt, för att det fungerade tydligen inte.. Men jag kan skriva inlägg iallafall och det är huvudsaken, men ska pilla mera med det igen sen ;P
Jag ska nämnligen fira midsommar i mellystrand i morgon kväll. Sen ska jag stanna i där tills söndag, det kommer bli mys! ;)
Nej, nu ska jag gå och smörja in mig i buts, har inte gjort det än för att jag skulle laga mat till mig & syrran (:
PUSS :*


SUGEN!


Någon mer än jag som är sugen på att köpa Carolina Gynnings drinkbok Carolina min natt med martini?


time to get fresh!

Guuud vad jag kände mig sleeden igårkväll! Känndes typ som att jag var värsta sjuk eller nått? Men nu efter några timmars sömn så känner jag mig pigg & kry! ;) Har typ legat & degat framför tv´n hela morgonen och öppnat för en gas-kille som skulle kolla på vår gaspanna så nu har vi varmvatten igen, wiiihooooo!
Som alla vet så är det midsommar imorgon så nu ska jag kliva in i duschen, raka benen & smörja in mig i åhlens brunutansol ;) Sen blir det till att fixa till naglarna
Men vi höres mer sen! (:
PUSS :*

Onsdag & Malmö




Goddagens! det var inte idag, haha! ;D
Idag åkte jag med päronen in till stan för att ha min andra körlektion & idag träna vi på huvudled & högerregel. det gick sådär, var inte så pepp iockmed att jag sovit max 4 timmar i natt. Men men, man kan inte göra mer än sitt bästa. Fast jag är ju ändå rätt så duktigt så vad kan gå fel? haha! ;D
Sen begav jag mig till knutan för att ta tåget till malmö med sandra. Iockmed att jag hade kör tid 8.05 så var jag klar en timme senare och sen gick jag ju igenom stan för att komma till knutan. Guuud så mysigt det var! Jag baar älskar att gå i stan på morgonen, det är något speciellt! ;) Påväg till knutan så spran jag på några japaner/kineser vid kärnan. Det är också så härligt på sommaren när alla turister drar sig till helsingborg. Sen sprang jag även på två italienare, de hade vell haft fotbollsmatch igår på olympia?
Iallafall idag har jag trillbringat dagen i malmö med sandra, hur mysigt som helst! Jag var på jakt efter mina gummistövlar, men nej då!! De hade svarta & kosta 599 då kan jag lika bra klicka hem ett par vita för 550+frakt! ;)
När vi kommit till tringeln så tog vi bussen till Sandras gammelmormor, så mysigt det var! Det bjöds på cola & kakor, dagens lunch altså! ;D
Sen gick vi en runda på triangeln och sen tog vi tåget hem vid halv 5 någon gång?
Jag mötte upp mamma i stan för att åka med päronen hem. När jag kom hem var jag sjukt trött, jag åt en regäl port. med kycklig & sen däcka jag på soffan & sov som en liten bäbis! (:
Jag ska snart gå och lägga mig igen fast i min egen säng & kolla på satc (: måste bara ränsa upp lite på bloglovin först!
PUSS :*

Förberedelser

Såja, nu har jag förberätt lite inför morgondagen! Ska nämnligen först till körskolan kl 8.05, ska köra där i en timme och sen tar jag & sandra tåget till malmö där vi kommer tillbringa dagen. Jag var precis inne på smhi och de visa att det skulle bli rätt så skapligt i morgon, härligt! ;)
Nej, nu ska jag kolla på satc & sova. Man måste ju få sin skönhetssömn!! ;)
PUSS :*


GRYNET!


Helt sjukt bra!

För er som inte vet så var jag helt galen i Grynet när jag var mindre! Jag satt bänkad var fredag framför tv´n för att kolla på min stora idol! Så idag när jag var hos mormor så kollade jag på Grynet, eller ja den filmen som hon gjorde. Tyvärr så fungerar inte vår vhs så jag får ha filmen hos mormor & kolla på den där. Men gud vad jag skratta, satt vid tv´n och skratta för mig själv medan mamma & mormor satt i köket. Jag saknar henne så mycket. Lixom varför har hon kommit i skymmundan? Personligen så ska jag nog maila svt och be som sända Grynet på barnkanalen eller nått. För att hon har ett jävligt bra budskap att förmedla till de lite yngre.
Jag var så jävla galen i Grynet så jag gjorde en godis pizza som hon också gjorde en gång, helt galet ellerhur?


Vanlig pizza botten, hallonsylt, marshmallows, fruxo, jugubbar, strössel & ost tror jag.
Kan inte komma ihåg ifall jag tyckte det smakade äckligt eller bra? ;P

Dagens


Man får alltid sig ett gott skratt när man är med mormor! (:

Imorse så åkte jag somsagt in till stan med mamma & mormor. Fast jag fann  tyvärr inga gummistövlar. Jag hoppas på bättre lycka i morgon!! (: Sen stack vi hem till mormor, snacka en massa skit, drack kaffe & käka äggamacka, muuuums! (: Under tiden så passade även jag och mamma på att duscha, guud så skönt det var! Gaskillarna kommer imorgon för att ta en titt på vår gaspanna & fan ta dom om dom inte fixar varmvatten i morgon, jag kommer seriöst att kremera!!


