Dissarn

Fy fan vilken dag altså, har typ suttit vad datorn hela dagen när det varit så fint väder ute. Men men.. Det tar jag igen sen! ;) Fann faktiskt en ganska så billig biljett till mallis från den 30/6-17/8 det hade varit najs! ;)
Nej, nu är jag seriöst dödstrött!! så nu ska jag gå och fixa lite blekningsmedel i min tandskena sätta in i flabben och sen ska jag snacka lite med john blund (:
Just det, dissa ju söndagsparty idag, iockmed att jag hade super mycket att göra ikväll :( men får se det på weben sen istället!
PUSS :*

Här kommer några bilder från i går (:

Vi fick låna ia´s nagelack, hur cooolt som helst! Och det stället vi drog till
sen på natten, där var uv ljus så våra naglar var snyggast!
Fast var tvungen att ta bort det precis, kan ju inte komma så till skolan i morgon :P


Älskade söta malin! <3

Nattamaaaaad!! ;D

GG & Daim

 
gossip girl                  &                           daim!


Snart intar jag tv soffan för att kolla på gossip girl.
Ikväll har jag med mig min nya kompis Daim cool breeze ;) , LOVE IT!

Plugg söndag

det är super fint väder ute men jag får sitta inne på mitt rum och plugga :( Håller just på med psykologi, det är rätt så kul, för att man får komma med egna tankar och inte så mycket fakta, det är najs! Men funderar på att gå ut och sova någon timme i solen för att jag är svin trött ;P Har typ sovit 4 timmar i natt & jag måste ju vara pigg till söndags party ikväll ju! ;P
ska se ifall jag kan ragga några bilder av malin sen från igår. Ni måste bara se mina cooola naglar ;)
Jo, en rolig sak! Min blivande körlärare ringde mig idag. Så nu är min första körlektion bokad 10/6 kl. 10.15 ;)
Nej, nu ska jag bara in och se om man kan finna någon flygbiljett till mallis, sökandet pågår!
C ya! :*

Uppe med tuppen!

vad gör jag uppe såhär tidigt en söndag och när jag kom hem typ kl 4 inatt?
Jo, jag har typ 3 arbeten som ska vara inne i morgon. Men jag har turen på min sida att jag redan börjat på alla. Och så typiskt att det alltid ska bli så fint väder när man måste sitta vid datorn & plugga :(

Om gårdagen:
Det var mycket trevliga människor (: Fast dit vi stack senare på kvällen var sådär. Där var ett liveband på stället men de spelade lam musik. Nattamad åt vi iallafall på max & gott var det! ;)

PUSS :*


Ändrade planer!

Idag blir det utgång med malin m.f.


Ikväll går jag klädd i
jeans - cheap monay, linne - gina (typ 2 år gammalt), klackar - din sko.

LYXFÄLLAN!

Jag vet seriöst inte vad jag ska ta mig till nu altså!
När jag jobba på rögle i början på året så rullade det ju in gooa pengar. Och jag har kunnat klara mig fram tills nu. Lxiom man har inte behövt kolla hur mycket pengar på kontot för att man visste att man skulle klara sig och jag hade en stadig ekonomi då jag kunde shoppa när jag ville. Man var så bekväm. Men nu är jag snart nere på 0!! Sommarlåvet narmar sig med stormsteg och jag börjar få panik. Ska ju ner till mallorca nu i 1½ månad, hoppas att jag får ett jobb så jag klarar mig under sommaren & hösten.


Lördag

Efter tio timmars sömn och en lång frulle så sitter jag här. Gick och la mig pretty tidigt igår och kolla på sex and the city, men jag slocknade precis som ett ljus som inte får syre. Jag var så jävla trött!
Idag är det Cykelfest här i bjuv där jag bor. Det är par som cyklar runder till olika hus där någon bjuder på förätt sen cyklar man vidare till någon som har huvudrätten osv. Det brukar vara väldigt uppskattat av mina päron som har varit med i säker mer än 10 år. Idag ska min mamma bjuda på förrätten så jag har hjälpt henne lite, stressad som hon var stackaren ;P
Ikväll kommer kanske sandra på besök, vi ska bara chilla & ta det lungt ;)
Måste även hinna med lite plugg innan idagen passerat förbi, tråkigt men sant!
Höres senare, PUSS :*

Drink fredag!



Mamma kom precis in med en mojito till mig. Hon vet vad som behövs efter en tuff vecka ;)
Förra veckan bjöd hon på en gurk drink, den var verkligen super good! Tror hon hitta den i ica kiriren eller buffé eller något, god var den iallafall! Fast denna mojito drinken är typ gjord på pulver & sprit eller något? Men god va den ;)
Får nog börja döpa fredagarna till drink fredag istället? ;P
Nej, nu är maten snart klar. Ikväll blir det tacos är igentligen inte så sugen på det och inte så hungrig, men äta bör man annars dör man!
SKÅL! :*

Välkommen!



Idag fick denna söta klänningen från LINDEX flytta in i min gerderob!

Så nu har jag äntligen tid & roo att blogga.


Idag hade vi projekt & företanande i skolan. Redovisningen ska ske om en vecka och det kommer bli super bra!
Sen gick jag, sandra & sandra en runda i stan för att gå på ett ärende och sen gick vi in på grand för att plugga lite. Och där kom in 2 män och satte sig. Sandra trodde de var bögar men efter ett tag så slog det mig att det nog var 2 hif spelare.. Jag har ju inte så bra koll på det där, men jag kan inte gå miste om detta för att han är en av dom snygga! ;D Marcus Lantz. sen han som satt mittemot tyckte jag också kännas igen från hif´s hemsida då vi varit där inne och kikat några ggr ;P Men nu när jag kollar så finns han inte där.. Men jag kommer säkert att finna honom någon gång ;)
Iallafall, vi kom en bit på projektet, känns som att det mästa är fixat nu, så att det är bara till att sätta ihop.
Sen idag gick jag & sandra ännu en runda på stan och sen hem. Sen dess har jag kollat på bilder från balen igår, åååh nästa år är det min tur! (: Sen hängde jag med mamma till väla och gjorde henne sällskap, fast vi skulle bara hämta pappa och in på systemet så det var igentligen inte lönt att hänga med, men men..


Dagens outfit
Jeans - cheap monday
blus - soda
Kavaj - Gina tricot

Skåneguidning






Såja, då är jag tillbax efter lite mätthet i både magen & bloggvärlden ;P
Idag så har klassen övat på att guida, så vår lärare hade hyrt en mini buss som vi kunde öva i. Jag var först ut och jag tyckte det gick jätte bra. Jag skulle snacka om Åstorp. Sen körde vi en liten rutt i skåne där var och en hade lite dom fick guida om på vägen. Vi gjorde ett stopp i ystad för att göra en stadsguidning, där jag guida om stadsteatern. Kanske inte så kul, men det måste göras.. När vi åkte förbi en kiosk så pågick där en wallander-inspelning, hur cooolt är inte det? Och sen gick vi även förbi wallander cafeét eller vad det kallas? På hem vägen så gjorde vi ett stopp på swedala outlet, där jag fann ett par skimmrande tights & 2 toppar för under 200:- snacka om kap altså! ;) Sen körde vi igenom malmö & råå när vi skulle hem, vilket var mycket kul! ;D
När vi kommit hem till helsingborg igen så gick jag & snadra x2 till gröningen, men vi vände igen för att det blåste som faaaan! Och sen gick vi till dunkers där alla vackra människor fanns! För er som har lite koll så är det bal i helsingborg ikväll. Vi gick och komentera en massa & fick lite insperation till balen nästa år ;) Men vi gick rätt så fort för att det blåste nästan upp till storm!
Det är så sköönt att jag inte har något jobbigt plugg tills i morgon. Så ska snart sminka av mig och kolla på sex and the city ;)
Idag använde jag min nya skjorta från Gina som jag fynda i veckan & ett par tights till det. Håret var vofflat & uppsatt i en knut. Fast håret blev lite spretigt efter all blåst som jag varit med om idag ;P & väskan kommer från en marknad på mallorca som jag fynda i höstas. Typ 240:- för äkta läder, ingen dålig affär det ;P


PUSS :*

Blåsigt värre!

Nej, jag har inte blåst bort ;P
Kom nästan precis hem från dagens äventyr.
Mer om det senare. För att nu ska jag läsa bloggar & käka lite så jag får lite energi till att skriva om dagen som vatit.
Jag lovar att det vill ni inte missa! ;)
PUSS :*

Har haft en toppen dag!!!

Heeeey!
Har alla haft den bra idag idag? Det har jag iallafall, den har varit fullspäckad men TOPPEN! ;) Tyvärr så kan jag inte avslöja vad jag har pysslat med, men hänger ni kvar i bloggen så kommer ni få veta det nästa helg & jag lovar att ni kommer bli impade! ;)
Efter hemligheten så spran jag nästan till körskolan för att hinna med att gå på min näst sista teorilektion, jippie! ;) Har typ bara käkat 2½ fralla idag, är lite hungrig men känner inte att jag har tid för att äta något. Måste fixa lite med mitt guide manus. För att i morgon åker klassen på en skåneresa där vi ska göra en buss guidning & senare en stadsguidning i Ystad. Efter det ska jag & sandra kolla på alla finklädda i helsingborg för att i morgon är det bal!! (:  

Just det, kommer ni ihåg min klänning från style by stars med hål i? det hade skett under transporten så de skicka en ny. Jag gillar den sådär.. men men, var den billig så var den ;P
Man ser så bred ut i den, men det är bara för att där är fickor i den...

