en levande väckarklocka

Jag hade svårt för att sova i natt, men det var vell bara för att jag vaknade såpass sent igår? Men jag ställde min mobil på väckning runt 10 tiden så att jag kommer vara superdupertrött ikväll så jag kan gå och lägga mej tidigt ikväll. Men det konstiga med mej att när jag bestämmer en tid jag ska gå upp så sover jag alltid så oroligt på mornarna också vaknar jag alltid lite innan klockan ringer. Det är sjukt jobbigt.
Under morgonen så har jag och pappa diskuterat över hur vi ska gå till väga med mitt rum. Ska lixom förvandla det men säger inte hur. Det får ni se när det är klart. Men det är så svårt att göra något med mitt rum för att det är så litet och rektangulärt + att jag har en massa andra saker jag stör mej på. Men jag har kommit upp med en liten lösning nu som jag får redovisa för pappa när han har klippt färdigt gräset!  

Jag vet att det inte är så många som läser min blogg, men det är kul att skriva av sig. Så jag ska försöka ladda upp flera inlägg om dagen nu. Så där kommer nog ett till inlägg lite senare idag, så håll utkik! ;)

Puss på er! :*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0