Min snygga klocka/halsband jag fick av sandra när jag fyllde år! (:


Tisdag morgon

Om ett kvart kommer mormor då jag & mamma ska följa med henne till doktorn, medans hon är där så ska jag gå en snabbis i stan för att kolla upp priser på gummistövlar! ;) Sen ska vi hem till mormor igen och duscha, wiiihooo! Gick in i duschen i morse för att jag kände mig så äklig och jag skojjar inte när jag säger att vattnet är iskallt!! vi har ju förbövelen inget varmvatten :( så jag fick stå där och skvätta vatten på mig själv & det var ett helvete att få av sig tvålen sen, haha! ;D
Nej, nu ska jag gå och slänga på mig lite smink men skippar dock mascaran idag, pallar inte.. ;P Så det får bli fondation & rouge! ;) Sen ska jag slänga i mig två mackor. Kaffet får jag ta på vägen ;P
PUSS :*


Ozzy Osbourne

Kom nästan precis hem.. Jag & mamma promenixa ner till mammas barndomsvän som vi ska fira midsommar med. De hade precis köpt en katt som jag lekte med hela kvällen, den var urgullig & hette Ozzy, hur coolt? (: Sedan snacka vi lite om midsommar över ett glas vitt vin.
Jag vet att det inte har hänt något speciellt i mitt liv de senaste dagarna men i morgon börjar det ta fart! ;)
Ska gå och sticka in huvudet under det iskalla vattnet och försöka tvätta mitt hår, jag håller på att bli galen!! Sen blir det antagligen varm o´boy ifall jag fryser alldeles för mycket. & sen blir det satc!! (: Har kollat på det jätte mycket i dag, i like! Ska upp tidigt i morgon för att följa med mamma & mormor in till stan, men mer om det i morgon.
wish me luck att jag inte blir förskyld efter att jag tvättat håret, ska se ifall jag vågar mig på att tvätta kroppen, pheeew!!
PUSS :*

Mallorca frossa!

Ingen kan förstå hur mycket jag vill till mallorca, här kommer några bilder så ni kanske kan förstå varför jag saknar det så mycket!!
sommaren 2006 då jag besökte laura i 5 veckor på mallorca, alcudia

Laura & neus i neus pool

ett av lauras rum i alcudia

Lauras garderob, drömde faktiskt om Brad pitt några ggr. den sommaren! ;D

När vi tjuvbadade på hotellen! ;D

När vi spelade biljard på kvällarna

Sena nätter på stranden

När vi spela uno hemma hos neus

En dag besökte jag, laura & henns kussin hidro park! (:

Här steekte vi typ 2 timmar om dagen

Här blev jag av målad, som jag skratta!! ;D

Mina älskade flipflopp jag köpte & de är lika fina än & inte nerslitna alls, bra kvalitet!!!

Mallorca, alcudia sommaren 2007

min familj hyrde andra våningen på detta hus i 3 veckor för att hälsa på laura med familj! (:

Vi hade trevliga middagar & kvällar på denna underbara balkong!

Kolla in min snygga hatt! ;D fast den är rätt så opraktisk för att kanterna vill inte hålla sig uppe

Vi besökte den underbara marknaden i gamla alcudia!

Vi schoppade loss i palma! (:

Jag blev kär i corina!!

Jag blev brunare än vanligt! ;D

Sen har jag varit på mallorca några ggr. efter det fast skulle jag lägga upp bilder på alla dom gångerna hade det tagit evigheter, men här kommer lite bilder sen jag var i palma hösten 08

Jag & mamma väntar på tåget i Inca efter har gått på den största marknaden på mallorca i några timmar! (:

Kvälls shopping i palma!! I LOOOOVE!

I <3 PALMA!!

Ja, ni förstår själv? (:

När jag fått mina hello kitty "converse" av mamma.
Affären ligger typ vid det gamla olivträdet, så det är bara till att leta gott folk! ;)

PUSS! jag, laura & joan <3


Där fick ni ett litet smakprov av mina mallorca resor, som jag sa innan så jag har varit på många fler, men kan tyvärr inte lägga upp mer nu, haha! ;D
Men fler bilder kommer att tas i sommar! ;)

elin är deprimerad

Varför kan det inte bli bra väder så man kan sola & bli brun och fin. Man har heller ingen lust att hitta på något när vädret är som det är. Jag hade iallafall en äventyrisk morgon, om man kan säga så, finns verkligen det ordet? Jag vakna, kolla några avsnitt på satc. Jag ville ha american panncaces till frukost men vi hade ingen filmjölk hemma så jag tog moppen (vill ha ett värmare sverige, kör så mycket ni bara kan) Jag hade kunnat gått för att det tar bara 5 min, men palla lixom? Men sen när jag kom hem så fann jag inte receptet och skrivaren är helt störd och palla skriva om receptet för hand? Så det fick bli kaffe & 2 mackor istället...
Denna morgon har jag tillbringat framför tv´n och nu funderar jag på ifall jag ska gå och duscha? För tillfället så har vi inget varmvatten så jag kommer få duscha i isvatten. Jag klev in i duschen men det funkade ej, det var svinkallt så jag fick tvätta av mig lite lätt så får jag dra hem till mormor istället i morgon och duscha där, pallar inte sticka dit idag..
Ni får ursäkta mig att jag är helt anti allt, men jag tror att jag har PMS.. Jag väntar på att mensen ska komma innan midsommar så man sliper hålla på att klabba med det då.. & just nu ser jag ut som en prickig gorv i huvudet så det är knappt man vågar visa sig. + att man känner sig så äcklig & fet, hatar somsagt mina höfter som står 2 mil ut :(

Vad ska jag ta mig till?

