LÅNG HELG!

hey hey!
pheeew, skönt med fredag idag. Pallar inte gå upp 4.30 en dag till..Känner att jag börjar bli riktigt kinkig för att jag är så trött. Min handledare är ju ledig så jag får vara med en annan och jag känner att vi inte går ihop alls. Altså hon är snäll och så men det är något som tar emot på något sätt. Så idag när vi satt i receptionen så satt jag och fyllde i nya medlemar i gästklubben så förstod jag inte riktigt hur jag skulle göra med medlems nr. & kort nr. så blev hon helt krängd mot mej. Och hon tjatar typ varje dag att hennes hjärna hänger med för att man går upp så tidigt. Men godag, vafan tror hon jag mår då? Nej ska snacka med min handledare sen när hon kommertillbax!
runt 1 tiden när vi skulle käka så satt jag och kallsvettades, så jag frågade ifall vi hade mycket kvar att göra efter maten ifall jaf sket i och käka så att jag kunde gå hem istället och det gick bra.
Innan jag skulle ta tåget hem så gick jag in på espresso house och köpte mej en stor kaffe, kännde att jag behövde vakna och värma upp mej.
När jag kommit till bjuv så kom mamma och hämtade upp mej på stationen, sen körde vi hem till mormor och fikade där. Direkt när vi kom hem till mormor så frågade jag henne ifall hon hade långlaksonger som jag kunde få låna och det hade hon, mys! Sen satt vi och drack kaffe, fika, snacka & lyssna på Peter Jöback! (:
Just nu sitter jag här i mormors långkalssonger som är nerpackade i mina hello kitty strumpor & lyssnar på Peter Jöback. Fick hans julskiva av mamma idag! (: Man bara smälter när man hör hans röst!!! <3
Ikväll ska jag bara ta det lungt och vila, känner mej somsagt lite kinkig. Och sen kanske jag gör lite på mitt mallorca arbete som ska vara inne V. 49..

& idag så började min lång helg! har studiedag måndag & tisdag så har bara praktik nästa vecka och då har jag tiderna 10-18 ;)

Nej funderar på att lägga mej på soffan nu & linda in mej i min hello kity filt och kolla på tv eller nått.
Puss puss ;*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0