Afternoon


Idag när jag kom hem från mina ärenden så var jag helt bedövad i flabben & jag hade bara käkat 2 mackor så jag var typ super-duper hungrig så jag gjorde mig en smuuutie på lakris/vanilj/juggubs yoghurt med frysta björnbär & hallon, muuuums!! (: Det hade blivit lite varmare så jag drog på mig ett par andra shorts och tog av mig topen, woaaala!! (; Sen satt jag ute på trappan och läste skvaller tidning! (:


Senare ikväll så kolla jag lite på fotbollen och stod på crosstrainern i 65minuter!! fattar ni?! Det är en hel jävla timme + fem minuter, så stolt!!! (: Och mitt nya svettband är hur bra som helts! Det bästa med att träna hemma är att man kan bara stå i sportbh och tighta träningsbyxor, så slipper man svätta ner en massa olika tröjor, nej usch fy!! ;P

Dagens fångst!


När jag ändå var på Cubus idag, skulle tydligen skriva på ett papper från när jag jobba sist så köpte jag även ett par marinblå cykelbyxor, har ett par i vita och jag bara älskar dom, tyckte att marint var snyggare än svart, hihi!
Sen var jag inne på akademibokhandeln. Skulle ha gynnings ego woman i pocket men den har inte kommit ut än (kommer ut i september tydligen) så såg jag sanningen om gömda så tänkte jag, den måste jag ha!! Har lixom läst alla dom böckerna, så måste få reda på sanningen, mohaha! :D Ska se om jag kan börja läsa den snart om jag ligger ute i solen eller när jag ska till Schweiz nästa vecka!

Nej, nu ska jag dricka lite vatten och sen hjälpa mamma att mata ormen, uuuuuh! :( Sen ska jag duscha och efter det sängen & vänner! (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0