TOP SECRET!

Nu sticker jag iväg för att jobba med projektet hela dagen & senare ikväll måste jag även hinna med att gå på teorikursen på körskolan. Så kan tippa på att jag är hemma runt 8 ikväll.



PUSS :*

kvällsuppdatering

Goderafton, nu är jag tillnax igen såhär på kvällsstråket ;P
Det regnar & åskar och jag hatar det :( Jag har faktiskt respekt för åska så jag vågar knappt använda kranen för att jag har sett grejer på discovery channel där blixten kommit in i en ledning och ut i vattenkranen där någon höll på, uuuh så läskigt!
Iallafall, idag var där en politiker i skolan som snacka om EU. Han var verkligen jätte intressant att lyssna på! Nästa vecka ska jag försöka att bli lite mer insatt så jag kan gå och förtidsrösta ;P
Efter skolan så åkte jag och mamma till hyllinge för att gå på maxi. Så när vi stannat bilen så mamma bara, nej nu ska vi gå på familia. Jag bara jaha?! Sen gick vi in på maxi och handla vad vi skulle. När jag kom hem så börja jag plugga svenska. Ska redovisa om Walt Disney i mellan 5-10 min på måndag typ utan stödord, jag kommer att dööö! Men men, och sen har jag skrivit lite på mitt guide manus som är på torsdag, dööööda mig igen!!
Mamma tog precis ett avtryck på mig i under & överkäke, ska ju bleka mina tänder snart, wiiihoooo! Lovar att ni ska få en före & efter bild senare ;)
Nej, nu ska jag slita mig och fixa till mig lite, raka benen, noppa ögonbrynen & smörja in mig i brun utan sol.
PUSS :*

Just det!! Jag lova ju att ladda upp lite bilder innan idag, enjoy! ;)


Mitt snygga linne jag vann!!
Sitter perfekt, fast jag hatar mina feeeeeta höfter!! :(


Snyggve skjortan jag fynda idag på Gina!
Jag lovar att ni kommer se mer av den senare i sommar.
I <3 SALE!!

:S

Jag blir helt trött i skallen!
ses ikväll när jag pluggat färdigt, då ska ni få se dagens köp & linnet jag vann.
Blev aldrig en bild igår, men kanske har turen på min sida ikväll?
PUSS :*


Måndags mys!

Pheeew, jag cykla som en dåre hem för att vara hemma till 19.30 då de sänder solsting & snedsprång på TV 4. Haha, jag bara älskar det! Tycker det är så mysigt när hela familjen sitter bänkad framför tv´n och skrattar ihjäl sig! ;D
Nu är det reklam så nu ska jag gå och ta min ben & jerrys som står så fint i frysen och äta den med kärlek!! (:



Ce Ya!

Nu slänger jag på mig kavajen & gladiatorsandalerna för att cykla till ett möte.

Stress

Usch, vad är det som händer? Jag börjar bli riktigt rädd. Har ju varit fri från skolan sen en vecka tillbax och direkt när jag kommer till skolan slår hjärtat extra slag och jag känner mig stressad till max, jätte jobbigt. Men jag vet vaktiskt inte vad det beror på? Allt ljud som går i korridoren, eller att man har så mycket att tänka på innan sommarlovet?
Idag hade vi bara svenska då jag & sandra x2 jobba lite med vårt projekt. Ska lixom **** på onsdag så idag ringde vi runder för att få allt bekräftat ;)
Nej, nu tuta precis micron hoppas min lassange e varm nog.

Förresten fick mitt linne idag som jag vann hos Kan Dee. Bild kommer senare ikväll!
PUSS :*

Vilken morgon!

Jag som skulle hinna plugga lite, glöm det!
När jag duschat fick jag ett mess från telenor på hur mycket min mobil räkning låg på denna månaden. Och igår så beställde jag tjänsten messa fritt som ni säkert alla redan känner till. 5000 mess för 99:-/mån. Så hade de dragit 99:- när jag bara haft det i några timmar för att min förfallodag eller vad man ska säga är den 24 varje månad. Så jag ringde upp kundtjänst och fråga va fan dom häll på med, men där var ju bara en sketen telefonsvarare hela tiden och sen hamna jag 15 min i kö, så jag la på. Men tur så har telenor en chatt som man kan chatta med kundtjänst, har gjort det nu några ggr. Och vi hade en intensiv konversation, arg som jag var. Men tydligen så betalar man i förskott, äsch jag fattar inte. Men ska nog säga upp mitt abonemang när det går ut, typ om ett år ;S Men men.. Får de ifall det blir bättre för att man blir ju fan helt ruinerad!!
Just nu sitter jag och käkar frukost här framför datorn, bussen går lite över 11 så kan käka i typ 10 min till så att man slipper kasta i sig maten. Men jag känner mig ändå stressad.
Men vi ses sen när jag kommer hem, när det nu blir? ;P
PUSS :*


I denna miljön käkar jag frulle idag.
Mackor med philadelphia, skinka & västkustsallad, mmmm!
 

När min starbucks mugg är i disken så får jag använda
 min hello kitty mugg istället ;)


Dagens outfit, hallå du glade!!
Top & kavaj - H&M
Jeans - ceap monday
Hello kittt skor - Sanrio, köpta i palma! (:

Mjukstart

Godermorgon allihopa!
Sov lite halvtaskigt i natt, så jag bestämde mig för att ta lite sovmorgon & en liten mjukstart på veckan. Har lixom varit ledig sen i tisdags. Men jag råkade visst sova lite för länge.. Så jag tror nog att jag sticker till skolan efter lunch istället och pluggar lite här hemifrån.
Nu ska jag nog hoppa in i duschen så att jag har det avklarat iallafall. Och sen får det bli en stor kopp kaffe!
PUSS :*

SÖNDAGSPARTY!

Minuterna tickade förbi och jag blev mer & mer iriterad! Typ 21.03 gick jag ut till tv´n och då var den ledig, PRISA GUDARNA! Så nu har jag suttit & lungnat ner mig framför söndagsparty & käkat Ben & Jerry´s new york super fudge chunk. Tänkte när man ändå kollar på ett program live från NYC kan man vell ta den glassen ;)
Faaaan, vad jag älskar Carolina! Men jag fattar inte varför hon ska sminka sig så mycket när hon redan är så naturligt söt!
Nej, nu börjar det nog snart igen!
C Ya!! :*

 

#¤&@*?%!!

Gaaaah, jag är så förbannad just nu! eller har varit det i någon timme. Bara för att jag alltid kollar på gossip girl & söndagsparty var söndag och syrran är uttråkad så vill hon ha TV´n. Men hon har den lixom alltid! Och jag har sett fram emot söndagsparty hela veckan för att carolina gynning ska komma också har jag varit och köpt ben & jerrys för 44:- för att jag skulle äta det när jag kolla på Tv kl. 9, men nej då?! Så nu är jag så jävla förbannad!!!!!!! Nu ska jag sätta ribban högt! Hon ska inte få låna min plattång eller något annat som är mitt! Bara om hon låter mig få se på söndagsparty! Altså jag kan spricka vilken sekund som helst! Fattar ni då hur jävla arg jag är?! Det är nästan på gränsen till gråt altså!!!!
Faaaaaaaaaaaan, vill bara flytta hemifrån så man kan få ha allt för sig själv!!
Jag har fortfarande hopp för en lyckad söndagskväll, men jag börjar undra?!
HEJ DÅÅ!

Saturday night!










