softish!!

¡HOLA!
Idag var det softish fram till typ 6 tiden. Jag lâg framför tv`n och kollade pâ nâgon film med hillary duff, dan var faktiskt rätt sâ bra. När den var slut sâ gick jag och tog pâ mej ett par jeans och sen kom neus. Sà skulle mamma bara checka in oss pâ datan till flyget i morgon sâ vi slipper att vara pâ flyglpatsen sâ tidigt. När hon var klar med det sâ gick jag, laura, neus & mamma ner i stan. Mamma skulle ha over knee strumpor sâ vi gick in i den affären först och sen kollade vi in en till affär med hello kitty som neus sa fanns. Men det var typ samma grejer som i alla dom andra butikerna. Vi gick rätt sâ lângt ner idag, till zara och där. Där jag fann ännu en kofta. Altsâ snacka om att jag är pank nu, men jag gillar det ;) Pâ vägen hem sâ gick jag in pâ ett supermarket för att jag skulle ha en liten vattenflaska som är perfekt för att ha i skolan.
När vi kom hem sâ käkade vi lite kvällsmat och snackade en massa! <3
Nu sitter jag och laura pâ hennes rum och kollar pâ tv, eller hon gör för att jag fattar typ ingenting ;P Allting pâ tv`n är ju antingen pâ spanska eller catalanska.
Imorgon ska jag ut och fota lite i palma, för att där är inte sâ mycket folk ute iockmed att det är helgdag. Jag ska fota för att i skolan sâ ska jag skriva lite om olika aktiviteter man kan göra pâ mallorca. Det ä därför jag ska  fota lite här i palma, för att det är ju kul att ha egna bilder!  ;)
Puss puss :* hasta mañana!

shopp till you drop

¡Hola!
Igâr vad det shopping pâ! ;D  först sâ tog jag och mamma tâget till Inca för att gâ pâ en jätte stor marknard! (: Jag fann en massa grejer en väska, en hello kitty filt, 2 st sjalar, en plânbörs, skärp, morgonskor, ja en massa grejer. Och inte nog pâ det sâ blev det även en hel del shopping i palma, pâ Zara, Friday's project, newyorker och det blev även en ny perfym ;)
Idag blir det nog rätt so soft. Ska nog snart gâ och göra vid mej för att jag ska ta ner laura i hamnen och visa henne en hello kitty affär ;)
Imorgon ska nog joan komma och hälsa pâ, ahhahaha! :D
Puss puss! :*

shopping i Palma!

¡HOLA!
Idag sov jag till kl 11, sen väckte mamma mej :( sâ sa jag bara en timme till, fast jag gick upp och käkade frulle istället.
Efter frukosten sâ gick jag och duscha, sedan gick jag och mamma ut en runda. Vi gick in pâ el corte ingles (ett stort varohus pâ typ 5 vâningar). 14.30 var vi hemma igen dâ tony hade lagat mat, min favvis, pasta med nâgon tomatsâs och parmesan (:
Efter att ha softat sâ gick jag, mamma och laura ut i stan och shoppa lite. Jag känner att jag kommer sova gott i natt, för att jag köpte en t-shirt där det stâr i <3 palma! (: en massa hello kitty grejer som skosnören, börs, penna & en mugg. Allt det gick pà 26 € sâ det är tur att jag inte bor i palma, för att annars hade jag blivit pank ;P
Vädret har varit lite si&sâ idag. Det har regnat och blâst fast nu pà eftermiddagen sâ har det inte blâst sà mycket. Nu ska vi nog snart käka lite kvällsmat och sen blir det nog sängen för min del. För att i morgon ska jag och mamma ta tâget till Inca för att de har en stor markad som jag gillar som jag brukar gâ pâ i alqudia fast den är mycket större i Inca ;)
Jag har haft en jätte rolig dag idag iallafall! När vi gick förbi disney affären sâ var där en skylt pâ den filmen camp rock. Sâ frâgade jag laura ifall hon hade sett den sâ sa hon nej ocksâ frâgade hon mej och dâ se vi pâ samma gâng, im not so intressed, hahahah gud vad vi skrattade dâ ;D
Puss puss, hasta mañana! (:

dag 1

Hola! ;)
resan gick bra, fast det var lite molnigt. Tony kom och hemtade upp oss pa flygplatsen sedam korde han hem oss. Vi kakade lite och sen gick jag och mamma & la oss for att vi var sjukt trotta. Vi sov i ca 1 och en halv timme. Sedan gick vi ner en runda pa stan. 13.30 skulle vi eta. Idag so kom even neus och kakade med oss, det ar alltid trevlige att fo treffa henne! (:
Nu sitter jag her ;) Ska nog snart ut po stan igen och kolla i en ny butik som oppnat med bara hello kitty, det var neus som sa det so jag & laura blev genast nyfikna. Och ikvall ska jag kanske folja med laura po ballet ;D ska nog ockso vara med  och dansa. Men for se hur jag mor for att just nu ar jag sjukt trott & sleden..
Puss puss :* ses i morgon ;)

MALLORCA HERE I COME!

Hey hey!
väskan är packad & jag är redo! Jag blev helt chockad igår. För att när jag packar så brukar jag alltid ha problem med att stänga väskan och att den väger allt för mycket. Men det problemet hade jag inte igår, haha ;D Så sköönt, så nu är jag lite fundersam över ifall jag glömt att packa ner något ;P
Ska köra hemmifrån vid 3 till vrågertorp som ligger typ vid malmö. Så ska jag & mamma ta tåget över bron till kastrup. Flyget går 5.55 om jag inte minns fel..

Ska försöka uppdatera i bloggen typ varje dag, Har ju lauras data som jag kan sitta vid! ;)
Nej, nu ska jag dra och fixa det sista och kanske bre en macka!
Puss puss ;*  ses kanske senare idag!

packa pappas kapsäck!