Nu är det somsagt sommarlov igen och har har ingenting planerat. Jag har ju sökt jobb på mallorca men tror nog att det inte blir något av det. Men jag ska faan dit ändå! Måste träffa laura, hennes familj & vänner och leva som en äkta mallorca bo, I LOVE IT!!  Jag har sökt en massa jobb i sommar och är jätte beroende av pengar men har tyvärr inte fått något jobb. Men pappa skulle se ifall han kunde fixa något så jag jag casha in lite på kontot som är tomt just nu, typ :( & på sommarlovet så brukar jag vara så enormt uttråkad och bli sjukt deprimerad för att jag inte har något för mig vissa dagar. & det är extra tråkigt nu när det är så dåligt väder.
Men vi får se hur det går?
Ska ut och promenixa lite nu iallafall
PUSS :*

Tråk söndag...

Tjena snyggingar!
Har haft lite kludd med internet i morse men nu är jag här ;P
Vaknade rätt så tidigt i morse runt 8 & min morgon/dag har sätt ut på följande vis; kollat på sex and the city, miami ink, jims värld, tyra banks & lite mer satc (:
Rätt så tråkig söndag faktiskt. Får hoppas att det blir mer drag i veckan som kommer, men det kan jag garantera! ;)
PUSS :*

13 juni 2007

Idag den 13 juni så var det två år sedan min älskade gammelmormor Alli gick bort. Hon blev 94 år, vi trodde att hon skulle bli över 100 år men tyvärr så palla hon inte längre. Jag tänker på henne nästan varje dag. När jag tar tåget hem från stan åker jag förbi det älderboendet hon bodde sist på och alla minnen bara rusar förbi. Jag saknar henne så otroligt mycket för att hon har alltid varit där för en och gjort en på bättre humör. Hon skrattade åt allt och jag älskade att höra hennes skratt! Jag, mamma & pappa åkte till hennes grav och satte en blomma. Jag kom till graven och såg hennes namn och tårarna börja falla ner för min kind. Jag kunde inte stå där längre så jag fick gå och sätta mig på en bänk. Jag tror nog inte att jag har förstått riktigt att hon är borta.. Men när jag såg hennes namn på gravstenen så förstod jag & gud vad jag saknar henne! Hade jag gnitit fram en ande ur en flaska & fått 3 önskningar så skulle en av dom vara att få träffa henne igen. Men det är dethär livet går ut på man föds och sen dör man förhoppningsvis när man är över 90 år. Det var som mamma sa till mig att hon dog ju gammal, som min morfar han dog när har var 65/66 år i MS. Varför straffar gud de goda?
Efter den visiten så drog vi vidare till väla & ikea för att jag skulle kolla på säng. Tydligen så har dom bytt namn på alla sängar + att dom har blivit lite dyrare :( Fick nämnligen ett presentkost på Ikea när jag fyllde år som jag skulle köpa en ny säng för. Vi köpte ingen idag men det kommer. Sen tänkte jag även köpa en klädstång, har fortfarande inte plockat upp kläderna som ligger på golvet.... Men pappa kom på en mycket bättre ide att jag köper sängen först och sen ska han typ bygga en gardrob till mig med skjutdörrar & en fete spegel vill jag ha ;P Han tyckte även att jag skulle måla om på mitt rum men där gick gränsen, jag älskar min färg på mitt rum ;P
När jag kom hem så kollade jag på La ink och slumra till ett tag, är så sjukt trött, hehe!
Ikväll blir det även en ta det lungt kväll, för att är så satans trött & har inte lust att åka iväg någon stans.
PUSS :*


Skönsång

Har nästan precis klivit ut från duschen. Medans jag duscha hade jag sällskap av min syster i badrumet som stod och sminka sig. Jag stod för underhållningen och sjöng men inte vilken låt som helst utan phoebes christmas song från vänner. Fast det gick knappt att sjunga så mycket som vi skratta, hahaha! ;D Som ni vet så sjunger phoebe falskt så den låten måste jag sjunga falskt i, såhär lät det! ;D


Haha, så jävla bra! ;D
Ska gå och klä på mig snart för att jag ska bege mig till ikea med päronen :)
PUSS :*

Jag är kär!

Idag har jag faktiskt blivit inspererad av det äckliga & regniga vädret, jag vill köpa mig ett par gummistövlar! Jag har ju pengar som jag fick när jag fyllde år så varför inte lägga dom på något vettigt. Lixom regnar gör det ju mycket här i sverige och då är tygskor eller några andra skor värdelösa och har man en riktigt snygg stövel så kan man ju bli hur snygg som helst även när det öser ner! ;) Så idag har jag kikat runt lite på internet och blivit förälskad i dessa!!!!!

Klicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bilden
Klicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bilden


Visst är som super snygga? Så neutrala som passar till allt också är där såklart blommor på som var kravet ;) Dessa snyggingar kommer från viking & går på runt 500 lappen och finns i olika butiker som intersport & team sportia, det är bara till att leta gott folk!! De finns även i svarta, men jag gillar dom vita bättre. För dig som har storlek 35 går att köpa här för endast 350:- Så nästa vecka ska jag ut på stöveljakt om jag inte redan börjar i morgon? ;P

Nu ska jag snart iallafall krypa ner i min sköna säng och kolla på Sex and the city! (:
PUSS :*


Intressesmurfarna hoppar!

Kommer ni ihåg att jag lovade att visa bilder från festandet i fredags? Här kommer dom iallafall för dom som är intresserade.

Först var det förferre hemma hos mig & sen begav vi oss till Danmark (: ENJOY!