Som ni ser på bilderna så hade jag sjukt kul igår! Malin cykla hit och tog med sig några öl och sen kom alex också! ;D Vi satt i köket med mamma och snacka hela kvällen och skratta som fan! Vi gick in till skolan lite senare för att få lite frisk luft. Vi gunga och snacka & skratta ännu mer! När vi kom hem igen så var åb & malin hungriga så jag värmde upp lite lassange & pirog till dom. Runt 3 tiden gick vi och la oss. Jag och malin  delade på en 90 säng, haha!  Men sen när Åb stuckit och jobbat så krvla jag upp i min säng. Jag och malin vakna igen vid 12 tiden, så himmla skönt!
Usch, jag måste verkligen skärpa mig och inte dricka allt för ofta. Lixom det är 3 ggr inom 10 dagar typ, inte bra! Men nu ska jag hålla mig till den 5 juni ;)
Nej, nu ska jag gå och fräscha upp mig lite och sen måste jag plugga :(
(där finns även en film om när jag öppnar en ölburk, kanske kan ladda upp den sen? ;D)
PUSS :*


Hemma träning



Idag tog jag en liten paus i pluggandet. Jag startade sex and the city och tränade lite! (: Igår fick jag hem ett träningsband & en roterande platta som man ska stå på och vrida på överkroppen men det är helt omöjligt så jag vrider på underkroppen och hjälper till med armarna, ser hel dumt ut, men det är kul! ;D Dessa skakerna kommer från oriflame 99:-/st. Men det bandet är ju sjukt bra! Man kan använda de till en massa övningar. Det jag känner att jag behöver träna är mage & armarna. Lixom det är helt perfekt att träna till ett sex and the city avsnitt för att det varar typ 25 min eller nått? Så nu har jag intalat mig själv att jag ska träna minst ett sex and the city avsnitt om dagen ;)  
Jag är snart klar med mitt guidemanus ska bara renskriva det lite.
Vad som händer ikväll är bara gudarna som vet (billigt talat) Kanske är med några polare ikväll, men vi får se ;)


Efter det hårda träningspasset så slängde jag på mig det här
Sönderklippta levis jeans & ett  urgammalt litte.
Fast när jag kom ut så var det snor kallt så jag sprang in igen ;P
 PUSS :*

Hur säger du?

så, typ 3 timmar senare så har jag sammanfattat lite historia om Ystads stadsteater. Det tog lite tid för att jag varva pluggandet med bloglovin, det är så jag pluggar bäst! ;) + att jag var tvungen att starta om datorn så då passa jag på att göra en liten makeover i mitt rum, jag flyttade sängen ;D
Var precis och gjorde mig en smuutie, som jag säger. Alla blir så sura när jag säger det, men det är bara för att det är så jobbigt och säga smoothie ni vet det typiska engelska th, haha! Vilka problem man har ibland altså! Det fick bli en hallon smoothie iallafall, kiwin kändes inte så frisk :P Men det jobbiga med att göra smuuite på frysta hallon är det typ blir som sorbet, jätte jobbigt :( men det börjar smälta lute nu iallafall.
Nej, nu ska jag skriva lite om åstorp!
PUSS :*


Hur säger du?
Smootihe eller smuutie ;P

Godermorgon!

Igår gick jag och la mig hyffsat i tid, runt 12 tiden och kolla lite på sex and the city och sen slockna jag. Jag ställde mobilen till kl 10 men jag snooza lite, det är ju ändå helg! ;) Fattar ni hur glad jag är att det bara är lördag idag. Det känns fan som söndag men tacka gudarna för att det somsagt baar är lördag idag! Jag var precis i köket och fyllde min starbucks mugg med kaffe, är inte så hungrig just nu så jag får börja med det! ;)
Nu ska jag sätta mig ner och göra en spellista & göra klart mitt guidmanus, det är mitt mål för dagen!
Höres sen!
PUSS :*


Trevliga fredag!

 bild sen i fredags



Somsagt, idag så mötte jag upp sandra utanför espressohouse på kullagatan. Vi gick in men de hade inget eluttag som jag behövde till laptopen. Så vi gick till waynes för att vi älskar deras uteservering. Men sen kom vi på att där är så satans dyrt, så vi stack till espressohouse i norra hamnen istället. Vi tog vars en filt och satte oss på uteserveringen & sket i den satans laptopen ;P När jag och sandra satt och snacka så blev vi fotade av några jävla papparazzis, att man aldrig får vara i fred, ååååh!! ;D När vi snick-snackat & pluggat så gick vi en sväng på stan. Jag behövde gå ett ärende på telenor och sen gick vi in en sväng på gina där jag fynda ett par softish jeans. Har typ gått i dom hela tiden sen jag kom hem, de är hur sköna som helst. Lixom 99:- är det inte ett fynd så säg!! ;) Innan vi gick till knutan så kolla vi på stilletto run som glamor hade anordnat. Sandra tyckte jag skulle vara med, men jag hoppa det!

Ikväll är det plugg som gäller, som ni ser så har jag ändrat header, vad tycks? ;) Jag var så trött på den andra, så nu får vi se hur länge jag har denna. Nej, nu måste jag komma igång med mitt guide manus. Ska guida på torsdag men mer om det senare!!
PUSS :*

Lady GaGa - Poker Face (Acoustic - Live)



Kan man bli annat än glad? (:

Gårdagens äventyr

ja, det var såhär att jag tog bussen till billesholm för att småfesta lite med mina polare. Det var fest i parken & vi ville dit men lixom 120:- är lite saftigt!! Men där var ju ändå ett live band. Vi hade skit kul förra året när vi va där så vi stack tid igår också iallafall. Men jag betalade bara halva mitt inträde för att en kompis var snäll och pröjsa mig! ;D När vi väl kom in så träffa man en massa folk som man inte sett på jätte länge. Det var värsta gympasset, vi dansade natten lång tills dom stängde kl 1. Fast ingen ville att livebandet skulle sluta så alla bara en gång till, och alla bara dansade röven av sig! ;D
Sen kom ju problemet när det var dags att dra sig hemmåt.. Min sista buss gick 23.45, lixom det var kört för länge sen. Så jag och några skulle igentligen gå hem till bjuv, men vi fick sjute istället. Så påväg hem så var det jag & 3 killar, fan vad kul jag hade! Jag känner dom typ inte vet typ bara vem de är och han ena visste vem jag var och vilket hus jag bodde i, helt crazy! Hahaha! Jag kom gem tillslut iallafall med andra ord! ;D
Jag hade tyvärr inte med min kamera men där dyker säkert upp någon bild under dagarna som kommer ;P

In mot stan

Goddagens!
Ska dra in till stan (hbg) nu. Ska möta upp sandra på espresso house så ska vi plugga lite där. 
Uppdatering om gårdagens äventyr kommer senare under dagen!
Nej, nu måste jag rusa så jag inte missar tåget!
PUSS :*  

live from billesholm

Ikväll är jag i billesholm och småfestar lite!! (:
Ses i morgon!
 PUSS :*

Sommarvärme!

Vilket väder vi har det här nere i skåne idag, helt underbart!
Inatt har jag sovit lite halvtaskit, men det tog jag igen i morse då jag vakan vid hlav 11 typ. Sen har jag legat ute i solen och pluggat lite. Har försökt göra det som går att göra utan datorn. Det är sånt som är så jobbigt med arbeten att de alltid ska vara inlämnade datorskrivet. & sen känner jag att det inte är så lönt att först skriva det för hand och sen på datorn, men det är nog så jag får jobba idag. För att jag protesterar att sitta inne när vi har så fint väder! & det är inte så smidigt att plocka ut laptopen heller för att man ser nästan ingenting på skärmen, men men..
Nej, nu ska jag dra ut igen och se vad jag kan plugga med här näst (:
PUSS på er sålänge! :*

goo girl!

Godkväll alla muntergökar! ;D
Kan ni tänka er, jag har faktiskt tagit mig i kragen idag och pluggat lite psykologi. Men sen sa det stopp för att jag fatta typ ingenting ;S Får fortsätta mer i morgon. Jag vill bara dö var gång jag tänker på hur mycket jag har i skolan just nu. Så i morgon ska jag plugga röven av mig för att sen på kvällen ska jag träffa några polare & i helgen ska jag försöka vara en riktig pluggis och plugga hela tiden. Varför måste alla lärare lägga allt i slutet?
Ska iallafall gå och lägga mig nu så jag inte sover bort dagen i morgon då jag ska göra klart iallafall ett arbete! Wooow, vilka höga krav jag ställer på mig själv! Men jag måste verkligen kämpa & skärpa mig riktigt nu!
PUSS & god natt! :*


Kolla så duktig jag är! pluggar, dricker kaffe & ser allmänt sleden ut! ;D
Men tycker ni inte jag ser brunare ut än vanligt? Jag använer mig just
nu av åhlens egna brun utan sol. Den luktar inte så illa och det går inte
att bli missnöjd med sitt ressultat! ;)

JAG VANN!

Tack så himmlans mycket Kan Dee!!
Detta är typ första gången jag vinner någonting, okej jag har ju vunnit på triss och sont men ett sånt här ursnyggt linne har jag aldrig vunnit förrut. Jag tror säkert att det finns en massa fina människor där ute som är super avis på mig nu. Men det skiter jag i för att det var jag som vann! Fattar ni hur jävla stålt & glad jag är just nu?! Nej, tänkte väll det ;P
Tack ännu en gång Kan dee!








 


Onsdag?

Tjena snyggingar!
Idag har jag bara tagit det lungt, rakat benen & kollat på ellen. Var gång jag kollar på hennes show så stängs allt runtomkring och hela jag är nästan i burbank och kollar pådet live, helt sinnes!! ;D
Somsagt så är jag ledig idag igen, är så rastlös men måste plugga så får vell sätta igång snart men man måste faktiskt också njuta lite av sin ledighet ;)
Idag har jag även kollat på flygbiljetter till mallorca i sommar. Snacka med Laura igår och hur söt är inte hon? Jag frågade henne vad hon skulle göra i sommar så don bara, vara med dig! Jag bara älskar den bruden altså!!
Nej, nu ska jag ta min starbucks mugg och fylla den med kaffe sen blir det till att skicka lite mail och så..


