Bussy lady!

Gud altså! Har haft fullt upp hela dagen idag!!
Dagen började med 1 timmes svenska sedan var det dags för samhälle och vi skulle ha typ prov idag och jag hade typ inte alls pluggat. Men iockmed att jag valde att göra provet muntligt så var det inga problem ;P
Kl 11.30 typ så stack jag & sandra x2 in till stan & espresso house för att käka lite lunch. För mig blev det en mocha latte & en scones ;) Sen gick vi ner till kullagatan för att kolla in lite saker till vårt projekt som vi håller på med just nu. kl 12.30 skulle vi mötas vid färgerna för att vi skulle ta båten över till Dk idag för att lyssna på någon som snacka om helsingörs turistbyrå. Det var lite man fatta om vad han sa och mycket man missa. Altså danska är inte så lätt som man tror och inte så svårt iheller, det är helt sjuuuukt! ;P Efter det så gick vi en runda i helsingör och sen tog vi färgan hem igen runt 14.40. Efter det stack jag & sandra till väla. Jag har spanat in en jacka på gina tricot sen förra veckan. Så hade jag tänkt att jag skulle köpa den idag så fanns där en i storlek 34 & en 38. 36an satt för hårt i ärmarna och 38an var alldelles för stor så jag sket i det. Sen stack vi till H&M och där fann jag en kavaj istället som jag kollat in länge och idag fann jag den på rea för endast 150:- snacka om kap ;) Också handlade jag hårklämmor. Efter mycket om & men så kom vi in till stan igen för att sandra skulle ta sitt tåg från knutan. Men innan dess så var vi inne på åhlens där jag köpte mig en födelsedagspresent. Fyller ju 18 den 15 maj!!!!!!!! Ledtrådar kommer sen ;)  Sen hade tydligen gina också öppet så sandra kunde köpa sin klänning som hon lagt in ;P Sen var alla nöjda & glada (: 
Ikväll har jag skickat iväg lite mail och jobbat lite med vårt projekt, hoppas nu att vi får låvande svar! *Håll tummarna.
Nej, nu måste jag verkligen gå och lägga mig! Tiden bara springer iväg, pheeew!  Måste lixom vara fräsh i morgon då jag & sandra x2 ska på ett hemligt möte runt 12 tiden. 
PUSS :*  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0