många bollar i luften.

Detta känns som en bra dag trots allt fast lite onödig.. Hade typ kunnat åka hem efter nationella för att spanaska läraren kom aldrig och sen hade vi inte en så seriös svenska lektion heller. Men efter skolan blev allt perfekt! ;)
När jag kom hem så lagade jag & mamma mat, grönsaker med tacoköttfärs & nacho chips, muuuums! Och sen var jag så osocial mot mamma för att jag satt vid laptopen hela tiden och skickade ett mejl till en viss person, hoppas vi får svar! ;)
Just nu sitter jag med många grejer på samma gång. Ett psykologi arbete om media påverkan, lite med företaget, samtidogt som jag är inne på bloglovin & lyssnar på Lady Gaga! ;)  & har en massa tankar i huvudet ;P




Såhär stod det i hänt i veckan för några veckor sedan..

Klart att någon kan ersätta Brad men vart finns han någonstans? Jag kommer ihåg att jag blev så arg när Jenn & Brad skulle skilja sig. Lixom de passar så bra ihop. Och sen fattar jag inte detta att de va typ ihop i 7 år och gifta i 5. De snacka om att jenn ville ha barn efter vänner men tyvärr blev det inte så. Sen gick brad och gjorde angelina på smällen efter en kort notis, altså vad är detta? Jag blir så arg, på en son fjäntig sak, haha! ;D Det sägs att det är slut mellan John Mayer & Jenn villket jag tycker är jätte synd för att dom var verkligen söta tillsammans. Men jag ställer mig den stora frågan kommer Jennifer Aniston någonsin att finna en ny man och bilda familj?  *Hoppas det iallafall (:
Man kanske skulle göra en amerikansk version av den rätte för rosing fast istället the right man for Aniston :P
Nej, fyyyy!! Hon är värd så mycket bättre män, haha! Det är nog bäst att jag slutar skriva nu för att jag känner på mig att annars kommer detta att  spåra ur ;P
PUSS :*

Kommentarer
Postat av: Kan Dee Drawings

Aaaaw tack!



Jag har faktiskt aldrig sett nån med den tröjjan på sig :)

2009-04-28 @ 19:33:10
URL: http://kandeedrawings.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0