Dagens softish outfit ;)
också lilla toffsen på sne.
Idag kallar mamma mig för lilla my, haha! ;D

KAN DEE

Jag har följt en mycket speciellt blogg nu ett bra tag. Det är en tjej som ritar så sjukt bra & jag är såååå avundjuk på henne att hon har den talangen, du kan vell dela med dig lite? ;P Denna underbara tjejen kallar sig för KAN DEE! Jag börja följa bloggen några veckor innan hon slog igenom riktigt stor & jag blev jätte glad för hennes skull. Nu så ritar hon underbart snygga teckningar och sen trycker hon dom på linnen. Jag har funderat på att beställa men en fattig student som jag är så är jag så himmlans snål. Men just nu så lottar hon ut en av sinna snyggaste linnen och jag vill såååååå jätte gärna vinna detta underbart snygga linnet. Jag tycker det var lite fräckt en gång för att hon har designat för LINDEX då dom hade kanpanjen rosa bandet. Kan dee vann och hon gjorde en grymt snygg tee som jag såg någon bära i helsingborg för några månader sedan. Det första jag tänkte var, guuud där är ju den tee´n som kan dee har designat och jag följer hennes blogg. Hur coolt är inte det?
Och detta linnet ni ser på bilden är ett av de många snygga linnen hon gjort. Hade jag haft råd så hade jag lätt köpt detta. Men när jag såg att hon lottade ut detta så var jag bara tvungen att vara med och tävla! & linnena ser helt grymt sköna ut!
De nedersta linnena är de hon säljer nu 250:- styck inkl. frakt.
Innan jag dör ska jag iallafall ha ett linne från Kan Dee! Jag känner på mig att hon kommer träna stora pengar i framtiden, det var den första tanken jag hade. Jag tycker att hon kan ta sin tig och försöka starta ett eget litet företag eller försöka sälja sina kläder i butiker runt om i landet. Fast hon säljer faktiskt några av hennes linnen i västerås i en butik där, hur coolt som helst!
Som sagt klicka in på Kan Dee & var med från början för sen kommer hon bli en mycket stor betydelsefull person!
PUSS på dig :*






Kolla in denna snygga & talangfulla bruden!
Lägg henne på minnet för att en dag kommer hon slå igenom och bli stor!!!

I´m back!!

Hey, det var ett tag sen!
Som ni ser så har jag inte bloggat på några dagar & det beror på att jag har så satans mycket jag håller på att göra just nu. Har jätte många arbeten och sont som ska vara inne om några veckor. Lixom alla lärare lägger allt i slutet. Men iallafall nu ska vi inte tänka på skolan när jag ledig idag, onsdag, torsdag, fredag, lördag & söndag ;)
Så igår efter skolan så följde jag med sandra hem till sig. Men föst så gick vi en runda i helsingborg för att vi behövde gå några ärende. Jag behövde tex. gå på banken. Nu när jag är 18 så behöver jag ha en internet-dosa så att jag kan betala räkningar & allmänt ha koll på mina pengar utan att behöva gå till en bank automat. Vi fick oss ett gott skratt där inne iallafall ;D Där var 2st diskar eller vad man ska säga. Vid en stod en sjukt snygg man och i den andra en tjej. Vi ville komma till mannen men vi kom till tjejen istället & tur var vell det! För att när jag skulle säga min e-mail adress så bröt det ut helt altså. Min e-mail är ju blondinen....... och då börja sandra asgarva, jag med och sen hon i disken också, haha! Folk undra nog vad vi höll på med ;D
Hemma hos sandra skulle vi igentligen plugga lite och jobba med vårt projekt men det gick sådär :P Istället så var vi på besök hos hennes mormor & morfar och sen körde vi och handla och kolla på färjan och käka (;

Idag vakna vi vid 10 fast vi gick inte upp förräns lite senare för att vi var lite lata ;P  Men när vi väl kom igång så ringde vi runder lite och ja.. :P
Ikväll har jag varit på körskolan & vatt på min tredje teorikurs. Jag tänkte sluta gå på torsdagar för att jag gillar inte han som håller i kursen så hon som skulle hålla i kursen idag var sjuk så han som jag brukar ha fick hoppa in, aaah! Men det var faktiskt mycket roligare idag. Det var en roligare grupp och vi var inte så många också satte sig en riktigt snygg kille brevid mig. Så när vi skulle skriva upp våra namn så kolla jag ju såklart vad han hette, haha! Men elin då!! :x
När jag kom hem blev det ugly betty har inte sett det på ap-länge men man kommer snabbt in i det (:
Nu ska jag bara kolla lite på bloglovin har inte varit inne där på flera dagar så att det är proppfullt! Jag borde igentligen skämmas men det gör jag inte. Får radera alla inlägg och börja om på 0 igen ;)
Sen ska jag nog kolla lite på sex and the city!
PUSS :*


helgen i bilder












Tack för en mycket fin, rolig & underbar kväll! Tack även för alla fina presenter! Jag fick, pengar, smycken, trisslotter där jag vann 50:- (: , 3000:- på ikea som jag ska köpa säng för, sex and the city boxen gav jag mig själv, haha! & sist men inte minst så fick jag en tandblekning utav mamma :] Snacka om vad glad jag blev! Har lixom tjatat på henne att jag vill ha men så hon bara vi gör inte det förrens pasienterna är 25 år. Fast jag fick en ändå (min mamma är tandsköterska) Så nu kan alla slänga sig i väggen då jag kommer få ett riktigt fint hollywood smile ;)


18 år idag!!!

Wiiiihoooooooo, idag fyller jag 18!!!!! ;D
Presenter jag fått får ni veta mer om i morgon för att snart kommer mina polare och då ska vi ha förfest och sen sticker några in till stan, dom som känner för det. Faaaan vad kul jag ska ha ikväll. Kameran ska lätt följa med, denna dagen ska fyllas med bra minnen & bilder ;)

Jo förresten, jag slutade tidigt idag så var hemma vid 11 tiden så då övningskörde jag till väla med mamma & mormor. Där fann jag ett par ur snygga skor som fick följa med mig hem och de ska även få följa med mig ut ikväll ;)

Say hello to my new bejbis ;)

Blandade kännslor

Guuud altså vad jag har mått konstigt idag. På förmiddagen var jag helt deppig och helt gråtfärdig, ville bara sätta mig ner och gråta floder! Men jag höll masken och skullde att det var pga. min 18års kris, hahahah! ;D Men sen frammåt dagen blev det mycket bättre ;)  Vi var på möte som gick hur bra som helst och personen var hur gullig som helst och körde oss tillbax till stan för att det ösregna typ. Sen satte jag & sandra x2 på gammla waynes för att plugga. Sen gick jag in på åhlens och testa bikinin jag önskar mig & sen gick jag upp till mamma. Snackade lite med hennes chef om i sommar. Har ju sökt jobb på mallorca så ska se ifall jag får något?! Fast mammas chef tycker att jag ska ta chansen och bara sticka ner där spontant och söka jobb. Så varför inte efter midsommar, eller före?! Måste ju tjäna pengar. Sen stack jag till körskolan för att gå på min andra teorilektion. Ska aldrig mer gå på torsdagar för att den gubben är så seeeeeeg! :(
OJ! är klockan redan över 10? Tiden bara springer iväg. Men jag ska nog snart gå och lägga mig så jag pallar med morgondagen! ;) Först är det skola, sen hem och städa rummet, fixa till sig, förferre hemma hos mig och sen bär det in till helsingborg ;D Just  nu är jag pepp till tusen och hoppas att ingen förstör min födelsedag!!
Usch, mår lite konstigt just nu, är helt varm om kinderna, jag fryser och mår lite illa. Syrran trodde att det berodde på att jag var nervös. Men det tror inte jag. Har typ inte ätit något idag så saknar typ näring eller nått. Men ska ändå gå och lägga mig nu snart. Så hoppas det går över!!!!
PUSS :*


IMORGON FYLLER JAG 18, SKÅÅÅÅL!
just det, får inte glömma att lägga min present som jag köpt till
mig själv under sängen innan jag gå och lägger mig.
Så det bara är till att plocka fram den och lägga den bland de andra, haha! ;D

Faddergala

Hey hey!
Det blev en mycket trevlig kväll. Var ju på faddergala som min gamla skola brukar ha varje år. Då elever frå uppträda och sammla in pengar till skolans fadderbarn. Det var super kul att träffa gammla lärare & klasskompisar igen (:
Nej, nu måste jag trycka ner näsan i mina papper och plugga lite på provet som vi har i morgon, wuuupps!!
PUSS :*