Goder afton!
Har nästan packat klart allting nu, har bara några småsaker kvar. Jag kan säga att jag har med mej kläder för en extra vecka! Men man måste ju ha en massa kläder att välja mellan! ;D
Somsagt så har jag inte mått helt 100 idag men hittar man på en massa saker och har kul så tänker man inte på att man mår dåligt!
Jag snackade ju med min frisör idag om vilken färg jag skulle slinga håret i. Men så sa jag att jag hade funnit en snygg hårfärg från garnier. Den "guldiga" färgen som pernilla wahlgren gjort reklam för. Hon tyckte att det lät som en bra idé så efter väla så körde jag & anna innom maxi för att handla hårfärg & lite annat. kl 13.00 skulle vi vara hos mormor för att hon skulle bjuda på mat idag, potatismos & biffar typ (: det var mycket gott! Efter vi hade käkat så färgade anna mitt hår. Det blev faktiskt bra ;) Det skimmrar fint i ljuset, hehe! 17.30 var det dags för jobb. När träningen var klar så kom ingela fram till mej och sa att en till förälder hade frågat om jag och ingela var syskon, hahahaha! Det är typ den 10e personen som frågar det. Är vi verkligen så lika? ;D

Funderar på att packa ner det sista nu och gå och lägga mej så jag får lite sömn! Ska typ upp vid 2 halv 3 tiden i natt, pheeew.
Uppdaterar innan jag åker i natt! Puss puss :*

mår bajs :(

hey hey!
just nu känns det som att jag har lite feber. Men kan inte kolla upp det för hatt har ingen temp :(
Har just duschat och gjort vid mej. För ska följa med syrran till frisören och beställa tid till slingning (: Sen ska vi in sen snabb sväng på väla och sen hem till mormor och äta, kan ju höra med henne och se ifall hon har någon temp.
Ikväll blir det jobb. Pallar seriöst inte med jag känner att jag måste! Anna ska ändå hjälpa mej idag så.

Usch, jag blir riktigt trött på mej själv! jag har så mycket kläder just nu så jag inte kan bestämma mej vad jag ska packa ner. Och idag har jag inte ens brytt mej om vad jag har på mej, ett par chinos och en gammal polo som är pappas. Kan kanske ta en bild sen. Men det är jävligt soft och skäänt iallafall för en dag som denna!

nej nu ska jag gå och fixa lite till innan vi ska sticka! Puss Puss, :*  idag ska jag knarka panodil.. :(

höhö, im sick :(

det funkade inte att lägga in fler filmer i ipoden för det programmet jag använde innan för att konventera filmerna hade ändrats helt totalt så jag sket i det och la in mer musik i stället. Som jag fixat med hela dagen lång typ. Har inte hunnit packa än.. Så jag får köra på mina gammla filmer. Bilar, se upp för dårarna m.f. också förståss några vänner avsnitt! ;D
Just nu känner jag mej inte alls bra :( huvudet börjar spränga och det känns som en feber börjar närma sig, JAG VILL INTE! sitter här och drogar ner mej med strepsils & panodil.. Och det märks att jag är sjuk för jag har inte börjat packa än.. Jag brukar alltid börja packa minst några dagar innan, det är typ måndag natt/morgon som vi åker och jag har inte börjat packa än. Har nästan lite ångest...
Nej nu måste jag verkligen få tummen loss och packa ner alla kläder jag ska ha med mej. Det problemet som jag alltid har är att jag alltid tar med mig för mycket så man har mycket att välja på att ta på sig, i like! men ska försöka skärpa mej denna gång!
Puss puss :*

2 dagar kvar!

Shuuuu!
Det kändes lite bättre att vistas i simmhallen i några timmar. Man blev på ett mycket bättre humör! Fast sen finns där ju dom barnen som är lite jobbigare än dom andra. Men idag simmade vi klädsim så det tyckte dom nog var rätt så kul! ;)
Har inte haft någon sådär speciell matlust idag. Skippade frukosten fy,fy! Och nu när jag kom hem så hade mamma gjort men år inte så mycket. Är hungrig som fan men känner inte för att äta. Men det är bara för att när man har mens så sväller magen upp och då känner man sig så fet om man äter (jag och mina fantasier)

Jag vill bara sova men det känns som att jag har 1000 saker som jag måste göra. innan jag åker och i morgon har jag inte så mycket tid. Just nu så sitter jag och snackar med laura. Aaaaaaah! får träffa henne om typ 2 dagar! Jag måste ju fortsätta med mitt packande så jag frågar henne vad för kläder som är bäst att ha med sig (väder mässigt). Fick just i svar att man typ kunde ha vårkläder & sensommar kläder, I LIKE! ;)

Saker som jag måste fixa innan dagen är slut!
*packa det mästa
*uppdatera ipoden med nya filmer
*uppdatera mobilen med ny musik
*kolla på tv/vila

döda mej!

godermorgon!
guuud altså jag mår inte alls bra. Kallsvettas, är lite täppt i näsan och sen har jag typ inte sovit någonting i natt :(
Ska iväg och jobba snart. Men får ta det lungt, kan vara assistent idag istället. Vill verkligen inte åka iväg men jag måste för att vi har så ont om tränare.. också har jag varit helt förvirrad denna morgonen iockmed att man ska ställa om klockan och sont shiit.
Synes senare idag. Puss Puss! :*

vill vara man en vecka i månaden!

uuuuh, känner mej inte helt 100 altså! :(
sitter här och kallsvettas och har inte haft någon matlust nu i kväll. Får se ifall jag kollar på stjärnor på is. För att tv´n i köket är ju ipaj och den andra tv´n är säkert upptagen och jag vill bara ligga i min säng. Så det blir vell att jag kollar på någon film eller nått? Men ska kanske få ett tv kort av pappa sen så jag kan kolla på tv i datan ;)
Nej ska nog börja packa lite nu. För att i morgon är det jobb och på måndag så ska jag först till frisöen och beställa tid för slingning och sen ska jag hem till mormor och käka och sen blir det jobb.
Puss puss! :*


mood; pussycat dolls!

softish

lite bakis kanske?
Gårdagen var hur bra och lyckad som helst fast det inte varade så länge! ;D

Jag och michelle var systrarna fluff! ;D
ni skulle sett vad vi hade på benen. korta shorts
och over knee strumpor som gick upp till låren! ;)


Vaknade rätt så tidigt i morse. Så jag gick upp och käkade frukost, sen la jag med i sängen och kollade på step brothers, haha vilken sjuk film! ;D Efter filmen så slumrade jag till ett tag, så skööönt. Sen gick jag och duscha och la mej i sängen igen och kollade lite på svensson svensson och låg och mös med katten vid min sida! <3
Kom hem för några minuter sedan har varit och jobbat. Hade bara 2 barn idag så det var lungt ;)
Nu ska jag gå och feta winerbröd och ta en kopp kaffe.
Ikväll blir det såklart stjärnor på is och ska nog även börja packa så smått ;)
Puss puss! :*


HÖSTLOV!

