ge mej sommar!

shuuuu alla glada där ute! (:
Jag har världens bästa pappa. Fick sjuts till hotellet idag. Det regnade och var ett sånt satans ruskigt väder, så jag sa till pappa att jag inte ville gå ut pga. det äckliga vädret. Så han körde mej nästan in till porten, aaw så gulligt! (:
Idag var det en sooft dag på hotellet. Jag och ella skulle bara städa 7 rum & det gick snabbt. Ella mådde inte riktigt bra idag så hon gick hem när vi var klara runt halv 11. Men jag stannade kvar. Jag borstade trapporna och sen kom tvätten så jag fick lägga in det i föråden. pheeew, blev helt svett ;P
Det har annars varit jätte kul! Har snackat en hel del också. På lunchen så kom hotellägaren in och snackade lite om när hotellet startade och sont, rätt så kul! 
När hotellet startade sommaren 2006 så skulle artisterna från helsingborgsfestivalen bo på hotellet. Det blev klart i sista sekunden. För precis när byggaren gick ut så kom martin stenmark in, haha ;D
Sen under eftermiddagen så kom där in 2 tanter som var jätte trevliga som vi visade runt på hotellet, haha (: så sööta!
Jag tog bussen från stan vid 3 sen stack jag hem till mormor ett tag och tog en kopp kaffe med pepparkakor.

Ikväll skulle jag igentligen umgås med mina vänner, men det blev nog inget med det. Så ikväll ska jag bara vila ut efter en rolig arbetsdag! (:
Ha en trevlig kväll allihopan! Puss puss :*


Idag var det ett riktigt busväder
så då åkte mössan på! (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0