Önskelista



Önskar mig igentligen mycket mer men jag vill inte trötta ut er


Krävande onsdag







Pheeeew, vilken dag altså och den är inte slut än.. Idag fick vi sluta 11 i skolan, sköönt! När vi skulle ta oss till knutan så funkade inte mitt bussbort.. Sen rusade jag till körskolan för att hämta ut min internet-kod och önksade körlärare. Sen var det till att rusa ner till stan igen för att gå på synundersökning. Jag gick igenom parken vid kärnan. Vid kärnan så var där mångs skolungar, så mysigt. När jag skulle gå ner från terasstrapperna så stod ungarna och försökte slänga knäckebröd på mig men jag klarade mig, pheeew! ;P Det gick bra på synundersökningen. Hade inget fel, eller jo ett litet brytningsfel men det gjorde inget. Sköööönt att jag slipper glasögon, passar inte i det ändå ;P Efter synundersökningen gick jag in på skånetrafiken för att kolla ifall mitt busskort var avmagnitiserat, japp det var det, grait?! Så det var till att ta tåget hem och in på komunhuset för att få ett nytt kort. Jag kom typ 12.35 typ.. Så var dom på lunch fast de börja igen 12.45 fast hon som hade hand om busskorten kom inte förräns kl 13.00 så det var bara till att vänta. Jag fick mitt busskort och sen sprang jag hem nästan, ville bara hem. I brevlådan låg min klänning och jag var överlycklig. Min veckorevyn som jag beställde från kenzas blogg förra veckan kom idag och även en H&M kattalog. När jag rivit upp påsen med klänningen så var där något konstigt märke på tyget, där fram. Så skulle jag ta på mig klänningen så var där även ett brännhål på baksidan, altså så ska det fan inte gå till!! Jag var skitsur!! Men tyckte inte att klänningen satt så snyggt, den ser inte alls ut så som på bilden :S Så det var nog bra att den var sönder.
Efter det lilla dramat så rotade jag här hemma efter mat. Det ända jag kunde finna var wokgränsaker och nudlar så det fick bli woook. Så nu är jag typ jävligt mätt & super trött. Men vila har jag absolut inte tid med :( Har prov i morgon och ikväll ska jag iväg på ett event som min gammla skola har. Men ska inte stanna så länge iockmed att jag har prov i morgon. Vill bara dit lite snabbt för att träffa folk ;)
Nej, nu måste jag verkligen sätta igång med att plugga!
PUSS :*

picture time!

Så nu har jag huinnit och äta mig mätt & pluggat lite. Svarade på några frågor om lissabonfördraget, fattar typ noll men jaja ;P Just nu sitter jag och lyssnar på as grym musik från youtube. En massa techno remixer, just nu är det christina aguilera - genie in a bottle. En sån gammal goding lixom!  ;) Måste ha lite sånna 90tals låtar tills fredag då det blir party!! :]
Nu ska ni få se vad jag jag fann för något cooolt idag + lite andra bilder från dagen som susat förbi, enjoy!!

Denna ska tydligen vara superbra!! Ska smörja in mig ikväll.
Den kostar igentligen 80:- fast Åhlens hade kampanj så jag fick den för 49:-


Denna söta & extremt stora hello kitty bag fann jag inne på netto! (:


Den otroligt balla spegeln jag fann på H&M igår (:


Pink lady?
Ja, du såg fel. Detta är bara min söta mamma som jag tycker ser lite cool
ut idag. Så hon får stå för dagens outfit (: Idag går hon klädd i en cericerosa
kjol från lindex som hon köpte förra sommaren, linne - H&M, tights - gina säkert?
Sen den söta rosa koftan vet jag faktiskt inte vart den kommer ifrån.
Till råga på allt så sitter hon och målar sina tånaglar i cericerosa nagelack från oriflame (:


Det var allt för mig sålänge. Stay tooned då min önskelista kanske dyker upp? ;)
PUSS :*

vart är min klänning?!

jag som trodde att min klänning skulle komma idag, nej dåå!! Jag vill ha den nuuu och se hur den sitter på mig! (:
Nej, nu är maten snart klar. Mamma håller på att göra bakadpotatis & kycklig.
När jag käkat ska ni får se dagens köp! ;)
PUSS :* 






     
                                                                                                                                 Vart är du min sköna?

Tjena snyggingar!

Idag fick vi sluta lite tidigare i skolan för att vi var trötta, haha!  Älskar att driva med lärare, speciellt han här för att han älskar vår klass! ;D Sen blev det väla med syrran. Jag blev en sminkspegel, rouge & 2skosulor rikare, haha! ;D Kan ni tänka er att jag stod och valde mellan en hello kitty sminkspegel & en med leopardmönster och det blev den med leopadmönstret. Blev nästan lite rädd för mig själv, haha! Sen körde jag och syrran hem och till konditoriet i byn där vi bor. Jag beställde en smarrig tårta och en rolig text, men det får ni se på lördag vad som står på tårtan, mohahahah! ;D
jaaa, sen har jag varit iväg och jobbat en timme, sköönt att  det var sista inneträningen nu så att man har fria måndagar & lördagar, wiihooo! (:
Oh hjälp nu börjar färgan om man får lov att kolla på det?! Någon kanske okkuperar tv´n med något annat, men jag ska vinna fighten.
PUSS :*

Måndag

Jag tycker på senaste tiden så har jag haft väldigt svårt för att gå upp när mobilalarmet ringer på morgonen. Men sen tänker jag att jag måste gå upp för att annars så måste jag stressa ihjäl mig & jag pallar inte sånt. Idag tog mamma bussen med mig för att hon inte palla köra till jobb. Vi tog den tidiga bussen för att slippa proppfyllda bussar. Så jag var typ inne på skolan typ 15 min innan jag börja..

Har precis haft spanska och nu sitter jag här i bibblan och jobbar med ett psykologiarbete som ska vara klart om några veckor. Läraren har säppt oss nu i några veckor för att jobba på egen ort, men jag vill inte missa spanskan typ var vecka så jag kan lika bra sitta här och jobba i skolan så att jag får någonting gjort, jag tycker att jag är duktigt :P Men jag kan tänka mig att resten av klassen tar sovmorgon idag, hehe!


Efter skolan så kommer syrran och hämtar upp mig sen ska vi göra Väla. Har några saker jag måste inhandla innan fredag så varför inte göra det i början på veckan så att man har det gjort.

På handlelistan står, rouge, brun utan sol & hälglappsskydd. Har ett par skor som glappar i hälen och ska jag då ha dom på fredag så kommer det bli knasigt om jag ska dansa, så jag behöver ett stadigt grepp! ;)

Nej nu måste jag återgå till psykologin

Ce Ya!

PUSS :*


Söndags eftermiddag


Snygga jag och mamma är eller?
pallar inte att det ska blåsa så satans mycket..


Vilken eftermiddag altså. Jag övningskörde in till helsingborg för att lämna av pappa på knutan för att han skulle resa till schweiz & jobba i några dagar och sen vidare till malta. Han kommer typ hem på fredag natt, så han är tyvärr inte hemma på min födelsedag :( Men men ska ändå ha vuxenkalaset på lördagen istället ;P Iallafall, när jag och mamma lämnat av pappa så övningskörde jag vidare med mamma. Det slutade med att vi hamnade i råå´s hamn och tog varsin glass, muuuums!! Men snacka om vad det blåste så vi käka jätte snabbt och sen tillbax till bilen igen. Sen körde vi en jätte lång runda för att sedan köra hem till mormor och lämna hennes bil. Sen satt vi där och snacka ett tag och jag satt och kolla i en ur & penn tidning som mormor fått med påsten. Jag vill ha ett halsband som finns där, det kostar 198:- och jag älskar det!! När vi kom hem så kollade jag och mamma lite på tv och sen lagade vi lite kvällsmat, korv med bröd. Fast jag försökte nyttiga till det lite och linda in korven i salladen. Det blev gott men det gick inte så värst bra. Sen blev jag utskrattad för att det fastnade en salladsbit på min tand och inte ville gå bort, haha! ;D
Nu har jag precis kollat klart på Söndagsparty, älskar typ det programet!! Ska typ bara lägga fram vilka kläder jag ska ha i morgon, packa väskan och sen blir det sängen dirr!
PUSS :*

vart ska jag börja?

Ja, det är frågan?! Det känns som att jag har 1000 olika saker jag måste göra. Men jag börjar med 2 saker denna söndag och det är att börja på mitt guidemanus eller rensa gadroben & mina byrolåder. Jag tror nog att jag börjar med kläderna för att gadroben & lådorna är proppfulla så jag har fått tagit hjälp av mitt golv. Just det jag har ju också en säck med sommarkläder som ska in i garderoben, pheeew! Jag får nog skynda mig i såfall för att maten är snart klar och sen ska jag övningsköra.
Just det, jag glömde ju att säga att jag blev klar med mitt svenska arbete och jag blev rätt så nöjd ;) Inte bara över arbetet men att jag gjorde det så på morgonen. Se nu, nu kan jag hitta på mycket mer under dagen. Tror nog att det kommer bli min nya pluggteknik ;) Jag gjorde även en smoothie till frukost päron & kiwi men det var ingen hit måste jag säga. Tror att det var päronet som förstörde hela, men den slank ner iallafall.
Nej, nu kallar gadroben. Höres sen!
PUSS :*

Godermorgon!