Hannes & sandra sjunger singstar

SKÅL! ;D

OKEJ!?

KVÄLLENS BILD!! ;D

Hannes & jag rockar på singstar!

Jag & sandra sjunger digilo digiley
klänningen jag har kommer från style by stars

Här posar vi utanför bhuddist templet i bjuv!! ;D

Emma & hannes spillde ner min klänning med cider! :(

På tåget in till helsingborg

På båten till DK, faaan vad jag ser fet ut!! ;S men kände mig inte alls bekväm i klänningen :(

Inne på retro!

Rätt så crazy bilder ellerhur? Där finns en värr på mig, haha! Men den publicerar vi inte här, hahaha! ;D
PUSS :*

Elin & sandra på restaurangen

elin; altså sandra fan att du inte är 18! Och att det inte liknar dig på ditt f-lägg.
Sandra; ja, det är synd om mig (något i den stilen) 
elin; Synd att du inte hade en elak tvillingsyster
Sandra; Hahahahaha! men det går ju inte.
(elin fattar inte)
elin; Oj! hahahaha! ;D
 
Altså ibland är jag blond ända in i hjärnan!!!!! 
Men det tar på krafterna när man har sina smarta stunder så man kan inte alltid koppla in den smarta delen av hjärnan. Jag tycker att se smarta stunderna kommer allt för sällan... Får nog träna upp mig under sommaren då jag kommer komma tillbaka som en snilleblixt! ;)  


Dagens



Denna förmiddag har jag käkat scones med philadelphia & druckit kaffe ur min älskade starbucksmugg! Jag har suttut nerstoppad i min hello kitty filt farmför tv´n. Jag slog på Kanal 5 som reflex och där var det 7th heaven, gaaaaah! Älskar den serien, den är så neutral på något sätt! Ska lätt titta på det nu när jag har tillfälle för att det är dom första sesångerna där ruthie och alla är så små och söta & gooa! Tycker det är så kul att följa serier när man kan se hur människorna utvecklas. Om vi tar Ruthie som exempel hon är jätte liten när serien börjar och sen när den slutar så är hon typ vuxen, eller ja runt 16-18 år, helt sinnes!!
Sen har jag såklart även kollat på ellen, haha! som jag skratta! ;D
Ser ni mitt snygga tandsmycke på bilden åvan? Var ju och byta den igår för att diamanten åkt av men det är inte så konstigt för att jag har ju haft den sen jag gick i 5an? så det är altså ja typ 5-6 år, tjiiiit har jag haft den så länge? :S Aja, jag älskar den iallafall och mina nya blekta tänder, jag är så nöjd med mina tänder helt enkelt! ;D Fast dom ser lite konstiga ut på bilden nu. Ser nu den ena framtanden ser längre ut än den andra men det är den inte ;P


Nej, nu hade jag tänkt att gå och göra lite nytta, plocka undan alla mina kläder som ligget på golvet tex. ni ser själv hur det ser ut! & sen har jag en massa saker som jag ska försöka hinna med idag!
PUSS :*

Gårdagens

Guuud så mysigt jag och sandra hade det igår! (: Vi träffades inne i Helsingborg och sedan tog vi oss till Golden Bamboo som är en kina restaurang. Det är verkligen en upplevelse att gå på gina restaurang för att dom pratar så roligt, haha! ;D men det är åndå rätt sött, hihi! Det regna ju i gårkväll så det var ju blött på golvet så servitrisen halkade.. Det kunde gått riktigt illa men tur så hade hon ett balanssinne som hette duga ;P  Men sandra fick iallafall lite cashewnötter över sig. Det såg rätt så roligt ut men det var ju synd om den lilla kinesen! Jag och sandra hade jätte mysigt vi satt och snacka om allt mellan himmel & gjord men mest politik, vi båda tycker det är rätt så intressant faktiskt (: När klockan var 10 så stängde stället så vi tänkte dra till hampan för ännu ett glas men det såg dött ut där så vi drog oss mot knutpunkten istället och där tog vi en spontan tur över till DK med färjan, eller vi tura rättaresagt, haha! ;D
Det blev en rätt så lugn kväll, super skönt! Lixom varför ska man supa bara för att man slutar 2an?
Här kommer lite pic´s från gårdagen


Avslutnings outfiten
Det blev tyvärr ingen bild på kvällsoutfiten
för att det blev så hastigt igårkväll!
Jag hade iallafall mina gråa jeans och ett leopard tubtoplinne
& såklart mina klackar ;) & mitt hello kitty paraply ;P
 


Fina sandra på chinge restaurangen


På färgan, Haha, helt mongo bild!!

God Natt!

Nu är jag hemma grån kvällens äventyr!
Mer får ni veta när jag vaknat för att nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på Sex and the city!
PUSS :*

dagens i-lands problem!