Hey hey!
Idag har det varit en soft skoldag ;) först hade vi lite företagsekonomi och sen kollade vi på sällskaps resan med hotell klassen. Vi satt i lilla aulan där dom har en PC-kanon så det var som att typ kolla på bio ;)  Man fick sig ett gott skratt iallafall. När filmen var slut så fick vi fika och sen snackade vi lite om var vi ska vara på praktiken och vad för uppgifter vi fått.
Just nu sitter jag här och käkar sallad. Måste ju "bonna" för i kväll då jag ska på maskeradfest hos michelle. Så kul det ska bli. Jag och michelle kommer lätt vara sexigast! Synd att inte sandra kunde komma. Men vi tar igen det en annan gång då vi ska vara power-puff pinglorna! ;)
Nej nu ska jag käka upp min sallad och sen ska jag gå och raka benen. Ska ta bussen från  stationen 17.10 så jag får skynda mig lite nu.
Ska ta en massa bilder ikväll så ni kan få se på outfitten ;)
Puss puss! :*


Så jävla bra!! ;D

chilly

Heeeey!
guuuud vad jag fryser. Funderar på att lägga mej framföt TV´n eller lägga mej i sängen och kolla på film. Så skönt har inget plugg tills i morgon.
Ska på maskerad i morgon men har son panik för vet ej vad jag ska klä ut mej till än. För att jag, sandra & michelle skulle se nästan lika dana ut men vi kan inte komma fram till någonting ;P  Fast jag funderar nästan på att vara hippie ;) Men men.. får se för att jag har paruker här hemma som vi kanske skulle ha, men vi får se hur det blir med det  ;P
Nej nu ska jag nog bädda nej med  någonstans och kolla på film eller nått.
Puss puss :*

HIGH SCHOOL MUSICAL 3

hey hey!
Efter skolan idag så tog jag bussen till väla där jag fyndade ett par gråa chinos som jag tror att jag ska ha på mej på tisdag då man ska sitta mycket och då behöver man bekväma och snygga kläder! ;) Så nu har jag lugnat ner mej lite. Så nu behöver jag inte shoppa på ett tag ;)
Efter väla så fick jag ett sont sug efter burger king pommes, så jag stack in där och tog mej en cheesburger meal. Men jag blav så besviken för att pommesarna var inte som dom brukar. Men men.. Jag satt ett litet extra tag inne på BK och läste lite i boken, emma, mias dotter. Men vill bara läsa hela tiden. Undrar om det blir någonting kvar att läsa på planet?
Sedan tog jag bussen in till stan igen och gick upp på mammas jobb. Där satte jag mej ner i soffan och fortsatte att läsa i boken, hehe (: Efter typ 30-40 minuter så gick jag och mötte upp syrran vid "sevvan" så gick vi bort till söder på tasty house och köpte lite godis! (:
Sen begav vi oss till bion där mamma mötte upp oss lite senare! Det var lite pinsamt för att där var typ mäst småttingar som var och kolla på filmen, men va faan!! ;D
Filmen var bra iallafall. Känndes som ett perfect avslut av alla filmerna. Jag ska definitivt se den engång till (: Den var faktiskt lite sorlig i mellanåt men jag ville inte sitta i en biosalong och gråta till high school musical, haha ;D Så får göra det här hemma sen istället ;P
Jag ska inte berätta för mycket nu, gå och se den! Fast kolla på dom 2 första filmerna först så du hänger med i svängarna!

Denna dagen har varit riktigt nice! ;)

Nej nu ska jag kolla igenom mitt svenska prov jag ska ha i morgon i ordkunskap. Fast pluggade lite igår så det är rätt så lungt. Och det är mycket lättare än vad jag trodde det skulle vara.
Puss puss! :*

ONE WEEK BABY, ONE WEEK!

Hey hey!
idag började jag 10.10 med spanska prov. Tror nog inte att jag pluggat såhär mycket spanska i hela mitt liv, inte ens i 1an. Så jag hoppas verkerligen att provet gick bra nu, men det känndes bra iallafall! ;)
Idag hade vi även en föreläsning i aulan. Det var författaren Åsa Anderberg ­Strollos som skrivit boken bryta om. Först berättade hon lite om vad boken handlade om och sen lite om hur Hon hamnat där hon är idag. Det var faktiskt mycket intressant. Fast hon var inte så bra på att stå framför publik. För att hon hade en väldigt tyst röst och så.. Men annars så var det jätte bra. Så nästa termin ska min klass läsa boken bryta om. De håller just nu på att skriva manus m.m så det senare kan komma en film om några år.
När jag kom hem så lagade mamma mat, idag blev det hemma strödbakad torsk med broccoli, muuums så gott det var. Medans mamma städade så gjorde jag en bananpaj som snart ska få mina smaklökar att dansa ;)
Sen har jag även ränsat lite bland alla mina papper. Vi får så sjukt många papper i skolan som jag bara slänger i en hög på mitt rum. Men idag kastade jag en bunt iallafall. Så pluggade jag även lite på svenskan. Har ordkunskapsprov på torsdag.