Idag är jag uppe med tuppen. Vaknade till pokerface idag för att mamma hade glömt stänga av sitt alarm på mobilen, haha! Så jag tänkte att jag kliver upp och gör klart denna jäla svenskan. För att jag har lite jag måste göra idag. Och det är lika bra att göra det när man har ork till det.

Såhär der det typ ut framför mig just nu. Behöver jag städa eller? Svar; ja! Så nu ska jag klicka upp itunes och spela lite musik. Och dricka mitt kaffe så jag vaknar till, höhö!
PUSS :*

Sen uppdatering





Somsagt så blir det en liten sen uppdatering såhär på kvällssnåret för att jag har typ haft fullt upp hela dagen. Först så gick ju jag och mamma hem till mormor, det blev en snabb fika. Det var så gulligt för att när vi kom så kramade jag om henne så sa hon, det var så längesen man såg dig. Så jag bara jag tänkte också på det för någon dag sen, jag älskar min mormor!! Sen tog vi bilen och körde mig till jobb. Jag jobba en timme och sen satte jag mig i förarsätet och drog iväg, haha! ;D Jag övningskörde idag till min syrras kille för att hon var där och vi ville se Mickes nya valp men tyvärr så var har ute och jaga för tillfället. Så jag och mamma klampa in i huset och snacka lite och gick en husesyn ;P Sen körde vi igen, eller rättaresagt, jag körde igen.. Vi var i närheten av där min morfar växte upp så jag ville köra dit och titta, först så körde vi typ fel så jag fick köra och vända och sen kom vi in på någon jävla kostig inne i en skog och sen på en åker typ, haha! Men när vi nästan kört hela stigen så sa mamma, ja vi kanske skulle kört in där istället, på en annan smal väg. Men vi pallade inte köra tillbax så vi körde hem igen. Och jag satt och sjöng strippclub iockmed att radion inte är den bästa i mormors bil! ;D Jag är så rolig när jag kör, för att tycker jag att jag växlar bra eller svänger bra eller allmänt gör något bra så säger jag det högt för att känna att jag är duktig och blir tiktigt stolt över mig själv ;)
När vi kom hem sen så käka jag en Kiwi & en passionsfrukt, muuums! Var så hungrig men mamma höll på men maten så jag ville bara ta något lätt. Under tiden så bläddra jag i hänt i veckan # 18 och ser mig själv, haha! ;D Villket påminde mig att jag måste gå till banken för att lösa ut min check ;)
Ikväll så körde jag, syrran & micke till maxi för att panta burkar och köpa lite snax. Var typ inte alls sugen på godis, känns som att man har förätit sig på det.. Så jag ville ha chips istället och hör och häpna jag fann cream cheese chips. Har typ inte käkat dom på flera år, de är lixom farligt goda! Under kvällen så slog jag även en pling till sandra och vi snacka sisådär 30 min om hennes fredags kväll. VILL HA FREDAG NUU! Sen har jag även kollat på se upp för dårarna. Mamma ville se på den för att den gick på TV men så kom vi på att vi kan ju lika bra starta den i DVD spelaren och kolla på den där så vi slipper all reklam. ÄLskar verkligen den filmen, den är så jävligt bra gjord altså.
Oj, vad långt detta inlägget blev. Nu ska jag iallafall borsta tänderna och kolla på bilar. Har lixom en hel del grejer jag måste fixa i morgon.
PUSS & godnatt! :*

Lördag!

Goddagens!
Har typ precis gjort vid mej och kämpat med en fläta i luggen, haha!  Altså jag pallar inte att jag ska ha så svårt för det :P
Ska snart gå till mormor och låna hennes bil så jag kan övningsköra lite, det var ett tag sen sist om man säger så.. Har lixom automatare här hemma så vi måste låna bil ifall jag ska köra manuell. Vi får se hur länge jag hinner köra för att ska jobba en kl 14.00 - 15.00 men annars så får jag bara köra efter det.
Så vi synes ikväll då jag kommer med en utvärdering om hur det gick, haha! :D

Typ såhär ser jag ut idag ;)

Style by stars

Vet ni vaaa?
Jag beställde precis klänningen från style by stars som jag snacka om för någon dag sen. Ville så gärna ha en annan klänning också men där fanns tyvärr inte i min storlek. Den försvann precis när jag skulle beställa typ :( men men... Jag har en klänning iallafall. Har jag tur så kommer den på onsdag, måste ha den innan fredag iallafall då jag fyller 18, wiiihooooo!! ;D
Ikväll har jag ett mål faktiskt. Det är att göra klart svenskan. Har typ redan skrivit det för hand men läraren ville ha det datorskrivet så jag får vell försöka fixa det ikväll. Men först så ska jag titta på så ska det låta & kanske äta en bit choklad? ;)


Vilken tur att jag beställde den så fort som möjligt! För att var inne och kolla precis
och där finns nog bara en klänning kvar i storlek 38. Jag tog den sista 36an.
Jag ligger mellan 36 & 38 men iockmed att denna klänningen ska sitta tight
så är det nog bättre med en lite mindre storkel iockmed att jag inte har så stora
bröst ändå. Så vill du också ha denna klänningen så passa på.
Jag betalade sammanlagt 162:- ink. frakt, nästan gratis när jag tänker efter ;)
(jag köpte ju den såklart på rea, för att den har kostat 349:- innan)
*Hoppas nu att den passar!! (: Bild kommer senare när jag fått hem klänningen.
Men när jag såg bekräftelsen så såg jag att jag hade skrivit fel på den sista 
siffran i postnumret.. men mamma & pappa sa att det nog inte var några problem.

|-)

Hej!
Skrev ett inlägg igårkväll men det publiserades visst aldrig.. Jag åkte in till helsingborg igår iallafall & gick där med sandra & sandra. Sen 17.20 skulle jag på min första teorilektion på körskolan och sen var det kalas hemma hos min farbror.

JÄVLA FULLMÅNE! om man kan uttrycka sig så?
Har sovit så jävla dåligt inatt. Har sovit i någon stund och sen vaknar jag igen, så jävla jobbigt. Så jag vaknade kl 5 av en mardröm och sen ville jag inte somna om för att det var så läskigt! Så jag gick upp då och klev in i duschen och gjorde vid mej och så. sen tog jag bussen till skolan typ 7.07 ;) Jag tror att det är fullmånens fel att jag sovit så dåligt inatt. Brukar lixom göra det ibland när det är fullmåne och det är jätte jobbigt!
Idag hade vi bara nationella i engelska B. Kul att man sovit då lixom?! Och det gick typ skit för mig idag...
När jag kom hem så tog jag en bit av pizzan som blev över sen igår & så kollade jag, syrran och micke på vi hade iallafall tur med vädret, hahaha!  Har aldrig sett den innan. 
Just nu så lider jag av sömnlöshet, eller vad det heter? Men har inte ro för att sova, hehe! Så ikväll blir det nog lungt & sängen tidigt faktiskt?

Iockmed att det kludda med bloggen igår så ska ni få gårdagens outfit idag istället som jag lovade er! ;) 
Enjoy!   


hallå du knasiga min! ;P
Jag älskar min kavaj (:

vad ska elin hitta på idag?

Frullen blev lite försenad till kl. 12, haha! Ungefär då när syrran och hennes kille kom hem med en stor fet pizza. Lixom kul att käka fulle när dom käka pizza, men så fick det bli. Vi satt och snacka och skratta en massa så jag glömde nästan bort tiden, ellen börjar ju 12.50 ;) Och ni som följer bloggen vet att jag älskar ellen dageneres show!!!
Har precis klätt på mig och gjort vid mej för ska ta tåget in till stan 14.25 för att mötta upp sandra x2 ;)
17.20 ska jag till körskolan och gå min första teorikurs, wiiiihoooooo!! Ska försöka få körkortet så fort som möjligt nu, ska skärpa mig! När jag är färdig på körskolan så ska jag bli upphämtad av päronen för att sedan gå på kalas hos min kära farbror som fyller 39 år idag, GRATTIS! (:
Nej, nu måste jag rusa och packa min väska som jag ska ha med mig, villken jag nu ska välja? Dagens outfit kommer kanske senare ikväll? Går iallafall klädd i en vardaglig/kalasoutfit ;)
PUSS :*


LEDIG

Gutenmorgen, eller något sont?! ;D
Imorse vid 10 tiden så vakna jag lite smått av att pelle, familjens katt kom och kraffsade lite lätt på min dörr. Jag öppnade dörren och sen hoppade han upp i min säng och ja sig brevid mig. Mitt lilla hjärtegull!! Sen hörde jag att syrran var uppe så jag steg också upp då.
Nu har jag precis tagit en liten dusch för att få av mig den äckliga boddylotionen, blöööööö! Man vill ju bara spy! Så nu sitter jag här lite halv-hängig och funderar på att koka några koppar kaffe samt ägg att ha på mackan! ;)
I nästa inlägg kommer planer inför den 7 maj..
PUSS :*

Dagens i-landsproblem

Som jag nämnt tidigare så fyller jag 18år om typ 8 dagar, helt sinnes! ;P I och med att jag fyller år på en fredag så har jag bjudit hem några polare på förferre och sen blir det ut på krogen & som alltid så vet jag inte vad jag ska ha på mig? Jag vill inte ha en klänning som typ alla andra har, då menar jag typ från Gina eller H&M ;P Så därför har jag spanat in lite på stylebystars rea varor eller vad man ska kalla det? Jag har då fått syn på dessa två plaggen, se bilderna nedan. Eller så funderar jag på en ceriserosa kjolen jag såg på JC idag. Det kan hända att jag köpet kjolen för att den var såå coool! ;) Men jag satt precis och fundera på att jag kanske ska beställa dessa två klänningarna iallafall. Tänk lixom att få två st. klänningar för typ 270:- Fast det största problemet jag har just nu är att de storlekar som finns kvar är 38 och jag ligger på storlekarna mellan 36 & 38.. Ska jag våga ta chansen och beställa hem klänningarna, hmmmm?!  
Äsch jag får ta mig ett snack med mamma sen i morgon för att tror att hon har gått och lagt sig som jag också ska gå och göra nu. Men först ska jag kolla lite på vänner.
PUSS & godnatt!  :*



Ska jag våga ta chansen och köpa klänningarna?
Snälla, HJÄLP MIG!!!

sleep tight!

