Onsdag & Malmö




Goddagens! det var inte idag, haha! ;D
Idag åkte jag med päronen in till stan för att ha min andra körlektion & idag träna vi på huvudled & högerregel. det gick sådär, var inte så pepp iockmed att jag sovit max 4 timmar i natt. Men men, man kan inte göra mer än sitt bästa. Fast jag är ju ändå rätt så duktigt så vad kan gå fel? haha! ;D
Sen begav jag mig till knutan för att ta tåget till malmö med sandra. Iockmed att jag hade kör tid 8.05 så var jag klar en timme senare och sen gick jag ju igenom stan för att komma till knutan. Guuud så mysigt det var! Jag baar älskar att gå i stan på morgonen, det är något speciellt! ;) Påväg till knutan så spran jag på några japaner/kineser vid kärnan. Det är också så härligt på sommaren när alla turister drar sig till helsingborg. Sen sprang jag även på två italienare, de hade vell haft fotbollsmatch igår på olympia?
Iallafall idag har jag trillbringat dagen i malmö med sandra, hur mysigt som helst! Jag var på jakt efter mina gummistövlar, men nej då!! De hade svarta & kosta 599 då kan jag lika bra klicka hem ett par vita för 550+frakt! ;)
När vi kommit till tringeln så tog vi bussen till Sandras gammelmormor, så mysigt det var! Det bjöds på cola & kakor, dagens lunch altså! ;D
Sen gick vi en runda på triangeln och sen tog vi tåget hem vid halv 5 någon gång?
Jag mötte upp mamma i stan för att åka med päronen hem. När jag kom hem var jag sjukt trött, jag åt en regäl port. med kycklig & sen däcka jag på soffan & sov som en liten bäbis! (:
Jag ska snart gå och lägga mig igen fast i min egen säng & kolla på satc (: måste bara ränsa upp lite på bloglovin först!
PUSS :*

Kommentarer
Postat av: Kan Dee Drawings

Åh vad fint! Det sitter ju verkligen som en smäck på dig ju! Skitsnygg! :)

2009-06-17 @ 22:36:41
URL: http://kandeedrawings.blogg.se/
Postat av: HANNAH

KOLLA IN I MIN BLOGG EFTER DET NYA TATTOOMÄRKET! KÄNT I USA OCH KOMMER NU TILL SVERIGE!

2009-06-18 @ 12:26:05
URL: http://hannahborg.blogg.se/
Postat av: jaqueline och julia

skiit fin blogg du har:)

kolla gärna in vår bloggar:

http://jaquelinerydahl.blogg.se



http://ronyajulia.blogg.se

2009-06-18 @ 15:38:49
URL: http://ronyajulia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0