Nu är det typ pyttelite mindre än en vecka kvar innan jag och mamma far till kära palma de mallorca!
snacka om vad jag är exited just nu! Det kommer vara så att jag inte vill åka hem, för det vill jag aldrig när jag är där. Jag kan säkert snacka lite med lauras pappa för att han vill alltid att man ska stanna en vecka extra! (:
                                                   jag i alcudia sommaren 2007, saknar det som faaaan! <3

imorgon blir det somsagt bio för min del. Så när syrran kommer hem så ska vi snackas vid ifall jag ska hemom innan eller ifall jag stannar kvar i stan? Fast jag funderar faktiskt på att sticka till väla. Det är så det sticker i fingrarna, JAG VILL SHOPPA!!

Nej, nu ska jag försöka slita mej. Snart börjar ju ugly betty och sen ikväll är det även morgonsoffan som man absolut inte får missa!
Puss puss! :*

fat äss!

hey hey!

Nu är det mindre än en vecka kvar till lovet, så sjukt härligt! (:
idag hände det inget speciellt i skolan mer än att vi hade prov i naturkunskap som gick någorlunda bra, för att jag hade typ inte pluggat så mycket iockmed att vi fick lov att ha anteckningar med oss när vi skrev provet.
När jag kom hem så friterade jag pommes och stekte upp ett ägg. Till det hade jag ketchup & remuladsås, fatta vad gott det var! Tyckte jag var värd det idag iockmed att jag kämpat så hårt med pluggandet denna helgen ;)
JO sen idag så var jag även inne på skolans biblotek och lånade emma, mias dotter. Den 4a boken ur serien. först är det gömda & asyl som liza marklund och mia har skrivit tillsammans medan mias hemlighet och emma, mias dotter är skriven av mia själv. Altså jag har älskat alla dom böckerna. Så när jag satt och käka min kallorifylda mat så satt jag även och läste. Det är sjukt svårt att lägga ifrån sig boken. Hade jag inte haft så mycket plugg idag hade jag kunnat läsa hela kvällen. Jag kan verkligen rekomendera böckerna. De bästa jag läst någonsin!
Nej nu måste jag gå och fortsätta plugga. Har spanska prov i morgon så vi bestämde idag på lektionen att vi kunde börja kl 10 i morgon ;) Sen har jag även en engelska redovisning tills i morgon som jag måste träna på..
Puss puss :*


här sitter jag och fetar pommes! ;D


Idag kom klassfotot med posten!
nu är det bara att vänta på kattalogen ;)

johan glans is the shiiit!


Idag bar jag denna snygga tröjan.
älskar att klä mej i den, för att man får alltid son uppmärkasmhet
Och det blir alltid en diskussion om johan glans! ;D

var och kolla på johan glans den 20 mars i örkelljunga
snacka om att jag hade träningsvärk i magen dagen efter ;D

hejdå vecka 42 ;D

Hey hey!
idag var det jobb från 8.30-14.00. sen var det hem och börja plugga och ta sig ett riktigt skråvmål! Idag lagade mamma köttbullar & potatismos, sncka om att jag är proppmätt just nu ;)
har typ nästan precis blivit klar med min engelska redovisning som jag har tills på tisdag. Jag ska snacka i typ 2 minuter om pearl harber, skit kul? naaaat! Men men vi får vell se hur det går.
Ikväll blir det till att plugga lite naturkunskap & spanska också såklart blir det gossip girl & kanske någon film? (: 
Puss puss :*  

johansson, johansson

Hey hey!
Kom typ precis hem från grannen. Först så pluggade vi lite, hon matte & jag naturkunskap. Sen var det ju dags för stjärnor på is! (: Vi skrattar alltid så mycket när vi tittar på det! Fast vi vill att Malin ska åka ut, men men. Vi får se när den stunden kommer. Och sen har vi ju våra favoriter också, men där är så många att välja mellan så man har inte någon son speciell. Sedan pluggade vi lite till och spelade playstation  ;P Sen blev det lite plugg igen och samtisigt så satt vi och snckade vi barnminnen med emelie och carl ;D  haha så roligt man hade det igentligen när man var liten! ;D

Nej nu måste jag verkligen gå och lägga mej ska typ upp 7.30 i morgon. Har inte bestämt mej än hur länge jag ska jobba iockmed att jag har naturkunsaps prov dagen efter. Men tar med mej boken så jag kan plugga lite där.
God natt! :*

stars on ice!

Hey hey!
är typ nästan precis hemkommen från jobb. Idag hade vi tränarmöte och sen hade vi vanlig träning villket gick hur bra som helst! (:
Även ikväll blir det plugg för min del. Sen ska jag in till grannen och kolla på stjärnor på is (: Och förståss plugga lite samtidigt, blöö på det!
Nej nu ska jag börja på min engelska redovisning om pearl harbor som jag har på tisdag! Ikväll blir det sängen tidigt för min del. För att imorgon är det jobb från 8.30 - 12.00 som tidigast. Men vi får se ifall jag behöver stanna längre..
Nej nu måste jag verkigen gå! Puss puss :*

Jag ser ut som ett ägg mellan en kiwi och en ...fluffboll.
Så synd att josefin åkte ut förra veckan :(
men tur att mina 2 favvisar inte kan åka ut ur leken,
Carina & Carolina, stor kärlek åt dom!! (:


VILKEN ÄR DIN FAVORIT?

är man en nörd för att man sitter och pluggar en fredag kväll?

hey hey!
poppade precis en påse popcorn och hällde upp lite soda stremat vatten i ett glas.
ikväll sitter jag och pluggar spanska. Det går sådär. Satt precis ochn  gjorde en självdiagnos, men känner att jag måste läsa på lite mer.  Men det är rätt så kul med spanskan om man fattar det. Det jag har svårt med är att bygga meningar, men dte är sont man lär sig ;)
Beställde även biljetter idag till premiären av high school musical. Anna tjatade hela  tiden att hon ville gå med mej, så ville även mamma med så dom bjöd mej på bio (: det ska bli så kul iockmed att jag gillar high school musical filmerna, hehe.
Nej nu ska jag fortsätta med min spanska så jag kan få bra ressultat på provet!
Puss puss :*

1 vecka kvar!