Ikväll kollade jag på saw V altså de filmerna spårar bara ut mer och mer tycker jag. Den första filmen är bäst sen blir det bara kluddigt och uttjatat..
Efter duschen idag så smörjde jag in mig i doves brun utan sol. Men det var nog fan den sista gången! Den luktar gott typ den första minuten sen luktar den inte friskt längre. Jag äcklas riktigt! Man luktar lixom riktigt unket så ska se ifall jag kan hitta någon annan?
Ska iallafall gå och lägga mig nu snart. Imorgon är jag ledig så jag äntligen kan få sova ut! Vad jag ska hitta på i morgon får ni se då! ;)
PUSS :*

Time to hit the shower!

Guidningen gick sådär idag. Var inte på topp iockmed att det blåste som fan & regnet hängde i luften. Efter guidningen så gick jag i stan och leta klänning, men det kanske blir en kjol istället? För att jag fann en sjuuukt tuff kjol inne på JC men får se? Har även som förslag att beställa en klänning från style by stars iockmed att dom har utförsäljning på vissa saker.

Uuuuuh, tror att jag har fått för mycket blåst på mig idag och känner mig helt frusen. Så nu ska jag kliva in i den otroligt sköna duschen med ryggmasage och lyssna på lady gaga!
PUSS :*

jävla väder!!

jag tar bussen kl 10 istället för vill inte komma inklampandes typ en halvtimme försent in på lektionen. Just nu sitter jag i köket och dricker lite kaffe för att piggna till. Min kropp är helt orolig. Vet ej ifall det är för vädret för känner mig alltid så dålig och orolig när det är sont äckligt väder ute, regn & blåst :( Har gått igenom mitt guide manus nu några ggr och känner mig rätt så säker så vet inte ifall det är det iheller..

Iallafall.. Som bekant så var jag ju och såg mån som hatar kvinnor igår. Det var faktisk förvånadsvärt många som var i biosalongen. Iockmed att den har gått på bio så länge. Där var iallafall 15 st säkert. Men skit samma om hur mång det var som såg filmen. Bra var den iallafall. Jag hörde mamma satt och småviska för sig själv om vad som skulle hända, haha! ;D För att hon & pappa har ju läst boken sen innan men inte jag.. Men jag kan verkligen rekomendera den!! Så satans bra gjord den var & skådespelarna, pheeew! Och scenerna dom var verkligen detaljerade. Det var vissa perioder i filmen jag kände hakan bara åkte längre och längre ner så att jag satt med öppen mun & gapa. Fast jag kom tp på att jag satt så efter typ någon minut, haha! Och sen viska jag för mig jälv, fy fan!! Ja altså jag kan verkligen rekomendera filmen starkt för er som inte har sett den. Ska lätt kolla på flickan som lekte med elden när den kommer ut i september. Mamma sa att den boken var bättre än män som hatar kvinnor. Men gud hur bra kommer den filmen då att vara? Helt sinnes altså!
Nästa film jag ska se på bio är ice age 3 med josefin!! Den har premiär den 1 juli hoppas att det inte är då hon är på malta, men annars så får vi ta det när hon kommer hem & om jag inte är på mallorca då? Jajja, den tiden den sorgen eller vad man säger, hehe!

Nej, nu ska jag gå och fixa lite så jag inte missar denna bussen också ;P
PUSS :*

Inte min dag idag!

Försov mig idag igen...
Vakna typ 10 över 7 jag sprang upp från sängen och skulle se ifall mina päron också försovit sig.. Men nej då då satt mamma i köket, så sa jag att varför har du inte väckt mig? Så hon bara nej men jag trodde du börja senare idag, gaaaaah!! Och jag missade precis en buss. Detta är inte min dag om ni förstår vad jag menar? Lixom detta är andra gången jag försöver mig denna veckan och det är bara onsdag. Jag fattar inte varför jag är så satans trött? Jag sover typ 7 timmar om nätterna, okej gårkväll så var vi hemma vid 12 tiden och jag somnade säkert inte förräns vid 1. Men iallafall. Jag tror nästan att det kan bero på vädret?
Ska iallafall försöka hinna med bussen som går kl 9.. Idag ska vi ju guida i helsingborg och jag vill verkligen inte. Man blir inte så motiverad iheller i detta vädret.
Nu ska jag iallafall gå och käka frulle
PUSS :*

GRRRRRRAOOOOW!

Ge mig sommar & sol!

time to hit the cinema!

tjoooooo!
Snart kommer pappa hem och jag är laddad ;P *skojja bara! ;D
Nej, men när pappa kommer hem så ska vi nog sticka dirr så det är bäst att vara berädd. Filmen börjar 20.45 och reklamen får man ju inte bara missa det är ju typ samma som går på TV *ironi!! Men sen kommer trailer reklamerna, hoppas dom visar ice age!!!! ;D Nej, nu känner jag att det börjar spåra ur som det även gör i vissa andra inlägg, haha! ;D Men det är tur att man har en spärr så man kan kontrolera sig själv. haha!
Här kommer iallafall kvällens bio outfit! ;D

hallå du glade!! ;D
När jag ska sitta ner en längre tid så älskar ´jag att ha byxor som är
bekväma i midjan och inte trycker på magen så därför älskar jag mina
chinos som är från gina, *har nu även ett par till fast i beiga! ;)
Jackan är från H&M, förra sommaren
Skorna kommer antagligen att bli mina vita H&M tygskor, eller hello kitty converse.


synes antingen ikväll eller i morgon eftermiddag någongång?
PUSS :*

Tisdag

Idag fick vi typ sluta en timme tidigare, sköööönt eller vad? ;P  När jag traska hem från stationen så gick jag en runda innom netto för att handla lite godis också blev jag så sugen på cola ;P Netto har lixom billigt godis denna veckan, 3.99kr/hg blir det nog?... det var blilligt iallafall.
Nu har jag precis plågat mamma med att läsa upp mitt guidmanus typ 1000 ggr ;D Så nu kan vi båda nästan det helt utantill fast det tog ett tag för att vi skratta så mycket, hahaha! Får försöka hålla mig i morgon när det är på riktigt.

Vet ni vart jag ska ikväll?
Jo pappa har bjudit mig & mamma på BIO! Pappa kom in till mig igår och fråga ifall jag ville förlja med på bio idag då.. Vi ska kolla på män som hatar kvinnor. hallå typ 3 månader efter premiären!! ;P  Nej men mamma & pappa har velat se den jätte länge men har inte haft tid typ + att de har läst boken så ni förstår säkert. Jag har tyvärr inte läst boken men lixom bara att kolla på vilka skådespelare som är med i filmen så kan det inte mer än att vara en toppen film. Jag vet knappt vad filmen handlar om. Men Michael Nyquist är en av mina favvo skådisar i sverige. Ingen är typ bättre än han & jag har sett en massa filmer i mina dar ;) Men men, det kommer säkert bli toppen.
Någon som har sätt filmen som kan lägga en komentar, tyckte ni den var bra?


PUSS :*
 









i korta drag.

hey hey!
sorry för att det inte blev något inlägg igår men pallade seriöst inte. Så ni kan få en kort sammanfattning av gårdagen nu istället. först var det skola, sen hem och göra mat. Var så satans sugen på tomatsås & mackaroner, så så blev det. Sen var det iväg och jobba & sen hem och kolla på färjan, älskar det!! ;D Sitta och fixa lite på datorn och sen sova.

