Jag blir galen!!!

Tog precis ett litet avbrott från pluggandet för att gå in på sf´s hemsida för att se ifall man kunde boka biljetter redan nu tills marley & me premiären men vad är det jag ser? Dom har flyttat premiären en vecka efter, vad ska detta betyda? Jag som har längtat så! bara en vecka kvar i morgon, men nej då! Då ska man behöva vänta i 2 veckor istället, jag blir galen!!! Det är nästan så man ska trösta sig själv med att gå på bio i morgon och se he is just not that into you?! Eller kolla på män som hatar kvinnor. Det har ryktats om att pappa ska bjuda familjen någon dag på den filmen?


Fuck you!

Ringde pappa för några minuter sen och fråga ifall han kan hjälpa mig lite med företagsekonomin när han kommer hem för att det är lättare att få det förklarat än att sitta och läsa i boken. & som alltid så tyckte han det skulle bli jätte kul. För att han älskar verkligen matte och sont som har med företag att göra. Men det är nog inte så konstigt iockmed att det är hans jobb.

Kommentarer
Postat av: Kan Dee Drawings

Hejsan! Vilka linnen ska jag trycka upp? Kika in på min blogg och rösta! (Motiven är teckningar jag själv ritat) Kram! :)

2009-03-12 @ 18:50:49
URL: http://kandeedrawings.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! Ska vi följa varandra med bloglovin´? Säg till när du lagt till mig, om du vill förstås :)

2009-03-12 @ 19:06:29
URL: http://metrobloggen.se/starofusa
Postat av: Alexandra

bli medlem skit bra sida !!! jätte enkekt att få presentkort på t.ex Nelly, kicks åhlens mm

http://www.freestreet.se/?r=1919

2009-03-12 @ 20:37:32
URL: http://alexplusandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0