Altså har ni samma problem som jag? Man har alldeles för många kläder så man stirrar sig helt blind på dom! Som jag skrev innan så ska jag gå ut med sandra ikväll, vi ska ut och käka i helsingborg och sen får vi se vart det bär? ;P Innan idag så gick jag i lacktights men nu när jag tittar ut genom fönstret så känner jag inte för det längre. Jag känner för mina gråa tighta cheap monday jeans med hög midja. Jag fattar inte igentligen varför jag köpte jeansen för att det är övertrivet hög midja altså! Jag klär inte i att ha något nerstoppat i byxorna. Och knäppet på byxorna är knappar, hur dåligt som helst! Så gylfen petar jätte långt ut, så man kan inte ha någon tight tröja på sig heller. Gaaaah, vad ska jag ta mig till lixom? Det är samma visa var gång jag tar på mig dessa byxerna. Och sen har jag en massa slappa topar men de är gråa typ nästan alla och jag vill inte bli för grå iockmed att jag tänkte ta min gråa kavaj, haha! ;D Ni hör hur sinnes detta är! Nej, nu ska jag gå in i kläddjungeln igen och leta, ressultat kommer snart! ;)
PUSS :*

Bling bajs! :D

Imorse när jag stod och beundra mina fina blekta tänder så märkte jag att det var något som inte stämde.. Mitt tandsmycke hade rammlat av, tydligen när jag haft i blekskenan inatt? Fast plattan till tandsmycket satt kvar så det var bara diamanten som trillat av. Har jag svalt den så kommer jag bajsa bling bling sen!! ;)  hahaha! ;D Så det var på luren dirr och ringa mamma och fråga ifall hon kunde sätta dit en ny (hon är tandsköterska) så efter skolavslutningen så gick jag upp och fick det fixat, wiihoo! (:
Just nu hålller jag på att göra lite taco syrran och hennes kille är och inhaldlar det som vi inte hade här hemma ;P Ska bara käka lite för ska ut med sandra och käka ikväll!! 
Nej. nu måste jag forstätta med maten, ska även koppla in min kära ipod och lyssna på lite lady gaga under tiden!
PUSS :*  

bling_bling.jpg BLING BLING image by zamomuzik

Girl night!

Nu ska jag inta duschen & raka benen. Sen kleta in mig i åhlens brun-utan-sol, fixa mina naglar & kolla på prettywoman (eller mamma kollar på den nu så får se hur långt jag hinner kolla)
Snacka om girly-girly kväll, haha! ;D & sist men inte minst när jag ska sova så ska jag kolla på satc ;)
Men först ska jag gå och ta några havreflan och starta lady gaga i högtalarna!!
PUSS :*


solen, jag saknar dig!

Har jag kollat fel i kalendern eller är det verkligen juni månad? Jag tycker det är helt sinnes iallafall att det är så satans kallt och vi är i mitten på juni. Skolavslutning i morgon och det ska tydligen regna :( Så nu står man och velar med klädvalet, ska man ha klänning eller ett par jeans & en blus, eller kanske ett par tights och en tunika? man blir seriöst helt confused! Ska man då stå utomhus och frysa? det pallar ju inte jag! ääeh, jag får vell lägga upp två outfits tills i morgon så får jag se vad jag känner för!
PUSS :*

Graaaowwww!
Ge mig sommar & värme nuuuu!

allmänt

Jag överlevde min första körlektion idag, det var mest snack men jag fick även köra lite och personligen så tyckte jag att det gick jätte bra! ;) Jag hann precis med bussen hem, pheww! När jag kom hem så var jag jätte sugen på kaffe till det så blev det 2 äggamackor. Fast det kanske är dags att köpa en ny äggkokare? för att de blev bara löskokta + att jag inte äter gula så det blev lite slabbigt på mackan men det fungera.
Slängde precis iväg ett mail till min lärare angående utverdering och sånt schiiiet! Det skulle tydligen vara inne kl 14.00 och jag skicka iväg det 14.01 im goood! ;)
Nu när man inte har skola så är man typ helt rastlös, vad ska man hitta på?Först ska jag läsa några bloggar och sen kanske jag får städa upp lite på mitt rum och få ordning & reda.
PUSS :*

Frulle


Idag består min frulle av yoghurt med touch av solfrukter, fryusta hallon & kiwi.
ska bara dricka upp min smuutie, sminka mig och sen bär det in till stan, ja ni vet varför! ;)
PUSS :*


Filmtajm!

Ikväll har jag & mamma kollat på film. Vi prenumererar på lovefilm vilket jag bara älskar! Vi började med Picture This med Ashley Tisdale & filmen var super bra. Den hade ett bra budskap till både föräldrar och barn, så se den gärna med någon förälder och diskutera sedan filmen, fast jag & mamma komenterade underfilmen istället, haha! ;D Kan varmt rekomendera filmen iallafall! ;) Jag är helt kär i Ashley altså, hon börjar nog bli en ny favorit bland hollywood stjärnorna, fast min största är ju Jennifer Aniston! Man kan säga att hon är en av favoriterna, altså Ashley ;)

Efter ett litet break och när jag snackat i telefon så kollade jag & mamma på Kärlek på hal is - Chasing the Dream. Kolla in bruden på bilden altså så satans vacker hon är och killen ser inte så tokig ut han heller ;P Detta var en jätte söt film! (:


Nej, nu ska jag faktiskt gå och lägga mig! Ska ju på min första körlektion i morgon som börjar 10.15 WISH ME LUCK!

hello kitty specialist!

