vart e snön?!

Är det verkligen den 23 december idag? Det är så sjuukt, har verkligen ingen julkännsla alls :/ Till nästa år ska jag fan skaffa mej en snökanon!! Är det julafton så ska det vara snöööö!!!

Pappa har sagt att vi kanske ska åka skidor v. 10 så nu ska jag kolla skidresa till italien!! Som jag brukar säga, en gång alperna alltid alperna. Den svenska fjällen är fan som små kullar jemfört med alperna. Jag har varit i idre 2 ggr, badgastain-österrike 1 gång & kronplatz-italen 1 gång. Och ska man åka till alperna så finns det inget val, det är italen som gäller. + att det är mer drag på after skii´n uppe i alperna!! 
 Vill igentligen till aspen, har frågat pappa ifall vi kan åka dit men det är rätt så dyrt, hehe!! Så det behöver jag inte ens titta på ;P
Fast jag är rätt så sugen på att testa på snowboard, för att jag är redan så grymm på skidor! eller ja.. Jag är bra för att bara åkt typ 4 ggr ;) Men vi får se hur det blir med den saken, för att annars så får jag nog skaffa rygg-platta iockmed att jag är opererad för skolios..

Bilderna är från februari 2007 i kronplatz-italen. Det var ingen dålig vecka det inte! ;)


ge mej denna snökanon!!!

hätligt!
äggliftarna i italen, så sköna att åka i!


några glas öl efter en härlig skidåknings dag!
Med bra musik & dans i pjexorna, haha! ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0