Hey hey!
altså varje fredag morgon när väckarklockan ringer så har jag bara lust att sova en timme extra. Fast idag hand vi en soft skoldag ;) För att vår lärare var inte där så vi fick uppgifter som vi skulle göra. Fast jag, michelle, lukas, sandra & hannes satt mest och snacka. Sen kom helene in och sa att när vi var klara med uppgifterna så kunde vi göra vårt omprov. Så då blev det fart på oss ;P Fy fan vad vi jobba snabbt! ;D Omprovet tog ca 30 min så jag hann med bussen 12.05, så sooft!
Sen jag kom hem har jag typ bara kollat på tv, så jävla sköönt! känns som att jag inte kunnat kopplat av på hela veckan. Men det är inte över. För att denna helgen kommer bli lite långtradigt för att jag måste plugga & jobba hela helgen.
så här kommer nästa skolvecka se ut för min del.
Måndag; naturkunskaps prov
tisdag; spanska prov + engelska redovisning
torsdag; svenska prov.
Pheeeew, men jag ska försöka jobba hårt nästa vecka för att sen kan man vila ut sig på lovet ;) Snacka om vad jag längtar! :D
synes kanske ikväll? puss puss :*

lost

ibland vill man bara försvinna!
Ikväll har jag den kännslan. Man är inte nöjd med sej själv och självförtroendet ligger på 5%, usch sonna stunder är hemska. Jag som trodde självförtroendet hade ökat för ett slag, men jag hade visst fel.. Säg inte att jag ska behöva gå in i den svackan igen. fast ska jag vara ärlig så hade det inte kännts fel ibland.
Varför jag har dåligt självförtroende är tex min kropp, hatar den över allt annat. Jag skäms för den nästan var dag. Fast ibland kan jag verkligen gilla den. Men man har vell sina stunder?
jag skriver det här för att jag kännde att jag var tvungen att få ut det. Men bli inte oroliga för mej för att det är såhär jag är, helt outsiders. Men vem fan är inte det?
Jag hade kunnat skriva flera rader här om hur jag mår just nu, men det pallar säkert ingen att läsa? Och jag kommer säkert inte må såhär i morgon, det är säkert bara för stunden.

fuskpäls, hur coolt som helst! (:

Hey hey!
Idag var jag och besökte min praktikplats. Guuuud vad jag längtar nu! (: det känns som att jag kommer trivas där jätte bra! Jag och min handledare satte oss ner och drack lite kaffe. Hon berättade lite information om klädsel & tider. Det känns som att vi kommer bra överräns och det kommer bli hur kul som hälst! ;D
När jag var klar på Hotell Maria så gick jag en runda på stan. Jag gick upp på H&M och där fann jag kostymbyxor för 79.50:- Då tänkte jag tjiiit vad knas. För att jag behövde ett par kostymbyxor till praktiken, så där fyndade jag ett par som passade som handen i handsken. Sedan gick jag vidare till Gina och där kollade jag på den fuskpälsmössan som jag vill ha. Jag testade den svarta men jag tyckte den brun/gråa var mycket snyggare så jag köpte den! (:
Ikväll blir det plugg för min del. Har omprov i företagsekonomi i morgon. Fast det var bara några delar jag behövde träna på så det ska vell gå rätt så snabbt?
Det känns som att jag har haft jätte mycket plugg dom sista veckorna. Men det är bara för att alla lärare lägger  proven typ sammtidigt. Och ännu mer plugg lär det bli.. För att nästa vecka har jag 3 prov + en redovisning. Så min helg kommer bestå av plugg. Men sen efter det ska jag slapna av, shoppa & må bra i palma! (:
Puss puss! :*

Hey kylan, nu är jag redo!
Fast jag ska ha mössan till nersläppt hår ;)

flyga drake

Hey hey!
idag började skoldagen med ett konferensprov som gick hyffsat bra får jag hoppas!
Idag lunchade jag, michelle & lucas på max (: sedan begav vi oss bort till tasty house och köpte på oss lite godis för att vi skulle ju kolla på Bio idag. Fast det blev inte så mycket godisätande för att jag var så sjukt mätt efter min lilla meny från max ;P
Filmen vi såg hette flyga drake. Fast jag såg inte hela för att jag stack typ nästan i slutet av filmen för att jag ville hinna med bussen ;P Men jag fick en handling i filmen iallafall och den var faktiskt bra. Det var ju drama, så man kan ju inte förvänta sig så mycket men den var intresant så gå och se den om du gillar verklighetsbaserade filmer! (villket jag älskar!, de enda böcker jag läser är sjävlbiografi om jag inte blir tvingad till att läsa något annat)
Jag var hemma i ca 1½ timme sedan var det in till stan igen för att gå på vattengympa villket var så grymt skönt idag!
Nu är jag hemma iallafall & käkar upp mitt godis ;P Sen ska jag skriva ut en bild på mej själv som jag ska sätta in i min APU-mapp som ska lämnas på min APU-plats i morgon.
Så i morgon börjar jag typ 12.15 men innan dess ska jag ha besökt min APU-plats där jag ska vara ons-fre v. 45-51 tror jag det var ;) Så det ska bli mycket trevligt!
Nej nu ska jag gå och fixa lite saker och kanske kolla på någon film om jag pallar?
Puss puss :*

Såhär blev mitt hår. Det kanske inte syns så mycket men det är
pyttelite mörkare och jag har samma färg i hela håret ;P


resultat

Såå! Toningen är klar och det blev vell bra. Det syns i så mycket för att i mej själv så har jag börjar bli mörkblond så nu har jag typ abar jämnat ut färgen i hela håret. Fast senare kanske det blir en annan färg men det får ni se då ;)
Har inte tagit några bilder än på håret så får göra det i morgon.
Ja i morgon kommer det bli en spännande dag! Föst har vi konferensprov, svenska & naturkunskap. Sedan efter lunch så ska vi på skolbio och kolla på flyga drake villket ska bli mycket intresant! För att vissa säger att filmen är hur bra som helst och vissa säger att den är kass. Men jag lovar att jag ska skriva lite om den i morgon om vad jag tyckte osv. Senare på kvällen blir det vattengympa, skööönt!
Nej nu sa jag plugga lite på mitt konferensprov jag har imorgon och sen ska jag kolla på morgon soffan! ;D

