Jag har haft världens bästa handledare!!!

Heeeey!
Guuuuud vilken flummig dag det har varit idag, hahahaha! Var ju på hotelet idag från kl 6.00. Jag gjorde det gammla vanliga, satte fram frukosten, checkade ut gäster och svarade i telefonen. Så ringde det så gav My mej telefonen men så var det ändå till henne sen. Så lämnade jag över telefonen till henne så sa hon, hallåå?! Så kollade hon på telefonen så hade hon den upp&ner, HAHAHAHAHAHAHA!  Gud vad jag skrattade!!! Det var så att jag fick hålla för munnen & My sa oj, undrar varför det lät så konstigt, jag kanske tryckte på en knapp eller nått? hon i andra luren bara ja, kanske det. Hahahahaha! Det var riktigt kul iallafall.
Sen hade jag ju köpt ett merci choklad till hotellet så My blev överlycklig och böjade sjunga den reklamlåten högt & jag hängde på, hahaha! ;D
Senare på eftermiddagen så kom vi in på alla barnen historierna så berättade My olika som dom kommit på i sommras när dom jobbade om vissa i personalen på hotellet & jag lovar dom var sjukt roliga!!! ;D Så sa jag men man kan ju gå in på internet. Så där satt vi typ i en timme och letade och skrattade åt alla barnen historier. Dom som var typ bäst kopierade my in i word sen pimpade vi det lite och skrev ut det! Hahahah, gud vad kul vi hade!
När vi typ precis blev klara med det så kom den ena kocken in och hon hade varit och gjort vid sina naglar hos en som också jobbar som kock i restaurangen. Men det var sjukt fult så hon fick ringa desperat efter en proffisionell istället. Men det visade sig att hon gått kurs och sont. Men det kan man inte tro & det tog typ 5 timmar att göra, hahahah! :D Stackare!! Så då satt jag och my och skrattade åt henne, men hon skrattade också själv.
Sen gick jag och satte mej vid ella, hon satt och vek örngott. Så vi satt och snackade lite så sa jag att jag skulle med på nöjesgalan. Hon lös riktigt upp i ansiktet och man såg hur glad hon blev, snacka om vad det värmer!! :]
Typ efter 1½ timmes övertid (15.30) så gick jag och byta om. Men jag stannade kvar självmant för att jag hade så sjukt kul!
Idag var det ju Mys sista dag innan hon går på semester så hon bara elin jag måste bara få ge dig en bamsekram, så sa jag men vi synes ju på söndag på nöjesgalan men hon bara nej, nu ska jag ha en kram, hehehe!
Där stod i mina omdömme som hon skrivit att dom kommer att sakna mej. Och jag kommer sakna de flesta där också :(

Sen gick jag en runda på stan. In på H&M och köpte mej en svart-glittrig ögonskugga. Sen gick jag upp och satte mej på mammas jobb. Sen gick vi och hämtade en gran som pappa hade fått, men han kom ju inte i tid efter vanligheten så vi fick gå in och värma oss med lite glögg & smått &gott ;)

Synes i morgon!
Puss puss :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0