blandade kännslor!

Det är fanimej hopplöst altså! Varför kunde jag inte fått pappas matte gener och inte mammas. Mamma, jag & syrran är typ sämst på matte medans pappa tycker att det är hur simpelt som helst! När jag precis fått klämm på hur man räknar med exklusive samnt inklusive moms så måste ju såklart pappa kludda till det med att försöka göra det mer enklare men för mig blev det bara ett helt jävla virvar. Han gjorde så att jag fick hjärnsläpp att jag helt plötsligt glömde bort hur man räknade ut med eller utan moms, helt sinnes! Så jag fick börja om från början igen. Jag behöver seriöst en genomgång till innan jag kan göra provet! Så jag ska nog gå och lägga mej nu och försöka läsa igenom dom 3 kapittlena och sen får vi se hur det går i morgon. Jag pallar seriöst inte :( Wish me luck!

Men nu till något annat mycket roligare!!!
Igår så bokade min kära vänn Laura & hennes pojkvän Joan från mallorca flygbiljetter till sverige. De ska bo här från den 10-17 april, snacka om vad jag längtar!!! Har inte träffat dom sen v.44 förra året då jag var och hälsa på laura i Palma. Känner på mig att det kommer bli en toppen vecka när dom är här!!  
Nedräkningen har börjat, 28 DAGAR KVAR! (:
Kanske lägger in ett kollage på våra stunder tillsammans i morgon? Har inte tid nu måste plugga. Men håll utkik vettja ;)
PUSS :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0