Puss puss :*


mörkblond?

hey hey!
skola idag och engelska prov. Det gick ju sådär... Men men, får försöka sista tiden iallafall nu när vi kanske ska bli uppdelade i mindre grupper och få mer hjälp, på engelskan då altså ;P
Anna hade varit i stan idag på arbetsförmedlingen så jag åkte med henne hem. Så var jag hemma ett slag och sen följde jag med mamma till maxi för att jag ville köpa hårfärg.
Så just nu håller jag på att tona håret för att mamma tyckte inte att jag skulle köpa färg. Det ska bli mörkblont, så har några minuter kvar sn är det dags to face the truth ;)
Bloggar mer sen och kanske lägger in en bild på ressultatet ;) .
Puss puss :*

en studiedag idag hade inte varit fel!

Hey hey!
Det är inte många som kan föreställa sig hur trött jag är och har varit denna dag! Fast jag har försökt att hålla humöret uppe även om det inte har märkts.. Fick reda på min praktikplats idag! Jag hamnade på Hotell maria. Guud vad spännande det ska bli! längtar jätte mycket och vill börja typ redan i morgon. Fast på torsdag ska jag dit och presentera mej och snacka lite med min handledare (:
Usch har engelska prov i morgon och jag har inte alls hunnit plugga så mycket.. Så får vell ta att sluta och blogga och börja plugga. Får sätta mej ner i en timme och sen blir det sängen för min del. Det är så sjukt härligt att jag börjar 9.30 i morgon. För att man får 1 timmes sovmorgon och man känner verkligen att 1 timme på morgonen gör jätte mycket!
Nej nu får jag verkligen slita mej. ses i morgon! ;) Puss puss! :*

Plugg.

blöööö! Jag försöker verkligen plugga till engelska B provet tills på tisdag. Det är igentligen inte så mycket. Det är mest att plugga in lite fraser och glosor. Men jag känner att jag inte kan koncentrera mej och att jag är sjukt trött. Jag kan säga dej att jag kommer gå och lägga mej sjukt tidigt ikväll, runt 9 skulle jag tro.
Äsch.. Jag får vell försöka gå och koncentrera mej och  göra det bästa jag kan av situationen. Men det är svårt att koncentrera sig när det kliar i fingrana. Jag vill shoppa!!!! Just nu på handle listan så står pälsmössan från gina (om den finns kvar) och ett par tights från bikbok! ;)  Puss puss! :*

GE MIG!

söndag..

Pheeeew! varför vill jag alltid ha en extra helgdag nu mera? Det är kanske bara för att jag jobbar så mycket? Fast idag jobbade jag bara från 8.30-13.00 typ. För att har engelskaprov på tisdag och jag måste börja plugga lite så smått på det iockmed att jag inte har så mycket tid i morgon, då jag även ska jobba. Pheeeew! För att vill verkligen bli godkänd på detta provet. Usch kollade precis i min kalender, så jag har 2 prov nästa vecka + ett omprov.. Ge mej höstlov nu!
Nej nu ska jag sätta mej ner i lungn och ro och börja plugga! Puss puss! :*

trött

Hey hey!
Det var trevligt igår fast jag har haft roligare. Men jag hade även kul igår! (: (kommer kanske bilder sen)
Kunde inte sova i morse så gick upp rätt så tidigt. Sen var det jobb 14.00-15.00.
Ikväll kommer farmor och farfar hit de ska käka lite och sen ska pappa och farfar kolla på fotbollen. När vi käkat och så ska jag gå in till grannen och kolla på stjärnor på is och bara mysa!
Äntligen! igår kom min mascara som jag beställt från oriflame. Snacka om lycka för att min var typ slut och nästan helt torr. Inte bra. Men men, problemet är löst nu iallafall! ;)

Imorgon är det jobb som vanligt och vi får vell se hur det går ;) 
Trevlig kväll allihopan! puss puss! :*

lets get drunk!

Hey hey!

Najs skoldag idag. Gick igenom företagsekonomiprovet som vi hade förra veckan. G nivån var på 52 poäng jag och fick 45 vilken osis. Ska göra omprov nästa vecka fast bara på en liten del. Sen gjorde vi några frågor om konferens och skrev PM och sen slutade vi. Så jag tog bussen hem vid 2 tiden.
När jag kom hem så gjorde jag 2st svamp-bob tosters  (:
Nu har jag typ precis blivit klar. Har gjort vid mej lite inför kvällen. Ska snart få sjuts till malin. Ikväll blir det fest gott folk! ;)
Ta det nu lungt där ute! för det ska jag försöka göra, höhö*. Puss puss! :*
svamp-bob toastern jag fick av syrran när jag fyllde 15! (:

min middag; 2st svamp-bob mackor
lyssna på rix fm och läsa hänt BILD, i like!


kvällens enkla fest outfit! ;)

en applåd för elin

Hey hey!
skola idag som vanligt. Vi hade hotell hela förmiddagen då vi hade ett prov om olika hotellkedjor och sen skulle vi rätta det själv och tillsammans sätta betyg. Faktiskt rätt så kul! (: Vi började snacka om praktik platser och sont så sa michelle att hon inte ville hålla på att städa i 6 veckor på ett hotell. Sen sa hon att hon inte lärde sig någonting av det men så sa jag att det gör man. För har själv praktiserat på hotell i 9an. så kom Helene fram och kramade mej och sen sa hon en aplåd för elin, hahaha! Gud vad jag skämdes ;P  Sedan på eftermiddagen blev det inte lika kul.. Naturkunskap & svenska.. Men men dagen har varit rätt så soft iallafall. Ikväll ska jag plugga lite har några konferens frågor tills imorgon som ska göras, sen är det inte så mycket mer.  Ska försöka gå och lägga mej i tid iallafall för att imorgon blir det pardey hos malin!! (:

Dagens mäst spelade låt
Miley Cyrus - 7 things

ge mej tjockt & långt hår!