Idag har jag somsagt övningskört med mamma & mormor till ängelholm för att dom skulle till tandläkaren, mohaha! ;D Efter det så gick vi lite på stan och jag testade något trikini-aktigt inne på lindex men bara för mina feta höfter så passa jag inte i den, men annars så satt den fint. Blööööö vad jag hatar min kropp! Och sen testa jag en annan bikini som jag kanske ska köpa! (: Och hade nu baddräkten passat så hade jag nog fått bikini underdelen gratis för att det är ta 3 betala för 2. Kolla in de snygga badkläderna nedan..
Baddräkt - 84% Polyamid,16% ElastanBikiniöverdel - 78% Polyamid,22% Elastan
                                                              Bikinitrosa - 78% Polyamid,22% Elastan
Sedan så gick vi och tog en fika på något café och sen körde jag hem igen, eller det blev en sväng innom maxi. Där jag även köpte ett hello kitty magazine ;) Denna gången så fick man en liten söt börs som passar perfa till sommaren (: Sen satt jag och gjorde lite tester och svara på några frågor så jag kanske vinner något. Jag gjorde ett test för att se hur mycket jag visste om hello kitty utan någon hjälp. Jag fick 8 av 10 rätt!! ;)

Såklart fyllde jag i svaren med min lila/rosa hello kitty penna! ;)


Wow, du kan verkligen allt, när det gäller din favoritfigur hello kitty. Du kan
utan att skämmas, kalla dig - hello kitty specialist! ;)


Nu ikväll så har jag och mamma grillat lite & käkat lite sallad, muuuums!
Nu ska vi kolla på film (:
PUSS :*


Kolla in mina nya snygga vita tänder! (:

Ce Ya when I Ce Ya!

Nu ska jag övningsköra till Ängelhom med mamma & mormor
Ska bara dricka upp min hallon/kiwi smoothie :*

iockmed

Sisådär 5 timmar senare har jag läst alla 300 inlägg som fanns på bloglovin. Fast det gjorde ingenting iockmed att jag är ledig i morgon ;P Men jag ska ändå gå och lägga mig snart. Då jag ska kolla på söndagsparty somnade ifrån det igår, så trött var jag! I morgon så ska mamma & mormor till tandläkaren så då tänkte jag att jag kunde ju övningsköra lite iockmed att jag har min första körlektion på onsdag så man är lite uppdaterAad & uppvärmd ;P
Nu ska jag gå och byta till pjamas, borsta tänderna & sätta in blekskenan. Har inte gjort det nu på några dagar iockmed att jag har haft lite ont...
Guuud vad mycket iockmed det blev i detta inlägget, men så får det lov att vara ibland. Jag vet att det stavas i och med men det är min blogg & här skriver jag som jag själv vill, mohahahaha! ;D
PUSS :*

Ikväll piffar jag upp inlägget med några bilder

Dagens outfit
Pallade seriöst inte ha några tajta jeans eller tigths på mig idag.
Så det fick bli ett par baggie jeans från Gina, en leopard väst aktigt också från gina och en top från koola anna.



Ikväll har jag bla. lyssnat på lady gaga i dessa lurarna jag har på hueet!
Idag blev de det för att få musiken lite mer koncentrerad & sen poppa jag
även lite popcorn för att jag var helt enkelt sugen på det, hahaha! ;D  
Hahahahahaha, jag liknar som en riktig liten datanörd! hahhaa! ;D

Galna skor!

Mischa Barton i skor från Dior
Mischa Barton i skor från Dior
  Hur tuffa är inte Mischa Bartons skor från Dior?

Lady Gaga i skor från Shauna Sands Hollywood Blvd. kollektion
Lady Gaga i skor från Shauna Sands Hollywood Blvd. kollektion
Kolla in vilken platå lady gaga trippar runder i från Shauna Sands Hollywood Blvd. kollektion

Sophia Bush i skor från Marc Jacobs
 Sophia Bush i skor från Marc Jacobs
eeeeeh, okej? Såhär crazy ser Sophia Bush ut i sina skor från Marc Jacobs

|-)

Fy för vad trött jag är!
Idag var det en soft skoldag, börja med samhäll där vi snacka lite om EU-valet & sen fick vi även reda på betyget i Psykoligi, men jag fick inte reda på mitt för att läraren var inte så säker ifall det var ett VG, men man kan ju allltid hoppas! ;)
Idag var jag hemma vid 2 tiden och halv 3 så kolla jag på gossipgirl som jag missade igår, fy fan vad spännande det var!! Sen har jag bara hängt vid tv´n och softat. Nu ska jag tillbringa några timmar vid bloglovin, har typ inte kollat sen i fredags.
Wish me luck!! :*

uppdatering från helgen

I fredags så redovisade vi somsagt projektet vi jobbat med. Sen var det hem, ta det lungt ett tag & sen kom polarna då det var förferre hoss mig för att sen skulle vi till Danmark för att gå på ett 18års kalas, fast vi kännde inte ens människan. Det var iallafall en brud från helsingborg som hade hyrt placet så var där en massa som var bjudna. Så när vi skulle gå på färjan så kom jag på att jag glömt mitt lägg ;S Men tur så hade jag mitt terminsbevis som tillhör till busskortet, men tur så kom jag in på det! Vi dansade i flera timmar fast tog färjan hem vid 12 igen för att vi hade varit där sen kl 9 typ...
Bilder kommer innom kort! ;)

Lördag: Idag fyllde syrran 20, då hon hade kalas  (: Vi åt och drack gott med mycket trevligt sällskap. Jag gick och la mig vid 2 tiden typ..

