10 eller 20?

Jag mår så himmlans dåligt! Jag vill bara ligga på soffan och kolla på tv men nej då! Man kan ju undra ifall jag är storasyster eller lillasyster i denna familjen. Syrran som fyller 20 år i sommar ska baka muffins också hittar hon inte receptet så är det tydligen mitt fel så börjar hon skrika och sont när jag har jätte ont i huvudet också har hon satt igång radion på hög volym och det är inte lönt att säga till henne för att hon lyssnar inte på mig och jag orkar inte skrika. Och allt jag gör är tydligen fel och hon är nästan värre än mig på att slänga runt saker i huset och det är inget fel på det. Altså jag pallar inte henne längre. Altså när vi flyttar ifrån varandra tror jag nog inte att vi kommer ha så bra kontakt med varandra för att vi är så olika och jag pallar inte med henne. Hon känns typ inte som en syster.

Bara för att hon satte igång radion så flytta jag in på mitt rum vill bara gråta så dåligt jag mår. Men jag tröstar mig med en påse godis som jag köpte på netto påväg hem från tåget 3.90 hur billigt som helst så kunde inte motstå.
Nej, nu ska jag kolla på film eller nått? & försöka värma mig under täcket, är lite frusen fast jag har på mig en tjocktröja.
PUSS :*

Kommentarer
Postat av: sandra

<3

2009-03-16 @ 19:15:25
URL: http://barazandra.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0