Hey hey!
Så nu är jag hemkommen & nyklippt. jag saknar mitt "långa" slitna hår! Fast det behövdes verkligen klippas tro mej!!
iockmed att jag saknar mitt "gammla" hår så just nu är jag inte riktigt nöjd med det nya, men det vänjer man sig vid med tiden hoppas jag! Jag har pratat om att slinga mitt hår. Så jag och min frisör kom fram till något riktigt häftigt! ;) Så nu ska vi bara övertala mamma att hon kanske kan betala det? annars så får jag köpa någon egen färg och färga det själv. Men mer om det senare! Jag kan ge en liten ledtråd, det kommer bli "hett/varmt" ;)
Nej nu måste jag verkligen gå och plugga. Ska kunna lite fakta om några hotell tills i morgon. Så nu ska jag Sätta mej i köket och läsa igenom det och kanske ta lite glass med nogat-sås ;P Får ju ha lite efterrätt till den bakadepotatien jag köpte på grafitti idag ;P
Puss puss :*

Här kommer en före och efter bild på mitt hår!
vad tycker ni? ;D

ignorera mitt ansikte, är sjukt trött & det är typ kl 7 på morgonen.
jag hatar mitt tunna hår!! :@

klippa mej idag..

Hey hey!
just nu sitter jag i skolan, är sjukt trött för att det blev sent igår. somnade säkert inte förrän vid halv 1?! Men men jag kämpar på. Har en lektion kvar och sen ska jag ta något ätt käka i stan sen ska jag ta tåget till åstorp för att klippa mej. Jag känner på mej att det kommer bli en ändring. För när jag klipper mej hos ann-sofie så övertalar hon alltid en med en ny frisyr. Men men, vi får vell se! ;) Får se ifall det blit plugg eller läsa hänt i veckan bild på tåget ;P
Nej nu ska jag dra, synes i kväll!! då jag lägger in bilder på nya "frillan" puss puss! :*

ändrade planer

Hey hey!
idag var min förra klassföreståndare i skolan med sina tvillingar som hon fick den 12 juni tror jag det var. Så sjukt söta var dom, ville bara ha dom (:
Jag och malin skulle ju igentligen umgås idag, men så blev inte fallet. Så nu sitter jag här har precis ätit (är äckligt mätt). Så nu har jag typ 2 timmar på mej innan ugly betty börjar så då funderar jag på att skriva ner lönerna till dom på plask & lek så jag får det gjort så pengarna kommer in på kontot så fort som möjligt! Har jag tid över så blir det vell att jag börjar plugga lite på hotellprovet som vi har på torsdag. Iockmed att jag inte har så mycket tid i morgon då jag ska till frisören ;)
Puss puss :*

detta händer i veckan!

tisdag; umgås med malin, snacka om villket gym vi ska börja på!
onsdag; lippa mej och kanske slinga håret?
torsdag; hotellprov
fredag; slutar 11.15 om jag inte har omprov i företagsekonomi..
helgen; har inte kommit så långt än ;P vill du hitta på något? (:


Nu är det kokta fläsket stekt!

Hey hey!
Varit i skolan idag. Snackade lite om engelskan vill verkligen få det fixat med klasserna, men får se hur det blir efter lovet.

Från det ena till det andra. Jag skulle testa mina vita jeans (med hög midja) som jag köpte på MQ i sommras. Jag kunde knäppa dom men jag kännde att det satt tajt. Sen skulle jag testa att sitta och det gick typ inte alls bra. Fick nästan ingen luft. Så där fick jag mej en eftertänkare!! Det satte stopp för mej. Och varjegång jag ställer mej på vågen så bara ökar siffrorna hela tiden :( Just nu väger jag runt 55kg Men har bestämt mej för att gå ner till 53. Eller iallafall få bort "mullet" jag fått på magen bara för att jag har frossat nu ett tag...

Nu ikväll har jag varit och jobbat, pheeeew! Barnen var rätt så jobbiga i dag. Orkar inte ens snacka om det. Så just nu är jag helt slut så funderar på att ta på mej pjamasen, lägga mej i sängen och kolla på vänner!! (:
Puss puss :*

you make me smile

Hey hey!

Idag ringde klockan 7.30 då var det dags att stiga upp från sin skönhetssömn. Men det vär ändå rätt soft på jobb idag. Barnen är så underbara och så duktiga! (:
Efter jobb så mötte jag upp kajsa på väla! <3 Vi shoppade lite och sedan delade vi en muffin på roberts coffé och tog vars in kaffe, muuums! ;D
Sedan körde vi kajsa till vår gammla skola "forsärlan" Så kom hennes morfar och hämtade henne där.
Just nu färgar anna emelies hår och när dom är klara så ska vi beställa pizza. Pallar inte laga mat idag ;P Men tror jag får plugga lite snart vet ej ifall jag har spanska tills i morgon? ;S  Men men..
Nu får ha det kaga! puss puss :*
dagens fynd
leopard-kofta från H&M, 198:-
 
Söte-kajsa utanför vår gammla skola.
Kanske dags att hälsa på snart? (: 
tack för en toppen dag älskling! <3 

i <3 my neighbors!