Söndag: Idag ringde klockan vid 5.50 jag skulle på simmtävling och vara tränare. Så Caroline som också skulle vara tränare kom och hämta upp mig i hennes pappas jaguar, jag tyckte det var hur coolt som helst, haha! ;D Det var facktiskt en mycket trevlig idag! Det var en utomhustävling, så det ända som var negativt var vädret. Jag hade ju helst hoppats på sol, så man hade kunnat sola men nej dåå! ;P
Jag  var vell hemma runt 5? då jag tog en varm dusch och sedan läste på lite om EU. Jag tycker det är jätte viktigt att rösta men jag hade sån beslutsångest så jag visste inte hur jag skulle rösta. Men efter att kollat runder på internett och gjort några tester från olika sidor så visar det sig att jag är folkpartist eller moderat. Men jag rösta på FP iallafall men jag kryssade inte i någon person iockmed att jag inte kännde för det. Men jag stod i valet & kvalet mellan FP & M.
Nu ska jag kolla på söndagsparty som jag missa förra söndagen och sen ska jag sussa gott! ;)
GOD NATT! :*


Idag har jag röstat!! (:

Jag förstår inte varför alla ska vara så hemlighetsfulla?

EU-VALET

Nu ska jag snart gå iväg och rösta, men på vem vet jag inte riktigt än. Jag har gjort lire research & FP passar mig igentligen bäst. Men sen känner jag att jag vill ha en bra kandidat i EU men bra frågor, så jag får spåna lite mer om vem och vad jag kommer rösta på!
Återkommer senare då ni ska få en liten uppdatering om helgen som gått.
PUSS :*

Bilder från bröllopsprojektet







Fortsättning följer...

Fotograf: Mikael Carlsson, din bild
Make-up artist: Mirre


Live från mitt vardagsrum!

just nu sjunger vi singstar och snart ska jag äga ut alla på waterloo!! ;)
Sen bär det av till dk!! ;)
SKÅL!! :*

Utgång ikväll!

Just nu håller jag på att irra runt som en höna här hemma. Ska ut ikväll men inte i helsingborg utan idag blir det helsingör i danmark, klå det om ni kan? ;P Snart kommer emma, vi ska bonna med lite pizza. Vi ska ut rätt så tidigt idag i och med att vi står med på gäst listan och det är insläpp mellan 8 & 9. Så vi ska ha förferre här alldeles strax, wiiihoooo! Fast jag är CP trött och vet inte riktigt vad jag ska ha på mig? Just nu har jag på mig min klänning från style by stars men altså den är inte så snygg & kasar upp hela tiden. Men sen när alla är fulla & glada så är det ingen som bryr sig! hahahah! Eller hur är det? ;D
Ses kanske innan jag sticker ut? Annars så får ni ha en toppen fredag!
PUSS :*

Äntligen är projektet klart!

Idag har redovisningen varit och jag kan äntligen berätta som vad jag hållt på med sen den 16 april. Vi har haft projekt & företagande som ämne där vi skulle planera ett bröllop. Vi fick ett case om nina & chris. Chris är från usa. Så vi skulle fixa ett bröllop till 90 gäster+ bröllopsparet. I och med att nina är svensk så skulle det vara svenskinspererat. Men istället för att allt skulle vara i gult & blått så gjorde vi det lite mer genomtänkt. Att tårtan skulle ha svenska bär och att brudbuketten gick i midsommartema som är jätte svenskt :P För att göra ett så bra arbete som möjligt så har vi sökt en massa sponsorer. Tex. som en fotograf. Mikael Carlsson från din bild ställde upp på en fotografering där jag & sandrorna bar bröllopsklänningar. Det blev mycket lyckat. Vi ville göra detta så proffsigt som möjligt därför sökte vi fler sponsorer som ville sminka oss och göra hår till fotograferingen. Mirre (som även sminkat kenza) ställde upp och sminka en naturlig bröllopslook medan Rebecka fixade håret. 
Bilder från fotograferingen kommer senare! ;)

Stresss!

Har perecis tagit en ibrufen 600ml. Har ont i ryggen så jag inte pallar mer men jag måste!! Har typ jobbat med projektet hela dagen idag förutom när vi åkte hem till vår lärare, käka god mat & sjöng singstar. Det var riktigt mysigt, ville igentligen stanna kvar där längre men var tvungen att ta tåget så jag & sandra kunde fortsätta plugga. Jag kom nästan precis hem men vi har fortfarande lite kvar att göra & jag är dödstrött! Har även en uppgift som jag måste plugga tills i morgon som jag har omprov i. uuuuh! Men måste försöka komma i säng tidigt ikväll för ska upp sjukt tidigt i morgon. Men kikar ni in i morgon middag så ska jag avslöja vad vi jobbat med i några veckor nu! ;)
PUSS :*

bad combination

Usch, detta känns inte bra. Jag känner en stor irritation i kroppen jag tror det är en blandning av PMS & trötthet. Så alla nära & kära kommer kanske få stå ut med en BITCH de kommande dagarna. Men ska försöka sköta mig så gott jag kan!
Nästa station - SÄNGEN!!!


Jag saknar laura!!
hoppas verkligen att vi får umgås i 1½ i sommar (:

Snart är det torsdag...

Så nu är jag hemma från stan. Har somsagt varit på min sista teorikurs på körskolan och han här snubben vi hade igen var riktigt soft, haha! ;D Men fy fan vad det är kallt ute! vart tog det fina vädret vägen? Jag hann lixom njuta en timme igår, för att de andra dagarna har jag haft plugg. men men, snart sommarlov!!
Nu ska jag sätta mig ner och skriva det sista på projektet så man får det klart (:
Nej, nu ska jag hugga in i min macka med äggvita & kaviar, hehe!
Just det jag fick till en bild i dag på mina tänder, ser ni skillnaden?


