MERRY X-MAS!!

Hjälp!! Jag har typ inte fått min skönhetssömn i natt, ser ut som faaan nu. Har stora IKEA kassar under ögonen...

Idag på förmiddagen stack jag och pappa till hyllinge för att gå en sväng på familia och sen maxi. Inne på intersport fann jag en mysig tjock grå college tröja som jag ska mysa i här hemma med tights när jag känner mej nere,. Den var sjukt billig kostade bara 60:- och den har kostat 300:-, så snacka om kap! ;)
Sen var jag även inne och handlade en top i en affär, hehe ;) *hemlis.. Tror att syrran redan köpt en till mej, för att jag sa att hon skulle lägga undan en till mej när hon var och kolla på dom från Idol, men hon sa att min storlek var slut och sen har jag sagt att jag vill köpa den men hon har hindrat mej på något sett, hahah! Så vad tror ni? (: Men jag köpte den ifall jag tror fel. Men annars så är det ju bara till att lämna tillbax den på väla den 26'e ;)

Altså vad e detta? Det känns som vilken dag som helst.. Är det verkligen julafton idaG? Men jag tror att kicken kommer vid 3 tiden då Kalle anka börjar, yaaaiiih! ;D  Ju äldre vi blir så sitter vi alltid och skrattar år alla avsnitten. Man ser det från ett annat perspektiv nu när man är lite äldre..

Ja, jag måste bara berätta detta, hahahah! Igår när jag sa att jag skulle hjälpa mamma så när jag kom ut från mitt rum så hade hon redan dukat bordet. Så stod där snappsgals vid alla kuvert "platsen man har där man sitter och äter. Ska det vara perfect så ska ett kuvert vara 60cm brett. Man har ju VG i servering! ;)" Iallafall så sa jag till mamma att jag nog inte vill ha någon snapps, så hon bara men du kan vell ta lite, du kan ju dricka en linje den är rätt så mild... Vafan e detta ska mamma fylla mej på självaste julafton? hahahaha!!

Nej nu måste jag rymma upp lite på mitt rum och sen göra vid sig.
Bloggar kanske under kvällen? För har julen hemma ikväll!
Puss puss :* & GOD JUL PÅ ER ALLA!!

Kommentarer
Postat av: Sara

God Jul Elin :D <3

2008-12-24 @ 14:08:33
URL: http://svenssonsara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0