Hey hey!
Varför kan jag aldrig sova länge på helgerna längre? Idag vaknade jag typ halv 9. Fast jag gick inte upp förrän vid halv 10. Jag kollade lite på miami ink. och sen blev det frulle.
Kl 14.00 var det klubbtävling med simklubben. Fick vara tränare där idag och de gick hur bra som helst. När jag kom hem så bjöd jag och anna in grannara på lite fika, det är faktiskt kanelbullensdag idag ;) Sen satt jag och snacka med josse och sålde lite oriflame produkter.  När anna och emelie kommit hem igen så började jag på maten. På menyn idag stod det bakadpotatis med kyckling, muuuums vad gott det var. Men kunde inte äta upp för att jag blev svinmätt ;P Sedan kom emelie och josefin in igen och då kollade vi på "stjärnor på is". Det var faktiskt riktigt bra, det är nästan så man ska  börja följa det ;P Vi hade jätte roligt åt programet iallafall och sen snacka vi lite om våra skidresor och sont vi varit med om.
Emelie och Josefin stack nästan precis hem, för att typ alla var trötta och jag ska upp kl 7.30 i morgon och jobbar till ca 14.00 sen ska jag hem och göra vid mej snabbt och sen möta upp kajsa på väla för en riktig kajsa & elin möjsdag (: + att det kommer bli lite shopping får man vell hoppas! ;)
Nej nu ska jag gå och lägga mej i sängen och kolla på svensson, svensson som jag missade idag pga. "Stjärnor på is"
God natt & puss på er! :*
josse & jag i sommras! (:

HELGENS TO DO!

fredag: myskväll med syrran
lördag: Jobba, umgås med josse! (:
söndag: Jobba, väla med kajsa! (:

Fick denna bilden av mamma via mms i morse
där det stod att hon var i new york!
(dom är i frankrike)
Så svara jag, tror du att jag är så dum? jag vet faktiskt
att frihetsgudinnan kommer från frankrike,
daaaah! ;D

elin, även kallad mamma!

Hey hey!
Provet idag gick vell sådär. Jag tror nog att jag klarar G gränsen precis.. Men men.. I allmänhet så har dagen varit soft. Läraren visade något på TV´n om folk som ville ha pengar till att starta företag. Efter lunch så fick vi i uppgift att boka en konferens på hotell.
Efter skolan gick jag in på tasty house för att handla lite godis sen kom anna och emelie och hämtade mej. Så körde vi till familia för att hälsa på josse (min granne) För att hon praoar på Grafitti just nu ;)  Sen gick vi in och handla På MAXI för att jag och anna behöver ju också äta ikväll ;P Sen blev josse klar, så körde vi hem.
Just nu är jag sjukt trött! Ska snart gå och påbörja på maten. Ikväll ska jag och anna ha tacos, muuuums!
Dagens "outis"
fann en söt kofta i pappas garderob som slank på mej idag.


koncentration 0

Blöööö har typ inte kommit så långt på mitt pluggande och klockan är snart 22.00 HJÄLP MEJ! jag kan typ inte koncentrera mej. Först så satt anna och emelie i rummet vid sidan om och kollade på skräckfilm, så jag fick sätta in musik i öronen. Och sen kollade jag på du är vad du äter och nu har anna försvunnit så jag är hemma själv och då är det inte så lätt att koncentrera sig i heller. Men får vell lägga mej ner i sängen och läsa klart sidorna och sen koppla av med några avsnitt av vänner!! ;)
Guuuud vad jag längtar tills skoldagen är över i morgon. Har verkerligen en helg att se fram emot! (: skriver mer om det i morgon. Nej nu måste jag faktiskt ta och skärpa mej och börja plugga.
Puss Puss :*


ge mej helg nuuuu!

plugg, plugg, plugg!

Hey hey!
Redovisningen om first hotels gick hur bra som helst idag! (: Och svenska provet känndes också helt OK. Så imorgon har jag bara företagsekonomi kvar och sen är det helg ;P Först trodde jag att företagsekonomin skulle var hur svår som helst. Men har man varit med på lektionerna och om man läser lite i boken och kollar igenom anteckningarna så ska det nog gå vägen! Vi har 5 kapitel vi ska kunna, men det sista kapitlet är jag inte helt 100 på och jag har ingen här hemma som kan hjälpa mej, anna kan vell knappt matte? Så får jag IG på den biten i morgon så får jag ju sjävlklart göra om den senare så jag fattar det. 
Allmänt så har det gått bra idag. Anna frågade mej om jag ville gå på cirkus med henne ikväll men jag tror jag skippar den biten. Är så satans trött och som sagt så måste jag plugga!
Puss på er! :*  

pheew

Vattengympan gick hur bra som hälst, det blev en hel del skratt vill jag lova ;P
Plugget har vell gått sådär. Har läst igenom några sidor och försökt plugga in instuderingsfrågorna, så vi får vell se hur det går i morgon. Och jag är speciellt nervös för redovisningen i Hotell. För att michelle har skickar filen till mej det vi skrivit. Och sen har inte michelle varit i skolan på 2 dagar så vi har inte kunnat förbereda oss heller, så hoppas Heléne förstår i morgon och att vi får lite tid på oss iallafall att förbereda oss.
Jag trodde denna kvällen skulle bli hel strässig men nu känns det kanske så lungt. Ska kanske sätta mej ner och plugga lite företagsekonomi som jag har prov i på fredag..
Puss på er! :*

skånska är som sydlig amerikanska

Hey hey!
Det var riktigt kul på geografin idag för att där var 2 killar från Amerika som kom och snackade lite. Den ena killen var från Las Vegas och den andra från utah. Vi fick ställa en massa frågor och sen pratade dom lite om den amerikanska kunturen, sjukt kul att lyssna på! (: Efter skolan så kom anna och hämtade mej så körde vi innom maxi för att handla lite mat.
Sen har jag käkat, pluggat & kollat på TV ;P men måste fortsätta plugga nu för att har svenska prov i morggon + en redovisning om hotell kedjan first hotels. Så måste få tag på michelle så vi kan dela upp vem som ska ta vad.
kl 19.00 ikväll är det vattengympa. Iockmed att mamma och pappa har åkt iväg med några vänner till Frankrike så är jag och anna hemma själv. Så ikväll ska anna och jenny följa med med istället (:
 Nej nu måste jag kila, har mycket att göra som sagt!
Puss på er! :*

RSS 2.0