Det kanske inte syns så mycket på bilden, men tittar man noga så ser man kanske
någon liten skillnad? Men vitare ska det bli! ;)


Dagens outfit, körde lite soft idag.
Kofta - H&M, jeans - Gina (:


På bussen påväg hem från stan så kolla jag på vänner på ipoden, I LOVE IT!! ;D
Men det är så jobbigt att kolla på vänner för att man vill bara skratta rakt ut, men det
ser nog lite tönt ut att sitta och asgarva för sig själv på bussen, hahahaha! ;D

Vill man va fin får man lida pin

Idag har jag & sandra x2 jobbat med projektet, vi kom en bit men är inte riktigt färdiga än. Så i morgon blir det typ råplugg! Ska försöka vara hos sandra typ melln 7 & 8 i morgon.
Har inte mått helt 100 idag :( Har ont i huvudet  & det värker i tänderna. Håller ju på att bleka dom och igårkväll tog mamma jätte mycket blekningsmedel i min skena så idag har det ilat & gjort lite ont, så ikväll får tänderna vila om jag inte tar underkäken förståss. Men nu kan man iallafall de någon liten förändring, ska se om jag får till någon bra bild under dagen så jag kan visa er.
Nej, nu måste jag gå och få lite mat i magen och sen ikväll blir det min sista teorilektion på körskolan
PUSS :*

Australien nästa!

Jag har alltid tyckt att den australiensiska dialekten är så himmlans sexig men idag slog det helt slint i huvudet på mig. Det var när jag kollade på ugly betty. Grant Bowler som spelar connor är bara så himmla sexig & hans röst & dialekt, jag håller på att smälta igenom TV-soffan atlså!! Så nu känns det som att det blir australien nästa för att finna mitt livs kärlek ;)

Grant Buller, är han inte sexig så säg!

Nej, nu ska jag börja tänka på refrängen. Ska gå och göra mina kvällsrutiner nu och sen blir det nog även lite sex and the city. Har även lite sovmorgon i morgon en timme och det gillas! ;)
Synes i morgon, PUSS :*

flipp eller flopp?


Idag kännde jag för att testä på något nytt. Brukar typ aldrig gå med tröja nerstoppad i byxan, bara för att min kropp inte klär i det. Men idag var jag bara tvungen att testa och sen hade jag inte tid att byta. Ska jag vara ärlig så har jag kännt mig obekväm hela dagen. Ni ser själva hur det ser ut på mig.. Jag ser fet ut fast jag igentligen inte är det. Men det är mina 2mil långa höfter och min extremt stora navel som gör en synskadad :( Sen jag var jätte liten så har jag alltid hatat min kropp & haft dåligt självförtroende över min kropp. Men man har sina stunder där man gillar den. & jag har väldigt svårt att inse att mitt kroppsproblem aldrig går att rätta till, tråkigt men sant.. Det ända som jag är nöjd med är nog mina ben & ögonfransar :)

Ni ser själva på bilden att jag inte alls är så glad.
Fast nu har jag studerat bilden lite & jag har mina stunder då jag gillar det och kanske ska testa det igen någon annan dag. Men sen kommer där stunder då jag bara vill såga av höfterna från bilden.




Nej, nu till något gladare! Idag så hade vi betygsnack på engelskan & svenskan. Medans någon fick reda på sitt betyg så kollade vi på grease som gjorde många väldigt uppspelta. Vi hade nästan som sing a long där vi sjöng med, haha! ;D Helt crazy! Alla vill typ ha sommarlov nu!!!!
PUSS :*

God Natt!

Dags för de vanliga kvällsrutinerna 


  • byta kläder
  • borsta tänderna
  • lägga blekmedel i min tandskena och stoppa upp den i flabben..
  • släcka till fiskarna
  • kolla på sex and the city
  • sova sött!



Jag vet att jag skulle gå och lägga mig tidigt ikväll, men jag har faktiskt sovmorgon i morgon så det är lugge! ;)

































Handikappad

Man kan ju säga att min dag började inte helt bra altså. När jag kom till skolan märkte jag att jag var av med mitt liv, min mobil! Så efter första lektionen så fick jag låna en polares mobil för att ringa pappa, tur så hade jag tappat den i bilen påväg in till stan. Men altså man känner sig helt handikappad utan sin mobil, det är helt sinnes!
Förövrigt så har dagen varit rätt så hyffsad. Lämna in mitt psykologi arbete & redovisade engelskan & svenskan som jag tyckte gick helt OK. Vet ni var? Jag blev godkänd i engelska B, är jag glad eller är jag glad?!!! ;D
Efter skolan stack jag, sandra & sandra ner till stan för att plugga lite, men det blev inte så mycket plugg. Eller jo lite men det blev även en sväng på stan när sandra stuckit hem. Jag och sandra fann vars ett par shorts inne på H&M, halva priset vettu! ;) Sen gick vi lite ärenden som blev skit lyckat! ;)  När sandra stuckit hem så gick jag till mammas jobb. Snacka lite med hennes chef och han tyckte att pappa kunde betala min flygbiljett i till mallis, men det tycker typ alla! ;P Stackars pappa, hehe!
Så jävla skönt har inget plugg tills i morgon, men ska ändå försöka komma i säng i tid ikväll. Ska se ifall man kan få tv´n och kolla lite på färjan, det var ett tag sen & ikväll är det sista avsnittet..

 

Idag har jag stolt varit klädd i mitt kan dee - linne & ett par shorts från mango.
Kommer med mer info. senare om hur & var ni kan köpa nästa kollektion
fast då kommer det inte bli på linne utan på oversize tishor ;) hur snyggt som helst!
:*

RSS 2.0