hej då långhelg!

Goderafton!
Idag har det hänt mycket ;P  Jag vaknad lite över 10 ville somna om men skulle följa med mamma till vattengympan idag så jag hade inget val...  Runt 11 tiden körde vi iväg. Det var ett riktigt bra pass idag på vattengympan. Gillar denna instruktören riktigt mycket! Medan hon vi har på onsdagarna är helt kass så vi klagade lite idag ;P  Men ska ändå inte dit i morgon. När vi var klara så stack vi till väla för att jag skulle försöka att finna en klänning. Uhhhh, hade bara lust att gå i olika affärer och sammla ihop en massa klänningar och pröva alla på samma gång. Men nej, då får man gå och klä av sig i varje affär, så sjuuuukt jobbigt! :( men men, man får gilla läget! Vi var inne i en massa butiker och vi hade rätt så brått för att mamma skulle iväg kl 17.00. Men tillslut så blev jag förälskad i en klänning, så det blev att jag tog den. Kollade inte ens igenom fler butiker när jag funnit den rätta! ;) Sen körde vi vidare till maxi där vi ihanlade lite mat & tuggumi, glömde mina idag. Fyy faaan! Det är min drog tuggar 4 - 5 om dagen!
När vi kom hem så fick jag göra maten för att mamma skulle göra vid sig och då var klockan ca 16.00. Jag gjode sallad och till det hade vi tacoköttfärs, nachos, cremefresh och salsa sås, muuums!
När mamma stukit så kom anna hem. Jag satt och snacka med henne medans hon åt och vi snackade lite "familje stuff". Jag vill inte berätta om det för vet inte så mycket om det själv.
Skulle igentligen behöva göra mitt arbete om mallorca men anna satt och nörda sig vid datan så har inte hunnit, tack för det!! :(

Nej nu har jag inte tid att skriva längre, för om bara någon minut så börjar Ugly Betty!
Puss puss :*


Bilder på klänningen kommer innom kort! (:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0