Idag så råka jag snooza typ i 40 min så jag råka försåva mig då jag drömde en helt CP drömm ;D Att jag och mamma åkte på färjan och att det var typ som ett darorspel, hahaa helt sjuk. Så jag pallade inte strässa iväg till skolan så jag tänkte plugga lite här hemma istället. Så jag tänkte koka lite kaffe och när jag öppnar skåpet så faller alla tallrikar på mej och det sa bara pang! Mamma vakna och flög upp ur sängen och hjälpte mig att städa upp. Sen vakna syrran så vi satt och käka frule tillsammans, så mysigt! (: 
Ska snart ta bussen in till stan & skolan. Så måste gå och gör vid mig lite. fast duschat och sont gjorde jag typ redan kl 8 imorse... 
Men vi synes senare ikväll för slutar typ halv 4 idag.... Så ska ni få veta vad jag ska hitta på för något skojjsit ikväll!! (: 
PUSS :*  

En halvdag med vännerna!

hejsan-svejsan! :D
Fan vad kul jag haft det idag! Sebbe, malin & emma kom och hämta upp mig med bilen och sen drog vi till ekeby för att hämta upp Alex. Sedan bar det av till löddeköpinge för att sebbe ville in på märkes magasinet Men innan vi hitta dit så körde vi typ ett extra värv i 2 utav rondellerna för att vi visste inte riktigt vart man körde in någonstans, så kom vi till den trejde och visste vart vi skulle köra men bara för att det skulle bli jämt så körde vi ett extra värv där också!, haha! Sen körde vi till till center syd. När vi gått runder (vilse...) så tog vi bilen för att leta upp något burker king. Vi körde runder en massa och tillslut så såg typ alla sammtidigt en BK skylt när vi körde i en rondell så vi fick ta ett extra varv där också, haha! ;D
Efter ett riktigt skråvmål så fick Alex köra oss hem. Han kör fan som en dåre och alla satt spända i bilen, haha! ;D När han kom upp i 140 typ så skaka hela bilen, hahahahahaha! fan vad kul det var!! ;D 
Som ni läser så har jag haft det skit kul idag. Ska kanske ut nästa söndag igen, fast då med Alex bil. Då blir det kanske in till HBG? ;)

Här kommer lite bilder från dagen

Killarna fick sitta där framme...


& vi tjejer fick sitta och trängas i baksätet, haha! ;D
 
 

Inne på det skäbbiga Burger King, Muuuuuums!! ;D


Denna söta blusen köpte jag idag! (:
Fast den kanske är lite stor för att det är storlek L
Men det ska ju vara overzise nu förtiden ;P

flätat var det här.

Hallloj! ;D
Idag var jag uppe rätt så tidigt typ vid 8-9 tiden.. Så jag låg i soffan och kolla på ellen degeneres och satte nästan frullen i halsen så rolig ellen är! ;D

Idag ska jag ut på äventyr med några polare. Sebbe har tagit körkort så malin fråga ju mig igår fall jag ville hänga med till lödde, såklart att jag vill. Så idag sticker sebbe, malin, jag & emma ut på äventyr, haha! ;D Vart vi ska får ni veta senare ikväll när jag kommer hem ;P Ska försöka ta en massa bilder, hihi!


Såhär ser jag ut idag.
jeans - cheap monday
skjorta - H&M, herravdelningen
vem vet, kanske slänger på mina gladiatorsandaler idag?


Här har ni två närbilder på mitt hår. Blev så stolt över mig själv att jag kunde
göra en fläta av min korta lugg. Har typ aldrig vågat testa innan för att visste
 inte ifall det skulle bli bra, men jag tycker det ser helt OK ut ;P eller?


Ce Ya later bitches! ;)
PUSS :*

ooh happy day!

Vilken dag altså, den har varit för jävla bra!
Bara för att det bara är lördag


Bara för att mina snygga vita jeans passade mig.
har typ varit så orolig hela vintern ifall mina vita jeans som jag fick av mamma
förra sommaren skulle passa mig. För att i höstas så satt dom sjuuukt hårt
runt magen bara för att de gå så högt upp. men de sitter lixom så perfekt iockmed
att har man ett linne/tee över så syns det inte att byxorna gå så högt upp.
Så jag var såklart helt överlycklig för det..

Sen stack ju jag och mamma till nyöppnade gina på familia och där kunde man
köpa dom chinosen som jag kollat på sjuukt länge för bara 149:- har lixom ett
par lika dana fast i mörkgråa men jag har inte velat köpa dom i beiga för 300:-
snåålis här ja!! Så jag var bara tvungen till att slå till idag! (:


På MAXI så plockade jag på mig en massa frukt och frusna hallon
så när jag kom hem så gjorde jag mig en moothie på banan, kiwi & choklad yoghurt.
Muuuums!!


När jag satt i köket så blev jag helt plötsligt sugen på öl så jag fick en av pappa
nu är jag inne på min andra och sitter och dricker för mig själv. Syrran har förferre
ute på terassen, funderra på ifall man ska ut och joina dom? Och få en öl av
syrran som sitter där ute med ett helt flak.


Malin var så söt och skicka ett mess innan och fråga ifall jag skulle med till
malmö i morgon för att hennes kille har tagit körkort, faaan vad kul det ska bli!
Så får nog komma i säng tidigt ikväll så jag orkar palla mig upp i morgon.
Fattar ni nu varför dagen är så jävla bra?
PUSS :*

bara lördag!

Hey hey!
altså jag var så himmlans glad i morse när jag vakna! För att vi alla har långhelg, wiiihoooo! Lixom hade det varit en vanlig helg så hade det typ varit söndag idag men nejdå idag är det lördag och det är det som gör mig så glad, kan lixom leva på det hela helgen ;D Fast jag ska inte göra något speciellt så det är så jävla härligt!!!
Just nu sitter jag i köket och dricker mitt morgonkaffe i min älskade starbucks mugg :] Jag och mamma ska nog snart ta oss en sväng till maxi för att handla lite mat som vi ska käka ikväll och jag ska ha en massa frukt & bär såman kan göra en massa härliga smoothisar!!!! Ska även ta en tripp in på familia för att gina har ju öppnat i veckan eller något sont, så man är lite nyfiken ;P Så nu ska jag gå och fixa till mig lite sen bär det av.
Jo förrästen, var facktiskt inne på facebook precis. Jaja, ni behöver inte bli så chookade... Jag är ju typ aldrig inne där men jag har som mål att försöka bli lite mer aktiv och lägga in lite fler bilder och så... hahaha! ;D
PUSS :*

Dagarna i bilder!

Hey!
Jag heter Elin och jag är typ sämst med att uppdatera min blogg...
Men det får ni ha full förståelse för nu på sommaren. Jag vet att ni hatar mig när jag inte uppdaterar men det är bara till att gilla läget! ;D Jag har faktiskt en massa saker att göra nu för tiden ;P
Fast under tiden jag inte bloggat så har jag tagit lite bilder, Enjoy!! ;)


Igår, torsddag så satt jag & sandra x2 på waynes coffee.
Vi satt och snacka igenom
vårt företag och ränka lite på vår budget.
Under tiden så drack jag min typ ice mocha latte om jag kan kalla den för det?
Kommer lixom inte ihåg namnet, men gott var det iallafall!! ;)



När jag kom hem så gjorde jag en smoothie av min älskade choklad yoghurt
& en appelsin, den blev jätte fräsh! Syns det att jag gillat lila, elllååR? :D



Efter duschen och nyrakade ben så klädde jag mig i denna outfiten.
Jag vela länge om vad jag skulle ha på mej, men sen kom jag på
att jag har ju en svart sopsäck utanför mitt rum med fullt av sommarkläder
som jag börja rota i & där fann jag denna underbara kjolen (:

bilden är dock tagen från förra året, hann inte att ta någon igår..


På kvällen bar det hem till sandra för att fira valborg.
Med god mat & dryck ;)


Efter maten så gick vi upp och satte oss på sandras balkong
inlindade i filtar, drack gott & rökte vattenpipa (:



SKÅL! ;D




Idag vakna vi runt halv 12, 12 tiden och sen la vi oss på sandras balkong för att sola & övade in våra guide manus som vi ska kunna typ utantill på onsdag då vi ska guida lundaeleverna. Fast solningen blev inte så lyckad för att det blåste kallt :(


Runt hlav 3 tiden så körde vi typ hem till mig. Eller sandra & hennes
mamma skulle hälsa på sandras kusiner som bor i bjuv så då passa jag
på att få sjuts. På åkrarna såg man att rapsen blommat ut. Det är typ det 
vackraste som finns på sommar´n, stora åkrar med raps. Fast ibland så
luktar det inte alls för gott..
  


När jag & sandra kom hem till mig så fick hon hjälpa mig att klippa isönder
mina 2 levi´s jeans som bara ligger och skräpar i min garderob.
Såhär blev det ena paret, fast dom är inte riktigt färdiga än. Behövs lite mer
finslip först innan jag kan börja använda dom offentligt ;D



& såhär blev det andra paret.  Tack sandra för hjälpen!! (: 




Ikväll har jag bara tagit det lungt & softat med mina päron. Känner att jag har haft så mycket att göra den sista tiden och kommer att ha mycket att göra några veckor framöver så nu när man väl har chansen så får man ju ta vara på den! 
Ska nog gå och plocka undan sakerna från min säng och sen sätta igång någon film eller nått och sen bara sova. 
Ses i morgon!
PUSS :*  

RSS 2.0