Lördag!

Tjena snyggingar!
Alltså jag hade så satans kul igår fast jag inte drack. Dansa till och med kasedans med min farbror, haha! Sen visa jag hur vi brukar dansa och dansa lite med farmor, haha! (: Min släkt är helt bannanaz, min farfar alltså, finns ingen som han. Jag, anna, mamma & micke höll på att dö som han höll på igår, hahhaha! :D

Idag har jag kört pappa till familia, han skulle klippa sig. Så medans han klippte sig så gick jag några varv och kolla lite i smyckes butiker. Tar ju studenten snart!! (; Är ju svag för leopard mönster så det blev att jag köpte ett armband, hihi!
När jag kom hem så påbörja jag på mina egna armband. Det finns en affär i Helsingborg som heter pärlgården där man kan köpa en massa berlocker, pärlor m.m. så kan man göra sina egna armband, har ett kvar att göra, blev riktigt nöjd!! Måste köpa meeer!! :D 

Päronen & syrran är iväg på middag hos syrrans pojkvänn & päron så jag bestämde mig för att stanna hemma. Så snart kommer emma och hämtar mig (: 
Sitter just nu och sänker en öl & lyssnar på John Mayer! (;  Har fan inte druckit på flera veckor för att jag har skullat köra, så idag firar jag att jag slipper köra, hihi!! (:



Idag kör jag bara lite foundation, pallar inte sminka mig fullt ut :P


Här är ett litet smakprov på mina armband, love them! (;
Kan fota dom med digital cameran sen, sitter just nu i köket med syrrans lappis :P
Nej, nu ska jag öppna en öl tll för att emma kommer inte på ett tag ;P
PUSS :*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0