uppdatering

Så, nu har jag både tid & lust att blogga lite. Har varit lite bakis idag blev lite för mycket hos mormor igår, haha! ;D Jag, mamma & pappa stack hem till mormor och käka där. Det blev vin, irish coffe & rom & cola, så ni kanske förstår? ;P Så idag har jag bara softat framför tv´n. Kollat på satc & vänner (: Ja, vad vill ni veta? jag har ju varit på mallorca nu i 3 veckor kom hem den 1 på natten & vilken kaos altså, pheew! Men jag hann med både planet & tåget från kastrup till malmö (:
Jag kan tyvärr inte säga borta bra med hemma bäst för att jag har ju mitt hem på mallorca också. Eller ja, jag har 3 hem på mallorca :P Det känns så konstigt att vara här i sverige för att vädret är helt annorlunda. Det känns som att jag bara är här i sverige för en resa så jag ska hem till mallorca snart, hehe! & saknar laura gör jag också!! Jag har lixom levt med henne nu i 3 veckor 24/7. Vi är som tvillingar typ, för att vi gör nästan allt tillsammans! Så nu känns det konstigt när man är ensam :( Men jag vänjer nog mig snart igen.. Idag har jag laddat upp en massa bilder på facebook & bdb (: får se om jag lägger upp några här också. men inte fullt så många! ;P
Imorgon ska jag träffa sandra wiiii! Har inte träffats på typ mer än en månad, KATASTROF!!  Så ska nog snart gå och lägga mig och kolla på satc, slapna av och sova så jag kommer upp i morgon. Jag har handlat en massa hello kitty saker, en musmatta, väska, handduk, halsband, mugg (som jag fick av laura) Vet inte om jag glömt något, haha! ;D  Men ni ser en massa hello kittty saker men sen har jag även handlat lite kläder! (:
Men vi höres mer sen i morgon, då det är ny vecka och nya tag. Måste förrästen gå in på bloglovin, har typ inte varit inne där än.. Får skippa att läsa alla inlägg och börja om på 0 i morgon, hihi!
PUSS :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0