Humorgalan

Då var denna dagen förbi! Hann inte med att plugga för att jag satt och käka i en hel timme!! :O alldeles själv, eller nja, satt och läste hänt i veckan ;P Älskar de pratbubblorna de har på en sida var vecka. Hahahahaha! Såg en som var så rolig, skrattar här i min ensamhet nu bara jag tänker på den! Ääääh, måste fota den sen och visa, ni kommer också skratta, jag lovar! :D
Ikväll kolla jag på humorgalan & käka honungsmelon & godis men var gång de visa ett klipp från haiti så kunde jag inte äta längre, kändes så dumt! De har knappt rent vatten också sitter jag och käkar melon... Men sen när de var tillbax på Berns igen så kunde jag käka, knäppis jag är!! Jag fällde några (många) tårar under programmets gång. Alltså tänk så bra vi har det igentligen. Det var många ggr jag tog telefonen och tänkte ringa men sket i det. Har ingen stadig ekonomi, fattig student som jag är. Men jag har sagt till mig själv ända sen jag var liten att när jag får en stadig ekonomi så ska jag skänka bort lite pengar. Men jag handla fakitkst en UNICEF pinn för någon dag sen på H&M, det tyckte jag var bra gjort av mig. Lixom kan jag shoppa så kan jag fan också lägga ut 20:- på en pinn, hallååå?! Ska nog köpa en till sen! (: 


Nej, nu ska jag gå och låsa och släcka i huset för att ska gå och lägga mig snart och kolla på vänner. Är inne på sesång 2 nu. Har ingen favorit säsång sådär men 2an är bra! (; Ska kolla på the one with the list tror jag den heter? För att i morse kolla jag på när rachel var på date och ringde till ross och sa att hon kommit över honom. Det fula är att jag har sett vissa avsnitt 10000 ggr om så jag sitter och mimar till vissa avsnitt, hur sinnes är inte det?! Hahaha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0